Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Een nieuwsflits boordenvol informatie over de aankomende periode, die op alle fronten ook alle focus en aandacht ‘opeist’. Alle processen (persoonlijk en planetair) zijn wederom in een nieuwe versnelling gebracht en vragen alle rust, aandacht en focus, want de rollercoaster raast daarmee in volle vaart door, de eindsprint van 2012. Persoonlijke processen kunnen werkelijk nog pittiger zijn dan voorheen, werkend naar een soort van climax toe, om het uiterste uit je Bewustzijn te halen. Daarentegen komen er gelukkig ook weer meer stromingen van Divine Joy om het hoekje kijken en dat verlicht de processen enigszins of maakt deze beter te behappen. Keer op keer terug stappen in je eigen neutraliteit (vrij van elk oordeel, maar processen of situaties aanschouwend vanuit het hart) helpen je sneller door processen heen te komen, de inzichten er uit te halen, los te laten of helen. De tijdsenergie ondersteund mega-verschuivingen in Bewustzijn en Meesterschap. Dus je zou kunnen zeggen, het is allesbehalve een saaie tijd wat betreft groei.

Diep onbewuste processen zijn al een tijdje aan de orde, en worden naar voren gepeuterd om ook echt in de onbewuste basisstructuren van oude fundamenten van dualiteit te helen. Daarmee kunnen ongekende en ongeziene structuren de revue passeren die je in heel nieuw vaarwater en bewustzijn brengt.

Daarentegen gaat creëren steeds een gradatie makkelijker omdat we steeds meer onze positie binnen ons eigen Meesterschap in nemen.

Er is zoveel gaande in deze tijd, dat het bijna niet meer mogelijk is alles te beschrijven. Maar bij deze wederom een poging in het lange artikel van deze nieuwsbrief over de eindspurt en de bijzondere portalen van 2012.

Mede door de lengte van het artikel is de rest van de nieuwsbrief enigszins korter gehouden.

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

        

                              

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel:  Wat is er gaande in deze tijd van Vernieuwing? (Deel 11) De eindspurt van 2012

*Ascensie workshop: Celebrating the Shift

*Informatie over de volle maan en maansverduistering van vandaag

*In the Spotlight: nieuwe opleidingen 2013

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2013 volgen spoedig!

*Heel veel nieuwe Healingtools in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Praktijk Apofyliet is gesloten van 5 t/m 15 december 2012 i.v.m. een activatiereis naar mijn geliefde Thuis (Egypte) vanwege het 12-12 portaal. Mail wordt daarna weer zo spoedig mogelijk in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Maar hou dus even weer rekening met extra wachttijd! Mijn excuses daarvoor.

 

*Btw verhoging vanaf oktober 2012:

Aangezien er per 1 oktober een BTW verhoging heeft plaats gevonden (van 19% naar 21%) zullen enkele prijzen gewijzigd gaan worden.

Maar bij wijze van korting zal dat bij Praktijk Apofyliet pas doorgevoerd gaan worden vanaf 1 januari 2013. Dat betekend dat tot die tijd dezelfde prijzen als altijd gehanteerd worden (en waar ik trost op ben, omdat ik sinds de start van de praktijk in 2004 nog altijd dezelfde prijzen hanteer) en de 2% extra BTW die aan de belasting betaald moet worden vanuit eigen zak wordt betaald en niet bij jullie als ‘consument’ vandaan hoeft te komen. Echter door deze ingevoegde maatregel van de regering/belastingdienst ben ik wel genoodzaakt gaandeweg enkele prijswijzigingen door te voeren, maar dus pas vanaf 1 januari 2013.

Dus…tot die tijd ontvangt iedereen hoe dan ook, op elk product, kristal, sessie of workshop 2 % korting zogezegd!

 

 

*Binnenkort vind je de nieuwe activiteitenagenda van 2013 terug in de nieuwsbrief en op de website (zodra deze klaar is). Daarin zullen ook weer los te volgen workshop dagen en weekenden te vinden zijn, naast de nieuwe opleidingen.

 

*Op dit moment zijn er nog een aantal eigen schedels uit mijn ‘samenwerkend team’, die klaar zijn om te vertrekken en die zich hebben aangemeld om te vertrekken. Deze schedels hebben gedurende meerdere jaren in ‘mijn team’ samen gewerkt, en zijn daardoor krachtig werkzaam en hebben reeds vele verbindingen open staan. Ze zijn binnen enkele dagen beschikbaar!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

 

 

 

…We rondom het 11-11-’12 en 12-11-’12 portaal een prachtige reis met 13 Soulsisters hebben gemaakt door my Beloved Egypt. Met hartverwarmende uitwisselingen, ontmoetingen, verbindingen en diepgaande hoogfrequente activaties, initiaties en transformaties. Het was een geweldige reis, uniek in z’n soort, vanuit een prachtig veld van Eenheid en gelijkwaardigheid. Bij deze mijn dank ook aan al mijn Soulsisters en reismaatjes voor het prachtige en krachtige werk wat we op vele vele lagen hebben mogen verzetten!!!

 

…Praktijk Apofyliet telkens op zoek is naar nieuwe ondersteuning van hoog frequente aard om hulpmiddelen en of healingtools om ieders processen zo goed mogelijk te helpen dragen in deze uitdagende en veelal hobbelige tijd.

Elk hulpmiddel of healingtool is letterlijk wat dat is: een hulpmiddel, niet een medicijn of wonder wat alle stenen wel even van je pad rolt.

Echter in je groei kan het soms bijzonder fijn zijn je te omringen door hoogfrequente artikelen, healingtools, kristallen of andere middelen om je zo soepel mogelijk door je processen te helpen gaan. Jij bent echter degene die het mag doen, maar met een mooie energie en ondersteuning aan je zij kan het soms wel degelijk een beetje lichter zijn !

Alle producten van kristallen tot energetische tools zijn met zorg en aandacht stuk voor stuk uitgezocht op frequentie, energie en waarde voor  deze tijd en ook afgestemd op de processen van deze tijd.

Regelmatig biedt Praktijk Apofyliet dan ook nieuwe producten en healingtools aan die volledig in resonantie zijn met de processen van Vernieuwing en Bewustwording van deze tijd!

 

…er nog steeds heel veel aan nieuwe artikelen en informatie in de planning zit (helaas al een hele poos) om uit te werken voor nieuwsbrieven of boeken, omdat de inspiratiestroom en processen en dus ook Kosmische informatie van een ongekende orde is in deze tijd. Maar dat het me gewoonweg aan tijd ontbreekt om alles op papier te zetten (Alles op de juiste Devine Timing natuurlijk)vanwege de vele consulten en workshops. Die hoe dan ook voorrang hebben omdat ze zowel persoonlijke ondersteuning en groeiwerk omvatten als ook groepswerk en daarmee ook collectief, planetair, galactische en kosmisch werk voor de nieuwe tijd omvatten.

Des te meer blij ben ik dan maar weer wanneer er tenminste een klein beetje informatie op papier komt, zoals de artikelen van “wat is er gaande in deze tijden?” Al is het een puntje van de ijsberg, het is tenminste iets wat vastgelegd wordt van de ongekende mogelijkheden en processen van deze tijd, die nooit eerder op aarde in deze vormen zo zijn voorgekomen.

Lieve mensen, deze tijden hebben we al eeuwen en eeuwen op gewacht en we razen ze in volle vaart door op alle trillingsverhogingen en stroomversnellingen die dat brengt.

Probeer mede daarom alleen al zo nu en dan eens stil te staan bij de unieke tijd waarin we leven, en al zijn de processen vaak uitdagend en intens, probeer zo nu en dan ook een beetje te genieten…deze tijden komen nooit meer terug en zijn een unicum ook in het Universum! Niet alleen op aarde!

 

 

 

 

Wat is er gaande in deze tijd van nieuw Ontwaken? (deel 11)

 

                            De eindspurt van 2012

 

Het is bijna met geen woorden meer te beschrijven hoeveel en welke activaties er wel niet allemaal alweer de revue gepasseerd zijn en wat er allemaal gebeurd. De tijd lijkt geheel en al nu op te lossen (we komen steeds meer vrij van de illusie van lineaire tijd) en zitten in doorlopende trillingsverhogingen. Deze helpen ons meer en meer volledig in het Nu te gaan leven, en al is dat voor velen momenteel nog een beetje oefenen, de oude fundamenten vallen meer en meer weg, dus het oefenmateriaal is volop voor handen. Plannen op de ‘oude aarde’ manier  lukt al bijna niet meer als je steeds meer in het Nu leeft en daarmee ook volop in de Divine Flow alle mogelijke initiaties, activaties en informatiestromen aanwezig Bent. Dan volg je niet meer die zogenaamde lineaire tijd maar de Divine Timing, welke verbazingwekkend verrassend, correct en van ongekende orde is. De ene synchroniciteit na de andere bevat en werkelijk een Magisch Pad is om te bewandelen.

Vanuit deze stroming mag ik mij reeds al wat langer bevinden, eigenlijk bijna het gehele jaar 2012 al, en al is het nog steeds oefenmateriaal waardoor je er soms heus nog wel eens ‘uit stapt’ het wordt steeds makkelijker het ‘weer terug te pakken’(je bewustzijn weer te verplaatsten naar de Nu –energie en je eigen verhoogde trilling) en dus keer op keer terug te stappen in die Magische Divine Flow.

En wat van daaruit kan en mag ontstaan in groei, in ontwaken, in bewustwording, in ontmoetingen, in activatie werk is ronduit geweldig, adembenemend, onvoorzien en onbeschrijfelijk.

Het is de bekroning op het werk van eeuwen aan groei, en tegelijkertijd van de afgelopen jaren heel hard werken aan een dieper ontwaken in je Zelf, oude ballast en fundamenten loslaten en helen en steeds meer worden, erkennen en herkennen, maar ook omarmen wie je Werkelijk Bent. Het blijft in de 3-dimensionale termen vaak zo cliché klinken, maar in de ervaring is het alles behalve cliché.

Onze groei in bewustzijn, loslaten, helen, steeds meer de Onvoorwaardelijke Liefde voor ons Zelf aanraken en omarmen, overgave aan ons Zijn en het Goddelijk Plan, heling van innerlijk kind en persoonlijkheid (ego) en het doorspitten van zovele oude patronen van stagnatie, leiden er nu toe dat we steeds meer de vruchten van al dat werk kunnen plukken, in een diepere overgave kunnen zijn, in een dieper oervertrouwen en steeds meer ruimte in ons leven en systeem ervaren voor echt embodyment van hogere delen van ons Zijn.

De oude fundamenten brokken steeds meer af en dat heeft er toe geleid dat we afgelopen jaar en maanden in steeds diepere diepten binnen ons Zelf kunnen uitreiken, ook binnen het diep onbewustzijn en alle facetten van weerstand, angst, oude behoeften, projecties en conditioneringen. Dit is voor velen een pittige weg die je zou kunnen betitelen als ‘rollercoaster’. En het gehele jaar 2012 is al niet anders dan dat, met steeds grotere versnellingen daar nog steeds in, al denk je soms niet meer te kunnen handlen of niet meer te kunnen verdragen. Het proces is ‘speeding up’ nog steeds, in razende vaart op december 2012 af, en daar zijn we nu dan bijna aanbeland.

Elk Sterrenportaal heeft belangrijke bijdragen geleverd aan de instroom van hogere frequenties die het gehele veranderingsproces in het menselijk en planetair Bewustzijn ondersteunen en aanstuwen. En zo ook het laatste 11-11 portaal en de week daar omheen, welke gevuld was met meerdere portaal frequenties van immense gelaagdheid en potentie voor diepgaand ontwaken en dus dagen van bijzondere en diepgaande instroom en veranderingen. Dat alles in voorbereiding op december. Deze dagen waren wij ‘de gelukkigen’ om met in totaal 13 Soulsisters in Egypte vele persoonlijke en planetaire activaties en initiaties te ondergaan en brengen, werkelijk vanuit de immense Divine Flow in het Ultieme Nu. Dit alles in overeenstemming met het Goddelijk Plan, vanuit eigen kwaliteiten en al behaald Meesterschap, vanuit een immens Eenheidsveld van gelijkwaardigheid waarin ieder de eigen uniekheid mag/mocht leven. Het was een waar feest van immense diepgang, ontroering, joy, diepe heling, ontmoetingen vanuit hart en Zijn, krachtige activaties, Eenheid en onomkeerbare transformaties.

 

December 2012, de eindspurt naar de volledige Vernieuwing, een inleiding

Maar ook eind van deze maand met de bijzondere Poort data als 21-11-’12,  het 22-11 Portaal en 29 -11 (tweede 11-11- portaal) maken we een laatste afronding in verdieping en tegelijkertijd wederom een noodzakelijke trillingsverhoging voordat dan eindelijk het lang verwachte december 2012 aanbreekt.

En daarmee gaat een wel heel bijzondere periode van initiaties en activaties van start, welke direct in gang wordt gezet met het eerste 3-3-3 portaal van deze ‘eindspurt’, namelijk 3-12-’12. Exact 9 dagen later gevolgd door het tweede activatie portaal 12-12-’12 en weer exact 9 dagen later door het ultieme 21-12-’12 portaal.

Niet alleen deze portaaldata op zich zijn belangrijk en essentieel en zetten de eindspurt in naar de uitlijning met het Galactische Hart van ons Universum. Het zijn ook de 9 dagen daar telkens tussen die van essentieel belang zijn. De 9 stappen naar volkomen voltooiing en voorbereid zijn. Een initiatie periode op zich die leidt naar een steeds diepere afronding van het oude in je Zelf en van alles wat deze portalen in je wakker maken. Een initiatie pad op zich dus, welke vraagt om zo bewust mogelijk te doorlopen.

De 9 is ook weer de 3x3 activatie, zoals vermeld in eerdere nieuwsbrieven en artikelen in deze ‘serie’(vanaf september, maand 9, van dit jaar).

Het 3-12-12 portaal kenmerkt zich naast de Portaal frequentie ook nog met een uitlijning van Mercurius, Venus en Saturnus. Dubbelop bijzondere frequentie instroom.

 (Er gaat de ronde op internet dat deze in uitlijning komen te staan met de piramides van Gizah, maar zover ik heb begrepen is dat een hoax omdat dit voor zonsopgang plaats vind en in een andere hoek dan exact boven de piramides.)

In elk geval gaat het om een uitlijning tussen planeten die maar eens in de zoveel duizend jaar plaats vind. Het jaar 2012 kenmerkt zich met vele van dergelijke verschijnselen (zie eerdere nieuwsbrieven van dit jaar). En dat is ook niet verwonderlijk als je ziet waar we naar op weg zijn, of eigenlijk al midden in zitten. Alles is in voorbereiding op de volledige uitlijning van de aarde met Alcyone, het Galactisch hart van ons Universum, waardoor we al door de zogezegde fotonengordel reizen met onze planeet, die alle veranderingen in Bewustzijnsgroei zo enorm aanwakkeren.

Het 12-12-’12 Portaal is natuurlijk het Portaal van 2012 waarin werkelijk Master Coderingen binnen stromen om de laatste fase van verandering te doorlopen naar 21 december toe. Het is het Portaal van omkering en balans ook binnen deze 3 portalen van december 2012.

En het veelbesproken en lang verwachte 21-12-’12 portaal is natuurlijk vooral voor de meesten bekend vanuit de Maya Kalender. Maar is ook gerelateerd aan desamenstand en uitlijning met het Galactische Hart.

 

Waar gaat het nu allemaal om?

Waar het in feite bij al deze portalen om gaat is vrij ingewikkeld uit te leggen, maar we gaan een poging doen het in begrijpbare taal te vertalen, zodat er meer zicht en helderheid mag komen voor hen waar het geheel nog niet duidelijk voor is. Het is belangrijk een bepaalde mate van ‘verstaan’ hierin te hebben omdat het alles zeggend kan zijn in wat je zelf wellicht ervaart of nog gaat ervaren.

De frequentie van de 12 die in al deze portalen voorkomt duidt allereerst op ons multidimensionaal oftewel 12 dimensionaal bewustzijn. Een volledig ontwaken in ons 12-dimensionaal bewustzijn biedt de mogelijkheid om weer te kunnen gaan connecten met ons overkoepelend I AM Bewustzijn (ook wel Monade genoemd) welke zich op 13-dimensionaal niveau bevind en alle andere dimensies in zich draagt. Het is het volledig Gerealiseerd Gods Bewustzijn, ook wel de Gerealiseerde Christus mens genoemd, wanneer alle dimensies geopend, uitgelijnd, verbonden en tegelijkertijd werkzaam zijn. Dat betekend dat de frequentie van de 12 in de maand december door alle lagen van ons menselijk en Goddelijk Zijn heen gaat werken. In combinatie met alle Galactische uitlijningen, het ‘reizen’ door de fotonen gordel op weg naar de Uitlijning met het Galactisch Hart, worden we op alle mogelijke gronden en fundamenten getriggerd en aangeraakt om ons volledige 12-dimensionale Bewustzijn weer te gaan her-inneren, activeren, helen waar nodig en oude ballast en vertroebeld of versluierd bewustzijn te ‘verruilen’ voor ontwaken.

Dit proces is al jaren gaande en steeds meer in de versnelling gekomen de afgelopen jaren en met name dit afgelopen 2012 jaar.

Het jaartal 2012 is nummerologisch gezien het getal 5. Het getal 5 staat voor de Manifestatiekracht. Dat betekend dat het in dit jaar werkelijk gerealiseerd en tot manifestatie wordt gebracht. Anderzijds op andere levels staat de 5 ook weer voor het Christus Bewustzijn, opnieuw een verwijzing naar de Realisatie van je God Zelf.

In die zin zou je dat nog verder kunnen uitsplitsen of verhelderen via de overige cijfers in dit jaartal, de 12 zoals die hier boven al vermeld is. Maar dan heb je ook nog de 20. De 2 staat voor de overkoepelende polariteit, dus angst/liefde, mannelijk/vrouwelijk, schaduw/licht en noem maar op. Maar op een ander level staat de 2 ook voor het mannelijk aspect. Het mannelijke aspect is in de afgelopen duizenden jaren de overheersende polariteit geworden. Welke het vrouwelijke aspect veelal heeft verdrukt, uitgebuit, verkracht of ondergeschikt gemaakt in de aardse geschiedenis. Dat betekend dus een grote onbalans, want de polariteiten zijn niet meer gelijkwaardig. Dit heeft er lange tijd in de aardse geschiedenis voor gezorgd dat er zoveel versluierd bewustzijn en dus Descentie van Goddelijk Bewustzijn heeft plaats gevonden. Allemaal onderdeel van het Kosmische Plan om de Dualiteit op en top in de 3-de dimensie te kunnen ervaren.

Echter, deze tijden (en daar wordt al eeuwen naartoe gewerkt) zijn het resultaat van een dergelijke dualiteit eindelijk ‘opgeheven’ gaat worden, of eigenlijk volledig overstegen gaat worden. Het hoort bij het Ascensie proces (het weer gaan rijzen in Bewustwording en her-innering van ons Goddelijk Zijn).

De 2 staat in het jaartal 2012 naast de 0. De 0 staat voor de Bron, het Nulpunt waarin alles IS, Goddelijk en gelijkwaardig is, Kosmische Balans dus ook. Dat betekend dat via de 2012 frequentie al ingecodeerd is dat het mannelijke principe of de dualiteit omgepoold gaat worden of terugkeert naar de Bron (de 0) en daarmee alle 12 dimensies van ons Bewustzijn en van Al Wat Is weer toegankelijk worden, vanuit de Kosmische Balans en dat van daaruit dus ook ons I AM of 13-dimensionaal overkoepelend Bewustzijn weer hersteld en bereikbaar is.

Er zijn vele oude culturen die overleveringen hebben rondom deze datum van 21 december 2012, en het jaartal 2012. Elk vanuit misschien net iets andere invalshoeken of beschrijvingen. Maar allemaal noemen ze deze datum en tijdsperiode als zijnde de ‘grote omslag’, het nieuwe Ontwaken. En dat is exact wat de frequenties van het jaar 2012 aangeven, naast alle processen van versnelling in trilling, frequentie en ontwaken waar we al jaren bewust doorheen gaan en kunnen ervaren.

In deze unieke tijdsperiode eindigen meerdere langdurige galactische en universele cycli. Onder andere cycli van 65.000 jaar, 26.000 jaar, 13.000 jaar en 6500 jaar eindigen in en rondom dit tijdsbestek cycli van 65.000, 26.000, 13.000 en 6.500 jaarcycli van 65.000, 26.000, 13.000 en 6.500 jaarcycli van 65.000, 26.000, 13.000 en 6.500 jaaren dus op vele fronten tegelijkertijd start een volledige nieuwe cyclus. Het is de tijd van Vernieuwing, eennieuw begin en dus Ontwaken uit de versluiering van voorgaande cycli.

 

Het getal 12 kun je nummerologisch ook zien als een getal 3.

Zeer essentiële portalen dit jaar die deze frequenties al meer en meer geactiveerd en aangetrilt hebben, waarmee dieper binnen gebracht in bewust-wording, zijn de drie (!) 3-3-3 portalen van 3 maart ’12, 12 maart’12 en 30 maart ’12. (zie eerdere artikelen).

Daarnaast waren ook de 9-9 activaties en portalen in dat kader ook heel erg essentieel (3x3= 9 activaties en initiaties, zie eerdere artikelen) .

Omdat deze in feite het proces binnen de 3-frequenties dieper geïnitieerd en geactiveerd hebben, zodat deze processen , stromingen en frequenties ook volledig meegenomen werden en worden in het proces op weg naar december 2012 toe.

De frequentie van de 3 draagt in zich de frequenties van het Heilig Huwelijk, de weg naar volledige Kosmische Balans en volledig geactiveerd Multidimensionaal Bewustzijn, waardoor het dus weer mogelijk wordt om je volledige I Am Bewustzijn in alle lagen te leven, inclusief in de 3-de dimensie. Dat is het Ascensieproces, en dus biedt de frequentie van de 3 daartoe de weg.

De 3 staat namelijk ook voor de Holy Trinity. Onze allerhoogste staat van Zijn die het mogelijk maakt om ons te verenigen met onze I AM, het is de brug daar naartoe zeg maar. De Holy Trinity van ons Bewust Zijn is het Goddelijk Mannelijk aspect, het Goddelijk Vrouwelijk aspect en het Divine Child aspect. Via de Heilig Huwelijk frequentie van de 3 is het mogelijk om onze vrouwelijke en mannelijke polariteit van Goddelijk Bewustzijn steeds dieper hand in hand te krijgen (op een lijn, in balans) en van daaruit met elkaar te laten versmelten. Dat is de Bedoeling van de Tweelingstraal ontmoetingen die veelvuldig nu plaats vinden (afgelopen jaar en jaren). De Tweelingstralen zijn in Essentie het allerhoogste Goddelijk Mannelijk en Goddelijk Vrouwelijk aspect van Bewustzijn (en dus in Wezen Een) welke met elkaar wensen en dienen te versmelten zoals zij Bedoeld zijn, voorbij alle vorm van dualiteit en polariteit tot Eenheid, van waaruit het derde aspect, the Divine Child ‘geboren’ kan worden. Dit is het proces van ascensie waartoe de Tweelingstraal-ontmoeting, - processen de weg is. (zie eerdere artikelen dit jaar) Om de Heilige Drie Eenheid in je eigen Bewustzijn weer te activeren, bewust te her-inneren en toegankelijk te maken, daar deze de brug is/zijn naar je allerhoogste Goddelijke Overkoepelende Bewustzijn.

In de activaties en frequentie instroom van de 3-3-3 portalen in maart 2012 zijn deze velden van het Heilig Huwelijk dieper geactiveerd en dus gaan meestromen in al je processen. Op de voorgrond of op de achtergrond, maar overal zitten ze in verweven sinds die tijd. Alles zoekt naar de Heilige Balans, elke polariteit werd stap voor stap dieper belicht om te zuiveren en in gelijkwaardigheid (Heilig Huwelijk versmelting) te brengen met de bijbehorende polariteit.

In de activaties en frequentie instroom van de 9-9 portalen in september 2012 zijn deze frequenties van de Holy Trinity daarin dieper geactiveerd. Een teken dat er al veel mannelijke-vrouwelijke balans gecreëerd is, er diepere lagen van het Heilig Huwelijk in je Zelf bereikt zijn, waardoor de volgende stap: de geboorte van de Holy Trinity bewuster (geboren) kon gaan worden. Dit alles, nogmaals, volledig in voorbereiding op de eindspurt van 2012.

 

December 2012

In de essentiële portalen van december 2012 zal ook deze fase een dieper laag binnen gaan en nieuwe poorten en mogelijkheden openen in ons Bewustzijn. Het zijn de essentiële activaties van de Heilige Drie Eenheid binnen onze aspecten van Heilige Drie Eenheid die volledig uitgelijnd kunnen gaan worden in volledige versmelting met elkaar.

Elk aspect van ons Goddelijk Zijn (het Mannelijke aspect, vrouwelijke aspect en Goddelijk kind aspect) dragen in zich weer de blauwdruk van elkaar. Je zou dus kunnen zeggen, het Goddelijk Mannelijke draagt in Essentie ook weer het mannelijk, vrouwelijk  en kind aspect in zich. Dat geldt ook voor het Goddelijk Vrouwelijke en Goddelijk Kind aspect. Dat is opnieuw de 3x3= 9 frequentie.

Met de Sterrenportalen, activaties en instroom van verhoogde trillingen worden tijdens de drie 3-3-3 portalen in december 2012 al deze frequenties binnen het Mannelijk, Vrouwelijk en Goddelijk Kind veld ook met elkaar uitgelijnd en gebalanceerd, zodat deze volledig met elkaar kunnen gaan versmelten en Een worden. Dat betekend bijvoorbeeld dat de Kosmische Balans binnen het Goddelijk Mannelijk veld volledig in de Holy Trinity uitgelijnd en gebalanceerd wordt, zodat mannelijk-vrouwelijk-kind deel binnen dit veld volledig met elkaar versmelten, dat is de Kosmische Balans. Dat zelfde gebeurd ook in de Goddelijke Vrouwelijke en Goddelijk Kind velden.

Alles stap voor stap. Om uiteindelijk op 21-12-’12 alle velden van de Holy Trinity in je eigen Bewustzijn volledig met elkaar uitgelijnd te hebben, waardoor je de 21-12-’12 Stargate en dus het volledige nieuwe Tijdperk, de nieuwe cyclus van Ontwaken kunt gaan betreden. De weg geopend wordt om je volledige I AM 13-dimensionaal Bewustzijn in alle dimensies van Zijn tegelijkertijd te leven en je God/Godin Zelf weer Volledig te her-inneren. De Gerealiseerde Christus Mens te Zijn en te leven in alle dimensies.

 

Op een ander level verwijst de 3x3 (=9) frequentie van december portalen ook weer naar de 9 dimensies van het Galactische Hart, waar we door de uitlijning op 21-12-’12 doorheen kunnen gaan zodat ons volledig Goddelijk Potentieel weer toegankelijk wordt.

De 9 dimensies plus de Heilige Drie Eenheid binnen ons Bewustzijn maken opnieuw het getal 12, het 12 dimensionaal of Multidimensionaal Bewustzijn, die leidt naar onze Goddelijke Bron, de 13-de dimensie oftewel je I AM overkoepelend Bewustzijn. En ook dat voltooid een cyclus, van waaruit een geheel nieuw Tijdperk kan ontstaan. Het nieuwe Gouden Tijdperk waarin volledig Ontwaken en leven vanuit ons Goddelijk Bewustzijn weer mogelijk wordt.

 

De 9 dagen die tussen deze 3 portalen plaatsvinden zijn periodes van intensieve initiaties en integratie om je Bewustzijn volledig klaar te stomen naar het voor jouw Bewustzijn hoogst haalbare Bewustzijn en je daarop voor te bereiden, naar waar vanuit je de 21-12-’12 uitlijning zult kunnen gaan ervaren, omvatten in Bewustzijn en de poort naar Multidimensionaliteit of Ascensie zult kunnen binnen gaan.

 

Wat betekend dit alles nu?

Al deze trillingsverhogingen, verschuivingen en shifts in Bewustzijn, al deze activaties en initiaties zijn van invloed op ons persoonlijk  en op het Grote Geheel. Niet alleen het menselijk Bewustzijn, maar ook Moeder Aarde en het gehele Universum.

Niet alleen heeft het de afgelopen jaren geleid tot een immense persoonlijke groei en bewustwording, steeds dieper uitspitten van je Zelf en dat wat feitelijk versluierd is (geweest) te zuiveren, helen en los laten of transformeren. Waardoor steeds meer van ons Goddelijk Bewustzijn, stapje voor stapje bevrijd en her-innert kon worden.

Dit allemaal in voorbereiding op en in resonantie met hetgeen in het Kosmische Plan en dus in dit Universum gaande is. De ‘pionnen’ die steeds verder werden klaar gezet door de instroom van verhoogde trillingen, waarin we uitgedaagd zijn en worden steeds dieper te her-inneren, omarmen en embodyment te gaan geven aan ons Goddelijk Zijn, en stap voor stap daar verder in te groeien en steeds meer vorm te geven aan ons unieke Zijn en Meesterschap.

Tegelijkertijd is via die groei , ontwaken en bewustwording en met vele pioniers in Bewustzijn, waar ook ter wereld heel bewust voorbereidingen getroffen en zijn geheel nieuwe aarde- en sterrenportalen geopend, Ascensielijnen geactiveerd, de Nieuwe Aarde Matrix gecreëerd die resoneert op de nieuwe in plaats van de oude aarde frequenties en vele andere voorbereidingen getroffen voor de nieuwe cycli die gaan starten.

Met deze laatste eindspurt waarin de oude aarde tot een afronding komt en de nieuwe aarde volledig bestaansrecht krijgt en geboren gaat worden wil dat niet zeggen dat alle Zielen, ook zij die zich hier nu geenszins van bewust zijn, plotsklaps in ‘het diepe’ gegooid worden en middenin deze shift terecht komen.

Uiteindelijk voel en weet ik al jaren dat we telkens doorlopend al vanuit de 2012-frequentie werkzaam zijn en groeien, en dat kan ook niet anders, want we kunnen niet van de enen op de andere dag plotsklaps volledig vanuit onbewustzijn overgaan in Goddelijk Bewustzijn. Dat is een lange weg van duizenden jaren in voorbereiding geweest, en die Zielen die daar in het Nu nog niet mee bezig zijn, kunnen niet ineens die omslag maken. Daar is het Goddelijke Al Wat Is niet volledig Onvoorwaardelijke Universele Liefdeskracht voor. Dat zou namelijk shock veroorzaken en uiteindelijk heeft elke Ziel zijn/haar descensie en ascensie pad naar eigen believen ingevuld en uitgestippeld. En zal op zijn/haar Divine Timing het pad van Zelf Realisatie van het Goddelijk Zijn betreden.

Daar kan geen enkel oordeel over bestaan, daar ieder Ziel een uniek Pad van Meesterschap kent. En zij die in het nu op aarde wellicht nog vanuit onbewustzijn leven, zijn misschien pas net ‘ingestapt’ in de aarde-ervaring omdat ze elders al Ascensie en Meesterschap eerst wensten te bereiken (ander sterrenstelsel, Universum, of waar dan ook). Daarom, iedere Ziel op zijn/haar Divine Timing….

Het betekend echter wel dat met alle mogelijkheden die nu gecreëerd worden in het bewustzijn (menselijk, planetair, galactisch en kosmisch) dat het heel andere zoden aan de dijk gaat zetten. Het is zeg maar alsof wij de poorten voor deze mogelijkheden openen opdat deze nooit meer gesloten worden. Dat betekend dat zij die nog volop in de 3-de dimensie met versluierd Bewustzijn aan het ‘experimenteren’ en ervaren zijn hoe dan ook sneller stappen van groei kunnen gaan nemen richting Ascensie indien hun Bewustzijn dat wenst. Dat zie je in feite bij heel veel Zielen ook al gebeuren. Velen hebben geen weet nog van wat er allemaal gaande is, en toch ervaren zij allerhande heftigheden, moeilijkheden en uitdagende situaties die veelal in eerste instantie angst triggeren (onwetendheid) maar zullen leiden naar bewust wording. Dat is voor iedereen meer en meer toegankelijk die processen van bewustwording zullen steeds meer versnellen en verdiepen.

De verhoogde frequenties zorgen ervoor (ook al goed te merken afgelopen jaren voor hen die wel bezig zijn met ontwaken) dat oude patronen, oude karmische ballast veel makkelijker en sneller te transformeren is, sneller zelfs al dan een jaar of 10 geleden. Dat zijn de voordelen van de verhoogde frequenties en de Poorten naar volledige Realisatie van het Goddelijk Zijn en Meesterschap die daarmee vrijkomen. Iedere Ziel behoud het recht zijn/haar eigen unieke Pad te bewandelen in zijn/haar Divine Timing, maar de mogelijkheden liggen meer open om sneller te kunnen groeien, terug naar Huis, naar de eigen Bron en Multidimensionaliteit.

Voor de Zielen die nu misschien al jaren dieper aan het ontwaken zijn zal het betekenen dat zij ook veel meer versnelling in Bewustwording en pad van Ascensie zullen gaan ervaren. Ook zij die al wel een poos bezig zijn zullen niet plotsklaps de shift volledig kunnen gaan maken tenzij hun Kosmische Planning daar ligt en zij daar volledig aan toe zijn in hun Divine Timing.

Voor sommigen zal het echter wel kunnen betekenen dat zij volledig voorbereid zijn en daartoe in de mogelijkheid gesteld worden om wel volledige Realisatie al te gaan leven. Dat betekend echter nog steeds een immense nieuwe groeiweg in het leren embodyment te gaan geven aan hun volledig Ontwaakt Bewustzijn. Echter de grenzen van de oude energie en oude jij zijn dan volledig verdwenen en je kan werkelijk alle dimensies van je Zijn vorm gaan geven en her-inneren. Vele Zielen die werkelijk vanaf de Poort van 21-12-’12 de Ascensie in volledige belichaming gaan brengen zullen een geheel nieuwe weg van Doelen en Taken gaan ervaren of daarvoor kiezen, om keer op keer opnieuw de mede Zielen (broeders en Zusters van Licht en Eenheid) te helpen bij hen Ascensie proces, en zullen verder co-creëren vanuit Totale Goddelijke Gelijkwaardigheid met ‘hemelen en aarde’ (en alle Meestervelden die zich daar tussen ‘bewegen’).

Uiteraard eindigt hiermee de oude cyclus en de nieuwe cycli van duizenden jaren mag gecreëerd gaan worden, waarin de Droom van het Goddelijke in Creatie gebracht mag worden vanuit het eigen Goddelijke Unieke Zijn. Opnieuw zal elke unieke I AM daartoe een eigen blauwdruk, code, inbreng en kleur aan mogen gaan geven. In elk geval, evolutie stopt niet bij het bereiken van dit punt. Er is al aangegeven vanuit ‘mijn Spirit’ dat ook processen rondom volledig samenvloeien van grotere velden van de I AM dan een aanvang gaat maken. Want ook jouw I AM Bewustzijn is weer onderdeel van een veel grotere Universele ‘Zielengroep’  zeg maar. Evolutie is altijd in beweging en cyclisch….maar zal door het Bewust her-inneren en meewerken in Goddelijke Co-creatie ook steeds uitermate boeiender worden….

 

© Willemien Timmer, 28-11-’12 (om 13.33 uur)

 

 

 

Frequenties van deze datum en tijd:

 

28 is nummerologisch een 10, dus weer een 1. Dat betekend dat je de frequentie ook als een 1-11-12 kunt zien, zijn vier 1-en op een rij, en dat duidt weer op immense transformatie, nieuwe geboorte, activatie nieuwe codes. De tweelingstraal frequentie.

 

De 0 (van de 10) duidt op de Bron.

De 2 op de polariteit.

 

Dus:

Nieuwe coderingen, transformaties, instroom en activaties, ook binnen de Tweelingstraal (ook de 2) processen van Heilig Huwelijk. Om terug te keren naar de Bron.

De 10 staat voor het vrouwelijke (de 1)  die de sleutel heeft naar de terugkeer naar de Bron.

 

De tijd 13.33. verwijst naar de Holy Trinity en de 3-3-3 portalen van Heilig Huwelijk binnen de Holy Trinity. De 1 staat opnieuw oor het vrouwelijk aspect die daartoe de sleutels heeft en de 1 staat tevens voor nieuwe geboorte/nieuw begin!

 

 

 

                                     

 

 

Op 20 & 21 december 2012 viert Praktijk Apofyliet de uitlijning met het Galactisch Hart van het Universum samen met een inmiddels al ongekend grote groep Soulsisters & Soulbrothers in een unieke workshop. Er is voor deze unieke gebeurtenis nog steeds plek vrij voor hen die voelen dit met ons mee te willen vieren en diepgaand deze uitlijning bewust te willen ervaren.

(de limiet van normaal gesproken maximaal 12 deelnemers geldt niet voor deze data!)

 

 

Ascensie Workshop: Celebration the 21-12-12 shift & Galactic Alignement:Planetaire uitlijning met het Galactisch Hart op 21-12-’12

Total balancing of the Devine Trinity inside. Male and female will be in their 12D frequencies balanced and aligned with the 9D Galactic Heart of Creation. Which will be the Sacred Marriage/Reunion in total mirroring both male/female sides of you. New point/start or remembering your Creative Forces from the balance and alignment within. Meesterschap op 12D kan geboren worden en je kunt je eigen 13D overkoepelend Bewustzijn weer ‘betreden’ (op jouw Devine Timing!)

Portaal & Sterrenpoort dagen

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.
Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (12-12-‘12) waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zullen komen, vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.
Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.
Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

De eerst volgende Portaal dagen vind je terug in de nieuwe activiteiten agenda!


Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen
Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Data: 20 en 21 december 2012 van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf: € 222,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

(Vanwege de groepsgrootte en dus ruimtegebrek in de Praktijk zullen we uitwijken naar de schuur van de boerderij, maar de locatie/adres is dus hetzelfde!)

 

Een joyfull workshop tweedaagse met veel uitwisseling met elkaar, plezier, celebration the new cycle, diepgaande afstemmingen en channelings op de frequenties van deze dagen in afstemming op ieders unieke eigen Zijn en wat de uitlijning en frequenties jouw daarin aan mag gaan reiken.

Gechannelde informatie over de frequenties van deze dagen, diepgaande healingen, bundelen van kracht in co-creatie voor het Grote Geheel (planetaire, galactische en kosmische afstemmingen en samenwerking met Al Wat Is) en heel veel meer…..

 

Meer info en aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

En verder:

…De in dit artikel beschreven processen en thema’s en mogelijkheden verre van compleet zijn over wat er momenteel allemaal gaande en mogelijk is, wat zich afspeelt in deze tijd. Maar dat dit even een korte blik werpt, om je op welke wijze dan ook te ondersteunen, een dieper inzicht te krijgen, bevestiging te vinden of wat het je ook maar mag aanreiken.

In alle workshops tegenwoordig komen meer en meer persoonlijke, collectieve en aan deze tijd gerelateerde frequenties, processen en thema’s meer naar voren. In uitleg, inspiratie, gechannelde informatie. En werken we daarmee in de diepte om je in eigen persoonlijke Bewustzijnsgroei en je Ascensie Pad verder te ondersteunen!

Dus voor meer informatie, ondersteuning, inzicht in het Grote Geheel en jouw rol daarin, verwijs ik naar de workshops omdat het me helaas aan tijd ontbreekt om meer artikelen te schrijven

 

 

Prachtige informatie over de Essentie van deze volle maan en maansverduistering  vandaag....de moeite waard om te lezen en bewust te ervaren!

voelen want het voert je weg van de dagelijkse veilige wereld waarin je leeft. De Zwarte Maan brengt je echter zonder bescherming in open contact met je ziel. Het ‘ik’ heeft dus geen grip op deze energie.

“De ziel komt van onderaf het leven binnen, door de scheuren heen, en vindt openingen in het leven waar het glad functioneren wordt verstoord.” (T. Moore)

Op welk gebied word je momenteel direct tot op je ziel geraakt? Richt je daar morgen tijdens de volle maan op. Voel wat je ziel zegt (in plaats van je af te stemmen op de bevestiging, veiligheid en acceptatie van je omgeving). Maak contact met je wilde of ongetemde natuur, met je essentie, zonder die te veroordelen. Leer je eigen donkere kracht (ja, kracht!) en wijsheid kennen, hanteren en integreren...

Bron: Petra Stam en Marja de Zeeuw

========================

Volle Maan en Maansverduistering 28 November 2012

Deze volle maan wordt de Bloedmaan of de Offermaan genoemd: vroeger werden er in deze tijd (bloed)offers gebracht om de winter door te komen of om de goden te eren. De natuur is stil en in
zichzelf teruggetrokken. Haar winterslaap lijkt op de dood, maar dat is schijn. In haar buik slaapt het zaad der verlangen, de hoop voor het nieuwe leven. Voor ons is dit een belangrijke tijd om opgedane kennis om te zetten in wijsheid. Offer oppervlakkige bezigheden wat vaker op voor verbinding met je hogere zelf of je ziel, want daar vind je welke droomzaadjes er liggen te sluimeren.

De volle maan staat in het teken Tweelingen (communicatie, contact, levendigheid en luchtigheid) en de Zon schijnt zijn licht op de Maan vanuit Boogschutter (kennis uitdragen, expansie, idealisme, optimisme, vrijheid). Maar… er is ook een maans-verduistering deze dag: Zon, Aarde en Maan staan precies op één lijn. De volle maan komt in de schaduw van de Aarde te staan en het zonlicht bereikt de Maan tijdelijk niet. Dit kan een explosie van gevoelens brengen en het kan weken duren voordat je de werkelijke betekenis ervan begrijpt. Flap er niet te snel dingen uit, maar neem de tijd om ergens op te reageren of om een boodschap over te brengen. Zoek verborgen obstakels of blokkades in jezelf en laat die los. Zie situaties uit het verleden in een nieuw licht, zodat je de toekomst in kunt stappen zonder dat het verleden je belemmert. Een eclips werpt licht of waarheid op een belangrijk aspect in je leven, het kan als een katalysator werken bij een belangrijke beslissing. Wees dus alert op wat je voelt en wat er van buitenaf tot je komt.

Bijna alle planetaire energieën gaan nu als een kosmische pijl richting de Maan. Venus en Mars, de goddelijke geliefden, staan aan de basis van deze pijl en staan samen met de planeten Saturnus en Pluto voor serieuze en diepe verbindingen. Hierdoor kunnen soul mates en tweelingzielen elkaar herkennen en weer bij elkaar komen. Het principe van de Maan is vrouwelijk, moederlijk, de ziel. De pijl legt de nadruk op leven vanuit je gevoel en je ziel.

Maar… ook de Zwarte Maan, Lilith, staat in de schijnwerper, omdat die direct naast de Maan in Tweelingen staat. Lilith is het archetype van de heks of de donkere zijde van de vrouw en roept naar je vrije, wilde kant. Lilith is je essentie en is er niet om je ego te dienen (daarom word je hierop ook vaak afgewezen).

De samenstand van Maan en Zwarte Maan kan dus lichte én donkere emoties benadrukken en een innerlijke strijd opleveren (even zwart-wit gesteld): ga je voor applaus, omdat je braaf de (maatschappelijke) regels volgt en voor anderen zorgt, óf ga je je wilde, vrije kant uitleven, Jezelf herontdekken, ook al staat niemand daarvoor te klappen?

De Zon staat recht tegenover de Maan en de Zwarte Maan, wat deze innerlijke strijd kan vergroten. Het ego kan zelfs zeggen dat het niet veilig is om vanuit je hart te leven en kan diepe gevoelens veroordelen om zichzelf te handhaven. Laat het licht juist schijnen op de sluimerende dromen en verlangens. Mens, Ken u zelve!

Laat het verleden los, laat los wat of wie niet langer je ziel dient (werk, vriendschap, relatie, een overtuiging, etc.), vier het leven, verleg je horizon, spreek uit wat je verlangen is en leef je talenten!

In Nederland zal de gedeeltelijke maansverduistering starten om 13:13 uur, een maximum bereiken om 15:33 uur en eindigen om 17:54 uur.


weigering daarvan zodat je je kunt gaan richten op de opgave om je eigen intuïtie te volgen en je eigen weg te gaan. In eerste instantie kan dat bedreigend aanvoelen want het voert je weg van de dagelijkse veilige wereld waarin je leeft. De Zwarte Maan brengt je echter zonder bescherming in open contact met je ziel. Het ‘ik’ heeft dus geen grip op deze energie.

“De ziel komt van onderaf het leven binnen, door de scheuren heen, en vindt openingen in het leven waar het glad functioneren wordt verstoord.” (T. Moore)

Op welk gebied word je momenteel direct tot op je ziel geraakt? Richt je daar morgen tijdens de volle maan op. Voel wat je ziel zegt (in plaats van je af te stemmen op de bevestiging, veiligheid en acceptatie van je omgeving). Maak contact met je wilde of ongetemde natuur, met je essentie, zonder die te veroordelen. Leer je eigen donkere kracht (ja, kracht!) en wijsheid kennen, hanteren en integreren...

Bron: Petra Stam en Marja de Zeeuw

========================

Volle Maan en Maansverduistering 28 November 2012

Deze volle maan wordt de Bloedmaan of de Offermaan genoemd: vroeger werden er in deze tijd (bloed)offers gebracht om de winter door te komen of om de goden te eren. De natuur is stil en in
zichzelf teruggetrokken. Haar winterslaap lijkt op de dood, maar dat is schijn. In haar buik slaapt het zaad der verlangen, de hoop voor het nieuwe leven. Voor ons is dit een belangrijke tijd om opgedane kennis om te zetten in wijsheid. Offer oppervlakkige bezigheden wat vaker op voor verbinding met je hogere zelf of je ziel, want daar vind je welke droomzaadjes er liggen te sluimeren.

De volle maan staat in het teken Tweelingen (communicatie, contact, levendigheid en luchtigheid) en de Zon schijnt zijn licht op de Maan vanuit Boogschutter (kennis uitdragen, expansie, idealisme, optimisme, vrijheid). Maar… er is ook een maans-verduistering deze dag: Zon, Aarde en Maan staan precies op één lijn. De volle maan komt in de schaduw van de Aarde te staan en het zonlicht bereikt de Maan tijdelijk niet. Dit kan een explosie van gevoelens brengen en het kan weken duren voordat je de werkelijke betekenis ervan begrijpt. Flap er niet te snel dingen uit, maar neem de tijd om ergens op te reageren of om een boodschap over te brengen. Zoek verborgen obstakels of blokkades in jezelf en laat die los. Zie situaties uit het verleden in een nieuw licht, zodat je de toekomst in kunt stappen zonder dat het verleden je belemmert. Een eclips werpt licht of waarheid op een belangrijk aspect in je leven, het kan als een katalysator werken bij een belangrijke beslissing. Wees dus alert op wat je voelt en wat er van buitenaf tot je komt.

Bijna alle planetaire energieën gaan nu als een kosmische pijl richting de Maan. Venus en Mars, de goddelijke geliefden, staan aan de basis van deze pijl en staan samen met de planeten Saturnus en Pluto voor serieuze en diepe verbindingen. Hierdoor kunnen soul mates en tweelingzielen elkaar herkennen en weer bij elkaar komen. Het principe van de Maan is vrouwelijk, moederlijk, de ziel. De pijl legt de nadruk op leven vanuit je gevoel en je ziel.

Maar… ook de Zwarte Maan, Lilith, staat in de schijnwerper, omdat die direct naast de Maan in Tweelingen staat. Lilith is het archetype van de heks of de donkere zijde van de vrouw en roept naar je vrije, wilde kant. Lilith is je essentie en is er niet om je ego te dienen (daarom word je hierop ook vaak afgewezen).

De samenstand van Maan en Zwarte Maan kan dus lichte én donkere emoties benadrukken en een innerlijke strijd opleveren (even zwart-wit gesteld): ga je voor applaus, omdat je braaf de (maatschappelijke) regels volgt en voor anderen zorgt, óf ga je je wilde, vrije kant uitleven, Jezelf herontdekken, ook al staat niemand daarvoor te klappen?

De Zon staat recht tegenover de Maan en de Zwarte Maan, wat deze innerlijke strijd kan vergroten. Het ego kan zelfs zeggen dat het niet veilig is om vanuit je hart te leven en kan diepe gevoelens veroordelen om zichzelf te handhaven. Laat het licht juist schijnen op de sluimerende dromen en verlangens. Mens, Ken u zelve!

Laat het verleden los, laat los wat of wie niet langer je ziel dient (werk, vriendschap, relatie, een overtuiging, etc.), vier het leven, verleg je horizon, spreek uit wat je verlangen is en leef je talenten!

In Nederland zal de gedeeltelijke maansverduistering starten om 13:13 uur, een maximum bereiken om 15:33 uur en eindigen om 17:54 uur.

 

 

De ZWARTE MAAN, die morgen een grote rol speelt (zie mijn eerdere stuk over de volle maan en maansverduister ing), brengt je in contact met een diepe dimensie van je bestaan. Het gaat daar niet om aanpassing aan je omgeving maar juist om een weigering daarvan zodat je je kunt gaan richten op de opgave om je eigen intuïtie te volgen en je eigen weg te gaan. In eerste instantie kan dat bedreigend aanvoelen want het voert je weg van de dagelijkse veilige wereld waarin je leeft. De Zwarte Maan brengt je echter zonder bescherming in open contact met je ziel. Het ‘ik’ heeft dus geen grip op deze energie.

“De ziel komt van onderaf het leven binnen, door de scheuren heen, en vindt openingen in het leven waar het glad functioneren wordt verstoord.” (T. Moore)

 

Op welk gebied word je momenteel direct tot op je ziel geraakt? Richt je daar morgen tijdens de volle maan op. Voel wat je ziel zegt (in plaats van je af te stemmen op de bevestiging, veiligheid en acceptatie van je omgeving). Maak contact met je wilde of ongetemde natuur, met je essentie, zonder die te veroordelen. Leer je eigen donkere kracht (ja, kracht!) en wijsheid kennen, hanteren en integreren...

Bron: Petra Stam en Marja de Zeeuw

========================

Volle Maan en Maansverduistering 28 November 2012

Deze volle maan wordt de Bloedmaan of de Offermaan genoemd: vroeger werden er in deze tijd (bloed)offers gebracht om de winter door te komen of om de goden te eren. De natuur is stil en in zichzelf teruggetrokken. Haar winterslaap lijkt op de dood, maar dat is schijn. In haar buik slaapt het zaad der verlangen, de hoop voor het nieuwe leven. Voor ons is dit een belangrijke tijd om opgedane kennis om te zetten in wijsheid. Offer oppervlakkige bezigheden wat vaker op voor verbinding met je hogere zelf of je ziel, want daar vind je welke droomzaadjes er liggen te sluimeren.

 

De volle maan staat in het teken Tweelingen (communicatie, contact, levendigheid en luchtigheid) en de Zon schijnt zijn licht op de Maan vanuit Boogschutter (kennis uitdragen, expansie, idealisme, optimisme, vrijheid). Maar… er is ook een maans-verduistering deze dag: Zon, Aarde en Maan staan precies op één lijn. De volle maan komt in de schaduw van de Aarde te staan en het zonlicht bereikt de Maan tijdelijk niet. Dit kan een explosie van gevoelens brengen en het kan weken duren voordat je de werkelijke betekenis ervan begrijpt. Flap er niet te snel dingen uit, maar neem de tijd om ergens op te reageren of om een boodschap over te brengen. Zoek verborgen obstakels of blokkades in jezelf en laat die los. Zie situaties uit het verleden in een nieuw licht, zodat je de toekomst in kunt stappen zonder dat het verleden je belemmert. Een eclips werpt licht of waarheid op een belangrijk aspect in je leven, het kan als een katalysator werken bij een belangrijke beslissing. Wees dus alert op wat je voelt en wat er van buitenaf tot je komt.

Bijna alle planetaire energieën gaan nu als een kosmische pijl richting de Maan. Venus en Mars, de goddelijke geliefden, staan aan de basis van deze pijl en staan samen met de planeten Saturnus en Pluto voor serieuze en diepe verbindingen. Hierdoor kunnen soul mates en tweelingzielen elkaar herkennen en weer bij elkaar komen. Het principe van de Maan is vrouwelijk, moederlijk, de ziel. De pijl legt de nadruk op leven vanuit je gevoel en je ziel.

Maar… ook de Zwarte Maan, Lilith, staat in de schijnwerper, omdat die direct naast de Maan in Tweelingen staat. Lilith is het archetype van de heks of de donkere zijde van de vrouw en roept naar je vrije, wilde kant. Lilith is je essentie en is er niet om je ego te dienen (daarom word je hierop ook vaak afgewezen).

De samenstand van Maan en Zwarte Maan kan dus lichte én donkere emoties benadrukken en een innerlijke strijd opleveren (even zwart-wit gesteld): ga je voor applaus, omdat je braaf de (maatschappelijke) regels volgt en voor anderen zorgt, óf ga je je wilde, vrije kant uitleven, Jezelf herontdekken, ook al staat niemand daarvoor te klappen?

De Zon staat recht tegenover de Maan en de Zwarte Maan, wat deze innerlijke strijd kan vergroten. Het ego kan zelfs zeggen dat het niet veilig is om vanuit je hart te leven en kan diepe gevoelens veroordelen om zichzelf te handhaven. Laat het licht juist schijnen op de sluimerende dromen en verlangens. Mens, Ken u zelve!

Laat het verleden los, laat los wat of wie niet langer je ziel dient (werk, vriendschap, relatie, een overtuiging, etc.), vier het leven, verleg je horizon, spreek uit wat je verlangen is en leef je talenten!

In Nederland zal de gedeeltelijke maansverduistering starten om 13:13 uur, een maximum bereiken om 15:33 uur en eindigen om 17:54 uur

 

 

 

 

Nieuwe opleidingen 2013

 

Volledig afgestemd op de frequenties en ontwakingsprocessen van deze tijden zijn er weer 3 nieuwe opleidingstrajecten voor komend jaar bij Praktijk Apofyliet  gecreerd in samenwerking met Spirit.

Een traject is een opleidingstraject voor een vaste groep mensen die al meerdere jaren hier trajecten of workshops volgen (Mastergroup Ancient Egyptian Healing Light for Ascension) en deze was dan ook binnen 1 dag al vol.

Onderstaand vind je de twee andere nieuwe trajecten voor 2013, een eendaagse en weekend traject, waarin vrije instroom van nieuwe mensen en deelnemers van afgelopen jaar/jaren gecombineerd gaan worden en mogelijk is.

Hieronder (en verder op de website) heel veel meer informatie:

 

  Mastergroup 2013

 

Traningstraject vanuit de 2013 frequenties voor jouw Ascensie pad en Bewustwordingsgroei en healing op Multidimensionaal niveau.

Dit traject van workshops biedt krachtige healing, bewustwording en handvaten aan te midden van alle trillingsverhogingen en processen van Ascensie in jou zelf, op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau. Het reikt je diverse handvaten, inzichten, technieken en healingmethoden aan die je helpen meer en meer in je Kracht, je Licht, je Bewustzijn te blijven staan, ongeacht wat er gaande is in alle processen en trillingsverhogingen, maar ook om je Spirit en Ware Zijn meer en meer in je alledaagse 3D hier en nu handen en voeten te geven en te integreren. Zodat werkelijke Multidimensionaliteit echt belichaamd kan gaan worde vanuit Bewustzijn.

Vanuit diepgaande uitlijningen, openingen, activaties en initiaties in je Multidimensionale velden leer je steeds meer van je Zijn kennen, wie je Bent in andere dimensieslagen, wat je kwaliteiten, Missie, Leerlessen en Bedoelingen zijn en leer je steeds meer alle levels van Zijn, oftewel al je dimensies op elkaar afstemmen, uitlijnen en samen werken. Zodat je een steeds dieper wezenlijk contact krijgt met, inzicht krijgt in en de belichaming van jouw Goddelijke Wezen op aarde kunt Zijn. Dat houdt dus in dat je meer gaat resoneren op je eigen Goddelijk Licht, Universele Liefde, maar wel vanuit Bewustzijn en gewaar zijn en herkenning van wie je Bent ook op andere dimensielagen. En dat al die Hoger Zelven van je diverse Dimensies ook verbonden zijn en innig samenwerken.

 

Elke workshop wordt afgestemd op de frequenties die op dat moment op en in de aarde aanwezig zijn en of binnenkomen, en uiteraard op de aanwezige groep deelnemers, en zullen gechanneld worden onder leiding van grootse Meestervelden van alle uithoeken van het Universum en vanuit de Moeder Aarde velden zelf.

Daarnaast kent elke workshop een ‘basisthema’ of onderwerp als ‘globale omkadering’ van de frequenties en werkvelden die we die dag gaan verkennen.

Elk ‘basis thema’ vind tijdens de workshop zelf de invulling zoals deze op dat moment op het hoogst haalbare Bewustzijn en Lichttrilling mogelijk is op aarde.

Elke workshop biedt healingtools, technieken maar vooral ook voor je Zelf heel veel healing, groei en Bewustwording aan. Want zodra jouw Bewustzijn verder expandeert, leer je die kwaliteiten, velden en tools vanuit je eigen Zijn integreren en belichamen, wat ze handvaten geeft om concreet toe te passen in het hier en nu.

Elke workshop draagt dus bij aan een verdieping  en her-innering van je kwaliteiten, doordat er krachtig en effectief door oude blokkades, stagnaties, angsten en andere persoonlijke (karmische) thema’s heen gewerkt wordt.

Dit traject biedt dus veel Persoonlijk Ascensie werk en groei, een enorme verdieping in je kwaliteiten, het connecten met wie jij Bent en daar ook daadwerkelijk mee in de belichaming komen (Ascensie), maar zal je dus ook intens diepe transformatie en healings processen mogen brengen om oeroude versluieringen en wortels  voorgoed te kunnen schonen en blijvend je Lichtkwaliteiten en Bewustzijn geopend te houden.

 Het reikt daartoe ook healingtools, technieken en methodes aan om zo krachtig mogelijk, vanuit je eigen processen, ook in je Kracht, kwaliteiten, zuiverheid, afstemming, integriteit, gelijkwaardigheid,  te blijven staan en samen te werken met de Meestervelden en jouw Teams van Licht (op verschillende dimensielagen) voor jouw Ascensiegroei, specifieke Missies en Doelen en voor jouw unieke rol in de Ascensie van Al Wat Is.

 

Er is bewust gekozen om dit traject in de vorm van workshop- weekenden te geven,  omdat op die  manier er veel diepgaander, intenser en intensiever gewerkt kan worden en veel meer healing, bewustwording en potentieel bereikt, aangeraakt en bevrijd kan worden!

 

De workshops van Praktijk Apofyliet worden altijd gechanneld, dat betekend niet alleen veel channelingen, transmissies en healingen, maar ook veel tekst en uitleg zullen gebaseerd zijn op (eerdere of ter plekke) gechannelde en reeds geïntegreerde en gefundeerde informatie.

Daarnaast wordt er altijd gekeken naar concrete handvaten en toepassingsmogelijkheden voor het hier en nu om alle groei, lesinhoud, informatie en ervaringen zo effectief mogelijk om te zetten in belichaming in het hier en nu en mens-zijn en Spirit steeds verder te doen integreren en belichamen vanuit Multidimensionaal perspectief en ervaringsniveau.

 

Kort overzicht van de workshops in dit Master Group 2013 opleidingstraject:

 

1.   Welcome to 2013…. Grounding & activating the Holy Trinity inside

2.   Know your Being/ Flower of Life Healing  

3.   Golden Lemurian and Atlantean Codes for Ascension

4.   Golden Egyptian Healing Light: Devine Universal Codes & initiations for Ascension

5.   Co-creating with your Divine Connections & Teams of Light: Earth Connections

6.   Into the Crystal Consioussness

7.   Timeline-, Earth- and Vortex Healing

8.    Galactic Healing Pathways

9.   Co-creating with your Divine Connections & Teams of Light: Cosmic Connections

10.                     Soul Connections and the Source

11.                     Verdiepings workshop 1

12.                     Verdiepings workshop 2

(meer inhoud en info op de website: http://www.apofyliet.nl/mastergroup2013.html )http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.htmlkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietseling met elkaar. Tegelijkertijd werken we telkens opnieuw ook in de collectieve velden van Bewustzijn om alle wijzigingen die in ons Bewustzijn aangebracht worden ook door te geven aan de Collectieve velden zodat deze ook verder Ontwaken en kunnen ontplooien. Daarmee zetten we steeds verder de deur open voor het menselijk bewustzijn om in grotere diepten en hoogten tot volledige wasdom in het Goddelijk Bewustzijn te komen. Dat geldt niet alleen voor het menselijk collectieve veld, maar ook voor de kristalcollectieven en het grote Geheel. We doen dit vanuit een gelijkwaardige samenwerking, gefundeerd in hart en bewustzijn, in samenwerking met Al Wat Is.

Bewuste kennis van kristallen is niet noodzakelijk voor deze opleiding, maar een stuk ontwikkeling van bewustzijn en zekere mate van gevoeligheid en aantrekkingskracht tot kristallen vanuit je hart is wel noodzakelijk om in de diepte te (leren) samenwerken met de kristallen op dit niveau gefundeerd in de nieuwe tijd.

Elke workshopdag werken we samen met 1 specifieke kristalsoort of enkele samenwerkende kristalsoorten voor persoonlijke groeistukken, healing, dieper ontwaken en bewustwording. Afgestemd op de processen van Ontwaken in deze tijdsperiodes en het Planetaire bewustwordingsproces. Afstemming op de kristalfrequenties die nu vrij komen of vrij gekomen zijn. Multidimensionaal verkennen van de kristalvelden, collectieven en blauwdrukken.

Tevens afstemmingen, healingwerk en creatie/ascensie werk t.b.v. de collectieven en het Grote Geheel (planetair, galactisch en Kosmisch) in samenwerking met het Kristal Bewustzijn, vele Ascended Master en andere Begeleidingsvelden.
Ook zullen we Upgrades mogen brengen daar waar daar toestemming voor is in de Kristal Collectieven voor diepere ondersteuning en afstemming op deze tijden van Ontwaken.

Traningstraject vanuit de 2013 frequenties voor jouw Ascensie pad en Bewustwordingsgroei en healing op Multidimensionaal niveau.
Dit traject van workshops biedt krachtige healing, bewustwording en handvaten aan te midden van alle trillingsverhogingen en processen van Ascensie in jou zelf, op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau. Het reikt je diverse handvaten, inzichten, technieken en healingmethoden aan die je helpen meer en meer in je Kracht, je Licht, je Bewustzijn te blijven staan, ongeacht wat er gaande is in alle processen en trillingsverhogingen, maar ook om je Spirit en Ware Zijn meer en meer in je alledaagse 3D hier en nu handen en voeten te geven en te integreren. Zodat werkelijke Multidimensionaliteit echt belichaamd kan gaan worde vanuit Bewustzijn.
Vanuit diepgaande uitlijningen, openingen, activaties en initiaties in je Multidimensionale velden leer je steeds meer van je Zijn kennen, wie je Bent in andere dimensieslagen, wat je kwaliteiten, Missie, Leerlessen en Bedoelingen zijn en leer je steeds meer alle levels van Zijn, oftewel al je dimensies op elkaar afstemmen, uitlijnen en samen werken. Zodat je een steeds dieper wezenlijk contact krijgt met, inzicht krijgt in en de belichaming van jouw Goddelijke Wezen op aarde kunt Zijn. Dat houdt dus in dat je meer gaat resoneren op je eigen Goddelijk Licht, Universele Liefde, maar wel vanuit Bewustzijn en gewaar zijn en herkenning van wie je Bent ook op andere dimensielagen. En dat al die Hoger Zelven van je diverse Dimensies ook verbonden zijn en innig samenwerken.

Elke workshop wordt afgestemd op de frequenties die op dat moment op en in de aarde aanwezig zijn en of binnenkomen, en uiteraard op de aanwezige groep deelnemers, en zullen gechanneld worden onder leiding van grootse Meestervelden van alle uithoeken van het Universum en vanuit de Moeder Aarde velden zelf.
Daarnaast kent elke workshop een ‘basisthema’ of onderwerp als ‘globale omkadering’ van de frequenties en werkvelden die we die dag gaan verkennen.
Elk ‘basis thema’ vind tijdens de workshop zelf de invulling zoals deze op dat moment op het hoogst haalbare Bewustzijn en Lichttrilling mogelijk is op aarde.
Elke workshop biedt healingtools, technieken maar vooral ook voor je Zelf heel veel healing, groei en Bewustwording aan. Want zodra jouw Bewustzijn verder expandeert, leer je die kwaliteiten, velden en tools vanuit je eigen Zijn integreren en belichamen, wat ze handvaten geeft om concreet toe te passen in het hier en nu.
Elke workshop draagt dus bij aan een verdieping en her-innering van je kwaliteiten, doordat er krachtig en effectief door oude blokkades, stagnaties, angsten en andere persoonlijke (karmische) thema’s heen gewerkt wordt.
Dit traject biedt dus veel Persoonlijk Ascensie werk en groei, een enorme verdieping in je kwaliteiten, het connecten met wie jij Bent en daar ook daadwerkelijk mee in de belichaming komen (Ascensie), maar zal je dus ook intens diepe transformatie en helings processen mogen brengen om oeroude versluieringen en wortels voorgoed te kunnen schonen en blijvend je Lichtkwaliteiten en Bewustzijn geopend te houden.
Het reikt daartoe ook healingtools, technieken en methodes aan om zo krachtig mogelijk, vanuit je eigen processen, ook in je Kracht, kwaliteiten, zuiverheid, afstemming, integriteit, gelijkwaardigheid, te blijven staan en samen te werken met de Meestervelden en jouw Teams van Licht (op verschillende dimensielagen) voor jouw Ascensiegroei, specifieke Missies en Doelen en voor jouw unieke rol in de Ascensie van Al Wat Is.

Er is bewust gekozen om dit traject in de vorm van opeen volgende workshop- dagen te geven, omdat op die manier er veel diepgaander, intenser en intensiever gewerkt kan worden en veel meer healing, bewustwording en potentieel bereikt, aangeraakt en bevrijd kan worden!

De workshops van Praktijk Apofyliet worden altijd gechanneld, dat betekend niet alleen veel channelingen, transmissies en healingen, maar ook veel tekst en uitleg zullen gebaseerd zijn op (eerdere of ter plekke) gechannelde en reeds geïntegreerde en gefundeerde informatie.
Daarnaast wordt er altijd gekeken naar concrete handvaten en toepassingsmogelijkheden voor het hier en nu om alle groei, lesinhoud, informatie en ervaringen zo effectief mogelijk om te zetten in belichaming in het hier en nu en mens-zijn en Spirit steeds verder te doen integreren en belichamen vanuit Multidimensionaal perspectief en ervaringsniveau.


kort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calciet

uitgebreide info per workshop, data en investering in je Zelf vind je nu op:
http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.html

 

 

Workshop data:

12 keer tweedaagse  workshops, voor data zie website!

Tijden: van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

 

Investering in je Zelf:  € 222,- per workshop/per persoon

Incl. Koffie, thee, soep, versnaperingen, lesmaterialen.

(Prijswijziging i.v.m. verhoogde BTW sinds oktober 2012)

 

(meer inhoud en info op de website: http://www.apofyliet.nl/mastergroup2013.html )http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.htmlkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietseling met elkaar. Tegelijkertijd werken we telkens opnieuw ook in de collectieve velden van Bewustzijn om alle wijzigingen die in ons Bewustzijn aangebracht worden ook door te geven aan de Collectieve velden zodat deze ook verder Ontwaken en kunnen ontplooien. Daarmee zetten we steeds verder de deur open voor het menselijk bewustzijn om in grotere diepten en hoogten tot volledige wasdom in het Goddelijk Bewustzijn te komen. Dat geldt niet alleen voor het menselijk collectieve veld, maar ook voor de kristalcollectieven en het grote Geheel. We doen dit vanuit een gelijkwaardige samenwerking, gefundeerd in hart en bewustzijn, in samenwerking met Al Wat Is.

Bewuste kennis van kristallen is niet noodzakelijk voor deze opleiding, maar een stuk ontwikkeling van bewustzijn en zekere mate van gevoeligheid en aantrekkingskracht tot kristallen vanuit je hart is wel noodzakelijk om in de diepte te (leren) samenwerken met de kristallen op dit niveau gefundeerd in de nieuwe tijd.

Elke workshopdag werken we samen met 1 specifieke kristalsoort of enkele samenwerkende kristalsoorten voor persoonlijke groeistukken, healing, dieper ontwaken en bewustwording. Afgestemd op de processen van Ontwaken in deze tijdsperiodes en het Planetaire bewustwordingsproces. Afstemming op de kristalfrequenties die nu vrij komen of vrij gekomen zijn. Multidimensionaal verkennen van de kristalvelden, collectieven en blauwdrukken.

Tevens afstemmingen, healingwerk en creatie/ascensie werk t.b.v. de collectieven en het Grote Geheel (planetair, galactisch en Kosmisch) in samenwerking met het Kristal Bewustzijn, vele Ascended Master en andere Begeleidingsvelden.
Ook zullen we Upgrades mogen brengen daar waar daar toestemming voor is in de Kristal Collectieven voor diepere ondersteuning en afstemming op deze tijden van Ontwaken.

Traningstraject vanuit de 2013 frequenties voor jouw Ascensie pad en Bewustwordingsgroei en healing op Multidimensionaal niveau.
Dit traject van workshops biedt krachtige healing, bewustwording en handvaten aan te midden van alle trillingsverhogingen en processen van Ascensie in jou zelf, op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau. Het reikt je diverse handvaten, inzichten, technieken en healingmethoden aan die je helpen meer en meer in je Kracht, je Licht, je Bewustzijn te blijven staan, ongeacht wat er gaande is in alle processen en trillingsverhogingen, maar ook om je Spirit en Ware Zijn meer en meer in je alledaagse 3D hier en nu handen en voeten te geven en te integreren. Zodat werkelijke Multidimensionaliteit echt belichaamd kan gaan worde vanuit Bewustzijn.
Vanuit diepgaande uitlijningen, openingen, activaties en initiaties in je Multidimensionale velden leer je steeds meer van je Zijn kennen, wie je Bent in andere dimensieslagen, wat je kwaliteiten, Missie, Leerlessen en Bedoelingen zijn en leer je steeds meer alle levels van Zijn, oftewel al je dimensies op elkaar afstemmen, uitlijnen en samen werken. Zodat je een steeds dieper wezenlijk contact krijgt met, inzicht krijgt in en de belichaming van jouw Goddelijke Wezen op aarde kunt Zijn. Dat houdt dus in dat je meer gaat resoneren op je eigen Goddelijk Licht, Universele Liefde, maar wel vanuit Bewustzijn en gewaar zijn en herkenning van wie je Bent ook op andere dimensielagen. En dat al die Hoger Zelven van je diverse Dimensies ook verbonden zijn en innig samenwerken.

Elke workshop wordt afgestemd op de frequenties die op dat moment op en in de aarde aanwezig zijn en of binnenkomen, en uiteraard op de aanwezige groep deelnemers, en zullen gechanneld worden onder leiding van grootse Meestervelden van alle uithoeken van het Universum en vanuit de Moeder Aarde velden zelf.
Daarnaast kent elke workshop een ‘basisthema’ of onderwerp als ‘globale omkadering’ van de frequenties en werkvelden die we die dag gaan verkennen.
Elk ‘basis thema’ vind tijdens de workshop zelf de invulling zoals deze op dat moment op het hoogst haalbare Bewustzijn en Lichttrilling mogelijk is op aarde.
Elke workshop biedt healingtools, technieken maar vooral ook voor je Zelf heel veel healing, groei en Bewustwording aan. Want zodra jouw Bewustzijn verder expandeert, leer je die kwaliteiten, velden en tools vanuit je eigen Zijn integreren en belichamen, wat ze handvaten geeft om concreet toe te passen in het hier en nu.
Elke workshop draagt dus bij aan een verdieping en her-innering van je kwaliteiten, doordat er krachtig en effectief door oude blokkades, stagnaties, angsten en andere persoonlijke (karmische) thema’s heen gewerkt wordt.
Dit traject biedt dus veel Persoonlijk Ascensie werk en groei, een enorme verdieping in je kwaliteiten, het connecten met wie jij Bent en daar ook daadwerkelijk mee in de belichaming komen (Ascensie), maar zal je dus ook intens diepe transformatie en helings processen mogen brengen om oeroude versluieringen en wortels voorgoed te kunnen schonen en blijvend je Lichtkwaliteiten en Bewustzijn geopend te houden.
Het reikt daartoe ook healingtools, technieken en methodes aan om zo krachtig mogelijk, vanuit je eigen processen, ook in je Kracht, kwaliteiten, zuiverheid, afstemming, integriteit, gelijkwaardigheid, te blijven staan en samen te werken met de Meestervelden en jouw Teams van Licht (op verschillende dimensielagen) voor jouw Ascensiegroei, specifieke Missies en Doelen en voor jouw unieke rol in de Ascensie van Al Wat Is.

Er is bewust gekozen om dit traject in de vorm van opeen volgende workshop- dagen te geven, omdat op die manier er veel diepgaander, intenser en intensiever gewerkt kan worden en veel meer healing, bewustwording en potentieel bereikt, aangeraakt en bevrijd kan worden!

De workshops van Praktijk Apofyliet worden altijd gechanneld, dat betekend niet alleen veel channelingen, transmissies en healingen, maar ook veel tekst en uitleg zullen gebaseerd zijn op (eerdere of ter plekke) gechannelde en reeds geïntegreerde en gefundeerde informatie.
Daarnaast wordt er altijd gekeken naar concrete handvaten en toepassingsmogelijkheden voor het hier en nu om alle groei, lesinhoud, informatie en ervaringen zo effectief mogelijk om te zetten in belichaming in het hier en nu en mens-zijn en Spirit steeds verder te doen integreren en belichamen vanuit Multidimensionaal perspectief en ervaringsniveau.


kort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calciet

uitgebreide info per workshop, data en investering in je Zelf vind je nu op:
http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.html

Meer informatie vind je onder het programma van dit opleidingstraject op de website!

 

Aanmeldingen en/of meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Opnieuw een uniek en nieuw concept binnen de kristal opleidingen! Zoals altijd een geheel vernieuwde, op de energie en processen van deze tijd afgestemd kristal traject!

 

Nieuwe opleidingen 2013

              Crystal Creation Group 2013


Dit traject van workshops biedt een diversiteit aan frequenties en mogelijkheden. Enerzijds staat altijd je eigen Ascensie groei en Bewustwording centraal, de noodzakelijke healing die daartoe leidt en de uitwisseling met elkaar. Tegelijkertijd werken we telkens opnieuw ook in de collectieve velden van Bewustzijn om alle wijzigingen die in ons Bewustzijn aangebracht worden ook door te geven aan de Collectieve velden zodat deze ook verder Ontwaken en kunnen ontplooien. Daarmee zetten we steeds verder de deur open voor het menselijk bewustzijn om in grotere diepten en hoogten tot volledige wasdom in het Goddelijk Bewustzijn te komen. Dat geldt niet alleen voor het menselijk collectieve veld, maar ook voor de kristalcollectieven en het grote Geheel. We doen dit vanuit een gelijkwaardige samenwerking, gefundeerd in hart en bewustzijn, in samenwerking met Al Wat Is.

 

Bewuste kennis van kristallen is niet noodzakelijk voor deze opleiding, maar een stuk ontwikkeling van bewustzijn en zekere mate van gevoeligheid en aantrekkingskracht tot kristallen vanuit je hart is wel noodzakelijk om in de diepte te (leren) samenwerken met de kristallen op dit niveau gefundeerd in de nieuwe tijd.

 

Elke workshopdag werken we samen met 1 specifieke kristalsoort of enkele samenwerkende kristalsoorten voor persoonlijke groeistukken, healing, dieper ontwaken en bewustwording. Afgestemd op de processen van Ontwaken in deze tijdsperiodes en het Planetaire bewustwordingsproces. Afstemming op de kristalfrequenties die nu vrij komen of vrij gekomen zijn. Multidimensionaal verkennen van de kristalvelden, collectieven en blauwdrukken.

 

Tevens afstemmingen, healingwerk en creatie/ascensie werk t.b.v. de collectieven en het Grote Geheel (planetair, galactisch en Kosmisch) in samenwerking met het Kristal Bewustzijn, vele Ascended Master en andere Begeleidingsvelden.

Ook zullen we Upgrades mogen brengen daar waar daar toestemming voor is in de Kristal Collectieven voor diepere ondersteuning en afstemming op deze tijden van Ontwaken.

 

 

Kort overzicht van de workshops in dit traject:

 

1.   Introductie in de Kristal werelden

2.   De ankerende Passievolle Kracht van Robijn

3.   Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura

4.   The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet

5.   De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn

6.   Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal

7.   De Innerlijke Alchemie van ametrien

8.   Het Goddelijk Goud van Honing calciet

9.   De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts

10.                     Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli

11.                     De Engelen verbindingen van danburiet

12.                     Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calciet

 

 

(meer inhoud en info op de website: http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.html )http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.htmlkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietseling met elkaar. Tegelijkertijd werken we telkens opnieuw ook in de collectieve velden van Bewustzijn om alle wijzigingen die in ons Bewustzijn aangebracht worden ook door te geven aan de Collectieve velden zodat deze ook verder Ontwaken en kunnen ontplooien. Daarmee zetten we steeds verder de deur open voor het menselijk bewustzijn om in grotere diepten en hoogten tot volledige wasdom in het Goddelijk Bewustzijn te komen. Dat geldt niet alleen voor het menselijk collectieve veld, maar ook voor de kristalcollectieven en het grote Geheel. We doen dit vanuit een gelijkwaardige samenwerking, gefundeerd in hart en bewustzijn, in samenwerking met Al Wat Is.

Bewuste kennis van kristallen is niet noodzakelijk voor deze opleiding, maar een stuk ontwikkeling van bewustzijn en zekere mate van gevoeligheid en aantrekkingskracht tot kristallen vanuit je hart is wel noodzakelijk om in de diepte te (leren) samenwerken met de kristallen op dit niveau gefundeerd in de nieuwe tijd.

Elke workshopdag werken we samen met 1 specifieke kristalsoort of enkele samenwerkende kristalsoorten voor persoonlijke groeistukken, healing, dieper ontwaken en bewustwording. Afgestemd op de processen van Ontwaken in deze tijdsperiodes en het Planetaire bewustwordingsproces. Afstemming op de kristalfrequenties die nu vrij komen of vrij gekomen zijn. Multidimensionaal verkennen van de kristalvelden, collectieven en blauwdrukken.

Tevens afstemmingen, healingwerk en creatie/ascensie werk t.b.v. de collectieven en het Grote Geheel (planetair, galactisch en Kosmisch) in samenwerking met het Kristal Bewustzijn, vele Ascended Master en andere Begeleidingsvelden.
Ook zullen we Upgrades mogen brengen daar waar daar toestemming voor is in de Kristal Collectieven voor diepere ondersteuning en afstemming op deze tijden van Ontwaken.

Traningstraject vanuit de 2013 frequenties voor jouw Ascensie pad en Bewustwordingsgroei en healing op Multidimensionaal niveau.
Dit traject van workshops biedt krachtige healing, bewustwording en handvaten aan te midden van alle trillingsverhogingen en processen van Ascensie in jou zelf, op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau. Het reikt je diverse handvaten, inzichten, technieken en healingmethoden aan die je helpen meer en meer in je Kracht, je Licht, je Bewustzijn te blijven staan, ongeacht wat er gaande is in alle processen en trillingsverhogingen, maar ook om je Spirit en Ware Zijn meer en meer in je alledaagse 3D hier en nu handen en voeten te geven en te integreren. Zodat werkelijke Multidimensionaliteit echt belichaamd kan gaan worde vanuit Bewustzijn.
Vanuit diepgaande uitlijningen, openingen, activaties en initiaties in je Multidimensionale velden leer je steeds meer van je Zijn kennen, wie je Bent in andere dimensieslagen, wat je kwaliteiten, Missie, Leerlessen en Bedoelingen zijn en leer je steeds meer alle levels van Zijn, oftewel al je dimensies op elkaar afstemmen, uitlijnen en samen werken. Zodat je een steeds dieper wezenlijk contact krijgt met, inzicht krijgt in en de belichaming van jouw Goddelijke Wezen op aarde kunt Zijn. Dat houdt dus in dat je meer gaat resoneren op je eigen Goddelijk Licht, Universele Liefde, maar wel vanuit Bewustzijn en gewaar zijn en herkenning van wie je Bent ook op andere dimensielagen. En dat al die Hoger Zelven van je diverse Dimensies ook verbonden zijn en innig samenwerken.

Elke workshop wordt afgestemd op de frequenties die op dat moment op en in de aarde aanwezig zijn en of binnenkomen, en uiteraard op de aanwezige groep deelnemers, en zullen gechanneld worden onder leiding van grootse Meestervelden van alle uithoeken van het Universum en vanuit de Moeder Aarde velden zelf.
Daarnaast kent elke workshop een ‘basisthema’ of onderwerp als ‘globale omkadering’ van de frequenties en werkvelden die we die dag gaan verkennen.
Elk ‘basis thema’ vind tijdens de workshop zelf de invulling zoals deze op dat moment op het hoogst haalbare Bewustzijn en Lichttrilling mogelijk is op aarde.
Elke workshop biedt healingtools, technieken maar vooral ook voor je Zelf heel veel healing, groei en Bewustwording aan. Want zodra jouw Bewustzijn verder expandeert, leer je die kwaliteiten, velden en tools vanuit je eigen Zijn integreren en belichamen, wat ze handvaten geeft om concreet toe te passen in het hier en nu.
Elke workshop draagt dus bij aan een verdieping en her-innering van je kwaliteiten, doordat er krachtig en effectief door oude blokkades, stagnaties, angsten en andere persoonlijke (karmische) thema’s heen gewerkt wordt.
Dit traject biedt dus veel Persoonlijk Ascensie werk en groei, een enorme verdieping in je kwaliteiten, het connecten met wie jij Bent en daar ook daadwerkelijk mee in de belichaming komen (Ascensie), maar zal je dus ook intens diepe transformatie en helings processen mogen brengen om oeroude versluieringen en wortels voorgoed te kunnen schonen en blijvend je Lichtkwaliteiten en Bewustzijn geopend te houden.
Het reikt daartoe ook healingtools, technieken en methodes aan om zo krachtig mogelijk, vanuit je eigen processen, ook in je Kracht, kwaliteiten, zuiverheid, afstemming, integriteit, gelijkwaardigheid, te blijven staan en samen te werken met de Meestervelden en jouw Teams van Licht (op verschillende dimensielagen) voor jouw Ascensiegroei, specifieke Missies en Doelen en voor jouw unieke rol in de Ascensie van Al Wat Is.

Er is bewust gekozen om dit traject in de vorm van opeen volgende workshop- dagen te geven, omdat op die manier er veel diepgaander, intenser en intensiever gewerkt kan worden en veel meer healing, bewustwording en potentieel bereikt, aangeraakt en bevrijd kan worden!

De workshops van Praktijk Apofyliet worden altijd gechanneld, dat betekend niet alleen veel channelingen, transmissies en healingen, maar ook veel tekst en uitleg zullen gebaseerd zijn op (eerdere of ter plekke) gechannelde en reeds geïntegreerde en gefundeerde informatie.
Daarnaast wordt er altijd gekeken naar concrete handvaten en toepassingsmogelijkheden voor het hier en nu om alle groei, lesinhoud, informatie en ervaringen zo effectief mogelijk om te zetten in belichaming in het hier en nu en mens-zijn en Spirit steeds verder te doen integreren en belichamen vanuit Multidimensionaal perspectief en ervaringsniveau.


kort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calciet

uitgebreide info per workshop, data en investering in je Zelf vind je nu op:
http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.html

Meer informatie vind je onder het programma van dit opleidingstraject op de website!

 

Workshop data:

12 dagen eendags workshops, voor data zie website!

Tijden: van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

 

Investering in je Zelf:  € 122,- per workshop/per persoon

Incl. Koffie, thee, soep, versnaperingen, lesmaterialen.

(Prijswijziging i.v.m. verhoogde BTW sinds oktober 2012)

 

Aanmeldingen en/of meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

               

 

 

 

Nieuwe Ascensie & Activatie workshops voor 2013 volgen spoedig:

 

      Hier wordt nog hard aan gewerkt!!!

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

  Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                       Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Eindelijk zijn er weer heel veel nieuwe Meester kristallen en andere healingtools van hoge frequentie en met krachtige ondersteuning voor de Ascensieprocessen van deze tijd gearriveerd.

 

Het gehele aanbod vind je op de website of (live) in de Ascension shop!

(Zie http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

 

Nieuwe hoog frequente healingtools & aanbiedingen

 

Een immens krachtige ondersteuning naar embodyment van je Hoger Bewustzijn in je lichaam, voor deze tijd:

 

Osirion- Holy Water

 

Spray 2 ml € 2,-

Spray 5 ml € 5,-

Spray 12 ml in plastic penvormige verpakking met clip € 12,-

Spray luxe verpakking  12 ml € 13,-

Extreme krachtig. DNA en cellulaire diepte zuivering, activatie en initiatie. Diep ontwaken van je cellulair en DNA geheugen en activatie van je Hoger Bewustzijn in je embodyment.

Belangrijk: goede aarding is vereist, want deze frequenties maken tot in de diepte, ook fysiek, heel erg veel oude energie en patronen los voor zuivering!!!

NIET om in te nemen!!!

Om in je aura te sprayen, in je woonruimte/meditatie ruimte. Bij je dragen, vast te houden tijdens meditatie, etc.

 

Frequenties en herkomst van dit Heilige Water:

Dit Heilige water is afkomstig vanuit het Osirion (Abydos, Egypte. Een oer oude tempel en pelgrimsplaats van zelfs al voor de dynastieke periodes in antiek Khemit (Egypte). Deze Oer Heilige Plaats is een van de weinige plaatsen ter wereld waar zich de Oorspronkelijke Flower of Life afbeeldingen (volledig) bevinden.

 

De Flower of Life symboliek vertaald de schepping op zich, omdat het symbolisch uitgebeeld is als bloem van een vruchtboom. Deze bloem draagt het zaad in zich, dat wanneer het de juiste voedingsbodem vindt, opnieuw kan uitgroeien tot een boom. Dit vertolkt ook de Oneindigheid en Creatieve Schepping die ieder in zich draagt.

In de Flower of Life ligt alle Geometrie van waaruit de schepping opgebouwd vervat. Dat betekend dat het de Oorspronkelijke Geometrieën en Blauwdrukken van onze Hoogste Staat van Zijn  bevat welke in onze multidimensionale structuren vanuit onze Descentie vanuit de Bron vervormd geraakt zijn doordat we ons in steeds diepere velden van Dualiteit en Afgescheidenheid zijn gaan bevinden, door steeds diepere/lagere dimensies van Zijn heen. Met als resultaat dat we vanuit ons 3D Bewustzijn weer terug mogen gaan groeien en bewust worden van onze Totale Oorspronkelijke Zijnsstaat. En waardoor we gaandeweg in het Pad van Ascensie weer in staat zullen zijn onze Oorspronkelijke Blauwdrukken weer in alle Multidimensionale velden die wij zijn te herstellen en verbinden aan elkaar, waardoor we in de volledige Belichaming kunnen komen van ons overkoepelend 13D Bewustzijn of Monadisch Zelf, waarbij alle onderliggende 12 dimensies incl. het overkoepelend 13-voudig Bewustzijnsveld ook in 3D belichaamd zullen gaan worden.

De Flower of Life is onze ‘Reminder’ aan onze eigen Creatiekracht en dit Scheppingsplan wat wij vanuit het Bron Bewustzijn aan de start van de schepping en afsplitsing gecreëerd hebben. De Flower of life draagt al deze Scheppings Coderingen in zich en helpt ons op steeds dieper dimensies van zijn steeds dieper onze afgescheiden, vervormde, beschadigde structuren te herstellen opdat we steeds dieper ontwaken uit de onbewuste staat van zijn waarin we in de afdaling van dimensies verstrikt geraakt zijn.

Het Heilige water van het Osirion is afkomstig van een ondergrondse stroom uit de Oer-Nijl en ijs- en ijs-koud. Maar doordat het doorlopend door de tempel stroomt (en water heel makkelijk energie en frequenties overneemt en overdraagt, water is een snelle geleider en versterker van frequenties) is het water van deze Heilige Bron bijzonder krachtig en volledig ge-finetuned op de frequenties van deze Heilige oeroude plaats.

Het water draagt daarmee dan ook o.a. al die mogelijkheden en Scheppingscoderingen in zich van de Flower of Life. Het water bevat daarmee ongekende coderingen en mogelijkheden om naast activaties, zuivering en diepe bewustwording op allerhande Multidimensionale levels van Bewustzijn te werken, ook de coderingen en energie om op diep cellulair level energetische en fysieke zuiveringen in gang te zetten en neemt daarbij ook je DNA mee. Dat betekend dat het diep en sterk openend werkt op alles wat niet in balans is, versluiert is, beschadigd is geraakt in die aspecten van Zijn waarin je gedescendeerd bent van je eigen Bron of Zijn. Het water draagt deze frequenties direct en ongeremd over op jouw eigen energie, Bewustzijn en fysieke systeem en dat betekend dat je direct krachtige reacties zult kunnen gaan ervaren. Schoning, zuivering, opening van Bewustzijn of oude pijnvelden en onbalans, activatie van je eigen Multidimensionaal Bewustzijn zelfs tot in celniveau en DNA structuren zullen plaats vinden.

Herstel van Oorspronkelijk celbewustzijn, DNA activaties, energetisch kom je in een immense verruiming van eigen Bewustzijn en immense verstilling van het Zijn terecht. Maar dat gebeurd niet alleen energetisch, het is ook sterk voelbaar in je fysieke systemen.

De kracht van water (vrouwelijk) gaat vloeibaar samen met de mannelijke kracht van het gebied/de tempel. Het verbind dus op een natuurlijke vloeibare wijze ook mannelijke en vrouwelijke aspecten in jou.

De frequenties van Osiris (de oprijzende Kracht van Ascensie) en de Flower of Life (Goddelijke Creatie in Oorspronkelijke Blauwdruk) zullen door de waterfrequenties direct gelinkt worden en binnenkomen in je systemen.

Des te bewuster je dus al bent, des te meer oude ballast al geschoond is, des te beter zal je systeem deze frequenties kunnen hanteren.

Maar daarnaast herbergt deze bijzondere uiterst krachtige Heilige Plaats (en dus ook het water) nog vele andere mysteriën, frequenties en verbindingen.

Deze plek is o.a. het mannelijk hartchakra van Egypte en al vanuit de oeroude tijden bekend als Heilige Plaats van grote Kracht en draagt daarmee ook de verbindingen naar de Gouden Tijdperken, vele verschillende Neteru (‘Goden en Godinnen’ die simpelweg vertaald aspecten van het Goddelijke in ons ook weer vertegenwoordigen).

Ook is het mannelijk hart chakra via de Oer-Nijl verbonden met het Heilige Water van o.a. het vrouwelijk Hartchakra van Egypte, de Hathor Temple in Dendera, en vele andere krachtplaatsen. Het draagt dus in potentie ook al deze diep helende frequenties in zich mee. En in feite nog heel veel meer dan dat. Er valt nog heel veel meer over de mogelijkheden, energie, helende potentie en coderingen van dit water te zeggen, maar de eigen ervaring verteld je wat het specifiek voor jou kan doen!

Leuk weetje is dat wanneer mensen vanuit de lokale village problemen of kwalen van welke aard dan ook hebben, dat ook zij naar het Osirion gaan voor genezing en heling. ( Al heeft dat niets met hun geloof, veelal islam, te maken!)

© Willemien Timmer september 2012

 

 

 

Zeer zachte hoge frequenties voor prachtige groei in deze tijd:

 

Devine Child Frequencies: Angel aura

Prijs per stuk € 19,-

Kenmerken: Angel aura is een combinatie-kristal  van bergkristal welke onder hoge druk in een chemisch proces versmolten is met platina en zilver. Dat betekend dat het de combinatie frequenties van deze 3 elementen in zich draagt en gezamenlijk als een geheel uitstraalt. (Holy Trinity in Oneness!!)

Het uiterlijk biedt een helder transparant kristal (soms met natuurlijke inwendige breuklijntjes) en een bijna olieachtige schittering in alle kleuren van de regenboog. (op de foto slechts een klein beetje zichtbaar!)

Hoogwaardige kwaliteit kristallen en weinig voorkomend!

Korte reading op deze kristallen, afgestemd op de frequenties van en ondersteuning voor deze tijd:

De zeer zachte, ijle, verfijnde frequenties van deze kristallen dragen een diepe verfijning en intense schoonheid met zich mee. Deze frequenties, die werkelijk van een magische aard aanvoelen activeren stap voor stap steeds dieper de velden van je innerlijk kind, Kosmisch innerlijk kind en uiteindelijk je Devine Child frequenties, je Goddelijk Innerlijk kind zogezegd die van een enorme puurheid, onschuld, openheid en ongeremdheid is. Deze Devine Child Frequencies die nu pas weer toegankelijk zijn om te gaan ontwaken, ervaren en belichamen zijn van een Goddelijke Orde en in die zin niet terug te herleiden naar het innerlijk kind zoals de meeste mensen deze kennen, omdat het daarbij gaat om kwetsuren en littekenvelden vanuit het kind-zijn. De Devine Child Frequencies zijn net als het Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijke veld een overkoepelend Bewustzijn welke Goddelijke Kwaliteiten en specifieke Blauwdrukken van je Zijn in zich draagt. Het omvat een volledig Goddelijk Perspectief en reikwijdte in inzicht, juist vanuit de puurheid en onschuld, maar ook een immens veld van Devine Love, Devine Joy en Creatie kracht.

Met de mogelijkheid tot het dieper ontwaken van deze Goddelijke Velden in jou dankzij alle trillingsverhogingen in het nu en de activaties van september 2012 die deze portalen weer geopend hebben, komen nu deze kristalfrequenties sterk naar voren in deze zelfde trillingen en bewustzijnslagen. Dat betekend dat deze kristallen in het nu gecreëerd zijn om juist in deze fase van het Ascensie proces deze fase van ontwaken te ondersteunen in jouw Bewustzijn. En je dus te ondersteunen, bekrachtigen, dieper te helen, activeren of tot bewustzijn te brengen welke ballast, versluieringen of pijnlagen in je Multidimensionaal Potentieel de volledige beleving en belichaming van jouw Devine Child Frequencies in de weg staat.

Met uiterst verfijnde, liefdevolle kracht en uiterst hoge trillingen (veelal vergeleken met Engelen trillingen, maar deze draag je ook in jouw Bewustzijn!) helpen deze krisallen je je weg te vinden in deze hoge en veelal nog onbekende resonantievelden van je Zelf. Opdat die versluieringen en onbewustzijn opgeruimd kunnen worden en er steeds weer een natuurlijke verbinding, doorstroom en embodyment van deze Goddelijke Kwaliteiten in jouw Bewustzijn hun plek weer in mogen gaan nemen.

Uiterst liefdevol, zacht en hoog frequent nieuwetijdskristal die aansluiting zal maken op waar jij staat in jouw processen van Ascensie!

© Willemien Timmer, september 2012

 

 

 

 

Flower of Life piramides (Kristalglas, met 24 karaat goud)

Keuze uit:  1 gouden Flower of Life in de bodem of 4 gouden Flowers of Life op de zijwanden van de piramide.

Prijs & afmetingen:           € 55,- Piramide 5 x 5 cm met 1 Flower of Life

                                   € 57,50 Piramide 5 x 5 cm met 4 Flowers of Life

                                    € 90,- Piramide 7,5 x 7,5 cm met 1 gouden Flower of Life

Enkele op voorraad, verder op bestelling leverbaar! (ook grotere formaten)

Materiaal: Kristalglas, met 24 karaat goud (Flower of life symbool), met de hand gemaakt.

Flowers of Life zitten in het kristalglas verwerkt (niet er op geplakt als sticker) en zijn gemaakt van 24 karaats goud.

Het glas is van een hoogwaardige kwaliteit en een krachtige geleider van de piramide en Flower of Life frequenties. Zeer krachtig Ascension tool voor meditatie, healingwerk, frequentieverhoging in ruimtes.

 

 Piramide met 1 Flower of Life

 

Piramide met 4 Flowers of Life (aan elke zijde een)

 

 

Cheops Piramide maten (juiste verhouding) 7,2 x 7,2 cm met 1 Flower of Life van 24 karaat goud.

Prijs € 111,-

 

 

 

Opruimingsaanbieding laagste prijzen:        (zolang de voorraad strekt!)

Flower of life verzilverd 3 cm van € 29,- nu voor € 22,-  (nog 3 stuks op voorraad!)

 

   Flower of Life stickers

Kenmerken:  Diverse formaten,  goudkleurige Flowers of Life op doorzichtige folie

(Lastig mooi op de foto te zetten maar ze zijn van een prachtige kwaliteit!!)

Gebruik: ter energetisering van bijvoorbeeld water (op kan of glas), om op het raam te plakken, op je telefoon of op andere voorwerpen om de energie van Heelheid en de Geometrie van de Oorspronkelijke Schepping er doorheen te laten stromen/stralen. (ontstoring ook van disharmonieuze energie). Bekrachtigd en versterkt de natuurlijke energie stroom, brengt krachtige healing en herstructurering naar Heelheid teweeg vanuit de natuurlijke Universele structuren van de Flower of Life.

Voor allerhande doeleinden in te zetten!

Afmetingen:                                               prijs:             

Doorsnede 3 cm, prijs per stuk             € 0,55                                   zilver of goud

Doorsnede 5 cm, prijs per stuk             € 1,55                                   zilver of goud

Doorsnede 7,5 cm, prijs per stuk         € 2,-                           goud

Doorsnede 9 cm, prijs per stuk             € 2,50                                   goud

Doorsnede 20,5 cm, prijs per stuk      € 7,50                                   goud

Doorsnede 27 cm, wanddecoratie      € 37,50                               

Doorsnede 55 cm wanddecoratie       € 55,-

 

Kaart plus envelop:

Mini kaart Flower of Life, (wit-gud of goud-goud)                              € 1,75

Flower of Life dubbel kaartroot  (wit-goud, goud-goud of blauw-goud)    € 3,50

 

Venus Bloem hanger (Zilver met saffier)

Prijs € 55,-

Op voorraad: nog 1 stuks

Kenmerken: hoogwaardige kwaliteit zilver en gefacetteerde saffier

Symboliek:

Liefde, harmonie, schoonheid.

De Venusbloem beeld de ‘dans’ van Venus met de aarde uit, de baan die deze planeten samen  maken om de zon. Door deze beweging door het Universum van 2 ‘wezens’(planeten) wordt de verbinding tussen polariteiten en de illusie van afgescheidenheid onderling meer en meer doorgrond en doorzien.

De verbinding met Venus, en dus met de hoge 4D frequentie van onvoorwaardelijke Liefde, toewijding, overgave, acceptatie en  compassie helpen in je Zelf dieper en dieper de illusie van Separation te doorzien en laten je voelen hoe alles met alles verbonden is. In jou en buiten jou. En laat zien wat een prachtige dans van hereniging in je Zelf voor patronen in de wereld en het Universum achterlaat.

De saffier in diep roze/paarsige tint brengt de frequenties van Devine Love of Creation dieper binnen, waardoor je in staat bent om vanuit de ‘ogen van je hart’ je Zelf dieper en dieper te omarmen.

© Willemien Timmer, sept. 2012

 

Lemniscaat hanger (incl ketting, zilver)

Prijs € 70,-

Op voorraad: nog 1 stuks

Kenmerken: hoogwaardige kwaliteit zilver incl. ketting van hoogwaardige kwaliteit zilver.

Symboliek:

De Lemniscaat staat symbool voor de Oneindigheid en tegelijkertijd de Kosmische Balans die alle polariteiten met elkaar verbind en balanceert, uitlijnt en verbonden houdt. Het laat zien dat elke polariteit in feite een illusie is daar alles verbonden is met elkaar, ook in ons. De Mannelijke en Vrouwelijke frequenties worden dieper met elkaar gebalanceerd en uitgelijnd zodat deze dieper met elkaar kunnen versmelten (Sacred Reunion of Heilig Huwelijk) waarmee steeds meer polariteit en dualiteit in je Zelf op kan lossen en er steeds meer volledig Eenheids Bewustzijn, en dus Oneindigheid van Zijn, kan wakker worden in je Zijn.

Naarmate steeds meer lagen polariteit en dualiteit oplossen stap je dieper en dieper in je eigen Ascensie en Androgyniteit. Waarin je vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, wijds geopend Multidimensionaal Bewustzijn en volledig vanuit je Zijn zult kunnen Zijn wie je Werkelijk Bent.

© Willemien Timmer, sept. 2012

 

 

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

December 2012

 

 

 

 

 

 

1 en 2 dec 2012

Master Group 2012

Workshop 12 Activatie van je 13-voudig Bewustzijn en Solar Merkivah activatie

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

5-14 dec

 

Praktijk Apofyliet gesloten

12-12-12 Portaal Planetaire activaties

 

 

 

 

 

 

 

15 en 16 dec 2012

Master Group 2012

Workshop 13  workshop 13: The Language of Light / Het  Solaire Erfgoed

(optioneel! Bij voldoende belangstelling!

 In overleg met elkaar! )

 

(groep is al vol!)

 

 

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dond 20 en vrij 21 dec ‘12

De lang verwachte ultieme Sterren Portalen

 

20-12-2012 frequenties…voorbereiding op de planetaire uitlijning van het Galactisch Hart

 

21-12-‘12 Portaal:

Planetaire uitlijning met het Galactisch Hart op 21-12-’12

 

Total balancing of the Devine Trinity inside. Male and female will be in their 12D frequencies balanced and aligned with the 9D Galactic Heart of Creation. Which will be the Sacred Marriage/Reunion in total mirroring both male/female sides of you. New point/start of remembering your Creative Forces from the balance and alignment within. Meesterschap op 12D kan geboren worden en je kunt je eigen 13D overkoepelend Bewustzijn weer ‘betreden’ (op jouw Devine Timing!)

 

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

zat 22 en zon 23 dec 2012

wijziging!

Verdiepingsworkshops

Lichtwerkopleiding 10

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel veel meer

Workshops vind je op de website!!!

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J