Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

 

 

    

    

 

 

Lieve allemaal,

 

Wat een heerlijkheid zeg, dit zomerse weer van de afgelopen weken. De levenskracht is zo sterk voelbaar in alle elementen op dit moment! Ik geniet er met volle teugen van en waarschijnlijk velen met mij. De processen van groei die zo hobbelig zijn en of waren, lijken hiermee ook in een meer rustig vaarwater te gaan komen. Hoewel alles natuurlijk in volle vaart veranderd, in trilling verhoogd en dus ook veranderd, evenals wij, lijkt het voor velen op het moment met zoveel Levenskracht en zonnig weer om ons heen, een stuk beter te behappen! En dat voelt als een aangenaam rustmoment, terwijl we natuurlijk nooit stil staan! Het gaat alleen maar des te sneller in onze Bewustzijnsgroei!

 

Bij deze alweer de nieuwe nieuwsflits, boordevol nieuwe, mooie, inspirerende activiteiten en mogelijkheden.

In deze nieuwsflits weer het een en ander aan  informatie over wat er zoal gaande is in deze tijd, zij het summier, omdat het teveel is om te beschrijven. En het mij daartoe helaas aan tijd ontbreekt en alle energie momenteel naar de workshops en persoonlijke consulten en sessies gaat.

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Nieuwe bijzondere en krachtige mogelijkheden in de praktijk

*In the spotlight:  Intensieve Sjamanistische training & Transformatie Reis in Bolivia

*Ascensie & Activatie workshops 2011 uitgelicht

*Nieuw en Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Er zijn nog een  aantal Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet die  een nieuw Thuis zoeken. (En spoedig volgen er opnieuw meer!) Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Op dit moment vind er bij deze schedels nog een laatste transformatie-periode plaats, dus binnen nu en komende week zullen zij klaar zijn om verder te gaan. Je kunt deze schedels te zijner tijd bekijken via de PDF bestanden die op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Daarnaast zijn er zijn nog aantal diverse formaten ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken. In diverse kristalsoorten o.a. rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts. Binnenkort komen er ook nieuwe schedels weer aan die nog een nieuw Thuis zoeken!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

 

*Inmiddels staat een groot deel van de  nieuwe activiteitenagenda op de site en in deze nieuwsbrief vind je daar ook een stukje van terug.

De inspiratie, doorgevingen en mogelijkheden van deze tijd zijn enorm, dus het beloofd weer heel veel nieuws en moois te mogen gaan brengen. Van basic tot zeer diepgaand! Onderin deze nieuwsbrief vind je vast een voorproefje. Verderop in deze  nieuwsbrief meer inhoud van de nieuwe workshops, en op de website vind je het complete nieuwe aanbod!

 

 

*Vanwege een snel volstromende groep en zelfs na de start van de Kristal Master Opleiding nog binnenkomende aanvragen, heb ik besloten (bij voldoende belangstelling) een tweede traject te starten met een soortgelijke inhoud maar ook weer afgestemd op de dan aanwezige groep).

Onder de volgende link vindt je daarover meer informatie en de nieuwe data van de tweede Kristal Master opleidingsgroep van 2011.

Mocht je al belangstelling hebben getoond of nu belangstelling hebben om mee te doen, wil je dan zo spoedig mogelijk laten weten of je je ook definitief aan wenst te melden, zodat we zo gauw mogelijk kunnen zien of er voldoende deelname is om de tweede groep/opleiding inderdaad van start te laten gaan!

Na aanmelding, wordt je op de hoogte gehouden of de opleiding daadwerkelijk op de geplande data doorgang zal vinden!

Hier onder vind je meer informatie over deze kristal opleiding en de nieuwe data:

http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.html

 

De tweede groep start (bij voldoende aanmeldingen) op 22 mei 2011!!

Wil je meedoen?? Laat het mij alsjeblieft zo spoedig mogelijk weten!!!

 

 

*Omdat er inmiddels aardig wat vaste opleidingsgroepen lopen qua workshops in de weekenden, blijft er helaas weinig tijd en weinig dagen over voor los te volgen workshops. Ondanks dat probeer ik toch zoveel mogelijk losse workshops die voor iedereen toegankelijk zijn te blijven organiseren.

Hoewel ik voorheen doorlopend ook los te volgen workshops gaf naast een opleiding, is dat op dit moment dus even anders. Mocht je belangstelling voor een specifieke workshop of specifiek thema hebben, laat het weten! Dan kan ik kijken wat er te organiseren valt in de resterende weekenden van de komende periodes!!!

Verder ben ik erg benieuwd waar de belangstelling van jullie als lezer naar uit gaat om meer informatie over te ontvangen in nieuwsbrieven, workshops, consulten of anders. Dus wil je dat delen met me? Ik hoor graag van je!

 

 

 

…De eerste Ascensie activatie & healing workshops “Kristallen schedels & velden van Creatie” een prachtige en zeer krachtige workshop is geweest (begin maart) met onnoemelijk veel healing, inzichten, bekrachtiging van ons Zijn, en een prachtige op elkaar aansluitende puzzel was die deze dag door middel van de kristallen schedels gelegd werd. De Kristallen schedels die deze dag begeleiden waren Insha-ra Stardust, Paqo Yayilla, Sahu Shems en Annukai. En hun opbouw van energie, healing, verheldering, inzichten en alle andere frequenties, activaties en initiaties die zij aandroegen sloten naadloos op elkaar aan. Het was een geweldige en vooral erg verrassende en speelse dag met enorme diepgang!

 

…Dat deze workshop op 8 mei 2011 herhaald wordt. Zij het vanuit de afstemming op dat moment in het Nu en de dan aanwezige groep deelnemers. Er zijn nog slechts 2 plaatsen vrij. Dus wil je nog mee doen, wees er dan snel bij!

 

..Er gedurende de afgelopen maanden heel veel kristallen schedels die jarenlang met Praktijk Apofyliet hebben mogen samenwerken ‘uitgevlogen’ zijn en nieuwe samenwerking verbanden met nieuwe caretakers hebben mogen starten. Eerst even slikken om van zoveel maatjes afscheid te mogen nemen en hen los te laten na prachtig werk samen, anderzijds enorm vreugdevol om te horen en zien wat zij bij anderen mogen brengen! Dat maakt dat het proces van loslaten inmiddels een stuk makkelijker gaat en van daaruit een geheel nieuwe stroming op gang is gekomen.

Deze schedels hebben dan ook allen de juiste caretakers met zorg en in vlot tempo ‘aangesproken’ en ‘geroepen’ en de meesten zijn in een rap tempo vertrokken om hun werk voort te zetten in samenwerking met anderen!

De kasten hier echter zijn nog steeds niet leeg en opnieuw hebben een aantal schedels aangekondigd een afronding van hun werk hier te maken en binnenkort ook verder uit te vliegen. Niet alleen waardevol voor de nieuwe caretakers, ook uiterst waardevol voor een geheel nieuwe stroming hier in de praktijk en in mijn eigen leven en groei.

We hebben mooie, prachtige, krachtige taken mogen delen en het voelt inmiddels verfrissend en goed als die schedels die dat ook aangeven, een nieuwe plek en taak gaan invullen, elders. Dat creëert hier ook ruimte voor nieuwe impulsen, doorstroom en verdere groei, evenals dat geldt voor de kristallen schedels zelf en hun nieuwe caretakers! Een win-win-win situatie dus!

Daarentegen geeft (gelukkig) het ‘vaste team van schedels’ nog aan hier gewoon heerlijk te blijven en samen te werken, we zijn nog bezig met prachtig werk samen voor de planetaire Ascensie en binnen workshops en sessies, dus dat is dan wel weer een pak van mijn hart. Ik geniet te veel van onze krachtige en prachtige samenwerking en het zou werkelijk heel erg slikken zijn als ik sommige schedels die ik tot het ‘vaste Meesterteam’ beschouw ook zou moeten missen. (maar goed, dat was het ook  toen de eerste schedels besloten om ‘uit te vliegen’. En toch heb ik ze los gelaten, en velen volgden.  Ik volg mijn gevoel, hart,  spirit en Missie, dus zeg nooit ‘nooit’).

 

 

…Veel mensen momenteel met allerlei fysieke klachten te kampen hebben en dat deze allen veroorzaakt worden door de frequentieverhogingen die in steeds sterkere mate toenemen en steeds diepere lagen van ons cel-bewustzijn ook gaan aantrillen. Dat betekend dat je in een hogere trilling aan het komen bent, je fysieke systeem ook geschoond en in beweging gebracht wordt om zich steeds dieper te openen voor je Hoger Bewustzijn, de her-innering aan wie jij Bent vanuit de Oorsprong weer toe te laten in het hier en nu Bewustzijn en je Licht en Kracht steeds dieper werkelijk in de stof helpt manifesteren. Dit is de Ascensie die reeds plaats vind en de voorbereidingen daarop tegelijkertijd! Door steeds door diepere lagen heen te schonen, open en bewust te worden, oude structuren en patronen los te laten en verhelderen, opent ons cel-bewustzijn zich weer voor ions Goddelijk zijn en gaat dat steeds meer werkelijk uitstralen en dus belichamen. Het proces is in volle gang! Echter, vele vervelende of gekke fysieke gewaarwordingen gaan daar momenteel mee gepaard, variërend van persoon tot persoon, afhankelijk van op welke vlakken, facetten, lagen of thema’s jij nog stukken bewust mag worden. Vele oude bekende kwalen komen dan ook sterk naar voren, evenals nieuwe kwalen of stagnaties in het fysieke lijf. Maar zoals ieder inmiddels weet: de onderste steen mag naar boven, alle oude patronen vragen om vanuit nieuw Licht doorzien te worden en mogen daartoe eerst wakker geschud en naar de oppervlakte gehaald worden. Velen hebben al jarenlang gewerkt aan zichzelf op allerlei lagen, maar dit jaar vind de transformatie ook krachtiger dan ooit plaats in het fysieke voertuig van ons Wezen, namelijk ons fysieke lichaam. Opdat ook dat deel van ons Zijn klaar gestoomd wordt om ons volledig Potentieel op aarde, in de 3-de dimensie te kunnen gaan belichamen!

(Dat betekend niet dat als je je werkelijk zorgen maakt over je fysieke klachten dat je geen arts dient te raadplegen!! Wijsheid staat voorop natuurlijk en wijdt niet alles aan ‘Ascensie symptomen’, maar bij twijfel: zoek hulp, ondersteuning of uitsluitsel over of voor je klachten! Blijf reëel en met beide beentjes op de grond!)

 

 

…We afgelopen zondag (1-ste paasdag) met een krachtige groep diepgaande schitterende healingen hebben mogen brengen in de Collectieve velden van het menselijk Bewustzijn en het Planetaire Bewustzijn die krachtige openingen en healing brachten in de Religieuze velden van dogma, manipulatie en macht vanuit religie. Deze krachtige stagnerende energieën die in basis nog altijd vasthouden aan oude gedogmatiseerde religie (van welke aard dan ook) doen vele mensen nog altijd stagneren in het doorbreken naar werkelijke Bevrijding van het Zijn. Het vasthouden aan deze oude fundamenten stagneert op een gegeven moment de Bewustzijnsgroei opdat vanuit deze oude structuren (op onbewust niveau) ook in de spirituele groei nieuwe (spirituele) dogma’s gecreëerd worden als houvast en zekerheden, met zogezegd dus eigenlijk een ‘vals fundament’, berustend op het oude. In vele spirituele stromingen zie je dit terug komen, ook heden ten dage. Geen ‘religie ’of stroming is er vrij van.

Het uit zich vaak in de ‘leraar-leerling relatie’, het zoeken naar een leraar/goeroe, het op een voetstuk zetten van de ander, geen verantwoordelijkheid durven nemen, niet werkelijk op eigen benen en Kracht durven gaan staan, afhankelijk worden van elkaar/groepen/de ander in je groei, meedrijven op de inzichten van de ander zonder zelf te voelen wat je eigen Waarheid is, geen vertrouwen in het eigen gevoel/de eigen Wijsheid en intuïtie, het meelopen met hypes en dus met de massa, etc.

Door te werken in de ‘basis Religie velden’ mochten we gezamenlijk de eerste openingen creëren, opdat een nieuw Licht de verharde structuren van strijd, macht, manipulatie, valse informatie en schijn-zekerheden doorbroken kunnen gaan worden. Dat betekend dat er nog meer oude fundamenten gaan vallen, oude schijnzekerheden aan het ware Licht zullen komen en dat betekend ook dat voor velen de oude houvast zal verdwijnen. ‘Houvast’ die tot op zekere hoogte van waarde is geweest, maar nu verdere groei zal doen stagneren, opdat het niet op basis van Gelijkwaardigheid gericht is.

Uiteraard is dit proces al een hele poos gaande in de wereldwijde trillingsverhogingen, maar mocht op deze wijze ook weer in een trillingsverhoging en dus versnelling van transformatie terecht komen. Benieuwd hoe zich dat op werelds niveau zal mogen gaan laten zien en uitdrukken in de komende periode en jaren.

 

 

…Momenteel door alle trillingsverhogingen en versnellingen in groei in deze en afgelopen tijd een aantal nieuwe manieren van energetische bescherming en diepgaande verankering in Moeder aarde wenselijk is. En dat velen momenteel ervaren al een poos dat de oude manieren van aarding en energiebescherming niet meer werken. Dit heeft alles te maken met de frequenties die we gaandeweg al dan niet bewust al aan het belichamen zijn, waarbij voor velen het 3D en 4D veld al overstegen kan worden, en tegelijkertijd vertoeven we natuurlijk ook nog altijd in het fysieke en niet-fysieke veld van 3D en 4D.

De oude technieken van aarding en aurabescherming zijn echter gebaseerd op ons 3D en 4D veld en bieden dus bij het verder opengaan van ons Multidimensionaal potentieel geen enkele waarde aan bescherming of stevigheid meer, en ik heb de afgelopen periode vele mensen ontmoet die met dit issue te maken hebben of hebben gekregen. Het geeft aan dat je prachtig in tune met de tijdsgeest in je groei zit, maar het geeft tevens aan dat er vanuit een nieuw Multidimensionaal veld een nieuw soort verankering, aarding en bescherming nodig is, om je Zelf steeds krachtiger te manifesteren in alle lagen van manifestatie en Zijn. Op een bepaald niveau is energetische bescherming nog steeds nodig in onze groei, om juist steeds bewuster te worden van wie wij zijn, wat onze energie is en wat van de ander, om je eigen Kracht werkelijk te ervaren en leren belichamen op diverse niveaus. Aarding en verankering in de velden van de Moeder is altijd essentieel, we zijn hier tenslotte gekomen om ons Zijn in alle velden incl. de 3-de dimensie te leren belichamen en daardoor is aarding een must, anders kunnen we deze Zielenmissie nooit voltooien.

Door op een nieuwe wijze, met nieuwe energieën en mogelijkheden aan de slag te gaan versterk je je groei ook enorm, buiten het feit dat je je krachtig dicht bij je Zelf zult kunnen voelen, weinig tot geen hinder van energieën van buitenaf zult hebben en je dus veilig door diverse dimensies van zijn kunt voortbewegen terwijl je steeds verder groeit.

In de workshops van deze en komende periode worden zoveel als mogelijk de nieuwe ‘handvaten’ en technieken voor deze essentiële groeipunten mee genomen en aangereikt. Afgestemd op wat ieder nodig heeft in de individuele Zielengroei.

Dit is uiteraard ook mogelijk in de individuele consulten en sessies!

 

 

….Er weer gestart zal worden met Portaal activatiedagen op de data van Meestergetallen welke krachtige initiatie momenten en trillingsverhogingen markeren op en in de aarde en Kosmos. Deze zijn momenteel extra essentieel in voorbereiding op de Ultieme transformatie en energieshift van 11-11-‘11. Voorbereidingen zijn in volle gang. De eerste data van deze workshops, vind je op de website en in de nieuwsbrief.

Deze Activatie dagen zijn van ultieme aard omdat je de Meesterfrequenties die op deze Poort-dagen binnen komen, veel bewuster kunt ervaren, binnenhalen en integreren in je eigen leven en groei, maar je op deze dagen tevens als groots en krachtig kanaal kan en mag fungeren om deze frequenties voor het Grote Geheel ook te helpen binnenhalen en ankeren in en op de aarde. In samenwerking met grote Teams van Licht vanuit alle velden van moeder Aarde en alle uithoeken van het Universum.

Alle voorgaande Poort-activatiedagen van de afgelopen jaren mochten werkelijk de meest intense, diepe en hoogstaande bijzonderheden plaats vinden. Zowel in individuele groei en levens als voor het grote geheel.

Tevens bereid de bewuste beleving van de Poort-dagen je energetische ook helemaal voor op de ultieme shift van het 11-11-’11 Portaal!

 

…Er weer een aantal geheel nieuwe, op deze tijd afgestemde workshops in de activiteitenagenda verschenen zijn, werkend vanuit verschillende ‘ingangen’ en thema’s!! Benieuwd? Hou de activiteitenagenda in de gaten op de website of zie onderin deze nieuwsbrief voor de meest recente workshops!

 

 

 

 

 

Nieuw in de praktijk (consulten) zijn de volgende mogelijkheden:

 

 

*Ascension Glyphs       (Ancient codes for Ascension in your own Consiousness)

Vanuit vele oude incarnaties op aarde en in de Galaxy hebben we onze eigen ervaringen van wijsheid, eigen gemaakte kwaliteiten en her-inneringen aan wie wij Zijn vanuit onze Zielsevolutie, ergens in ons Bewustzijn opgeslagen, waar we vaak in het hier en nu (nog) niet of slechts mondjesmaat bij kunnen. Echter deze  Soul Memories die we opgeslagen hebben als gecodeerde informatie in ons wezen, kunnen ons de weg wijzen en helpen her-inneren wie wij Zijn, en zijn dus als het ware de ‘broodkruimels op ons pad naar Ascensie’, op weg terug naar Huis, ons ware Zijn.

Deze codes zou je kunnen zien als de gecodeerde sleutels die de Poorten van jouw bewustzijn op Multidimensionaal niveau weer verder kunnen openen en je op die wijze kunnen helpen in een razend tempo verder te groeien en bewuster te worden van wie wij Zijn, in het hier en nu en in het Grote Geheel. Deze reeds eigen gemaakte Wijs- en waarheden van Universeel niveau als je eigen unieke Sleutels naar Ascensie draag je dus allang in je Zijn mee, zonder dat je er erg in hebt!

Op verschillende dimensielagen hebben wij meerdere van dergelijke coderingen en symbolen opgeslagen die allen een ingang of portaal kunnen bieden naar de her-innering aan onze Zijnskwaliteiten, onze eigen en de Universele Akasha velden, coderingen die de potentiele inzichten en healing kunnen aanreiken om stagnaties, karma en belemmeringen in je groei te kunnen overstijgen en oplossen. Ze helpen je op diverse dimensielagen om je Zelf steeds verder te openen, her-inneren, je Zelf in diverse dimensies te leren kennen en je potentieel van daaruit weer in het hier en nu ook te kunnen neerzetten en belichamen.

Deze coderingen, ook wel Glyph’s genoemd door de Hogere Begeleiding, kan uit allerhande bekende en onbekende symbolieken bestaan. Vaak veelzeggend voor de ‘tijdgeest’ van waaruit je Ziel in incarnaties deze informatie opgeslagen en gecodeerd heeft, en kunnen derhalve terug te herleiden zijn naar Universele symbolen of bepaalde symbolieken uit verschillende tijdsperiodes of culturen op aarde, maar kunnen daarentegen ook Star Language of Sterren Glyph’s bevatten, vanuit Galactische of Kosmische incarnaties. Sommige Glyph’s brengen intense healingen op oeroude karmische wortels, sommige helpen je oude contracten te verbreken, implantaten te verwijderen of bieden toegang tot Universele Kennis en Akasha velden. Er zijn Glyph’s die je met specifieke dimensies, Meestervelden en Begeleiding verbinden, die meer verhelderen over het Pad wat je bent gegaan vanuit de afdaling van de Bron en op weg terug naar de Bron, er zijn Glyph’s die je Missie meer kunnen verhelderen, die inzicht geven en her-verbinden met je Zielengroep, en noem maar op.

Sommige Glyph’s zijn herkenbaar als symbolen uit de oudheid, sommige lijken op (bekende of onbekende) geometrieën, en sommige lijken totaal nergens aan te relateren als iets wat wij bewust kennen. Kortom: deze Sleutelcoderingen kunnen op verlei wijze vormgegeven zijn, en bieden op die wijze ook een stukje meer inzicht in de onmetelijke Creatieve Scheppende Geest die wij Zijn.

 

Tijdens deze sessies/workshops gaan we kijken of een of meerdere van deze sleutels naar voren kunnen komen en wat dit exacte Glyph/symbool voor jouw Wezen betekend, hoe we de code op correcte en liefdevolle  wijze kunnen ‘kraken’ zodat deze Kennis vanuit je eigen Akasha en Bewustzijn weer toegankelijk wordt. Uiteraard wordt er ook naar gekeken hoe deze informatie, kennis, kwaliteiten en potentieel toepasbaar zijn in het hier en nu en hoe daar handen en voeten aan te geven.

Indien het verhelderend werkt kan de betreffende Glyph ook geschetst worden op papier om een diepere verbinding met of inzicht in de Glyph te kunnen krijgen.

Uiteraard zullen die Glyph’s die passend zijn in jouw groei in het Nu alleen naar voren mogen komen, op die niveaus van groei en bewustzijn waar jij je nu bevind, in deze huidige incarnatiecyclus en bezien vanuit Hoger Perspectief waar jij je nu bevind in je Evolutiespiraal als Goddelijk Wezen. Natuurlijk, anders heb je er ook praktisch gezien niets aan. Alles op de juiste Devine Timing!!

Een prachtige reis binnen je eigen onmetelijke Bewustzijn mag van hieruit starten en vele nieuwe kwaliteiten zullen in jouw Zijn in het hier en nu weer geboren mogen worden! Diepgaande healing, cleaning, bewustwording en stroomversnellingen van groei lijken te mogen voortkomen uit deze zeer bijzondere gechannelde  Multidimensionale healingen!!

 

De uitwisseling voor een intensieve Persoonlijke sessie bedraagt € 133,- voor 2 ½ uur.

Of een korte (introductie) sessie € 66,- per uur

(Bij uitloop wordt de verlengde tijdsduur doorberekend)

 

Mail voor een afspraak: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Ascension Glyph Intensive workshop

Datum: zaterdag 14 mei 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 133,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen, persoonlijke ondersteuning daar waar nodig!

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, pen of potloden en papier.

 

(Op 30 juli vind deze workshop opnieuw plaats. Ook mogelijk om deze als vervolg of verdieping te volgen na de eerste workshop!)

 

Mail voor opgave aan deze workshop: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

*Kristallen schedel transmissie

Transmissie met een op jouw energie en bewustzijnsgroei aansluitende krachtig geactiveerde kristallen schedel. Tijdens de sessies wordt er eerst een krachtig veld opgebouwd van waaruit we gaan werken via transmissie via de betreffende kristallen schedel aan je eigen groeiprocessen, o.a. via een kort kennismakingsgesprek, eventuele groei-aandachtspunten van je Zelf, eventuele vragen, etc. Vanuit het veld wat we op deze manier opbouwen en openen kan de transmissie starten.

De betreffende kristallen schedel zal via de transmissie van zijn/haar Bewustzijn een energie overdracht doorgeven die een krachtige initiatie, activatie, healing of wat jouw Zijn maar nodig heeft zal aanzetten in jouw Wezen, leven en groei. Deze zeer krachtige transmissies worden via readingen en channeling ook ‘vertaald’ in voor jou verstaanbare taal en krachtige handvaten waar jij mee verder kan in je groei. Dat kan bijv. betekenen dat je methodes, technieken of adviezen aangereikt krijgt, die voor jouw Pad van groei essentiële Sleutels zullen zijn om krachtig te groeien in bewustzijn, healingprocessen en groeiprocessen zullen versnellen en verhelderen en je stevig in je eigen Kracht neer zullen zetten. Volledig afgestemd dus ook voor wie jij Bent, welke potentie jij in huis hebt en welk pad jij als ziel aflegt op aarde in het hier en nu, met meer zicht op de reeds afgelegde wegen op aarde en elders in het Universum.

Deze sessies zetten een krachtige golfbeweging in je Bewustzijn en energie in werking die je in een stroomversnelling brengt qua groei en processen en intens veel oude patronen helpt doorzien en transformeren.

Bij deze sessies worden alle delen van je Multidimensionaal Zijn mee genomen t/m je cel en DNA niveau aan toe om je volledig potentieel als Goddelijk wezen zo veel mogelijk te activeren, maar uiteraard afgestemd op wat voor jou op dat moment te behappen en relevant is!

De kristallen schedel zal in zijn/haartransmissie ook aanspraak op andere Meester Begeleiding kunnen maken (indien passend) voor een zo krachtig mogelijk resultaat, denk hierbij bijvoorbeeld aan Ascended Masters, Engelen, Sterrenwezens, Natuurwezens, en noem maar op.

Tijdens deze transmissie zal je mogelijk ook het Meester Bewustzijn van de kristallen schedel helderder dan ooit kunnen ervaren en alleen al dat is vaak een openbaring op zich die enorme bewustwording en healing met zich mee brengt, opdat het ons ook her-innert aan ons Ware Zijn!

 

De uitwisseling voor een Transmissie sessie bedraagt € 133,- voor 2 ½ uur.

Of een korte (introductie) sessie € 66,- per uur

(Bij uitloop wordt de verlengde tijdsduur doorberekend)

 

Mail voor een afspraak: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

 

Intensieve Sjamanistische training en transformatiereis naar Bolivia

 

Mijn broer, die al jaren woonachtig is in het prachtige Bolivia, is met zijn Boliviaanse vrouw Karina een eigen Shamanic centre en spiritueel café  gestart in La Paz, Bolivia. Van waaruit zij werken op traditionele sjamanistische wijze die gerelateerd is aan de inheemse bevolking van Bolivia en Peru.

                                  

Vanuit het (toeristisch) hart van La Paz hopen zij diverse mogelijkheden aan te bieden, zoals hij zelf aangeeft:

(citaat) “Het is de plaats waar we ´een liefdevolle schat beschikbaar voor allen´ van willen maken. Bij het café hebben we al onze (lokale) vrienden betrokken: we verkopen hun handgemaakte producten (oliën, wierook, enz.), de boeken die ze publiceren, ze verzorgen therapieën (reiki, massage, muziektherapie, homeoterapie) en cursussen (keramiek, muziektherapie, wierook maken, choloca maken, enz.) en we bieden spirituele reizen aanAquayoga bij het Titicacameer´, ´Op zoek naar Atlantis´, sjamanistische ceremoniën, pelgrimages naar heilige plaatsen, enz.). Daarnaast is er vegetarisch eten. M.a.w. een integrale geheelervaring vanuit het perspectief om mensen te verbinden, inspireren, genezen.”

 

Ik weet, het ligt niet echt naast de deur, maar mocht je in de buurt zijn, is dit zeker een aanrader!!!

 

Daarnaast bieden zij de volgende mogelijkheid aan:

Sjamanistische transformatiereis naar Bolivia (Amazone en Andesgebergte)

 

De maand augustus is de ceremoniële maand in het Andesgebergte en in de Amazone van Bolivia (Zuid-Amerika). We nodigen je daarom uit om deel te nemen aan de Intensieve Sjamanistische Training in de Vallei van de Geesten (Andesgebergte) en in Wizard´s Mountain (Amazone), die de hele maand duurt.

 

Sjamanisme richt zich op het bevrijden van de ziel. Dat wil zeggen dat we ons bezig houden met het helen (genezen) van diepe lagen in onszelf, in andere mensen, van allerlei processen en van de natuur als geheel, zowel wat betreft gebeurtenissen uit het verleden als in het heden. We werken aan transformatieprocessen die ons dichter bij onszelf laten komen en pijn, blokkades, angsten, verslavingen en conditioneringen doorbreken en op doen lossen. Je wordt er een ander, vrijer, mooier mens van. Je leert de wereld op een andere manier zien, je leert zien dat alles met alles samenhangt en dat liefde alles verbindt, je leert dit in je eigen leven vorm te geven en je over te geven aan de wereld. Ik vertel dit niet vanuit de theorie maar vanuit de praktijk.

We werken hier vooral aan via ceremonieën en pelgrimages met de plant Ayahuasca (Amazonegebied) en de cactus Achuma of San Pedro (Andesgebergte). Deze planten worden al duizenden jaren door de inheemse sjamanen gebruikt. De planten worden meesterplanten genoemd, of heilige planten, en het zijn zogezegd deuren naar diepere lagen van de werkelijkheid die jou meevoeren naar hetgeen wat jou blokkeert om jezelf te zijn, en vrij te zijn. We werken intensief met deze spirits/planten, vanuit drie begrippen: Liefde, Overgave en Devotie.

 

Ik gun iedereen de kennismaking met deze transformerende, helende planten.

Onze sjamaan en onze ´stam´ (tribu) bieden opnieuw de jaarlijkse Intensieve Training aan, die de hele maand augustus duurt. Dat betekent dat we ongeveer 12 ceremonieën hebben, welke plaatsvinden in de Vallei van de Geesten dichtbij La Paz, en tien dagen in de jungle met een dieet. Er is ook altijd een traditionele Long Dance en een pelgrimage naar heilige plaatsen.

Ik kan je beloven dat je er anders uitkomt dan dat je er in bent gegaan. Het is een ongelooflijke ervaring die je leven verandert.

 

In het kort: We maken ongeveer twaalf ceremonieën en pelgrimages mee met de meesterplanten Ayahuasca en Achuma (San Pedro) die al duizenden jaren door de inheemse sjamanen worden gebruikt. De planten zijn een ´Medicijn voor de ziel´.

Je leert hiermee werken en het is verzekerd dat je een persoonlijk diepgaand transformatieproces ondergaat. Heel mooi en bijzonder, je leert de wereld op een andere manier zien en je vindt nieuwe richtingen voor je eigen leven.

De spirits van de planten helpen je om je ziel te bevrijden van angsten, pijn, ziekten, verslavingen en conditioneringen.

 

Begeleiding door een Boliviaanse sjamaan, in het Spaans, Nederlands en Engels.

De kosten (zonder vliegticket) bedragen €1.750 (all-in). Als dit boven je beschikbare middelen uitkomt, dan kunnen we over de prijs praten.

Training van 1 augustus tot 1 september 2011.

 

Voor meer informatie: hilverttimmer@hotmail.com

(Hilvert Timmer, Café Conciencia/Shamanic Center, La Paz, Bolivia).

Met Liefde, Overgave en Devotie.

 

 

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops begin 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

Transmissie workshop

 

            Kristallen schedels en velden van Creatie

 

Workshop bedoeld en gericht op eigen healingprocessen, groei, ontwikkeling, bewustwording van je Zelf op Multidimensionaal level.

De transmissies van 4 verschillende krachtige kristallen schedels, waaronder die van de oude schedel Insha-ra Stardust, bieden onnoemelijk veel zuivering, transformatie, opening, opschoning, verheldering, healing, bewustwording en initiaties en activaties om je Bewustzijn in een klap een heel stuk verder te openen en zuiveren, opeen verantwoorde manier die door vele velden van Bewustzijn en Lichthulp gedragen wordt.

Naast de transmissies (energie overdracht) vanuit de kristallen schedels zal de nodige informatie gechanneld worden, zodat het helderder voor je wordt waar deze transmissies voor jou hun weerklank in kunnen vinden en hun doorwerking in healing en groei in mogen vinden.

De opbouw van de verschillende transmissies is gericht op een stap voor stap diepgaande opening voor healing en bewustwording in je eigen Multidimensionaal Bewustzijn en zal vele nieuwe inzichten, groei, maar ook bevrijding van oude energie, dualiteit, schaduw tot gevolg mogen hebben. Juist door de nieuwe ruimte en openingen die gecreëerd worden door deze transmissies en healingen  zullen enorme velden van Creatie in jouw bewustzijn weer geactiveerd en wakker gemaakt worden, zodat je veel  bewuster zult zijn/worden van jouw unieke mogelijkheden als Ziel en als mens en hoe je eigen leven in Vreugde, voorspoed, sprankeling, Liefde en Eenheid steeds meer daadwerkelijk op aarde te creëren.

 

Een bijzondere workshop van grote kracht die je helpt grote stappen voorwaarts te zetten op jouw unieke Pad van groei. Gedragen door vele Lichthulp en Begeleiding, naast de energieën van de kristallen schedels.

Daarnaast zal ter ondersteuning tijdens de transmissies gebruik gemaakt kunnen worden van enkele soundhealing mogelijkheden, om te helpen alle diepgaande en hoge frequenties ook helemaal in het hier en nu te ankeren en doorstroom te verlenen aan je fysieke lichaam en aura/chakra systemen, voor een optimale doorstroom en integratie naar het hier en nu. Opdat daarmee de veranderingen ook wezenlijk inzetbaar en ervaarbaar zijn, een veld van Creatie zijn in het alledaagse hier en nu.

 

De Opbouw van transmissies biedt een veld welke je steeds dieper met je Zelf verbind en de energieën van de kristallen schedels zullen daardoor op steeds andere en diepere lagen binnen mogen komen. Hoe dat precies zal ontstaan en welke velden en informatie er aangeraakt mogen worden wordt afgestemd op dat moment en de aanwezige deelnemers, via de schedels en Begeleiding en wordt ‘vertaald’ via de gechannelde informatie op dat moment.

De volgende schedels hebben aangegeven te willen meewerken met hun specifieke en unieke kwaliteiten, aan deze dag:

 

Transmissie 1:

Via de oude kristallen schedel Insha-ra Stardust. Insha-ra Stardust biedt je vanuit haar kwaliteiten en mogelijkheden: de Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde en het hart welke oneindig helend werken in heel je Multidimensionaal Bewustzijn.

Deze transmissie zal vooral gericht zijn op een diepgaande connectie met je eigen hart, Bewustzijn en Monadische Zelf. En zal heel veel opening en healing naar je toe brengen en een diep verweven gevoel met Al Wat Is en je eigen Onvoorwaardelijke Liefde als krachtige basis naar nieuwe groei.

 

Transmissie 2:

Via de kristallen schedel Paqo Yayilla. Paqo Yayilla biedt je vanuit zijn kwaliteiten en mogelijkheden:

Diepgaande transformatie en karma cleaning op elk level van je Multidimensionaal Bewustzijn!

Deze transmissie zal vooral gericht zijn op een krachtige transformatie en diepgaande zuivering van gestagneerde energieën, schaduwstukjes, onbewustzijn, Ego en dualiteit en helpt je vele malen dieper bewust worden van de knelpunten in je groei en hoe daar verder aan te kunnen werken voor bevrijding.

Integratie ondersteuning naar het hier en nu toe via soundhealing met klankschalen.

 

Transmissie 3:

Via de kristallen schedel Sahu Shems. Sahu Shems biedt je vanuit zijn kwaliteiten en mogelijkheden:

Krachtige her-inneringen aan jouw I Am en Zonnefrequenties van grote Lichtkracht. Solaire Healing en bewustwording van je Multidimensionaal Bewustzijn!

Die krachtig werkt met de Solaire / zonne frequenties en je Bewustzijn  naar grote hoogten zal helpen ‘oprekken’ om je eigen Lichtkwaliteiten en mogelijkheden verder te verkennen. En je dieper in connectie te brengen met je eigen I Am of Monadische Bewustzijn,  en/of deze verbindingen te herstellen indien nodig. Zodat je veel directere Begeleiding vanuit je eigen Hoogste wezen kunt ervaren in het hier en nu. (ook via ontwikkeling van je eigen innerlijke kwaliteiten als horen, zien, voelen, etc.)

Integratie ondersteuning naar het hier en nu toe via soundhealing met kristallen stemvorken.

 

Transmissie 4:

Via kristallen schedel Annukai.  Annukai biedt je vanuit zijn kwaliteiten en mogelijkheden:

Galactische en Kosmische healing en Bewustwording!

Deze kristallen schedel bezit een onmetelijk scala aan Galactische en Kosmische verbindingen en helpt je daarmee de her-innering aan jouw Zijn, verbindingen, herkomst helpen her-inneren. Indien belangrijke kwaliteiten, karmische ervaringen of andere informatie vanuit jouw hogere Wezenslagen essentieel zijn voor je groei in het hier en nu en her-innering aan je Missie en voor verheldering van je leer/groei lessen, kan deze schedel enorm veel ondergesneeuwde energieën in je Bewustzijn helpen ontwaken. Geeft veel verheldering in wie jij Bent vanuit een Kosmisch Perspectief. Maar ook diepgaande healing van oeroude karmische verbindingen die er al waren voordat je aan de aardse incarnatie cyclus begon!

Galactische en Kosmische healing en Bewustwording!

Integratie ondersteuning naar het hier en nu toe via soundhealing op een diepgaande activerende en frequentie verhogende manier.

 

 

Bij deze workshop kan het aangenaam zijn om de transmissies liggend te ervaren, dus indien je dat wenst is het aan te raden om zelf een matje of slaapzak mee te nemen om op te liggen.

 

Uitwisseling voor deze investering in je Zelf: € 99,99 per persoon

incl. koffie, thee, soep en versnaperingen. Voor een lunchpakketje dient zelf gezorgd te worden.

 

Data van deze workshop:

Zondag 8 mei 2011 van 10.00-17.00 uur

 

Er zijn nog slechts 2 plaatsen vrij! Dus wil je mee doen? Geef je snel op! Vol = vol!!

 

(Deze workshops zullen volledig afgestemd zijn op de aanwezige deelnemers, persoonlijke processen en de energie van dat moment. En in die zin dus totaal verschillend van inhoud en energie kunnen zijn!)

 

 

 

 

                        Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

          Ascension Glyph Intensive workshop

 

 

Voor meer informatie, zie hier boven in de nieuwsbrief bij het hoofdstuk “Nieuw in de praktijk”!!

 

Datum: zaterdag 14 mei 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 133,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen, persoonlijke ondersteuning daar waar nodig!

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, pen of potloden en papier.

 

(Op 30 juli vind deze workshop opnieuw plaats. Ook mogelijk om deze als vervolg of verdieping te volgen na de eerste workshop!)

 

 

                                  

                                   Praktijk gerichte workshop

 

Je praktijk als verlengstuk van je eigen Bewustzijn en energie

 

Vele mensen trachten een praktijk te starten vanuit de kwaliteiten die zij eigen gemaakt hebben, maar bij lang niet iedereen lukt dat ook daadwerkelijk. Waar ligt dat nu aan? Waarom stroomt je praktijk niet? Zie je iets over het hoofd? Missen er ‘ingrediënten’?

In deze praktijk-gerichte workshop gaan we nader onderzoeken en invoelen hoe voor jou je praktijk afgestemd is en of dat op nieuwe manieren een boost aan energie en inspiratie nodig heeft, een verfijndere afstemming op jouw energie of specifiek achterhalen wat nu de betreffende stagnaties zijn. Vanuit mijn ervaring en visie dient een praktijk een verlengstuk te zijn van jouw Bewustzijn en energie en zodoende ook dagelijks gevoed te worden met jouw energie, inbreng, aandacht en haarfijn afgestemd op wie jij Bent in je groei en kwaliteiten. Alleen datgene wat jij echt hebt doorgewerkt, eigen gemaakt en al kunt belichamen in meerdere of mindere mate, kan in je praktijk tot uitdrukking komen als jouw energie en kan de sleutel zijn om mensen aan te trekken.

In deze workshop gaan we kijken waar dat inderdaad al wel belichaamd en vormgegeven kan worden en waar niet. We gaan kijken naar knelpunten in je praktijk. Naar wat je al belichaamd en dus kunt uitdragen en neerzetten via je praktijk, juist omdat jij het al doorgewerkt en eigen gemaakt hebt.

Wat zijn je ideeën , intenties, wensen met je praktijk en wat is inderdaad haalbaar? Zijn die aspecten ook werkelijk iets wat bij jouw energie en Bewustzijn hoort en of past?

Hoe ben je tot de naam en logo van de workshop gekomen en sluiten deze wel aan bij wie jij Bent en wat je uitstraalt?

Zitten er nog onbewuste stromingen, overtuigingen, patronen  of angsten in je die de doorstroom in je praktijk belemmeren? Welke overtuigingen, intenties en ideeën heb je ‘geprojecteerd’ in je praktijk?

Verder zullen we in deze speelse workshop  ook gechannelde healingen en meditaties ondergaan ter bewustwording van jouw ‘relatie’ met je praktijk, jouw kwaliteiten die daarin liggen en werken aan een  verfijndere afstemming op jouw praktijk, als verlengstuk van je Zijn. Zullen er nieuwe sleutels van inspiratie, ondersteuning, inzicht, bewustwording worden aangereikt. Is er volop mogelijkheid om met elkaar uit te wisselen want juist ook van elkaar kunnen we heel veel  leren en elkaar inspireren.

Er zal ook gewerkt worden via gechannelde sessies aan je eigen processen van tot ontwaken brengen van je Scheppingskracht, opdat je steeds meer zicht en handvaten krijgt over hoe jouw Zijn via je praktijk werkelijk op aarde te manifesteren.

Een speelse, vrije workshop, met een duidelijke bedoeling, namelijk Bewustwording van je eigen energie in relatie tot je praktijk en hoe deze energieën met elkaar te ‘fine tunen’ en directer op elkaar af te stemmen.

De workshop wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers en aan de hand van inbreng met elkaar ook op een speelse, vloeiende wijze vorm gegeven. Er van uitgaande dat  ieder een belangrijke inbreng en waardevolle ervaringen bezit, wat voor elkaar tot inspiratie of verheldering kan zijn.

 

 

Datum: zaterdag  18 juni 2011

Tijd: 10.00-16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep, versnaperingen

Wat mag je meenemen: lunchpakketje, eventueel pen en papier voor aantekeningen, eigen foldermateriaal als voorbeeld.

 

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                      Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

Meer nieuwe los te volgen workshops in de planning van zomer en najaar 2011 zijn:

 

*The Sacred  Flower of Life

(Diepgaande Ascensie workshop over de mogelijkheden en coderingen van de Flower of life)

 

*Samenwerken voor Al Dat Is met de Kracht van het Aarde- en Kosmische Draken Bewustzijn: Creatie van de Nieuwe Aarde Matrix vanuit de 11-11 codering

(Initiatie, activatie, Ascensie Healing en Aardehealing!)

 

*Diverse Portaal workshops

(Initiatie, activatie, Ascensie Healing en Aardehealing!)

 

Meer informatie over deze workshops volgt binnenkort!!!

 

 

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Prachtige en krachtige ondersteuning in deze nieuwe Tijd en te midden van alle trillingsverhogingen, bieden de volgende nieuwe kristallen, specifiek uitgezocht op kwaliteit, energetische eigenschappen en aansluiting daarvan bij de processen van groei en Bewustwording in deze tijd:

 

Foto:

Artikel code: Lemurisch ijs kristal XXXL 003

Prijs: € 40,-

Afmeingen: 9,5 cm lang, 8 cm breed, 5 cm dik

Kenmerken: Mooie kwaliteit, helder transparant met inwendige regenbogen!Prachtige energie!! super grote ruwe brokken, weinig te vinden dit formaat!

LET OP: Verzendkosten van dit kristal zijn hoger vanwege gewicht en/of grootte van het kristal!

Korte reading op dit kristal: Bij aankoop ontvang je een korte algemene reading op deze kristalenergie. (zie hieronder!)

 

Foto:

Artikel code: Lemurisch ijs kristal XXXL 004

Prijs: € 40,-

Afmetingen: 11,5 cm lang, 6,5 cm breed, 4,3 cm dik

Kenmerken: Mooie kwaliteit, helder transparant met inwendige regenbogen! Prachtige energie!! super grote ruwe brokken, weinig te vinden dit formaat!

LET OP: Verzendkosten van dit kristal zijn hoger vanwege gewicht en/of grootte van het kristal!

Korte algemene reading op dit kristal:

In deze tijdsperiode waarin steeds meer de oude Ego Zelf stukken en innerlijke dualiteit aan het Licht komt en naar boven wordt gebracht, is elke vorm van Her-innering aan de Eenheid, Zuiverheid en integriteit van het allergrootste belang!

Lemurische ijs kristallen helpen ons her-inneren aan ons eigen Hoogste zijns Licht en de Paradijs Staat welke wij allereerst in den beginne op aarde wensten te creëren (en wat het Lemurische tijdperk werd). In die beginperiode bestonden we vooral nog uit energie, een fysiek lichaam was nog niet gecreëerd en gemanifesteerd en daardoor stonden we op aarde dichter dan ooit bij de Eenheids energie en Paradijs Staat zoverre dat op aarde mogelijk was om te Scheppen. (Hoewel er op hogere dimensionale lagen van ons Zijn in de Galactische sferen al het nodige aan dualiteit en  verval in Bewustzijn was doorlopen en opgetreden).

Om nu in deze tijdsperiode door de Atlantische matrixen heen te kunnen gaan en onszelf steeds dieper te zuiveren van de trauma’s, schaduw en dualiteit die vastgehecht zijn aan de Atlantische matrixen (mannelijke, manipulatieve energie) en ons Bewustzijn, kan het Lemurische ijs kristal ons helpen om steeds meer de Goddelijke vrouwelijke Kracht weer te her-inneren en integreren. Dat zal ons kunnen ondersteunen in onze Bewustzijnsgroei om dwars door het Atlantische grid heen te helpen zakken en ons Erfgoed weer ‘op te eisen’, weer te leren her-inneren, herkennen en integreren: de Scheppers en Meesters die wij in Oorsprong zijn!

Tevens helpt Lemurisch ijs ons met de healing die daartoe nodig is om weer het embodyment van die Paradijselijke Staat te leren belichamen en leven.

Daarnaast wekt dit in ons Bewustzijn ook de ‘commitments’, de afspraken die wij met Gaia, het Wezen van Moeder Aarde, overeen gekomen zijn om een plek van Eenheid te creëren, het zogenoemde Paradijs op Aarde te manifesteren. Dat betekend dat het van hieruit steeds helderder, bewuster en duidelijker wordt wat onze individuele Taken en Missies hierin zijn, onze individuele Zielenafspraken met Gaia en hoe we opnieuw opbouwend kunnen werken aan ons Zelf en Moeder Aarde om de dualiteit die we ooit creëerden, kunnen overstijgen!

© Willemien Timmer 2009

 

 

Foto:

Artikel code: Arkansas dubbeleinder 003

Prijs: €  45,-                                                

Afmetingen: 7,3 cm lang, 3,5 cm breed/dik

Kenmerken: stralend heldere prachtige bergkristal uit arkansas. Geslepen naar de natuurlijke groeivorm, de unieke perfecte uitkristallisering van de dubbeleinder. In het echt zijn deze kristallen nog mooier en stralender dan op de foto naar voren komt!!

Korte reading op dit kristal: Bij aankoop ontvang je een korte algemene reading op deze kristalenergie.

 

 

Foto:

Artikel code: Arkansas dubbeleinder 005

Prijs:  € 35,-                                                

Afmetingen: 6 cm lang, 2,8 cm breed/ dik

Kenmerken: stralend heldere prachtige bergkristal uit arkansas. Geslepen naar de natuurlijke groeivorm, de unieke perfecte uitkristallisering van de dubbeleinder. In het echt zijn deze kristallen nog mooier en stralender dan op de foto naar voren komt!!

Korte reading op dit kristal: Bij aankoop ontvang je een korte algemene reading op deze kristalenergie.

 

Kijk voor heel veel meer Lemurische ijs kristallen XXL en Arkansas dubbeleinders HIER!!

(En voor grotere foto’s van deze kristallen!)

 

Foto:

Artikel code: Hematoiet knuffel 001 & 002

Prijs: €  15,- per stuk                                

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Bijzondere Hematoiet kristallen: combinatie van bergkristal met ijzer afzetting, welke een krachtige en gebalanceerde hemel en aarde verbinding aan reiken! Weinig voorkomende steen! Prachtige energie!! Prachtige kwaliteit!!!

Korte algemene reading op dit kristal:

Bergkristal wat een rode gloed over zich heeft of glinsterende rode spikkels in zich draagt, draagt hematiet kristal in zich. Dit betekend dat deze aanwezigheid van hematiet als meerwaarde wordt gezien voor de werking van dit kristal.

Bergkristal wat hematiet in zich draagt, bevat in feite zowel de Krachten van het Hoger Licht als de Krachten van de Aarde in zich. Het brengt tegelijkertijd Hoger Licht in je systeem, wat sterk openend en zuiverend werkt, en middels de hematiet invloeden wordt dit Hoger Licht tegelijkertijd door je Wezen heen getrokken en geaard. Een bijzondere combinatie, die bijzonder behulpzaam kan zijn voor je groei.

Dergelijke kristallen zijn sterk verbonden met en werken  samen met het Bewustzijn van Moeder aarde, als ook met de Lichtrijken. Ze zijn uitstekend geschikt voor hen die al het nodige aan groei hebben gedaan, maar ook voor beginners op het Bewustwordingspad. Voor de beginner brengt het de combinatie van Hoger Licht en aarding, wat kan helpen om het Licht en Bewustzijn in betere banen te geleiden. Voor de gevorderde Lichtwerker brengt het een nog Hoger Bewustzijn en meer stroomversnellingen in je groei.

Een bijzondere combinatie, die van uitermate groot belang is in deze Nieuwe Tijd. Want des te dieper we kunnen aarden, des te hoger kunnen we in ons Licht uitreiken.

Bergkristal met hematiet is verbonden met verschillende Grotere Bewustzijnsvelden, zowel met diverse Lichtmeesters, als met de Aarde Krachten en natuur volkeren.

Bergkristal met hematiet helpt je om je Hoger Licht ook op praktische wijze toe te passen, in het aardse leven. Het helpt je met beide benen op de grond te blijven staan, terwijl je tegelijkertijd andere dimensies kunt ervaren.

Bergkristal met hematiet helpt je om je eigen Licht en Kracht steeds meer te realiseren, ook in het dagelijkse leven. Het is de ultieme combinatie van hemel en aarde ineen.

Bijzonder en vooral ook belangrijk kristal ten behoeve van je groei! Ook heel erg geschikt om als uitstralingskristal in je woon of werk ruimte te gebruiken, om ook hierin het Hoger Licht en Bewustzijn meer aarding mee te geven.

© Willemien januari januari 2006

 

 

Foto:

Artikel code: Chalcedoon knuffels AA-kwaliteit

Prijs: € 9,50 per stuk                                

Afmetingen: knuffelsteen

Kenmerken: Super prachtig gekleurde (blauwe) chalcedoon. Echt de beste kwaliteit die ik ooit ben tegen gekomen! Prachtige energie!!

Korte algemene reading op dit kristal:

De kracht van heldere chalcedoon brengt je de krachten van de Lunaire (maan) energie. Een energie die heel subiel, verfijnd en bijna zilverachtig van aard is en die je innerlijke kwaliteiten komt wekken en of versterken. De kracht van chalcedoon spreekt je eigen innerlijke Kennis en wijsheid aan, opgedaan in eeuwen van ervaringen door incarneren. Het spreekt ook je eigen Creatie/Scheppend vermogen aan, via creativiteit van de Geest en activeert deze stap voor stap op steeds diepere lagen van je Bewustzijn. Hiermee kom je veel bewuster in je leven, je groei en Zijn te staan. Telkens bewuster over wie je

Bent en waar je gaat en waarom.

Chalcedoon helpt je ook bij de ontwikkeling van je innerlijke en uiterlijke communicatie, de uitwisseling met de werelden om je heen. En stimuleert je vermogen tot spreken (vanuit Waarheid, Zuiverheid en Hart) en puurheid van verbindingen tot uitwisseling.

Niet alleen je keelchakra wordt hierin mee genomen, ook je telepathische kanalen, je innerlijk gehoor, opdat je steeds meer opschoning en opening mag ervaren in het verstaan van je eigen Hogere Bedoeling, de klank van je Ziel en de hulp van je Goddelijke begeleiding.

Chalcedoon is een enorme hulp om je kwaliteiten verder tot ontplooiing te brengen en steeds dieper in contact te komen met je Zelf en Al Wat Is. Het stimuleert je samenwerking, verbondenheid en uitwisseling met Al Wat Is en brengt je op deze wijze dichter bij je eigen Goddelijke Kern.

© Willemien Timmer, augustus 2008

 

 

Foto:

Artikel code: Merkaba in zilver Amethist 001 & 002

Prijs: €  29,99  per stuk                            

Afmetingen: 1,2 cm doorsnede

Kenmerken: Helder transparant, paarse kleur. Daardoor zie je via de geslepen vorm heel mooi de Merkaba in het kristal ontstaan.

Korte reading op dit kristal:

Naast de bovenstaande informatie over de Merkaba, ontvang je bij bestelling ook de onderstaande algemene reading op deze kristalsoort, afgestemd op de energie van deze nieuwe tijd:

Amethist kristallen zijn sterk verbonden met de frequenties van de Purperen-Gouden Straal en het Violette Vuur. Dat betekend dat zij immense Transformaties teweeg kunnen brengen in je systemen (via de Violette Vlam) op diverse Bewustzijnslagen. Maar tegelijkertijd werken deze energieën relaxerend opdat je steeds dichter bij je Zelf vanuit de ontspanning kunt komen. Ontspanning, diepere innerlijke rust, meer afgestemd raken op je hart en gevoel omdat je ratio gesust wordt, wat betekend een dieper Thuis komen in je Zelf.

En dan kunnen de frequenties van de Purperen Straal via de amethist kristallen binnen komen en hun werk doen. De frequenties van de Purperen-Gouden Straal brengen een diepe Kennis van het Zelf, oeroude Wijsheden van de Ziel en diepgaande her-inneringen aan de Oorsprong van je Zijn en het Universum binnen. Dat betekend dat na alle openingen, transformatie en healing, gebracht in je Bewustzijn middels de hulp van de Violette Vlam, daarna echt ruimte geopend is om je ware Zijns Her-inneringen weer op te halen.

Amethist kristallen openen van nature met hun frequenties je kruinchakra en veelal werken ze ook in op je derde oog. Daarom is hun basiskwaliteit al om je bewuster te maken, te ondersteunen bij je afstemming en uitlijning en steeds dichter bij je eigen Wijsheid, Waarheid en Kennis te komen. Maar in combinatie met de frequenties van deze tijdsperiode worden ook hoger gelegen Multidimensionale velden of chakra’s verder geopend en kan het zijn dat er dieper en directer toegang wordt verleent in eerder nog niet toegankelijke dimensies van je Zelf, waarin Zielsher-inneringen, Kennis en Wijsheid opgeslagen ligt, welke toepasbaar en essentieel is voor je Bewustzijnsgroei in het hier en nu. Dat betekend dat geheel ‘nieuwe’ informatie, indrukken, ervaringen, her-inneringen, Kennis en Wijsheden zich weer gaandeweg aan je Bewustzijn zullen openbaren ter ondersteuning van je groei naar Meesterschap, met behulp van en in samenwerking met de amethist. Deze ervaringen en energieën zullen zich toespitsen op Transformaties waardoor je steeds meer Thuis zult kunnen komen in je Ware Zijns Licht van Kennis, Wijsheid en Waarheid en deze steeds meer leert verankeren en belichamen.

© Willemien Timmer, oktober 2009

 

Foto:

Artikel code: Merkaba in zilver Fluoriet 002

Prijs: € 29,99                                             

Afmetingen: 1,2 cm doorsnede

Kenmerken: Helder transparant, diverse kleuren. Daardoor zie je via de geslepen vorm heel mooi de Merkaba in het kristal ontstaan.

Korte reading op dit kristal:

Naast de bovenstaande informatie over de Merkaba, ontvang je bij bestelling ook de onderstaande algemene reading op deze kristalsoort, afgestemd op de energie van deze nieuwe tijd:

Fluoriet is een kristal wat prachtige healing brengt door telkens opnieuw al je Wezenslagen met elkaar uit te balanceren en uit te lijnen. Hierdoor ontstaat steeds een nieuwe innerlijke rust en harmonie. Dit kan zeer welkom zijn ten tijde van diepe groeiprocessen, waarbij je veel oude zwaarte los laat, om telkens opnieuw de vernieuwing dieper toe te laten, de healing of groei te helpen integreren of de innerlijke rust en harmonie te bewaren. Fluoriet lijnt je mannelijk en vrouwelijke energie uit, je kosmische en aardse verbinding, links en rechts, en alle auralagen. De verschillende kleuren dragen ieder andere frequenties die dan ook andereaspecten helpen helen, aantrillen of transformeren. bijvoorbeeld groen werkt sterk op het hartgebied, wit op je totaliteit als Lichtwezen, paars op je spirituele integratie, etc.

Juist in deze tijd waarin veranderingen, groei, healing en stormachtige processen gaande zijn kan fluoriet een zucht van rust, balans en harmonisering teweeg brengen. Waardoor je weer dieper in je Zelf komt, dichtbij je gevoel, intuïtie en de Bedoeling van je processen. Omdat het door de innerlijke harmonie te herstellen ook de ruimte geeft voor een adempauze, nieuwe inzichten en met vernieuwde moed en hartkracht je processen weer aan te gaan.

© Willemien Timmer 2008

 

 

Blauwe Maansteen:

Activatie van je Goddelijk Vrouwelijke Kracht en Her-innering aan je Mystieke Zijnskwaliteiten

 

Foto:

Artikel code: Blauwe Maansteen ovaal-hanger mini 001 t/m 003

Prijs: €  25,- per stuk                                

Afmetingen: 1,1 cm lang

Kenmerken: Prachtige super kwaliteit blauwe maansteen met super glans en heel veel kleur. In goede kwaliteit zilveren zetting.

Korte reading op dit kristal:

Bij bestelling van dit kristal ontvang je de bovenstaande algemene reading op de energie van deze kristalsoort en tevens een korte persoonlijke reading op maat, over wat dit kristal specifiek aan jou komt aanreiken!

 

Foto:

Artikel code: Blauwe Maansteen vlam hanger 002

Prijs:  € 25,-                                                

Afmetingen: 1,8 cm lang

Kenmerken: Prachtige super kwaliteit blauwe maansteen met super glans en heel veel kleur. In goede kwaliteit zilveren zetting.

Korte reading op dit kristal:

Bij bestelling van dit kristal ontvang je de bovenstaande algemene reading op de energie van deze kristalsoort en tevens een korte persoonlijke reading op maat, over wat dit kristal specifiek aan jou komt aanreiken!

 

Voor meer informatie over deze bijzondere Meesterkristallen sieraden : Zie “In the Spotlight” in de vorige nieuwsflits!!

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

 

 

Kristallen aansluitend op deze tijdsperiode en energieen in het planetaire process van Ontwaken:

 

Arkansas knuffelstenen:

Ultieme transformatie, versnelling en verheldering van je Bewustwordings- en healing processen

 

Foto:

Artikel code: Arkansas knuffelsteen

Prijs: Aanbieding € 7,50  per stuk          

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Kraakheldere bergkristallen uit Arkansas, zeer krachtig en transparant. Super kwaliteit!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijne licht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.

In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansas kristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is), des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend.

Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je werkt met dit kristal. Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet.

Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen. Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude schaduwstukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Geslepen pyriet:

Krachtige diepgaande awarding waarbij je eigen Zijnslicht mee kan stromen. Awarding dus op diepgaande niveaus maar vanuit je eigen Licht!

 

Foto:

Artikel code: Pyriet knuffelstenen  (uitzonderlijk!!)

Prijs: € 9,50 per stuk                                

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: echt uitzonderlijk! Want pyriet is zo broos dat het bijna niet te slijpen is. Deze knuffelstenen zijn relatief glad geslepen maar dragen nog openingetjes in zich waardoor de pyriet fonkeling je tegemoet komt! Prachtige energie!!

Korte algemene reading op dit kristal:

Pyriet helpt je enorm goed om je aarding sterk en stevig neer te zetten en helpt tevens om je hoogste Licht Kracht ook daadwerkelijk tot en met in je aarding te trekken. Dit kan je helpen je Hoger Licht steeds verder te belichamen, uiteindelijk ook tot in al je onderste chakra’s. Dit is een bijzondere kant wat pyriet tot een uiterst waardevol hulpmiddel maakt in je Ascensie groei en Lichtwerk met kristallen. Door deze kwaliteiten van pyriet maakt deze steensoort het ook mogelijk om intense meditaties te ervaren en versterkt het de opname van Kosmische energie in je Bewustzijn.

Het brengt het Gouden Bewustzijns Licht voort en trilt hiermee jouw eigen Gouden Bewustzijn aan, waardoor je meer tot ontwaken kunt komen. Hiermee wekt het ook je innerlijke kwaliteiten en geestelijke vermogens.

Daarnaast bevorderd het ook de algehele Licht en energie doorstroming in je hele systeem.

© Willemien Timmer, 2005

 

 

Roze Opaal:

Diepgaande opening en activatie van je Hart Kracht en Onvoorwaardelijke Liefde

 

Foto:

Artikel code: Roze Andes opaal

Prijs: €  9,50 per stuk                               

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Mooie kwaliteit zacht roze opaal voor een relatief zacht prijsje! Prachtige energie!!

Korte algemene reading op dit kristal:

Roze opaal is roze gekleurde Andes opaal. Het komt voor in diverse roze tinten, van heel licht tot heel donker. Het is een nog weinig bekend kristal, die uitermate mooi werk voor je kan verrichten als je het inzet voor healing (voor jezelf of voor een ander).

Met heel zachte roze Engelenkracht doorloopt dit kristal je systemen. Het verwarmt, verzacht en heelt oude stukjes en brengt er zachte Liefde voor in de plaats. Acceptatie, begrip, je gekoesterd weten. Heel hoge fijne trillingen. Verbonden aan de hogere levels van de Roze Galactische straal. Heel zacht en liefdevol. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen. En verbind je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de Eenheid was. Het brengt ook deze Eenheidsenergie in heel je wezen terug.

Roze opaal is een zachte heler van heel je buikgevoel en hart. Het brengt met hoge fijne Lichttrillingen opnieuw de verbindingen met Engelenrijken en Heelheid in je Wezen terug. Het Eenheidsbewustzijn van volmondige Goddelijke Liefde is in dit kristal sterk vertegenwoordigt. Het draagt een heel zachte, lieve, helende kracht, die je wezen omarmt en koestert. Als een warme Liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid, etc. opgelost wordt. Een zeer bijzondere kracht die je snel verder op weg naar je verlichting zal helpen door de zachte maar o zo diepe schoonmaak die dit kristal komt brengen.

Dit kristal brengt ook zachte liefdevolle Engelen energie in je systeem, maar van een heel andere orde als bijv. de echte Engelen kristallen. Dit kristal opent met zachtheid je hart voor je Zelf, opdat je jezelf meer Lief mag hebben, jezelf mag accepteren zoals je Bent. Maar ook alle lagen van je hart mag ontdekken. Een bijzonder kristal wat je meeneemt op ontdekkingsreis in je Zelf. Het kristal opent, verzacht, verwarmd en heelt hierbij alles wat jouw hartkracht nog in de weg staat. Het helpt je je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurd. Bijzonder liefdevol kristal, uitermate goed geschikt voor je hart en Ascensie groei!!

© Willemien Timmer januari 2006

 

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

Mei 2011

 

 

 

 

 

 

Zat 7 mei 10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 4

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

Zon. 8 mei 10-17.00 uur

Transmissie workshop:

Kristallen schedels en velden van Creatie

 

Nog 2 plaatsen vrij!!!

Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

€ 99,99 per persoon

 

 

 

 

Zat 14 mei

10-16.30 uur

Nieuw!!

Ascension Glyph Intensive     

 

Tip: Neem pen/potloden en papier mee!

 

nog plaatsen vrij!!

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 133,-

 

 

 

 

Zat 21 mei

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 5

 

 

(deze groep is al vol!)

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

Zon . 22 mei

10-17.00 uur

 

Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 1

 

nog 2 plaatsen vrij!!

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

zat. 28 &
zon. 29 mei.'10,

Verdiepingsworkshop Lichtwerk

opleiding 9

 

(Deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€200,-
per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juni 2011

 

 

 

 

 

 

Zat. 4 juni 2011

10.00-17.00 uur

Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 2

 

nog 2 plaatsen vrij!!

opleiding

€ 111,-

Zon. 5 juni 2011

10.00-17.00 uur

Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 3

 

nog 2 plaatsen vrij!!

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

Maandag 6 juni 2011

10.00-16.30 uur

66-11 Portaal 

 

(onder voorbehoud!!!)

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-

 

 

 

 

Zat 11 juni

10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 6

 

(deze groep is al vol!)

 

 

 

 

 

 

 

 Zat. 18 juni 2011

10.00-16.30 uur

 

Je praktijk als verlengstuk van je eigen Bewustzijn en energie

 

nog plaatsen vrij!!

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 € 111,-

 

 

 

 

 Dinsdag 21 juni 2011

10.00-16.30 uur

 

Zomer Zonnewende viering met een kristallen labyrint voor Moeder Aarde en Ascensie van Al Wat Is

 

(Buiten-workshop)

 

nog plaatsen vrij!!

 Healing,
Ascensie,
& activatie
workshop

 € 111,-

 

 

 

 

zat. 25 &
zon. 26 juni'10,

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 10

 

(Deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€200,-
per persoon

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                     T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves onder het volgende web-adres:

www.praktijk-apofyliet.hyves.nl

of:

http://apofyliet.hyves.nl/

                      

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J