Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Het is helaas alweer enige tijd geleden dat de vorige nieuwsbrief uitkwam, maar alle tijd vliegt ook zo immens hard in deze tijd, dat het er amper van komt om alles een beetje up to date op papier te krijgen. Er zijn vele processen die de aandacht vragen, persoonlijk, collectief en binnen het Grote Geheel. En voor je het weet is er weer een maand voorbij.

Bij deze een vrij uitgebreide nieuwsbrief met veel nieuwe informatie over de processen van deze tijd, vele nieuwe producten van grote energetische waarde en ondersteunende kracht en vele nieuwe hoogfrequentie losse workshops (voor iedereen toegankelijk) die zich hebben aangediend.

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

                                         

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*In the Spotlight: nieuwe Activatie & transformatie consulten

*Nieuw: Ancient Egyptian sieraden met Universele energie en helende kracht

*Artikel:  Ontwaken in de Nieuwe Tijd (Deel 2)

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2013

*Aanbiedingen  in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

*Praktijk Apofyliet is gesloten van 27 maart t/m 5 april i.v.m. belangrijk planetair, Galactisch, collectief en Kosmisch Activatiewerk voor het grote Geheel in Egypte.

Ik probeer hierna weer zo spoedig mogelijk alle mails te beantwoorden!

 

*Gezien de steeds wisselende energie Flow en steeds verder verhogende frequenties van deze tijd is het steeds moeilijker ver vooruit te plannen wat betreft workshops die exact aansluiten bij de energieën van het moment, daarom is het vooralsnog steeds een planning van enkele maanden vooruit wat betreft de los te volgen workshops.  Om de frequenties zo up to date mogelijk af te stemmen en uit te lijnen op de energie en processen van dat moment.

De nieuwe activiteitenagenda van komende periode vind je  terug in de nieuwsbrief en op de website(activiteitenagenda).

 

*Ondanks de BTW verhogingen van oktober 2012 heb ik de prijzen van alle kristallen en vrijwel alle workshops ongewijzigd gehouden, en was nog aan het bezinnen hoe en wat daarmee te doen. Maar heb op dit moment besloten dat alle prijzen verder niet gewijzigd gaan worden ondanks de hogere BTW doorvoering van de overheid.

Dat betekend dat de prijzen verder blijven zoals ze nu zijn en er geen extra 2 % btw in rekening gebracht gaat worden. Dit om iedereen vanuit het hart tegemoet te komen!! En om trouw te blijven aan mijn eigen gevoel en prijzen die ik al sinds de start van Praktijk Apofyliet in januari 2004 hanteer!!

 

*Wat ik eigenlijk nooit doe, bij deze dus wel, en eenmalig: een aantal nieuwe schedels van serieuze Caretakers  die een nieuw thuis zoeken, mogen via Praktijk Apofyliet de wijde wereld in, op zoek naar hun nieuwe Thuis.

Enkele schedels die niet de zogeheten bezieling dragen, maar wel volledig krachtig opgeladen zijn met liefdevolle helende krachten van het Kristalwezen zelf, die in deze schedels volledig tot hun recht komt en tot bloei gebracht is door voorgaande Caretakers.

Ook deze krachtige maatjes kunnen je prachtig bijstaan in je eigen groei en bieden stuk voor stuk hun liefdevolle healing aan, voor wie zich daartoe geroepen voelt.

De meeste van deze schedels staan hier al meerdere jaren en zijn dus ook volledig opgenomen geweest in (de energie van) het team van kristallen schedels waar ik mee mag werken.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

Op dit moment zijn er ook nog  een paar eigen schedels uit mijn ‘samenwerkend team’, die klaar zijn om te vertrekken en die zich hebben aangemeld om te vertrekken. Deze schedels hebben gedurende meerdere jaren in ‘mijn team’ samen gewerkt, en zijn daardoor krachtig werkzaam en hebben reeds vele verbindingen open staan.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

 

 

…Praktijk Apofyliet telkens op zoek is naar nieuwe ondersteuning van hoog frequente aard om hulpmiddelen en of healingtools om ieders processen zo goed mogelijk te helpen dragen in deze uitdagende en veelal hobbelige tijd.

Elk hulpmiddel of healingtool is letterlijk wat dat is: een hulpmiddel, niet een medicijn of wonder wat alle stenen wel even van je pad rolt.

Echter in je groei kan het soms bijzonder fijn zijn je te omringen door hoogfrequente artikelen, healingtools, kristallen of andere middelen om je zo soepel mogelijk door je processen te helpen gaan. Jij bent echter degene die het mag doen, maar met een mooie energie en ondersteuning aan je zij kan het soms wel degelijk een beetje lichter zijn !

Alle producten van kristallen tot energetische tools zijn met zorg en aandacht stuk voor stuk uitgezocht op frequentie, energie en waarde voor  deze tijd en ook afgestemd op de processen van deze tijd.

Regelmatig biedt Praktijk Apofyliet dan ook nieuwe producten en healingtools aan die volledig in resonantie zijn met de processen van Vernieuwing en Bewustwording van deze tijd!

 

…er nog steeds heel veel aan nieuwe artikelen en informatie in de planning zit (helaas al een hele poos) om uit te werken voor nieuwsbrieven of boeken, omdat de inspiratiestroom en processen en dus ook Kosmische informatie van een ongekende orde is in deze tijd. Maar dat het me gewoonweg aan tijd ontbreekt om alles op papier te zetten (Alles op de juiste Devine Timing natuurlijk)vanwege de vele consulten en workshops. Die hoe dan ook voorrang hebben omdat ze zowel persoonlijke ondersteuning en groeiwerk omvatten als ook groepswerk en daarmee ook collectief, planetair, galactische en kosmisch werk voor de nieuwe tijd omvatten.

Des te meer blij ben ik dan maar weer wanneer er tenminste een klein beetje informatie op papier komt, zoals de artikelen van “wat is er gaande in deze tijden?” Al is het een puntje van de ijsberg, het is tenminste iets wat vastgelegd wordt van de ongekende mogelijkheden en processen van deze tijd, die nooit eerder op aarde in deze vormen zo zijn voorgekomen.

Lieve mensen, deze tijden hebben we al eeuwen en eeuwen op gewacht en we razen ze in volle vaart door op alle trillingsverhogingen en stroomversnellingen die dat brengt.

Probeer mede daarom alleen al zo nu en dan eens stil te staan bij de unieke tijd waarin we leven, en al zijn de processen vaak uitdagend en intens, probeer zo nu en dan ook een beetje te genieten…deze tijden komen nooit meer terug en zijn een unicum ook in het Universum! Niet alleen op aarde.

 

 

 

 

 

Mini Activatie & Transformatie Consult (11-11 consult)

 

Mail me 1 korte vraag waarop ik ga afstemmen en mijn eigen gecreëerde oud Egyptische kaarten set  inzet, naast healing/reading channeling of wat maar naar voren mag komen op dat moment.

*Deze kaartenset is nog ‘in wording’, maar het prototype is al sinds november 2012 door mij in gebruik in reizen en groepen en blijkt tot nu toe verbazend krachtig, helder, inzicht gevend, helend en effectief te zijn, en is uiteraard van een Universele aard al is het via mijn Zijn en  ‘ingang’ vanuit het Oud Khemitische veld gechanneld doorgegeven.*

 

De ‘uitkomst’ ontvang je kort uitgewerkt per mail of per facebook mail (berichtjes) wat je wenst.

Deze ontvang je zo spoedig mogelijk na het consult.

Aanvragen mogen ook per facebook chat!

 

Uitwisseling ter investering in je Zelf : € 11,11 (per vraag)

Betaling voorafgaand aan het mini consult. (De gegevens ontvang je van me zodra ik je aanvraag binnen heb).

 

Waarom 11-11 ??

De 11.11 frequentie staat voor diepe transformatie, nieuw ontwaken en activatie of wekken van nieuwe codes in je Bewustzijn en Ascensie groei.

Deze codering werkt diep in het consult door en dat betekend dat er naast een antwoord/inzicht op je vraag ook een activatie plaatsvind die een transformatie en groei proces (omtrent je vraag) in gang wordt gezet.

 

Aanvragen kun je mailen naar : info@praktijk-apofyliet.nl

Of via facebook! (maar ook dan graag met vermelding van je privé mailadres)

 

 

De ervaringen met en reacties van mensen na een dergelijk mini consult zijn tot nu toe erg enthousiast, blij (verrast) en treffend. Ik mocht tot nu toe van iedereen een blije reacties ontvangen met hoe treffend en herkenbaar de kaartleggingen en mini consulten in totaliteit waren! En hoeveel beweging, verheldering en groei ze aanzetten!

Dank jullie allemaal voor jullie lieve reacties! Heerlijk hartverwarmend om terug te horen!

 

 

NIEUW:

Uitgebreider Activatie & Transformatie Consult (33-33 consult)

 

Een zelfde soort consult als bovenstaande maar dan een stuk uitgebreider!!

 

Uitwisseling ter investering in je Zelf : € 33,33 (per vraag/thema van proces)

Betaling voorafgaand aan het mini consult.

(De gegevens ontvang je van me zodra ik je aanvraag binnen heb).

 

Waarom 33-33 ??

De 33.33 frequentie staat voor de frequenties van het Heilig Huwelijk en de Heilige Drie Eenheid. Onze allerhoogste Goddelijke Aspecten van Zijn. Het Heilig Huwelijk dient in ons Ascensieproces plaats te vinden tussen ons overkoepelend Mannelijk en Vrouwelijk Veld (de overkoepelende polariteit en dualiteit in ons Bewustzijn en Al Wat Is) van waaruit dus balans ontstaat, neutraliteit in de polariteit/dualiteit. Dat is het veld van waaruit de Heilige Drie Eenheid van ons Bewustzijn ‘geboren’ kan worden. Anders gezegd weer ervaren kan worden. Het Holy Trinity veld beslaat de frequenties van Goddelijk Mannelijk, Goddelijk Vrouwelijk en Goddelijk Kind (Divine Child). Deze laatste wordt weer toegankelijk wanneer alle polariteit in ons gebalanceerd is. Dit veld is de ingang of doorgang naar ons volledig Potentieel, de I Am of onze Godsvonk. En is overkoepelend aan al die lagen, dimensies en aspecten die je Bent. Bewust en misschien nog onbewust.

Als deze frequentie actief wordt/bewust ervaren wordt, dan  pas wordt het mogelijk daadwerkelijk alle dimensies van ons Zijn in volledig bewustzijn te leven, ook in het hier en nu (3D embodyment). En ook daadwerkelijk vanuit Goddelijke Vreugde, Goddelijk Perspectief en de Wijsheid van ons Zijn volledig op alle lagen te dragen, uit te dragen en te belichamen (Ascensie).

De consulten vanuit de 33.33 frequentie bieden naast inzichten, heling en activatie op je proces-groei- vragen ook een diepgaande opening en activatie in de balancering van je Overkoepelende Velden, op weg naar het innerlijk Heilig Huwelijk en de Creatie van ‘geboorte’ van de Holy Trinity in je eigen Bewustzijn!

 

 

Aanvragen kun je mailen naar : info@praktijk-apofyliet.nl

Of via facebook! (maar ook dan graag met vermelding van je privé mailadres)

 

 

 

Met heel veel Liefde, vreugde en plezier in overeenstemming met de energieën van het Nu heb ik in mijn geliefde Thuis Egypte prachtige nieuwe sieraden ontworpen en laten maken.

Alles handgemaakt, uiterst verfijnd gedetailleerd en van een prachtige kwaliteit!!!!

Alle sieraden bevatten Egyptische antieke symbolieken, die in feite Universele frequenties en codes in zich dragen en daarmee ook uiterst krachtig, bekrachtigend en effectief zijn voor de processen en groei in het hier en nu!

 

(En het leuke is, er is nog meer in ontwikkeling en op komst!!)

 

Hier onder vind je een deel van de collectie welke op dit moment nog op voorraad is. Er is momenteel al een heleboel verkocht!

De gehele nieuwe collectie vind je hier:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopegyjewelry.htm

Maar aangezien ik binnen korte tijd terug ga, is het mogelijk ook om nieuwe voorraad en bestellingen mee te nemen.

Dus zie je iets wat er op dit moment niet meer is? Laat het me weten en ik zorg dat het er begin april 2013 wel weer is!

 

       

Handgemaakt op speciale bestelling & ontwerp van Praktijk Apofyliet!

          Sieraden met Bezieling, energie en speciale symboliek!

 

Foto:

Artikel code: Scarabee hanger Amethist

Prijs: € 33,-                             Uitverkocht! Op bestelling weer leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt! Achterzijde open en volledig bewerkt.

Symboliek en energie:

Kheper, de scarabee staat symbool voor het Nieuwe Ontwaken, het nieuwe Tijdperk en de opkomende zon. Hij symboliseert dus deze tijd van Bewust wording waarin we weer volledig gaan ontwaken in ons eigen Gouden (Zonne) Bewustzijn.

De kracht van amethist helpt je om dieper af te stemmen op je eigen Hoger Bewustzijn en vanuit diepe ontspanning en afstemming een diepere connectie met je eigen Zijn te her-inneren.

 

 

Foto:

Artikel code: Scarabee hanger Parelmoer

Prijs: € 33,-                             1 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt! Achterzijde open en volledig bewerkt.

Symboliek en energie:

Kheper, de scarabee staat symbool voor het Nieuwe Ontwaken, het nieuwe Tijdperk en de opkomende zon. Hij symboliseert dus deze tijd van Bewust wording waarin we weer volledig gaan ontwaken in ons eigen Gouden (Zonne) Bewustzijn.

De kracht van de witte parelmoer brengt een diepgaande zuiverheid en zuivering, waardoor je Bewustzijn verder kan transformeren van onbewustzijn (schaduw) naar Licht (bewustzijn).

 

 

Foto:

Artikel code: Scarabee hanger Lapis Lazuli

Prijs: € 33,-                             nog 1 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt! Achterzijde open en volledig bewerkt.

Symboliek en energie:

Kheper, de scarabee staat symbool voor het Nieuwe Ontwaken, het nieuwe Tijdperk en de opkomende zon. Hij symboliseert dus deze tijd van Bewust wording waarin we weer volledig gaan ontwaken in ons eigen Gouden (Zonne) Bewustzijn.

De kracht van lapis lazuli brengt je in diepere verbinding met je eigen innerlijke Kennis en Wijsheid, waardoor je derde oog dieper geopend wordt en Soul Memories van je Ziel weer vrij komen.

 

 

Foto:

Artikel code: Scarabee hanger Turkoois

Prijs: € 33,-                             nog 1 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt! Achterzijde open en volledig bewerkt.

Symboliek en energie:

Kheper, de scarabee staat symbool voor het Nieuwe Ontwaken, het nieuwe Tijdperk en de opkomende zon. Hij symboliseert dus deze tijd van Bewust wording waarin we weer volledig gaan ontwaken in ons eigen Gouden (Zonne) Bewustzijn.

De kracht van turkoois brengt een immense stroming en afstemming op het nu teweeg en plaats je helemaal in de Flow of Life. De turkoois bevorderd vernieuwing en is direct verbonden aan de energie van de nieuwe tijd.

 

 

Van al deze kristalsoorten in deze vorm van de Scarabee zijn ook bijpassende prachtige armbanden leverbaar, zie hieronder 1 voorbeeld, zie verder de website:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopegyjewelry.htm

 

Foto:  

Artikel code: Scarabee armband Amethist

Prijs: € 77,-                             Nog 1 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt! Prachtige lichte amethist van super mooie kwaliteit! Achterzijde open en volledig bewerkt.

Symboliek en energie:

Kheper, de scarabee staat symbool voor het Nieuwe Ontwaken, het nieuwe Tijdperk en de opkomende zon. Hij symboliseert dus deze tijd van Bewust wording waarin we weer volledig gaan ontwaken in ons eigen Gouden (Zonne) Bewustzijn.

De kracht van amethist helpt je om dieper af te stemmen op je eigen Hoger Bewustzijn en vanuit diepe ontspanning en afstemming een diepere connectie met je eigen Zijn te her-inneren.

 

 

Hangers in 925 zilver, volledig handgemaakt en prachtig gedetailleerd!

 

Foto:

Artikel code: Unity hanger

Prijs: € 55,-                 nog 2 stuks in hoogglans zilver versie per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt! Leverbaar in licht of donkere versie (zie foto). Met een speciale techniek bewerkt zodat deze oud lijkt, maar ook op bestelling leverbaar in volledig hoogglans zilver!

Op dit moment alleen de hoogglans versie op voorraad!

Aan de achterzijde zijn 2 oogjes bevestigd waar de ketting doorheen kan.

Symboliek en energie:

In deze hanger is de symboliek van het symbool van “Unity” uitgebreid en gedetailleerd afgebeeld. De 2 personen zijn de energie/afbeelding van Hapi, de energie (‘God’) verbonden aan de Nijl en daarmee aan de leven gevende oneindig stromende Kracht. Het knopen van de koorden wat deze 2 uitdrukkingsvormen van Hapi laat zien, symboliseert het verenigen van polariteiten in de Eenheid van het Hart. Het symbool werd in verschillende uitdrukkingsvormen (met verschillende ‘Goden”) toegepast als het ging om het verenigen van ‘De 2 Landen”(Opper en neder Egypte) maar is universeel voor het verenigen van Overkoepelende Polariteiten zoals mannelijk/vrouwelijk, angst/ Liefde, Licht/ donker, etc. en brengt in jouw bewustzijn de energie van vereniging, balancering en harmonie.

 

Foto:

Artikel code: Sechmet hanger

Prijs: € 65,-                             nog 2 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt! Op de achterzijde zit een ringetje om aan een ketting te kunnen hangen.

Symboliek en energie:

Sechmet is de Goddelijk Vrouwelijke Kracht die een enorme power in zich draagt. Een power die zowel diep transformerend als destructief (vanuit onbewustzijn) kan zijn. De kracht van Sechmet in deze hanger helpt je diepgaande transformaties aan te gaan in je eigen Bewustzijn om dieper te ontwaken in je eigen Zijn en mogelijkheden qua Scheppende Kracht. Sechmet is namelijk ook sterk verbonden met de Creatie Kracht en het Zonne Bewustzijn. Ze helpt je de zonnevlecht thema’s uit te zuiveren van onbewustzijn naar bewustzijn en van ego naar ego-loosheid. Ze  opent je eigen Zonnekracht van power, Joy, schepping en vreugde binnen je Zijn.

 

Foto:

Artikel code: Djed hanger (replica van origineel!)

Prijs: € 29,-                             2 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt! Replica van een Djed symbool die gevonden is in Abydos!!!

Symboliek en energie:

De Djed staat symbool voor de ‘ruggengraat’ van Osiris en is de oprijzende Kracht van Bewustzijn. de groei die wij als Ziel maken om vanuit onbewustzijn naar volledig Bewustzijn en Meesterschap te groeien. Het verbind je met de Kracht van Osiris, die het Overkoepelende originele blauwdrukveld van het Mannelijk Aspect vertegenwoordigd (voorbij de littekens van het mannelijke veld zoals overleving dus bijv).

Deze hanger helpt je dieper/hoger op te rijzen in Bewustzijn en voorbij je eigen littekens van de Ziel te groeien om tot een dieper Ontwaken te komen in je eigen Zijn en Meesterschap.

 

Foto:

Artikel code: Djed- Tyet hanger

Prijs: € 29,-                             nog 1 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt!

Symboliek en energie:

De Djed staat symbool voor de ‘ruggengraat’ van Osiris en is de oprijzende Kracht van Bewustzijn. de groei die wij als Ziel maken om vanuit onbewustzijn naar volledig Bewustzijn en Meesterschap te groeien.

De Tyet is verbonden met de Magie van Isis, de Goddelijk Vrouwelijke Magie die de sleutel draagt om tot volledige Ascensie of Meesterschap te komen doordat deze kracht de liefdevolle balancering kan brengen tussen onze overkoepelende polariteiten (mannelijk en vrouwelijk).

Deze hanger brengt je in dieper contact met je eigen innerlijke Isis Magie (van het Vrouwelijk aspect in jou) opdat je sterker en dieper in je eigen Bewustzijn kan groeien en je eigen Djed kan laten oprijzen (Kundalini door de ruggengraat, waardoor je krachtiger in je Meesterschap en volledig ontwaakt Bewustzijn gaat staan).

 

 

Foto:  

Artikel code: Armband Gevleugelde Isis groot

Prijs: € 55,-                 nog 1 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt!

Symboliek en energie:

Isis is de ‘personificatie’ van Onvoorwaardelijke Liefde en het Overkoepelend Vrouwelijk Bewustzijnsveld, met kwaliteiten als acceptatie, compassie, heling, zachtheid, wijsheid, etc.

De uitdrukking van de gevleugelde Isis biedt bescherming vanuit het Onvoorwaardelijke Liefdevolle hart en verbinding met de eigen hartenergie, welke een oneindige kracht en drijfveer is, van waaruit de Ziel spreekt, leeft, tot uitdrukking komt.

Deze armband brengt je de energie van bescherming vanuit je eigen hart en helpt je dieper in je eigen Multidimensionale hart te settelen en van daaruit te leven.

 

Foto:        

                     

Artikel code: Armband Gevleugelde Isis klein

Prijs: € 48,-                             1 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt!

Symboliek en energie:

Isis is de ‘personificatie’ van Onvoorwaardelijke Liefde en het Overkoepelend Vrouwelijk Bewustzijnsveld, met kwaliteiten als acceptatie, compassie, heling, zachtheid, wijsheid, etc.

De uitdrukking van de gevleugelde Isis biedt bescherming vanuit het Onvoorwaardelijke Liefdevolle hart en verbinding met de eigen hartenergie, welke een oneindige kracht en drijfveer is, van waaruit de Ziel spreekt, leeft, tot uitdrukking komt.

Deze armband brengt je de energie van bescherming vanuit je eigen hart en helpt je dieper in je eigen Multidimensionale hart te settelen en van daaruit te leven.

 

Foto:

Artikel code: Hanger Gevleugelde Isis

Prijs: € 25,-                             3 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt!

Symboliek en energie:

Isis is de ‘personificatie’ van Onvoorwaardelijke Liefde en het Overkoepelend Vrouwelijk Bewustzijnsveld, met kwaliteiten als acceptatie, compassie, heling, zachtheid, wijsheid, etc.

De uitdrukking van de gevleugelde Isis biedt bescherming vanuit het Onvoorwaardelijke Liefdevolle hart en verbinding met de eigen hartenergie, welke een oneindige kracht en drijfveer is, van waaruit de Ziel spreekt, leeft, tot uitdrukking komt.

Deze hanger brengt je de energie van bescherming vanuit je eigen hart en helpt je dieper in je eigen Multidimensionale hart te settelen en van daaruit te leven.

 

 

Foto:

Artikel code: Ankh hanger

Prijs: € 15,-                             3 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt!

Symboliek en energie:

De ankh staat symbool voor de levenskracht en voorziet je bewustzijn en energie van steeds opnieuw nieuwe (Levens) kracht opdat je jouw Pad van groei en bewustwording steeds dieper en verder kunt gaan.

 

Foto:

Artikel code: Lotus hanger

Prijs: € 19,-                             nog 1 stuks per direct leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt!

Symboliek en energie:

De lotus symboliseert de hoogste zuiverheid, waarheid en afstemming met je eigen pure Zijn.

Deze hanger brengt je in een diepere afstemming met je eigen zuiverheid en integriteit en je eigen Ziel en Zijn.

 

Foto:

Artikel code: Hathor- Kheper armband

Prijs: € 44,-                 Niet (meer) op voorraad, op bestelling leverbaar!

Afmeting:

Materiaal: 925 zilver

Bijzonderheden: Volledig hand gemaakt!!! Zeer gedetailleerd! Speciaal op bestelling gemaakt!

Symboliek en energie:

De krachten van Hathor gecombineerd met de scarabee Kheper.

Kheper, de scarabee staat symbool voor het Nieuwe Ontwaken, het nieuwe Tijdperk en de opkomende zon. Hij symboliseert dus deze tijd van Bewust wording waarin we weer volledig gaan ontwaken in ons eigen Gouden (Zonne) Bewustzijn.

De energie van Hathor is Joyfull, speels, creatief en bijzonder helend. Hathor draagt een immens pallet van kwaliteiten en frequenties met zich mee om je diepere healing en bewustwording aan te reiken. De Sacred sound en werken met kleuren zijn daar slechts enkele voorbeelden van. De energie van Hathor is warm, liefdevol, zorgzaam en stimuleert je eigen scheppende vermogen (creativiteit), speelsheid, vreugde.

Dat is exact wat deze armband ook voor jouw energie en bewustzijn komt brengen, in alle subtiliteit!

 

 

De gehele nieuwe collectie vind je hier:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopegyjewelry.htm

Maar aangezien ik binnen korte tijd terug ga, is het mogelijk ook om nieuwe voorraad en bestellingen mee te nemen.

Dus zie je iets wat er op dit moment niet meer is? Laat het me weten en ik zorg dat het er begin april 2013 wel weer is!

 

 

 

 

Ontwaken in de Nieuwe Tijd (deel 2)

 

Hoe vaak hebben we het al niet gedacht, ervaren, geschreven of uitgesproken afgelopen jaar, en hoe meer dan waar is het juist in deze tijd: het is pittig.  Vele pioniers, Lichtwerkers, of ontwakende zielen, hoe je ze ook wilt noemen zitten al geruime tijd, zekere vanaf 2012 in heftige diepgaande processen en daar waar we dachten dat het niet heftiger kon gaan worden, alsof we de bodem van de put wel bereik hadden, daar blijkt nu een nog verdere diepgang (een luikje in die bodem van de put) te zijn aangeboord. Waardoor het wel degelijk nog dieper, pittiger, uitdagender blijkbaar kan zijn in het hier en nu dan wat we eerder al te verstouwen hebben gekregen.

Aan alle kanten, inclusief mijn eigen processen, hoor ik deze  pittigheid en uitdagingen in processen terug komen. De vele pioniers en dieper ontwaakten  zitten feitelijk allemaal in het zelfde schuitje. Ieder in zijn/haar volkomen eigen processen en daarin weer uniek en met eigen signatuur. Maar desalniettemin allemaal even diepgaand.

Geen makkelijke opgave deze nieuwe tijd en 2013-frequentie, die daadwerkelijk de bodem onder het oude fundament lijkt aan te raken  en de meest pijnlijke oeroude processen van onbalans en dualiteit ten top triggert. En alles mag uitgespeelt worden (en dat gebeurd ook momenteel) op het 3D alledaagse leven niveau. En juist dat feit maakt de processen van groei, heling, balancering lastiger dan ooit. Terwijl het uiteraard juist om deze uitdaging gaat: doorwerken van alle polariteit/dualiteit die nog waar dan ook in je Bewustzijn aanwezig is, uitwerken in het alledaagse hier en nu leven, in de materie, in de stof.

Al het oude lijden, alle oude emoties, harte pijnen, alle oude fundamenten van overleving of juist het willen terugtrekken en bijltje er bij neergooien komen volop uitgelicht naar voren in het nu. De uitdaging ligt daarin om toch in het volste vertrouwen, misschien wel dieper dan ooit, door te gaan. Maar dat valt lang niet mee.

Het voelt alsof je  ‘gedwongen’ wordt ten diepste naar zich Zelf en de eigen schaduw te kijken. Nu kennen we dat allemaal wel, als je al langer op het pad van ontwaken bent. Maar ook dit lijkt nu een top-level van uitdaging te bereiken. Wat dan ook nog eens alle energie die je nog over hebt lijkt te kosten. Waardoor ik regelmatig hoor, en ook zelf ervaar, dat daar momenten zijn waarop die bijna onmogelijke strijd het lijkt te winnen en gevoelens als het bijltje er bij neer willen gooien voorbij komen. Moment opnames, maar toch. Het zijn oer-oude gevoelens van dualiteit en dus ook oud fundament.

We hebben al zoveel (eeuwen) gestreden voor onze hoogste Missie, bedoelingen, wensen, hoop en wat dan ook. En in het nu lijkt het op de top gedreven te worden, waardoor echt die basis-blauwdrukken van die diepste wonden in ‘opgeven’, ‘de moed laten zakken’, ‘het strijden voor vrede, rechtvaardigheid, licht’ in de eigen groei aangeraakt worden. Op een ongekend dieptelevel.

Het ‘probleem’ van de frequenties van dit moment, en feitelijk al gaande en steeds verder in de verdieping gaand sinds de 2012-energie, is dat zelfs de pioniers onder ons, met een grote helderheid in bewustzijn lang niet altijd meer weten hoe en wat nu verder, wat de Hogere Bedoeling is en hoe nu verder. Al heb je nog zoveel en diepgaand contact met Meestervelden of de Kosmos, ook van daaruit lijken momenteel weinig antwoorden te komen.

Het is wat ik al tijden ook zelf ervaar en benoem: het werkelijk blind varen op de Flow of Life. Zonder navigatie, behalve het hart vol vertrouwen. En volledig vanuit het Nu. Op  de juiste Kosmische Timing komen de juiste antwoorden, synchroniciteiten, bedoelingen door in het openstaande en ontvankelijke hart. En hoe getraind we daarin misschien ook al zijn geraakt in de afgelopen jaren van groei, ook dit bereikt een hoogte/dieptepunt in het nu en vormt een uitdagende factor die om nog diepere overgave, vertrouwen, geloof, hoop en moed vraagt. En nog meer bekrachtigd hoe belangrijk het is dicht bij je Zelf te staan, in je Meesterschap zogezegd wat je al ‘binnen gehaald’/ eigen gemaakt hebt. Alles uit de kast te trekken wat je al belichaamd, aan moed, hartkracht, vertrouwen, overgave, meegaan in de stroming, helder en alert blijven, bewust hart en mind in balans combineren, en een diepe aarding, en wat al niet meer.

Maar om eerlijk te zijn…..ook dat valt niet mee.

Velen met mij ervaren in deze frequenties en uitdagende tijden de vermoeidheid die ook begint toe te slaan. Vermoeidheid niet alleen van de afgelopen jaren aan trillingsverhogingen en processen die doorlopen zijn. Vermoeidheid van eeuwen en eeuwen lijkt er uit te komen. Vermoeidheid van het zogezegd afgescheiden zijn van ons eigen Goddelijk Zijn, het ploeteren in de 3D incarnatie cyclus.

Elk stukje hoogtepunt, verheldering, heling of inzicht wat eerder weer de moed en kracht gaf door te gaan, het vertrouwen bekrachtigde, lijkt in het nu weinig meer van een dergelijke uitwerking te hebben. Het lijkt op varen in de mist. We drijven, varen, gaan wellicht nog vooruit, al is dat soms zelfs een vraagteken, en hebben weinig zicht.  Elk lichtpuntje, elk stukje land wat we daarin zien als de mist even optrekt, lijkt alleen ter navigatie op dat moment bedoeld, maar de Bedoeling en eindpunt van de reis, is nog steeds niet helder. Ja, ergens in ons Grote Weten, vanuit onze Spirit, dat zit er, diepgeworteld en krachtig en dat is ook wat we geleerd hebben te verstaan en te vertrouwen afgelopen jaren. Maar in de 3D uitwerking van een wereld in verandering, verwoesting en chaos, en hoe dan ook daadwerkelijk dat hoogste Goddelijke Zij temidden van die beweging en chaos in belichaming te brengen, valt niet mee.  En toch lijkt daar de grootste uitdaging en Bedoeling te liggen…..

Al-oude diepte contracten, afscheiding van de Bron en daarvanuit van oude Zielenaspecten, op welke dimensie laag dan ook lijken uitdrukking te krijgen in het 3D hier en nu leven. En zorgen voor uitdagende chaotische processen. In feite lijkt het werkelijk opnieuw de strijd tussen ‘goed en kwaad’ of ‘licht en donker’ in de belichaming tot uitdrukking te brengen.

Vele Zielsconnecties, met Tweelingstraal, tweelingvlammen, zielemaatjes en al die andere vormen van afgesplitste delen van ons totale Goddelijk Zijn lijken meer en meer manifest te worden, aangetrokken te worden om alle polariteit en dualiteitstukken van eeuwen mee uit te balanceren. Strijd van hogere dimensionale levens  en of oude karmische afspraken lijkt in het nu op het 3D aardse vlak vorm aan te nemen en uitgespeeld te worden in persoonlijke conflicten, uitdagingen, strijd. We weten allemaal dat dat niet meevalt als we als we op verschillende golflengtes communiceren en elkaar daardoor niet werkelijk in de diepte verstaan en kunnen begrijpen. Dit lijkt grootschalig aan de gang te zijn. Projecties en zienswijzen, leefwijzen zelfs vanuit de oeroude pijnblauwdrukken en emotionele velden laten ons soms tegen muren aanlopen, daar waar eerder dieper zielsconnecties mogelijk waren. De meest diepe pijn- blauwdrukken vieren hoogtij in deze tijd. En worden door elke Ziel bewust of onbewust geleefd en uitgespeeld.

Elke vorm van verwachting (vanuit welke diep onbewuste kleuring of laag) van je bewustzijn wordt ondermijnt en achterhaalt of tot uitdrukking gebracht in communicatie, verbinding of uitwisseling met anderen. Of ze nu dichtbij je staan als Zielsconnectie of juist op 3D vlak verbindingen zijn waarin afspraken liggen om elkaar dingen te leren. Elke vorm van oordeel, mening, visie ligt onder vuur. En vraagt om nog meer in de diepte naar te kijken, doorvoelen. Nog eerlijker, nog meer vanuit neutraliteit.

Maar de aderen die het onbewuste fundament zovele eonen gevoed hebben, deze aderen van ervaringen binnen de dualiteit die ons hebben laten vereenzelvigen met dualiteit en ons steeds verder  hebben afgescheiden van ons Goddelijk Zijn en dus de Eenheid,  zijn verraderlijk. Er zitten klaarblijkelijk nog zoveel onbewuste lagen of aderen in het oude fundament die nog onderzocht, uitgespeeld en doorleefd dienen te worden….

Het oude fundament brokkelt al jaren af, en hebben we grotendeels achter ons gelaten met de ultieme uitlijning van 21-12-’12. Maar we mogen nog wel dealen met de gevolgen van die diepte blauwdrukken aan pijn, verwondingen van onze gehele descentie geschiedenis. Juist omdat alles gezuiverd, geheeld, gebalanceerd wil worden. Uiteindelijk komt dat voort uit de drive van ons Goddelijk Zijn, om ons weer volkomen te kunnen vereenzelvigen met onze Goddelijkheid. Op alle lagen.

En dat is precies waar de schoen wringt….alle lagen. Dat is wat er nu gaande is. Ons 3D celbewustzijn draagt al die coderingen en pijn-blauwdrukken van al die hogere lagen die beschadigd zijn in dualiteit nog steeds in zich. Dat is wat op het moment uitgespeeld en gezuiverd wordt in de 3-de dimensie. Vaak gaat het allang niet meer om aardse karmische stukjes die uitgewerkt en geheeld worden. We zitten in die hogere Galactische en Kosmische levels ‘te spelen’ die nu in 3D tot uitdrukking komen.

We ervaren, beleven en doorleven het in het alledaagse leven binnen onze groei, ons lijf (gezondheid, vermoeidheid, kwalen zonder fysieke oorzaak) maar de oorzaak ligt niet in dit leven, eerdere aardse levens, maar veelal in een veel groter geheel. Ons Overkoepelend Zijn wenst alle lagen te balanceren, helen en opnieuw te verbinden in ook onze 3D uitdrukkingsvorm van onze Goddelijkheid. Ons fysieke lichaam en leven zijn immers de uitdrukking van wie wij in de Goddelijke Vorm zijn, vormgegeven in de 3d realiteit. Zoals elke dimensie een uitdrukkingsvorm is van wie wij werkelijk Zijn.

Deze tijd, waarin we dieper de Poorten van Ascensie en het Gouden Tijdperk betreden, wordt alle celgeheugen van ons leven binnen andere dimensies tot uitdrukking gebracht. Naar voren gehaald in de 3D realiteit van alle dag om uitgezuiverd te worden. En dat valt niet mee in 3D.

Want we moeten ook nog werken, leven, in onderhoud voorzien, voor de kinderen zorgen, contacten onderhouden, overleven en wat al niet meer. Want dat is de overtuiging die we geleerd hebben door de incarnaties op aarde heen. Volkomen geïndoctrineerd door onze eigen overleving en ‘acceptatie’ van het in 3D aanwezig zijn. En dan komen al deze stukken, ver van je bed voor de aardse persoonlijkheid, om de hoek kijken. Situaties, conflicten, ontmoetingen, ziekte en wat al niet meer wat alles wat we dachten te kennen en misschien al deels te accepteren op de spits drijft. Wat ziels-connecties uit elkaar lijkt te drijven en veel misverstaan teweeg brengt.

Onze persoonlijkheid verzuipt er bijna in. Het is teveel, teveel om daadwerkelijk aan te gaan temidden van het dagelijkse leven, maar tegelijkertijd speelt het zich af in het dagelijkse leven. En moeten we er hoe dan ook mee dealen, naast werk, kinderen, en wat al niet meer.

En antwoorden lijken niet voor het oprapen, lijken er soms geheel niet te zijn of dienen zich maar mondjesmaat aan. Steeds een klein beetje zicht meer. maar geen totaalplaatje waar sommigen onder ons zich toch inmiddels een beetje gelukkiger mee prijsden. (Door je groei steeds opnieuw een groter plaatje kunnen zien van de Bedoeling van processen, persoonlijk en collectief gezien).

Ook dat lijkt weggevaagd met de transitie naar de 2013-frequentie. En dat maakt moedeloos, voor sommigen misschien zelfs depressief, geeft het gevoel het bijltje er bij neer te willen gooien, niet meer mee te willen doen.

Er is immers al zo hard gewerkt, al zoveel jaren, zoveel eeuwen misschien zelfs, aan de bewustmaking en trillingsverhoging van het grote geheel…. Dan mag er toch ook wel eens resultaat zijn.

En ja, ik ervaar op sommige momenten ook daadwerkelijk dat dit, juist waar we nu staan, het resultaat is van al het harde werken, bewust worden, ontwaken, de trilling van het geheel te verhogen. Een resultaat waar onze aardse persoonlijkheid in de nog aanwezige pijnstukjes niet blij mee is. Maar toch, in die momentopnames van zicht op het Overkoepelende Geheel is dit juist waar we dienen te zijn, is dit juist de oogst van alles wat we gezaaid hebben. We hebben ons Zelf in alle lagen gelegenheid gegeven tot uitdrukking te komen in de 3-de dimensie. Dat daar nog veel schaduw, pijn, dualiteit is stukken nu in naar voren komen dient het doel tot ultieme uitzuivering van alle afscheiding en disbalans van ons gehele Goddelijke Wezen. Dat is wat er nu gebeurd. Alle onbewuste stromingen worden in 3D gebracht, tot uitdrukking gebracht. Ook de diepste blauwdrukken, pijnstukken van vele dimensies. Want wanneer wij ook deze stukken kunnen balanceren en helen in de 3-de dimensie zullen ze in alle lagen geheeld zijn. 3D staat lijnrecht tegenover ons Goddelijk Zijn. Het is zogezegd de ultieme polariteit van wie we werkelijk zijn. En ons 3D zijn kent zoveel verborgen deurtjes, kiertjes en hoekjes, welke allemaal belicht mogen worden.

Dus in feite zijn we met de grootste klus ooit begonnen…de ultieme polariteits balancering…menszijn en Goddelijk Zijn.

En nee, dat valt niet mee. Vanuit identificatie met ons Goddelijk Zijn weten we het allemaal, wat de bedoeling is, welke richting we gaan en welke stappen te zetten. En hoewel we dieper dan ooit in uitlijning zijn met ons Goddelijk Zijn ervaren we er bijna minder dan ooit wat van, juist omdat het stuk identificatie met het mens-zijn, de ankering n de uitdagende 3-de dimensie nu alle aandacht opeist. Om vanuit die diepste pijn-blauwdruk van ons Goddelijk Zijn, wat 3D in feite is, juist het eigen Goddelijk Licht, Bedoeling, richting weer te gaan ervaren.

En we werden niet zomaar in het diepe gegooid…oh nee….we hebben ons Zelf de gelegenheid gegeven jaren zo niet eeuwen lang te groeien, broodkruimels aan kennis, gereedschappen en kwaliteiten eigen te maken, die nu meer dan ooit nodig zijn te herinneren en in te zetten. (Die stukken Meesterschap die je al eigen hebt gemaakt en kunt belichamen en leven). Want dat zijn de sleutels die ons hier door heen helpen komen.

De meest sensationele ascensie groei ooit…de terugkeer, dwars door AL het lijden (afscheiding) heen naar de opstanding van ons eigen Goddelijk Zijn in alle lagen en dimensies waarin we ons Goddelijk Zijn tot uitdrukking hebben gebracht.

Niet voor niets komt dat in het nu meer dan ooit tot uitdrukking, met de paas-energie voor de deur, daar waar Jezus in feite deze codes ook al op aarde heeft gebracht en voor geleefd.

Maar ook in de 2013 frequentie die ook weer de 6-frequentie is, welke staat en verbonden is met de materiele wereld. Dat is exact waar het over gaat. Het binnen brengen van ons Goddelijk Zijn, onze Gods Realisatie in de 3-de dimensie, en dus in de materie ons Goddelijk Licht belichamen en leven, dat is wat Ascensie is.

En we wisten dat dat uitdagend was, en niet zonder strijd zou verlopen, die uitdaging zijn we keer op keer aangegaan. En we weten ergens diep van binnen dat we al zover gekomen zijn en nooit zullen opgeven. Al voelt de persoonlijkheids laag in 3D dat zo nu en dan wel, dwars door de vermoeidheid heen. Als puntje bij paaltje komt, gaan we door. Ook blind.

En dat is wat de uitdaging van deze tijd nu van ons vraagt. Met nog altijd hetzelfde Hogere Doel voor ogen…temidden van de chaos ons eigen volledige Godslicht gaan belichamen en uitstralen!

 

 © Willemien Timmer, 17-3-’13, 13.01 uur

 

Uitleg van deze Meestercoderingen:

In de codering van deze datum is de 17, welke een 8 frequentie is. De energie van de lemniscaat en dus de oneindigheid. De Kosmische balans ook en gelijkwaardigheid van mannelijke en vrouwelijke polariteiten, waarin het snijpunt het Divine Child vertegenwoordigd. Daar waar de stroming (Flow of Life) mannelijk en vrouwelijke energie in een gelijkwaardige, gebalanceerde doorstroom brengt ontstaat de opening naar het Divine Child. Dat is ook weer waar de frequentie van de 3: de Heilige Drie Eenheid naar verwijst. Deze Poorten en hoogste aspecten van ons Bewustzijn:Goddelijk Mannelijk, Vrouwelijk en Kind is de doorgang naar de I AM, het 13-voudige of Goddelijk Veld van ons Bewustzijn.

Dat betekend dat de codering en frequentie van vandaag volledig gericht is op een balancering in alle polariteitenvelden (mannelijk en vrouwelijk) in de oneindige stroming van ons Zijn, Zielsevolutie, de oneindigheid (de 8, de lemniscaat)opdat we de Heilige Drie Eenheid van ons Bewustzijn weer kunenn gaan betreden/bereiken waardoor het volledig realiseren van ons Goddelijk Zijn (de 13) weer toegankelijk wordt!

 

De tijdscodering waarin dit artikel klaar was is 13.01 uur. Waar opnieuw de 13 (de I Am) uitgelicht wordt en de 0 staat voor de frequentie van de Bron. En de 1 voor een nieuw begin, maar tevens is verweven met het Goddelijk Vrouwelijk veld. Dat is nog steeds in de diepte van de processen en groei laat voelen dat via het geheelde Vrouwelijke het gekwetste mannelijke geheeld kan worden. Informatie die ik al vanaf november 2011 steeds opnieuw doorkrijg. De essentie van al deze groei wordt gedragen door het onbaatzuchtige, oneindig liefdevolle, Vrouwelijk aspect met al haar kwaliteiten als overgave, vergeving, acceptatie, compassie, werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde, etc. niet voor niets is sinds de Venustransit op 6-6-12 het Vrouwelijke aan kracht aan het toenemen en oprijzen, in herstel van de duizenden jaren, zo niet langer, aan onderdrukking van het mannelijk littekenveld. Ook deze processen spelen zich nog steeds dwars door alle processen in het nu heel duidelijk uit!

De codering van deze tijd geeft dus opnieuw deze Bekrachtiging aan, dat het Vrouwelijke, in volkomen gelijkwaardigheid overigens met het Mannelijke, de sleutels bezit om ons gehele I Am veld en de Bron weer te betreden.

Onze sleutel dus ook in de pittige uitdagingen van deze tijd: onze Vrouwelijke kwaliteiten (die ook in de man aanwezig zijn!!!) zoals hart, Liefde, zorgzaamheid, acceptatie, vergeving, compassie, helend vermogen, etc. mogen zoveel mogelijk ingezet worden om ons door deze immense transformatiepoort heen te brengen!

 

 

 

Aanvulling op dit artikel:

 

Enkele andere zogenaamde ‘symptomen’ (dan genoemd in bovenstaand artikel) die op dit moment en afgelopen maand sinds de beginperiode in opbouw naar 21-12-12 toe sterker zijn toegenomen (vanaf begin december 2012 t/m nu) maar voorheen al in opbouw waren, die ik zelf ervaar en van anderen geregeld ook hoor, zijn:

*extreme moeheid

*veel lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, hartkloppingen, versnelde hartwerking, oude kwalen die terugkeren, nieuwe vage klachten waar artsen niets mee kunnen en onderzoeken amper tot niets iets opleveren

*veel behoefte om je terug te trekken, in stilte, te Zijn met je Zelf

*momenten van moeheid en gebrek aan focus en concentratie, afgewisseld met momenten of dagen van enorme vreugde, stroming, inspiratie, volop energie, etc.

*veel onbalans in of vanuit polariteiten: nog steeds veel mannelijke litteken velden die naar de voorgrond treden, in de vorm van oude overlevingsstructuren. Waarop uiteraard ook ons vrouwelijk aspect met onbalans en oude pijnlagen weer reageert. Ook in veel relaties komt dit nog steeds tot uiting.

*steeds meer ‘misverstaan’ van wie je bent of waar je mee bezig bent. Vanwege verschillen in bewustzijn en trilling.

*steeds meer ontmoeten van Zielenmaatjes of leden van de Zielsfamilie

*enorme doorbraken in groei of inzicht die soms vanuit het niets lijken te komen.

*vergeetachtigheid doordat je steeds meer in het Nu leeft en gefocust bent op dat wat nu belangrijk is en zich aandient

*veel oude verwachtingspatronen kunnen opspelen bij jou of de mensen om je heen. Dat kan tot misverstaan of uitdagende situaties leiden, conflicten ook.

*Ondanks dat wat je geplant  had, lijken dingen volledig anders te lopen en ga je als automatisch mee in de Flow die zich aandient. En kun je met veel meer gemak de planning los laten.

 

Er zijn er ongetwijfeld veel en veel meer, maar dit is wat nu even zo boven komt drijven.

Nu hou ik er nooit van om dingen ‘voor te schrijven’ en dat doe ik dan ook niet, maar toch voelt het belangrijk enkele handvaten en tips aan te reiken (juist omdat ik daar veel vragen over krijg) die ik veel hanteer, en velen met mij en die daadwerkelijk kunnen helpen om je Zelf steeds opnieuw dieper te centreren en balanceren in deze uitdagende tijden. Om steeds meer je Zelf te helpen ankeren in de nieuwe energie, en om dus ook je Zelf te ondersteunen in een makkelijker integratie en gewenningsproces temidden van de vele nieuwe processen die zich ook aandienen, kan het een mooie ondersteuning zijn om:

 

*Neem met regelmaat tijd voor zelf reflectie, onderzoek wat er in je leeft, wat er in je beweegt, welke emotielagen, oude patronen, inspiratie, intuïtieve ingevingen, vragen om healing, etc.  lichten er op. Leer diepgaand te luisteren naar je Zelf op alle lagen. Dat helpt je Zelf dieper te gaan verstaan en je Zelf dieper en sneller te helen, balanceren , processen tot inzicht brengen, etc.

Van hieruit leer je ook steeds dieper onderscheid maken van waaruit je handelt, reageert en leeft. (Waar voeren oude patronen, persoonlijkheidslagen of innerlijk kind stukken nog de boventoon en waar leef je daadwerkelijk vanuit Onvoorwaardelijke Liefde).

 

*Zoveel mogelijk gehoor te geven aan wat je hart (en dus Spirit) ingeeft. Wat heb je nodig in je proces aan rust, voeding, stilte, ondersteuning, begeleiding, etc. Wees lief voor je Zelf en neem je Zelf serieus. Het wordt tijd dat we op alle lagen eindelijk gehoor gaan geven aan datgene wat je systemen echt nodig hebben.

 

*Probeer die wijsheid, kracht, liefde die je al Meester bent daadwerkelijk te leven. In je gehele doen en laten. Naarmate aspecten van je Meesterschap dieper geankerd en geïntegreerd zijn, gaat dat vanzelf. Maar hou je focus hier ook op nog meer uitdagende aspecten van groei op gericht. Dat helpt je Zelf om in steeds meer stapjes je Meesterschap dieper en dieper te gaan leven, en vlot te groeien.

 

*Volg je eigen Divine Flow, wat je hart en Ziel aangeven en niet wat anderen van je verwachten, hopen, wensen. Wanneer je op de Flow van verwachtingen van een ander vaart stagneert je eigen stroming en zul je niet gelukkig worden. Aanpassingen, soms omdat het niet anders kan, kun je maken vanuit hart en gevoel. Maar wegcijferen van je Zelf of opofferen is echt van de oude energie en dient je niet langer.

 

*Let op de signalen die het leven je geeft, op welke manier het ook op je pad komt. Uit de signalen kun je veel halen waar je staat in je leven en groei, over je mogelijkheden, uitdagingen, processen, etc.

 

*Durf die drempel van je comfort zone te verlaten als je gevoel dat ingeeft. Hoe eng het ook kan zijn uit het oude vertrouwde te stappen. Daar waar je een dergelijke stap maakt, beloofd dat ook immense nieuwe groei, openbaringen, en andere Goddelijke Mogelijkheden tot Meesterschap.

 

*Neem werkelijk je positie in Meesterschap in. Belichaam dat wat je al Bent en leef vanuit je hart, met compassie, begrip en Liefde, in vergeving en acceptatie. Maar dat betekend ook naar je Zelf toe.

 

*Hou je hyperfocus gericht op dat wat werkelijk belangrijk is en voelt voor jouw Zijn en groei.

 

 

© Willemien Timmer, 1-2-‘13

 

En verder:

…De in dit artikel beschreven processen en thema’s en mogelijkheden verre van compleet zijn over wat er momenteel allemaal gaande en mogelijk is, wat zich afspeelt in deze tijd. Maar dat dit even een korte blik werpt, om je op welke wijze dan ook te ondersteunen, een dieper inzicht te krijgen, bevestiging te vinden of wat het je ook maar mag aanreiken.

In alle workshops tegenwoordig komen meer en meer persoonlijke, collectieve en aan deze tijd gerelateerde frequenties, processen en thema’s meer naar voren. In uitleg, inspiratie, gechannelde informatie. En werken we daarmee in de diepte om je in eigen persoonlijke Bewustzijnsgroei en je Ascensie Pad verder te ondersteunen!

Dus voor meer informatie, ondersteuning, inzicht in het Grote Geheel en jouw rol daarin, verwijs ik naar de workshops omdat het me helaas aan tijd ontbreekt om meer artikelen te schrijven

 

 

 

 

  Nieuwe Ascensie & Activatie workshops voor 2013:

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

  Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

                  energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

                               in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                 

 

Oeroude Energieën en Kennis weer beschikbaar voor het NU:

Introduction of the Ancient Egyptian Heka & Healing

      

Een kennismaking dag vanuit de oud Egyptische frequenties afgestemd op de frequenties van het Nu.

Werken met vele Neteru-velden (“Goden en Godinnen” frequenties), Ancient Egyptian Healing tools en technieken voor je eigen healingsprocessen, belichaming van je Goddelijk Zijn en Ascensieproces in deze Gouden Tijd. Leringen en coderingen van grootse Meesters en ingewijden vanuit de Oud Egyptische velden en hun rol, taak, Missie en frequenties voor het Nu.

Vele verschillende facetten van het immens grote Egyptische Bewustzijnsveld zullen in het kort de revue passeren, afgestemd op de aanwezige groep en frequentie van dat moment.

Al deze informatie , energie, inzichten en frequenties spelen een belangrijke rol bij de opbouw van het Nieuwe Gouden Tijdperk, daar deze velden vele codes en sleutels hebben ‘vast gehouden’ die nu meer en meer aan het Licht komen: Sleutels tot Meesterschap, Sleutels tot Ascensie en dus tot het oprijzen in je eigen Goddelijk Bewustzijn in belichaming van je 3D mens-zijn!

Werken met de oud Egyptische Magie (Heka) en Healing kan diepgaande openingen in je eigen Bewustzijn maken, Soulmemories en dus kennis en kwaliteiten van jouw Bewustzijn weer wekken en activeren en je dus weer een grote stap verder brengen in je Meesterschap!

 

Datum: vrijdag 22 maart en/of 31 mei 2013 van 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                 

 

    Meestergetallen:

   Sacred Codes of the Universe

                                  

In deze workshop duiken we dieper in de frequenties van de getallen en vooral de Meestergetallen, die Universele coderingen van Schepping zijn. Ons hele Universum en Zijn is opgebouwd uit dergelijke coderingen en als we de signalen die we op ons pad treffen aan Meestergetallen dieper gaan verstaan, gaan we ook ons Zelf, onze groei, ons Ascensiepad en Al Wat Is uiteindelijk dieper verstaan.

De Meestergetallen zijn krachtige frequenties en signalen die steeds meer mensen met grote regelmaat, zo niet dagelijks, op hun pad ontmoeten.

Een workshop om de diepere betekenis van deze signalen en Universele codes te  leren kennen, en welke aanwijzingen ze vanuit Goddelijke Inspiratie voor jouw persoonlijke Zijn en processen inhouden.

 

Deze datum is tevens een 4-4 Portaal!

En een 13-4-13 frequentie: Bringing embodyment and balance to the I AM frequency!

 

Datum: 13 april 2013, van 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                 

 

 

Wake up call for Awakening your Soul Family                 (Deel 1 & 2)

                                  

Deze workshopdag staat in het teken van je Zielen ‘familie’. Mede Zielen die behoren bij jouw unieke Evolutiepad door de levens en dimensies heen en die nauwe verbindingen met jouw Zijn kennen. Er zijn vele gezamenlijke verbindingen en afspraken, ook in co-creatie en bij het lopen van je eigen Ascensiepad die in deze tijden steeds dieper verhelderd, aangeraakt, opgestart worden of naar komen.

Het ontmoeten van Soulmates of Tweelingaspecten van jouw Bewustzijn kan vele verwarring, vragen en onduidelijkheden, maar zeer zeker ook diepgaande processen opwekken.

Deze workshop is bedoeld om een dieper inzicht te krijgen in de Schepping van de Zielsconnecties en – familie, het hoe en waarom, hoe het tot uitdrukking word gebracht en wat redenen zijn waarom je Zielenmaatjes, Tweelingstraal of andere diepe verbintenissen in het nu weer naar je toe voelt komen.

Juist omwille van de Nieuwe Tijd en de oude afspraken m.b.t. co-creatie en Ascensie vinden dergelijke ontmoetingen met allerhande levels van Zielenfamilie in het nu grootschalig plaats!

Wanneer wij een cruciaal punt in onze bewustwording en groei bereikt hebben werken we namelijk in Ontwaken niet alleen meer voor ons eigen Zijn, maar wordt juist de grootsere connectie met Al Wat Is (bereikbaar via de Zielengroep) weer actueler en van een grootser belang.

 

Ook meer informatie in deze workshop ver o.a.

Bewustwording in en van de Zielengroep, zielenfamilie, Soul Connections, tweelingstraal, - vlammen, - zielen. Zielemaatjes, karmische verbindingen, oude (verlopen) contracten tussen zielen onderling.

Persoonlijke en gezamenlijke Missie en Bedoeling.

De splitsing van het Goddelijk Zijn in de Zielsaspecten die de Zielenfamilie zijn gaan vormen. Verschillende fasen en stadia van ontwikkeling, verschillende taken, functies en coderingen binnen de Zielengroep.

The wake up call for awakening your Soulfamily.

Diepgaande heling in actuele processen binnen jouw Bewustzijn en die van de Zielengroep.

En heel veel meer.

 

Deze workshop mag een diepergaand inzicht, verheldering, Universeel overzicht aanreiken waardoor er een dieper ‘verstaan’ van je eigen processen, Zijn, Zielenfamilie aangereikt en geactiveerd mag worden. Maar biedt daarnaast handvaten en diepgaande healing binnen je eigen patronen, processen en groei.

 

Deel 2 vind plaats in mei, en is een 2-daagse intensive voor immense verdieping!

 

Datum deel 1: 14 april van 10.00-16.30 uur

Datum deel 2: (niet zonder deel 1 te volgen): 18 en 19 mei 2013 van 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf: € 111,- per dag incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                 

 

Oeroude Energieën en Kennis weer beschikbaar voor het NU:

                       The Sacred Keys of the Hathors

Activatie en initiatie workshop waarin we in diepgaande connectie, samenwerking en co-creatie met de Hathors ‘op reis’ gaan binnen ons eigen unieke Ascensiepad, dat van Moeder Aarde en de Collectieve velden.  Persoonlijke, planetaire en Galactische healingen.

Diepe verwezenlijking van essentiële healing in je Blauwdrukken. Wekken van Soul Memories en persoonlijke Coderingen van je Zijn via healing van beschadigde Wezenslagen

Activaties in Sacred Sound, Divine Joy en leren werken met Hathor Healing Tools.

Healing van het Sacred Heart en initiaties in je eigen Sacred Healingtools.

Door te werken met de Sacred Tools en energieën van Hathor kunnen we onszelf diepgaand helen en helpen ontwaken en  zullen we nu werkelijk ankering en embodyment kunnen gaan vinden in ons dagelijks leven, in de nieuwste energie van Co-Creatie in deze tijd.

 

We zullen onder andere met de Menat, het Sistrum en Sacred Sound als healing-gereedschappen van Hathor leren werken!

 

Datum: 19 april 2013 van 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                 

 

Kennismaking met en leren werken met Meesterkristallen

                                  

Deze 2-daagse workshop is bedoeld als een introductie in het dieper leren werken met kristal energieën en hun mogelijkheden. En is gericht op het leggen van diepe connecties, communicaties, uitwisseling en samenwerking met de kristal energie. Het is een introductieworkshop om dieper je hart te openen en je sensitiviteit te ontwikkeling voor de kristal-mogelijkheden en energieën die tot onze beschikking staan.

 

Centraal staat o.a.

*connectie en communicatie met kristallen

*reiniging van kristallen

*volledige gelijkwaardige uitwisseling vanuit het hart

*verschillende kristalsoorten dieper verkennen, ervaren en voelen

*Meesterkristallen en hun bijdrage aan je groeiprocessen, healing en energie van deze tijd

*healingsmethodes met kristallen

*nog veel meer

 

Deze workshop brengt jouw ook een hoop nieuwe inzichten, ervaringen en groei mee en zal je hart dieper en wijder openen voor de wondere wereld van de kristal energieën!

 

Datum: 20 en 21 april 2013, van 10.00 – ongeveer 16.30 uur

Investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                 

 

Kennismaking met Meesterkristallen:

 Abydosiet & Amarna kristallen

                                  

Deze dag zullen we gaan werken met verschillende oer-oude kristalformaties die een combinatie van calciet en albast zijn, die afkomstig zijn uit twee heel belangrijke gebieden in Egypte.  Gebieden die immense Sterren/Aarde Portalen op zich zijn en vele mysteriën maar ook coderingen in zich dragen vanuit de Oudheid (Gouden Tijsperken) voor de Gouden Tijd in het Nu.

Niet alleen helpen deze kristallen dieper je eigen Gouden/ Goddelijk Bewustzijn te openen. De aard van de kristallen is ook dat ze je helpen deze Gouden Informatie van je eigen Zijn te helpen ankeren en belichamen. Dat betekend dieper processen van groei, healing en bewustwording met deze Meesters van Kristal.

Een onvergetelijke reis in je eigen Bewustzijn en  in je eigen Zielsevolutie zal hieruit mogen voortvloeien, waardoor er een veel dieper verstaan van wie jij Bent, je eigen Meesterschapskwaliteiten en je Zijn naar voren zal mogen komen.

Daarnaast kunnen deze kristallen je helpen met oeroude wortels te helen en leer je tevens op welke wijze je met dergelijke Wijze Meester Kristallen van de Gouden Tijd kunt samenwerken en co-creëren, coderingen en sleutels uit dit kristal bewustzijn kunt ontvangen, in Gelijkwaardigheid en Eenheid.

 

Datum: Wegens omstandigheden verschoven naar: 26 april 2013, van 10.00 – ongeveer 16.30 uur

Investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop                 

 

Oeroude Energieën en Kennis weer beschikbaar voor het NU:

The Neteru- The All who are One

   

Verbindingen met Meestervelden en Neteru (verkeerd vertaald als Goden en Godinnen) ervaren, her-inneren en verder uitdiepen. Welke Meestervelden en Neteru staan voor welke kwaliteiten en aspecten van het Goddelijk Palet en hoe kun je ze aanspreken.

Welke Meesterkwaliteiten behoren bij jouw Wezen, in het Nu, maar ook in het totaal Wezen wat je Bent.

Dieper inzicht in hoe elk aspect van de Schepping (elk Meesterveld en Neter) een deelaspect is van het Grote Geheel en dus ook van jouw eigen Bewustzijn.

Welke kwaliteiten en Bedoeling, maar ook heling en her-innering brengen specifieke Meestervelden en hoe dragen ze bij aan jouw processen van Ontwaken?

Hoe kan je met deze Goddelijke Energieën samenwerken in volledige harmonie en gelijkwaardigheid, zonder de Meesters nog op een voetstuk boven je te plaatsen (oeroude kernwond vanuit de dualiteit)?

 

Diepgaande samenwerking in heling en bewustwording van jouw eigen Goddelijk Zijn, afgestemd op de persoonlijke processen van het nu, en deze tijd.

Samenwerking in Eenheid en Gelijkwaardigheid.

Samenwerking voor het Grote Geheel.

 

Datum: 17 mei 2013, van 10.00 – ongeveer 16.30 uur

Investering in je Zelf: € 111,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Portaal & Sterrenpoort dagen

       

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

 

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Na de Ultieme Shift van 21-12-'12 waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zijn gekomen, vind er als vervolg daarvan in 2013 en verdere jaren een duidelijke nieuwe opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Vanuit de 2013 frequentie kunnen we werkelijk gaan werken aan de verdere opbouw van de nieuwe Gouden Tijd, omdat het fundament van de Bewustzijns-shift nu gelegd is. Elk volgend Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie. Maar ook in co-creatie met elkaar helpen we op deze wijze Ascensie voor alles en iedereen werkelijk neerzetten in belichaming, ook in de 3-de dimensie!

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

 

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dag vind plaats op 13 april ten tijde van een workshop Meestergetallen

(een 4-4 portaal dag en 13-4-13 codering: bringing embodyment to the I AM!!!)

 

Portaaldagen 30-3 en 4-4 (en waarschijnlijk 5-5) zal ik elders activatiewerk verrichten m.b.t. het Grote Geheel! En is er dus helaas geen workshop mogelijk!

 

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                       Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

            

 

 

 

 

Eindelijk zijn er weer heel veel nieuwe Meester kristallen en andere healingtools van hoge frequentie en met krachtige ondersteuning voor de Ascensieprocessen van deze tijd gearriveerd.

 

Het gehele aanbod vind je op de website of (live) in de Ascension shop!

(Zie http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

 

Nieuw en prachtig aansluitend bij de frequenties van deze tijd ter ondersteuning:

Splitarmbanden aquamarijn en morganiet combinatie

De frequenties van deze kristallen brengen een prachtige balans tussen mannelijke en vrouwelijke energieën in je veld en helpen op deze manier zacht, liefdevol en toch krachtig te balanceren. Zodat je dichter bij je gevoel en Zijns-frequentie kunt blijven.

Zachte diepgaande healing en zeer hoge frequenties.

Prachtige heldere (en half)  transparante kwaliteit van beide kristalsoorten.

(Op de foto komen de prachtige zacht roze en blauwe kleur helaas niet zo naar voren).

Aanbieding in februari 2013: van € 13,- nu voor € 11,- (zonder reading)

 

 

Uitverkoop:

Runen sets van echte kristallen

Met korte beschrijving/duiding per rune, in een zwart fluwelen zakje.

Alle kristallen zijn uiteraard volledig op elkaar afgestemd en vanuit hun 13-voudig Bewustzijn werkzaam en bieden daarmee extra Licht, helderheid, kracht en ook ondersteuning, maar bieden daarnaast ook een bekrachtigde versterkte werking van de runen.

De runen zelf zijn oeroude Keltische symbolen die bijzonder doeltreffend en raak kunnen werken.

Van € 29,95 nu voor € 25,- zolang de voorraad strekt!! (excl. Verzendkosten!)

Leverbaar in rozenkwarts en bergkristal.

Nog 3 sets beschikbaar!

 

 

 

 

Al deze onderstaande kristallen zijn diepgaand verbonden en betrokken geweest bij de 20-12-2012 en 21-12-’12 activaties en afstemmingen en daartoe dus speciaal geactiveerd en dragers van de frequenties van de Ultieme Shift en geboorte van het Nieuwe Tijdperk. Dat betekend dat deze kristallen naast hun eigen kwaliteiten en energie aansluitend de frequenties van ultieme Vernieuwing en Nieuwe Geboorte op alle lagen in zich dragen, volledig afgestemd op de Nieuwe Gouden Tijd frequentie die we met de ‘Poort van 21-12-’12’ binnen zijn gegaan!

 

Als Apofyliet ‘Verjaardag’ Aanbieding vind je deze kristallen nog steeds voor de ‘oude’ prijs in de Kristal/Ascensie shop!! (In plaats van met de extra 2 % BTW doorberekend!)

 

Blauwe aragoniet knuffelstenen (AA kwaliteit!)

Prijs: Nu voor € 11,- i.p.v € 13,- per stuk

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Zeer bijzondere diep blauw gekleurde (natuurlijke) blauwe aragoniet van super kwaliteit. Nooit eerder een kwaliteit en kleur als deze tegen gekomen! Zeer diepgaand werkende frequenties met diepe connecties met de Dolfijnen- en Walvissen Matrix!

LET OP: de kleur van deze kristallen is vertekend op de foto. In het echt zijn ze hemels blauw van kleur en veel prachtiger dan op de foto!!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze prachtige hemelsblauwe kristallen brengen een diep[gaande connectie met het Hoger Bewustzijn van water met zich mee, dat betekend dat je eigen waterhuishouding en energie in meer stroming wordt gebracht, maar betekend dus ook een diepgaande zuivering en vernieuwende stroom van energie. De kracht van dit kristal omvat zowel mannelijke als vrouwelijke connecties en kwaliteiten. Een van de vrouwelijke frequenties is de kracht van water, de stroming, een activatie van je intuïtie en algehele Bewustzijn, het brengt je diep in contact met je gevoelslagen en hogere Wezenslagen. Een van de mannelijke frequenties is de kracht en heling die het brengt op je keelchakra, waar het de zuivere kracht van het Woord stimuleert: je bewuster worden van hetgeen je neerzet en uitstraalt en creëert via de Kracht van het Woord. Een andere bijzondere en belangrijke verbinding is die met de frequentie van de walvissen Matrix. Welke een krachtige doch zeer liefdevolle ondersteuning en begeleiding aan het kristal meegeeft van waaruit je op zeer diepgaande niveaus je eigen onbewuste stromingen steeds dieper kunt decoderen, bewust worden en helen. Met behulp van de walvissen frequenties worden tevens je eigen Hogere Wezenskwaliteiten vanuit de diepte vrijgemaakt om steeds meer bewust te worden en/of te her-inneren. Je eigen Goddelijke Kennis, wijsheid, Ervaringen en Zuiverheid om tot werkelijke Creatie vanuit de Nieuwetijds energie te Zijn worden steeds meer geactiveerd. Werkelijk een zeer vernieuwende, transformerende kracht!

© Willemien Timmer, 2011

 

 

Aquamarijn knuffelstenen (AA kwaliteit!)

Prijs: Nu voor € 11,- i.p.v. € 13,- per stuk

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

De Kracht van Aquamarijn draagt ook de Kracht of het Hoger Bewustzijn van water in zich en brengt ook in zekere zin een diepe stroming teweeg in je energie en Bewustzijn. Zij het op een geheel andere manier dan bijvoorbeeld Abalone of parel. Aquamarijn werkt op verschillende lagen tegelijk en brengt met name heel veel wijsheid en inzicht vanuit de Ziel aan het Licht, omdat de werking van het kristal sterk gedragen wordt door de Walvissen matrix. Deze connectie wekt oer-oude Zielenkennis en Waarheden in je Bewustzijn die wellicht reeds lange tijd in de diepten van je Ziel verscholen zijn geweest. Aquamarijn helpt je weer de enorme diepten van je Bewustzijn te verkennen en te ontdekken wat daar nog aan wijsheid en Kennis opgeslagen ligt en dan met name om kwaliteiten en tools die je je in de lijn van incarnaties eigen hebt gemaakt, wat betreft healing mogelijkheden, healingtechnieken, technieken om los te laten, je eigen Goddelijke Waarheid te ervaren en leven.

Onder leiding ook van de energieën van Michael en zijn Zwaard der Waarheid helpt het kristal je het kaf van het koren te scheiden, in je innerlijk en in de uiterlijke wereld. Dat wat belangrijk is, past bij jouw Zielenwaarheid en Pad zal duidelijker oplichten en dat wat niet essentieel voor je is, wat z’n doel gediend heeft, zul je makkelijker los kunnen laten in diep Vertrouwen en Wijsheid.

Aquamarijn helpt je om steeds meer je eigen innerlijke Waarheid, Kracht en Kennis te ontdekken en steeds dieper te verinnerlijken door de dimensies van Zijn heen. Het verbind hiermee ook steeds meer Lichtlichamen weer bewust en actief aan je Bewustzijn, lagen die wellicht ooit gesloten zijn, verborgen zijn geraakt en of afgescheiden zijn geweest. Na een enorme healing door de doorstroom van aquamarijn-energie, komen deze aspecten of delen van je Zelf weer in het bereik van je Bewustzijn, maken je dus weer meer compleet en hierdoor kun je ook de ervaringskennis, Wijsheid en Waarheid gelegen in deze Bewustzijnsvelden weer bewust worden, integreren, verinnerlijken en leven.

Een krachtige healer voor deze tijd die tot enorme diepten en hoogten in je eigen Ziels Bewustzijn kan uitreiken, helen, herstellen en transformeren.

 © Willemien Timmer, augustus 2008

 

 

 

Citrien kwarts “Zonneschijven’

Prijs: nu voor € 10,- i.p.v. € 12,50 per stuk

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Citrien varieert in kleur en verschijningsvorm. Van heel zacht transparant geel tot diep donker geel-oranje met regenbogen. Citrien komt zowel in clusters voor als in punten, als in getrommelde stenen.

Veel van de citrien die in kleur kan variëren van oranje tot bruin is gebrande amethist. Dat wil zeggen: amethist wat sterk verhit is en hierdoor verkleurd tot een andere tint. Dit proces kan zowel op natuurlijke wijze diep in de buik van Moeder Aarde ontstaan, alsook door mensenhanden. Dergelijke citrien wordt vaak citrienkwarts of regenboog citrien genoemd, omdat het vaak ofwel witte kwarts als moedergesteente draagt en vele inwendige regenboogjes in zich draagt.

De citrienkwarts draagt vaak een wat andere, zachtere werking en brengt meer Vreugde dan de pure natuurlijke citrien die enorm krachtig en direct kan zijn.

Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien en citrienkwarts helpen je om je zonnevlecht meer kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet.

Citrien ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuïtie en gevoel. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrien helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jou Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!

Citrien is vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

© Willemien Timmer 2005

 

Honing calciet knuffelstenen (AAA kwaliteit)

Helder transparant en inwendig regenbogen

Prijs: Nu voor € 10,- i.p.v.  € 12,- per stuk

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de frequenties van de nieuwe tijd:

Honing calciet varieert van licht half transparant tot diep honing oranje van kleur.

Deze calciet soort is sterk verbonden met de Gouden Krachten en Gouden Stralen van Ra,  de Aton (de Zonneschijf)en brengt hiermee bijzondere energieën in je energiesysteem. Energieën van Transformatie, Goddelijk Goud.

De Kracht van de honing calciet vertegenwoordigd warme, zachtheid en tegelijkertijd grote, diepe kracht. Het werkt bijzonder transformerend in het gebied van de zonnevlecht en het tweede chakra, waar het verwarmend en verzachtend werkt op oude pijnstukken, oud lijden, maar ook inwerkt op karmische stukken vanuit inwijdings- of tempellevens. Daar waar je jezelf weggaf, waar je diende terwijl je jezelf hierbij volkomen vergat. Maar werkt ook zuiverend en helend op oude macht en onmacht stukken.

De Gouden Krachten van Ra binnen deze calciet initiëren je weer in je eigen Kracht. Maken je hier meer bewust van, helpen je om je eigen Kracht opnieuw te pakken. Een aspect wat van groot belang is in je groei, om ook daadwerkelijk je Hoger Licht te kunnen doen indalen, ook in het tweede en derde chakra.

Honing calciet brengt je Goddelijk Gouden Licht, om je te ondersteunen en helen en om uiteindelijk je Meesterschaps schoenen aan te kunnen trekken. Het helpt je her-inneren aan je eigen Goddelijke Kracht en doet deze ontwaken.

Een bijzonder Ascensie kristal voor de Nieuwe Tijd!

© Willemien Timmer, 2006

 

 

Rode Aventurijn knuffelstenen (AA kwaliteit!)

Prijs: € 7,50 per stuk

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Diep rode aventurijn van prachtige kwaliteit, met veel inwendige fonkelingen! Super ondersteuning bij het aarden en verankeren in de Aarde Velden in deze nieuwe tijdsenergie en daar bijbehorende processen! Bijzonder krachtige en liefdevolle aarding!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze minder bekende aventurijn soort biedt een weldaad aan krachtige energie die je helpt op een zachte doch doeltreffende manier heel diep in je aarding te komen en je op steeds diepere lagen te verankeren in de velden van Moeder aarde. Dit kristal biedt een krachtige begeleiding bij een diepere verkenning van je eigen aansluitingen op het Bewustzijn van Moeder aarde en haar aardevelden. Dit opent geheel nieuwe werelden in jouw Bewustzijn die je helpen op een krachtige, vlotte wijze verder te groeien vanuit een stevige ankering en aarding, maar tegelijkertijd heel hoog in je Kosmische frequenties. Immers, des te dieper we kunnen aarden, des te hoger kunnen we uitreiken in ons eigen Bewustzijn.

Daarnaast stimuleert en prikkelt dit kristal onze Passie van het hoogste niveau, welke een prachtige, krachtige drijfveer is op ons pad van groei, die kracht geeft, moed, warmte, stevigheid en de durf om door te gaan, niet langer bij de pakken neer zitten in pittige processen maar de draad oppakken en aangaan. Een prachtige stimulans en begeleiding dus, die vele nieuwe talenten, aspecten, kwaliteiten en potentieel in je Zijn bewust zal mogen maken!

© Willemien Timmer 2011

 

Helder transparante Amethist knuffelstenen (AAA-kwaliteit en hand gepolijst!)

Prijs: Nu voor € 12,- i.p.v. € 15,- per stuk

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Amethist kristallen zijn sterk verbonden met de frequenties van de Purperen-Gouden Straal en het Violette Vuur. Dat betekend dat zij immense Transformaties teweeg kunnen brengen in je systemen (via de Violette Vlam) op diverse Bewustzijnslagen. Maar tegelijkertijd werken deze energieën relaxerend opdat je steeds dichter bij je Zelf vanuit de ontspanning kunt komen. Ontspanning, diepere innerlijke rust, meer afgestemd raken op je hart en gevoel omdat je ratio gesust wordt, wat betekend een dieper Thuis komen in je Zelf.

En dan kunnen de frequenties van de Purperen Straal via de amethist kristallen binnen komen en hun werk doen. De frequenties van de Purperen-Gouden Straal brengen een diepe Kennis van het Zelf, oeroude Wijsheden van de Ziel en diepgaande her-inneringen aan de Oorsprong van je Zijn en het Universum binnen. Dat betekend dat na alle openingen, transformatie en healing, gebracht in je Bewustzijn middels de hulp van de Violette Vlam, daarna echt ruimte geopend is om je ware Zijns Her-inneringen weer op te halen.

Amethist kristallen openen van nature met hun frequenties je kruinchakra en veelal werken ze ook in op je derde oog. Daarom is hun basiskwaliteit al om je bewuster te maken, te ondersteunen bij je afstemming en uitlijning en steeds dichter bij je eigen Wijsheid, Waarheid en Kennis te komen. Maar in combinatie met de frequenties van deze tijdsperiode worden ook hoger gelegen Multidimensionale velden of chakra’s verder geopend en kan het zijn dat er dieper en directer toegang wordt verleent in eerder nog niet toegankelijke dimensies van je Zerlf, waarin Zielsher-inneringen, Kennis en Wijsheid opgeslagen ligt, welke toepasbaar en essentieel is voor je Bewustzijnsgroei in het hier en nu. Dat betekend dat geheel ‘nieuwe’ informatie, indrukken, ervaringen, her-inneringen, Kennis en Wijsheden zich weer gaandeweg aan je Bewustzijn zullen openbaren ter ondersteuning van je groei naar Meesterschap, met behulp van en in samenwerking met de amethist. Deze ervaringen en energieën zullen zich toespitsen op Transformaties waardoor je steeds meer Thuis zult kunnen komen in je Ware Zijns Licht van Kennis, Wijsheid en Waarheid en deze steeds meer leert verankeren en belichamen.

© Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Opheffingsuitverkoop, zolang de voorraad strekt op: www.trommelsenzo.nl voor alle producten geldt 25 % korting!!!!

 

 

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maart 2013

 

 

 

 

 

 

Vrij 22 maart

10.00-16.30 uur

Oeroude Energieën en Kennis weer beschikbaar voor het NU:

Introduction of the Ancient Egyptian Heka & Healing

 

Een kennismaking dag vanuit de oud Egyptische frequenties afgestemd op de frequenties van het Nu.

Werken met vele Neteru-velden (“Goden en Godinnen” frequenties), Ancient Egyptian Healing tools en technieken voor je eigen healingsprocessen, belichaming van je Goddelijk Zijn en Ascensieproces in deze Gouden Tijd. Leringen en coderingen van grootse Meesters en ingewijden vanuit de Oud Egyptische velden en hun rol, taak, Missie en frequenties voor het Nu.

Vele verschillende facetten van het immens grote Egyptische Bewustzijnsveld zullen in het kort de revue passeren, afgestemd op de aanwezige groep en frequentie van dat moment.

Al deze informatie , energie, inzichten en frequenties spelen een belangrijke rol bij de opbouw van het Nieuwe Gouden Tijdperk, daar deze velden vele codes en sleutels hebben ‘vast gehouden’ die nu meer en meer aan het Licht komen: Sleutels tot Meesterschap, Sleutels tot Ascensie en dus tot het oprijzen in je eigen Goddelijk Bewustzijn in belichaming van je 3D mens-zijn!

Werken met de oud Egyptische Magie (Heka) en Healing kan diepgaande openingen in je eigen Bewustzijn maken, Soulmemories en dus kennis en kwaliteiten van jouw Bewustzijn weer wekken en activeren en je dus weer een grote stap verder brengen in je Meesterschap!

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 23 & 24 maart

10.00-16.30 uur

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 3:

Scheppingsmythen en hun coderingen

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

27 mrt- 5 april

Egypte activatie reis rondom

30-3 portaal & 4-4 portaal

Praktijk Apofyliet gesloten!

 

 

 

 

 

 

 

April 2013

 

 

 

 

 

 

Zat 13 april 2013

Meestergetallen:

Sacred Codes of the Universe

 

In deze workshop duiken we dieper in de frequenties van de getallen en vooral de Meestergetallen, die Universele coderingen van Schepping zijn. Ons hele Universum en Zijn is opgebouwd uit dergelijke coderingen en als we de signalen die we op ons pad treffen aan Meestergetallen dieper gaan verstaan, gaan we ook ons Zelf, onze groei, ons Ascensiepad en Al Wat Is uiteindelijk dieper verstaan.

De Meestergetallen zijn krachtige frequenties en signalen die steeds meer mensen met grote regelmaat, zo niet dagelijks, op hun pad ontmoeten.

Een workshop om de diepere betekenis van deze signalen en Universele codes te  leren kennen, en welke aanwijzingen ze vanuit Goddelijke Inspiratie voor jouw persoonlijke Zijn en processen inhouden.

 

Deze datum is tevens een 4-4 Portaal!

En een 13-4-13 frequentie: Bringing embodyment and balance to the I AM frequency!

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zon 14 apr 2013

10.00-16.30 uur

Wake up call for Awakening your Soul Family          (Deel 1)

 

Deze workshopdag staat in het teken van je Zielen ‘familie’. Mede Zielen die behoren bij jouw unieke Evolutiepad door de levens en dimensies heen en die nauwe verbindingen met jouw Zijn kennen. Er zijn vele gezamenlijke verbindingen en afspraken, ook in co-creatie en bij het lopen van je eigen Ascensiepad die in deze tijden steeds dieper verhelderd, aangeraakt, opgestart worden of naar komen komen. Het ontmoeten van Soulmates of Tweelingaspecten van jouw Bewustzijn kan vele verwarring, vragen en onduidelijkheden, maar zeer zeker ook diepgaande processen opwekken.

Deze workshop is bedoeld om een dieper inzicht te krijgen in de Schepping van de Zielsconnectes en – familie, het hoe en waarom, hoe het tot uitdrukking word gebracht en wat redenen zijn waarom je Zielenmaatjes, Tweelingstraal of andere diepe verbintenissen in het nu weer naar je toe voelt komen.

Juist omwille van de Nieuwe Tijd en de oude afspraken m.b.t. co-creatie en Ascensie vinden dergelijke ontmoetingen met allerhande levels van Zielenfamilie in het nu grootschalig plaats!

Wanneer wij een cruciaal punt in onze bewustwording en groei bereikt hebben werken we namelijk in Ontwaken niet alleen meer voor ons eigen Zijn, maar wordt juist de grootsere connectie met Al Wat Is (bereikbaar via de Zielengroep) weer actueler en van een grootser belang.

 

Ook meer informatie in deze workshop ver o.a.

Bewustwording in en van de Zielengroep, zielenfamilie, Soul Connections, tweelingstraal, - vlammen, - zielen. Zielemaatjes, karmische verbindingen, oude (verlopen) contracten tussen zielen onderling.

Persoonlijke en gezamenlijke Missie en Bedoeling.

De splitsing van het Goddelijk Zijn in de Zielsaspecten die de Zielenfamilie zijn gaan vormen. Verschillende fasen en stadia van ontwikkeling, verschillende taken, functies en coderingen binnen de Zielengroep.

The wake up call for awakening your Soulfamily.

Diepgaande heling in actuele processen binnen jouw Bewustzijn en die van de Zielengroep.

En heel veel meer.

 

Deze workshop mag een diepergaand inzicht, verheldering, Universeel overzicht aanreiken waardoor er een dieper ‘verstaan’ van je eigen processen, Zijn, Zielenfamilie aangereikt en geactiveerd mag worden. Maar biedt daarnaast handvaten en diepgaande healing binnen je eigen patronen, processen en groei.

 

Deel 2 vind plaats in mei, en is een 2-daagse intensive voor immense verdieping!

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrij 19 apr 2013

10.00-16.30 uur

Oeroude Energieën en Kennis weer beschikbaar voor het NU:

 The Sacred Keys of the Hathors

 

Activatie en initiatie workshop waarin we in diepgaande connectie, samenwerking en co-creatie met de Hathors ‘op reis’ gaan binnen ons eigen unieke Ascensiepad, dat van Moeder Aarde en de Collectieve velden.  Persoonlijke, planetaire en Galactische healingen.

Diepe verwezenlijking van essentiële healing in je Blauwdrukken. Wekken van Soul Memories en persoonlijke Coderingen van je Zijn via healing van beschadigde Wezenslagen

Activaties in Sacred Sound, Divine Joy en leren werken met Hathor Healing Tools.

Healing van het Sacred Heart en initiaties in je eigen Sacred Healingtools.

Door te werken met de Sacred Tools en energieën van Hathor kunnen we onszelf diepgaand helen en helpen ontwaken en  zullen we nu werkelijk ankering en embodyment kunnen gaan vinden in ons dagelijks leven, in de nieuwste energie van Co-Creatie in deze tijd.

 

We zullen onder andere met de Menat, het Sistrum en Sacred Sound als healing-gereedschappen van Hathor leren werken!

 

.

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat& zon 20 & 21 apr

10.00-16.30 uur

Kennismaking met en leren werken met Meesterkristallen

 

Deze 2-daagse workshop is bedoeld als een introductie in het dieper leren werken met kristal energieën en hun mogelijkheden. En is gericht op het leggen van diepe connecties, communicaties, uitwisseling en samenwerking met de kristal energie. Het is een introductieworkshop om dieper je hart te openen en je sensitiviteit te ontwikkeling voor de kristal-mogelijkheden en energieën die tot onze beschikking staan.

Centraal staat o.a.

*connectie en communicatie met kristallen

*reiniging van kristallen

*volledige gelijkwaardige uitwisseling vanuit het hart

*verschillende kristalsoorten dieper verkennen, ervaren en voelen

*Meesterkristallen en hun bijdrage aan je groeiprocessen, healing en energie van deze tijd

*healingsmethodes met kristallen

*nog veel meer

 

Deze workshop brengt jouw ook een hoop nieuwe inzichten, ervaringen en groei mee en zal je hart dieper en wijder openen voor de wondere wereld van de kristal energieën!

 

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 222,- per persoon

Incl. (klein)

Meesterkristal

 

 

 

 

Vrij 26 apr

10.00-16.30 uur

 

Wegens eerdere verschuiving door omstandigheden is deze workshop naar deze datum verzet

Kennismaking met Meesterkristallen:

Abydosiet & Amarna kristallen

 

Deze dag zullen we gaan werken met verschillende oer-oude kristalformaties die een combinatie van calciet en albast zijn, die afkomstig zijn uit twee heel belangrijke gebieden in Egypte.  Gebieden die immense Sterren/Aarde Portalen op zich zijn en vele mysteriën maar ook coderingen in zich dragen vanuit de Oudheid (Gouden Tijsperken) voor de Gouden Tijd in het Nu.

Niet alleen helpen deze kristallen dieper je eigen Gouden/ Goddelijk Bewustzijn te openen. De aard van de kristallen is ook dat ze je helpen deze Gouden Informatie van je eigen Zijn te helpen ankeren en belichamen. Dat betekend dieper processen van groei, healing en bewustwording met deze Meesters van Kristal.

Een onvergetelijke reis in je eigen Bewustzijn en  in je eigen Zielsevolutie zal hieruit mogen voortvloeien, waardoor er een veel dieper verstaan van wie jij Bent, je eigen Meesterschapskwaliteiten en je Zijn naar voren zal mogen komen.

Daarnaast kunnen deze kristallen je helpen met oeroude wortels te helen en leer je tevens op welke wijze je met dergelijke Wijze Meester Kristallen van de Gouden Tijd kunt samenwerken en co-creëren, coderingen en sleutels uit dit kristal bewustzijn kunt ontvangen, in Gelijkwaardigheid en Eenheid.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 27 & 28 apr

10.00-16.30 uur

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 4:

De Neteru: The All Who Are One

 

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

Mei 2013

 

 

 

 

 

 

Vrij 17 mei

10.00-16.30 uur

Oeroude Energieën en Kennis weer beschikbaar voor het NU:

The Neteru- The All who are One

 

Verbindingen met Meestervelden en Neteru (verkeerd vertaald als Goden en Godinnen) ervaren, her-inneren en verder uitdiepen. Welke Meestervelden en Neteru staan voor welke kwaliteiten en aspecten van het Goddelijk Palet en hoe kun je ze aanspreken.

Welke Meesterkwaliteiten behoren bij jouw Wezen, in het Nu, maar ook in het totaal Wezen wat je Bent.

Dieper inzicht in hoe elk aspect van de Schepping (elk Meesterveld en Neter) een deelaspect is van het Grote Geheel en dus ook van jouw eigen Bewustzijn.

Welke kwaliteiten en Bedoeling, maar ook heling en her-innering brengen specifieke Meestervelden en hoe dragen ze bij aan jouw processen van Ontwaken?

Hoe kan je met deze Goddelijke Energieën samenwerken in volledige harmonie en gelijkwaardigheid, zonder de Meesters nog op een voetstuk boven je te plaatsen (oeroude kernwond vanuit de dualiteit)?

 

Diepgaande samenwerking in heling en bewustwording van jouw eigen Goddelijk Zijn, afgestemd op de persoonlijke processen van het nu, en deze tijd.

Samenwerking in Eenheid en Gelijkwaardigheid.

Samenwerking voor het Grote Geheel.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 18 & 19 mei

10.00-16.30 uur

Wake up call for Awakening your Soul Family               

 (Deel 2: alleen toegankelijk na deel 1)

 

De enorme verdieping die dit weekend aan zal reiken, na workshop 1, zal immense versnelling, diepgang en transformatie mogen brengen in je eigen bewustzijns-groei en Ascensiepad. Het zal diepere inzichten in je eigen connecties, contacten en verbinden brengen op heel persoonlijk hier en nu vlak, maar ook Universeel gezien!

 

Deze workshopdag staat in het teken van je Zielen ‘familie’. Mede Zielen die behoren bij jouw unieke Evolutiepad door de levens en dimensies heen en die nauwe verbindingen met jouw Zijn kennen. Er zijn vele gezamenlijke verbindingen en afspraken, ook in co-creatie en bij het lopen van je eigen Ascensiepad die in deze tijden steeds dieper verhelderd, aangeraakt, opgestart worden of naar komen komen. Het ontmoeten van Soulmates of Tweelingaspecten van jouw Bewustzijn kan vele verwarring, vragen en onduidelijkheden, maar zeer zeker ook diepgaande processen opwekken.

Deze workshop is bedoeld om een dieper inzicht te krijgen in de Schepping van de Zielsconnectes en – familie, het hoe en waarom, hoe het tot uitdrukking word gebracht en wat redenen zijn waarom je Zielenmaatjes, Tweelingstraal of andere diepe verbintenissen in het nu weer naar je toe voelt komen.

Juist omwille van de Nieuwe Tijd en de oude afspraken m.b.t. co-creatie en Ascensie vinden dergelijke ontmoetingen met allerhande levels van Zielenfamilie in het nu grootschalig plaats!

Wanneer wij een cruciaal punt in onze bewustwording en groei bereikt hebben werken we namelijk in Ontwaken niet alleen meer voor ons eigen Zijn, maar wordt juist de grootsere connectie met Al Wat Is (bereikbaar via de Zielengroep) weer actueler en van een grootser belang.

 

Ook meer informatie in deze workshop ver o.a.

Bewustwording in en van de Zielengroep, zielenfamilie, Soul Connections, tweelingstraal, - vlammen, - zielen. Zielemaatjes, karmische verbindingen, oude (verlopen) contracten tussen zielen onderling.

Persoonlijke en gezamenlijke Missie en Bedoeling.

De splitsing van het Goddelijk Zijn in de Zielsaspecten die de Zielenfamilie zijn gaan vormen. Verschillende fasen en stadia van ontwikkeling, verschillende taken, functies en coderingen binnen de Zielengroep.

The wake up call for awakening your Soulfamily.

Diepgaande heling in actuele processen binnen jouw Bewustzijn en die van de Zielengroep.

En heel veel meer.

 

Deze workshop mag een diepergaand inzicht, verheldering, Universeel overzicht aanreiken waardoor er een dieper ‘verstaan’ van je eigen processen, Zijn, Zielenfamilie aangereikt en geactiveerd mag worden. Maar biedt daarnaast handvaten en diepgaande healing binnen je eigen patronen, processen en groei.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 

Alleen toegankelijk na het volgen van deel 1

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

Dond 23 mei

10.00-16.30 uur

Tweede 5-5 portaal

De ankering van het  Christus Bewustzijn in het volledig 13D Potentieel

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 25 & 26 mei

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 5:

Mysteriescholen en de oude initiaties

 

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

Vrij 31 mei

10.00-16.30 uur

Oeroude Energieën en Kennis weer beschikbaar voor het NU:

Introduction of the Ancient Egyptian Heka & Healing

 

Een kennismaking dag vanuit de oud Egyptische frequenties afgestemd op de frequenties van het Nu.

Werken met vele Neteru-velden (“Goden en Godinnen” frequenties), Ancient Egyptian Healing tools en technieken voor je eigen healingsprocessen, belichaming van je Goddelijk Zijn en Ascensieproces in deze Gouden Tijd. Leringen en coderingen van grootse Meesters en ingewijden vanuit de Oud Egyptische velden en hun rol, taak, Missie en frequenties voor het Nu.

Vele verschillende facetten van het immens grote Egyptische Bewustzijnsveld zullen in het kort de revue passeren, afgestemd op de aanwezige groep en frequentie van dat moment.

Al deze informatie , energie, inzichten en frequenties spelen een belangrijke rol bij de opbouw van het Nieuwe Gouden Tijdperk, daar deze velden vele codes en sleutels hebben ‘vast gehouden’ die nu meer en meer aan het Licht komen: Sleutels tot Meesterschap, Sleutels tot Ascensie en dus tot het oprijzen in je eigen Goddelijk Bewustzijn in belichaming van je 3D mens-zijn!

Werken met de oud Egyptische Magie (Heka) en Healing kan diepgaande openingen in je eigen Bewustzijn maken, Soulmemories en dus kennis en kwaliteiten van jouw Bewustzijn weer wekken en activeren en je dus weer een grote stap verder brengen in je Meesterschap!

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel veel meer

Workshops vind je op de website!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J