Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

 

Lieve allemaal,

 

Een nieuw jaar en een nieuwe lay out van de nieuwsflits. Een stukje vernieuwing, zoals dat ook opnieuw gestart is met het nieuwe jaar en de geheel nieuwe energietrillingen waar we ons nu in bevinden. Het is alweer even geleden, maar ik hoop dat iedereen een mooie sprankelende oud en nieuw heeft mogen hebben en een relatief vloeiende overgang naar 2011 heeft mogen maken!

 

Er gebeurd weer veel in deze nieuwe tijd, in dit nieuwe jaar! Met de overgang naar 2011 is een geheel nieuw stroom aan energieën in gang gezet, die nog meer trillingsverhoging met zich mee brengen en echt alle oude fundamenten doen wankelen. Dit zal zich gedurende de rest van het jaar alleen maar in een sneller tempo voortzetten, op weg naar  2012.

En met de start van 1-1-’11 werd dat meteen met kracht ingezet. Er was ‘no pint of return’, 2011 kondigde zich aan en vrijwel iedereen zal het gevoeld hebben.

Een veel voorkomend thema in de afgelopen 2 maanden aan consulten wat telkens opnieuw opvallend terug kwam, en daarom ook hier benoemd, omdat jij er wellicht ook tegenaan loopt. Vele mensen leken zeker vanaf de start van januari wat onwennig, wiebelig, minder in balans en minder in hun aarding te zitten. Bescherming van hun eigen energie tegen omgevingsinvloeden en energieën van anderen , leek bijna niet meer mogelijk. Wat leidde tot griepverschijnselen, hoofdpijn, moeheid, stevige groeiprocessen en wat al niet meer.

Vanaf 11-1-’11 werd de energie van het nieuwe jaar in trillingsverhoging meet gestabiliseerd en daarmee leek het even voor een moment dat groeiprocessen in een rustiger vaarwater en meer balans terecht kwamen. Maar toch diende zich daarna opnieuw een golf van instroom van trillingsverhoging en dus veranderingen aan, en werden velen weer bedolven in hun eigen processen. Een tendens die denk ik heel kenmerkend zal zijn voor alle veranderingen in 2011. Steeds meer versnelling, en dus steeds meer verandering, processen die steeds dieper graven, meer moed en kracht van je vergen en elkaar sneller opvolgen. Er dient nog veel gezuiverd, getransformeerd en geheeld te worden voor eind 2012 en de tijd van versnelling was al jaren geleden aangebroken, maar gaat nu echt in een sneltreinvaart voortzetten.

Dat betekend dat in ieders bewustzijn de onderste steen naar boven mag komen. Alle schaduw, dualiteit en onbalans mag naar voren komen, aan het Licht komen voor heling, transformatie of wat er maar in ieder individueel proces nodig is!

Dat betekend ook dat vele oer-oude conditioneringen en patronen naar voren zullen komen. Oude fundamenten van waaruit je meestal op onbewust niveau nog altijd resoneert en handelt. Ook deze dienen omgezet te worden naar de nieuwe frequenties en naar de meer echte  Jij die je nu al Bent!

Alles dient in een nieuw Licht bezien , beleefd, ervaren te worden om steeds meer ons volledige Zelf te kunnen belichamen en leven. En dat vraagt soms aardig wat van ons. Ja, zeker van onze fysieke en emotionele lichamen. Dat vraagt ook telkens opnieuw weer af te stemmen, op elk willekeurig moment, op wie jij bent op dat moment en wat er nodig is voor jouw groei. Dat is dus een van de eerste collectieve leerlessen die 2011 met zich mee brengt. Geen houvast meer aan ‘oude’ technieken en truckjes om te aarden en je energie te beschermen. Maar telkens opnieuw (leren0 afstemmen op wie jij Bent in het Nu en van daaruit zal de juiste bescherming en aarding in draagkracht ook vanuit je Spirit, in samen werking met Gaia en de kosmos in je systemen voelbaar worden. Er wordt steeds meer beroep gedaan op ons Meesterschap. Op het Bewustzijn wat we reeds verworven hebben, om dat ook daadwerkelijk in te zetten in ons Leven, want alleen op die manier kunnen we steeds meer leren ons Hart en Bewustzijn werkelijk te leven in het alledaagse hier en nu. Telkens opnieuw in tune met wie wij Zijn en wat essentieel voor ons is op dat moment.

Kortom: misschien ervaar jij ook wel dat alle aangeleerde methodes van energiebescherming, aarding, etc. niet meer zo florissant werken. Weet dan dat je eigen spirit een beroep op jouw Meesterschap doet en vraagt om af te stemmen op je Zijn, op je verbindingen met Al Wat Is vanuit neutraliteit en Meesterschap, om vanuit een gelijkwaardige afstemming samen te werken met Gaia en het Hart van de kosmos om altijd de juiste energie neer te zetten, bij alles wat je doet.

Onze eigen verantwoordelijkheid voor ons welzijn, onze groei, onze zorg voor ons Zelf in al haar facetten, worden daarmee ook meer belicht en benadrukt. Onze Spirit en Al wat Is, houdt van ons en biedt ons daardoor enorme kansen op versnelde groei, transformatie van alle oude onbewuste fundamenten en patronen die we misschien ongeacht onze groei toch nog steeds handhaven. Werkelijk, de tijd van oude fundamenten, truckjes en technieken is voorbij. De tijd om je Ware Meesterschap met jouw unieke kwaliteiten en mogelijkheden  te (h)erkennen en leren beleven is aangebroken!

 

Dat neemt echter niet weg dat dit veel van je kan vergen, in de persoonlijke processen die met 2011 het ochtendgloren of die nieuwe geboorte hebben gezien! Dus zoek gelijkgestemden op, deel en wissel uit met elkaar, steun elkaar en wees vooral lief voor je Zelf. Je Bewustzijn komt aardig onder druk te staan met deze cruciale veranderingen, maar weet ook: je krijgt nooit meer dan dat je aan kan!

Heb je hulp of ondersteuning nodig in deze periode met je eigen groei of wens je bewust(er) verder te groeien, wetend en ervarend wat er gaande is in deze tijd en wat dat in jouw aanraakt. Bij deze weer een nieuwsbrief vol met mogelijkheden die ter ondersteuning, Bewustwording, activatie dienen en je helpen je eigen Meesterschap steeds meer echt te accepteren, (h)erkennen en leren leven!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*In the spotlight: 7 chakra systeem ondersteuning!

*Nieuw: Kristal Master Opleiding 2011

*Nieuwe optie: individuele Apofyliet lichtwerk(ers) opleiding

*Nieuwe diversiteit in categorieën  workshops 2011

* Ascensie & Activatie workshops begin 2011: Enkele workshops uitgelicht!

*Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*De planning is nog niet volledig klaar, maar inmiddels staat een groot deel van  nieuwe activiteitenagenda op de site en in deze nieuwsbrief vind je daar ook weer een stukje van terug. De inspiratie, doorgevingen en mogelijkheden van deze tijd zijn enorm, dus het beloofd weer heel veel nieuws en moois te mogen gaan brengen. Van basic tot zeer diepgaand! Onderin deze nieuwsbrief vind je vast een voorproefje. Verderop in deze  nieuwsbrief meer inhoud van de nieuwe workshops, en meer tekst en uitleg van de verschillende ‘categorieën ’ workshops!

 

*Er zijn nog aantal diverse formaten kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken. In diverse kristalsoorten o.a. blauwe calciet, rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Zoals het nu lijkt, maar nog niet met 100% zekerheid vastgesteld, zal Spirituele Praktijk Apofyliet van 23 februari t/m 4 maart opnieuw gesloten zijn voor belangrijke Lichtwerk werkzaamheden in Egypte. Indien een en ander daadwerkelijk doorgang vindt, verschijnt dit ook op de website bij de ‘updates’. Weet dus dat mocht je in deze periode mailen, je even geduld mag hebben voordat er een reactie terug ontvangen wordt.

 

*Ondanks dat het op de website vermeld staat dat de afstandsconsulten momenteel vanwege drukte in de praktijk niet mogelijk zijn, ontvang ik nog steeds met regelmaat de aanvraag voor inzichtconsulten of afstandshealing/ readingen.

Lieve mensen, het spijt me en ik wou dat het anders was, maar het is op dit moment nog steeds niet mogelijk! De consulten in de praktijk hebben de prioriteit, evenals de workshops en persoonlijke sessies, omdat dit zoveel meer zoden aan de dijk zet en er daarin zoveel intensiever gewerkt kan worden. En daar ben ik dan voornamelijk ook heel druk mee bezig. Dus het is gezien de drukte, met daarnaast het moederschap gewoon nog steeds niet gelukt om ruimte te vinden om afstandsconsulten weer te gaan geven. Mocht dit tzt veranderen, wordt dit genoemd in de nieuwsbrief en op de website!

 

 

 

 

 

7 chakra systeem ondersteuning!

 

Speciaal voor de ondersteuning van je chakrasysteem en daar (uiteraard) aan gekoppelde fysieke lichaam, in deze tijden van verandering, de volgende nieuwe balancerende producten in de Ascension shop:

Let op: deze producten staan nog niet op de website, maar via de nieuwsbrief heb je dus de primeur op deze nieuwe producten!

 

Voor beide artikelen geldt dezelfde onderstaande algemene reading:

 

Foto:

Artikel code: Chakra armband de luxe 001 t/m 004

Prijs: € 9,99 per stuk    

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: heel veel kleine steentjes allen apart met een oogje verbonden aan de armband. Dit geeft een prachtige bundel kleine steentjes in een dikke armband.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

(zie hier onder!)

 

Foto:  

Artikel code: Chakra set ketting & armband 001 t/m 005

Prijs: €  11,- per set      

Afmetingen: 1 maat

Kenmerken: Mooie splitarmband en ketting in dezelfde kristalsoorten, behorend bij elkaar.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

 

1-ste chakra; Granaat: Diepgaande aarding en verankering van je Zijn vanuit de hoger Bewustzijnslagen in 3D, het hier en nu. Granaat stimuleert het wakker worden van je Zielenpassie en helpt op deze wijze steeds meer je aardse Blauwdruk aan te trillen, en ook te verbinden met je Kosmische Blauwdruk. Opdat je vanuit Passie steeds meer werkelijk je Missie op aarde kunt brengen, bewust worden en uitvoeren.

 

2-de chakra: carneool: Ondersteunt je buikgebied en tweede chakra, waar zich vele processen beginnen aan te dienen in de frequenties van deze tijd. Brengt levensvreugde en zachte healing, maar ook troost en warmte. Schenkt aandacht aan gekwetste innerlijk kind stukken of oude emoties en brengt via de Oranje Galactische Straal enorm diepgaande karmische healing. Voor het steeds meer leven vanuit werkelijke Goddelijke Vreugde.

 

3-de chakra: citrien: Helpt je je zonnevlecht beter in balans te brengen en de Kracht van de Zon toe te laten in je eigen leven en groei. Versterkt je eigen Kracht maar ook de verbinding met je eigen Zonne- of Lichtkracht. Maakt dus ook bewuster van je eigen potentieel en kwaliteiten.

 

4-de chakra: olivijn: Dit kristal werkt krachtig en diep in je hartfrequenties om weer geheel andere lagen van je hart te verkennen en her-inneren. Het gaat hier met name om de basis van je hart te versterken van binnenuit opdat je hart blijvend steeds meer geopend kan blijven, handvaten aanreikt via intuïtie en gevoel, maar belangrijker nog: een groot

vertrouwen van binnenuit, vanuit je Spirit, weer voelbaar maakt. Deze enorm creatieve Kracht schenkt een immense gift aan jouw Bewustzijn wanneer je werkelijk weer je Goddelijk Vertrouwen in je hart kunt ervaren (waarna het geïntegreerd mag raken in de onderliggende chakra’s).Verdieping van je Zelf-contact en met je Zielsfrequenties, enorme transformatie van je hart en diepgaande vernieuwing en stroming in nieuwe groei, vanuit je hart.

 

5-de chakra: aquamarijn: Verbindingen met de Walvissen- en dolfijnenmatrix zorgen voor een enorme impuls van de hogere energie van water in je bewustzijn en energie. Dat betekend een enorme nieuwe, bevrijdende stroming aan transformatie, groei, speelsheid, sprankeling, maar ook wijsheid en kracht. Enorme vernieuwende energie die het beste in jouw zijn naar voren haalt.

 

6-de chakra: ioliet: Verbindingen met het Nieuwe Bewustzijn en steeds dieper integreren van je Meesterschapskwaliteiten van Hoger Bewustzijn, zien, weten, voelen, en al deze kwaliteiten met elkaar verbinden. Stimuleert eigen wijsheid en goddelijke Kennis. Activeert derde oog.

 

7-de chakra amethist: Deze kristalletjes brengen meer helderheid, openheid en opschoning in je kruinchakra en Kosmisch bewustzijn, waardoor je steeds helderder je Hoger Licht zult kunnen ervaren en heldere inzichten bewust(er) zult worden. De kristalletjes werken nauw samen met de hogere Bewustzijnsfrequenties van St.Germain, maar ook met de zachte hoge frequenties van Isis. Krachtige hoogfrequente healing dus en diepere verinnerlijking in je Hoger Zelf Bewustzijn in het hier en nu.

 

Heb je belangstelling voor een van deze producten? Laat het me weten op info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kristal Master opleiding 2011 /Crystal Light Teachings 2011

 

Vanwege het aantal vragen en verzoeken om kristalworkshops en de kristal opleiding, die ik al een tijd niet meer gegeven heb omdat andere ascensie werk meer de nadruk kreeg, heb ik bij deze besloten vanuit mijn gevoel gehoor te geven aan deze ‘roep’ en bij deze kan ik je een geheel nieuwetijds, hoogfrequent en Multidimensionaal nieuw kristal traject aanbieden, die een mengelmoes zal zijn van enorme groei, versnellingen en diepgaand leren (samen) werken met de kristallen.!!

 

Een ‘basis’ opleidingstraject om op een diepgaand Multidimensionaal niveau te leren samenwerken met en het leren verstaan van de kristal energieën, gerelateerd aan en afgestemd op de oneindige mogelijkheden van deze Nieuwe Tijd.

Dit traject, bestaande uit meerdere workshops, die elkaar in opbouw ondersteunen en versterken, biedt enorme handvaten en groei van je Zelf, en leert je tevens op een zuivere en integere manier samenwerken met de kristallen. Dit is namelijk ten alle tijden gerelateerd aan je eigen groei, bewustzijn, openheid en mate van eigen kracht, verantwoordelijkheidsgevoel en ontwikkeling, in hoeverre je met de kristal energieën kunt (leren) werken.

 

Dit ‘basis’ traject biedt een eerste opstap naar een verdiepende reis in samenwerking met de Kristalwezens, ook binnen je eigen Multidimensionale Bewustzijn en (eventuele eigen Lichtwerk activiteiten en) biedt een krachtig fundament om van daaruit op een gedegen wijze verder te kunnen groeien en te kunnen leren van de kristal wezens zelf.

Je zou dit opleidingstraject dus als een opstap kunnen zien van waaruit je het Pad van groei daarna samen met de Kristalwezens verder kunt ontwikkelen en ontdekken. Groei houdt namelijk nooit op en juist in deze tijd met hoge frequenties en vele veranderingen zijn de mogelijkheden meer open dan ooit tevoren en oneindig!

Deze opleiding biedt je de ingang voor een eerste (diepe) kennismaking met de werelden van de kristallen en nodigt je van daaruit verder uit om deze velden dieper en verder te ontplooien en ontdekken, indien je dat wenst.

 

De workshops zijn volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, met ieders individuele processen en de groepsprocessen die daarbinnen altijd ontstaan (omdat we nu eenmaal enorm van elkaar kunnen en mogen leren), afgestemd op de frequenties en oneindige mogelijkheden in het NU, de frequenties dus van deze unieke tijd, de Kristalwezens, de aanwezige Licht- en Aarde begeleiding die zich daarbij aandient en passend is op dat moment, en in samenwerking met Al Wat Is.

 

De workshops reiken je een enorme groei, bewustwording en diepgang in jouw zelf aan, naast het leren werken op gedegen, zuivere en gelijkwaardige manier met de kristalenergie, die naast meditatief en healing ook heel praktisch zal zijn.

De workshops zijn afwisselend in gechannelde healingen met de kristallen, zelf-helend (leren) werken met de kristallen, praktisch (leren) werken met de kristallen in verschillende vormen, het leren kennen van vele verschillende kristallen en hun energie, en hen dieper leren verstaan en kennen. Er zal veel achtergrondinformatie worden gegeven en volop ruimte zijn voor vragen, persoonlijke bewustwording, groei, processen en thema’s.

 

(verdieping en verdere uitbouw van je vaardigheden, mogelijkheden en samenwerking met kristallen na dit kristal traject is mogelijk op eigen gelegenheid of in eventuele verdiepingsworkshops die te zijner tijd zo nu en dan als los te volgen workshops mogelijk gepland worden bij voldoende belangstelling, of via een persoonlijk coaching/ opleiding traject)

 

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor eenieder die zichzelf verder wenst te ontplooien in Bewustzijn, ondersteuning wenst in eigen groei vanuit de kristallen en hun mogelijkheden.

Voor eenieder die een diepere interesse in de kristallen heeft meer dan alleen vanwege een mooi uiterlijk of fascinatie voor de creatie van Moeder natuur in haar vorming van kristallen.

Voor hen die de kristallen werelden wensen te betreden en de diepere boodschap, betekenis en kwaliteiten van de kristallen wenst te ontdekken.

Voor hen die op een zuivere, integere manier met de kristallen wenst (te leren) samen te werken voor welke Doeleinden dan ook, vanuit een eigen Multidimensionale groei en bewustwording.

Voor hen die een persoonlijk coaching of opleidingstraject volgen en die ter verdieping van hun eigen groei wensen samen te werken met de kristallen op een niveau dat aansluit bij hun eigen bewustwordingsgroei. Zodat vanuit dat niveau ook ondersteuning vanuit de kristalwerelden aangereikt kan worden.

 

 

De opbouw van de workshops:

De workshops zijn opgedeeld in een aantal universele thema’s die in elke betreffende workshop verdieping mee geven en handvaten aanreiken. De workshops vormen een duidelijke opbouw en brengen daarmee een enorme versnelling van je groei en gevoeligheid met zich mee, beide noodzakelijk om op steeds diepere niveaus met de kristalenergie te leren werken.

 

Zo zijn de eerste 3 workshops gericht op het verder openen en zuiveren van je eigen energie en bewustzijn om zodoende vanuit een diepe en krachtige uitlijning, vanuit het hart je te leren openen voor de kristalenergie en ermee te leren werken. Terwijl je ermee werkt in de workshops, betekend het dus ook veel healing, opening, transformatie en wellicht nieuwe inzichten voor jezelf. Deze workshops worden juist ook door de kristallen zelf als leermeester gegeven, omdat de kristallen juist ook die deurtjes in je zullen openen, die jij nodig hebt in je groei om hen energie dieper te leren voelen en verstaan en jouw specifieke kwaliteiten in het kristalwerk te doen ontwaken.

 

De daarop volgende 3 workshops gaan dan weer een stap verder en dieper en zijn vooral gericht op je eigen bewustzijnsgroei en Multidimensionale openingen en activaties, om steeds meer van de Kristalwerelden te gaan her-inneren en ontdekken. Welke eventuele Soul Memories kunnen verhelderen of wakker maken en daarmee ook kwaliteiten van de Ziel mbt kristalwerk geactiveerd kunnen worden voor het hier en nu.

Deze workshops reiken tevens veel persoonlijke healing en balancering aan voor een dieper verstaan van je Zelf! Want als jij je innerlijk Zijn kunt verstaan, kun je de kristallenwezens en andere Lichtwezens ook verstaan!

 

De daarop volgende 3 workshops zijn gericht op het (praktisch) leren werken met healing met de kristallen. Hierbij leer je niet alleen diverse werkvormen en technieken en mogelijkheden, maar zijn dat direct een goede oefenworkshops om je reeds verder geopende bewustzijn en gevoeligheid werkelijk handen en voeten te leren geven. Goed dus voor je vertrouwen, leren volgen van je intuïtie en verstaan van de kristallen in zoverre je dat tot nu toe al ontwikkeld hebt. Een praktisch inzetten van je vaardigheden in speelse workshops met enorme diepgang en waarbij samenwerking met kristallen en healing middels de kristallen centraal staan.

 

De laatste 3 workshops zullen een ongekende diepgang brengen in je eigen groei en samenwerking met de kristallen. We zullen hierin gaan werken op Multidimensionaal niveau en dat betekend dat we de kristalvelden van Moeder Aarde zullen gaan verkennen en leren verstaan, de kristallen grids of rasterwerken in de aarde zullen ontmoeten, zo ook de Crystal Masters van Sirius op 6-dimensionaal niveau en hoger die de Oorspronkelijke Blauwdrukken van het EenheidsLicht van de kristallen (en veel meer dan dat) vasthouden, we zullen gaan samenwerken met Ascended Masters, engelen en andere licht – en Aardewezens, in combinatie met kristallen. Dit biedt sublieme openingen en groei aan voor jouw Zelf en reikt vele Universele verbindingen aan om mee samen te werken via of met de kristalenergieën. Maar reikt ook onnoemelijk veel inzichten en verheldering aan over wie jij Bent, wat jouw verbinding is met de4 kristal rijken, verhelderd eventuele oude contracten en afspraken met Moeder aarde en de kristalrijken en helpt oeroude kwaliteiten van je Ziel ontwaken mbt de blauwdrukken van de kristal energie.

 

 

De workshops van dit opleidingstraject zijn:

 

 

1.      Basis afstemming en connectie met Kristallen (uitlijning, aarding, bescherming, afstemming verdiepen en verder openen mbv kristallen, en voor een eerste ervaring met de kristalenergie)

 

2.     Kennismaken met kristallen I (diverse kristal soorten en hun werking leren kennen)

 

3.     Kennismaken met kristallen II (diverse kristal soorten en hun werking leren kennen)

 

4.     Multidimensionale aarde bewustzijnsvelden en kristalenergie (activaties mbv kristallen in je eigen aardevelden, aardebewustzijn en 17 chakra systeem)

 

5.     Balancering van persoonlijk zelf, innerlijk kind en Hoger Zelf mbv kristallen

 

6.     Kristal initiaties in je eigen bewustzijn mbv kristallen (activatie/verbinding hart en kracht, hart en zonnevlecht voor zuivere afstemming en zuiver werk vanuit hart en ziel. Hogere openingen vanuit je Ziel voor zuivere afstemming en werkwijzen en een dieper en helderder verstaan van de kristalwerelden)

 

7.     Kristallen krachtwielen creëren

 

8.     Soundhealing en andere healing technieken mbv kristallen

 

9.     Kristal leggingen

 

10. Meesterkristallen en hun verbinding met Meesters, Engelen, Aardewezens, Starnations en meer

 

11. Ontdekkingsreis in de Kristalvelden van Moeder Aarde o.l.v. Kristal Masters van Sirius

 

12. Ancient Energies: unlocking the Codes within:

Activatie van je eigen Kristal Bewustzijn vanuit een Multidimensionale opening en activatie van je eigen Kristal bewustzijn voor verheldering van je eigen taak, coderingen,missie en samenwerkings blauwdruk met de Kristalwezens.

 

 

Praktische informatie:

 

De uitwisseling per workshop en dus investering in je zelf  bedraagt € 111,- 

Deze uitwisseling is incl. BTW en inclusief koffie, thee, soep en versnaperingen. Lunch mag je zelf mee nemen!

Uitwisseling kan vooraf per workshop per bank over gemaakt worden of ter plaatse tijdens de workshop betaald worden (geen pin aanwezig). Betekend dus: gespreide betaling!

 

De workshops duren van 10.00 tot 17.00 uur

 

Minimaal aantal deelnemers 4 personen, maximaal 10 personen

 

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Let op: Deze opleiding is alleen in traject vorm te volgen!!!

Losse workshops volgen is niet mogelijk, i.v.m. de opbouw van kracht, werkwijzen en groei in de workshops.

 

Bij een eventueel annuleren na aanmelding of halverwege de opleiding, gelden de Apofyliet Spelregels.

Zie www.apofyliet.nl/activiteitenagenda.html (onderaan de agenda) voor de Spelregels!

 

 

Aanbevolen leesvoer ter ondersteuning en achtergrondinformatie:

‘Lichtwerk met kristallen’ van Willemien Timmer

 

 

Data van de workshops zijn: (ook vermeld in de activiteitenagenda):

 

1.     Basis afstemming en connectie met Kristallen                           :  19 maart 2011

2.     Kennismaken met kristallen I                                                       :  16 april 2011

3.     Kennismaken met kristallen II                                                       : 17 april 2011

4.     Multidimensionale aarde bewustzijnsvelden en kristalenergie           : 7 mei 2011

5.     Balancering van persoonlijk zelf, innerlijk kind en Hoger Zelf   :21 mei 2011

6.     Kristal initiaties in je eigen bewustzijn mbv kristallen               : 11 juni 2011

7.     Kristallen krachtwielen creëren                                                    : 9 juli 2011

8.     Soundhealing en andere healing technieken mbv kristallen     : 23 juli 2011

9.     Kristal leggingen                                                                  : 27 aug 2011

10. Meesterkristallen en hun verbinding                                           : 10 sept 2011

11. Ontdekkingsreis in de Kristalvelden van Moeder Aarde                       : 24 sept 2011

12. Ancient Energies: unlocking the Codes within                            : 15 okt 2011

 

 

Voor aanmeldingen, mail me:   info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Er zijn momenteel nog een paar plaatsen vrij!!!

 

 

 

 

*Nieuw: Individuele Apofyliet Lichtwerk(ers) Opleiding / coaching traject vanaf 2011

 

Het persoonlijke opleidings/coaching traject is een nieuwe vorm van de eerder gegeven Lichtwerk(ers) Opleiding. Maar nu volledig op maat afgestemd, individueel en via diverse persoonlijke workshops.

Het Opleidingstraject wordt afgestemd op wie jij Bent, waar jij staat op dit moment in je groei, naar aanleiding van jouw vragen, wensen, behoeften, knelpunten, groei en mogelijkheden. En naar aanleiding van wat passend voelt voor jouw Missie en Zijn. Het traject wordt volledig ondersteunt en gegeven vanuit de Nieuwe Tijds energieën en afgestemd op de mogelijkheden van deze unieke Tijd.

In overleg  en afstemming met elkaar kunnen de workshops ingevuld gaan worden om een zo passend traject als mogelijk is voor jouw groei en bewustwording te creëren.

Naast de individuele workshops (per keer van 2 ½ uur) wordt aanbevolen om een aantal van de los te volgen dagworkshops in groepsverband te volgen, die gebaseerd zijn op eerdere workshopthema’s uit de Lichtwerk(ers) opleiding (dit wordt aangegeven in de activiteitenagenda).

Om zodoende ook in groepsverband ervaringen op te doen, uit te kunnen wisselen met elkaar, te oefenen met elkaar en juist de spiegels die een groep elkaar aanreikt te mogen ontvangen voor je eigen groei. Dit biedt een prachtige verdieping binnen je eigen persoonlijke traject.

Tevens is het eventueel mogelijk in overleg met elkaar af en toe een dag te plannen waarop meerdere mensen die een individueel traject volgen samen te komen en samen een workshop te volgen, om te kunnen uitwisselen, samen praktisch te oefenen, etc.

 

Verschillende ‘vaste’ thema’s die belangrijk zijn in groei kunnen sowieso de revue passeren, zoals bijv.:

 

*de eigen zuivere  afstemming

*diepgaande Multidimensionale aarding en uitlijning

*verkenning van je eigen velden, energie en bewustzijn

*bescherming van je energie op een voor jou passende wijze

*healing en bewustwording van innerlijk kind, persoonlijk zelf en Hogere Zelven

*healing/reading/channeling, werken met verschillende energieën en bewustzijnsvelden

*verschillende healingtechnieken en tools

*samenwerking met kristallen, kristallen schedels en andere krachtige ondersteuning

*dieper verstaan van je Spirit en Missie

*activatie van je Merkaba & je Merkiva en andere Multidimensionale Lichtlichamen

*persoonlijke Soul Memories die essentieel zijn voor de groei in het hier en nu *werken op verschillende levels en met verschillende dimensies van je Zelf

*samen leren werken en verkennen van je Team van Lichtbegeleiding *verkenning van Multidimensionale portalen en velden en samenwerken vanuit zuiverheid, respect, integriteit en gelijkwaardigheid met Al Wat Is.

*En verder alles wat aan de orde komt, wat aansluitend is op jouw Missie en Bewustzijnsgroei.

 

Tijdens de eerste afspraak die als een kennismaking en soort van intake gezien kan worden, kunnen we samen afstemmen wat in eerste instantie je wensen, behoeften en de mogelijkheden zijn, wat ik je daarbij eventueel aan kan reiken, en van daaruit starten met de eerste stappen van de coaching/ persoonlijke opleiding.

 

De workshops kunnen verschillend van inhoud zijn, met o.a.

*veel informatie over verschillende thema’s, afgestemd op wat daarin aansluit bij jouw bewustzijn, vragen en behoeften. Zodat je niet alleen dieper leert ervaren en voelen, maar ook achtergrondinformatie en kennis van zaken leert eigen maken.

* Diverse soorten praktische oefeningen en handvaten t.b.v. de eigen groei.

*meditaties

*healing/reading/channeling momenten

*gelegenheid voor vragen, tips, adviezen, coaching, ondersteuning, verheldering, en wat verder maar aan de orde komt.

 

Het Doel van een dergelijk individueel opleidingstraject is om een zo krachtig, breed en diep gefundeerd mogelijke ontwikkeling en bewustwording tot ontplooiing te helpen brengen, die jou volledig in jouw Kracht en Zijn plaatst. Zodat je naast het belichamen van jouw unieke kwaliteiten en mogelijkheden welke je verder ontdekt, ontwikkeld en leert inzetten, ook een praktische achtergrond leert neerzetten die gefundeerd is op ervaren, voelen, Weten, samenwerking met Al Wat Is, maar ook op algemene kennis van zaken, zelfbewustzijn, zelfkennis, zelfreflectie, kennis van Kosmische Wetten, en nog veel meer. Dit biedt een goede ondersteuning in je verdere bewustzijnsgroei maar ook een prachtige gefundeerde achtergrond voor eventueel therapeutisch werk of healingwerk.

Deze persoonlijke opleiding is gericht op het her-inneren van je Zijn, met alle mogelijkheden, kwaliteiten, gaven, herkennen van groeiaspecten, valkuilen, leerlessen, ontrafeling en healing van oude Zielepijn, onbalans en ballast. Ontwaken van jouw Zielskwaliteiten en potentieel en deze verder ontplooien, herinneren van je Zielenmissie, Evolutiespiraal en alle kennis, ervaringen, wijsheid, verbindingen, coderingen, etc. die daarbij horen op alle Multidimensionale lagen van je Zelf. Hierdoor leer je o.a.  je zelf ook veel meer lief te hebben, te leven vanuit hart, Ziel en Onvoorwaardelijke Liefde, in diep respect en gelijkwaardigheid zonder oordeel, vanuit wijsheid en zuiverheid.

 

Praktische informatie:

Het meest effectief is om tenminste eenmaal per 3 weken, maar beter nog 2 maal per maand een datum voor de opleidingsworkshops te prikken met elkaar, omdat je op deze wijze in een krachtige en prachtige flow van groeiversnellingen terecht kan komen en de processen gaandeweg sneller en makkelijker zullen stromen, en vloeiend van het ene proces in het andere zullen overgaan, leert de ervaring. Dat helpt je veel makkelijker mee te kunnen stromen en in tune te blijven met wat er innerlijk in je leeft en aan processen uitgewerkt mag worden, voor een zo optimaal mogelijke groei en bewustwording.

 

De uitwisseling per persoonlijke opleidingsworkshop bedraagt € 111,- per 2 ½ uur. Betaling kan per workshop geschieden, gespreide betaling dus en niet een groot bedrag in een keer op hoeven hoesten!

 

Dit traject is op elk willekeurig moment te starten, in overleg met elkaar!

 

Aangeraden wordt om ten minste 10 workshops te volgen voor een optimale groei en een steeds dieper inzicht in de rode lijnen van je eigen groei. Maar dit is uiteraard eigen keuze en in overleg met elkaar anders te bepalen.

 

 

 

Heb je belangstelling? Laat wat weten, vanaf januari 2011 is het mogelijk om te starten met jouw individuele opleiding en coaching traject!

 

Voor heel veel meer informatie over deze veelzijdige en diepgaande persoonlijke opleiding, die volledig vanuit het Nu en in totale gelijkwaardigheid gegeven wordt, afgestemd op de energieen van deze tijd en voor een beetje indruk van een mogelijke inhoud en lesstof, maar dan volledig afgestemd op jouw energie, Bewustzijn en groei, kijk op:

http://www.praktijk-apofyliet.nl/startlichtwerkopleiding.htm

 

Voor aanmeldingen, mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

*Nieuwe diversiteit in categorieën workshops 2011

 

Voortaan zijn de verschillende soorten workshops die Praktijk Apofyliet veel beter te onderscheiden van elkaar en van interne mogelijkheden. Omdat er sinds januari 2011 per workshop een specifieke categorie bij aangegeven wordt in de activiteiten agenda. Op deze wijze kun je snel en duidelijk zien onder welke categorie een workshop valt. En hoop ik dat het geheel van aanbod nog meer te mogen verduidelijken!

Op deze wijze kun je hopelijk ook sneller zien welke workshops los te volgen zijn, welke workshops bij een opleidingstraject horen en wat de aard van de workshops ongeveer is.

 

Hieronder, maar ook op de website, vind je de uitleg van de verschillende categorieën workshops:

 

 

Basic Lightwork workshop:

Belangrijke en zeer krachtige basis workshops die je leren heel diep en krachtig in je aarding, bescherming, in je uitlijning te gaan staan. De essentiële basis om te kunnen groeien en je Zelf in alle facetten te leren kennen. Deze workshops reiken veelal ook essentiële healingstukken aan of brengen facetten van je Zelf onder de loep die krachtig geheeld, gefundeerd of bewustgemaakt mogen worden. In deze workshops leg je de noodzakelijke basis, gefundeerd in de nieuwetijds frequenties om je staande te houden te midden van het alledaagse leven in de maatschappij en te midden van je eigen spirituele groeiprocessen daarin. Zeer belangrijke workshops of je nu start op het ‘spirituele pad’ of reeds gevorderd bent! Het brengt je heel veel nieuw inzicht in jouw Zelf, je groei en jouw Zijn! Om integer en zuiver, krachtig geaard en vanuit eigen Krachtstevig  in je leven en groei te staan.

 

Healing, Ascensie & activatie workshop:

Diepgaande workshops die een enorm zicht brengen op wie jij Bent in al je facetten. Deze workshopdagen zijn vooral gericht op een steeds verder openen, bewustworden, helen en zuiveren van je Multidimensionale Bewustzijn, en helpen op velerlei wijze om nog oude ballast daarin aan het Licht te brengen, tot transformatie en heling te brengen. Deze workshops werken enorm transformerend, helend, verhelderend en stimuleren je groei en Bewust wording enorm. Brengen nieuwe visies en perspecctieven over wie jij Bent, in het hier en nu en door de Schepping heen. Brengen jein steeds dieper contact met jouw kwaliteiten en mogelijkheden, je Taken,leerprocessen en Missie. En stimuleren je Lichtkwaliteiten steeds meer tot ontwaken en bewustzijn te komen zodat deze ook in het hier en nu ingezet en belichaamd kunnen worden.

 

Ascensie, activatie en initiatie workshop:

Zeer diepgaande Ascensie workshops die ongeacht de thema’s per workshop veel diepgaande Bewustwording en groei inhouden. Niet alleen wordt er gewerkt op persoonlijk Multidimensionaal vlak, ook worden in deze workshops vooral gewerkt binnen de planetaire, Galactische en Kosmische processen van Ascensie, dus ook in de Collectieve Bewustzijnsvelden. Deze workshops kenmerken doordat ze aanspraak maken op jouw Multidimensionaal Bewustzijn en Meesterschap en zijn altijd een samenwerking met Al Wat Is. Er wordt altijd gewerkt vanuit het hoogst haalbare en meest zuivere Zijn en in volledige Gelijkwaardigheid met Al Wat Is.

Je leert je eigen Multidimensionaal Bewustzijn hierdoor steeds dieper openen, verkennen en Bewust worden, zo ook jouw unieke Lichtcoderingen, kwaliteiten en Missie op aarde, gedurende je hele Evolutiespiraal als Monadisch zelf. Dit houdt tevens diepgaande healingen in en diepgaande Bewustwording waarin jouw specifieke Taken, kwaliteiten en Missies helderder bewust kunnen worden, en ook gekoppeld kunnen worden aan jouw dagelijks leven en hier en nu bewustzijn. Deze workshops helpen je dus werkelijk je Ascensie op alle lagen van je Zijn te helpen creëren en belichamen.

 

Introductie workshop:

Workshops bedoeld om te ‘proeven’ van de in de workshops aangereikte energieën, ingang tot groei en Bewustwording en wat deze ‘werkvelden’ inhouden. Deze workshops kenmerken zich tot een krachtige helende, bewust makende workshopdag, waarin een tipje van de sluier omtrent bepaalde energieën, bewustzijnsvelden of mogelijkheden ervaren worden. Het zijn echter workshops in energievelden die nog veel en veel meer mogelijkheden in zich dragen, die wellicht in andere specifieke geplande workshopdagen in verdieping ervaren kunnen worden. En waarin je eigen specifieke kwaliteiten daar binnen meer en meer tot groei en bewustwording kunnen komen.

 

Opleidingen:

Onder deze categorie vallen de verschillende opleidingen die Praktijk Apofyliet  verzorgd, zoals:

*Kristal master opleiding 2011

*Lichtwerk(ers) Opleiding

*Verdiepingsopleiding Lichtwerk(ers) opleiding

*Egyptian Healing Light trajecten

*Crystal Light Teachings trajecten

Per workshop wordt aangegeven of duidelijk gezien het onderwerp,  tot welke opleiding de betreffende workshop behoort!

 

 

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops begin 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

Basic Lightwork workshops :

Aura’s & chakra’s verkennen, openen, bewust worden en zuiveren

 

In deze workshop gaan we nader kennismaken met ons eigen chakra systeem en onze eigen energieën verkennen. we zullen onze chakra’s bezoeken, verkennen, verder openen en zuiveren. Geblokkeerde energieën zullen aan het Licht komen en ook samenhangende thema’s of oorzaken zullen we nader onderzoeken.

Een workshop waarin we krachtig aan ons zelf kunnen werken en onszelf en onze energie patronen beter leren kennen. Uiteraard zal er veel healing mogen ontstaan wanneer we ons zo open en eerlijk opstellen tegenover ons Zelf. Bewustwording van je chakra’s en energie, je eigen kwaliteiten, belemmerende energieën en transformaties!

Dit maakt je meer bewust van jouw eigen groeipatronen, belemmeringen en blokkades, chakra’s of thema’s die ommeer aandacht vragen. Maar maakt je ook meer vertrouwd met de wereld van energieën en aura/ chakra’s, wat heel belangrijk is ook wanneer we met anderen met healing werken. Integratie van je eigen Licht!

Hoewel het om een Basic Lightwork workshop gaat, gaan we wel op diep en hoog niveau werken aan verkenning van onze energieen, vanuit een diepgaande uitlijning en afstemming op de energieen van het Nu, die het zo veel makkelijker maken zoveel meer van ons zijn te leren kennen!

 

Datum & tijd: 6 februari 2011, 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf en uitwisseling: € 111,-

Dit is incl. thee en koffie, soep en versnaperingen.

Aanmelden kan via een mail aan info@praktijk-apofyliet.nl

 

 


            Healing, ascensie en activatie workshop:

Galactische Karma Cleaning

 

In de steeds verhogende frequenties wordt er voor ieders Bewustzijn steeds meer opening gecreëerd tot zeer diepgaande Soul memories. Niet alleen aardse karmische stukken komen daarbij aan het Licht, of oude vastgezette patronen, conditioneringen, angsten, gedragingen, en noem maar op. Doordat de sluiers steeds verder opgelicht worden in het Licht van de Nieuwe Tijd, openen zich ook steeds meer de Galactische lagen, welke vaak ten grondslag liggen aan diepgewortelde karmische patronen die je in het hier en nu maar moeizaam kunt helen of doorbreken. Juist het werken aan deze Galactische oer-wortels van trauma, pijn, angst, etc. kan je veel dieper inzicht geven in je aardse karmische patronen en de aard en ontwikkeling daarvan, en kan veelal de juiste sleutel zijn om ook de aardse karmische stukken te helpen transformeren, doorbreken of helen. Door een dieper zicht te krijgen op de ware aard van je hardnekkige karmische patronen kan veel opgehelderd en bevrijd worden.

In deze workshop gaan we dus aan de slag met onze eigen Galactische Bewustzijnslagen en daar waar de knelpunten zitten die wakker mogen worden om geheeld te worden, doorzien, bewust gemaakt mogen worden en volledig te transformeren.

Workshop die diepe inzichten aan kan reiken, enorme stroomversnellingen in je groei, diepgaande opschoningprocessen en diepere bewustwording over wie jij Bent, jouw Evolutiespiraal voor de aardse incarnatiecyclus, en nog veel meer.

 

Trefwoorden voor deze workshop zijn:

Cleaning, healing, zuivering, bewustwording en groeiprocessen opGalactisch en Kosmisch niveau. Her-innering van onze Hogere licht- lichamen en wie wij zijn in de hogere dimensies. Dit heeft weerklank op wie je Bent in het hier en nu, verheldering van jouw Missie, je leerlessen en leerweg en je potentieel.

Healing van oud Galactisch karma op hogere wezenslagen, lichtlichamen en dimensies heeft direct effect en gevolgen op je Bewustzijn en groei in het hier en nu.

 

Datum & tijd: 12 februari 2011, 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf en uitwisseling: € 111,-

Dit is incl. thee en koffie, soep en versnaperingen.

Aanmelden kan via een mail aan info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Workshops vanaf 2011:

 

Vele nieuwe workshops zijn inmiddels al gepland in de nieuwe planning van 2011!!

Een voorproefje daarvan vind je onderaan in deze nieuwsbrief. De gehele nieuwe planning vind je zeer binnenkort op de website, zo ook de inhoud (informatie over de globale inhoud) van de nieuwe workshops. Al deze nieuwe workshops zijn weer volledig afgestemd op de specifieke nieuwe frequenties van 2011 en alle trillingsverhogingen, persoonlijke/planetaire/collectieve/

Galactische/kosmische processen die deze energieën met zich mee brengen!! In de volgende nieuwsbrief veel meer daar over!!

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!        

Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

 

 

 Expliciet geschikt  en van grote kracht in deze roerige tijden en schommelingen in energie, ter ondersteuning op een Meesterlijke eigen-wijze van de labradoriet frequentie:

 

Foto: AAA-kwaliteit!

Artikel code: Labradoriet knuffelstenen XL 001

Prijs: Aanbieding: € 15,-                            

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Super prachtige kwaliteit met intense, diepe en variërende kleuren!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

De Energie van Labradoriet kristal kent vele verschillende Kosmische en aardse verbindingen. De meest bekende en specifieke werking van de labradoriet is de Kracht van Bescherming die labradoriet je energievelden brengt. Labradoriet helpt je om dicht bij je Zelf te blijven zonder hinder van verstorende invloeden van buitenaf, energieën van de omgeving of andere mensen die als een spons opgezogen worden en zich vermengen met jouw energie. Labradoriet sluit je hiervoor af, legt een beschermlaag om je aura heen en houdt je energie dicht bij je Zelf, zonder dat deze ook ongewild weg loopt of je aura leeg gezogen wordt.

Echter labradoriet heeft deze werking niet alleen op aards en of aura niveau, maar werkt ook op Multidimensionaal niveau soortgelijk. De kracht en energie van labradoriet werkt verspreid door steeds hogere Lichtlichamen heen op precies dezelfde wijze. Op hogere Lichtlagen ben je je wellicht nog niet bewust van het feit dat zich hier ook ‘energiezuigers’ kunnen voordoen in de zin van mentale gedachtecirkels, entiteiten die op andere lagen aanhaken op je energie en je groei kunnen belemmeren of verstoren. Maar ook oude karmische patronen, eerdere (wellicht nooit afgesloten) incarnatie ervaringen kunnen op allerlei niveaus nog steeds zoveel energie weg zuigen dat je groei lijkt te stagneren. Ook deel- of subpersoonlijkheden van je Ziel (persoonlijkheden die je ooit was in eerdere incarnaties, hoe ver ontwikkeld dan ook) kunnen wellicht nog altijd een weerklank in je energie mee geven waardoor bijv. welvaart of overvloed niet werkt in je huidige leven, al werk je er nog zo bewust aan. En dan zijn er nog de Galactische levens die karmische ‘bestanddelen’ kunnen dragen waardoor je ook je energie niet gefocust op je Zelf of Ziel kunt houden, die telkens opnieuw op welke laag dan ook voor afleidingsmanoeuvres zorgen om je energie tegen te werken of ‘kleiner’ te houden. (Schuldgevoel bijvoorbeeld kan vanuit heel oude Galactische incarnaties stammen).

Kortom: labradoriet energie werkt op al deze Multidimensionale lagen van je Zelf door, daar waar het voor jouw Ziel en groei noodzakelijk is.

In deze tijdsperiode komen vele van dergelijke oeroude oorzaken steeds meer naar de voorgrond of treden (weer) in werking, omdat de energieën die naar de aarde komen steeds verder verhogen in trilling en daarmee oude lagen opschonen, aantrillen en andere dieper gewortelde energieën of lagen blootleggen.

© Willemien Timmer, augustus 2008 

 

Krachtige ondersteuning in je aarding en afvoer en voor een versterkte doorstroming in je hemel & aarde uitlijning via de Meesterlijke kwaliteiten van rookkwarts:

 

Foto:

Artikel code: Rookkwarts dubbeleinder XXL 001

Prijs: € 144,-                  

Afmetingen: 22,5 cm lang

Kenmerken: Uniek qua grootte. Natuurlijke rookkwarts die in natuurlijke vorm aangeslepen is. Prachtig lichte rookkwarts, bijzonder transparant en enkele kleine inwendige regenbogen temidden van natuurlijke breuklijntjes.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal

Korte reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Bij bestelling van dit kristal ontvang je een reading op maat, afgestemd op jouw energie en die van het kristal!!

 

Ondersteuning in het werpen van nieuw Licht en zuivering vanuit Kracht en stevigheid via de ultieme Meesterkracht van Lemon kwarts:

 

Foto:

Artikel code: Lemonkwarts ruwe brok 001

Prijs: € 33,-   

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige geel/groene/bruinige lemon kwarts, oftewel: citroen citrien.

Zeer uniek en weinig voorkomend! In ruwe vorm. Prachtig transparant en prachtig van kleur!

LET OP: Extra verzendkosten vanwege grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Dit kristal brengt een enorm verhelderende, verfrissende energie in je Bewustzijn die als het ware afgesloten delen van je Bewustzijn moeiteloos kan opfrissen en ‘afstoffen’ waardoor je vele nieuwe ontdekkingen in eigen Lichtkwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden in je Zelf zult kunnen ontdekken. Dit kristal werkt met krachtig samen met de Gele Galactische Straal en is een kei in het opfrissen, opschonen van vastgezette of karmische energie. Wat het op een vernieuwende, verhelderende manier kan aanreiken. De healingen die dit kristal je brengt kenmerken zich door een enorme zachtheid (hoe diepgeworteld karmische belasting ook zit), liefdevolle ondersteuning en heel veel opheldering. Er vloeien dan ook makkelijk nieuwe inzichten, inspiratie en heldere vernieuwde visies uit voort wanneer oude lagen opgeruimd zijn of aangetrilt mogen worden.

Het brengt daarnaast kracht, moed en doelgerichtheid om je Pad van groei in helderheid en heel Bewust te bewandelen.

Tevens trilt het continu je eigen Goddelijk Gouden Bewustzijn van Kennis en Wijsheid aan en kan hierin ook nieuwe Poorten naar Bewustzijn openen.

Bijzonder nieuwetijdskristal van grote waarde voor je verlichtingsgroei!

©Willemien Timmer augustus 2008

 

 

 

Bescherming, begeleiding, coaching, makkelijker meestromen met de energie en processen van deze tijd,  en nog veel meer rechtstreeks via de Ascended Masters en Engelen op jouw unieke Pad van groei en Bewustwording, aansluitend op wat jij nodig hebt:

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Aquamarijn 002

Prijs: € 33,-   

Aantal: Weer  12 stuks op voorraad        

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige zacht blauwe, half transparante aquamarijn dubbeleinder in zilveren zetting. Veel inwendige regenboogjes.

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

De Kracht van Aquamarijn draagt ook de Kracht of het Hoger Bewustzijn van water in zich en brengt ook in zekere zin een diepe stroming teweeg in je energie en Bewustzijn. Zij het op een geheel andere manier dan bijvoorbeeld Abalone of parel. Aquamarijn werkt op verschillende lagen tegelijk en brengt met name heel veel wijsheid en inzicht vanuit de Ziel aan het Licht, omdat de werking van het kristal sterk gedragen wordt door de Walvissen matrix. Deze connectie wekt oer-oude Zielenkennis en Waarheden in je Bewustzijn die wellicht reeds lange tijd in de diepten van je Ziel verscholen zijn geweest. Aquamarijn helpt je weer de enorme diepten van je Bewustzijn

te verkennen en te ontdekken wat daar nog aan wijsheid en Kennis opgeslagen ligt en dan met name om kwaliteiten en tools die je je in de lijn van incarnaties eigen hebt gemaakt, wat betreft healing mogelijkheden, healingtechnieken, technieken om los te laten, je eigen Goddelijke Waarheid te ervaren en leven.

Onder leiding ook van de energieën van Michael en zijn Zwaard der Waarheid helpt het kristal je het kaf van het koren te scheiden, in je innerlijk en in de uiterlijke wereld. Dat wat belangrijk is, past bij jouw Zielenwaarheid en Pad zal duidelijker oplichten en dat wat niet essentieel voor je is, wat z’n doel gediend heeft, zul je makkelijker los kunnen laten in diep Vertrouwen en Wijsheid.

Aquamarijn helpt je om steeds meer je eigen innerlijke Waarheid, Kracht en Kennis te ontdekken en steeds dieper te verinnerlijken door de dimensies van Zijn heen. Het verbind hiermee ook steeds meer Lichtlichamen weer bewust en actief aan je Bewustzijn, lagen die wellicht ooit gesloten zijn, verborgen zijn geraakt en of afgescheiden zijn geweest. Na een enorme healing door de doorstroom van aquamarijn-energie, komen deze aspecten of delen van je Zelf weer in het bereik van je Bewustzijn, maken je dus weer meer compleet en hierdoor kun je ook de ervaringskennis, Wijsheid en Waarheid gelegen in deze Bewustzijnsvelden weer bewust worden, integreren, verinnerlijken en leven.

Een krachtige healer voor deze tijd die tot enorme diepten en hoogten in je eigen Ziels Bewustzijn kan uitreiken, helen, herstellen en transformeren.

 © Willemien Timmer, augustus 2008

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Arkansas 003

Prijs:   € 22,-                  

Aantal: voldoende voorraad         

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Krachtige heldere Arkansas bergkristal aan zilveren oogje. Specifiek op kwaliteit, potentieel en Lichtkracht uitgezocht.

Bijzonderheden:

Bij aankoop ontvang je zowel een algemene reading op deze kristalsoort als een persoonlijk afgestemde korte reading op wat dit kristal voor jou, je groei en Bewustzijn kan betekenen.

Bij aankoop worden de frequenties van het kristal afgestemd op voor jou passende Meesterbegeleiding. De Ascended Masters of andere Lichthulp die voor jouw Pad en Missie passend is wordt aangetrokken en uitgenodigd om met het kristal voor jou samen te werken ten behoeve van jouw processen, groei en Bewustwording op steeds diepere en hogere niveau’s! Er vinden dus na bestelling specifiek persoonlijk gerichte en krachtige initiaties plaats binnen deze kristalmatrix, in afstemming op jouw Zijn, die van het kristal en alle aanwezige Lichthulp, welke een krachtige doorwerking mogen hebben binnen jouw energiesystemen. Hiermee wordt het kristal en de samenwerking ervan krachtig versterkt en haarfijn afgestemd op jouw hoogste bereik, in overeenstemming met je Monadisch Zelf.

Dit wordt ook benoemd en uitgewerkt in de korte persoonlijke reading.

 

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijne licht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.

In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansas kristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.

Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is), des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend.Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je werkt met dit kristal.

Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet. Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen.Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude schaduw-stukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

Foto:

Artikel code: Ascended Master Coaching Crystal Amethist deluxe 001

Prijs:  € 66,-

Aantal: nog 3 stuks op voorraad 

Kenmerken: Prachtig bewerkte zilveren zetting met kristal bolletje. Zetting kan open om bolletje te verwisselen. Zeer diep paarse en toch transparante amethist!!

Bijzonder:Zeer krachtige hanger, opgeladen met energieën van diverse Ascended Masters voor rechtstreekse, krachtige ondersteuning in je Ascensie processen. Zeer krachtig healingtool en ondersteuning in je eigen Bewustzijnsgroei!Verbonden Krachtvelden/Bewustzijnsvelden aan deze hanger: St.Germain, Merlin, de Purperen Straal en de Goddelijke Frequenties van het Violette Vuur.

 

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de frequenties van de Nieuwe Tijd:

Amethist kristallen zijn sterk verbonden met de frequenties van de Purperen-Gouden Straal en het Violette Vuur. Dat betekend dat zij immense Transformaties teweeg kunnen brengen in je systemen (via de Violette Vlam) op diverse Bewustzijnslagen.

Maar tegelijkertijd werken deze energieën relaxerend opdat je steeds dichter bij je Zelf vanuit de ontspanning kunt komen. Ontspanning, diepere innerlijke rust, meer afgestemd raken op je hart en gevoel omdat je ratio gesust wordt, wat betekend een dieper Thuis komen in je Zelf. En dan kunnen de frequenties van de Purperen Straal via de amethist kristallen binnen komen en hun werk doen. De frequenties van de Purperen-Gouden Straal brengen een diepe Kennis van het Zelf, oeroude Wijsheden van de Ziel en diepgaande her-inneringen aan de Oorsprong van je Zijn en het Universum binnen. Dat betekend dat na alle openingen, transformatie en healing, gebracht in je Bewustzijn middels de hulp van de Violette Vlam, daarna echt ruimte geopend is om je ware Zijns Her-inneringen weer op te halen.Amethist kristallen openen van nature met hun frequenties je kruinchakra en veelal werken ze ook in op je derde oog. Daarom is hun basiskwaliteit al om je bewuster te maken, te ondersteunen bij je afstemming en uitlijning en steeds dichter bij je eigen Wijsheid, Waarheid en Kennis te komen. Maar in combinatie met de frequenties van deze tijdsperiode worden ook hoger gelegen Multidimensionale velden of chakra’s verder geopend en kan het zijn dat er dieper en directer toegang wordt verleent in eerder nog niet toegankelijke dimensies van je Zerlf, waarin Zielsher-inneringen, Kennis en Wijsheid opgeslagen ligt, welke toepasbaar en essentieel is voor je Bewustzijnsgroei in het hier en nu. Dat betekend dat geheel ‘nieuwe’ informatie, indrukken, ervaringen, her-inneringen, Kennis en Wijsheden zich weer gaandeweg aan je Bewustzijn zullen openbaren ter ondersteuning van je groei naar Meesterschap, met behulp van en in samenwerking met de amethist.

Deze ervaringen en energieën zullen zich toespitsen op Transformaties waardoor je steeds meer Thuis zult kunnen komen in je Ware Zijns Licht van Kennis, Wijsheid en Waarheid en deze steeds meer leert verankeren en belichamen.

© Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Veel meer soortgelijke Ascended master Crystals in diverse vormen, soorten en prijzen vind je hier!!!

 

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Januari 2011

 

 

 

 

 

 

zat.29 jan 2011
10.00-17.00 uur

11-1-11 Integratie Portaal: verdiepingsdag

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-
per persoon

zon.30 jan 2010
10.00-17.00 uur

Soundhealing (in samenwerking )met de Hathors

Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

€ 111,-
per persoon

 

 

 

 

 

Februari 2011

 

 

 

 

 

 

zon. 6 feb.2011
10.00-16.30 uur

Aura’s & chakra’s verkennen, openen,
bewust worden en zuiveren

 

Basic Lightwork
workshop

€ 111,-
per persoon

zat.12 feb.2011
10.00-16.30 uur

Galactische Karma Cleaning

Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

€ 111,-
per persoon

zon.13 feb.2011
10.00-17.00 uur

Egyptian Healing Light Consiousness/
Gouden Egyptisch Bewustzijn:

Devine Power of Isis, Osiris & Horus

(De Heilige Drie Eenheid binnen je eigen Bewustzijn helen, verkennen & -dieper- activeren!)

 

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-
per persoon

zat. 19 &
zon. 20 feb.'10,

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 6

(Deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€200,-
per persoon

 

 

 

 

 

 

Maart 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

zat 12 mrt.2011
10.00-17.00 uur

Egyptian Healing Light Consiousness/
Gouden Egyptisch Bewustzijn:

Devine Power of Twin Rays Achnaton & Nefertiti

(De Kracht van Tweelingstraal verbindingen in de Gouden tijdperken en hun Ascensie lijnen voor de Nieuwe tijd!)

 

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-
per persoon

 

zon.13 mrt.2011
10.00-17.00 uur

Egyptian Healing Light Consiousness/
Gouden Egyptisch Bewustzijn:

Devine Power of Twin Rays Isis & Osiris

(De Kracht van Tweelingstraal verbindingen in de Gouden tijdperken en hun Ascensie lijnen voor de Nieuwe tijd!)

 

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-
per persoon

 

Zat 19 mrt 10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 1

 

 

opleiding

€ 111,-

 

zat. 26 &
zon. 27 mrt.'10,

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 7

(Deze groep is al vol!)

Opleiding

€200,-
per persoon

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves onder het volgende web-adres:

www.praktijk-apofyliet.hyves.nl

of:

http://apofyliet.hyves.nl/

 

 

 

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J