Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

 

Lieve allemaal,

 

Vanuit een enorm vreugdevolle stroming vol passie, kan ik jullie weer een nieuwe nieuwsbrief aanreiken die vol met heerlijke nieuwe opties en bijzonderheden staat.

Wat een heerlijke tijd leven we toch, hoewel de processen soms waanzinnig pittig zijn, staat daar ook weer die enorme vreugdevolle groei tegenover die je hart (tenminste de mijne) af en toe helemaal laat zingen. Zeker dankzij zoveel tools, hulp en mogelijkheden die alle groei en trillingsverhogingen (naast de broodnodige groeiprocessen) ook aanreiken. Het is maar net hoe wij het willen zien, vanuit welk perspectief wij naar onze groei kunnen en durven kijken en hoe je dat ervaart en beleefd.

Hoewel de energieën steeds intenser worden, en daarmee de groei- en healingprocessen dieper, is er ook steeds beter en duidelijker waarneembaar de Vreugdevolle Flow van Passie, open bloeien, enorme inspiratie, transformatie, doorstroom, een stroom aan oneindige mogelijkheden die steeds meer vrij gemaakt wordt en her-innert wordt, maar ook daadwerkelijk handen en voeten krijgt in het hier en nu!

Ondanks dat we allemaal dagelijks leren en groeien, met vallen en opstaan (en ik net zo goed als iedereen) is de mainstream op de achtergrond wel aan het veranderen, het gevoel, de bevrijding, de passie, de vreugde die steeds sneller zichtbaar en ook echt tastbaar wordt wanneer we weer een hindernis hebben genomen, wanneer we uit het donkere dal van een intens proces kruipen of wanneer we onze eigen valkuilen gaan aanschouwen en doorzien!

Daarnaast  vind er van daaruit  ook een steeds helderder ‘scheiding’ plaats tussen ‘het kaf en het koren’, alhoewel het Ego Zelf ook nog altijd hoogtij viert in bepaalde bewustzijnslagen en groepen. En toch, subtiele veranderingen zijn voelbaar. Er komt meer onderscheid voor een grotere groep in wat past bij wie en wat niet, wat past bij mij, wat resoneert met mijn hart en wat niet. Ook dat is een cruciale bewustwording die zo noodzakelijk is. Maar alhoewel hier in deze velden nog heel veel werk te verzetten valt, er nog veel kaf van het koren gescheiden mag worden in respect natuurlijk, is ook deze groei in beweging. Zoals alles in het Universum en alle collectieve velden. Alles op de juiste Devine Timing.

Maar dat diepere gevoel van overgave, acceptatie, alles op de juiste tijd, en ik mag zijn wie ik ben en de ander ook, maar wel vanuit diep respect en gelijkwaardigheid en toch vanuit die eigen uniekheid, dat creëert ruimte om te groeien in je Zijn met alle valkuilen en hoogtepunten van dien, al is het maar een moment opname dat je dat kan ervaren, vasthouden of beleven, dat is de mainstream die steeds meer op de achtergrond voelbaar is en/of wordt voor de bewuste  mens en die steeds meer naar de voorgrond zal mogen gaan komen. En niet dat iedereen dat al kan leven op dit moment, maar dat is de ontwikkeling waar we wel steeds meer naartoe groeien.

De Goddelijke Vrouwelijke Krachten zijn aan het wakker worden en helen, niet alleen in ons, maar wereldwijd en planetair. En iedere Ziel bezit nog veel pijn in die Vrouwelijke aspecten, maar deze zijn sinds het begin van 2011 in een steeds ander (helend) Licht aan het komen, gaan steeds meer open, en krijgen steeds weer meer bestaansrecht! Dat betekend dat diepgaande healing op deze oeroude frequenties gaande is en langzaamaan steeds meer vruchten zal afwerpen. Vruchten die we nu wellicht zo af en toe in de veranderde main stream (op de achtergrond misschien nog of als moment opname) wel voelbaar wordt.

Het biedt toch een stukje meer licht en luchtigheid in de processen van groei en bewustwording die elkaar in razend tempo opvolgen. Jawel lieve mensen, het gaat waanzinnig hard, maar anderzijds dient er ook nog enorm veel werk verzet te worden!

Maar mijn ervaring momenteel en vanuit de afgelopen weken is dat de vreugdevolle mainstream die zo’n krachtig pulserende Vreugde voelbaar maakt een enorme Bron van Kracht is die je op een heel nieuwe manier door je processen helpt gaan en die een ware Bron aan inspiratie, stroming, vernieuwing met zich mee brengt waardoor we de wereld opeen heel nieuwe manier leren zien en ervaren! Dus aan ieder de keuze: op welke stroming wil je varen? Ga ik mee in de nieuwetijdsstromingen van Bewustwording die nu een heel nieuwe mainstream van Goddelijke Vreugde als draagvlak voor je groei laten voelen? Of kies ik nog voor de oude fundamenten van groei, oude fundamenten die allemaal aan het omvallen zijn en dus niet de eerdere stevigheid meer bieden?  Het is een Keuze vanuit ons Zijn!! Wellicht dus ook een keuze of een vraag om je vanuit je voelen en Zijn dieper mee te verbinden?! Waar kies ik voor?

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

 

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*In the spotlight: Zonnewende Kristallen labyrinth 2011

*In the spotlight:  Zeer bijzondere unieke Meesterkristallen voor deze tijd!

*Ascensie & Activatie workshops 2011 uitgelicht

*Nieuw en Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Er zijn nog een  aantal Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet die  een nieuw Thuis zoeken.

 Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Op dit moment vind er bij deze schedels nog een laatste transformatie-periode plaats, dus binnen nu en komende week zullen zij klaar zijn om verder te gaan. Je kunt deze schedels te zijner tijd bekijken via de PDF bestanden die op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Daarnaast zijn er zijn nog aantal diverse formaten ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken. In diverse kristalsoorten o.a. rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts. Binnenkort komen er ook nieuwe schedels weer aan die nog een nieuw Thuis zoeken!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Omdat er inmiddels aardig wat vaste opleidingsgroepen lopen qua workshops in de weekenden, blijft er helaas weinig tijd en weinig dagen over voor los te volgen workshops. Ondanks dat probeer ik toch zoveel mogelijk losse workshops die voor iedereen toegankelijk zijn te blijven organiseren.

Hoewel ik voorheen doorlopend ook los te volgen workshops gaf naast een opleiding, is dat op dit moment dus even anders. Mocht je belangstelling voor een specifieke workshop of specifiek thema hebben, laat het weten! Dan kan ik kijken wat er te organiseren valt in de resterende weekenden van de komende periodes!!!

Verder ben ik erg benieuwd waar de belangstelling van jullie als lezer naar uit gaat om meer informatie over te ontvangen in nieuwsbrieven, workshops, consulten of anders. Dus wil je dat delen met me? Ik hoor graag van je!

 

*Op dit moment zijn er weer heel veel nieuwe los te volgen hoogfrequente workshopdagen aan de activiteitenagenda toegevoegd, van heel uiteenlopende aard!! Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer nieuwe workshops!!

 

 

 

..Er de afgelopen weken een aantal zeer bijzondere, hoogfrequente Meesterkristallen met een magnifieke, Meesterlijke, unieke en zeldzame energie hier zijn binnen gekomen.

Prachtige zeldzame en stuk voor stuk unieke exemplaren van ook een grote uiterlijke schoonheid.  Het aanbod aan nieuwetijdskristallen is daarmee ook weer enorm uitgebreid de afgelopen tijd. En zo is er voor ieder wat wils en aansluitends te vinden.

Je vind alle nieuwe meesterkristallen in de Ascension Shop in het vernieuwde ‘hoofdstuk’ Meesterkristallen op de website!  Ook verderop in deze nieuwsbrief vast een voorproefje!

Verschillende mensen en groepen zijn al in de gelegenheid geweest met dergelijke van deze Meesters samen te mogen werken en de ervaringen en bijdrage van deze kristallen voor je groei zijn heel uiteenlopend maar allemaal geweldig!!!

 

…Inmiddels de tweede Kristal Master opleiding ook gestart is met opnieuw een volle groep enthousiaste deelnemers. De Kristallen spreken! Er is momenteel zoveel meer mogelijk met de Kristalwezens en hun frequenties dan ooit voorheen, met dank aan alle trillingsverhogingen op en in de aarde. Kristallen werken krachtiger ondersteunend in onze Bewustwording dan ooit te voren en velen voelen dat!

 

…de workshop Zonnewende Kristallen Labyrint al zoveel belangstelling en aanmeldingen heeft dat het maximum aantal deelnemers reeds overschreden is, maar vanwege zoveel belangstelling en enthousiasme, ik besloten heb nog een aantal plaatsen vrij te stellen voor hen die er echt graag bij willen zijn! Dit omdat de workshop ook buiten gegeven wordt en er daardoor in principe meer plaats mogelijk is.

Er zijn nog 4 plaatsen vrij en dan is echt het maximale aantal van 15 personen bereikt! Dus wil je nog meedoen? Laat het snel weten! Vol = vol!!

Meer informatie over deze bijzondere workshop vind je verderop in deze nieuwsflits!

 

…er een aantal zeer krachtige nieuwe mogelijkheden in de praktijk zijn, zoals de persoonlijke sessies Ascension Glyphs en de transmissie sessies met Kristallen schedels?

Meer informatie over deze bijzondere extra mogelijkheden ten behoeve van jouw Bewustzijnsgroei, vind je hier!

 

…Veel mensen momenteel met allerlei fysieke klachten te kampen hebben en dat deze allen veroorzaakt worden door de frequentieverhogingen die in steeds sterkere mate toenemen en steeds diepere lagen van ons cel-bewustzijn ook gaan aantrillen. Dat betekend dat je in een hogere trilling aan het komen bent, je fysieke systeem ook geschoond en in beweging gebracht wordt om zich steeds dieper te openen voor je Hoger Bewustzijn, de her-innering aan wie jij Bent vanuit de Oorsprong weer toe te laten in het hier en nu Bewustzijn en je Licht en Kracht steeds dieper werkelijk in de stof helpt manifesteren. Dit is de Ascensie die reeds plaats vind en de voorbereidingen daarop tegelijkertijd! Door steeds door diepere lagen heen te schonen, open en bewust te worden, oude structuren en patronen los te laten en verhelderen, opent ons cel-bewustzijn zich weer voor ions Goddelijk zijn en gaat dat steeds meer werkelijk uitstralen en dus belichamen. Het proces is in volle gang! Echter, vele vervelende of gekke fysieke gewaarwordingen gaan daar momenteel mee gepaard, variërend van persoon tot persoon, afhankelijk van op welke vlakken, facetten, lagen of thema’s jij nog stukken bewust mag worden. Vele oude bekende kwalen komen dan ook sterk naar voren, evenals nieuwe kwalen of stagnaties in het fysieke lijf. Maar zoals ieder inmiddels weet: de onderste steen mag naar boven, alle oude patronen vragen om vanuit nieuw Licht doorzien te worden en mogen daartoe eerst wakker geschud en naar de oppervlakte gehaald worden. Velen hebben al jarenlang gewerkt aan zichzelf op allerlei lagen, maar dit jaar vind de transformatie ook krachtiger dan ooit plaats in het fysieke voertuig van ons Wezen, namelijk ons fysieke lichaam. Opdat ook dat deel van ons Zijn klaar gestoomd wordt om ons volledig Potentieel op aarde, in de 3-de dimensie te kunnen gaan belichamen!

(Dat betekend niet dat als je je werkelijk zorgen maakt over je fysieke klachten dat je geen arts dient te raadplegen!! Wijsheid staat voorop natuurlijk en wijdt niet alles aan ‘Ascensie symptomen’, maar bij twijfel: zoek hulp, ondersteuning of uitsluitsel over of voor je klachten! Blijf reëel en met beide beentjes op de grond!)

 

….Er weer gestart zal worden met Portaal activatiedagen op de data van Meestergetallen welke krachtige initiatie momenten en trillingsverhogingen markeren op en in de aarde en Kosmos. Deze zijn momenteel extra essentieel in voorbereiding op de Ultieme transformatie en energieshift van 11-11-‘11. Voorbereidingen zijn in volle gang. De eerste data van deze workshops, vind je op de website en in de nieuwsbrief.

Deze Activatie dagen zijn van ultieme aard omdat je de Meesterfrequenties die op deze Poort-dagen binnen komen, veel bewuster kunt ervaren, binnenhalen en integreren in je eigen leven en groei, maar je op deze dagen tevens als groots en krachtig kanaal kan en mag fungeren om deze frequenties voor het Grote Geheel ook te helpen binnenhalen en ankeren in en op de aarde. In samenwerking met grote Teams van Licht vanuit alle velden van moeder Aarde en alle uithoeken van het Universum.

Alle voorgaande Poort-activatiedagen van de afgelopen jaren mochten werkelijk de meest intense, diepe en hoogstaande bijzonderheden plaats vinden. Zowel in individuele groei en levens als voor het grote geheel.

Tevens bereid de bewuste beleving van de Poort-dagen je energetische ook helemaal voor op de ultieme shift van het 11-11-’11 Portaal!

 

…Er opnieuw een aantal geheel nieuwe, op deze tijd afgestemde workshops in de activiteitenagenda verschenen zijn, werkend vanuit verschillende ‘ingangen’ en thema’s!! Benieuwd? Hou de activiteitenagenda in de gaten op de website of zie onderin deze nieuwsbrief voor de meest recente workshops!

 

…Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

 

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? Klik dan op de ‘vind ik leuk’ button op de volgende pagina:

   

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

          Zonnewende Kristallen Labyrint

 

Persoonlijk- @ aarde healing werk voor planetaire ascensie

 

Krachtige ascensie workshop voor zowel persoonlijk-, collectief- als planetair healingwerk.

 

Vanwege het enthousiasme over deze workshopdag in 2009 wordt deze dag opnieuw georganiseerd om met

elkaar in een Kristallen labyrint de zonnewende te mogen vieren. Een labyrint wat we in Verbondenheid,

Eenheid en gelijkwaardigheid met elkaar zullen mogen creëren!

 

                       

                                  Zonnewende kristallen labyrint 2009

 

De Zonnewende, ook wel midzomer genoemd, vind dit jaar plaats op 21 juni 2011. Kenmerk van de zonnewende is dat de zon op deze dag het grootst in haar Kracht is (meeste zonne-uren). Het markeert de langste dag waarop het Licht is.

Deze dag markeert het punt waarop het overdag het langste licht is en de nacht het kortst is. Na deze datum worden de dagen weer korter en de nachten langer. Het is tevens het markeerpunt waarop de zomer begint.

Vanuit vele oeroude tradities werd deze dag altijd al gevierd, niet alleen in de Keltische wereld, maar bijna overal in Noord Europa.

 

De Kracht van de Zon is deze dag op haar sterkst en dat betekend een diepgaande en grote input van Solaire frequenties die binnen komen op het Noordelijk Halfrond. Dat betekend voor ons ook een grote input aan Lichtfrequenties vanuit het Solaire Bewustzijn, welke ons eigen Gouden Bewustzijn aantrillen en ons steeds diepere helpen her-inneren aan onze eigen Solaire Kracht.

De datum van deze zonnewende is 21- 6-2011, welke een 3-6-13 Poort vormt: de 3 staat voor het Heilig Huwelijk, de versmelting van de polariteiten tot heilige Drie-Eenheid. De 6 versterkt dit proces en de 6 is sterk verbonden met de materiele wereld, dat wil zeggen dat de 6-energie dit naar het hier en nu helpt brengen om het hier te ankeren en leven.

En zorgt daarmee ook voor een prachtig uitgelijnde harmonie, balans en gelijkwaardigheid.

De balans tussen links en rechts, en dus mannelijk en vrouwelijk, denken en voelen, hemel en aarde, voor en achter, transformatie en integratie, etc.

De 13 staat voor ons 13-voudig Bewustzijn (ons overkoepeld Bewustzijn of I Am) welke we gaandeweg in onze groei steeds meer werkelijk gaan openen en her-inneren, opdat het in het hier en nu geïntegreerd kan gaan worden, de werkelijke Ascensie dus gaan belichamen, ons volledig Multidimensionaal Zijn op alle levels, inclusief in 3D leven!

(Het hoofdthema ook van dit jaar qua trillingsverhogingen en Bewustzijnsgroei om hier een eind verder in te groeien in razend tempo!)

Deze bijzonder krachtige dag zal voor ons in het teken staan van de frequenties die dit jaar naar de Aarde stromen en ons telkens opnieuw dieper en verder initiëren en helpen groeien in ons eigen Heilig Huwelijk Bewustzijn: de versmelting van Goddelijk Mannelijk en Goddelijk Vrouwelijk, op weg naar Androgyniteit. Waarin we de dualiteit in ons Bewustzijn overstijgen, of eigenlijk omarmen zodat we weer in ons eigen Meesterschap zonder onderscheid tussen ‘zwart’ of ‘wit’ en dus zonder enig oordeel terug kunnen keren. Natuurlijk zal dit nog niet direct leefbaar zijn voor iedereen in 3D. Maar waar de frequenties van dit jaar om gaan is dat de verankeringen gemaakt worden, die blauwdruk voor Eenheid en het leven van de Heilige Drie-Eenheid binnen ons Multidimensionale Bewustzijn weer gefundeerd raakt, bestaansrecht krijgt en geactiveerd wordt, ook in de Aarde Rasters en elders in de Galaxy.

Deze elementen zorgen voor de juiste samenkomst en versmelting van bijzonder krachtige energieën, die een uitermate prachtige gelegenheid bieden om op Multidimensionaal niveau enorme healing neer te zetten.

De portalen/frequenties van deze dag helpen oude processen tot een krachtige, geïntegreerde afronding te komen. Zowel de 13-frequentie -2011- als zonnewende energie zelf zijn dragers voor de nieuwe intenties, voor het stappen op een nieuw pad van initiatie, groei en verdieping. De vernieuwing mag op een dieper niveau binnenkomen en nieuwe processen binnen je bewustzijn kunnen ontwaken.

 

Opnieuw zal de intentie van deze dag gefocust worden op het volgende (net zoals in 2009, maar vanuit de energie en mogelijkheden van het Nu in 2011):

 

De intentie van deze dag is…

Om vanuit samenwerking in eenheid en verbondenheid, onze krachten te bundelen, om vanuit dit perspectief gezamenlijk een zeer krachtig labyrinth van kristallen te leggen en te lopen.

Via activaties en initiaties zal dit kristallen labyrinth tot een krachtige vortex mogen uitgroeien, in samenwerking met het hart van moeder aarde, de natuurrijken, Ascended Masters, engelen, Starnations en enkele Master skulls die het veld samen met de kristalwezens zullen dragen en vasthouden.

Wanneer we het kristallen labyrinth voeden met onze intenties en onvoorwaardelijke liefde en daarna in meditatieve staat het labyrinth gaan bewandelen, zullen we door enorme diepten in ons zelf mogen gaan en enorme hoeveelheden healing en hoger bewustzijn mogen ophalen voor ons eigen ascensie proces.

Tegelijkertijd zal als rode draad een stuk planetaire healing en healing tbv het collectief menselijk bewustzijn hier doorheen mogen lopen, opdat voor verschillende doeleinden tegelijkertijd Gewerkt mag worden voor meer opening, bewustzijn, transformatie en healing.

Een van deze essentiële thema’s is Meer opening en zuivering creëren in het oude zwarte Atlantische grid, welke momenteel zeer actief naar “boven” wordt getrokken en zich uitwerkt op aarde, waardoor er steeds meer ego, agressie, onbegrip uitgespeeld wordt en gewone menselijke normen en waarden als respect lijken te vervagen.

Het is zeer essentieel het planetair en universeel proces hierin te ondersteunen, opdat er meer bewustzijn in kan gaan stromen, over wat gaande is op aarde, en in ieders individuele processen.

Naast dit planetaire en universele werk, zul je ook in jezelf door samenwerking met aarde en kosmos gaan ervaren dat je je hoger bewustzijn en licht dieper en dieper zult kunnen/mogen verankeren en aarden. Dat betekend enorme ondersteuning en versnelling van je eigen groeiprocessen en bewustwording.

Omdat dit steeds hogere lagen van je bewustzijn opent, initieert en activeert. Maar ook essentiële Zielenher-inneringen omtrent je missie op aarde, die gaandeweg weer wakker gekust kunnen gaan worden. Maar diepere verankering in je aardebewustzijn betekend ook diepere verankering van en aantrekken van je monadisch licht om daadwerkelijk op aarde te gaan belichamen en leven.

Deze zeer krachtige dag staat volledig in het teken van, en is volledig afgestemd op de nieuwetijdsfrequenties en uitlijningen die momenteel essentieel en gaande zijn in de matrixen van moeder aarde en het collectief bewustzijn.”

© Gechannelde informatie van Metatron & Sanat Kumara, via Willemien Timmer, 14 mei 2009.

 

Praktische informatie:

Datum: Dinsdag 21 juni 2011

Tijd: 11.00-16.00 uur

Locatie: Spirituele Praktijk Apofyliet, T.Harkeswei 25 te Lippenhuizen

 

Investering in jezelf: € 99,- p.p incl. Koffie, thee, soep

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Wat mag je meenemen:

*Kristallen, krachtvoorwerpen, bloemen of wat maar goed voelt, om gezamenlijk het kristallen labyrint mee te vormen.

*Belangrijk: de workshop vind buiten plaats, in het gras, dus kleine knuffelstenen zijn niet handig, omdat deze in gras zoek kunnen raken.

*Eigen kristallen schedels zijn natuurlijk welkom, maar zullen mogen dienen voor persoonlijke ondersteuning in eigen processen. Voor en/of na het lopen van het labyrint.

En dienen niet in het labyrint opgenomen te worden. Dit omdat enkele geselecteerde Master skulls die grote velden voor planetair werk kunnen dragen, ingezet zullen worden om het activatie-, healing- en groepsveld te dragen. Deze Master skulls zijn als meesters op zich

gespecialiseerd in groots planetair, kosmisch en vortex werk.

Deze intenties, energieën en velden worden met de grootste zorg geselecteerd en afgestemd op het individuele-, groeps- en planetair healingveld. Opdat het ook voor iedere deelnemer te behappen blijft.

*De workshop vind grotendeels buiten plaats. Afhankelijk van het weer, is het handig kleding hieraan aan te passen.

*Afhankelijk van de groepsgrootte deze dag zal het labyrint een of wellicht meerdere malen gelopen kunnen worden, voor steeds grotere verdieping in de healing-transformatie processen en diepere verankering.

*Bijzonderheden: de plaats waar het labyrint gevormd zal worden bevind zich exact op een punt tussen 3 krachtige vortexen die via bekrachtigde leylijnen met elkaar verbonden zijn. En zo een omgekeerde piramide vormen, dwz hoge frequenties ook krachtig aarden en verankeren.

Ook dit gegeven bekrachtigd het kristal labyrint enorm en maakt de frequenties nog krachtiger, maar ook gedragen door aarde en kosmos.

Ook de enorme hoeveelheid natuurwezens en de overkoepelende deva van het gebied, alsook de deva van de vijver geven aan krachtig te willen mee werken om deze dag tot een prachtig, krachtig en sprankelend lichtfeest  te maken vol healing en transformatie op vele niveaus -Multidimensionaal- tegelijkertijd!

 

Wil je deze bijzondere dag met ons delen?

Geef je snel op, want vol is vol!

 

(Minimaal aantal deelnemers:4    Maximaal aantal deelnemers:15.

N.B. Het Maximale aantal deelnemers is verhoogd van 10 naar 15 personen vanwege de vele aanmeldingen en grote belangstelling.

Op dit moment zijn er daarom weer 4 extra plaatsen vrij!!!

 

Dus wil je nog meedoen? Wees er snel bij want vol is vol!!!

 

 

 

 

 

 

Zeer bijzondere, unieke en zeldzame  Meesterkristallen

 

Enkele zeer unieke Meesterkristallen van onschatbare waarde en enorme uniekheid hebben hun weg naar Praktijk Apofyliet weten te vinden. Met enorme Vreugde en vanuit enthousiasme heb ik eerst via hyves en facebook de eerste van deze kristallen aan gekondigd toen ze net binnen kwamen, en nog voordat het grootste werk klaar was om ze op de website te plaatsen, waren vele kristallen al vertrokken. Gelukkig is het gelukt om een aantal nieuwe van deze kristallen uit te zoeken en met evenveel enthousiasme dan eindelijk via de nieuwsbrief aan te kondigen.

Hieronder een eerste introductie van deze zeer waardevolle krachtige meester energieën. Verderop in de nieuwsflits vind je meer nieuwe Meesterkristallen, en natuurlijk vind je in de Ascension Shop het complete overzicht!

 

                              

 

               Universal Wisdom Keeper: Ster Lavendel Rozenkwarts

 

Deze prachtige “Universal Beings” dragen een lichtschijnsel in zich die er (in het licht) uitziet als een belijning die een ster vormt, en die in sommige gevallen bijna als een 3-dimensionaal effect uit het kristal lijkt te komen. Dit is een uiterst weinig voorkomend verschijnsel, hoewel deze Meesterkristallen steeds vaker naar boven de aarde komen in deze tijd, met als enig doel: ons her-inneren aan ons Multidimensionale Zijn welke van Oorsprong Universele Liefde IS! Ze helpen ons tevens her-inneren aan het feit dat we niet alleen van de aarde zijn, maar ook Sterrenwezens die elders in het Universum ook onze wegen van groei hebben bewandeld en zodoende ook daar Kennis, Wijsheid en vaardigheden eigen hebben gemaakt! En helpen derhalve ook  onze “Starbeing energies” of Sterrenzaden weer te her-inneren!

Deze kristallenzijn werkelijk ‘krachtcentrales’ om je Bewustwording en healingprocessen in een enorme stroomversnelling van werkelijke her-innering en omarming te brengen. Opdat ze in feite Kosmische Bibliotheken zijn die vanuit de Oorspronkelijke Universele Liefde die zij dragen en uitdragen met alle Akasha’s van het hele Universum verbonden zijn. Dat betekend dat zij alle benodigde informatie in zich dragen of daarin kunnen ‘inloggen’ die nodig is om jouw her-innering van je totale Multidimensionale Zelven en dus Ik Ben weer kunnen helpen ophalen en in je Zijn wakker te kussen. In zachtheid en vanuit Liefde, maar toch vanuit grote Kracht.

Deze kristallen sturen aan op grootse transformaties en diepgaande Eenwording en verbinding met al die delen, lagen, facetten en dimensies wie jij Bent. Ze begeleiden je om je volledige Herkomst te gaan her-inneren in het hier en nu en alle eventuele ballast, versluieringen en dualiteit daarin met Liefde en (h)erkenning in de ogen te kijken en in je hart te sluiten, opdat het kan versmelten met je eigen oorspronkelijke Ware Universele Liefde, die ver uitstijgt bij wat wij in het hier en nu als liefde kennen. Het gaat over de omarming van al wie wij Zijn en onze verbindingen met Al Wat Is, om dat weer in de totale bewuste staat van zijn in het hier en nu te dragen en daarvan ook het werkelijke embodyment te worden. Dit is waar Ascensie over gaat!

Ze activeren in steeds diepere/hogere lagen van je Bewustzijn je eigen sterrenzaden of te wel je coderingen vanuit andere dimensies van wie jij Bent, om steeds meer bewustzijn te verkrijgen over wie jij Bent en wat jij ‘doet’ in andere dimensies van je Zelf. Om je Multidimensionale Zelven dus op alle levels te leren kennen en steeds bewuster te zijn, met elkaar te verbinden en samen te werken, de Krachten van je Multidimensionale lagen te bundelen en te leven, tegelijkertijd. De Sterrenzaden brengen met hun activaties ook de benodigde wijsheid, ervaring, kennis, kwaliteiten, Lichtpotentieel naar de voorgrond, om bewust te worden en te integreren in het hier en nu. Zodat je de ‘opgehaalde’/ her-innerde Kennis en kwaliteiten ook in het hier en nu weer leert belichamen en neerzetten. De werkelijke facetten van Ascensie dus ook echt gaat neerzetten. En dat in een versnelde maar uiterst verfijnde vorm.

Maar met het activeren en leren kennen van je Sterrenzaden kunnen ook eventuele karmische ballast aan het Licht van je Bewustzijn, zodat je op een bewuste manier steeds meer ook van je oerwortels, oertrauma’s , galactische en kosmische ballast kunt transformeren en omarmen in de kracht van Universele Liefde. Ook daar ondersteund en begeleid dit kristal uiterst liefdevol en zorgzaam in.  Middels de frequenties van samenwerkende Meestervelden waar dit kristal ook verbindingen mee heeft, veelal Meesters die in hun Zijn ook al vonken van het Universele Liefdesveld zijn, zoals Isis, Ishtar, Innanna, Maria Magdalena, Quan Yin. Maar dit zijn slechts enkele velden waar deze kristallen mee samen kunnen werken. Zij kunnen ver daarbuiten aanreiken wat passend is voor wie jij Bent, in welke dimensie dan ook!

Dit is slechts een kleine schets van de Goddelijke Magie en Mogelijkheden die dit kristal in zich draagt!

 

© Willemien Timmer, mei 2011

 

 

Al deze kristallen die er momenteel nog zijn in de Ascension shop, vind je hier!!

               

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops zomer 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

                                                           Praktijk gerichte workshop

 

Je praktijk als verlengstuk van je eigen Bewustzijn en energie

 

Vele mensen trachten een praktijk te starten vanuit de kwaliteiten die zij eigen gemaakt hebben, maar bij lang niet iedereen lukt dat ook daadwerkelijk. Waar ligt dat nu aan? Waarom stroomt je praktijk niet? Zie je iets over het hoofd? Missen er ‘ingrediënten’?

In deze praktijk-gerichte workshop gaan we nader onderzoeken en invoelen hoe voor jou je praktijk afgestemd is en of dat op nieuwe manieren een boost aan energie en inspiratie nodig heeft, een verfijndere afstemming op jouw energie of specifiek achterhalen wat nu de betreffende stagnaties zijn. Vanuit mijn ervaring en visie dient een praktijk een verlengstuk te zijn van jouw Bewustzijn en energie en zodoende ook dagelijks gevoed te worden met jouw energie, inbreng, aandacht en haarfijn afgestemd op wie jij Bent in je groei en kwaliteiten. Alleen datgene wat jij echt hebt doorgewerkt, eigen gemaakt en al kunt belichamen in meerdere of mindere mate, kan in je praktijk tot uitdrukking komen als jouw energie en kan de sleutel zijn om mensen aan te trekken.

In deze workshop gaan we kijken waar dat inderdaad al wel belichaamd en vormgegeven kan worden en waar niet. We gaan kijken naar knelpunten in je praktijk. Naar wat je al belichaamd en dus kunt uitdragen en neerzetten via je praktijk, juist omdat jij het al doorgewerkt en eigen gemaakt hebt.

Wat zijn je ideeën , intenties, wensen met je praktijk en wat is inderdaad haalbaar? Zijn die aspecten ook werkelijk iets wat bij jouw energie en Bewustzijn hoort en of past?

Hoe ben je tot de naam en logo van de workshop gekomen en sluiten deze wel aan bij wie jij Bent en wat je uitstraalt?

Zitten er nog onbewuste stromingen, overtuigingen, patronen  of angsten in je die de doorstroom in je praktijk belemmeren? Welke overtuigingen, intenties en ideeën heb je ‘geprojecteerd’ in je praktijk?

Verder zullen we in deze speelse workshop  ook gechannelde healingen en meditaties ondergaan ter bewustwording van jouw ‘relatie’ met je praktijk, jouw kwaliteiten die daarin liggen en werken aan een  verfijndere afstemming op jouw praktijk, als verlengstuk van je Zijn. Zullen er nieuwe sleutels van inspiratie, ondersteuning, inzicht, bewustwording worden aangereikt. Is er volop mogelijkheid om met elkaar uit te wisselen want juist ook van elkaar kunnen we heel veel  leren en elkaar inspireren.

Er zal ook gewerkt worden via gechannelde sessies aan je eigen processen van tot ontwaken brengen van je Scheppingskracht, opdat je steeds meer zicht en handvaten krijgt over hoe jouw Zijn via je praktijk werkelijk op aarde te manifesteren.

Een speelse, vrije workshop, met een duidelijke bedoeling, namelijk Bewustwording van je eigen energie in relatie tot je praktijk en hoe deze energieën met elkaar te ‘fine tunen’ en directer op elkaar af te stemmen.

De workshop wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers en aan de hand van inbreng met elkaar ook op een speelse, vloeiende wijze vorm gegeven. Er van uitgaande dat  ieder een belangrijke inbreng en waardevolle ervaringen bezit, wat voor elkaar tot inspiratie of verheldering kan zijn.

 

 

Datum: zaterdag  18 juni 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, eventueel pen en papier voor aantekeningen, eigen foldermateriaal als voorbeeld.

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

                        The Sacred Flower of Life

 

In deze diepgaande Ascensie workshop gaan we werken met de coderingen en mogelijkheden van de Sacred Flower of Life. De Flower of life die vanuit oeroude overleveringen op enkele plaatsen ter wereld gevonden is bevat alle coderingen en geometrieën van waaruit de schepping is opgebouwd. We gaan deze dag echter op een bewustzijnsverruimende manier werken met de mogelijkheden en energieën van de Flower of Life die vanuit deze Scheppingscodes ook de ingangen heeft voor een volledig herstel van Lichtstructuren, blauwdrukken,  Soul Memories en multidimensionaal Bewustzijn. Dat betekend niet dat we vanuit de wiskundige kant aan het werk gaan om de coderingen van de Flower of Life te ontcijferen, maar juist vanuit de voelende kant via Bewustzijn, bewustwording, healing en beleving.

Onder leiding van diverse grote Meestervelden (Ascended masters en Neteru) zullen we diepgaande gechannelde healingen mogen ontvangen in onze eigen Wezenslagen, structuren en blauwdrukken, daar waar zich onbewustzijn, beschadigingen en kwetsuren hebben gestagneerd, waardoor wij ons volledig Potentieel en Meesterschap nog niet op aarde, in alle facetten van de schepping kunnen her-inneren en belichamen.

Deze workshop wordt volledig afgestemd op de potentie en mogelijkheden van het Nu-moment in deze tijd van vernieuwing en trillingsverhoging, afgestemd op de aanwezige deelnemers, de Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum. En we zullen mogen samen werken met krachtige Flower of Life Healingtools, die een enorme potentie en energie bezitten doordat zij in vele initiaties ook krachtig op Multidimensionaal level verbonden zijn met de oeroude Flower of Life in het Osirion in Abydos en zelfs geïnitieerd zijn in het Heilige Water onder de Flower of Life in het Osirion onder leiding van Sechmet, Isis en Osiris zelf.

Deze krachtige healingsgereedschappen betrekken de coderingen, mogelijkheden, herstel van structuren van allerlei aard en op elke dimensie nog dieper naar het hier en nu alledaagse leven toe, en helpen ook op cel- en DNA niveau werkelijke wijzigingen en herstel aan te reiken om op steeds diepere niveaus te helen en bewust te worden van wie wij werkelijk Zijn.

 

Diepgaande healing, bewustwording, ervaring en beleving van de Schepping en onze eigen mogelijkheden, Creatie kracht hierin. Herstel van oeroude verbindingen in ons Zelf, Healing op Galactische wonden en dualiteitsfacetten, healing op beschadigde chakrastructuren waardoor groei kan stagneren, healing op celniveau om ons Goddelijk scheppend Potentieel en Meesterschap in het aardse te kunnen leren gaan belichamen. En nog veel meer!

 

Datum: 2 juli 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen, persoonlijke ondersteuning daar waar nodig! (excl. Flower of Life healing tool, deze is wel aan te schaffen deze dag!)

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, eventueel kristallen om op te laden in de helende energieën zodat deze ook thuis weer naar je gaan uitstralen en zodoende je ook thuis verder ondersteunen in de processen die aangeraakt en geactiveerd worden deze dag.

 

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

                        Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (11-11-11) vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dag is het 77-11 Portaal (7-7-’11)

Daarop volgende Portalen van dit jaar zijn: 88-11 portaal (8-8-’11), 99-11 Portaal (9-9-’11), 11-’11 portaal (-10-10-’11), 11-1-11 Portaal (11-10-’11), het 11-11-11 Portaal, het Ultieme Jaar Portaal! (11-11-’11) welke wij met een krachtige groep zullen ondersteunen en beleven vanuit het Hart van Egypte!

Daarop volgend ter integratie van het 11-11-11 Portaal en ter voorbereiding op alle trillingsverhogingen en veranderingen in en naar de overgang van het jaar 2012: het 12-12-11 (of 33-11) Portaal en 21-12-11(of 33-11)  Portaal

 

 

Het 77-11 Portaal

Datum: 7 juli 2011, van 10.00 t/m 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl                     

 

 

                        Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

                   The Seshat Cronicles / Egyptian Healing Light:

     Transmissies vanuit het Gouden Egyptisch Bewustzijn

 

Deze interessante en diepgaande workshopdag zullen verschillende Meestervelden en of Neteru (Goden en Godinnen van het Oude Land van de Zon) spreken via diverse energie transmissies die vooral erg helend maar ook Bewustmakend in je door zullen werken.

De transmissies en channelingen zullen gericht zijn op diepgaande her-innering aan jouw oorspronkelijke Zijn en Meesterschap en zullen een krachtige ondersteuning bieden bij je Bewustwordingsprocessen in het hier en nu. Daar de frequenties op een multidimensionaal level gechanneld worden, zullen de energieën en healing gericht zijn op een zo groot mogelijk bereik binnen jouw Bewustzijn met hoe dan ook verankering en doorwerking in het fysieke en hier en nu. Dat betekend dat de transmissies vooral ook praktisch gericht zullen zijn en je zullen helpen alle healing, inzichten, groei, stroomversnellingen en transformatie direct te laten ervaren in het hier en nu alledaagse leven, het is direct toepasbaar.

De verschillende kwaliteiten van de verschillende Meestervelden bieden een krachtige octaaf aan op elkaar aansluitende frequenties en bieden ieder op een eigen wijze handvaten en groei aan voor jouw Bewustzijn. Je leert de verschillende kwaliteiten en mogelijkheden, Meesterschaps kwaliteiten van de verschillende Neteru hierdoor ook beter kennen en aanspreken voor ondersteuning in je eigen processen.

Enkele Meestervelden die zich nu al aangediend hebben zijn: het Solaire Meesterschap op aarde belichamen via Achnaton, de Onvoorwaardelijke Liefdeskracht voor diepgaande healing via Isis, De kracht van herrijzenis (Ascensie) via Osiris, de Transformerende vuur Kracht via Sechmet, Begeleiding door je eigen Schaduw heen naar je eigen Licht via Anubis.

Afhankelijk van de frequenties op dat moment, de aanwezige groep en mogelijkheden op dat moment zullen er meerdere andere Meestervelden of Neteru aansluiten en ook hen frequenties aanreiken.

 

Omdat deze transmissies uitermate sterk op zoveel lagen van je Bewustzijn zullen binnen komen en doorwerken, kan het prettig zijn deze liggend te ervaren. Indien je dit wenst is het dus raadzaam een matje mee te nemen!

 

Datum: 3 juli 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen, persoonlijke ondersteuning daar waar nodig!

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, eventueel een matje om op te liggen.

 

 

 

                                              

                              

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                      Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

Meer nieuwe los te volgen workshops in de planning van zomer 2011 zijn:

 

*Crystal skull Intensive Upgrade                                                                                                            24 juli 2011

 

*Ascension Glyph Intensive                                                                                                                    30 juli 2011

 

*Samenwerken voor Al Dat Is met de Kracht van het Aarde- en Kosmische

Draken Bewustzijn: Creatie van de Nieuwe Aarde Matrix vanuit de 11-11 codering                    21 aug 2011

(Initiatie, activatie, Ascensie Healing en Aardehealing!)

 

*Diverse Portaal workshops                                                                                                                    diverse data

(Initiatie, activatie, Ascensie Healing en Aardehealing!)

 

 

Meer informatie over deze workshops vind je inmiddels op de website in de activiteitenagenda!!!!!

 

 

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Prachtige en krachtige ondersteuning in deze nieuwe Tijd en te midden van alle trillingsverhogingen, bieden de volgende nieuwe kristallen, specifiek uitgezocht op kwaliteit, energetische eigenschappen en aansluiting daarvan bij de processen van groei en Bewustwording in deze tijd: en zeer uniek en zeldzaam:

 

 

Voor de hele voorraad Universal Wisdom Keepers: ster Lavendel Rozenkwarts…..kijk hier!!!

 

 

Devine Healers: Hiddeniet kristallen:

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

De hoge zachte frequenties van dit kristal werken sterk in op je hartchakra op alle levels van je Bewustzijn, inclusief het fysieke lijf. Omdat de trilling van dit kristal ijl en hoog is zal je het in eerste instantie juist eerder vanuit een hogere afstemming ervaren dan rechtstreeks op je fysieke hart, doch laagsgewijs werkt dit kristal aan het dieper openen, zuiveren en helen van alle lagen, dus ook het fysieke hart, de cellen en je DNA.

Dit kristal, is net als haar zuster kunziet, sterk verbonden met de helende frequenties en dimensies van Venus, maar toch werkt zij net op een andere manier. Doordat de hiddeniet verbonden is met de Groene Straal werkt zij op andere facetten in dan de (roze) kunziet die verbonden is met de Roze Straal.

Een van de kwaliteiten van de hiddeniet is dat zij, juist via de verbinding met Venus helpt om de hogere hartfrequenties via de Liefdeskracht  van Venus (hoge tonen van 4-dimensionaal Bewustzijn), deze ook helemaal naar het hier en nu helpt te brengen, dwars door ons onbewuste 4D bewustzijn heen, zodat het ook in de aardse stof/fysieke lijf gebracht en geleefd kan worden. Zodat datgene wat geopend, gezuiverd, her-innert, getransformeerd en weer omarmt is, dus werkelijk kan integreren en ervaren kan worden in je hier en nu leven en bewustzijn. Hiddeniet opent als het ware dus ook de Poorten van je Hartfrequenties om een krachtige doorstroom allereerst tussen je %D Lichtlichaam en 3D Lichtlichaam te creëren, dwars door je 4D Lichtlichaam (en onbewuste zelf) heen. Vanuit deze geopende en doorstromende ‘hart poorten’ kunnen steeds hogere frequenties ook weer naar het fysieke lijf gekoppeld en verbonden gaan worden, en in steeds dieper samenwerkende stromingen een gelijkwaardige doorstroom tussen alle lagen en delen van je Zijn creëren.

Op deze wijze kun je stap voor stap steeds dieper de werkelijke Goddelijke of Universele Liefdeskracht weer vorm gaan geven door alle dimensies heen, in de meest pure, zuivere vorm.

De frequenties van hiddeniet zijn dan ook naast Venus sterk gekoppeld aan het hart van Gaia, Moeder Aarde. En juist deze verbinding helpt je alle aangeraakte, geopende, geheelde hartfrequenties helemaal in de belichaming te gaan brengen (in 3D dus!).

De ongelooflijke liefdevolle Kracht van Shekinah, het Goddelijke Vrouwelijke aspect stroomt door het Wezen van dit kristal en helpt je oeroude karmische stukken helen, ongeacht vanuit welke oorsprong deze zijn (aards, galactisch of Kosmisch). Het helpt je op 3D en 4D vlak om steeds dieper in je werkelijke gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde je Zelf in alle facetten te omarmen en accepteren en helpt daarnaast alle lagen met elkaar in balans te brengen vanuit die Liefde. Met name ook de vaak elkaar tegenwerkende delen van ons Zijn welke we kennen als verstand en gevoel, welke vaak voor vertwijfelingen, ongeloof en gebrek aan vertrouwen in ons Zijn en kunnen zorgen.

Daarnaast werkt hiddeniet op 3-dimensionaal vlak ook heel praktisch als een zeer krachtige bescherming tegen straling en geopathische belasting. Terwijl het op 4D vlak ook een krachtige energetische bescherming biedt tegen de astrale energieën en beïnvloedende energieën (ongeacht of deze vanuit oude patronen in je Zelf zijn of van ‘buiten af’ afkomstig zijn). Het is juist de Goddelijke Vrouwelijke Liefdeskracht die ons zo dicht bij ons Zelf brengt en in ons onze Universele Goddelijke Liefde oproept (bewust of onbewust) dat ons bewustzijn en energie krachtig beschermd worden. In feite vanuit de Goddelijke Liefde voor wie wij Zijn (bezien vanuit een hoger Perspectief).

Op 5D vlak helpt het steeds dieper gradaties van het Goddelijk Vrouwelijke aan hartpotentieel weer te doen ontwaken en steeds dieper de velden van eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde op deze dimensies weer toe te laten en te her-inneren. Het ‘rekt’ je 5-dimensionale hartenergie zogezegd helemaal op, zodat je deze hartfrequentie steeds dieper zult kunnen/durven ervaren en toelaten in je 3-dimensionale hier en nu leven. Dat kan in eerste instantie ook de nodige oude angsten en triggers weer wakker maken, omdat het er dan weer echt mag zijn. Daar streven we naar, daartoe ontplooien we ons, maar als het er dan werkelijk is, kunnen we soms nog terug deinzen voor ons eigen Licht. Hiddeniet helpt ons onszelf in de liefdevolle omarming te houden om ook werkelijk de duf te hebben onze eigen Grootsheid te aanschouwen en omarmen.

Op 6-dimensionaal en hogere niveaus werkt de hiddeniet telkens anders, maar ten alle tijden vanuit de Shekinah Kracht en dus een ultiem helend en openend vermogen, opdat steeds hogere gradaties van werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde en Een-Zijn weer her-innert en belichaamd kunnen worden. Hiddeniet heeft werkelijk het bereik om je volledig 13-voudig Bewustzijn in alle dimensies en lagen op een Hogere hart frequentie te brengen.

Vele Meestervelden zijn in staat samen te werken met de hoge frequenties van dit kristal, zoals eerder genoemd Gaia en Venus. Maar ook vele andere Ascended Masters en Engelen die resoneren op de frequenties van de Groene Straal en of aansluitingen delen met de Onvoorwaardelijke Liefdesstroom van Shekinah en of helend potentieel kunnen hierin naar voren komen, afhankelijk van wat jij nodig hebt in je groei, Bewustwording en in je Universele healingprocessen.

Een prachtig en krachtig kristal, die echt met een duidelijke Bedoeling in deze nieuwe tijd prachtig ondersteunend werk komt verrichten!

© Willemien Timmer, mei 2011

 

Nog maar een paar stuks beschikbaar:

 

Foto:

Artikel code: Devine Healers: Hiddeniet 005

Prijs: € 46,-                                                 

Afmetingen: 5,3 cm lang, 2,1 cm breed, 1,5 cm dik (dikste gedeelte)

 

Foto:

Artikel code: Devine Healers: Hiddeniet 007

Prijs: € 33,-                                                 

Afmetingen: 5,6 cm lang, 1,5 cm breed,  0,7 cm dik

 

Foto:

Artikel code: Devine Healers: Hiddeniet 008

Prijs: € 47,-                                                 

Afmetingen: 5,5 cm lang, 1,5 cm breed, 1 cm dik

 

Foto:

Artikel code: Devine Healers: Hiddeniet 009

Prijs: € 33,-                                                 

Afmetingen: 4,8 cm lang, 1,5 cm breed, 0,5 cm dik

 

 

Andere Meesterkristallen die prachtig aansluitend werken op alle groei- en Bewustwordingsprocessen van deze Tijd en nieuw in de Ascension Shop:

 

Foto:

Artikel code: Laserwand kristal (ruw) hanger 001 t/m 005

Prijs:€ 25,- per stuk                              

Afmetingen: Gemiddeld zijn deze hangers 3,8 cm lang

Kenmerken: Laserwand kristallen worden tegenwoordig vaak Lemurisch Zaadkristal genoemd! Prachtige ruwe punten in een prachtige door zilversmid met de hand gemaakte zilveren zetting. Mooie kwaliteit!

Korte algemene reading op dit kristal afgestemd op de nieuwe frequenties van deze Tijd:

Laserwand kristallen zijn heel bijzonder en zeldzaam. Laserwands zijn vaak qua uiterlijk niet altijd zulke mooie kristallen, maar zijn qua energie daarentegen geweldig en zeer liefdevol. Vaak zien Laserwands er wat gebocheld of geblutst uit. Ze hebben meestal niet zulke mooie rechte lichamen, maar wat bochelig. Ze dragen vaak ook een wat gebochelde energie die in de richting van de punt gaat. Vaak ook zijn dit soort kristallen wat troebel en niet helemaal helder. De buitenkant kan er ook soms dof of ruw uitzien.Deze kristallen bezitten heel specifieke eigenschappen, die je goed kunt onderzoeken bij reading op dit soort kristallen. Veelal dragen Laserwands een meer vrouwelijke, zachte en liefdevolle energie in zich. Deze kwarts laserkristallen, uit de Diamatima mijnen van Brazilië, zijn door de Engelen van Licht, die met klank werken, voor de aardse rijken gecodeerd.Deze kristallen zijn sterk verbonden met healing, klank, de hogere energie van water en de Hathors. Ook zonder dat ze geopend en geactiveerd zijn, zijn ze vaak al met de Hathors verbonden.

Deze kristallen zijn heel goed als healinggereedschap te gebruiken, zeker bij soundhealing. Hierbij versterken ze de frequentie voor de healing die jij of de healy nodig hebt.Deze kristallen hebben bijna altijd  informatie streepjes (codes) en dragen dus veel informatie in zich mee. Laserwands zijn heel speciale kristallen die verbonden zijn aan de Aquarius-evolutie-matrix van Moeder Aarde.

Deze kristallen helpen je je doelen, de juiste mensen en juiste situaties te vinden als helper voor de Nieuwe Tijd, voor Lichtwerk dus.Dit kristal brengt je jouw specifieke bijdrage voor je eigen ontwikkeling hierin.Je wordt geleid door je verbinding met de Moeder Aarde, zonder dat je hoofd hoeft te weten hoe en wat.

Wanneer je tijdens het tonen werkt met Laserwandkristallen dan werk je ook direct via en door de Goddelijke Wereld, Gaia en de kristalrijken heen, dat versterkt de healing wel duizend keer.

© Willemien Timmer 2006

 

Foto:

Artikel code: Ruwe Cyaniet hanger 001 t/m 005

Prijs: € 25,- per stuk                             

Afmetingen: Gemiddeld zijn deze hangers 4,4 cm lang

Kenmerken: Prachtige blauwe natuurlijke ruwe cyaniet. In een prachtige door zilversmid met de hand gemaakte zilveren zetting. Super mooie kwaliteit!

Korte algemene reading op dit kristal afgestemd op de nieuwe frequenties van deze Tijd:

Cyaniet brengt een heel hoge frequentie en helend Licht met zich mee, wat zich kenmerkt door de ultieme stromen Onvoorwaardelijke Liefde. Dit is meestal vooral voelbaar of merkbaar in je keelchakra, zonnevlecht en aarding. Het helpt je op deze wijze om al het oude loos te laten, te omarmen, te verankeren en of te aarden. Maar ook te Transformeren en open te gaan staan voor het nieuwe: voor verandering, transformatie, Bewustwording en diepergaande en groei.

Dit kristal brengt ook al je systemen met elkaar in verbinding en in uitlijning zodat je naar een nieuwe Hogere trilling kunt gaan in je Bewustwordingsprocessen.

Het werkt sterk op en met de frequenties van de Goddelijke Vrouwelijke Energie en de Blauwe Galactische Straal. Waarbij Zuiverheid, Wijsheid, Integriteit, Goddelijk Vertrouwen, Waarheid en Innerlijke Vrede centraal staan. Maar ook de kwaliteiten van het Vrouwelijk: heling, zachtheid, intuïtie.

Sterk verbonden aan deze energie zijn Quan Yin en Lady Nada, maar ook andere vrouwelijke Ascended Masters, die zich bij deze kwaliteiten betrokken voelen.

Afhankelijk van je eigen processen van Bewustwording kunnen zich dus ook andere Goddelijke Vrouwelijke Begeleiders aandienen.

Cyaniet brengt je dan ook vrede, ontspanning en rust, maar ook vertrouwen.

Het helpt je op een ontspannen manier los te laten en in Vertrouwen je processen, groei en Bewustwording te doorlopen. Een diep Innerlijk weten kan daarbij steeds meer in je bewustzijn geïntegreerd worden.

Daarnaast brengt cyaniet hoge Lichtfrequenties van Onvoorwaardelijke Liefde in je systemen, welke je helpen je Bewustzijn steeds verder te openen voor je eigen Hogere Dimensionale Bewustzijn.

Cyaniet ondersteund dus prachtig en krachtig om steeds meer in de Nieuwe frequenties mee te kunnen gaan, in trillingsverhoging, in Bewustzijn, op weg naar verlichting. Oude zwaarte, dualiteit, karmische aspecten worden hiermee steeds meer doorzien, omarmt en transformeren tot meer Licht, frequentie en trillingsverhoging.

Cyaniet is een kanjer in het helen van oude dualiteitstukken, zoals afscheiding tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het balanceert en heelt hierin op vele lagen en frequenties, waardoor je steeds dieper in contact komt met je Ware Zelf en eigen Onvoorwaardelijke liefdeskracht.

Cyaniet trekt je boven de dualiteit, de zwaarte van de aarde en karma uit.

En is hiermee dus ook een bijzonder en belangrijk kristal voor deze Nieuwe Tijd!

© Willemien Timmer 2008 

 

Foto:  

Artikel code: Girasol lens 001 t/m 002

Prijs: € 35,- per stuk                             

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige kwaliteit Madagaskar Girasol in een (ufo-vormige) lens vorm geslepen wat een prachtig en zeer krachtig effect geeft!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

De magnifieke, magische en mysterieuze krachten van girasol zijn zeer verfijnd en ijl qua trilling. Dit bijzondere kristal met hoge nieuwe tijds trilling draagt een grootste bijdrage aan de processen die essentieel zijn in deze tijd en in de collectieven en in persoonlijke Zielen weer gewekt worden om tot ontwaken te komen. Girasol werkt zacht en verfijnt en uiterst liefdevol in op je Goddelijk Vrouwelijk Potentieel welke weer meer en meer her-innert mag worden. Dit goddelijk vrouwelijk Potentieel bestaat natuurlijk uit allerhande specifieke kwaliteiten en mogelijkheden en de specialiteit van girasol is dat deze sterk werkt op het Goddelijk magische Vrouwelijke aspect. Dat gaat een gradatie dieper en verder dan de kracht van intuïtie en voelen, en het beslaat juist een veel diepere en hogere laag van deze kwaliteiten die meer gerelateerd is aan Godinnen Bewustzijn. Het kristal kan je helpen (indien dan voor je groei noodzakelijk is uiteraard) in het  herinneren vanuit ingewijde priesteressen schap levens, met alle daarbij behorende kwaliteiten en eigen gemaakte kennis. Anderzijds betekend dat natuurlijk ook dat dit kristal levens en levensthema’s kan verhelderen, aanraken en helen waarin er belemmeringen, angst, stagnaties en pijnstukken zijn opgedaan omtrent deze thema’s waardoor het in het hier en nu zo moeilijk kan zijn om je Goddelijke Vrouwelijke Kracht weer te laten ontwaken.

Het is daarin ook een krachtige, magische, zeer verfijnde en liefdevolle healer, die je via de werking van het kristal direct meer laat ervaren van je eigen Goddelijk vrouwelijke healers kracht. Zij is de ultieme spiegel die werkt met deze energie, juist om in jou die kwaliteiten weer te doen ontwaken.

De kracht van girasol is zo verfijnd en subtiel dat het op vele levels van Bewustzijn werkzaam kan zijn, als ook in het fysieke systeem kan helpen oude versluieringen in je gevoelsvermogens weer te helpen wekken. (vaak werkt dat in het fysieke lijf ook via de hormoonsystemen en water huishouding). Daarnaast kan het van prachtige helende invloed zijn op innerlijk kind stukken, oude emotionele pijnstukken die je belemmeren in je vrije gevoel en stroming. Op de hogere niveaus stimuleert het om je intuïtie en verstaan van hogere lagen van je zijn steeds meer de ruimte te geven. Op nog hogere wezenslagen helpt het je daadwerkelijk om je Spirit, je missie, Taken echt te gaan verstaan en omarmen.

Dit kristal draagt diepe verbindingen met de Avalon frequenties en in het algemeen met alle vormen van oud (zuiver) priesteressen schap (priesterschap vanuit de vrouwelijke lijn en godinnen energie). Vanuit alle tijdlijnen bezien, en gerelateerd ook aan Godinnen energieën van elke willekeurige aard en cultuur. Dat betekend dat zij een wijd bereik heeft om ook in al dergelijke ervaringen van verleden incarnaties feilloos te kunnen helen, jouw pijnstukken daarin te helen en jouw kwaliteiten (die daar achter zitten) te helpen wekken, her-inneren en integreren in het hier en nu.

Een kristal wat werkelijk de sluiers der dimensies in je Zijn helpt op te lichten, waarbij krachtig wordt samengewerkt met verschillende magische werelden en wezens, met de bedoeling om jouw Goddelijk Vrouwelijk Potentieel weer volledig te gaan her-inneren in het hier en nu.

Een zeer liefdevolle doch krachtige ondersteuning in de Nieuwe tijd waarin alle frequenties toch al steeds dieper gericht zijn op het helen, ontwaken en her-inneren van het Goddelijk vrouwelijk Potentieel.

© Willemien Timmer 2011

 

 

Foto:

Artikel code: Diep Oranje calciet bol 001

Prijs: € 133,-                                             

Afmetingen:  7,3 cm doorsnede

Kenmerken: De meest prachtige en meest diep oranje getinte calciet die ik ooit in mijn leven ben tegen gekomen. Werkelijk schitterend van kleur en super mooie kwaliteit, daardoor ook des te specialer qua energie! Uit Mexico.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze prachtige diep gekleurde oranje calciet is van een werkelijke grote waarde en meester Bewustzijn in deze nieuwe tijdsfrequenties. De Krachten van de Oranje Galactische Straal werken diepgaand samen met het wezen van dit Kristal en brengen daarmee een intense, krachtige healing, die zich tevens kenmerkt in zachtheid, troost, verwarmend, liefdevol en toch ook vurig. De velden waarop deze kristallen zich richten zijn gerelateerd aan alle dimensies (13-voudig Bewustzijn) die via het tweede chakra tot uitdrukking gebracht mogen worden. Of het nu gaat over het diep onbewuste, de innerlijk kind-velden, het emotionele lichaam of relaties in de diepste zin van het woord (familie, generaties, karmische verbintenissen, Zielenfamilie, relaties, koorden, etc). daar waar stagnaties, kou, eenzaamheid, schuldgevoel, verdriet, karmische verklevingen of wat dan ook de energie verstoord, waardoor Goddelijke Vreugde op alle niveaus niet ervaren en geleefd kan worden, daar werkt deze krachtige Meesterenergie diepgaand helend en bewust makend op door.

Naast het feit dat dit kristal prachtig op al deze energetische velden en in  diverse dimensies helend werkt, trekt het heel bewust ook al deze heling en frequenties door tot in het hier en nu, 3D en je fysieke lichaam. Deze kristallen hebben werkelijk de kracht om je celbewustzijn en DNA te her-coderen en activeren in de frequenties van de Oranje Galactische Straal en energie en dus in je eigen (cel) Bewustzijn je Oorspronkelijke Goddelijke Vreugde te her-inneren. Vanuit de hoogste dimensies van je Wezen te geleiden naar het hier en nu aan toe. Dat betekend dat je vanuit die Goddelijke Vreugde steeds meer je Zielen Passie, Oorspronkelijke Scheppingskracht en buikintuïtie (hogere impulsen van je Spirit werkelijk in het hier en nu verstaan via een diep gevoel) gaat belichamen en uitstralen. Dit activeert steeds opnieuw hogere en diepere lagen van je Zijn en je helend vermogen op alle velden.

Deze Nieuwetijds Meesters in de diepste kleur oranje calciet die maar mogelijk is brengen vele innerlijke Creaties, soul Memories en kwaliteiten van je Zijn weer in her-innering, direct gekoppeld aan het hier en nu, alledaagse leven. Een krachtig ‘hulpmiddel’ dus om je Zijn werkelijk op aarde weer tot uitdrukking te brengen!

© Willemien Timmer 2011

 

Foto:

Artikel code: Diep Oranje calciet bol klein 004

Prijs: € 44,-                                               

Afmetingen: 5 cm doorsnede

 

Foto:

Artikel code: Universal Wisdom Keeper: Lavendel rozenkwarts knuffelsteen klein 001 t/m 005

Prijs: € 7,- per stuk                                

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: Ongekend prachtige kwaliteit lavendel rozenkwarts uit Madagaskar in heldere transparantie en zeer krachtige hoogfrequente energie. Krachtige diepgaande healers die je werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde weer helpen her-inneren in de meest Oorspronkelijke vorm (vanuit de 8D regionen!). Sommige van deze kristallen dragen ook 1 of meer van de Lichtlijnen die op kunnen lichten en in een bolvorm tot een perfecte ster zouden kunnen oplichten.

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Lavendel Rozenkwarts draagt een zeer zachte en vooral helende energie, die je helemaal centreert in je eigen hart. Het heelt hier zeer oude Zielenpijnen en verbreekt beperkende koorden vanuit heden of verleden incarnaties. Het maakt je steeds bewuster van jouw unieke hartkracht en leert je werkelijk je eigen Onvoorwaardelijke Liefde voelen.

Lavendel rozenkwarts draagt niet alleen verbinding met de Roze Galactische Straal, maar ook met de Lavendel Kleurige, welke sterk verbonden is aan Magisch Bewustzijn. Dit kristal helpt je dan ook steeds meer de Magie van je eigen hart te ontsluiten. Het werkelijk leren Zijn, zien, handelen en voelen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Het werkelijk Creëren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. De neutraliteit bewaren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, zoals dat een Meester betaamd.

Lavendel Rozenkwarts is een zeer zachte, liefdevolle doch krachtige Leermeester en healer om alle facetten van je Hart verder te verkennen, ontdekken en ontplooien.

Met name Goddelijke Vrouwelijke (healers) Krachten zijn verbonden aan de frequenties van Lavendel Rozenkwarts, zoals Isis, Maria Magdalena, Quan Yin. Maar ook de Magie van Merlin en Avalon.

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:

Artikel code: Arkansas dubbeleinder 005

Prijs:  € 35,-                                              

Afmetingen: 6 cm lang, 2,8 cm breed/ dik

Kenmerken: stralend heldere prachtige bergkristal uit arkansas. Geslepen naar de natuurlijke groeivorm, de unieke perfecte uitkristallisering van de dubbeleinder. In het echt zijn deze kristallen nog mooier en stralender dan op de foto naar voren komt!!

Korte reading op dit kristal: Bij aankoop ontvang je een korte algemene reading op deze kristalenergie.

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(En voor grotere foto’s van deze kristallen!)

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

 

 

Kristallen aansluitend op deze tijdsperiode en energieen in het planetaire process van Ontwaken:

 

Foto:

Artikel code: Citroen chrysopraas 001 t/m 009

Prijs: € 7,50 per stuk                             

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: Prachtige limoen kleurige citroen chrysopraas. Nooit eerder zo’n mooie kwaliteit gezien!! Krachtige verfrissende, vernieuwende energie tijdens alle diepgaande processen in deze tijd!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Citroen chrysopraas is een heerlijk verhelderend kristal wat je systeem werkelijk citroentjes fris maakt. Het blaast als een frisse, vernieuwende en zuiverende wind door je energie en zuivert alles aan dualiteit, losgelaten energie of blokkades, waar je nu klaar voor bent om op te ruimen. Het is werkelijk een verfrissing en bijzonder prettig hoe vrij en Licht je je hierna voelt.

Citroen chrysopraas verbind je dichter en steviger met je Zelf. Verlicht je energiesysteem met een rustige frisse energie. Zuivert enorm goed en brengt je in balans.

De chrysopraas met bruine belijning helpt je stevig je aarding neer te zetten en je verbonden te voelen met Moeder Aarde, waardoor je ook meer geborgenheid kunt ervaren.                      

© Willemien Timmer 2005

 

Foto:

Artikel code: Blauwe Aragoniet 001 t/m 007

Prijs: € 15,- per stuk                             

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Zeer bijzondere diep blauw gekleurde (natuurlijke) blauwe aragoniet van super kwaliteit. Nooit eerder een kwaliteit en kleur als deze tegen gekomen! Zeer diepgaand werkende frequenties met diepe connecties met de Dolfijnen- en Walvissen Matrix!

LET OP: de kleur van deze kristallen is vertekend op de foto. In het echt zijn ze hemels blauw van kleur en veel prachtiger dan op de foto!!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze prachtige hemelsblauwe kristallen brengen een diep[gaande connectie met het Hoger Bewustzijn van water met zich mee, dat betekend dat je eigen waterhuishouding en energie in meer stroming wordt gebracht, maar betekend dus ook een diepgaande zuivering en vernieuwende stroom van energie. De kracht van dit kristal omvat zowel mannelijke als vrouwelijke connecties en kwaliteiten. Een van de vrouwelijke frequenties is de kracht van water, de stroming, een activatie van je intuïtie en algehele Bewustzijn, het brengt je diep in contact met je gevoelslagen en hogere Wezenslagen. Een van de mannelijke frequenties is de kracht en heling die het brengt op je keelchakra, waar het de zuivere kracht van het Woord stimuleert: je bewuster worden van hetgeen je neerzet en uitstraalt en creëert via de Kracht van het Woord. Een andere bijzondere en belangrijke verbinding is die met de frequentie van de walvissen Matrix. Welke een krachtige doch zeer liefdevolle ondersteuning en begeleiding aan het kristal meegeeft van waaruit je op zeer diepgaande niveaus je eigen onbewuste stromingen steeds dieper kunt decoderen, bewust worden en helen. Met behulp van de walvissen frequenties worden tevens je eigen Hogere Wezenskwaliteiten vanuit de diepte vrijgemaakt om steeds meer bewust te worden en/of te her-inneren. Je eigen Goddelijke Kennis, wijsheid, Ervaringen en Zuiverheid om tot werkelijke Creatie vanuit de Nieuwetijds energie te Zijn worden steeds meer geactiveerd. Werkelijk een zeer vernieuwende, transformerende kracht!

© Willemien Timmer, 2011

 

Foto:

Artikel code: oranje calciet mini knuffels

Prijs: € 0,50 per stuk                             

Afmetingen: mini knuffelstenen

Kenmerken: prachtige diep oranje tint knuffelsteentjes in mini formaat. Prachtig om meerdere van bij je te dragen in de broekzak of in te zetten in je krachtwielen, voor ondersteuning en toelaten van Goddelijke Vreugde!

Korte reading op dit kristal: oranje calciet brengt een stralende zonnigheid, warmte, troost en vreugde in je buikgebied, tweede chakra en innerlijk kind stukken. Een zonnig kristal dat te allen tijde zacht, zorgzaam en liefdevol werkt!

 

Foto:

Artikel code: Lithium kwarts knuffelstenen 001 t/m 009

Prijs: € 15,- per stuk                             

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Unieke en zeldzame lithium kwarts knuffelstenen van een mooie kwaliteit. Zeer weinig voorkomende kristallen met insluitsels van Lithium,

die voor een zacht roze gloed en/of insluitsels zorgen. Hoogfrequente nieuwetijdskristallen!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze kristallen bezitten erg bijzondere kwaliteiten en zijn dan ook echte nieuwetijdskristallen, alhoewel zij veelal niet helder transparant en doorschijnend zijn (is ook geen vereiste voor een nieuwetijdskristal overigens). Deze kristallen combineren de kracht van bergkristal met een mineraal vorm van lithium, welke een bijzondere, krachtige en  uitermate specifieke werking geeft aan dit kristal. Het kristal brengt middels de frequenties van de bergkristal krachtige zuivering en doorstroom in je energie en Bewustzijn en via het lithium mineraal werkt dat met name zeer krachtig door op immense velden van Bewustzijn in je hart. Vele  vele lagen van Bewustzijn in het hart zijn nog afgesloten waardoor we wel de term ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ kennen, maar veelal nog niet daadwerkelijk kunnen voelen, ervaren en laat staan dagelijks leven. De kracht van deze lithium kwarts is er op gericht om je stap voor stap verder in te wijden in je eigen Hoger hart Bewustzijn, en zal liefdevol, zacht, doch krachtig steeds diepere lagen van jouw Hart Bewustzijn gaan blootleggen. Dit om te helen wat er te helen valt, bewust te maken wat bewust wenst te worden en die Kennis, informatie, coderingen, Wijsheid en ervaringen wakker te kussen die ertoe bij kunnen dragen om steeds meer weer werkelijk de Onvoorwaardelijke Liefde te kunnen ervaren, beleven, dragen, uit te dragen en doorlopend te Zijn.Dit kristal brengt je gegarandeerd een diepe reis van ontdekking in je Zelf en jouw velden van Hart Bewustzijn en zal je hoe dan ook ten alle tijden tijdens deze reis liefdevol en zacht ondersteunen en begeleiden. Een ‘life changing’ kristal van immense impact!

© Willemien Timmer 2010

 

Geslepen pyriet:

Krachtige diepgaande awarding waarbij je eigen Zijnslicht mee kan stromen. Aarding dus op diepgaande niveaus maar vanuit je eigen Licht!

 

Foto:

Artikel code: Pyriet knuffelstenen  (uitzonderlijk!!)

Prijs: € 9,50 per stuk                             

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: echt uitzonderlijk! Want pyriet is zo broos dat het bijna niet te slijpen is. Deze knuffelstenen zijn relatief glad geslepen maar dragen nog openingetjes in zich waardoor de pyriet fonkeling je tegemoet komt! Prachtige energie!!

Korte algemene reading op dit kristal:

Pyriet helpt je enorm goed om je aarding sterk en stevig neer te zetten en helpt tevens om je hoogste Licht Kracht ook daadwerkelijk tot en met in je aarding te trekken. Dit kan je helpen je Hoger Licht steeds verder te belichamen, uiteindelijk ook tot in al je onderste chakra’s. Dit is een bijzondere kant wat pyriet tot een uiterst waardevol hulpmiddel maakt in je Ascensie groei en Lichtwerk met kristallen. Door deze kwaliteiten van pyriet maakt deze steensoort het ook mogelijk om intense meditaties te ervaren en versterkt het de opname van Kosmische energie in je Bewustzijn.

Het brengt het Gouden Bewustzijns Licht voort en trilt hiermee jouw eigen Gouden Bewustzijn aan, waardoor je meer tot ontwaken kunt komen. Hiermee wekt het ook je innerlijke kwaliteiten en geestelijke vermogens.

Daarnaast bevorderd het ook de algehele Licht en energie doorstroming in je hele systeem.

© Willemien Timmer, 2005

 

 

Roze Opaal:

Diepgaande opening en activatie van je Hart Kracht en Onvoorwaardelijke Liefde

 

Foto:

Artikel code: Roze Andes opaal

Prijs: €  9,50 per stuk                            

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Mooie kwaliteit zacht roze opaal voor een relatief zacht prijsje! Prachtige energie!!

Korte algemene reading op dit kristal:

Roze opaal is roze gekleurde Andes opaal. Het komt voor in diverse roze tinten, van heel licht tot heel donker. Het is een nog weinig bekend kristal, die uitermate mooi werk voor je kan verrichten als je het inzet voor healing (voor jezelf of voor een ander).

Met heel zachte roze Engelenkracht doorloopt dit kristal je systemen. Het verwarmt, verzacht en heelt oude stukjes en brengt er zachte Liefde voor in de plaats. Acceptatie, begrip, je gekoesterd weten. Heel hoge fijne trillingen. Verbonden aan de hogere levels van de Roze Galactische straal. Heel zacht en liefdevol. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen. En verbind je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de Eenheid was. Het brengt ook deze Eenheidsenergie in heel je wezen terug.

Roze opaal is een zachte heler van heel je buikgevoel en hart. Het brengt met hoge fijne Lichttrillingen opnieuw de verbindingen met Engelenrijken en Heelheid in je Wezen terug. Het Eenheidsbewustzijn van volmondige Goddelijke Liefde is in dit kristal sterk vertegenwoordigt. Het draagt een heel zachte, lieve, helende kracht, die je wezen omarmt en koestert. Als een warme Liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid, etc. opgelost wordt. Een zeer bijzondere kracht die je snel verder op weg naar je verlichting zal helpen door de zachte maar o zo diepe schoonmaak die dit kristal komt brengen.

Dit kristal brengt ook zachte liefdevolle Engelen energie in je systeem, maar van een heel andere orde als bijv. de echte Engelen kristallen. Dit kristal opent met zachtheid je hart voor je Zelf, opdat je jezelf meer Lief mag hebben, jezelf mag accepteren zoals je Bent. Maar ook alle lagen van je hart mag ontdekken. Een bijzonder kristal wat je meeneemt op ontdekkingsreis in je Zelf. Het kristal opent, verzacht, verwarmd en heelt hierbij alles wat jouw hartkracht nog in de weg staat. Het helpt je je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurd. Bijzonder liefdevol kristal, uitermate goed geschikt voor je hart en Ascensie groei!!

© Willemien Timmer januari 2006

 

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

Juni 2011

 

 

 

 

 

 

Zat 11 juni

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 6

 

(deze groep is al vol!)

 

Opleiding

 

 

 

 

 

 Zat. 18 juni 2011

10.00-16.30 uur

 

Je praktijk als verlengstuk van je eigen Bewustzijn en energie

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 € 111,-

 

 

 

 

 Dinsdag 21 juni 2011

10.00-16.30 uur

 

Zomer Zonnewende viering met een kristallen labyrint voor Moeder Aarde en Ascensie van Al Wat Is

 

(Buiten-workshop)

 

Nog 4 extra plaatsen beschikbaar gesteld en vrij!!

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 € 111,-

 

 

 

 

zat. 25 &
zon. 26 juni'10,

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 10

 

(Deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€200,-
per persoon

 

 

 

 

 

 Juli 2011

 

 

 

 

 

 

Zat 2 juli 2011

10.00-16.30 uur

 

NIEUW!!

The Sacred Flower of Life

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

€ 111,-

 Zon 3 juli 2011

10.00-16.30 uur

 

NIEUW!!

 The Seshat Cronicles /

Egyptian Healing Light:

 

Transmissies vanuit het Gouden Egyptisch Bewustzijn

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 € 111,-

 

 

 

 

Dond 7 juli 2011

10.00-16.30 uur

77-11 Portaal

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-

 

 

 

 

Zat. 9 juli 2011

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 7

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

Zat 23 juli 2011

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 8

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

 Zon 24 juli 2011

10.00-16.30 uur

 

NIEUW!!

 Crystal Skull Intensive Upgrade

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

  Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 € 99,99

 

 

 

 

 Zat 30 juli 2011

10.00-16.30 uur

 

 

NIEUW!!

Ascension Glyph Intensive

 

Tip:

Neem pen/potloden en papier mee!

 

Er zijn nog plaatsen vrij!!!

 

 Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 € 133,-

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

 

 

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J