Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

Apofyliet Nieuwsflits Juni 2009

 

 

 

In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

         *Wijzigingen & updates & Mededelingen

         *Nader belicht ter ondersteuning van je processen:  Kristalelixer

*In the Spotlight voor deze periode: Lemurisch ijs kristal

*Voorproefje: Nieuwe Ascensie workshops in zomer 2009

*Nieuwe Kristallen en aanbiedingen in de kristalshop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

Lieve allemaal,

 

Inmiddels zitten we alweer halverwege het Meesterjaar 2009, wat gaat de tijd toch snel. Essentiele processen en activaties vinden momenteel nog volop plaats op aarde en in ons eigen Bewustzijn. Processen volgen elkaar razendsnel op. Soms kan dat opnieuw het gevoel opleveren dat we telkens opnieuw lopen te ‘rennen’ om alles bij te kunnen benen. Niet verwonderlijk ook, met alle trillingsverhogingen, versnellingen en veranderingen die gaande zijn. Er dient nog steeds veel werk verzet te worden om steeds meer velden in ons en het Collectief Bewustzijn, als ook in Moeder Aarde op te schonen, op te helderen en te transformeren.

Soms kan dat ook het gevoel geven dat je 3D-fysieke lijf of persoonlijkheid het bijna niet meer trekken, zo snel als groeiprocessen en initiaties elkaar opvolgen. Extra zorg voor ons lijf, voldoende rust, veel drinken en gezonde voeding, maar telkens opnieuw ook afstemming op ons eigen proces is inmiddels een ‘must’ om alle frequenties diep te kunnen integreren in ons dagelijks bestaan en onze fysieke cellen. Dat vraagt van ons ook steeds dieper te leren luisteren naar wat er leeft, wenselijk of noodzakelijk is in ons leven, lijf en onze groei. We worden dus echt steeds meer aangewezen op het Bewust omgaan met ons Zelf, op alle Wezenslagen van bestaan en te leren luisteren naar wat we nodig hebben op steeds diepere niveaus.

In deze nieuwsbrief vind je ook daaromtrent weer enkele handige, simpele tips en mogelijkheden waarmee je aan de slag kunt om jezelf steeds beter/dieper te ondersteunen in de integratie van je processen en steeds meer lagen van je Zelf weer te verbinden en integreren met elkaar (zie het ‘hoofdstukje’ Kristalelixers in deze nieuwsbrief), ook in het 3D-dagelijks leven en je fysieke lijf. Om je Zelf ook zo veel mogelijk te ondersteunen, verhelderen, zuiver te houden en te onderhouden in Lichttrilling.

 

Ik wens je weer veel leesplezier, stralende zomerdagen en wie weet tot ziens!

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

 

*Wijzigingen & updates & Mededelingen

 

*De Multidimensionale Ascensie & Acrivatie workshop “Multidimensional Connections with Crystal Skulls” heft een wijziging van datum ondergaan. Deze workshop is verplaatst naar zondag 19 juli 2009 (in plaats van zaterdag 18 juli).

 

*Praktijk Apofyliet is voor een weekje stilte en afstemming gesloten van maandag 13 juli t/m zaterdag 18 juli 2009.

 

*Vanwege onze zwangerschap kan het zijn dat vanaf midden zomer (vanaf ongeveer begin augustus) de geplande workshops en sessies onder voorbehoud zijn. Mocht je je voor een workshop hebben aangemeld, wordt je hier tijdig van op de hoogte gesteld.

Maar dat betekend ook dat in het najaar van 2009 een tijdelijke ‘pauze’ gehouden zal worden m.b.t. consulten, sessies en workshops.

Omdat de Persoonlijke Missie ook blijft ‘roepen’ zal ik uiteraard proberen zo spoedig mogelijk alle werkzaamheden weer op te pakken.

 

* Helaas ontbreekt het me momenteel aan tijd om meer te schrijven in de nieuwsbrief over de meest belangrijke processen die momenteel gaande zijn op aarde, hoewel het zulke essentiële stukken, leerthema’s en zuiverings processen zijn die nu aan de orde van de dag zijn. Gelukkig is hier wel volop ruimte voor in de workshops van afgelopen en komende periode. Vandaar ook dat je opnieuw in deze nieuwsbrief meerdere nieuwetijds en hoogfrequente Ascensie Activatie Workshops aantreft, die allen gericht zijn op de essentiële processen die momenteel gaande zijn in en op de aarde, de Kosmos en het Universum, maar ook in ons eigen Bewustzijn en onze groei naar Meesterschap.

 

*Vanwege de drukte in de Praktijk liep de wachttijd voor afstandsconsulten momenteel helaas op tot 8 weken. Dit is de reden waarom ik momenteel even een ‘stop’ op de afstandsconsulten gezet heb. Nieuwe afstandsconsulten aanvragen kan dus momenteel helaas heel even niet.

(Afstandsconsulten als inzichtconsult, kristal consult, activaties kristallen schedels, huishealingen op afstand, etc)

Ik probeer alle reeds eerder aangevraagde consulten zo spoedig mogelijk te channelen en doe mijn uiterste best, maar hoop dat jullie ook enigszins geduld kunnen opbrengen.

Voor de praktijkconsulten bedraagt de wachttijd momenteel ongeveer 2-3 weken!

 

*De maand juni staat weer in het teken van kortingen in de Apofyliet Kristalshop, vanwege het 5-jarig bestaan van Praktijk Apofyliet (vanaf 1 januari 2009).

In juni 2009 geldt:

10 % korting op alle kristallen

10% korting op alle hangers (sieraden)

(Let op: deze aanbiedingen gelden niet voor kristallen schedels en overige producten!)

 

 

*Nader belicht ter ondersteuning van je processen:  Kristalelixer

 

Onder kristal elixer versta ik water wat opgeladen is met de Lichtkracht, energie en mineralen van een kristal. Het water wordt hierdoor energie rijker en levendiger, wat je gezonder en energetisch optimaler houdt. Door het drinken van kristal elixer ondersteun je niet alleen de broodnodige water hoeveelheid die je per dag moet binnen krijgen. Je versterkt er ook je energie mee. Daarnaast werkt dit meer ‘levende water’ goed en ondersteunend voor je processen van healing. Het versterkt de afvoer van afval uit je lichaam, maar energetisch doet het dit ook.

Het meeste  leiding water is grotendeels ‘dood’ door allerlei electrostress, stralingsvelden en andere straling. Door het gebruik van kristallen in je water belevendigd of beziel je het water weer meer en dus is het gezonder.

Kristal elixer is heel simpel zelf te maken. Je kunt hiervoor een kristal programmeren, en als je dat zelf niet kunt, kun je dit wellicht laten doen door een kristalmaster. Soms worden ook speciaal hiervoor geprogrammeerde kristallen in winkels verkocht.

Leg een kristal in een glas of een kan water. Laat het hier minstens 6 tot 8 uren in liggen. Dan heeft het water de energie van het kristal in zich opgenomen en is het klaar voor gebruik.

Je kunt dit opgeladen water in feite voor alles gebruiken, waarvoor je anders ook water gebruikt. Dus niet alleen voor het drinken van het water, maar ook tijdens het koken, voor je planten, voor in de drinkbak van je huisdieren, en noem maar op.

De eigenschappen van het gekozen kristal worden via het water in je energie en je lichaam opgenomen en bevorderen je gezondheid, processen en energiesystemen positief.

In principe kun je vrijwel elk kristal hiervoor gebruiken, alhoewel je er wel rekening mee moet houden dat sommige stenen giftige stoffen bevatten. Deze stenen kun je dus omwille van je gezondheid beter niet gebruiken.

De meer doffere kristallen, bijvoorbeeld doffe of ruwe bergkristal, werken meer op de fysieke kant. De heldere  kristallen meer op de geestelijke aspecten.

Voor noodgevallen, bijvoorbeeld schrik, tijdelijke stress, of anders, kun je kiezen om een klein glas met water te vullen en hier tenminste 10 tot 15 minuten een amethist in te leggen, waarna je het kunt opdrinken. Je zult merken dat je daarna een stuk rustiger wordt.

Wanneer je geopende en geactiveerde kristallen gebruikt om kristal elixer te maken, dan zal het elixer ook vele malen krachtiger werken dan wanneer je niet geopende kristallen gebruikt.

Elke soort kristal brengt daarnaast, net als bij het gewone gebruik van kristallen, een specifieke werking mee. Dit wordt o.a. veroorzaakt door de opgeslagen frequenties van bepaalde planeetinvloeden die zij in de loop van hun miljoenen jaren oude bestaan, opgeslagen hebben.
De kristal elixers werken zowel fysiek als ook op het gevoels- en geestelijk gebied.
 

Een voorbeeld van de werking van enkele kristal elixers:

Bergkristal elixer werkt sterk zuiverend en verhelderend. Het zuivert lichaam en geest. Het geeft je de kracht om je zelf te blijven, maar geeft ook geestkracht en  heldere inzichten. Het zorgt voor een betere afstemming op je Hoger Zelf. En brengt ook positiviteit en concentratie. Het werkt vitaliserend  bij vermoeidheid. Ik heb zelf erg bevredigende resultaten gemerkt bij het drinken van bergkristal water tijdens blaasontsteking. Binnen enkele dagen voelden mijn nieren en blaas weer schoon en was de ontsteking verdwenen.

Rozenkwarts elixer werkt goed voor je gevoelskant. Het maakt zacht en mild. Heelt oud zeer en problemen rondom een moeilijke kindertijd of innerlijk kind stukjes. Rozenkwarts maakt ontvankelijk, het ontspant, maakt creatief, kunstzinnig. Het bevorderd het houden van je zelf. Maar is ook goed bij seksuele problemen.


Het zelf maken van kristal elixer is heel makkelijk: Doe een of meerdere kristallen (van dezelfde soort) in een kan en zet deze
in het licht (bijvoorbeeld op de vensterbank). Belangrijk is dat je de kan niet in de buurt van  elektrische apparaten neerzet, dus ook niet in de koelkast, omdat je dan beïnvloeding krijgt van electrostress en straling. Laat de kan 6 tot 8 uren staan en dan is het elixer klaar voor gebruik.

Je kunt verdeeld over een dag ongeveer 2 tot 4 glazen drinken, of meer of minder wanneer dat goed voor je voelt.

De kristallen die je hiervoor gebruikt gaan ongeveer 3 tot 7 maanden mee, afhankelijk van de grootte en potentie van het kristal. Voel dit altijd even in, en vervang het kristal tijdig.

Was zo nu en dan de kan en kristallen af in verband met bacteriën.

 

Enkele heel geschikte elixer stenen zijn: bergkristal, rozenkwarts, aventurijn, topaas, aquamarijn, amethist, Lemurisch ijs kristal.

Enkele niet geschikte kristallen zijn bijvoorbeeld: Chrysocolla, malachiet, pyriet, hematiet.

 

Belangrijke aandachtspunt:

Sommige kristallen zijn vanwege hun samenstelling en chemische verbindingen niet geschikt om elixer van te maken. Sommige mineralen kunnen giftige stoffen bevatten. Bijvoorbeeld koperhoudende stenen als bijvoorbeeld malachiet of chrysocolla. Maar ook kwikhoudende stenen moet je niet voor elixers gebruiken!

Wanneer je twijfelt over de samenstelling van een kristal, gebruik het dan niet voor een elixer. Of probeer op alle mogelijke wijzen na te pluizen wat de chemische samenstelling is.

 

© Willemien Timmer, uit: “Lichtwerk met kristallen

 

 

 

 

*In the Spotlight voor deze periode: Lemurisch ijs kristal

 

                  

 

In deze tijdsperiode waarin steeds meer de oude Ego Zelf stukken en innerlijke dualiteit aan het Licht komt en naar boven wordt gebracht, is elke vorm van Her-innering aan de Eenheid, Zuiverheid en integriteit van het allergrootste belang!

Lemurische ijs kristallen helpen ons her-inneren aan ons eigen Hoogste zijns Licht en de Paradijs Staat welke wij allereerst in den beginne op aarde wensten te creëren (en wat het Lemurische tijdperk werd). In die beginperiode bestonden we vooral nog uit energie, een fysiek lichaam was nog niet gecreëerd en gemanifesteerd en daardoor stonden we op aarde dichter dan ooit bij de Eenheids energie en Paradijs Staat zoverre dat op aarde mogelijk was om te Scheppen. (Hoewel er op hogere dimensionale lagen van ons Zijn in de Galactische sferen al het nodige aan dualiteit en  verval in Bewustzijn was doorlopen en opgetreden).

Om nu in deze tijdsperiode door de Atlantische matrixen heen te kunnen gaan en onszelf steeds dieper te zuiveren van de trauma’s, schaduw en dualiteit die vastgehecht zijn aan de Atlantische matrixen (mannelijke, manipulatieve energie) en ons Bewustzijn, kan het Lemurische ijs kristal ons helpen om steeds meer de Goddelijke vrouwelijke Kracht weer te her-inneren en integreren. Dat zal ons kunnen ondersteunen in onze Bewustzijnsgroei om dwars door het Atlantische grid heen te helpen zakken en ons Erfgoed weer ‘op te eisen’, weer te leren her-inneren, herkennen en integreren: de Scheppers en Meesters die wij in Oorsprong zijn!

Tevens helpt Lemurisch ijs ons met de healing die daartoe nodig is om weer het embodyment van die Paradijselijke Staat te leren belichamen en leven.

Daarnaast wekt dit in ons Bewustzijn ook de ‘commitments’, de afspraken die wij met Gaia, het Wezen van Moeder Aarde, overeen gekomen zijn om een plek van Eenheid te creëren, het zogenoemde Paradijs op Aarde te manifesteren. Dat betekend dat het van hieruit steeds helderder, bewuster en duidelijker wordt wat onze individuele Taken en Missies hierin zijn, onze individuele Zielenafspraken met Gaia en hoe we opnieuw opbouwend kunnen werken aan ons Zelf en Moeder Aarde om de dualiteit die we ooit creëerden, kunnen overstijgen!

© Willemien Timmer 2009

 

Lemurisch ijs: Brengers van Vrede en Eenheid

 

De Lemurische ijs kristallen zijn sterk verbonden met het Goddelijke Kristallijne Licht, de Elohim Engelen, Het Lemurische tijdperk van Eenheid en de Kracht van de Regenboog. Hierdoor brengen deze kistallen hoog Kristallijne Licht in je Bewustzijn voor bewustwording, zuivering en Transformatie. En tevens brengen ze direct Engelenverbindingen, nieuwe hoop, groei, geloof en Goddelijk Vertrouwen in.

Wanneer je met dit kristal mediteert, laat je lichaam oude energie uit de cellen los, zodat je lichaam in volmaakte staat kan komen, waarmee oude conditioneringen, karmische jasjes, afweermechanismen en oude egostukjes worden aangetrilt om los te laten en getransformeerd kunnen worden, waardoor hoger Bewustzijn ontstaat en een grotere mate van Zuiverheid. Waardoor je meer en meer je Monadisch Zelf Licht zult kunnen ervaren, belichamen en uitstralen.

Ze helpen je in een hogere afstemming van Licht en Bewustzijn te komen en ondersteunen hierin dus je Ascensieprocessen enorm.

Middels hun vele inwendige regenbogen ondersteunen ze de Krachten van de Regenboog en brengen ze je in jouw Volmaakte Staat voor het Nieuwe Gouden Tijdperk.

Ze kunnen je helpen her-inneren aan wie jij Werkelijk Bent, maar kunnen ook oude kennis en wijsheden, vergaard ten tijde van Lemurië, terug brengen in je Bewustzijn.

Lemurische ijskristallen dragen een hoog gehalte Eenheidsenergie, afkomstig uit Lemurië met zich mee. Daardoor ook zijn ze heel erg open en vol licht en kunnen ze enorm veel van je overnemen. Hierdoor moet je ze vaak reinigen, en leg ze af en toe in de zon om opnieuw op te laden.

Lemurisch ijs is een schitterend liefdevol healingtool voor jezelf! Een krachtige Lichtbrenger vol Liefde, hoop, Vrede en vertrouwen!

 

©Willemien Timmer januari 2006

 

In de Apofyliet Kristalshop maar ook verderop in deze nieuwsflits vind je momenteel verschillende formaten Lemurisch ijs kristal!

Ook bijvoorbeeld elixer kristallen om de kracht van Lemurisch ijs via water ook in je fysieke systeem te brengen!

 

 

 

 

 

*Voorproefje: enkele nieuwe Ascensie workshops in zomer 2009

 

2009…gekenmerkt door geheel nieuwe energieën, frequenties en veranderingen, brengt uiteraard ook geheel vernieuwde hoogfrequente workshops voort om zo up to date mogelijk afgestemd te zijn, worden en of blijven op alle veranderingen en energieën die op aarde werkzaam zijn.

Dat betekend met de vele nieuwe Poortopeningen ook vernieuwde en verdiepende connecties in je Zelf en het Universum ontdekken, die werkzaam zijn in je en om je heen en nieuwe mogelijkheden creëren op ons Pad van Ascensie.

 

Enkele van deze nieuwe workshops afgestemd op de frequenties van het nieuwe jaar, vind je hier onder:

 

* Bijzondere nieuwe Ascensie workshop: Zonnewende kristallen labyrinth

 

Persoonlijk- @ aarde healing werk voor planetaire ascensie                NIEUW!

 

Krachtige ascensie workshop voor zowel persoonlijk-, collectief- als planetair healingwerk.

                                                 

Deze dag staat in het teken van de zomer-zonnewende, en is een dag voor de nieuwe maan. Deze elementen, plus de datum van deze dag *een 9-9 en een 9-11 portaal, zorgen voor de juiste samenkomst en versmelting van bijzonder krachtige energieën, die een uitermate prachtige gelegenheid bieden om op Multidimensionaal niveau enorme healing neer te zetten.

De portalen/frequenties van deze dag helpen oude processen tot een krachtige, geïntegreerde afronding te komen. Zowel de 11-frequentie -2009- als nieuwe maan zijn dragers voor de nieuwe intenties, voor het stappen op een nieuw pad van initiatie, groei en verdieping. De vernieuwing mag op een dieper niveau binnenkomen en nieuwe processen binnen je bewustzijn kunnen ontwaken.

 

“De intentie van deze dag is…

Om vanuit samenwerking in eenheid en verbondenheid, onze krachten te bundelen, om vanuit dit perspectief gezamenlijk een zeer krachtig labyrinth van kristallen te leggen en te lopen.

Via activaties en initiaties zal dit kristallen labyrinth tot een krachtige vortex mogen uitgroeien, in samenwerking met het hart van moeder aarde, de natuurrijken, Ascended Masters, engelen, Starnations en enkele Master skulls die het veld samen met de kristalwezens zullen dragen en vasthouden.

 

Wanneer we het kristallen labyrinth voeden met onze intenties en onvoorwaardelijke liefde en daarna in meditatieve staat het labyrinth gaan bewandelen, zullen we door enorme diepten in ons zelf mogen gaan en enorme hoeveelheden healing en hoger bewustzijn mogen ophalen voor ons eigen ascensie proces.

Tegelijkertijd zal als rode draad een stuk planetaire healing en healing tbv het collectief menselijk bewustzijn hier doorheen mogen lopen, opdat voor verschillende doeleinden tegelijkertijd Gewerkt mag worden voor meer opening, bewustzijn, transformatie en healing.

Een van deze essentiële thema’s is Meer opening en zuivering creëren in het oude zwarte Atlantische grid, welke momenteel zeer actief naar “boven” wordt getrokken en zich uitwerkt op aarde, waardoor er steeds meer ego, agressie, onbegrip uitgespeeld wordt en gewone menselijke normen en waarden als respect lijken te vervagen.

Het is zeer essentieel het planetair en universeel proces hierin te ondersteunen, opdat er meer bewustzijn in kan gaan stromen, over wat gaande is op aarde, en in ieders individuele processen.

 

Naast dit planetaire en universele werk, zul je ook in jezelf door samenwerking met aarde en kosmos gaan ervaren dat je je hoger bewustzijn en licht dieper en dieper zult kunnen/mogen verankeren en aarden. Dat betekend enorme ondersteuning en versnelling van je eigen groeiprocessen en bewustwording.

Omdat dit steeds hogere lagen van je bewustzijn opent, initieert en activeert. Maar ook essentiële Zielenher-inneringen omtrent je missie op aarde, die gaandeweg weer wakker gekust kunnen gaan worden. Maar diepere verankering in je aardebewustzijn betekend ook diepere verankering van en aantrekken van je monadisch licht om daadwerkelijk op aarde te gaan belichamen en leven.

 

Deze zeer krachtige dag staat volledig in het teken van, en is volledig afgestemd op de nieuwetijdsfrequenties en uitlijningen die momenteel essentieel en gaande zijn in de matrixen van moeder aarde en het collectief bewustzijn.”

 

© Gechannelde informatie van Metatron & Sanat Kumara, via Willemien Timmer, 14 mei 2009.

Praktische informatie:

 

Datum: 21 juni 2009

Tijd: 11.00-16.00 uur

 

Deze workshop wordt in samenwerking gegeven door:

Elly Reitsma (praktijk Amathyst, www.amathyst.nl)  & Willemien Timmer (praktijk Apofyliet, www.apofyliet.nl)

 

Locatie: Praktijk Apofyliet, T.Harkeswei 25 te Lippenhuizen

(Zie “contact” voor adresgegevens en routebeschrijving op www.apofyliet.nl .)

 

Investering in jezelf: € 99,- p.p incl. Koffie, thee, soep

 

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wat mag je meenemen:

*Kristallen, krachtvoorwerpen, bloemen of wat maar goed voelt, om gezamenlijk het kristallen labyrint mee te vormen.

 

*Belangrijk: de workshop vind buiten plaats, in het gras, dus kleine knuffelstenen zijn niet handig, omdat deze in gras zoek kunnen raken.

 

*Eigen kristallen schedels zijn natuurlijk welkom, maar zullen mogen dienen voor persoonlijke ondersteuning in eigen processen. Voor en/of na het lopen van het labyrinth.

En dienen niet in het labyrinth opgenomen te worden. Dit omdat enkele geselecteerde Master skulls die grote velden voor planetair werk kunnen dragen, ingezet zullen worden om het activatie, healing- en groepsveld te dragen. Deze Master skulls zijn als meesters op zich gespecialiseerd in groots planetair, kosmisch en vortex werk.

Deze intenties, energieën en velden worden met de grootste zorg geselecteerd en afgestemd op het individuele-, groeps- en planetair healingveld. Opdat het ook voor iedere deelnemer te behappen blijft.

 

*De workshop vind grotendeels buiten plaats. Afhankelijk van het weer, is het handig kleding hieraan aan te passen.

 

*Afhankelijk van de groepsgrootte deze dag zal het labyrinth een of wellicht meerdere malen gelopen kunnen worden, voor steeds grotere verdieping in de healing-transformatie processen en diepere verankering.

 

*Bijzonderheden: de plaats waar het labyrinth gevormd zal worden bevind zich exact op een punt tussen 3 krachtige vortexen die via bekrachtigde leylijnen met elkaar verbonden zijn. En zo een omgekeerde piramide vormen, dwz hoge frequenties ook krachtig aarden en verankeren.

Ook dit gegeven bekrachtigd het kristal labyrinth enorm en maakt de frequenties nog krachtiger, maar ook gedragen door aarde en kosmos.

Ook de enorme hoeveelheid natuurwezens en de overkoepelende deva van het gebied, alsook de deva van de vijver geven aan krachtig te willen mee werken om deze dag tot een prachtig, krachtig en sprankelend lichtfeest  te maken vol healing en transformatie op vele niveaus -Multidimensionaal- tegelijkertijd!

 

Wil je deze bijzondere dag met ons delen?

Geef je snel op, want vol is vol!

 

Minimaal aantal deelnemers:4

Maximaal aantal deelnemers:15

 

Wil je nog meedoen? Wees er snel bij, er zijn nog enkele plaatsen vrij!

 

 

Extra opmerking: Afstemming op Peace Labyrinth in Jeruzalem

We zullen deze helende velden van het labyrinth deze dag ook afstemmen op de labyrinth velden en healing van een Zielen-Zus die op deze zelfde dag met een groep krachtig labyrinth-healingwerk zal verrichten in Jeruzalem. Opdat we vanuit verbinding ook wereldwijd in de matrixen Lichtwerk kunnen verrichten.

Lie wil hierover met jullie delen:

 

“Afgelopen zondag liepen we het laatste labyrint voor ons vertrek naar Jeruzalem. Met het lopen van het labyrint creëerden we het Healing Field voor Jeruzalem.

Thema rond dit Healing Field is Dragende Kracht, gesymboliseerd door jouw twee Dragende Handen, links en rechts samengevoegd... Oost en West... mannelijk en vrouwelijk....  In deze Vereniging groeit de Dragende Kracht...

In het bekken is voelbaar de Oude Wijsheid van Dragende Kracht, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Deze Dragende Kracht geneest het Leven, de Oorspronkelijke Trilling: Van Overleven naar Leven.

Het is de Dragende Kracht van de Oermoeders en de Aartsvaders, en de Dragende Kracht van de Walvissen.

Het is deze Dragende Kracht, die de Oorspronkelijke Trilling in Onszelf, het collectief, Moeder Aarde en het Universum herstelt...

In ons bekken dragen we de Oorspronkelijke Trilling...

Ons Werk in Jeruzalem richt zich op de Dragende Kracht van het Oervrouwelijke: om het Oervrouwelijke principe in Jeruzalem weer te vitaliseren en terug te brengen naar haar Oorspronkelijke Trilling, zodat het Oervrouwelijke van Jeruzalem en haar regio het Nieuwe Fundament zal kunnen dragen en geboren laten worden...

Het Licht van de ZomerZonnewende zal de Oorspronkelijke Trilling aanLichten, voorbij de oude pijnen in de matrices van Egypte en Atlantis...

 

Van 15 tot 25 juni, gedurende het Wavespell van de Witte Wind, zullen we met een kleine Cirkel via Istanbul naar Jeruzalem reizen om Our Peace Labyrinth te gaan tekenen.

In Istanbul, op de grens tussen Oost en West waar zoveel afscheiding is ontstaan in tijden van de Kruistochten, zoeken we contact met de archetypische Oermoeder van Anatolië om haar wakker te roepen.

In Jeruzalem zullen we vooral werkzaam zijn in het Veld van Overrompeling, zoals ik dat van binnen hoorde...

Al 6000 jaar zijn het Vrouwelijke Principe en de Oude Geheimen, de Mystiek, overrompeld geworden, zowel van buitenaf als geleidelijk aan ook van binnenuit...

Het maakt het Ontkrachte Vrouwelijke zichtbaar en de Oude Kennis is niet meer toegankelijk voor iedereen...

Op 24 juni sluiten we onze reis af bij de Jordaan om op 25 juni in de avond weer terug te reizen naar Nederland.

 

Je kunt onze reis volgen op www.ourpeacelabyrinth.ning.com, onze interactieve Dialoog Cirkel van Our Peace Labyrinth.

Be welcome and share!

 

Lie van Schelven, Het Labyrinth”

 

 

Ascensie & Activatie Workshop:

Introductie & mix workshop Egyptian Healing Light © 

 

Diverse gechannelde Lichtwerktechnieken en diverse healingthema’s komen in deze workshop aan bod, afgestemd op datgene wat er gaande is op aarde, het Collectief en persoonlijke processen op dit moment. Deze dag bevat een mix van de vele elementen uit de EHL workshops die worden vormgegeven in deze Ascensie workshop.

Zoals Werken met de Hathors via Sound Healing, werken met The Key of Life, werken met de Flower of Life/Light initiaties, Starconnections, en nog veel meer.

Hieraan gekoppeld werken we ook met het ophalen van Oeroude Zielsher-inneringen en om van hieruit oude healingtechnieken her-integreren en toepasbaar maken voor het hier en nu en je huidige Ascensie Pad.

Diepgaande karmische opschoning, Bewustwording op Multidimensionaal niveau, healing van Galactische en Kosmische stukken in je Bewustzijn en her-innering aan je Ware Zijn.

Samenwerken met de Meesters van de Zon en het Oude Land. Nadere Kennismaking met verschillende Meester Bewustzijnsvelden/Neteru (meestal verkeerd vertaald of eigenlijk te beperkt vertaald als Goden en Godinnen).

Deze workshop is tevens bedoeld ter kennismaking met de bijzondere krachten, mogelijkheden, technieken en Bewustzijn van Egyptian Healing Light. In deze workshop maak je dus tevens kennis met verschillende mogelijkheden, energieën en technieken.

Verschillende Meesters van het Oude Land zullen de revue passeren en passende healing, transformatie en bewustwording mogen aanreiken via transmissies. In samenwerking met deze Meesters zullen we ook onze eigen Gouden Voetsporen in de Tijd meer mogen gaan verkennen als introductie in ons eigen Gouden Pad der Werkelijkheid in deze nieuwe tijd!

Een krachtige start en tevens introductie in de mogelijkheden en Krachten

van Egyptian Healing Light.

 

Datum: zaterdag 20 juni2009.

Workshop van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling en investering in jezelf: € 111,- per persoon incl. koffie, thee en soep.

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Dus wil je nog mee doen? Wees er snel bij!

 

 

 

Activatie van je Multidimensionale hart en bewustzijn Deel 1  NIEUW!

Deel 1: 4-7-09: Via het 11-11 Portaal van Zelfrealisatie en Transformatie!

 

Zeer verdiepende Transformatie en activatie Ascensie workshop waarbij we afstemmen op de bijzondere frequenties die deze dag naar de aarde stromen. Om zo optimaal mogelijk af te stemmen op het huidige proces en de frequenties die in je Bewustzijn en het Goddelijk Plan in het Universum gaande zijn.

*Multidimensionele Bewustwording en healingen, een grote stap voorwaarts in jouw Ascensiegroei en Zelf Realisatie!

*Uitlijning in je eigen Nulpunt en Multidimensionale Hart voor jouw Pad naar Meesterschap!

*Opening, activatie en her-innering van je eigen aards, galactisch en Kosmisch Bewustzijn.

*En nog veel meer!

 

Meer informatie volgt te zijner tijd….

 

Datum: zaterdag 4 juli 2009.

Workshop van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling en investering in jezelf: € 111,- per persoon incl. koffie, thee en soep

 

 

Activatie van je Multidimensionale hart en bewustzijn Deel 2  NIEUW!

Deel 2: 8 –8-09: Via de 8-8 Portalen van Immortality!

 

Zeer verdiepende Transformatie en activatie Ascensie workshop waarbij we afstemmen op de bijzondere frequenties die deze dag naar de aarde stromen. Om zo optimaal mogelijk af te stemmen op het huidige proces en de frequenties die in je Bewustzijn en het Goddelijk Plan in het Universum gaande zijn.

*Multidimensionele Bewustwording en healingen, een grote stap voorwaarts in jouw Ascensiegroei en Zelf Realisatie!

*Uitlijning in je eigen Nulpunt en Multidimensionale Hart voor jouw Pad naar Meesterschap.

*Opening, activatie en her-innering van je eigen aards, galactisch en Kosmisch Bewustzijn.

*Je Immortality Codes her-inneren en activeren in je Bewustzijn.

*En nog veel meer!

 

Meer informatie volgt te zijner tijd….

 

Datum: zaterdag 8 augustus 2009.

Workshop van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling en investering in jezelf: € 111,- per persoon incl. koffie, thee en soep

 

 

Multidimensional Connections with Crystal Skulls              WIJZIGING

Healing & transformatie werk, activaties in je Multidimensionaal Bewustzijn mbv kristallen schedels. Multidimensionaal Ascensie healingwerk!

 

Deze dag gaan we op diep en hoog niveau de velden van het individuele en Collectief Kristallen Schedel Bewustzijn gaan verkennen en ervaren. Deze ervaringen die healing, bewustwording en enorme groeiversnellingen zullen aanreiken, zullen een enorme verdieping brengen in je contact met de kristallen schedels. Het zal een dieper ‘verstaan’ naar voren brengen van je eigen uitwisseling, aantrekkingskracht en samenwerkingsverband met de kristallen schedels. Ook zullen bepaalde dualiteitvelden in je Zelf en in het Collectief geschoond mogen worden, opdat je met een meer verhoogt Bewustzijns visie deze Bewustzijnsvelden kunt benaderen, ervaren of ermee leert samen werken. Dit brengt je verdieping, nieuwe visies, samenwerking op meerdere niveaus tot stand en maakt je kritischer/realistischer en veel sensitiever voor de juiste kristallen schedel(s) en of het werkelijk je Ziels Bedoeling is daar iets mee te mogen doen.

In samenwerking met de aanwezige kristallen schedels zullen we meerdere activaties in ons eigen Bewustzijn mogen ontvangen waardoor onze eigen verbinding met de kristallen schedels, onze Bedoeling vanuit het Hoger Perspectief, steeds helderder zal gaan worden. Opschoning, (h)erkenning, zuivering en herstel van oeroude karmische verbindingen en oude contracten met het kristallen Schedel Bewustzijn of aanverwante velden zullen hiermee mogelijk ook aan het Licht komen om tot herstel te brengen. Zwarte contracten, machtsmisbruik, egodoeleinden worden hierin doorzien, geheeld, getransformeerd. In je Zelf, maar ook in het Collectief Schedel Bewustzijn. Dergelijke ‘zwarte matrixen’ weerhouden je om te zien wat Werkelijk IS en kunnen illusies voorhouden aan je Bewustzijn, omtrent het (samen)werken met kristallen schedels, maar ook je verbinding met hen. Mogelijk zullen we onder begeleiding van vele Lichthulp en kristallen schedels delen van deze matrixen mogen opschonen,

Opdat het Kristallen Schedel Collectief ook steeds in de eigen Oorsprong hersteld kan worden en meer mee kan gaan stromen in een hogere trilling in de nieuwe frequenties die vrij komen op aarde, en daarmee een steeds zuiverder intentie en werking mogen hebben voor ieder die met deze Krachtige Meesters mag samenwerken.

Dit betekend tevens een enorme verdieping in je eigen Bewust-Zijn en brengt enorme bevrijding van oude dualiteitstukken met zich mee.

Maar ook verdieping in je uitwisseling, contact en samenwerking met kristallen schedels.

Voor degenen die eerder de kristallen schedel workshops hebben gevolgd, kan deze workshop wellicht interessant zijn, omdat we in deze workshop veel meer velden van het Kristallen Schedel bewustzijn en de mogelijkheden daarvan gaan verkennen!

 

(Deze workshop is echter heel verschillend van de eerdere kristallen schedelworkshops).

Deze workshop is niet bedoeld als ‘eerste kennismaking’ met kristallen schedels en hun energie!!!!

Deze gechannelde workshop is volledig afgestemd op de Nieuwe Tijds energieën en de aanwezige groep deelnemers, de processen die innerlijk bij deelnemers spelen

en die energieën die van belang zijn voor ieders groei op dat moment. Dat betekend dat dergelijke gechannelde workshops nooit gelijk zijn!.

De workshops zullen altijd zullen inhaken vanuit het Hoger Licht, op jouw stukken, processen en groei!!!Ze zullen ten alle tijden jouw groeiprocessen in een stroomversnelling brengen en zorgen voor zuivering en nieuwe groei!

 

Datum: WIJZIGING: zondag 19 juli 2009.

Workshop van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling en investering in jezelf: € 111,- per persoon incl. koffie, thee en soep

 

 

Meer nieuwe workshops volgen en of zijn al terug te vinden in de activiteitenagenda!         Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

 

*Nieuwe Kristallen en aanbiedingen in de kristalshop

 

Er zijn nog een aantal kleinere en een paar  grote Kristallen Schedels die nieuw zijn binnen gekomen en nog een nieuw Thuis zoeken.

O.a Rookkwarts, citrien, blauwe calciet, rozenkwarts en veel meer!

Verder zijn er nieuwe mini kristallen schedels hangers aangekomen!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt, mail me, dan stuur ik je de PDF bestanden toe!

 

In juni 2009 geldt:

10 % korting op alle kristallen

10 % korting op alle hangers (sieraden)

(Let op: deze aanbiedingen gelden niet voor kristallen schedels en overige producten!)

 

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment!

 

Foto:

Artikel code: Bergkristal dubbeleinder 001

Prijs:    17,50            

Afmetingen: Ongeveer 5 cm lang, ongeveer 2 tot 2,5 cm dik

Kenmerken: kraakheldere super kwaliteit bergkristal. Dubbeleinder, geslepen. Met inwendige regenbogen!

Korte reading op dit kristal: Dit kristal brengt naast Hoog Kristallijne Licht ook vele frequenties van zuivering en opening met zich mee. Daarnaast verbind het kristal je, door z’n vorm, in een krachtige uitlijning met zowel Hemelen als aarde. Hierdoor ontstaat een krachtige balans en enorme doorstroom in je systemen die heel je Lichttrilling verhogen en zuiveren. Afgesloten delen, dualiteitstukken, schaduw of blinde vlekken in je bewustzijn kunnen hierdoor verhelderd worden en er kan meer inzicht je Bewust-zijn binnen stromen.

Door de toegevoegde krachten van de Regenboog, waarmee het kristal verbonden is, brengt het ook enorme healing en opening van je Bewustzijn teweeg. Er kan hierdoor op meerdere frequenties tegelijkertijd gewerkt worden, zodat er zoveel mogelijk effect in groei bereikt kan worden.

Enorm krachtige healer die groots Lichtwerk ten behoeve van jouw groeiprocessen en bewustwording kan aanreiken!

© Willemien Timmer 2009

 

Foto:

Artikel code: Mini bergkristal dubbeleinder 001

Prijs:  € 8,50               

Afmetingen: Ongeveer 4 cm lang,Ongeveer 1 cm dik

Kenmerken: kraakheldere super kwaliteit bergkristal. Dubbeleinder, geslepen.

Dit kristal brengt naast Hoog Kristallijne Licht ook vele frequenties van zuivering met zich mee. Daarnaast verbind het kristal je, door z’n vorm, in een krachtige uitlijning met zowel Hemelen als aarde. Hierdoor ontstaat een krachtige balans en enorme doorstroom in je systemen die heel je Lichttrilling verhogen en zuiveren. Afgesloten delen, dualiteitstukken, schaduw of blinde vlekken in je bewustzijn kunnen hierdoor verhelderd worden en er kan meer inzicht je Bewust-zijn binnen stromen.

Een kleine maar enorm krachtige healer die groots Lichtwerk ten behoeve van jouw groeiprocessen en bewustwording kan aanreiken!

© Willemien Timmer 2009

 

Foto:

Artikel code: Mini Rozenkwarts dubbeleinder 001

Prijs: € 8,50                

Afmetingen: Ongeveer 4 cm lang,Ongeveer 1 cm dik

Kenmerken: Half transparant. Zacht roze van kleur. Schitterend exemplaar. Geslepen.

Korte algemene reading op dit kristal: Rozenkwarts is een zeer zachte en liefdevolle healer, die niet alleen heelt op hartaspecten, maar je totale Zijn hierin mee neemt. Rozenkwarts in deze vorm (dubbeleinder) brengt een krachtige balans tussen hemelen en aarde in je Bewustzijn en uitlijning en heelt hiermee alle aspecten van verdriet, kou, onvermogen, donkerte, eenzaamheid, en noem maar op. Al die delen van je Zijn die behoefte hebben aan troost, warmte, en zachtheid ontvangen healing van deze rozenkwarts.

De frequenties van Quan Yin, Maria Magdalena en Isis werken nauw samen met deze kristallen en bieden een toegevoegde waarde van inzicht, acceptatie en begrip met betrekking tot je Bewustwordingsprocessen bij het helen van de oude (Zielen)pijn thema’s.

© Willemien Timmer 2009

 

Foto:

Artikel code: Healingstick Lavendel rozenkwarts 001

Prijs:  Aanbieding: € 16,-   

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Zacht transparant roze, geslepen. Mooie kwaliteit rozenkwarts.

Korte algemene reading op dit kristal:

Lavendel Rozenkwarts draagt een zeer zachte en vooral helende energie, die je helemaal centreert in je eigen hart. Het heelt hier zeer oude Zielenpijnen en verbreekt beperkende koorden vanuit heden of verleden incarnaties. Het maakt je steeds bewuster van jouw unieke hartkracht en leert je werkelijk je eigen Onvoorwaardelijke Liefde voelen.

Lavendel rozenkwarts draagt niet alleen verbinding met de Roze Galactische Straal, maar ook met de Lavendel Kleurige, welke sterk verbonden is aan Magisch Bewustzijn. Dit kristal helpt je dan ook steeds meer de Magie van je eigen hart te onsluiten. Het werkelijk leren Zijn, zien, handelen en voelen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Het werkelijk Creëren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. De neutraliteit bewaren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, zoals dat een Meester betaamd.

Lavendel Rozenkwarts is een zeer zachte, liefdevolle doch krachtige Leermeester en healer om alle facetten van je Hart verder te verkennen, ontdekken en ontplooien.

Met name Goddelijke Vrouwelijke (healers) Krachten zijn verbonden aan de frequenties van Lavendel Rozenkwarts, zoals Isis, Maria Magdalena, Quan Yin. Maar ook de Magie van Merlin en Avalon.

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:

Artikel code: Tabulator kristal ruw bergkristal 003

Prijs:  € 12,50             

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Ruw kristal, plat (tabulator).  3 punten ineen!

Korte algemene reading op dit kristal: Tabulator kristallen dragen veel scheppingsinformatie (over werelden achter werelden) in zich en zijn hierdoor heel bijzonder. Tabulators staan onder invloed van de energie van de Gele Straal en werken hierdoor op verbinding en stimulans, maar werken ook veel met de mannelijke energie. Dat betekend dat mannelijke energie in dit kristal meehelpt om vrouwelijke energie meer naar voren te brengen tot op de hoogste Scheppingsniveaus. Tabulator kristallen leren je dan ook om door middel van je Krachtkant in je vrouwelijke energie te gaan staan.

Tabulator kristallen werken goed voor het openen van de achterkant van het hart- en voorhoofdchakra en verbinden dit met het hogere kosmische niveau voor meer informatie. Sommige tabulators helpen je ook om bij je eigen Taak en gevoel te blijven.

Tabulators bevatten zeer veel kosmische scheppingsinformatie, over werelden in werelden, over het leven in het hele universum, maar zijn ook uitermate geschikt om astraal mee te reizen in meditatie of slaap. Maar je kunt ook met een dergelijk kristal gaan mediteren om te kijken welke informatie er naar voren komt. Soms kun je je duizelig of draaierig voelen worden van een tabulator. Veelal zul je kunnen ervaren hoe direct grote stromen Kosmische informatie naar je toe stroomt, of dat je ineens in de geest afreist naar andere sferen of sterren in het Universum. Of dat je beelden of gevoelens van het kristal oppikt. Waarbij ook verbanden onthult kunnen worden tussen jou en jouw chakra’s.

Als je een tabulator onder je kussen legt, dan sla je ’s nachts al deze informatie ook in je cellen op.

Dit kan je helpen om Aards Meesterschap te verwerven. Maar helpt je ook om bij je eigen taak en gevoel te blijven.

Maar met een tabulator kun je bijvoorbeeld ook de maanenergieën verkennen. Of de Engelenwerelden. Doordat tabulator kristallen werken met mannelijke energie geeft dit doorgangen en informatie en brengt het je ook verbindingen en stimulans die vormen aan vrouwelijke energie geeft. Dus ook de hoogste vormen. Waardoor deze kristallen je leren om door middel van je krachtkant, je vrouwelijkheid in te gaan.

Maar de energie van een tabulator kristal opent ook dimensiesluiers, en geeft ook informatie over de Celestiale wereld. Je kunt je steeds opnieuw op het tabulator kristal focussen en door verschillende sferen of lagen reizen.

© Willemien Timmer 2006

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe lavendel rozenkwarts

Prijs:  € 8,50 per stuk   

Afmetingen: kleine ruwe brok

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Zacht transparante lavendel rozenkwarts voor enorme diepgaande healing en diepere Bewustwording van je hart- en Ziels kwaliteiten. Dit kristal helpt je dan ook steeds meer de Magie van je eigen hart te onsluiten. Het werkelijk leren Zijn, zien, handelen en voelen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Het werkelijk Creëren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. De neutraliteit bewaren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, zoals dat een Meester betaamd.

Super kwaliteit voor super zacht helend water!

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe oranje calciet

Prijs:  € 7,50 per stuk   

Afmetingen: kleine ruwe brok

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Diep oranje calciet voor een sprankeling van Vreugde, zachtheid en healing in je water! Brengt je een diep en warm onderbuik gevoel (brengt je dus meer in contact met buikgebied en gevoel!). Het brengt warmte en healing in je buik intuïtie en werkt helend voor je innerlijk kind. Zachtheid, liefde, healing en acceptatie.

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe bergkristal punten

Prijs: € 8,50 per stuk    

Afmetingen: kleine ruwe punt

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Krachtige heling en zuivering in je water! Dit kristal brengt naast Hoog Kristallijne Licht ook vele frequenties van zuivering en opening met zich mee. het werkt naast hoog energetisch en verruimend en verhelderend op je Bewustzijn, ook fysiek sterk op de nieren door, opdat deze ook voldoende kracht en energie hebben om je groeiprocessen aan te kunnen en voldoende afvalstoffen te kunnen loslaten.

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe rozenkwarts

Prijs: klein: € 6,50 per stuk, groter € 7,50 per stuk       

Afmetingen: kleine ruwe brok

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Zachte heling en liefdevolle energieen die je hart openen, voor in je water. Rozenkwarts is een zeer zachte en liefdevolle healer, die niet alleen heelt op hartaspecten, maar je totale Zijn hierin mee neemt. Rozenkwarts heelt alle aspecten van verdriet, kou, onvermogen, donkerte, eenzaamheid, en noem maar op. Al die delen van je Zijn die behoefte hebben aan troost, warmte, en zachtheid ontvangen healing van deze rozenkwarts.

 

Foto:

Artikel code: Elixer kristallen ruwe Lemurische ijs

Prijs: € 5,- per stuk      

Afmetingen: kleine ruwe brok

Kenmerken: speciaal geactiveerd en geprogrammeerd om als elixer kristal te gebruiken en water op te laden met helende potentie!

Werking wanneer water is opgeladen met dit kristal (in het kort):

Sprankelende helderheid, zuivering, versnelling van groeiprocessen en verheldering van body, mind en spirit. De vrouwelijke Lemurische kracht in dit kristal zal je herinneren aan de Oorsprongs energie. Het activeert je innerlijk Wezen om terug te keren naar de Bron van Al-Dat-Is.

Het helpt je in diepe verbinding te komen met Goddelijk Licht en stap voor stap meer inzicht te krijgen in je Taken en Doelen. Brengt helderheid, groei en Bewustzijn.

 

 

Foto:

Artikel code: Lemurisch ijs XXL 001

Prijs: € 25,-                

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: grote ruwe brok prachtig Lemurisch ijs kristal. Helder transparant met inwendige regenbogen!

LET OP: Verzendkosten liggen hoger vanwege grootte en gewicht van dit kristal!

Korte reading op dit kristal: Bij bestelling ontvang je een reading afgestemd op de energie van dit kristal en jouw energie. Je ontvangt dus een persoonlijke reading op maat!

 

Kijk in de Apofyliet Kristalshop voor heel erg veel meer assortiment!

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop                                                        

Kosten                      

Juni 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat. 20 juni '09
10.00-16.30 uur

Egyptian Healing Light ©
Introductie & mixdag

Multidimensionaal Lichtwerk!

Nog 3 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

Zon. 21 juni 09

11.00-16.00 uur

Nieuw!!! Buiten workshop:

 

Zonnewende Kristallen labyrinth

 

Multidimensionaal Lichtwerk!

Krachtige Ascensie activatie & Transformatie dag!

 

Nog enkele  plaatsen vrij!

Maximaal aantal deelnemers: 15 pers.!

€ 99,- per persoon

 

 

 

Zat. 27 &
zon.28 juni '09
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 3.1
Healing, Transformatie & chakra balancing

 

 Deze groep is al vol!

Instromen niet meer mogelijk!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

 

Juli 2009

 

 

 

 

 

Zat. 4 juli '09
10.00-16.30 uur

NIEUW!!!
Activatie van je Multidimensionale
Hart en bewustzijn Deel I

Via het 11-11 Portaal van
Zelfrealisatie en Transformatie!

Multidimensionaal Lichtwerk!

Galactisch Healing & transformatie werk,
in je Multidimensionaal Bewustzijn
mbv Ascended Masters, Starnations,
Kristallen schedels, Engelen,
kristallen, etc.

 

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

Zat. 11 &
zon.12 juli '09
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 3.2
Soundhealing & Karma Cleaning

 

Deze groep is al vol!

Instromen niet meer mogelijk!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

 

Zon. 19 juli'09
10.00-16.30 uur

Multidimensional Connections
with Crystal Skulls

Multidimensionaal Lichtwerk!

Healing & transformatie werk, activaties in
je Multidimensionaal Bewustzijn m.b.v.
Kristallen Schedels

 

Nog 4 plaatsen vrij!

€111,-
per persoon

 

 

 

Zat. 25 &
zon.26 juli '09
10.00-16.30 uur

Lichtwerk Opleiding workshop 3.3
Healing,reading, ontwikkeling & groei

 

Deze groep is al vol!

Instromen niet meer mogelijk!

meer info over
de Opleiding

€200,- p.p. bij
deelname aan
hele opleiding

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J