Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits Juli 2009

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

         *Wijzigingen & updates & Mededelingen

*Korte indruk van het Zonnewende Kristal labyrinth

*Artikel: een eigen praktijk: Missie of wensgedachte?

*Wist je dat….

*Voorproefje: Nieuwe Ascensie workshops in zomer 2009

*Nieuwe Kristallen en aanbiedingen in de kristalshop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Bij deze alweer de nieuwsflits van juli. We zijn inmiddels in hartje zomer beland en het weer houdt zich in die zin aan de belofte van de zomer!

Velen zullen misschien al op vakantie zijn of zich klaarmaken voor vertrek. Bij deze wens ik ieder prachtige zomerse dagen vol Vrijheid, ruimte, verstilling en groei toe!

Dat we mogen genieten van onze rust om weer verdieping en bekrachtiging in ons Zelf te vinden.

Van Harte hoop ik dat ook de artikelen en informatie in deze nieuwsflits hier weer aan bij mogen dragen. Een moment van rust (net als de vakantieperiode) die helpt steeds opnieuw naar binnen te keren voor Bewustwording en integratie. Zulke belangrijke aspecten in onze persoonlijk groeiprocessen om ook alle versnellingen en veranderingen die gaande zijn op aarde te kunnen behappen en verwerken, opdat het werkelijk in kan/mag dalen in alle lagen van ons Bewustzijn.

 

Ik wens je weer veel leesplezier met deze nieuwsflits, stralende zomerdagen en wie weet tot ziens!

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

*Wijzigingen & updates & Mededelingen

 

*Praktijk Apofyliet is voor een weekje stilte en afstemming gesloten van maandag 13 juli t/m zaterdag 18 juli 2009.

 

*De Multidimensionale Ascensie & Acrivatie workshop “Multidimensional Connections with Crystal Skulls” heeft een wijziging van datum ondergaan. Deze workshop is verplaatst naar zondag 19 juli 2009 (in plaats van zaterdag 18 juli).

Er zijn is nog slechts 1 plaats vrij!

 

*Vanwege de drukte in de Praktijk liep de wachttijd voor afstandsconsulten de afgelopen periode helaas op tot 8 weken. Dit is de reden waarom ik momenteel even een ‘stop’ op de afstandsconsulten moest zetten.

Op dit moment is er weer ruimte voor een aantal afstandsconsulten (wachttijd ongeveer 3 weken).

Nieuwe afstandsconsulten aanvragen kan dus momenteel weer in beperkte mate.

(Afstandsconsulten als inzichtconsult, kristal consult, activaties kristallen schedels, huishealingen op afstand, etc)

Dus heb je belangstelling? Laat van je horen!

Voor de praktijkconsulten bedraagt de wachttijd momenteel ongeveer 2-3 weken!

 

*Vanwege onze zwangerschap kan het zijn dat vanaf midden zomer (vanaf ongeveer begin augustus) de geplande workshops en sessies onder voorbehoud zijn. Mocht je je voor een workshop hebben aangemeld, wordt je hier tijdig van op de hoogte gesteld.

Maar dat betekend ook dat in het najaar van 2009 een tijdelijke ‘pauze’ gehouden zal worden m.b.t. consulten, sessies en workshops.

Omdat de Persoonlijke Missie ook blijft ‘roepen’ zal ik uiteraard proberen zo spoedig mogelijk alle werkzaamheden weer op te pakken.

 

* Vanwege onze zwangerschap zal er vanaf midden augustus 2009 een pauze ingelast worden in de activiteitenagenda, en zullen de nieuwe workshops hopelijk weer vanaf november of december 2009 kunnen starten!

 

* Helaas ontbreekt het me momenteel aan tijd om meer te schrijven in de nieuwsbrief over de meest belangrijke processen die momenteel gaande zijn op aarde, hoewel het zulke essentiële stukken, leerthema’s en zuiverings processen zijn die nu aan de orde van de dag zijn. Gelukkig is hier wel volop ruimte voor in de workshops van afgelopen en komende periode. Vandaar ook dat je opnieuw in deze nieuwsbrief meerdere nieuwetijds en hoogfrequente Ascensie Activatie Workshops aantreft, die allen gericht zijn op de essentiële processen die momenteel gaande zijn in en op de aarde, de Kosmos en het Universum, maar ook in ons eigen Bewustzijn en onze groei naar Meesterschap.

 

*Eind juli zal er hoogst waarschijnlijk opnieuw een heel groot nieuw assortiment bijzondere kristallen afgestemd op de ondersteuning van groeiprocessen en Bewustwording in deze Tijdsfrequenties te vinden zijn in de Kristalshop!

Wil je op de hoogte blijven? Hou dan de website en nieuwsbrieven in de gaten!

 

 

 

 

*Korte indruk van het Zonnewende Kristallen labyrinth

 

Een prachtige dag met prachtige, krachtige mensen bij elkaar!

Na de nodige afstemming en zuivering (via een enorme hagel ‘regen’ bui) mochten we in de stralende zon intens genieten van een zeer energetisch krachtig en hoogstaand labyrinth, met elkaar, onze intenties, bloemen en kristallen gevuld. Voor onze eigen persoonlijke processen, voor Moeder Aarde en het Collectief Bewustzijn, in verbinding met onze ‘collega’s’ die op dat moment in Jeruzalem een labyrinth liepen.

Een krachtig geheel in harmonie en Eenheid met ieder onze eigen persoonlijke ervaringen en verdieping!

21 juni 2009: een krachtige Zonnewende met prachtig healingwerk voor het Grote Geheel!

 

Een kleine impressie van (een deel van) het labyrinth:

 

 

 

 

* Artikel: Een eigen praktijk: Missie of wensgedachte?

 

In de dagelijkse praktijk en workshops ontmoet ik natuurlijk heel erg veel mensen van allerlei aard, achtergrond en met eigen unieke kwaliteiten en groeistukken.

Wat de laatste tijd een opvallend veel gestelde vraag is van veel mensen is waardoor het toch komt dat hen praktijk niet van de grond wil komen, waarom er geen mensen aangetrokken worden of waarom er gewoonweg niemand komt.

 

Natuurlijk is er voor ieder een eigen persoonlijk stuk verbonden aan deze vraagstelling, en kleven er eigen thematieken of leerlessen aan deze vraag of situatie. Maar tegelijkertijd merk ik door de loop van consulten (gerelateerd aan deze vraagstelling) ook een duidelijke rode lijn op, die ik natuurlijk ooit zelf ook ben tegengekomen en heb onderzocht tot in de uithoeken van mijn Ziel, toen ik zelf een praktijk startte, inmiddels 5 jaar geleden.

Nu heb ik om daartoe te komen reeds vele leerlessen en processen doorlopen, die veelal ook weer van een heel andere aard waren dan de nu veel voorkomende vraagstelling: waarom loopt mijn praktijk niet.

 

Mijn persoonlijke ervaring was dat ik al jaren wist dat ik ooit een praktijk zou ‘moeten’ starten om mijn Ziele missie op aarde tot uitvoer te brengen. de drempel voor mij persoonlijk lag echter in andere thema’s en leerlessen, en wel in hoe je je Zelf naar de buitenwereld toe zichtbaar maakt als er een grote lading op ligt vanuit Ziels- en karmische herinneringen aan al die levens waarin je daar op afgerekend werd, op welke wijze dan ook.

De vraagstelling waarom de praktijk niet liep heeft bij mij dus persoonlijk nooit gespeeld, omdat mijn Missie van een andere orde was en mijn drempels om de praktijk te starten een heel andere grondslag hadden.

Want toen alle drempels eenmaal schoorvoetend overwonnen waren, of tenminste diegenen die het proces van starten met een praktijk weerhielden, liep mijn praktijk vanaf bijna de eerste dag ineens vol.

Nu ben ik er heel eerlijk in dat dit echt niet van de ene op de andere dag was. Deze processen hebben werkelijk jaren gekost, en heel veel bloed, zweet en tranen, en vooral heel veel moed en doorzettingsvermogen om keer op keer in die spiegel van het Zelf te moeten kijken naar waar de knelpunten, angsten of belemmeringen zaten en hoe deze te transformeren.

 

In die zin hebben deze processen en leermomenten mij enorm veel geleerd. Niet alleen over mijzelf, mijn kwaliteiten, sterke en zwakke punten, maar ook met hoe het energetisch werkt om een praktijk werkelijk te realiseren, neer te zetten naar de Bedoeling van je Spirit en Zielemissie.

Het heeft me onder andere geleerd dat een praktijk een verlengstuk is van je eigen groei, het is regelrecht verbonden aan je eigen groei, Missie en Zielsbestemming. Het is regelrecht verbonden aan je eigen processen en leerlessen.

Het vroeg dus ook telkens van mijn Zelf om mezelf in alle eerlijkheid onder de loep te nemen, mezelf te bespiegelen in het Licht van mijn Ziel: wat zie ik nog over het hoofd? Wat leeft er nog in het onbewuste wat mijn groei en dus ook het verlengstuk van mijn Zijn, mijn Missie ondermijnt?

Welke onbewuste stromingen zijn er nog? En wat is werkelijk de Bedoeling? Wat is de intentie van mijn Spirit? Wat sluit aan bij mijn Missie en wat niet? Wat zijn invullingen of wensgedachten van mijn Persoonlijkheid?

Maar ook meer dan essentieel is en blijft de vraagstelling: is dit werkelijk de Weg die hoort bij mijn Zijn? Bij mijn Zielemissie? Vragen die ik in mezelf telkens opnieuw evalueer, zo eerlijk mogelijk, om zo zuiver als maar mogelijk is te kunnen voelen wat mijn Bedoeling is en of ik nog steeds mijn Missie daadwerkelijk volg of niet per ongeluk in een van de vele valkuilen onderweg op dat Pad gestapt ben.

 

Belangrijke items denk ik dus ook zijn dit voor ieder die bezig is een praktijk te starten of een praktijk aan het realiseren is, maar tegen deze zelfde vraagstelling aanloopt: waarom loopt mijn praktijk niet.

Ik bedoel, de vraagstelling of processen zijn dan wellicht anders dan bij mij toenertijd. De grondslag blijft hetzelfde.

Alle processen die ik doorlopen heb hierin, hebben overduidelijk laten voelen hoe onze praktijk/werkelijkheid gerelateerd is aan onze eigen energie, vermogens, visies, bewuste en onbewuste stromen, onze eerlijkheid naar ons Zelf, onze inzet, motivatie en de durf en het doorzettingsvermogen die we daarvoor over hebben. Want het vergt soms ook offers. Offers van onze persoonlijkheid, maar ook op andere vlakken.

Ik heb hierdoor geleerd dat je werkelijk voor de volle 1000% voor je eigen Bewustwording en groei dient te aan, mits dat uiteraard je Missie is, omdat het anders gewoonweg niet werkt. En je achter blijft met een onvervuld gevoel, een praktijk die niet draait of je je Doelen niet werkelijk leeft op ieder moment op het hoogst mogelijk haalbare Perspectief.

Ik ben er daardoor ook van overtuigd dat een praktijk werkelijk bij je Zielenmissie dient te passen, omdat het anders nooit volledig realiseerbaar is. Dan blijft het een wensgedachte vanuit welke bewuste of onbewuste stroom dan ook, met de nodige verwachtingen, hoop, wensen of persoonlijke invulling die we daaraan geven. Dan blijft het aanmodderen en blijf je tegen de vraag aanlopen waarom je praktijk niet werkt of loopt.

Ik denk altijd: om je Missie te vervullen hoef je niet perse een praktijk te hebben, mits dat past bij jouw Missie en Taken en Hogere Bedoeling. Maar er zijn vele wegen die naar Rome leiden.  En de weg van de een is de weg van de ander niet!

Een praktijk draaien betekend niet automatisch een weg naar Verlichting. Het is een van de vele mogelijkheden op onze Reis van de Ziel in onze Evolutiespiraal, maar niet noodzakelijkerwijs dě Weg!

 

Ik heb ook steeds meer het gevoel dat praktijken die omwille van een ‘verkeerd verstane’ bedoeling of die vanuit oude energie zijn opgezet (dus vanuit onbewuste Ego Zelf belangen) steeds minder een voet aan de grond zullen krijgen, juist omwille van de bewuste of onbewuste intenties die er onder verborgen liggen, die niet onderzocht of niet gezien worden. Deze zullen steeds meer mogelijkerwijs uit het beeld gaan verdwijnen in de komende jaren omdat het niet meer past bij de nieuwetijdsfrequenties die op aarde steeds sterker naar voren komen.

Echter tegenwoordig is het juist in deze tijd de uitdaging hierin je eigen intenties en zuiverheid te leren gaan zien, je eigen onderscheidingsvermogen te ontwikkelen en je eigen verantwoordelijkheden hierin te gaan nemen. Dus op dit moment zijn er nog volop niet volledig bewuste bedoelingen achter sommige praktijkwerkzaamheden. Dit is volledig oordeelloos bedoeld, echter wel als bewust makend bedoeld. Want ook dergelijke praktijken trekken nog steeds mensen aan, die soms volledig ontregeld worden. (Belangrijkste leerlessen daarin is het eigen onderscheidingsvermogen ook te leren ontwikkelen (ook als cliënt zijnde) omtrent wat wel of niet bij je groei en Zijn passend is.)

 

Belangrijk dus, als jij zelf tegen de vraag aan blijft lopen van waarom je praktijk niet draait of van de grond komt, is om je Zelf in alle eerlijkheid onder de loep te nemen, je Zelf, je bewuste en onbewuste intenties, wensen, gedachten, ervaringen en groei zo goed als mogelijk is onder de loep te nemen. In alle eerlijkheid, oprechtheid. Met moed en met durf.

Want wat je tegen kan komen is niet altijd even mooi, prachtig of zuiver, maar juist daarin schuilen wel de Sleutels naar verandering, heling en transformatie en om veel en veel dichter bij je ware Missie te komen.

 

Wat zijn de innerlijke drijfveren, beweegredenen waarom je een praktijk wilt starten? Van waaruit komt die wens?

Komt dit werkelijk van binnenuit, vanuit je Hoogste Bedoeling? Of wenst de Persoonlijkheid graag aanzien? Zijn er nog onbewuste stromen in je aanwezig die maken dat je de gekleurde bril op zet en een praktijk daardoor het beste handvat lijkt om een ander te helpen? Maar vanuit welke Bedoeling? Ligt daar een eigen diep onvervulde wens of behoefte achter om gezien, gewaardeerd te worden? Of liggen er pijnlijke innerlijk kind stukjes achter, die je weerhouden om van je Zelf te houden zoals je Bent? Om je Zelf te accepteren met of zonder praktijk of hulpverlenerfunctie? Is er een innerlijke (onbewuste) drijfveer om op die manier aanzien te verwerven? Of aardig gevonden te worden? Gewaardeerd te worden? Aanbeden te worden wellicht? En welke karmische thema’s kleven daar nog aan vast? Welke Zielenherinneringen? Wat laat zich zien, wat wil geopenbaard worden en tot inzicht en heling komen?

 

Lees hier verder…….

 

 

Wil je meer inzicht in jouw eigen processen, omtrent je

Bewustzijnsgroei en/of je praktijk?

Via diverse consultmogelijkheden kan hier in gelijkwaardigheid en

samenwerking naar gekeken en aan gewerkt worden!

Bijvoorbeeld via uurconsulten in de praktijk of persoonlijke

workshops (coaching) van 2 ½ uur.

Mail me voor meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

*Wist je dat….

 

…..er momenteel in 2009 een enorme uitzuivering plaats vind in de Oud Atlantische structuren van dualiteit die Moeder Aarde en het Collectief Bewustzijn nog vast houden, waardoor Ego Zelf  processen momenteel hoogtij vieren. Niet alleen in de hedendaagse maatschappij, maar zeer zeker ook onder Lichtwerkers.

…..er daardoor vele Persoonlijkheids stukken naar voren komen waardoor agressie, jaloezie, onmacht, manipulatie, projectie, etc. steeds meer aan het Licht komen met de Hoogste Bedoeling om gezien, doorzien, begrepen, omarmt en geheeld te worden.

…..dit vaak nog niet gezien wordt of verkeerd ‘verstaan’ wordt (vanuit de Persoonlijkheid) !

…..dat dit hele proces uitnodigt om verder te kijken dan je neus lang is (verder te kijken dan de Persoonlijkheids’brillen’) en je Spirit waarlijk te laten spreken, zodat het proces verstaan wordt waartoe het Bedoeld is: dat het dient om steeds meer door de oude manipulatie matrixen heen te kunnen groeien naar nieuw Bewustzijn van een hogere trilling, in meer Eenheid met ons Zelf en de wereld(en) om ons heen.

…..zodat we in de ander weer echt ons Ware Zelf gaan herkennen!

…..maar dat dit enorme oude stukken innerlijke strijd kan opleveren, strijd met anderen en onze oude fundamenten aan alle kanten doet wankelen. Wat dus een enorme uitdaging voor ons is, maar met moed, eerlijkheid en zelfreflectie wel te dragen en behappen is en dat dit ons enorme stappen voorwaarts in ons Meesterschap brengt.

 

…..de Lemurische en andere hoogfrequente Nieuwetijds kristallen ons in deze groeistukken prachtig kunnen ondersteunen, omdat zij het Hoogste Eenheids Licht nog steeds vasthouden en uitstralen en ons Bewustzijn doen her-inneren aan datgene waar we naartoe gaan: Bevrijding, Eenheid en Meesterschap!

…..maar dat er van ons Bewustzijn ook volledige inzet, moed en kracht wordt gevraagd om dit proces te voltooien. Een kristal kan dit nooit alleen voor je oplossen, maar is dienstbaar tot en met, mits wij het in totale gelijkwaardigheid en respect erkennen, herkennen en ermee leren samenwerken.

 

…..de maand juli 2009 in het teken staat van de indaling, integratie en verankering van de New Rainbow Light Codes in de kleurfrequenties van de Gouden Straal onder leiding van Melchizedek.

……dat dat een enorme trillingsverhoging teweeg brengt die je helpt om meer en meer uit te stijgen boven de duale stukken van het Oud Atlantische grid. Om meer van ons eigen Gouden Bewustzijns Licht te kunnen gaan ervaren in de komende maanden, mits wij bereid zijn ons Naakte Zelf eerlijk in de ogen te kijken.

 

 

 

 

*Voorproefje: enkele nieuwe Ascensie workshops in zomer 2009

 

2009…gekenmerkt door geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van het nieuwe jaar, vind je hier onder:

 

* Bijzondere nieuwe Ascensie workshops:

 

Multidimensional Connections with Crystal Skulls             

Healing & transformatie werk, activaties in je Multidimensionaal Bewustzijn mbv kristallen schedels. Multidimensionaal Ascensie healingwerk!

 

Deze dag gaan we op diep en hoog niveau de velden van het individuele en Collectief Kristallen Schedel Bewustzijn gaan verkennen en ervaren. Deze ervaringen die healing, bewustwording en enorme groeiversnellingen zullen aanreiken, zullen een enorme verdieping brengen in je contact met de kristallen schedels. Het zal een dieper ‘verstaan’ naar voren brengen van je eigen uitwisseling, aantrekkingskracht en samenwerkingsverband met de kristallen schedels. Ook zullen bepaalde dualiteitvelden in je Zelf en in het Collectief geschoond mogen worden, opdat je met een meer verhoogt Bewustzijns visie deze Bewustzijnsvelden kunt benaderen, ervaren of ermee leert samen werken. Dit brengt je verdieping, nieuwe visies, samenwerking op meerdere niveaus tot stand en maakt je kritischer/realistischer en veel sensitiever voor de juiste kristallen schedel(s) en of het werkelijk je Ziels Bedoeling is daar iets mee te mogen doen.

In samenwerking met de aanwezige kristallen schedels zullen we meerdere activaties in ons eigen Bewustzijn mogen ontvangen waardoor onze eigen verbinding met de kristallen schedels, onze Bedoeling vanuit het Hoger Perspectief, steeds helderder zal gaan worden. Opschoning, (h)erkenning, zuivering en herstel van oeroude karmische verbindingen en oude contracten met het kristallen Schedel Bewustzijn of aanverwante velden zullen hiermee mogelijk ook aan het Licht komen om tot herstel te brengen. Zwarte contracten, machtsmisbruik, egodoeleinden worden hierin doorzien, geheeld, getransformeerd. In je Zelf, maar ook in het Collectief Schedel Bewustzijn. Dergelijke ‘zwarte matrixen’ weerhouden je om te zien wat Werkelijk IS en kunnen illusies voorhouden aan je Bewustzijn, omtrent het (samen)werken met kristallen schedels, maar ook je verbinding met hen. Mogelijk zullen we onder begeleiding van vele Lichthulp en kristallen schedels delen van deze matrixen mogen opschonen,

Opdat het Kristallen Schedel Collectief ook steeds in de eigen Oorsprong hersteld kan worden en meer mee kan gaan stromen in een hogere trilling in de nieuwe frequenties die vrij komen op aarde, en daarmee een steeds zuiverder intentie en werking mogen hebben voor ieder die met deze Krachtige Meesters mag samenwerken.

Dit betekend tevens een enorme verdieping in je eigen Bewust-Zijn en brengt enorme bevrijding van oude dualiteitstukken met zich mee.

Maar ook verdieping in je uitwisseling, contact en samenwerking met kristallen schedels.

Voor degenen die eerder de kristallen schedel workshops hebben gevolgd, kan deze workshop wellicht interessant zijn, omdat we in deze workshop veel meer velden van het Kristallen Schedel bewustzijn en de mogelijkheden daarvan gaan verkennen!

 

(Deze workshop is echter heel verschillend van de eerdere kristallen schedelworkshops).

Deze workshop is niet bedoeld als ‘eerste kennismaking’ met kristallen schedels en hun energie!!!!

Deze gechannelde workshop is volledig afgestemd op de Nieuwe Tijds energieën en de aanwezige groep deelnemers, de processen die innerlijk bij deelnemers spelen

en die energieën die van belang zijn voor ieders groei op dat moment. Dat betekend dat dergelijke gechannelde workshops nooit gelijk zijn!.

De workshops zullen altijd zullen inhaken vanuit het Hoger Licht, op jouw stukken, processen en groei!!!Ze zullen ten alle tijden jouw groeiprocessen in een stroomversnelling brengen en zorgen voor zuivering en nieuwe groei!

 

Datum: WIJZIGING: zondag 19 juli 2009.

Workshop van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling en investering in jezelf: € 111,- per persoon incl. koffie, thee en soep

 

Voor deze workshop is nog 1 plaats vrij! Wil je dus nog mee doen?

Laat het me zo spoedig mogelijk weten, want vol = vol!!!

 

 

 

 

 

Activatie van je Multidimensionale hart en bewustzijn  NIEUW!

Op: 8–8-09: Via de 8-8 Portalen van Immortality!

 

Zeer verdiepende Transformatie en activatie Ascensie workshop waarbij we afstemmen op de bijzondere frequenties die deze dag naar de aarde stromen. Om zo optimaal mogelijk af te stemmen op het huidige proces en de frequenties die in je Bewustzijn en het Goddelijk Plan in het Universum gaande zijn.

*Multidimensionele Bewustwording en healingen, een grote stap voorwaarts in jouw Ascensiegroei en Zelf Realisatie!

*Uitlijning in je eigen Nulpunt en Multidimensionale Hart voor jouw Pad naar Meesterschap.

*Opening, activatie en her-innering van je eigen aards, galactisch en Kosmisch Bewustzijn.

*Je Immortality Codes her-inneren en activeren in je Bewustzijn.

*En nog veel meer!

 

 

Datum: zaterdag 8 augustus 2009.

Workshop van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling en investering in jezelf: € 111,- per persoon incl. koffie, thee en soep

 

 

 

 

Multidimensional Connections in your Galactic Consiousness     

Galactisch Healing & transformatie werk, activaties in je Multidimensionaal Bewustzijn mbv Ascended Masters, Starnations, Kristallen schedels, Engelen, kristallen, etc.

 

Galactische healingen op hogere Bewustzijnslagen. Healing van karmische connecties vanuit Sterren Bewustzijn, verbindingen met Starnations/Sterrenvolkeren, verbindingen met Galactische Wezens, contracten/manipulatie/aansturing/onderdrukking van Bewustzijn vanuit oude afspraken en dienen deze je Blauwdruk en groeipad nog steeds?

Wat stagneert je groei op hogere Wezenslagen en frequenties?

Verkenning eigen Bewustzijn in hogere dimensies van je Zijn en Multidimensionale connecties daarin.

 

Zeer intense workshop die vele nieuwe inzichten zal openbaren in je eigen Bewustzijn over wie jij Bent vanuit Galactisch Oogpunt.

 

Samenwerking met Ascended Masters, Engelen, Universele logos, Starnations, kristallen schedels, Moeder Aarde, kristallen, Galactische en Kosmische Stralen en wat maar nodig of wenselijk is of zich aandient!

 

Datum: 1 & 2 augustus 2009, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling en investering in jezelf:  € 222,- per persoon incl. koffie, thee en soep

 

 

 

Multidimensionaal groeien in je eigen Bewustzijn              NIEUW!

 

Basisworkshop op hoog spiritueel niveau waarin je krachtig leert om jouw Hoger Bewustzijn op vele van je dimensielagen te ‘verstaan’, ervaren, integreren en begrijpen.

Er zullen verschillende dimensies van je Wezen aangeraakt en geheeld mogen worden en tevens bewust(er) gemaakt en ervaren worden. Dit biedt een schat aan Kennis en inzicht in wie jij Bent , jouw unieke Ziels Evolutie Spiraal en waar jij NU staat op je Pad van groei. Dit brengt je tegelijkertijd enorme stroomversnellingen in je bewustwordingsprocessen en opschoning van oude belemmeringen, blokkades en conditioneren op diverse Wezenslagen die je groei of het zicht op jouw Bewustzijn kunnen doen stagneren.

Er worden verschillende healingtechnieken aangereikt die essentieel zijn voor een krachtige goede basis en verankering voor verdere groei, er worden handvaten aangereikt om jezelf steeds dieper in je Multidimensionale Bewustzijn te kunnen voortbewegen binnen de aardse 3-dimensionale wereld, om je Zijn te ervaren, belichamen en werkelijk te gaan leven in alle facetten.

Er zal o.a. gewerkt worden met tot dusverre onbereikbare lagen van je innerlijk kind, Hogere Zelven, Monadisch Bewustzijn. Zielsher-inneringen worden wakker gemaakt en geïntegreerd op vele niveaus van je Zijn. Samenwerking met Hogere Lichthulp en Begeleiding. Aardse (karmische) en Galactische healingen en eventueel bij toestemming zelfs healingen op jouw Kosmisch niveau.

Er zullen activaties en diepgaande verankeringen van ons Bewustzijn gemaakt worden in uitlijning met het Kernkristal van Moeder aarde en de Aarde Bewustzijnslagen, leren om een krachtige Multidimensionale basisuitlijning neer te zetten, en tevens werken aan bescherming van en kan er gewerkt worden met je verschillende Lichtlichamen, zoals o.a. de Merkaba, Octaëder, Dodecaëder, Merkivah, etc.

En verder alles wat aan de orde komt, wat de Begeleiding aangeeft, wat speelt in persoonlijke- en groepsprocessen en dat wat in het Nu moment de juiste Kosmische Timing heeft om geheeld, geschoond en of bewust gemaakt te worden.

 

Diepgaande (basis) workshop die de essentiële sleutels aandraagt om je helemaal in je Multidimensionale Bewustzijn te centreren, je Bewustzijn in het hier en nu te ankeren en belichamen en diepgaande handvatten voor je verdere Verlichtingspad en Ascensie groei mogen worden aanreikt.

Data voor deze workshop: 15 augustus 2009.

Workshop van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling en investering in jezelf : € 111,- per persoon incl. koffie, thee en soep

 

 

 

Meer nieuwe workshops volgen en of zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!         Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

 

 

 

*Nieuwe Kristallen en aanbiedingen in de kristalshop

 

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar grotere Kristallen Schedels die nieuw zijn binnen gekomen en nog een nieuw Thuis zoeken.

O.a  citrien, blauwe calciet en veel meer!

 

Verder zijn er nieuwe mini kristallen schedels hangers aangekomen!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

 

Eind juli zal er hoogst waarschijnlijk opnieuw een heel groot nieuw assortiment bijzondere kristallen afgestemd op de ondersteuning van groeiprocessen en Bewustwording in deze Tijdsfrequenties te vinden zijn in de Kristalshop!

Wil je op de hoogte blijven? Hou dan de website en nieuwsbrieven in de gaten!

 

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment!

 

 

 

Verschillende nieuwe gechannelde healingen van de afgelopen periode zijn op cd’s in het assortiment opgenomen:

 

Prijs per cd € 12,50 excl. Verzendkosten!

 

*Gechannelde Healing cd:

Healing op het Oud Atlantische Grid

(ook in je eigen groei en Bewustzijn) m.b.v. roze opaal

  

*Gechannelde Healing cd:

Multidimensionale healing op je mentale lichaam via Lemon kwarts en Prana

 

*Gechannelde Healing cd Deel 1 t/m 3:

Thuis komen in je eigen Multidimensionaal Bewustzijn:

Afstemming & healing op persoonlijke groeithema’s

 

 

Kijk hier voor de inhoud van deze healing cd’s en de overige nieuwe cd’s!!!

 

 

Foto:

Artikel code: Hemimorfiet ruw 001

Prijs: € 15,-                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: zacht blauw- witte hemimorfiet uit China. Ruwe brok. Prachtige energie-kwaliteiten!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op dit kristal: Dit kristal brengt vele vernieuwende invloeden in je leven. Het brengt je meer stroming in je energie waardoor het makkelijker wordt om los te laten, maar ook om mee te stromen met het leven. Dit houdt dus een stukje healing in, heel direct, opjouw energie. Waarbij oude vastgezette energie in beweging gebracht wordt. Dit kan soms gepaard gaan met wat fysieke pijntjes bij het ‘losweken’ van deze energieën. Maar dit levert je ook werkelijk meer bevrijding op en meer stroming. Je zult hierdoor nieuwe mogelijkheden van je Zelf ontdekken.

Dit kristal is sterk verbonden met de Goddelijke Kracht van water (stroming, emoties) maar ook met de Dolfijnen Matrix energieën. Dat betekend ook dat dit kristal middels de dolfijnen energie meer blijdschap, intuïtieve gevoeligheid en speelsheid brengt. Een bijzonder zacht en liefdevol kristal wat groots healingwerk kan verrichten!

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:  

Artikel code: Rozenkwarts punt 001

Prijs: € 111,-              

Afmetingen: 10 cm lang, 6,5 cm breed, 5 cm dik

Kenmerken: Geslepen punt (rozenkwarts groeit niet in punten). Prachtige dieproze

kleur. Schitterende kwaliteit!

Let op: Voor dit kristal gelden extra verzendkosten i.v.m. grootte en of gewicht!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op de

energie van dit kristal en jouw energie. Je ontvangt dus een persoonlijke reading

op maat!

 

Foto:  

Artikel code: Amethist punt 001

Prijs: € 77,-                

Afmetingen: 7,5 cm lang, 8 cm breed, 7,5 cm dik

Kenmerken: Prachtige diep paarse aangeslepen amethist punt. Schitterende kwaliteit!

Let op: Voor dit kristal gelden extra verzendkosten i.v.m. grootte en of gewicht!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op de

energie van dit kristal en jouw energie. Je ontvangt dus een persoonlijke reading op maat!

 

Foto:  

Artikel code: Rookkwarts punt 001

Prijs: € 95,-                

Afmetingen: 10 cm lang, 5 cm breed, 5 cm dik

Kenmerken: Diep donkere bruine natuurlijke rookkwarts met schitterende transparantie.

Prachtige unieke kwaliteit! Met in de punt enkele goudkleurige rutiel ‘naaldjes’!!!

Let op: Voor dit kristal gelden extra verzendkosten i.v.m. grootte en of gewicht!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op de

energie van dit kristal en jouw energie. Je ontvangt dus een persoonlijke reading op maat!

 

Foto:

Artikel code: Bergkristal dubbeleinder 001

Prijs:    17,50            

Afmetingen: Ongeveer 5 cm lang, ongeveer 2 tot 2,5 cm dik

Kenmerken: kraakheldere super kwaliteit bergkristal. Dubbeleinder, geslepen. Met inwendige regenbogen!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt naast Hoog Kristallijne Licht ook vele frequenties van zuivering en opening met zich mee. Daarnaast verbind het kristal je, door z’n vorm, in een krachtige uitlijning met zowel Hemelen als aarde. Hierdoor ontstaat een krachtige balans en enorme doorstroom in je systemen die heel je Lichttrilling verhogen en zuiveren. Afgesloten delen, dualiteitstukken, schaduw of blinde vlekken in je bewustzijn kunnen hierdoor verhelderd worden en er kan meer inzicht je Bewust-zijn binnen stromen.

Door de toegevoegde krachten van de Regenboog, waarmee het kristal verbonden is, brengt het ook enorme healing en opening van je Bewustzijn teweeg. Er kan hierdoor op meerdere frequenties tegelijkertijd gewerkt worden, zodat er zoveel mogelijk effect in groei bereikt kan worden.

Enorm krachtige healer die groots Lichtwerk ten behoeve van jouw groeiprocessen en bewustwording kan aanreiken!

© Willemien Timmer 2009

 

Foto:

Artikel code: Mini bergkristal dubbeleinder 001

Prijs:  € 8,50               

Afmetingen: Ongeveer 4 cm lang,Ongeveer 1 cm dik

Kenmerken: kraakheldere super kwaliteit bergkristal. Dubbeleinder, geslepen.

Dit kristal brengt naast Hoog Kristallijne Licht ook vele frequenties van zuivering met zich mee. Daarnaast verbind het kristal je, door z’n vorm, in een krachtige uitlijning met zowel Hemelen als aarde. Hierdoor ontstaat een krachtige balans en enorme doorstroom in je systemen die heel je Lichttrilling verhogen en zuiveren. Afgesloten delen, dualiteitstukken, schaduw of blinde vlekken in je bewustzijn kunnen hierdoor verhelderd worden en er kan meer inzicht je Bewust-zijn binnen stromen.

Een kleine maar enorm krachtige healer die groots Lichtwerk ten behoeve van jouw groeiprocessen en bewustwording kan aanreiken!

© Willemien Timmer 2009

 

Foto:

Artikel code: Mini Rozenkwarts dubbeleinder 001

Prijs: € 8,50                

Afmetingen: Ongeveer 4 cm lang,Ongeveer 1 cm dik

Kenmerken: Half transparant. Zacht roze van kleur. Schitterend exemplaar. Geslepen.

Korte algemene reading op dit kristal: Rozenkwarts is een zeer zachte en liefdevolle healer, die niet alleen heelt op hartaspecten, maar je totale Zijn hierin mee neemt. Rozenkwarts in deze vorm (dubbeleinder) brengt een krachtige balans tussen hemelen en aarde in je Bewustzijn en uitlijning en heelt hiermee alle aspecten van verdriet, kou, onvermogen, donkerte, eenzaamheid, en noem maar op. Al die delen van je Zijn die behoefte hebben aan troost, warmte, en zachtheid ontvangen healing van deze rozenkwarts.

De frequenties van Quan Yin, Maria Magdalena en Isis werken nauw samen met deze kristallen en bieden een toegevoegde waarde van inzicht, acceptatie en begrip met betrekking tot je Bewustwordingsprocessen bij het helen van de oude (Zielen)pijn thema’s.

© Willemien Timmer 2009

 

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe lavendel rozenkwarts

Prijs:  € 8,50 per stuk   

Afmetingen: kleine ruwe brok

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Zacht transparante lavendel rozenkwarts voor enorme diepgaande healing en diepere Bewustwording van je hart- en Ziels kwaliteiten. Dit kristal helpt je dan ook steeds meer de Magie van je eigen hart te onsluiten. Het werkelijk leren Zijn, zien, handelen en voelen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Het werkelijk Creëren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. De neutraliteit bewaren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, zoals dat een Meester betaamd.

Super kwaliteit voor super zacht helend water!

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe oranje calciet

Prijs:  € 7,50 per stuk   

Afmetingen: kleine ruwe brok

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Diep oranje calciet voor een sprankeling van Vreugde, zachtheid en healing in je water! Brengt je een diep en warm onderbuik gevoel (brengt je dus meer in contact met buikgebied en gevoel!). Het brengt warmte en healing in je buik intuïtie en werkt helend voor je innerlijk kind. Zachtheid, liefde, healing en acceptatie.

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe bergkristal punten

Prijs: € 8,50 per stuk    

Afmetingen: kleine ruwe punt

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Krachtige heling en zuivering in je water! Dit kristal brengt naast Hoog Kristallijne Licht ook vele frequenties van zuivering en opening met zich mee. het werkt naast hoog energetisch en verruimend en verhelderend op je Bewustzijn, ook fysiek sterk op de nieren door, opdat deze ook voldoende kracht en energie hebben om je groeiprocessen aan te kunnen en voldoende afvalstoffen te kunnen loslaten.

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe rozenkwarts

Prijs: klein: € 6,50 per stuk, groter € 7,50 per stuk       

Afmetingen: kleine ruwe brok

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Zachte heling en liefdevolle energieen die je hart openen, voor in je water. Rozenkwarts is een zeer zachte en liefdevolle healer, die niet alleen heelt op hartaspecten, maar je totale Zijn hierin mee neemt. Rozenkwarts heelt alle aspecten van verdriet, kou, onvermogen, donkerte, eenzaamheid, en noem maar op. Al die delen van je Zijn die behoefte hebben aan troost, warmte, en zachtheid ontvangen healing van deze rozenkwarts.

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe Lemurische ijs

Prijs: € 5,- per stuk      

Afmetingen: kleine ruwe brok

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Sprankelende helderheid, zuivering, versnelling van groeiprocessen en verheldering van body, mind en spirit. De vrouwelijke Lemurische kracht in dit kristal zal je herinneren aan de Oorsprongs energie. Het activeert je innerlijk Wezen om terug te keren naar de Bron van Al-Dat-Is.

Het helpt je in diepe verbinding te komen met Goddelijk Licht en stap voor stap meer inzicht te krijgen in je Taken en Doelen. Brengt helderheid, groei en Bewustzijn.

 

 

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment!

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop                                                        

Kosten                      

 

 

 

Juli 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat. 11 &
zon.12 juli '09
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 3.2
Soundhealing & Karma Cleaning

 

Deze groep is al vol!

Instromen niet meer mogelijk!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

 

Zon. 19 juli'09
10.00-16.30 uur

Multidimensional Connections
with Crystal Skulls

Multidimensionaal Lichtwerk!

Healing & transformatie werk, activaties in
je Multidimensionaal Bewustzijn m.b.v.
Kristallen Schedels

 

Nog 1 plaats vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

Zat. 25 &
zon.26 juli '09
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 3.3
Healing,reading, ontwikkeling & groei

 

Deze groep is al vol!

Instromen niet meer mogelijk!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

Augustus 2009

 

 

 

 

 

Zat. 1 &
zond. 2 aug. '09
10.00-16.30 uur

NIEUW!!!
Multidimensional Connections
in your Galactic Consiousness

Multidimensionaal Lichtwerk!

Galactisch Healing & transformatie werk,
in je Multidimensionaal Bewustzijn
mbv Ascended Masters, Starnations,
Kristallen schedels, Engelen,
kristallen, etc.

Nog 4 plaatsen vrij!

€222,-
per persoon

 

 

 

Zat. 8 aug. '09
10.00-16.30 uur

NIEUW!!!
Activatie van je Multidimensionale
Hart en bewustzijn

Via de 8-8 Portalen van Immortality!

Multidimensionaal Lichtwerk!

Galactisch Healing & transformatie werk,
in je Multidimensionaal Bewustzijn
mbv Ascended Masters, Starnations,
Kristallen schedels, Engelen,
kristallen, etc.

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

Zat. 15 aug. '09
10.00-16.30 uur

NIEUW!!!
Multidimensionaal groeien in je
eigen Bewustzijn

Multidimensionaal Lichtwerk!

Galactisch Healing & transformatie werk,
in je Multidimensionaal Bewustzijn
mbv Ascended Masters, Starnations,
Kristallen schedels, Engelen,
kristallen, etc.

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

Vanwege onze zwangerschap zal er een pauze ingelast worden
in de activiteitenagenda, en zullen de nieuwe workshops hopelijk weer
vanaf november of december 2009 kunnen starten!

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                          www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J