Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

 

Lieve allemaal,

 

Hopelijk geniet iedereen vaneen welverdiende heerlijke vakantie periode inmiddels in deze wel heel bijzondere tijd. Misschien is voor velen de vakantie wel meer dan ooit nodig. Met dank aan alle hoeveelheid aan grote veranderingen die momenteel over de aarde razen.

In deze nieuwsbrief lees je weer een tipje van de sluier aan meer informatie die er in deze tijd beschikbaar is. Ik hoop dat het misschien weer verhelderend mag zijn en of bij mag dragen aan je eigen processen van groei en bewustwording!

We leven in een ongelooflijke tijd waarin prachtige dingen mogelijk zijn maar waarin ook nogal wat werk verzet mag worden!!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

 

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel: wat is er allemaal gaande in deze tijden van verandering?

*In the spotlight:  Unieke Meesterkristallen nogmaals belicht!

*Ascensie & Activatie workshops 2011 uitgelicht

*Nieuw en Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Er zijn nog een  aantal Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet die  een nieuw Thuis zoeken.

 Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Op dit moment vind er bij deze schedels nog een laatste transformatie-periode plaats, dus binnen nu en komende week zullen zij klaar zijn om verder te gaan. Je kunt deze schedels te zijner tijd bekijken via de PDF bestanden die op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Daarnaast zijn er zijn nog aantal diverse formaten ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken. In diverse kristalsoorten o.a. rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts. Binnenkort komen er ook nieuwe schedels weer aan die nog een nieuw Thuis zoeken!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

* Op dit moment zijn er ook een aantal nieuwe Kristallen schedels gearriveerd, die nog een thuis zoeken. Ook hen kun je terug vinden in de  PDF bestanden.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Op dit moment zijn er weer heel veel nieuwe los te volgen hoogfrequente workshopdagen aan de activiteitenagenda toegevoegd, van heel uiteenlopende aard!! Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer nieuwe workshops!!

 

*Vanwege de enorme drukte in de praktijk met consulten en workshops, duurt het helaas soms wat langer voordat ik toe kom aan het beantwoorden van alle email. Ik hoop dat jullie even geduld met me kunnen hebben. Ik doe mijn uiterste best alles zo spoedig mogelijk te behandelen en beantwoorden. Maar omdat ik alles in mijn eentje draaiende hou, is het in drukke periodes soms lastig om alles up to date bij te houden en direct te beantwoorden.

 

 

 

 

…we met de zomer zonnewende met een prachtige grote groep liefdevolle, enthousiaste mensen een geweldige viering en Kristallen labyrint hebben mogen creëren en bewandelen. Voor onze persoonlijke processen, Moeder aarde, persoonlijke werkterreinen-Missies of andere intenties. Het was een schitterende dag met een prachtig en zeer krachtig gevuld labyrint, met schedels, bloemen, kristallen, boeddha’s en nog heel veel meer.

Wat in de stromende regen begon in de ochtend, werd een prachtige zomerse, zonnige dag tijdens de Creatie van en het bewandelen van het labyrint!

Waarbij een ieder zijn/haar eigen mooie ervaringen en groei heeft mogen beleven, maar ook als groep het een en ander mocht gebeuren.

Hieronder enkele kleine foto’s voor een indruk van deze prachtige, krachtige en tevens feestelijke dag in Eenheid, gelijkwaardigheid en samenwerking met Al Wat Is.

 

 

                                 Zomer zonnewende Kristallen Labyrint 21 juni 2011

 

…Het labyrint ook zonder kristallen en bloemen nog 2 weken heerlijk heeft na geresoneerd in de tuin, zinderend van de opgebouwde energieën van de Zonnewende en verbondenheid van waaruit het Kristallen labyrint gecreëerd was. Dit was voor vele bezoekers nog krachtig te voelen en ervaren!

 

…nadat ik al weken aan het ´vragen´ was om een graancirkel, sinds bleek dat de boer in het veld achter de praktijk graan gezaaid had, en we op een gegeven moment zelfs met de ´Lichtwerkers verdiepingsgroep´ hier een afstemming op hebben losgelaten,  is er op 13 juli 2011 (een 11/11 frequentie dag!) een heuse ´graantekening´ verschenen in het gehele stuk graanveld precies achter en in het verlengde van de praktijk.

 Weliswaar geen ´echte graancirkel´ volgens de zogenaamde kenners, maar desalniettemin in de aansturing van Moeder Natuur is een prachtige Egyptische tempelplattegrond verschenen. Die eigenlijk ook veel toepasselijker is voor de energieën van waaruit we hier werken.

En eerlijk gezegd was ik ook niet geïnteresseerd in  de herkomst ervan (echte graancirkel of niet), het ging en gaat me namelijk  om de boodschap. En die was luid en duidelijk!

Ongeacht dat het gecreëerd is door Moeder natuur is het een krachtig symbool die inmiddels al tot heel veel inzichten, verheldering, activaties en nieuwe energieën heeft mogen zorgen. En daarnaast krachtig het signaal van ´groen licht´ dat de voorbereiding op het 11/11/11 Portaal is gestart!

Hoe prachtig dan ook dat meerdere mensen uit de groep van Pillars of Light die met ons mee reizen naar Egypte voor de 11/11/11 Portaal activaties en verankeringen, prachtige aansluitende informatie en inzichten mochten ontvangen, onafhankelijk van mij en elkaar. We zijn gestart jongens….de kracht kan zich nu gaan opbouwen (en doet dan duidelijk voelbaar en zichtbaar al!) en vorm geven in alle voorbereiding die nodig is voor de Ultieme Transformaties van de 11/11/11 waar Moeder Aarde en de collectieven in geholpen mogen worden!

De Tempel plattegrond  draagt de energie van de Tempel van Ma´at (een nog niet fysiek gevonden tempel) en dus gaat het over de frequenties van de Tempel der Waarheid. Zo aansluitend op deze tijd, waarin alle Waarheid aan het Licht aan het komen is, zij het stap voor stap en waarbij alle oude fundamenten geruimd worden voor nieuwe Matrixen van Bewustzijn en een nieuwe aarde.

Vele andere informatie die we tot nu toe hebben kunnen decoderen uit de ´graan plattegrond´ is specifiek een start met aanwijzingen en inspiratie voor het groepswerk op de 11-11-11 en de groei en voorbereidingen daarnaartoe. Wellicht daarover later meer.

En dat met het verschijnen er van de gehele organisatie ineens ook in een enorme versnelling is gekomen en de informatie waar ik al maanden op wachtte ook ineens binnen kwam rollen waardoor nu echt concrete organisatorische stappen genomen konden worden. Prachtig hoe het werkt als je de Devine Timing leert herkennen en er op leert vertrouwen!!

(Deel van) de Tempel van Ma´at, Tempel der waarheid

 

 

…Veel mensen momenteel allerlei heftige processen en problemen ervaren in deze tijd. Van persoonlijke, emotionele of andere problemen, tot onbalans, ieder ervaart het op een eigen manier. En wist je dat deze ‘opschudding’ volledig veroorzaakt wordt door alle processen die momenteel Planetair gaande zijn. Omdat aan alle oude fundamenten gesjord wordt om deze om te gooien, om de vernieuwing de ruimte te kunnen geven en het Ascensie proces op aarde steeds dieper binnen te brengen.

 Je ziet deze verandering en het omvallen van oude fundamenten steeds meer ‘zo binnen, zo buiten en andersom’ dus in je Zelf als ook in de wereld om je heen. En dat komt omdat alles resoneert op de Vernieuwing en nieuwe trillingen die naar de aarde stromen.

Des te dieper je vast houdt (bewust of onbewust) aan oude structuren, gebruiken, denkwijzen, zienswijzen, beperkt bewustzijn, etc. des te heftiger zal het gaan stormen in je leven in deze tijd.

Wist je dat Ego patronen daarom wederom hoogtij vieren en mensen bijzonder korte lontjes hebben en vreemde onverwachte sprongen kunnen maken. (Ja ook,  of misschien wel juist in het ‘spirituele circuit’! Waar een heel groot deel van het Atlantisch Bewustzijn en Ego wordt uitgewerkt en daarmee uitvergroot naar voren komt!)

 

…zelfs veel Pillars of Light of getrainde Ascensie werkers of mensen die al een eind gevorderd zijn in hun Bewustwording hier even zo goed last van hebben, al vinden zij vaak sneller de balans en kracht weer terug in zichzelf. We dienen allemaal op ons eigen level onze diepste blauwdrukken te schonen van oude ballast en belemmerende energieën, oude fundamenten, overtuigingen en wat maar niet meer past in de Creatie van de Nieuwe Tijd!  Je bent dus echt niet de enige die misschien momenteel met zichzelf of oude patronen worstelt!!

Alles mag aan het Licht komen en de onderste steen komt boven in deze tijd.

Meer hierover in het artikel in deze nieuwsbrief en in alle workshops die in deze periode gegeven worden.

 

…er een nieuwe los te volgen Kristal workshop ingepland staat!!! Specifiek gericht op het werken met Meesterkristallen en de Kristallen Matrix, voor persoonlijke groei, healing, bewustwording en een dieper verstaan van wat er gaande is in deze tijd van verandering!

 Er is momenteel zoveel meer mogelijk met de Kristalwezens en hun frequenties dan ooit voorheen, met dank aan alle trillingsverhogingen op en in de aarde. Kristallen werken krachtiger ondersteunend in onze Bewustwording dan ooit te voren en velen voelen dat! Wil je dit ook zelf beleven en ervaren? Kijk verderop in deze nieuwsbrief voor meer informatie voor deze workshop “Into the Crystal Matrix” die plaats zal vinden op 14 augustus 2011.

 

….Er weer gestart is met Portaal activatiedagen op de data van Meestergetallen welke krachtige initiatie momenten en trillingsverhogingen markeren op en in de aarde en Kosmos. Deze zijn momenteel extra essentieel in voorbereiding op de Ultieme transformatie en energieshift van 11-11-‘11. Voorbereidingen zijn in volle gang. De eerste data van deze workshops, vind je op de website en in de nieuwsbrief.

Deze Activatie dagen zijn van ultieme aard omdat je de Meesterfrequenties die op deze Poort-dagen binnen komen, veel bewuster kunt ervaren, binnenhalen en integreren in je eigen leven en groei, maar je op deze dagen tevens als groots en krachtig kanaal kan en mag fungeren om deze frequenties voor het Grote Geheel ook te helpen binnenhalen en ankeren in en op de aarde. In samenwerking met grote Teams van Licht vanuit alle velden van moeder Aarde en alle uithoeken van het Universum.

Alle voorgaande Poort-activatiedagen van de afgelopen jaren mochten werkelijk de meest intense, diepe en hoogstaande bijzonderheden plaats vinden. Zowel in individuele groei en levens als voor het grote geheel.

Tevens bereid de bewuste beleving van de Poort-dagen je energetische ook helemaal voor op de ultieme shift van het 11-11-’11 Portaal!

 

..Er de afgelopen tijd een aantal zeer bijzondere, hoogfrequente Meesterkristallen met een magnifieke, Meesterlijke, unieke en zeldzame energie hier zijn binnen gekomen. Die prachtig ondersteunend werk verrichten bij alles wat momenteel op aarde gaande is!

Prachtige zeldzame en stuk voor stuk unieke exemplaren van ook een grote uiterlijke schoonheid.  Het aanbod aan nieuwetijdskristallen is daarmee ook weer enorm uitgebreid de afgelopen tijd. En zo is er voor ieder wat wils en aansluitends te vinden.

Je vind alle nieuwe meesterkristallen in de Ascension Shop in het vernieuwde ‘hoofdstuk’ Meesterkristallen op de website!  Ook verderop in deze nieuwsbrief vast een voorproefje!

Verschillende mensen en groepen zijn al in de gelegenheid geweest met dergelijke van deze Meesters samen te mogen werken en de ervaringen en bijdrage van deze kristallen voor je groei zijn heel uiteenlopend maar allemaal geweldig!!!

Vele van deze hoogfrequente kristallen hebben inmiddels al een nieuw Thuis gevonden, maar er staan er nog een aantal die ik jullie niet wil onthouden!

 

…Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

 

 

Wat is er allemaal gaande in deze tijden van verandering?

 

Vooral tijdens de Ascensie Activatie  workshops die ik mag geven komt er heel erg veel informatie over de veranderingen in deze tijd naar voren. Een waardevol aandeel om steeds dieper te gaan begrijpen wat er gaande is in deze tijd en hoe wij daar allen met zowel ons Bewustzijn als ons menselijke zijn mee kunnen worstelen, wordt daarmee helderder belicht en uitgelicht. En reikt ook vaak weer veel meer ‘understanding’ van binnenuit aan waardoor ons vertrouwen groeit, we dichter in onze kracht kunnen blijven staan en ons innerlijk steeds meer de rust bewaakt, ook daar waar ons menselijke ikje in de paniek schiet bij alles wat plaats vindt in het uiterlijke, aardse leven.

 

 In de afgelopen zeer krachtige 7/7/11 Portaal workshop werd erg veel verheldering gegeven over planetaire processen die gaande zijn momenteel, aansluitend op eerder ontvangen informatie, en waarop wij als Collectief Menselijk Bewustzijn allemaal mee resoneren. Er werd ook nu weer veel verhelderende informatie verschaft waarom er zoveel heftige energieën, emoties en oude structuren naar de voorgrond komen in deze tijdsperiode. Waardoor mensen soms geheel onverwachte sprongen maken, agressie en irritatie hoogtij viert, en veel mensen volledig (op welke manier dan ook) uit balans zijn of raken. Dit heeft alles te maken met de laatste loodjes van het Atlantisch grid waar in deze tijd doorheen gewerkt wordt en waar de Portaaldagen dieper en diepere lagen in openen om doorheen te gaan. Opdat alles aan het Licht mag gaan komen en alle oude fundamenten omver geworpen zullen worden, opdat we werkelijk ons Zelf en de wereld waarin wij leven op een nieuwe, geïnspireerde, meer liefdevolle manier kunnen gaan vormgeven. En dat begint uiteraard bij ons Zelf. Alhoewel ook deze spiegels van vallende fundamenten overal om ons heen in de wereld zichtbaar aan het worden zijn.

Via de activaties en frequenties die binnenstroomden in het 7/7/11 Portaal werden de eerste openingen gecreëerd en verankert, voorbij gaand of eigenlijk dwars door de bodem van het Atlantische Grid heen, de eerste openingen naar het Gouden eenheids Bewustzijn, van waaruit de zogenaamde ´voorlopers in het Ascensie traject´  hun aansluitingen ook gaandeweg kunnen gaan maken om steeds dieper deze velden van Gouden Bewustzijn weer naar de voorgrond te gaan trekken, de eerste stappen in creatie van de Nieuwe aarde en nieuwe mensheid.

Maar vooraleer de grotere ´massa´ qua Collectief Bewustzijn daar aan toe is dienen we allemaal nog wel te dealen met die laatste ´blubber´ uit het Atlantisch Grid. Dat komt nu na het 7/7/11 Portaal ( of eigenlijk sinds 1 juli) in grotere stroomversnellingen en dus ook worden de processen van schoonmaak, bewustwording en loslaten een stuk heftiger. Ongeacht of je nu bewust groeit of niet, iedereen is verbonden met deze Collectieven en gaat hier door heen. Welke Missie je Spirit ook heeft, als volledig onbewuste mens of als iemand die bewust bezig is met groei en healing. En iedereen gaat daar op een eigen manier doorheen, want allemaal dragen we andere wonden en littekens in ons Zijn.  Daarom zal de een meer een emotionele tijd ontmoeten nu, de andere meer in confrontatie met zichzelf, tegenwerking, weerstanden, Ego, oude aangeleerde conditioneringen of  beperkende patronen die niet meer functioneren, of wat dan ook. Alles wat dat betreft ligt nog altijd opgeslagen in de Atlantische velden en dient ook in ons, als ook Planetair geschoond en geheeld te worden. Dat gebeurd doordat wij er doorheen gaan. Hoe bewuster we daar door heen gaan, hoe bewuster zal je te zijner tijd ook de ´tegenpool´ het Gouden Bewustzijn sneller ervaren en beleven.  En zal je sneller hierin een balans weten vast te houden of bereiken, ook nu al kan dat voelbaar en ervaarbaar zijn.

Doordat we planetair gezien door deze ´blubber´ heen gaan leven er allerlei discussies op, concurrentie strijd,  Ego Zelf belangen maar ook een grotere scheiding tussen zogenaamde ´belangen´ van mens en Ziel. Je ziet nog steeds (dit is al jaren gaande maar komt nu ook in de versnelling) een steeds grotere scheiding ontstaan in het ´spirituele circuit´, verschillende groepen met ander bewustzijn worden meer zichtbaar , je kunt wellicht minder aansluiting vinden bij elkaar ondanks dat je ´met hetzelfde bezig bent´, er komt meer zogenaamde negativiteit vrij en eigen belang . maar ook een duidelijker scheidslijn (mits je er open voor staat en het bewustzijn hebt om het te willen en kunnen zien) tussen die Spirits die volledig voor de Ascensie gaan en die Spirits die in deze tijd geïncarneerd zijn om een heel eind verder op weg te komen maar die nu nog niet tot de volledige heelwording zullen gaan. Simpelweg omdat zij zich op een ander vlak in hun evolutiespiraal bevinden. Dat heeft niets te maken met verder of minder ver te zijn. Het heeft ook niets te maken met dat iemand er ´nog niet klaar voor zou zijn´. Het heeft echter alles te maken met een oordeelloos, neutraal beeld kunnen vormen van wie waarin welke rol vervuld en welke Pad hij of zij gaat. Dat heeft met Bewustwording te maken van wie je bent en wat je taak, missie is, en niet met oordeel over een ander natuurlijk.

Door de Atlantische ´blubber´ die in zo´n razend tempo iedereen daarin onderdompelt momenteel zie en hoor je ook veel discussies over allerhande spirituele onderwerpen ontstaan, waarin ook aardig met ´blubber´ naar elkaar gegooid wordt over redenaties of denkwijzen omtrent bepaalde dingen die je als ´spiritueel mens´ nou juist wel of niet zou moeten doen.  (Internet staat er vol mee). Denk bijvoorbeeld aan een onderwerp als geld. Wat momenteel voor velen een ´hot item´  is en waar in ´spiri land´ de meningen nog aardig over verdeeld zijn, en waar op internet aardig wat discussies over los gebarsten te zijn.

De grootste Kosmische grap is nog eens dat het niet gaat over het aangaan van dergelijke discussies, maar dat ze naar voren komen om juist voor jezelf daar een licht op te werpen. Hoe sta ik daarin? Hoe voelt dat voor mij? Waarin ligt voor mij integriteit? Waarheid? Zuiverheid? In plaats van in de discussie te gaan of je boos te maken over de benadering daarin van de ander, dient zo’n situatie zich enkel en alleen aan om er voor je zelf helderheid in te krijgen, in wat past bij jouw Waarheid. En jouw Waarheid hoeft niet die van de ander te zijn. Maar daarom hoef je nog geen cyber- oorlog of anderszins ruzie met elkaar te beginnen, toch?!  Dat is het namelijk het Atlantisch veld op en top!

Teveel wordt er nog (en momenteel komt dat ook uitvergroot naar voren) geprojecteerd zonder enige vorm van zelf onderzoek, zelfreflectie of eigen Bewustzijn. Alle oude karmische verwondingen, innerlijk kind pijn of Ego gekrenktheden komen op deze manier aan het Licht. En dat is uiteindelijk waar het om gaat. We hebben elkaar daarvoor ook uitgekozen om op hetzelfde speelveld deze stukken met elkaar uit te werken en te verhelderen. Dat is groei! En dat is waar het over gaat in deze tijd. Tenminste als je het ook zo kan zien.

Daar waar we nog teveel in identificatie met het verdriet, boosheid, slachtoffer rollen blijven zitten, daar creëren we meer onbalans in ons eigen en elkaars leven en daar waar je vanuit zelfreflectie en steeds meer bewustzijn deze prikkels en spiegels in de buitenwereld herkend, daar zit de mogelijkheid om er ‘overheen te stappen’ er doorheen te groeien omdat je het ‘spel’ doorzien, de boodschap snapt die het je spiegelt en de leerles dus kunt zien die het je brengt.

Uiteraard is dit een worsteling eerste klas waar we menigmaal met ogen open in de valkuilen van het Atlantisch web trappen, daar waar een ander je nog weet te raken in een pijnpunt. En daar is het het moeilijkst om de balans vast te houden, in je eigen ruimte en kracht te blijven staan. Maar juist daar gaat het in deze tijd van groei en bewustzijnsversnelling juist om.

Er zit geen enkel oordeel van spirit op, we mogen zo vaak als we willen in die valkuilen stappen, zo lang als we willen. Alleen ons Ego oordeelt daar meestal wel op. En alsof dat nog  niet pijnlijk genoeg is, projecteren we vaak nog de heftigste pijn naar die gene die je de spiegel voor hield.

 

Kortom, het is een erg verwarrende tijd. Dat hoor ik dagelijks, van velen in de praktijk en het dagelijks leven. Dat ervaren wij natuurlijk zelf ook aan alle kanten, net zoals ieder ander. Nogmaals, niemand is vrij van het Atlantisch Grid, alhoewel we in die laatste restanten aan het werk zijn en die laatste loodjes wegen het zwaarst en zijn het uitdagendst.

Het hangt dus helemaal af van je eigen instelling hoe je er in staat en in hoeverre je soms ook in staat bent om te zien wat er gebeurd vanuit een groter perspectief, vanuit een neutraal (Meesterschap!) perspectief en in hoeverre je dat weer kan helpen je eigen kracht te pakken, de balans te herstellen, je daardoor weer  los te kunnen maken van de identificatie van de pijnstukken waardoor ze kunnen transformeren. Dan pak je weer die balans en eigen verantwoordelijkheid terug waar het in deze tijd allemaal om te doen is.

 

Een ander aspect wat ook sterk naar de voorgrond kwam in het 7-7-11 Portaal was naast de toch al heftige invloed van energie, emoties, angst, slachtofferschap en noem maar op van het Atlantisch grid, was de nog steeds reële aanwezigheid en beïnvloeding vanuit de Donkere Lijnen. De velden van het Reptillian Bewustzijn welke ook in de kosmische veranderingen mee gaat en in feite al veel minder invloed hebben dan voorheen omdat ook hen velden ingeperkt worden en steeds meer de nadruk komt te liggen op het her-inneren van jun Goddelijke Blauwdruk en voor ons geldt dat anderzijds: het her-inneren van onze eigen donkere lijnen  en schaduw kant om deze te (h)erkennen en omarmen, waarvoor zij hier zijn en nog altijd in mindere mate dan voorheen, maar toch, nog steeds invloed kunnen uitoefenen. Ook deze krachtenvelden stuiteren in de steeds verder verhogende trillingen, net zo goed als onze eigen donkere en pijnstukken. En daarmee komen ook zij meer en meer in beeld om in een belangrijk stuk heel-wording en bewustwording te komen. Het Reptillian Bewustzijn is ook deel van wie wij Zijn vanuit het grootste Scheppingsproces en dus vertegenwoordigen ook zij delen van onze eigen angst, woede, schaduw, donkere kracht, manipulatief vermogen en noem maar op. Natuurlijk dienen ook deze velden mee te gaan in het gehele Ascensie proces van dit Universum. Denk echter ook aan de grijze gebieden en velden van de Greys.

Ook al deze velden kwamen in een ander Licht naar voren in de 7-7-11 frequentie en werden meer in een uitvergroting belicht, maar daarmee ook meer ‘gescheiden’ van het Menselijk Collectieve veld. Dit om enerzijds de beïnvloedende werking van deze velden scherper te omlijnen en bewuster te maken, anderzijds om deze verstrengelde velden met het menselijk collectief meer van elkaar ‘los te maken’ zodat er ruimte gecreëerd wordt in het Bewustzijn om de donkere lijnen in ons Zijn ook te gaan herkennen. Want zolang de velden verstrikt zijn is er amper tot geen zicht op te krijgen.

Vanuit de Goddelijke Vrouwelijke Oneindige Universele Liefdesvelden van diverse Meesters en Godinnen werd een Gouden matrix of Rasterwerk tussen de Collectieve Reptillian, Greys en Menselijke velden gelegd. Gefundeerd dus op een basis van Universele Liefde werden deze velden ‘gescheiden’ waardoor meer verheldering, inzicht, bewustwording en dus heling en groei in alle betrokken velden kan en mag gaan plaats vinden.

Nogmaals ook al deze velden resoneren in ons, ergens, vaak diep weg gestopt. Maar mogen ook allemaal gaandeweg her-innert, herkend en geheeld worden.

 Met de frequenties, activaties en verankeringen van het 7-7-11 Portaal is daar een eerste nieuwe of volgende stap in gezet. Neemt echter niet weg dat we die weg nog steeds meer in de diepte mogen gaan beleven en transformeren. Maar dat zal nu relatief makkelijker (vanuit Onderscheid!) worden dan ooit eerder mogelijk was. En het werken dwars door deze velden ook in ons zelf heen zal zoveel meer inzichten en bevrijding van oude manipulatie, misbruikte kracht, angst, macht en onmacht rollen, diep geworteld verdriet en onderdrukking, en nog heel veel meer ‘grijze gebieden’ in ons bewustzijn  helen waardoor enorme nieuwe potenties in je Bewustzijn vrij gaan komen. Want deze zitten hier achter ‘verstopt’. Dus door deze velden heen werkend, bevrijd je je eigen Goddelijk Bewustzijn en potentieel, ontdek je steeds dieper wie je Werkelijk Bent en wat je kwaliteiten, krachten en Missies zijn.

 

En hoe beweegt zich dit alles nu naar buiten en naar binnen toe, hoe krijgt het vorm in onze alledaagse realiteit? Want dergelijke Kosmische Perspectieven en achtergronden zijn misschien leuk om te lezen, maar er dient ook een vertaalslag gemaakt te worden naar het alledaagse hier en nu, zodat het ook een ankering kan krijgen en handvaten om er in het hier en nu iets mee te kunnen.

Want in deze tijd gaat het ook steeds meer over Creatie, Manifestatie en scheppingskracht. En het werkelijk Realiseren van onze Dromen van waaruit wij de Schepping  in gingen. Maar de Kosmische Perspectieven lijken soms zo lijnrecht tegenover het alledaagse leven te staan.

En dat begint allereerst toch weer bij …Bewustwording. Alleen het zaaien van ‘zogenaamde Licht en Liefde’ is niet genoeg als er geen voedingsbodem is om het ook te laten rijpen.

Hoe vaak hoor ik niet mensen met dergelijke termen ‘smijten’: “ik zaai licht en liefde. Maar dat is toch geen hard werken? En ja, er veranderd misschien wel iets maar niet zoveel hoe kan dat toch? Want ik breng toch mijn Liefde en Licht? Maar ik zie de effecten (bijna) niet.”

En dat komt omdat we met alleen Licht en Liefde niet genoeg kunnen doen. De ontbrekende factor is dan Bewustzijn! En nogmaals, Licht en Liefde hebben een voedingsbodem nodig, en die kan pas gecreëerd worden vanuit Bewustzijn. Want Bewustzijn helpt je de wegen te zien die nodig zijn om te bewandelen, om de ‘grond te bewerken’ (dat te helen, los te laten of te transformeren wat vruchtbaarheid, stroming en bewustzijn in de weg staat) zodat het een vruchtbare voedingsbodem zal zijn.

En ook dat gebeurd allereerst in jezelf.

Als jouw Bewustzijn groeit en meer en meer gekoppeld wordt aan het dagelijks leven en je fysieke lijf en cellen, wordt jij zelf die voedingsbodem. Want datgene wat je Bent straal je dan uit, en dan ga je vanuit steeds meer bewustzijn Licht en Liefde uitstralen, gewoon via je aanwezig Zijn, zonder iets te hoeven doen. En dat is de werkelijke voedingsbodem. Allereerst in jezelf, maar door je uitstraling veranderd de wereld om je heen daarmee ook!

 

Want als je zo om je heen kijkt in het dagelijks leven is de voedingsbodem (met dank aan het Atlantisch grid) vooral haat, nijd, woede, Ego, agressie, verdriet, onbegrip, dualiteit, strijd, meningsverschillen en nog veel meer van dat. Natuurlijk is er ook de andere kant, mensen die wel liefdevol met elkaar omgaan, respectvol en voor elkaar klaar staan. Maar dit lijkt bijna een zeldzaamheid geworden of maar tot op zekere hoogte vast te houden, tot waar het te dragen is, totdat een volgend pijnpunt, trigger of eigenbelang zich aandient en men weer in de valkuil van het oude schiet.

Dit klinkt misschien negatief, en ik mag daarbij verhelderen dat ik niet denk in termen van positief of negatief. Ik zie het gewoon als zijnde neutraal, als een aanschouwen van deze realiteit, vanuit neutraliteit, zonder oordeel. Met een oog gericht op het feit waar al wel vanuit meer bewustzijn, Licht en Liefde geleefd en gehandeld wordt en waar nog niet. Om een reëel beeld van de wereld van alledag op 3-dimensionaal vlak te schetsen, in verhouding met de Kosmische perspectieven. Omdat juist van daaruit zichtbaar kan worden in welke velden nog geheeld, getransformeerd, omarmt of los gelaten kan en mag worden.

En opnieuw kom je daarbij op de oeroude cliché uit: verandering en groei, een betere wereld begint bij jezelf en bewustzijn van jezelf. In mijn ervaring en optiek is niets zo belangrijk als Zelfreflectie. Keer op keer naar jezelf, je woorden, daden, je uitstraling, je houding kijken naar wat is echt en wat is een houding vanuit een (bewuste of onbewuste) pijntrigger. Van waaruit handel, denk, leef reageer, ben ik? Van waaruit je jezelf uit kan pluizen als je bemerkt (juist wanneer je er bewust bij stilstaat in zelfreflectie) dat je iets ervaart, voelt, zegt of doet vanuit een onbewuste trigger of aanhaking in reactie op de spiegel die de ander je aanreikt.

Door alles steeds bewust(er) te onderzoeken van drijfveren tot motivaties verhelder je zoveel meer van je Bewustzijn en leer je je Zelf en jouw motieven in zuiverheid of onzuiverheid (pijntriggers) zo veel beter kennen, dat je ook veel concreter echt je Zelf kunt leren zijn in alle dagelijkse situaties. Je hebt dan uiteraard je uitdagingen nog steeds (daar waar je misschien een grens moet aangeven, daar waar je misschien assertief mag zijn, of wat dan ook) maar je weet dan ook dat je motieven zuiver zijn en dat je het voor je eigen groei en uiteindelijk ook voor het hoogste belang van de ander doet, vanuit eerlijkheid, zuiverheid, integriteit, waarheid.

Want in deze tijd wordt het steeds belangrijker jouw eigen waarheid boven de tafel te krijgen, te verhelderen en bewust te worden.  Dat verhelderd namelijk ook weer de oude fundamenten die in deze tijd toch omvallen, bijv. dienstbaarheid ten koste van jezelf, dienstbaarheid omwille van de aandacht van de ander, vanuit een eigen laag zelfbeeld, leven vanuit angst/wrok/verdriet/slachtofferrollen, om je heen ‘slaan’ als iets te pijnlijk wordt, projecties van pijnstukken, frustratie, angst  of onbegrip naar de ander, en noem maar op.

 

Een ander punt is bewustzijn van wat er gebeurd in deze tijd van verandering. Meer inzicht in en bewustzijn over het Kosmisch perspectief helpt ook met andere ogen de wereld in te kijken en te zien wat er gebeurd. In de wereld in het groot, maar ook in je eigen binnenwereld en in je directe omgeving. Je gaat rode lijnen zien van hoe dingen werken (zeker vanuit  zelfreflectie en dus een steeds verder ontwikkelend bewustzijn). Je gaat van daar uit zien op welke wijze je daar in iets kunt bijdragen, in het groot of in het klein.  Juist omdat je ook jouw kwaliteiten, maar ook leerlessen en dus uitdagingen helderder op je netvlies hebt zitten.

Ook kun je van daaruit je spiegels veel verder verhelderen in waar voor jou nog thema’s liggen om aan te werken of om te helen. De buitenwereld is immers een spiegel van je innerlijk, en andersom.

 

En verder in het kort belangrijk in deze tijd:

Wissel uit met mensen waarvan je voelt dat je op een lijn zit. Je ondersteunt en bekrachtigd elkaar. Dat helpt je in vertrouwen, kracht, je gevoel te blijven staan. Verhelderd misschien ervaringen en ontkracht oude fundamenten.

Ga niet mee in de strijd of spiegel van de ander. We worden allemaal gewezen op onze eigen kracht en eigen verantwoordelijkheid in deze tijd. En dat betekent ook grenzen trekken, voor jezelf gaan staan. Niet mee gaan met de massa of stroom, maar echt op eigen benen staan, je eigen inspiratie en Spirit volgen.

Probeer zoveel mogelijk in overeenstemming met jouw gevoel en Spirit te leven (is wat anders dan leven vanuit emoties!). Volg je innerlijke stroming, geef gehoor aan je innerlijke wensen waarvan je voelt dat het belangrijk voor je is. Doe dat wat je hart doet zingen! We hebben die ervaringen en kracht ook nodig in deze tijden van verandering, om weer sneller in balans en dicht bij ons zelf te komen.

Vraag je Teams van Licht voor extra ondersteuning in je helings en groei processen. Maar vergeet ook je menselijke ‘team van Licht’ niet, je medezielen, gelijkgestemden of aardse dieren vrienden niet. Nogmaals, in alles zit kracht, ondersteuning, symboliek en een spiegel om steeds dieper te gaan zien wie wij werkelijk zijn!

Belangrijke losse thema’s die in allerhande manieren in je leven voorbij zullen komen zijn: het leren vasthouden van balans of sneller herstellen van de balans. In je eigen kracht en verantwoordelijkheid gaan staan. Steeds meer (gekwetste) delen van je Z ijn omarmen in de Liefde van je Zijn!

Leef vanuit je hart en Passie, ook als het even niet allemaal makkelijk en soepel loopt. (want daarin zit de grootste uitdaging en dus groei!)

 

En heel belangrijk: houdt vertrouwen!! We komen er wel! Het is misschien nog even hard werken maar er zijn al zoveel Lichtpuntjes zichtbaar in deze tijd, en zoveel sluiers zijn al dunner geworden! Datgene wat je doet, manifesteert zich steeds meer, sneller en makkelijker in de buitenwereld of je 3D leven.

Houdt vertrouwen…Dat elk nieuw fundament dat je legt, ook steeds meer zichtbaar wordt. Elke healing die je jezelf toestaat vruchten afwerpt en enorme verandering brengt!

Houdt vertrouwen…we hebben dit ‘spel’ zelf gecreëerd en bedacht vanuit de Liefde voor ons Zijn en voor de Ultieme ervaring van het Goddelijke in elke Dimensie.  En we ‘spelen’ het daarom ook uit met goed resultaat, want we hebben de Kracht er voor!!

 

© Willemien Timmer , 18 juli 2011

 

 

Er is nog zoveel meer te zeggen en vertellen over de thema’s en energieën van deze tijd, maar voor nu laat ik het hier even bij, het is al een enorm verhaal geworden.

Wil je meer weten over wat er in deze unieke tijd allemaal gaande is, of zelf ervaren of ondersteuning, meer inzicht of hulp bij je eigen processen hierin?

Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen of neem een kijkje op de website voor de vele mogelijkheden hiervoor van Praktijk Apofyliet.

 

 

 

Zeer bijzondere, unieke en zeldzame  Meesterkristallen

 

Enkele zeer unieke Meesterkristallen van onschatbare waarde en enorme uniekheid hebben hun weg naar Praktijk Apofyliet weten te vinden. Met enorme Vreugde en vanuit enthousiasme heb ik eerst via hyves en facebook de eerste van deze kristallen aan gekondigd toen ze net binnen kwamen, en nog voordat het grootste werk klaar was om ze op de website te plaatsen, waren vele kristallen al vertrokken. Gelukkig is het gelukt om een aantal nieuwe van deze kristallen uit te zoeken en met evenveel enthousiasme dan eindelijk via de nieuwsbrief aan te kondigen.

Hieronder een eerste introductie van deze zeer waardevolle krachtige meester energieën. Verderop in de nieuwsflits vind je meer nieuwe Meesterkristallen, en natuurlijk vind je in de Ascension Shop het complete overzicht!

 

                              

 

               Universal Wisdom Keeper: Ster Lavendel Rozenkwarts

 

Deze prachtige “Universal Beings” dragen een lichtschijnsel in zich die er (in het licht) uitziet als een belijning die een ster vormt, en die in sommige gevallen bijna als een 3-dimensionaal effect uit het kristal lijkt te komen. Dit is een uiterst weinig voorkomend verschijnsel, hoewel deze Meesterkristallen steeds vaker naar boven de aarde komen in deze tijd, met als enig doel: ons her-inneren aan ons Multidimensionale Zijn welke van Oorsprong Universele Liefde IS! Ze helpen ons tevens her-inneren aan het feit dat we niet alleen van de aarde zijn, maar ook Sterrenwezens die elders in het Universum ook onze wegen van groei hebben bewandeld en zodoende ook daar Kennis, Wijsheid en vaardigheden eigen hebben gemaakt! En helpen derhalve ook  onze “Starbeing energies” of Sterrenzaden weer te her-inneren!

Deze kristallenzijn werkelijk ‘krachtcentrales’ om je Bewustwording en healingprocessen in een enorme stroomversnelling van werkelijke her-innering en omarming te brengen. Opdat ze in feite Kosmische Bibliotheken zijn die vanuit de Oorspronkelijke Universele Liefde die zij dragen en uitdragen met alle Akasha’s van het hele Universum verbonden zijn. Dat betekend dat zij alle benodigde informatie in zich dragen of daarin kunnen ‘inloggen’ die nodig is om jouw her-innering van je totale Multidimensionale Zelven en dus Ik Ben weer kunnen helpen ophalen en in je Zijn wakker te kussen. In zachtheid en vanuit Liefde, maar toch vanuit grote Kracht.

Deze kristallen sturen aan op grootse transformaties en diepgaande Eenwording en verbinding met al die delen, lagen, facetten en dimensies wie jij Bent. Ze begeleiden je om je volledige Herkomst te gaan her-inneren in het hier en nu en alle eventuele ballast, versluieringen en dualiteit daarin met Liefde en (h)erkenning in de ogen te kijken en in je hart te sluiten, opdat het kan versmelten met je eigen oorspronkelijke Ware Universele Liefde, die ver uitstijgt bij wat wij in het hier en nu als liefde kennen. Het gaat over de omarming van al wie wij Zijn en onze verbindingen met Al Wat Is, om dat weer in de totale bewuste staat van zijn in het hier en nu te dragen en daarvan ook het werkelijke embodyment te worden. Dit is waar Ascensie over gaat!

Ze activeren in steeds diepere/hogere lagen van je Bewustzijn je eigen sterrenzaden of te wel je coderingen vanuit andere dimensies van wie jij Bent, om steeds meer bewustzijn te verkrijgen over wie jij Bent en wat jij ‘doet’ in andere dimensies van je Zelf. Om je Multidimensionale Zelven dus op alle levels te leren kennen en steeds bewuster te zijn, met elkaar te verbinden en samen te werken, de Krachten van je Multidimensionale lagen te bundelen en te leven, tegelijkertijd. De Sterrenzaden brengen met hun activaties ook de benodigde wijsheid, ervaring, kennis, kwaliteiten, Lichtpotentieel naar de voorgrond, om bewust te worden en te integreren in het hier en nu. Zodat je de ‘opgehaalde’/ her-innerde Kennis en kwaliteiten ook in het hier en nu weer leert belichamen en neerzetten. De werkelijke facetten van Ascensie dus ook echt gaat neerzetten. En dat in een versnelde maar uiterst verfijnde vorm.

Maar met het activeren en leren kennen van je Sterrenzaden kunnen ook eventuele karmische ballast aan het Licht van je Bewustzijn, zodat je op een bewuste manier steeds meer ook van je oerwortels, oertrauma’s , galactische en kosmische ballast kunt transformeren en omarmen in de kracht van Universele Liefde. Ook daar ondersteund en begeleid dit kristal uiterst liefdevol en zorgzaam in.  Middels de frequenties van samenwerkende Meestervelden waar dit kristal ook verbindingen mee heeft, veelal Meesters die in hun Zijn ook al vonken van het Universele Liefdesveld zijn, zoals Isis, Ishtar, Innanna, Maria Magdalena, Quan Yin. Maar dit zijn slechts enkele velden waar deze kristallen mee samen kunnen werken. Zij kunnen ver daarbuiten aanreiken wat passend is voor wie jij Bent, in welke dimensie dan ook!

Dit is slechts een kleine schets van de Goddelijke Magie en Mogelijkheden die dit kristal in zich draagt!

 

© Willemien Timmer, mei 2011

 

 

Al deze kristallen die er momenteel nog zijn in de Ascension shop, vind je hier!!

               

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops zomer 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Sound of Oneness & Creation i.s.m. de  Hathors

 

Soundhealing en helende frequenties voor eigen persoonlijke Bewustwording en Healing, Planetaire, Collectieve, Galactische en Kosmische ondersteuning van alle veranderingen op aarde in deze tijd. Ultiem balancerend, openend, activerend en ondersteunend!

Soundhealing en – activaties met stem, klankschalen, kristallen stemvorken en muziek!            

Gechannelde healingen en transmissies begeleid door verschillende helende Soundfrequenties voor diepere healing, bewustwording, her-innering van wie jij Bent, je processen in deze tijd van groei en verandering, enorm bekrachtigend  en in stroomversnelling brengend voor jouw Pad van groei met al je uitdagingen en al je kwaliteiten!

Je leert op een hoog/diep niveau te verbinden, af te stemmen en werken met je eigen sound of Creation, je Zielenklanken en samen te werken met o.a. de helende frequenties van de Hathors, die de Meesters van Healing, Klank en kleur zijn en oneindig Liefdevol begeleiden op je Pad!

 

Datum: 6 augustus 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen, persoonlijke ondersteuning daar waar nodig!

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, eventueel een matje om op te liggen. Eventueel kristallen om op te laden in de frequenties!

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

                        Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (11-11-11) vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dag is het 77-11 Portaal (7-7-’11)

Daarop volgende Portalen van dit jaar zijn: 88-11 portaal (8-8-’11), 99-11 Portaal (9-9-’11), 11-’11 portaal (-10-10-’11), 11-1-11 Portaal (11-10-’11), het 11-11-11 Portaal, het Ultieme Jaar Portaal! (11-11-’11) welke wij met een krachtige groep zullen ondersteunen en beleven vanuit het Hart van Egypte!

Daarop volgend ter integratie van het 11-11-11 Portaal en ter voorbereiding op alle trillingsverhogingen en veranderingen in en naar de overgang van het jaar 2012: het 12-12-11 (of 33-11) Portaal en 21-12-11(of 33-11)  Portaal

 

 

Het 88-11 Portaal

Het 8-8-11 Portaal zal gericht zijn op de 8D frequenties van Onvoorwaardelijke Liefde om voorbij de Poorten van Onsterfelijkheid deze frequenties dieper en dieper te helpen ankeren in de moeder aarde velden en Collectieve velden. Vanuit deze Universele Blauwdruk aan Onvoorwaardelijke Liefde zullen we werken aan diverse thema’s en diverse frequenties specifiek binnen stromend op het 88-11 Portaal helpen kanaliseren en verankeren! Uiteraard in samenwerking en onder begeleiding met Al Wat Is en wie en wat zich aandient!

 

Datum: 8 augustus 2011, van 10.00 t/m 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl                     

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

                            Into the Crystal Matrix

 

Samenwerken vanuit Eenheid en gelijkwaardigheid met Meesterkristallen en Kristalvelden in deze nieuwe Tijd voor Moeder Aarde en Al Wat Is.

Specifiek gericht op het werken met Meesterkristallen en de Kristallen Matrix, voor persoonlijke groei, healing, bewustwording en een dieper verstaan van wat er gaande is in deze tijd van verandering en hoe de Meesterkristallen hierin een krachtige, prachtige, liefdevolle ondersteuning kunnen bieden. Voor nieuwe inzichten, her-inneren van eigen kosmische Informatie, activaties in jouw Multidimensionaal Bewustzijn, healing van beschadigde structuren en facetten in jou, en nog veel meer!

 Er is momenteel zoveel meer mogelijk met de Kristalwezens en hun frequenties dan ooit voorheen op aarde, met dank aan alle trillingsverhogingen op en in de aarde. Kristallen werken krachtiger ondersteunend in onze Bewustwording dan ooit te voren en velen voelen en ervaren dat ook!

De kristallenwezens kunnen nu meer dan ooit helpen in verbinding van hart tot hart en gelijkwaardigheid om een dieper verstaan van jouw Zijn en processen te krijgen, helderder voor te spiegelen waarin jouw knelpunten en groeiaspecten nog liggen, waarin je Missie of Taken liggen en welke karmische ballast nog over boord gezet mag worden. En ondersteunen daar tevens bij om deze aspecten meer te balanceren en te integreren in het alledaagse leven in het hier en nu. Waardoor spiritualiteit en Bewustzijn meer handen en voeten kan krijgen in jouw leven en Zijn!

 

(Planetair en persoonlijk healingwerk ter ondersteuning van alle veranderingen op aarde en in ons!)

 

Datum: 14 augustus 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen, persoonlijke ondersteuning daar waar nodig!

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, eventueel kristallen om op te laden in de frequenties!

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Activatie van je Lichtlichamen, Goddelijk Vuur, Blauwdruk

en Scheppingskracht

 

 

M.b.v. transmissies vanuit het Kristallen Schedel Bewustzijn, de Kristal Matrix, Ascended Masters, Engelen sferen, Sterrenvolkeren en Moeder Aarde Velden

(In voorbereiding op de verschuivingen die het 11-11-11 portaal planetair gaat brengen en op de energieën en mogelijkheden van  2012)

 

Datum: 20 augustus 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen, persoonlijke ondersteuning daar waar nodig!

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, eventueel kristallen om op te laden in de frequenties!

 

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                      Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

Meer nieuwe los te volgen workshops in de planning van 2011 zijn o.a. :

 

*Diverse Portaal workshops                                                                                diverse data

(Initiatie, activatie, Ascensie Healing en Aardehealing!)

 

* Samenwerken voor Al Dat Is met de Kracht van het Aarde- en Kosmische Draken

Bewustzijn: Creatie van de Nieuwe Aarde Matrix vanuit de 11-11 codering    21 aug2011

 

*Transmissies vanuit het Gouden Egyptisch Bewustzijn                         3 sept 2011

 

*Healing vanuit de Geometrie van de Sacred Flower of Life                               4 sept 2011

 

 

Meer informatie over deze workshops vind je inmiddels op de website in de activiteitenagenda!!!!!

 

 

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Prachtige en krachtige ondersteuning in deze nieuwe Tijd en te midden van alle trillingsverhogingen, bieden de volgende nieuwe kristallen, specifiek uitgezocht op kwaliteit, energetische eigenschappen en aansluiting daarvan bij de processen van groei en Bewustwording in deze tijd: en zeer uniek en zeldzaam:

 

 

Voor de hele voorraad Universal Wisdom Keepers: ster Lavendel Rozenkwarts…..kijk hier!!!

 

 

Devine Healers: Hiddeniet kristallen:

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

De hoge zachte frequenties van dit kristal werken sterk in op je hartchakra op alle levels van je Bewustzijn, inclusief het fysieke lijf. Omdat de trilling van dit kristal ijl en hoog is zal je het in eerste instantie juist eerder vanuit een hogere afstemming ervaren dan rechtstreeks op je fysieke hart, doch laagsgewijs werkt dit kristal aan het dieper openen, zuiveren en helen van alle lagen, dus ook het fysieke hart, de cellen en je DNA.

Dit kristal, is net als haar zuster kunziet, sterk verbonden met de helende frequenties en dimensies van Venus, maar toch werkt zij net op een andere manier. Doordat de hiddeniet verbonden is met de Groene Straal werkt zij op andere facetten in dan de (roze) kunziet die verbonden is met de Roze Straal.

Een van de kwaliteiten van de hiddeniet is dat zij, juist via de verbinding met Venus helpt om de hogere hartfrequenties via de Liefdeskracht  van Venus (hoge tonen van 4-dimensionaal Bewustzijn), deze ook helemaal naar het hier en nu helpt te brengen, dwars door ons onbewuste 4D bewustzijn heen, zodat het ook in de aardse stof/fysieke lijf gebracht en geleefd kan worden. Zodat datgene wat geopend, gezuiverd, her-innert, getransformeerd en weer omarmt is, dus werkelijk kan integreren en ervaren kan worden in je hier en nu leven en bewustzijn. Hiddeniet opent als het ware dus ook de Poorten van je Hartfrequenties om een krachtige doorstroom allereerst tussen je %D Lichtlichaam en 3D Lichtlichaam te creeren, dwars door je 4D Lichtlichaam (en onbewuste zelf) heen. Vanuit deze geopende en doorstromende ‘hart poorten’ kunnen steeds hogere frequenties ook weer naar het fysieke lijf gekoppeld en verbonden gaan worden, en in steeds dieper samenwerkende stromingen een gelijkwaardige doorstroom tussen alle lagen en delen van je Zijn creëren.

Op deze wijze kun je stap voor stap steeds dieper de werkelijke Goddelijke of Universele Liefdeskracht weer vorm gaan geven door alle dimensies heen, in de meest pure, zuivere vorm.

De frequenties van hiddeniet zijn dan ook naast Venus sterk gekoppeld aan het hart van Gaia, Moeder Aarde. En juist deze verbinding helpt je alle aangeraakte, geopende, geheelde hartfrequenties helemaal in de belichaming te gaan brengen (in 3D dus!).

De ongelooflijke liefdevolle Kracht van Shekinah, het Goddelijke Vrouwelijke aspect stroomt door het Wezen van dit kristal en helpt je oeroude karmische stukken helen, ongeacht vanuit welke oorsprong deze zijn (aards, galactisch of Kosmisch). Het helpt je op 3D en 4D vlak om steeds dieper in je werkelijke gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde je Zelf in alle facetten te omarmen en accepteren en helpt daarnaast alle lagen met elkaar in balans te brengen vanuit die Liefde. Met name ook de vaak elkaar tegenwerkende delen van ons Zijn welke we kennen als verstand en gevoel, welke vaak voor vertwijfelingen, ongeloof en gebrek aan vertrouwen in ons Zijn en kunnen zorgen.

Daarnaast werkt hiddeniet op 3-dimensionaal vlak ook heel praktisch als een zeer krachtige bescherming tegen straling en geopathische belasting. Terwijl het op 4D vlak ook een krachtige energetische bescherming biedt tegen de astrale energieën en beïnvloedende energieën (ongeacht of deze vanuit oude patronen in je Zelf zijn of van ‘buiten af’ afkomstig zijn). Het is juist de Goddelijke Vrouwelijke Liefdeskracht die ons zo dicht bij ons Zelf brengt en in ons onze Universele Goddelijke Liefde oproept (bewust of onbewust) dat ons bewustzijn en energie krachtig beschermd worden. In feite vanuit de Goddelijke Liefde voor wie wij Zijn (bezien vanuit een hoger Perspectief).

Op 5D vlak helpt het steeds dieper gradaties van het Goddelijk Vrouwelijke aan hartpotentieel weer te doen ontwaken en steeds dieper de velden van eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde op deze dimensies weer toe te laten en te her-inneren. Het ‘rekt’ je 5-dimensionale hartenergie zogezegd helemaal op, zodat je deze hartfrequentie steeds dieper zult kunnen/durven ervaren en toelaten in je 3-dimensionale hier en nu leven. Dat kan in eerste instantie ook de nodige oude angsten en triggers weer wakker maken, omdat het er dan weer echt mag zijn. Daar streven we naar, daartoe ontplooien we ons, maar als het er dan werkelijk is, kunnen we soms nog terug deinzen voor ons eigen Licht. Hiddeniet helpt ons onszelf in de liefdevolle omarming te houden om ook werkelijk de duf te hebben onze eigen Grootsheid te aanschouwen en omarmen.

Op 6-dimensionaal en hogere niveaus werkt de hiddeniet telkens anders, maar ten alle tijden vanuit de Shekinah Kracht en dus een ultiem helend en openend vermogen, opdat steeds hogere gradaties van werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde en Een-Zijn weer her-innert en belichaamd kunnen worden. Hiddeniet heeft werkelijk het bereik om je volledig 13-voudig Bewustzijn in alle dimensies en lagen op een Hogere hart frequentie te brengen.

Vele Meestervelden zijn in staat samen te werken met de hoge frequenties van dit kristal, zoals eerder genoemd Gaia en Venus. Maar ook vele andere Ascended Masters en Engelen die resoneren op de frequenties van de Groene Straal en of aansluitingen delen met de Onvoorwaardelijke Liefdesstroom van Shekinah en of helend potentieel kunnen hierin naar voren komen, afhankelijk van wat jij nodig hebt in je groei, Bewustwording en in je Universele healingprocessen.

Een prachtig en krachtig kristal, die echt met een duidelijke Bedoeling in deze nieuwe tijd prachtig ondersteunend werk komt verrichten!

© Willemien Timmer, mei 2011

Nog maar een paar stuks beschikbaar:

 

Foto:

Artikel code: Devine Healers: Hiddeniet 008

Prijs: € 47,-                                               

Afmetingen: 5,5 cm lang, 1,5 cm breed, 1 cm dik

 

Foto:

Artikel code: Devine Healers: Hiddeniet 009

Prijs: € 33,-                                               

Afmetingen: 4,8 cm lang, 1,5 cm breed, 0,5 cm dik

 

 

Andere Meesterkristallen die prachtig aansluitend werken op alle groei- en Bewustwordingsprocessen van deze Tijd en nieuw in de Ascension Shop:

 

Foto:

Artikel code: Laserwand kristal (ruw) hanger 001 t/m 005

Prijs:€ 25,- per stuk                              

Afmetingen: Gemiddeld zijn deze hangers 3,8 cm lang

Kenmerken: Laserwand kristallen worden tegenwoordig vaak Lemurisch Zaadkristal genoemd! Prachtige ruwe punten in een prachtige door zilversmid met de hand gemaakte zilveren zetting. Mooie kwaliteit!

Korte algemene reading op dit kristal afgestemd op de nieuwe frequenties van deze Tijd:

Laserwand kristallen zijn heel bijzonder en zeldzaam. Laserwands zijn vaak qua uiterlijk niet altijd zulke mooie kristallen, maar zijn qua energie daarentegen geweldig en zeer liefdevol. Vaak zien Laserwands er wat gebocheld of geblutst uit. Ze hebben meestal niet zulke mooie rechte lichamen, maar wat bochelig. Ze dragen vaak ook een wat gebochelde energie die in de richting van de punt gaat. Vaak ook zijn dit soort kristallen wat troebel en niet helemaal helder. De buitenkant kan er ook soms dof of ruw uitzien.Deze kristallen bezitten heel specifieke eigenschappen, die je goed kunt onderzoeken bij reading op dit soort kristallen. Veelal dragen Laserwands een meer vrouwelijke, zachte en liefdevolle energie in zich. Deze kwarts laserkristallen, uit de Diamatima mijnen van Brazilië, zijn door de Engelen van Licht, die met klank werken, voor de aardse rijken gecodeerd.Deze kristallen zijn sterk verbonden met healing, klank, de hogere energie van water en de Hathors. Ook zonder dat ze geopend en geactiveerd zijn, zijn ze vaak al met de Hathors verbonden.

Deze kristallen zijn heel goed als healinggereedschap te gebruiken, zeker bij soundhealing. Hierbij versterken ze de frequentie voor de healing die jij of de healy nodig hebt.Deze kristallen hebben bijna altijd  informatie streepjes (codes) en dragen dus veel informatie in zich mee. Laserwands zijn heel speciale kristallen die verbonden zijn aan de Aquarius-evolutie-matrix van Moeder Aarde.

Deze kristallen helpen je je doelen, de juiste mensen en juiste situaties te vinden als helper voor de Nieuwe Tijd, voor Lichtwerk dus.Dit kristal brengt je jouw specifieke bijdrage voor je eigen ontwikkeling hierin.Je wordt geleid door je verbinding met de Moeder Aarde, zonder dat je hoofd hoeft te weten hoe en wat.

Wanneer je tijdens het tonen werkt met Laserwandkristallen dan werk je ook direct via en door de Goddelijke Wereld, Gaia en de kristalrijken heen, dat versterkt de healing wel duizend keer.

© Willemien Timmer 2006

 

Foto:

Artikel code: Ruwe Cyaniet hanger 001 t/m 005

Prijs: € 25,- per stuk                             

Afmetingen: Gemiddeld zijn deze hangers 4,4 cm lang

Kenmerken: Prachtige blauwe natuurlijke ruwe cyaniet. In een prachtige door zilversmid met de hand gemaakte zilveren zetting. Super mooie kwaliteit!

Korte algemene reading op dit kristal afgestemd op de nieuwe frequenties van deze Tijd:

Cyaniet brengt een heel hoge frequentie en helend Licht met zich mee, wat zich kenmerkt door de ultieme stromen Onvoorwaardelijke Liefde. Dit is meestal vooral voelbaar of merkbaar in je keelchakra, zonnevlecht en aarding. Het helpt je op deze wijze om al het oude loos te laten, te omarmen, te verankeren en of te aarden. Maar ook te Transformeren en open te gaan staan voor het nieuwe: voor verandering, transformatie, Bewustwording en diepergaande en groei.

Dit kristal brengt ook al je systemen met elkaar in verbinding en in uitlijning zodat je naar een nieuwe Hogere trilling kunt gaan in je Bewustwordingsprocessen.

Het werkt sterk op en met de frequenties van de Goddelijke Vrouwelijke Energie en de Blauwe Galactische Straal. Waarbij Zuiverheid, Wijsheid, Integriteit, Goddelijk Vertrouwen, Waarheid en Innerlijke Vrede centraal staan. Maar ook de kwaliteiten van het Vrouwelijk: heling, zachtheid, intuïtie.

Sterk verbonden aan deze energie zijn Quan Yin en Lady Nada, maar ook andere vrouwelijke Ascended Masters, die zich bij deze kwaliteiten betrokken voelen.

Afhankelijk van je eigen processen van Bewustwording kunnen zich dus ook andere Goddelijke Vrouwelijke Begeleiders aandienen.

Cyaniet brengt je dan ook vrede, ontspanning en rust, maar ook vertrouwen.

Het helpt je op een ontspannen manier los te laten en in Vertrouwen je processen, groei en Bewustwording te doorlopen. Een diep Innerlijk weten kan daarbij steeds meer in je bewustzijn geïntegreerd worden.

Daarnaast brengt cyaniet hoge Lichtfrequenties van Onvoorwaardelijke Liefde in je systemen, welke je helpen je Bewustzijn steeds verder te openen voor je eigen Hogere Dimensionale Bewustzijn.

Cyaniet ondersteund dus prachtig en krachtig om steeds meer in de Nieuwe frequenties mee te kunnen gaan, in trillingsverhoging, in Bewustzijn, op weg naar verlichting. Oude zwaarte, dualiteit, karmische aspecten worden hiermee steeds meer doorzien, omarmt en transformeren tot meer Licht, frequentie en trillingsverhoging.

Cyaniet is een kanjer in het helen van oude dualiteitstukken, zoals afscheiding tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het balanceert en heelt hierin op vele lagen en frequenties, waardoor je steeds dieper in contact komt met je Ware Zelf en eigen Onvoorwaardelijke liefdeskracht.

Cyaniet trekt je boven de dualiteit, de zwaarte van de aarde en karma uit.

En is hiermee dus ook een bijzonder en belangrijk kristal voor deze Nieuwe Tijd!

© Willemien Timmer 2008 

 

 

Foto:

Artikel code: Diep Oranje calciet bol 001

Prijs: € 133,-                                             

Afmetingen:  7,3 cm doorsnede

Kenmerken: De meest prachtige en meest diep oranje getinte calciet die ik ooit in mijn leven ben tegen gekomen. Werkelijk schitterend van kleur en super mooie kwaliteit, daardoor ook des te specialer qua energie! Uit Mexico.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze prachtige diep gekleurde oranje calciet is van een werkelijke grote waarde en meester Bewustzijn in deze nieuwe tijdsfrequenties. De Krachten van de Oranje Galactische Straal werken diepgaand samen met het wezen van dit Kristal en brengen daarmee een intense, krachtige healing, die zich tevens kenmerkt in zachtheid, troost, verwarmend, liefdevol en toch ook vurig. De velden waarop deze kristallen zich richten zijn gerelateerd aan alle dimensies (13-voudig Bewustzijn) die via het tweede chakra tot uitdrukking gebracht mogen worden. Of het nu gaat over het diep onbewuste, de innerlijk kind-velden, het emotionele lichaam of relaties in de diepste zin van het woord (familie, generaties, karmische verbintenissen, Zielenfamilie, relaties, koorden, etc). daar waar stagnaties, kou, eenzaamheid, schuldgevoel, verdriet, karmische verklevingen of wat dan ook de energie verstoord, waardoor Goddelijke Vreugde op alle niveaus niet ervaren en geleefd kan worden, daar werkt deze krachtige Meesterenergie diepgaand helend en bewust makend op door.

Naast het feit dat dit kristal prachtig op al deze energetische velden en in  diverse dimensies helend werkt, trekt het heel bewust ook al deze heling en frequenties door tot in het hier en nu, 3D en je fysieke lichaam. Deze kristallen hebben werkelijk de kracht om je celbewustzijn en DNA te her-coderen en activeren in de frequenties van de Oranje Galactische Straal en energie en dus in je eigen (cel) Bewustzijn je Oorspronkelijke Goddelijke Vreugde te her-inneren. Vanuit de hoogste dimensies van je Wezen te geleiden naar het hier en nu aan toe. Dat betekend dat je vanuit die Goddelijke Vreugde steeds meer je Zielen Passie, Oorspronkelijke Scheppingskracht en buikintuïtie (hogere impulsen van je Spirit werkelijk in het hier en nu verstaan via een diep gevoel) gaat belichamen en uitstralen. Dit activeert steeds opnieuw hogere en diepere lagen van je Zijn en je helend vermogen op alle velden.

Deze Nieuwetijds Meesters in de diepste kleur oranje calciet die maar mogelijk is brengen vele innerlijke Creaties, soul Memories en kwaliteiten van je Zijn weer in her-innering, direct gekoppeld aan het hier en nu, alledaagse leven. Een krachtig ‘hulpmiddel’ dus om je Zijn werkelijk op aarde weer tot uitdrukking te brengen!

© Willemien Timmer 2011

 

Foto:

Artikel code: Arkansas dubbeleinder 005

Prijs:  € 35,-                                              

Afmetingen: 6 cm lang, 2,8 cm breed/ dik

Kenmerken: stralend heldere prachtige bergkristal uit arkansas. Geslepen naar de natuurlijke groeivorm, de unieke perfecte uitkristallisering van de dubbeleinder. In het echt zijn deze kristallen nog mooier en stralender dan op de foto naar voren komt!!

Korte reading op dit kristal: Bij aankoop ontvang je een korte algemene reading op deze kristalenergie.

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(En voor grotere foto’s van deze kristallen!)

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

 

 

Kristallen aansluitend op deze tijdsperiode en energieen in het planetaire process van Ontwaken:

 

Foto:

Artikel code: Citroen chrysopraas 001 t/m 009

Prijs: € 7,50 per stuk                             

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: Prachtige limoen kleurige citroen chrysopraas. Nooit eerder zo’n mooie kwaliteit gezien!! Krachtige verfrissende, vernieuwende energie tijdens alle diepgaande processen in deze tijd!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Citroen chrysopraas is een heerlijk verhelderend kristal wat je systeem werkelijk citroentjes fris maakt. Het blaast als een frisse, vernieuwende en zuiverende wind door je energie en zuivert alles aan dualiteit, losgelaten energie of blokkades, waar je nu klaar voor bent om op te ruimen. Het is werkelijk een verfrissing en bijzonder prettig hoe vrij en Licht je je hierna voelt.

Citroen chrysopraas verbind je dichter en steviger met je Zelf. Verlicht je energiesysteem met een rustige frisse energie. Zuivert enorm goed en brengt je in balans.

De chrysopraas met bruine belijning helpt je stevig je aarding neer te zetten en je verbonden te voelen met Moeder Aarde, waardoor je ook meer geborgenheid kunt ervaren.                      

© Willemien Timmer 2005

 

Foto:

Artikel code: Lithium kwarts knuffelstenen 001 t/m 009

Prijs: € 15,- per stuk                             

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Unieke en zeldzame lithium kwarts knuffelstenen van een mooie kwaliteit. Zeer weinig voorkomende kristallen met insluitsels van Lithium,

die voor een zacht roze gloed en/of insluitsels zorgen. Hoogfrequente nieuwetijdskristallen!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze kristallen bezitten erg bijzondere kwaliteiten en zijn dan ook echte nieuwetijdskristallen, alhoewel zij veelal niet helder transparant en doorschijnend zijn (is ook geen vereiste voor een nieuwetijdskristal overigens). Deze kristallen combineren de kracht van bergkristal met een mineraal vorm van lithium, welke een bijzondere, krachtige en  uitermate specifieke werking geeft aan dit kristal. Het kristal brengt middels de frequenties van de bergkristal krachtige zuivering en doorstroom in je energie en Bewustzijn en via het lithium mineraal werkt dat met name zeer krachtig door op immense velden van Bewustzijn in je hart. Vele  vele lagen van Bewustzijn in het hart zijn nog afgesloten waardoor we wel de term ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ kennen, maar veelal nog niet daadwerkelijk kunnen voelen, ervaren en laat staan dagelijks leven. De kracht van deze lithium kwarts is er op gericht om je stap voor stap verder in te wijden in je eigen Hoger hart Bewustzijn, en zal liefdevol, zacht, doch krachtig steeds diepere lagen van jouw Hart Bewustzijn gaan blootleggen. Dit om te helen wat er te helen valt, bewust te maken wat bewust wenst te worden en die Kennis, informatie, coderingen, Wijsheid en ervaringen wakker te kussen die ertoe bij kunnen dragen om steeds meer weer werkelijk de Onvoorwaardelijke Liefde te kunnen ervaren, beleven, dragen, uit te dragen en doorlopend te Zijn.Dit kristal brengt je gegarandeerd een diepe reis van ontdekking in je Zelf en jouw velden van Hart Bewustzijn en zal je hoe dan ook ten alle tijden tijdens deze reis liefdevol en zacht ondersteunen en begeleiden. Een ‘life changing’ kristal van immense impact!

© Willemien Timmer 2010

 

Geslepen pyriet:

Krachtige diepgaande awarding waarbij je eigen Zijnslicht mee kan stromen. Aarding dus op diepgaande niveaus maar vanuit je eigen Licht!

 

Foto:

Artikel code: Pyriet knuffelstenen  (uitzonderlijk!!)

Prijs: € 9,50 per stuk                             

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: echt uitzonderlijk! Want pyriet is zo broos dat het bijna niet te slijpen is. Deze knuffelstenen zijn relatief glad geslepen maar dragen nog openingetjes in zich waardoor de pyriet fonkeling je tegemoet komt! Prachtige energie!!

Korte algemene reading op dit kristal:

Pyriet helpt je enorm goed om je aarding sterk en stevig neer te zetten en helpt tevens om je hoogste Licht Kracht ook daadwerkelijk tot en met in je aarding te trekken. Dit kan je helpen je Hoger Licht steeds verder te belichamen, uiteindelijk ook tot in al je onderste chakra’s. Dit is een bijzondere kant wat pyriet tot een uiterst waardevol hulpmiddel maakt in je Ascensie groei en Lichtwerk met kristallen. Door deze kwaliteiten van pyriet maakt deze steensoort het ook mogelijk om intense meditaties te ervaren en versterkt het de opname van Kosmische energie in je Bewustzijn.

Het brengt het Gouden Bewustzijns Licht voort en trilt hiermee jouw eigen Gouden Bewustzijn aan, waardoor je meer tot ontwaken kunt komen. Hiermee wekt het ook je innerlijke kwaliteiten en geestelijke vermogens.

Daarnaast bevorderd het ook de algehele Licht en energie doorstroming in je hele systeem.

© Willemien Timmer, 2005

 

 

Roze Opaal:

Diepgaande opening en activatie van je Hart Kracht en Onvoorwaardelijke Liefde

 

Foto:

Artikel code: Roze Andes opaal

Prijs: €  9,50 per stuk                            

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Mooie kwaliteit zacht roze opaal voor een relatief zacht prijsje! Prachtige energie!!

Korte algemene reading op dit kristal:

Roze opaal is roze gekleurde Andes opaal. Het komt voor in diverse roze tinten, van heel licht tot heel donker. Het is een nog weinig bekend kristal, die uitermate mooi werk voor je kan verrichten als je het inzet voor healing (voor jezelf of voor een ander).

Met heel zachte roze Engelenkracht doorloopt dit kristal je systemen. Het verwarmt, verzacht en heelt oude stukjes en brengt er zachte Liefde voor in de plaats. Acceptatie, begrip, je gekoesterd weten. Heel hoge fijne trillingen. Verbonden aan de hogere levels van de Roze Galactische straal. Heel zacht en liefdevol. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen. En verbind je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de Eenheid was. Het brengt ook deze Eenheidsenergie in heel je wezen terug.

Roze opaal is een zachte heler van heel je buikgevoel en hart. Het brengt met hoge fijne Lichttrillingen opnieuw de verbindingen met Engelenrijken en Heelheid in je Wezen terug. Het Eenheidsbewustzijn van volmondige Goddelijke Liefde is in dit kristal sterk vertegenwoordigt. Het draagt een heel zachte, lieve, helende kracht, die je wezen omarmt en koestert. Als een warme Liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid, etc. opgelost wordt. Een zeer bijzondere kracht die je snel verder op weg naar je verlichting zal helpen door de zachte maar o zo diepe schoonmaak die dit kristal komt brengen.

Dit kristal brengt ook zachte liefdevolle Engelen energie in je systeem, maar van een heel andere orde als bijv. de echte Engelen kristallen. Dit kristal opent met zachtheid je hart voor je Zelf, opdat je jezelf meer Lief mag hebben, jezelf mag accepteren zoals je Bent. Maar ook alle lagen van je hart mag ontdekken. Een bijzonder kristal wat je meeneemt op ontdekkingsreis in je Zelf. Het kristal opent, verzacht, verwarmd en heelt hierbij alles wat jouw hartkracht nog in de weg staat. Het helpt je je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurd. Bijzonder liefdevol kristal, uitermate goed geschikt voor je hart en Ascensie groei!!

© Willemien Timmer januari 2006

 

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Juli 2011

 

 

 

 

 

 

Zat 23 juli

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 8

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 Zon 24 juli 2011

10.00-16.30 uur

 

Crystal Skull Intensive Upgrade

(vanuit de 13-13 codering!!)

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 € 99,99

 

 

 

 

 Zat 30 juli 2011

10.00-16.30 uur

 

Ascension Glyph Intensive

 

Tip:

Neem pen/potloden en papier mee!

 Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 € 111,-

 

 

 

 

 

 Augustus 2011

 

 

 

 

 

 

 Zat 6 aug 2011

10.00-16.30 uur

 

Sound of Oneness i.s.m. de  Hathors

 

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 Zomer aanbieding:

€ 99,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Maand 8 aug 2011

10.00-16.30 uur

 

88-11 Portaal:

Through the Portals of Immortality

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zat. 13 aug 2011

10.00-17.00 uur

Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 4

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

Zon. 14 aug. 2011

10.00-16.30 uur

 Into the Crystal Matrix 

 

 

Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 

€ 111,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat 20 aug 2011

10.00-16.30 uur

Activatie van je Lichtlichamen, Goddelijk Vuur, Blauwdruk en Scheppingskracht

 

Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

€ 111,-

Zon 21 aug 2011

10.00-16.30 uur

 

Samenwerken voor Al Dat Is met de Kracht van het Aarde- en Kosmische Draken Bewustzijn:

Creatie van de Nieuwe Aarde Matrix vanuit de 11-11 codering

 

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-

 

 

 

 

27 aug 10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 9

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

 Zon 28 aug 2011

10.00-17.00 uur

Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 5

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves onder het volgende web-adres:

www.praktijk-apofyliet.hyves.nl

of:

http://apofyliet.hyves.nl/

                      

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J