Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Gezien de nogal intense processen en grote drukte waar een ieder van ons mee te kampen heeft in deze tijd (en ja, ik natuurlijk ook) heeft het helaas veel langer dan ooit geduurd voordat er weer ruimte was om een nieuwe nieuwsflits te schrijven. Heel jammer enerzijds, juist omdat er zo intens veel gaande is in deze tijden van Ascensie en groei en mijn Zijn altijd zo de bereidheid en Missie heeft daarin ook voor anderen te verhelderen wat er gaande is, herkenning, inzichten aan te reiken en misschien bevestigingen van je eigen situatie en groei te kunnen aanreken… Anderzijds is het zoals het IS, en leven we ten volle in het Nu moment om elk moment zo optimaal mogelijk te kunnen groeien in de ongekende mogelijkheden, stromingen en processen van het moment.

Persoonlijk ervaar ik al enkele maanden (sinds het 11-11-11 portaal in nov 20110) een zeer intense groei, transformatie en zijn werkelijk de Ascensie-stukken ingezet die noodzakelijk zijn om het volledig Meesterschap weer te kunnen gaan leven in embodyment, in alle lagen van het Zijn, ook in 3D. Het is pittig, intens en zeer krachtig en uitdagend. Maar anderzijds ervaar ik zo’n ultieme ondersteuning, een immense Kracht vanuit het diepst van mijn Zijn en een ongekend Vertrouwen, waardoor ik tot op heden nog altijd staande blijf temidden van de stormen van de Ascensie groei. Het is van ongekende schoonheid, maar ook  vol ongekende mogelijkheden, waarmee de groei van een ongekende orde is. Het is een doorlopende rollercoaster van enorme Joy, Devine Love, alsook de diepste Separation en Scheuring welke geheeld wenst te worden, tot in de Kern van onze allereerste Splitsing vanuit het Goddelijke. Een uitdaging…op z’n zachtst gezegd, maar ook de enige weg terug naar complete Heelheid in het Goddelijk Zijn.

Mede deze processen die dag en nacht voortrazen, en de vele consulten en workshops/opleidingen die ik geef, zijn een reden voor een verlate nieuwsbrief, gebrek aan tijd helaas om opnieuw een artikel over alle processen van deze tijd te schrijven en soms dus ook wat later te reageren op de vele e-mails die ik ontvang.

In alle workshops en opleidingen wordt heel veel uitgewisseld en gedeeld, ervaren ook van wat er werkelijk gaande is in deze ongekende tijden in de 2012-frequenties en voor ieders persoonlijke processen en uitdagingen daarin. En daarom ben ik des te meer blij dat ik weer een moment heb kunnen vinden om naast de vaste opleidingsgroepen ook weer losse workshops te kunnen gaan inplannen. Je vind deze in een globale beschrijving verderop in de nieuwsbrief. Ook deze workshops zullen volledig vanuit het Nu gechanneld worden en zullen je eigen processen diepgaand belichten, je processen dieper verhelderen en dieper activeren, zodat je steeds makkelijker of tenminste vanuit meer Kracht, Oervertrouwen en Liefde voor je Zijn, de uitdagende processen van deze Tijd zult kunnen handlen.

Tegelijkertijd vind er op zovele lagen en dimensies zoveel aan verschuiving en opening plaats dat het bijna per dag niet meer bij te benen lijkt wat er wel niet allemaal in groei, beweging en aan het ontwaken is, gaan de processen momenteel razend snel van het ene in het andere over. En zo lijkt alles door elkaar en tegelijkertijd (in het NU, voorbij lineaire tijd en ruimte dus!) plaats te vinden. Zo zijn er naast de intense persoonlijke ascensieprocessen uiteraard ook vele grootste Kosmische en planetaire processen gaande (zo binnen zo buiten, en andersom) waarop wij in onze eigen groei krachtig, maar soms nog onbewust, mee resoneren.

Niet alleen werkend vanuit mijn Missie aan mijn eigen Ascensiegroei, of dat van anderen maar ook voor het Grote Geheel, is het dan ook ‘hard maar vreugdevol werken’ om alle activaties en trillingsverhogingen te helpen binnen brengen en verankeren. Welke ook een markering betekenen binnen alle persoonlijke, collectieve en planetaire processen, voor de Ascensie van Moeder Aarde.

De voorbereidingen voor grootschalig collectief, planetair, Galactisch en Kosmisch werk tijdens de twee ultieme Sterrenportalen in de 3-3-3 frequentie (3 maart en 30 maart 2012) werden al direct door Spirit vanaf 2 januari 2012 aangekondigd?! Vanuit een diepte Flow die nooit eerder zo helder en sterk was of is, en dat de Kracht van Manifestatie werkelijk binnen enkele dagen deze ‘Calling van Spirit” in de 3D wereld heeft weten te realiseren. Opnieuw een duidelijk signaal van hoe het ‘onmogelijke mogelijk kan worden’ in deze unieke tijden!

Het eerste 3-3-3 Portaal is inmiddels al geweest en we zijn volop in voorbereiding voor het tweede deel van deze activatie op 30-3-’12, met daar direct opvolgend het 4-4 Portaal (4 april). De frequenties zijn immens en de eerste 3-3-3 activaties waren bijzonder krachtig en intens. Alles is momenteel gericht op een steeds hoger opentrekken van het Goddelijk potentieel, heling van alle polariteit en littekens daarin (Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijk), om dieper en dieper in het innerlijk Heilig Huwelijk te komen, en het in het Nu wezenlijk in Embodyment te brengen! Mede daarom zijn de processen mega intens bij vrijwel iedereen, en vooral ook heel erg in 3D werkzaam en lijkt het leven in alle laatste oude fundamenten  te wankelen. Krijgt ieder zijn portie heftige of pittige processen en lijken de Stormen van Transformatie over de aarde en door ieders Bewustzijn te razen. En niets in minder waar!

Lieve mensen we leven werkelijk in de tijd waarin de eerste fasen van Ascensie ingezet zijn, in embodyment aan het komen zijn, de ultieme uitdaging waar we al eeuwen en eeuwen naartoe aan het werken zijn. De laatste loodjes wegen het zwaarst en getuigen van grootse uitdagingen!

 

Met dit relatief korte conclaaf over al hetgeen er gaande is (wat het in de verste verten nog niet haalt bij wat er werkelijk allemaal aan het ontvouwen is en daarin ervaren kan worden) hoop ik toch enigszins een hart onder de riem te kunnen steken. En in de hoop dat het volgende maand weer mogelijk is hier uitgebreider over te kunnen schrijven.

Lieve mensen…het Ascensie proces is werkelijk in volle gang, in de beginfasen weliswaar, maar we zijn het werkelijk aan het doen!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

 

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2012 uitgelicht

*Aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Praktijk Apofyliet is gesloten van 28 maart t/m 8 april 2012 in verband met opnieuw een activatie groepsreis in Egypte,

rondom het 3-3-3 (30-3-’12) portaal en het 4-4 Portaal.

Ik probeer zo spoedig mogelijk na deze data alle mail en bestellingen weer te kunnen afhandelen en verzenden.

 

*Vanwege de grote drukte met workshops en consulten, en daarnaast intense processen in de 2012-frequenties, is het helaas nog niet eerder gelukt om een nieuwsbrief te kunnen schrijven. Dit is ook de reden waarom helaas in februari een nieuwsbrief is uitgebleven.

Dit is ook een reden waarom je momenteel misschien iets later dan gebruikelijk misschien een reactie op mails terug kunt ontvangen. Ik vraag jullie geduld, ik doe mijn uiterste best om alles en iedereen te beantwoorden en zo correct, zuiver en vlot mogelijk af te handelen. Maar de 3D lineaire tijd is helaas beperkt tot 12 uren per dag.

 

*Op dit moment heb ik nog steeds geen nieuwe ‘roep’ ontvangen van Spirit om nieuwe kristallen schedels geboren te laten worden (te laten maken), dus wanneer er weer nieuwe schedels zullen komen, blijft op dit moment nog even de vraag.

Dit komt momenteel  ook  omdat er inmiddels vele openingen reeds gemaakt zijn in de afgelopen jaren in het Kristallen Schedel Collectief met dank aan deze Meesters in Kristal.  En in deze tijd dienen steeds meer, andere Collectieven ook verder voorbereid en geopend te gaan worden. Dus mijn Missie ligt momenteel ook meer in andere velden en frequenties.

 

Op dit moment zijn er nog 2 grote kristallen schedels die een nieuw Thuis zoeken. En zoals het nu lijkt te gaan voelen komen daar spoedig een aantal andere kristallen schedels uit de eigen ‘collectie’ bij. (Zodra deze bekend zijn, verschijnt dat bij de ‘updates’ op de website).

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Er zijn weer nieuwe los te volgen hoogfrequente workshopdagen in de activiteitenagenda gecreëerd in samenwerking met Spirit, volledig afgestemd op de 2012 frequenties en mogelijkheden van deze tijd! (Meer daarover verderop in de nieuwsflits).

Als altijd workshops van heel uiteenlopende aard!! Allemaal zijn ze volledig in tune en afstemming op wat er momenteel aan veranderingen op aarde en in de Mensheid (dus ook in jou) gaande is, en geven stuk voor stuk meer inzicht in de Ascensie processen die momenteel ‘uitgespeelt’ worden op aarde.

Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer workshops!!

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

 

Nieuwe Ascensie & Activatie workshops vanaf 2012: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande (nieuwe) workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

Twin Ray connections in 2012: The Ultimate Ascension Pathway

 

Verheldering, inzicht, activaties, initiaties en healingen in de Tweelingstraal connecties (Je Goddelijke Wederhelft van Mannelijke of Vrouwelijke polariteit van je I Am)  die momenteel in grote getale in de 2012-frequentie elkaar vinden, ook in 3D, als ultieme laatste uitdaging en groei in je eigen hoogste Goddelijke Zijn en Meesterschap  in het Ascensie proces wat werkelijke gaande is in deze tijd!

Herkenning van elkaars Zijn, wat brengt het teweeg, kenmerken, processen, fases van hereniging in het Heilig Huwelijk, elkaars Ultieme Spiegel zijn, Meesterschap, Meestergetallen, synchroniciteiten, Leerlessen, Karmische verbindingen, ultieme groei tot Devine Love en volledige Sacred Reunion, en nog heel veel meer!

 

Datum: zaterdag 28 en zondag 29 april 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 222,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

(Connectie met)Meesterkristallen en hun frequenties in deze tijdsperiode

 

Dieper leren ‘verstaan’ van kristal energieën in deze tijd en op welke wijze zij je krachtig en prachtig in je processen van Ontwaken en Ascensie kunnen ondersteunen!

Samenwerken met kristallen vanuit diepe Multidimensionale verbinding in Gelijkwaardigheid, zuiverheid en eenheid en in diepe Verbondenheid. Dieper voelen en verstaan van de frequenties, mogelijkheden en kwaliteiten van de Kristalwezens. Kennismaken met enkele heel specifieke Meesterkristallen in deze tijd. En heel veel meer!

 

Datum: zaterdag 26 mei 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

Egyptian Healing Light: Seshat/Thoth Cronicles:

Devine Wisdom of the Ancient Principles & the Ascension Process in this Time

 

Oeroude Kosmische en Universele principes vanuit de Universele en Planetaire Akasha voor het Ascensie proces in deze Tijd. In samenwerking met vele Neteru en Meestervelden, Ascensielijnen op Universeel en Planetair niveau. Volledig afgestemd op alle persoonlijke, planetaire, collectieve en Kosmische processen in het Nu moment. Activaties, initiaties, bewustwording en healing. (In de 9-55 codering: de 9 als voltooiing en de 55 in het Christus Bewustzijn in het Nu!)

 

Datum: Zondag 27 mei 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

Embodyment of your Devine Consiousness

 

Je Ascensie Pad en Bewustwording steeds meer embodyment in 3D geven, en het werkelijk gaan neerzetten, uitdragen, leven en uitstralen. Workshop waarin veel nieuw bewustzijn en groei mogelijk is met diepe inzichten in je Zijn, wat je reeds aan Kennis en Wijsheid vergaard hebt en hoe dit werkelijk op alle niveaus te kunnen gaan leven, ook in je hier en nu fysieke leven en lichaam. Integratie van je Kennis, technieken, groei, en handvaten voor het hier en nu. Dit is werkelijk handen en voeten geven aan je Ascensie in een lichaam op aarde met een Multidimensionaal Bewustzijn!

Activaties en initiaties in Embodyment in je cellulaire structuren, DNA en RNA om je Devine Self meer en meer tot in elke vezel van je Wezen te leven!

 

Datum: zaterdag 9 juni 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

(Connectie met) Kristallen schedels in de 2012 energie

 

Dieper leren ‘verstaan’ van kristallen schedel energieën in deze tijd en op welke wijze zij je krachtig en prachtig in je processen van Ontwaken en Ascensie kunnen ondersteunen!

Samenwerken met kristallenschedels vanuit diepe Multidimensionale verbinding in Gelijkwaardigheid, zuiverheid en eenheid en in diepe Verbondenheid. Dieper voelen en verstaan van de frequenties, mogelijkheden en kwaliteiten van het Bewustzijn van de schedels. Kennismaken met enkele heel specifieke Master Skulls  in transmissies. En heel veel meer!

 

Datum: Zondag 10 juni 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

         The Sacred Flower of Life 2012

 

In deze diepgaande Ascensie workshop gaan we werken met de coderingen en mogelijkheden van de Sacred Flower of Life. De Flower of life die vanuit oeroude overleveringen op enkele plaatsen ter wereld gevonden is bevat alle coderingen en geometrieën van waaruit de schepping is opgebouwd. We gaan deze dag echter op een bewustzijnsverruimende manier werken met de mogelijkheden en energieën van de Flower of Life die vanuit deze Scheppingscodes ook de ingangen heeft voor een volledig herstel van Lichtstructuren, blauwdrukken,  Soul Memories en multidimensionaal Bewustzijn. Dat betekend niet dat we vanuit de wiskundige kant aan het werk gaan om de coderingen van de Flower of Life te ontcijferen, maar juist vanuit de voelende kant via Bewustzijn, bewustwording, healing en beleving.

Onder leiding van diverse grote Meestervelden (Ascended masters en Neteru) zullen we diepgaande gechannelde healingen mogen ontvangen in onze eigen Wezenslagen, structuren en blauwdrukken, daar waar zich onbewustzijn, beschadigingen en kwetsuren hebben gestagneerd, waardoor wij ons volledig Potentieel en Meesterschap nog niet op aarde, in alle facetten van de schepping kunnen her-inneren en belichamen.

Deze workshop wordt volledig afgestemd op de potentie en mogelijkheden van het Nu-moment in deze tijd van vernieuwing en trillingsverhoging, afgestemd op de aanwezige deelnemers, de Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum. En we zullen mogen samen werken met krachtige Flower of Life Healingtools, die een enorme potentie en energie bezitten doordat zij in vele initiaties ook krachtig op Multidimensionaal level verbonden zijn met de oeroude Flower of Life in het Osirion in Abydos en zelfs geïnitieerd zijn in het Heilige Water onder de Flower of Life in het Osirion onder leiding van Sechmet, Isis en Osiris zelf.

Deze krachtige healingsgereedschappen betrekken de coderingen, mogelijkheden, herstel van structuren van allerlei aard en op elke dimensie nog dieper naar het hier en nu alledaagse leven toe, en helpen ook op cel- en DNA niveau werkelijke wijzigingen en herstel aan te reiken om op steeds diepere niveaus te helen en bewust te worden van wie wij werkelijk Zijn.

Diepgaande healing, bewustwording, ervaring en beleving van de Schepping en onze eigen mogelijkheden, Creatie kracht hierin. Herstel van oeroude verbindingen in ons Zelf, Healing op Galactische wonden en dualiteitsfacetten, healing op beschadigde chakrastructuren waardoor groei kan stagneren, healing op celniveau om ons Goddelijk scheppend Potentieel en Meesterschap in het aardse te kunnen leren gaan belichamen. En nog veel meer!

 

Deze workshop zal volledig afgestemd zijn op wat er op dat moment in het NU mogelijk is, in 2012,  waarin de frequenties van de Heilige Geometrie van de Schepping een steeds belangrijker rol zal gaan spelen in Herstel van Al wat Is en Al wie wij Zijn!

 

Datum: zaterdag 30 juni 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

              Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (12-12-‘12) waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zullen komen, vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dagen vind je terug in de nieuwe activiteiten agenda!

De eerst volgende los te volgen Portaal dag zal plaats vinden op 6 juni 2012 (het 6-6 Portaal!)

 

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

           

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                            Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Een krachtige hulp in herstel van je structuren, beschadigde chakra’s, energievelden, blauwdrukken, en nog veel meer. Middels de Universele Kracht van de Oorspronkelijke Geometrieën en ten behoeve van je eigen Bewustwordingsprocessen, healing en groei!

 

                                              

De krachtige Flower of Life hangers van Praktijk Apofyliet zijn inmiddels ook volledig geactiveerd en geïnitieerd zijn in de 1-11-’11, de 10-11-’11 energie met volle maan en de ultieme shift energie van het  11-11-’11 Sterrenportaal zijn, op Egyptische bodem, bij de Oorspronkelijke Flower of Life en op andere Heilige Krachtplaatsen en hoogenergetische plekken.

En worden nog steeds telkens met bijzondere momenten in tijd, sterrenportalen en krachtige volle maan energie meegenomen in de steeds stijgende frequenties, ook in 2012!

Ze werken daarmee nog dieper, krachtiger en bewustzijnsverruimender door. Ondersteunen nog krachtiger je Bewustzijnsgroei, de processen behorend bij deze tijd en je ascensieprocessen.

De uitwerkingen en mogelijkheden van deze Ascension Keys/Tools zijn werkelijk oneindig. Nog bijna dagelijks ontdek ik (en inmiddels meerdere mensen met mij) de ongekende mogelijkheden en diepgang van deze healingtools!

Meer weten over deze zeer krachtige, geïnitieerde Flowers of Life?

Kijk hier: http://www.apofyliet-kristalshop.nl/coachingcrystalsFOL.htm

 

Inmiddels zijn meerdere soorten Flowers of Life en andere hangers op voorraad en dus direct uit voorraad leverbaar! Kijk op de website, daarop staat precies vermeld wat op voorraad is en wat nog op bestelling gemaakt wordt!

    

Deze prachtige hangers hebben inmiddels ook een nieuwe chique echte Praktijk Apofyliet verpakking hebben, waar ik helemaal blij mee ben.

 

Nieuw is de hanger van de: Seed of Life:

 (22 mm)(Mini)

 

Korte omschrijving en energetische werking van deze hangers:

Dit Zaad der Leven staat voor de nieuwe bloei, een grootse omslag. En daar wij allen deze Seed of Life (de Blauwdruk van het Universum en de eerste 7 ontstaanscellen van ons fysieke wezen) ook in ons fysieke lichaam dragen, in het perineum, betekend het dus ook dat dit Ascensie proces in ons gaande is. Daarmee zie je weer het belang van de groei in afgelopen jaren waarin we steeds gewezen werden op het zuiveren, schonen en openen, en steeds meer gaan leven vanuit de onderste chakra’s. welke uiteraard vele leerlessen en oude ballast met zich mee bracht om te zuiveren. Maar je ziet nu waartoe dat diende.

Waar de Essentie om gaat is dat de Seed of Life, in de Nieuwe Aarde Matrix, als ook in ons, de toegang biedt om de Horus frequentie werkelijk binnen te brengen in alle facetten en dimensies van ons Wezen. Het biedt de ingang dus naar de werkelijke belichaming van je Goddelijk Zijn, je Multidimensionaal Bewustzijn, ook in het hier en nu, je fysieke lijf, je celbewustzijn en DNA gaan dragen en uitstralen. Volledige Zelfrealisatie en dus Ascensie wordt bereikbaar op aarde.

Dat betekend dat wanneer de Seed of Life op 11-11-11 volledig gecreëerd is, en in de frequentie instroom van die Portaal dag geactiveerd en in de Nieuwe aarde Matrix geankerd gaat worden, dat vanaf dat moment sommige Zielen die daar werkelijk aan toe zijn zullen (kunnen gaan) ascenderen. Werkelijk in de belichaming komen van hun Goddelijk Zijn en Multidimensionaliteit. Omdat dan de doorgang van ons Multidimensionaal Bewustzijn ook geopend is (Seed of Life) om ons celbewustzijn en DNA te ‘vullen’ of anders gezegd, daarin tot uitdrukking gebracht gaat worden.

 

 © Willemien Timmer, 26 oktober 2011, Uit het artikel: Wat is er gaande in deze tijd (deel 3, okt 2011)

 

Deze hanger is leverbaar in:

35 mm (nog 1 stuks op voorraad) € 44,-

22 mm (nog 2 stuks op voorraad) € 39,-

12 mm nog 1 stuks op voorraad!) € 22,-

Excl. Verzendkosten!

 

 

Nieuw zijn ook de grote Flowers of Life XL die een enorme kracht genereren:

(sinds november 2011)

                       

Prachtig en zeer krachtig in je krachtwiel, op je altaar of meditatieplek. Zeer krachtig voor healingen en bewustwordingsprocessen. Uitermate geschikt om water op te laden en enorm te energetiseren.

 

Deze zijn leverbaar in diverse formaten van dik edelstaal, met of zonder extra energie-geleidende swarovski kristallen, in kleur naar keuze:

 

10 cm doorsnede  € 77,- zonder kristal of € 88,- met kristal
15 cm doorsnede € 99,- zonder kristal of € 111,- met kristal
25 cm doorsnede € 133,- zonder kristal of € 144,- met kristal

 

Ook leverbaar in 44, 77, 88 of 99 cm. Prijzen op aanvraag!
prijzen zijn excl. Verzendkosten!

    

Zonder ‘kristallen’ 15 cm doorsnede              met ‘iriserende kristallen’15 cm doorsnede

 

Krachtig geactiveerde en geïnitieerde Flower of Life (Hangers) die een enorme versnelling in je groeiprocessen en healing brengen, vanuit de Oorspronkelijke Matrix van het Eenheids Bewustzijn.

 

Deze Flower of Life (hangers), die ook als krachtig healingtool ingezet kunnen worden bij healingen of meditatie, krachtige activaties of persoonlijke initiaties dragen de coderingen en initiaties in zich van vele reizen naar Abydos, en het Heilige Osirion. Een van de weinige Heilige Plaatsen ter wereld waar de Flower of Life gevonden is.

Met dank aan een serie ‘Moeder Flowers’ die al sinds 2005 op al onze initiatie en activatie reizen mee hebben gewerkt en mee zijn gereisd door heel Egypte naar alle bekende en onbekende krachtplaatsen en tempels, zijn deze Flower of Life hangers/healingtools zeer krachtig geïnitieerd en opgeladen en dus werkzaam ten behoeve van jouw Ascensiegroei en zijn tevens aangesloten op het Universele Eenheids Bewustzijn.

De Geometrieën van de gehele Schepping liggen vervat in de afbeelding van de Flower of Life, en werken alleen al daardoor zeer helend, trillingsverhogend en Bewustzijnsgroei ondersteunend omdat zij telkens opnieuw onze eigen Oorspronkelijke matrixen, blauwdruk en geometrie aantrillen om weer volledig opnieuw her-innert en/of geheeld te worden. Maar daarnaast zijn hieraan dus ook de frequenties van het Oude Land van de Zon, Khemit of beter bekend als het oude Egypte hieraan toegevoegd.  Alle hoogste en zuiverste  Lichtkwaliteiten, coderingen van kennis, healing en wijsheid zijn overgedragen van de vele Heilige (kracht)Plaatsen, inclusief de energie van de activaties en initiaties door een aantal grootse Meestervelden zelf (Osiris, Isis en Sechmet) in het Heilige Bronwater van het Osirion, onder de oorspronkelijke Flower of Life zelf.

En tenslotte zijn de frequentiegolven van het afgelopen 99-11 Sterren-Portaal daar ook nog aan toegevoegd (kortgezegd: de frequenties om tot een volledige afronding van al het oude te komen, in diepe transformatie te komen en geboren te worden in je eigen Universele Eenheids Bewustzijn en Meesterschap).

De 1-10-’11 frequenties (een 11-11 frequentie) rechtstreeks in het Osirion in Abydos en o.l.v. het Osiris Bewustzijn (frequenties voor het ‘herrijzen’ in je eigen Goddelijke Zijns staat, Ascensie dus!).

De frequenties van het 10-10-’11 Portaal (Opnieuw een 11-11 frequentie, opnieuw immense transformatie en versnelde schoning, groei en Bewustwording).

Activaties tijdens 22-10-’11 (een 22-111 frequentie die krachtig opbouwend en vernieuwend, maar ook weer transformerend werkt, en dus  Ascensie bevorderend!)

En ook de frequenties van 28-10-’11 (opnieuw een 11-11 Portaal en einde van de Maya kalender, een bijzondere poort met grote trillingsverhoging en shift in Bewustzijn!) , het 1-11-’11 portaal  en het Ultieme shift-portaal 11-11-’11 zullen straks nog in de frequenties mee genomen worden in deze krachtige healingtools om het Pad naar ‘herrijzenis’, het pad van Ascensie oftewel het werkelijk belichamen van ons Multidimensionale Zijn in bewustzijn te ondersteunen en versnellen.

 

Dat maakt deze healingtools/hangers tot zeer krachtige initiatie instrumenten & Ascension Keys ter ondersteuning van je eigen groei, bewustwording en healingprocessen en kan werkelijk een immense versnelling in je groeistukken teweeg brengen.

Met dank aan de sterrenportaal frequenties wordt alles wat aangeraakt, geopend, geactiveerd wordt in je Bewustzijn ook tot in het diepst van je celniveau verankerd, waarmee het alle healing en trillingsverhogingen werkelijk in de belichaming helpt te komen,  en kan daarmee krachtige opschoning ook in je fysieke lijf en op alle lagen van energie en Bewustzijn teweeg brengen!

Een prachtig nieuwetijds healingtool en sieraad dus die voor vele doeleinden inzetbaar is en je groei in Bewustwording en healing  krachtig ondersteund.

 

De Flowers of Life dragen op alle ‘kruispunten’ een klein swarovski kristal, welke een krachtige geleider is van de energieën die deze Flowers of Life dragen. Zij stralen krachtig naar alle kanten de frequenties van de Flower of Life uit en tevens werkt hun kleur ook als toegevoegde frequentie en heeft dus een duidelijke meerwaarde. Niet alleen op het chakrasysteem, ook op je Lichtlichamen en dus Multidimensionaal Bewustzijn.

 

Naast de bovenstaande ‘basis coderingen en energie’ van deze Flowers of Life, draagt elke kleur Flower of Life net even andere aanvullende kwaliteiten. Deze kunnen voor ieder, afhankelijk van wie jij Bent, weer iets anders betekenen, maar dragen ook een bepaalde basis-energie en basiskwaliteiten in zich.

 

© Willemien Timmer, 2011

 

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

Maart 2012

 

 

 

 

 

 

24 en 25 maart 2012

Verdiepingsworkshops Lichtwerk

opleiding 3

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

28 mrt. t/m 8 april ‘12

Praktijk Apofyliet gesloten m.b.t. Planetair en Kosmisch activatie werk rondom het 3-3-3  en 4-4-Portaal

 

 

 

 

 

 

 

April 2012

 

 

 

 

 

 

28 feb. t/m 6 april ‘12

Praktijk Apofyliet gesloten m.b.t. Planetair en Kosmisch activatie werk rondom het 3-3-3  en 4-4-Portaal

 

 

 

 

 

 

14 & 15 apr 2012

Master Group 2012

Workshop 4 Goddelijke Magie als Wezenlijk onderdeel van jouw Goddelijk Zijn

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 20 april 2012

Rainbow Light 2012 Master Group

 

Workshop 5: De hemelsblauwe Straal in verbinding met Horus & Muriel

 

(groep is al vol!)

 

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

21 en 22 april 2012

Verdiepingsworkshops Lichtwerk

opleiding 4

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Zat 28 apr

Zon 29 april 2012

10.00-16.30 uur

Twin Ray connections in 2012: The Ultimate Ascension Pathway

 

(Verheldering, inzicht, activaties, initiaties en healingen in )

De Tweelingstraal connecties (Goddelijke Wederhelft van mannelijke of Vrouwelijke polariteit van je I Am)  die momenteel in grote getale in de 2012-frequentie elkaar vinden, ook in 3D, als ultieme laatste uitdaging en groei in je eigen hoogste Goddelijke Zijn en Meesterschap  in het Ascensie proces wat werkelijke gaande is in deze tijd!

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

Mei 2012

 

 

 

 

 

 

5 en 6 mei 2012

Master Group 2012

Workshop 5 Hathor Healing voor ultieme liefdevolle, diepgaande transformatie en groei

 

Incl. 5-5 Portaal!!!

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 18 mei 2012

Rainbow Light 2012 Master Group

 

Workshop 6: De Violet-Gouden straal in verbinding met St.Germain, Quan Yin en Nephthys

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

19 en 20 mei 2012

Verdiepingsworkshops Lichtwerk

opleiding 5

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Zat 26 mei

(Connectie met ) Meesterkristallen en hun frequenties in deze tijdsperiode

 

Dieper leren ‘verstaan’ van kristal energieën in deze tijd en op welke wijze zij je krachtig en prachtig in je processen van Ontwaken en Ascensie kunnen ondersteunen!

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zon 27 mei

Egyptian Healing Light: Seshat/Thoth Cronicles:

Devine Wisdom of the Ancient Principles & the Ascension Process in this Time

 

Oeroude Kosmische en Universele principes vanuit de Universele en Planetaire Akasha voor het Ascensie proces in deze Tijd. In samenwerking met vele Neteru en Meestervelden, Ascensielijnen op Universeel en Planetair niveau. Volledig afgestemd op alle persoonlijke, planetaire, collectieve en Kosmische processen in het Nu moment. Activaties, initiaties, bewustwording en healing. (In de 9-55 codering: de 9 als voltooiing en de 55 in het Christus Bewustzijn in het Nu!)

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Heel veel meer

Workshops vind je op de website!!!

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J