Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

                   Apofyliet Nieuwsflits November 2010 

 

 

 

 

Lieve allemaal,

 

Inmiddels is het al een hele poos geleden sinds de laatste nieuwsbrief verscheen, dus hoog tijd voor weer het een en ander aan nieuws en mogelijkheden. De tijd vliegt zo hard voorbij, en daarmee razen ook de processen voort in verhoogd tempo. Zeker na de zo cruciale activatie van het 10-10-10 Portaal en pas geleden ook de belangrijke Sterrenpoort van 11-11. Een hobbelige tijdsperiode met vele uitdagingen mocht volgen, maar gaandeweg zal de energie weer wat meer rust en integratie mogen gaan brengen in de komende weken, op weg naar de afronding van 2010.

Daarover kun je verderop in de nieuwsbrief het een en ander nog lezen.

Bij deze wil ik ook iedereen bedanken voor jullie mails, bijdrage, hart en afstemming omtrent de 10-10-10 activaties, die wij met een groep in Egypte mochten beleven. Vele mensen hebben aangegeven met ons mee te zullen gaan afstemmen en we zijn/waren allemaal zeer verheugd met de vele liefdevolle harten die deze dag met elkaar verbonden mochten zijn, en wat ook werkelijk voelbaar was.

Samen en alleen samen in verbondenheid van hart tot hart en bewustzijn tot bewustzijn kunnen we zowel Moeder Aarde als ons Zelf helpen om volledig de Ascensie binnen te gaan!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende hartegroet,

Willemien

 

 

 

*In deze nieuwsflits vind je de volgende bijzonderheden:

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Artikel: Egyptereis & 10-10-10 en 11-11 Portaal

*In the spotlight voor deze tijd: citrienkwarts

*November en december acties & specials

*Apofyliet lichtwerk(ers) opleiding

*Nieuwe Ascensie Activatie workshops najaar 2010

*Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

 

*Vanwege de enorme processen, versnellingen in processen, dankzij alle trillingsverhogingen van de Sterrenportalen in de afgelopen anderhalve maand, en om al mijn eigen processen en inspiraties daarin even krachtig te helpen ankeren, integreren en vorm te geven, zal Praktijk Apofyliet gesloten zijn van 24 november t/m 3 december 2010!!!

De workshops van 27 en 28 november komen daarmee te vervallen, maar zullen verplaatst worden naar begin van 2011. Binnenkort vind je ze opnieuw terug in de nieuwe Activiteitenagenda!

 

*Helaas is pasgeleden mijn notabene 3 maanden oude (nieuwe dus) pc gecrasht, waardoor er overal vertraging in is opgelopen. Vandaar ook dat deze nieuwsbrief pas veel later dan gepland gemaakt en verstuurd kon worden. Hopelijk mag alles vanaf nu weer soepeler gaan werken en kan ik voortaan weer net als voorheen netjes op tijd de nieuwsbrieven verzorgen en alle mail zo spoedig als mogelijk beantwoorden. Mocht je langer dan gebruikelijk op een antwoord op je mail hebben moeten wachten, weet dan dat dit helaas de reden was, die alles behalve voorzien was van mijn kant!

 

*De planning is nog niet volledig klaar, maar zeer binnenkort hoop ik opnieuw een prachtige nieuwe activiteitenagenda te kunnen plaatsen op de site en in de volgende nieuwsbrief. De inspiratie, doorgevingen en mogelijkheden van deze tijd zijn enorm, dus het beloofd weer heel veel nieuws en moois te mogen gaan brengen. Van basic tot zeer diepgaand! Nog even geduld, in de volgende nieuwsbrief meer daar over!

 

*Er zijn weer een aantal kleinere kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet gearriveerd die nog een nieuw thuis zoeken. In van de kristalsoorten rookkwarts, natuur citrien, fluoriet, amethist, rozenkwarts.

 

* Praktijk Apofyliet ruimt op! Zodat er weer ruimte is voor nieuwe kristallen! Er is nog steeds teveel voorraad, dus de aanbiedingen gaan door…

Om meer ruimte te creëren in de voorraad, praktijk en Ascension shop, biedt ik deze kristallen nu voor bijna inkoopprijs aan. Voor jullie leuk, deze extra zachte prijsjes, maar voor mij ook fijn om weer meer ruimte te creëren.

De extra aanbiedingen op bijzondere Nieuwetijdskristallen vind je verderop in deze nieuwsflits en nog veel meer op de website!

Kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt!!!!

 

 

*Een aantal kristallen schedels van Praktijk Apofyliet heeft aangegeven dat het tijd is verder te gaan.

Een aantal heeft inmiddels al heel vlot nieuwe caretakers gevonden en aangetrokken. Maar er zijn nog een aantal die een nieuw Thuis zoeken!

Deze kristallen schedels hebben 2 of meer jaren nauw samengewerkt met de andere kristallen schedels van Praktijk Apofyliet en de missie aan Lichtwerk welke Praktijk Apofyliet uitdraagt.

Dat betekend dat deze kristallen heel veel meer verbindingen hebben uitstaan, wezenlijke Lichtcoderingen actief hebben ook door de samenwerking met grote Bewustzijnsvelden als oude kristallen schedels, vele heilige plaatsen, de planetaire en  Kosmische Lichtwerkers (kristallen schedels) van Praktijk Apofyliet en Al Wat Is qua energie, frequenties en Bewustzijn waarmee samen gewerkt wordt vanuit de Missie van Praktijk Apofyliet. Denk hierbij aan Gaia, de natuurwezen rijken, Midden aarde, Dolfijnen- en walvissen Bewustzijn, Engelen, Geascendeerde Meesters, sterrenvolkeren, etc.

 

Deze kristallen schedels dragen al deze gegevens, informatie en coderingen uiteraard nog steeds. Maar daarnaast zijn ze wel volledig gezuiverd en vrij gemaakt van de Missie van Praktijk Apofyliet en de werkzaamheden hier, omdat deze schedels zelf aangegeven hebben dat hun Missie nu elders zal liggen, hun wens is ‘de wijde wereld in te trekken’ en ook anderen bij te staan met hun specifieke kwaliteiten.

 

Met deze kristallen schedels heb je een zeer krachtige Begeleider op je Pad! Omdat deze schedels volop al werkzaam zijn (geweest) in deze Nieuwe Tijd en Nieuwe Tijds energieën!

 

In diepe dankbaarheid voor onze prachtige samenwerking laat ik deze vrienden nu los, opdat ze jou wellicht verder van dienst kunnen zijn!

 

Wil je deze schedels voelen of zien?? Mail me voor het PDF bestand!

 

 

 

 

 

*Artikel: Egyptereis en het 10-10-10 Portaal en daarna het 11-11 Portaal

 

Inmiddels alweer even geleden en toch nog zo dichtbij…onze gezamenlijke reis naar Egypte met 12 reismaatjes aan onze zij. Een prachtige groep mensen, hartverwarmend, met ieder een prachtige eigen bijdrage aan het geheel. Doel van de reis was natuurlijk naast eigen transformatie en bewustzijnsgroei, het 10-10-10 Portaal, serieus planetair werk voor ons Zelf en het grote Geheel. Daarnaast was er enorm veel ruimte voor plezier en een grote dosis humor, welke ook altijd nodig zijn bij het opdoen van zoveel 3D en energetische indrukken.

Het programma was goed gevuld en zelfs op de vrije dagen vulden de dagen met elkaar zich vlot in met nog meer tempel bezoeken, een uurtje relaxt varen op de Nijl, genieten van een heerlijke lunch, voorzien van entertainment vanuit de groep zelf (met dank aan Jolanda voor de geweldige buikdans act).

Ieder mocht op deze of gene plaats diep geraakt worden, door de energie van het land, de speciale Heilige plaatsen en tempels die we bezochten, door elkaar, door het Geheel. Een prachtige belevenis met elkaar, die voor altijd in ons hart besloiten mag liggen.

De gelijkwaardigheid, zorgzaamheid, respect, verbondenheid en hartsverbindingen in de groep was van een gelijkwaardig, zuiver en eerlijk niveau, wat ieders hart doet stralen. Natuurlijk waren daar bij tijd en wijle ook spiegels naar elkaar, dat hoort er bij, maar het werd open en eerlijk gecommuniceerd en op deze wijze prachtig geneutraliseerd. Ieder kon zijn/haar leerlessen en groei daarin terug vinden, en zo zien en beleven we het allemaal natuurlijk het liefst.

En tja, 1 week met daarin zoveel belevenissen waardoor de reis wel een maand leek te duren. We mochten vrijwel doorlopends in de tijdloosheid verblijven en daardoor was het bijna een shock om de een-na-laatste dag te realiseren dat de reis met elkaar al bijna voorbij was.

Apart was dat tijdens deze reis er natuurlijk afstemmingsmomenten waren, zoals altijd, maar dat er in de tempels veelal een beroep gedaan werd (door spirit) om ‘het pad alleen te gaan’, er waren amper groepsbijeenkomsten of gezamenlijk werk in de tempels te verrichten, maar juist heel veel werk vanuit eigen Kracht, verantwoordelijkheid en op eigen benen. Gek genoeg verschilt dit ook altijd per groep, per reis en per moment. Maar deze reis was dat opvallend. Anderzijds ook niet zo vreemd omdat we echt klaar gestoomd worden/werden om echt onze eigen Kracht en verantwoordelijkheid weer op ons te nemen. Dit bekrachtigde de workshopdag van het 11-11 Portaal en met name de channeling waarin Sechmet in al haar Vuurkracht aan ons haar boodschap mocht binnen brengen, daar waar het in deze tijd om gaat: Het is nu echt de tijd te gaan staan voor je Licht, Kracht en Missie. De tijd van verschuilen, omwegen of dralen is voorbij!

En dat is natuurlijk ook precies waar het 10-10-10 Portaal over gaat: onze eigen authenticiteit weer leren gaan belichamen, waarin mannelijk en vrouwelijk tot eenheid in Androgyniteit kunnen versmelten. Van waaruit we ons Ik Ben steeds meer op aarde kunnen gaan leren belichamen in alle lagen van ons Multidimensionale Zijn. Daar is authenticiteit en erkenning daarvan nodig. Daar is functioneren op eigen Kracht voor nodig, om van daaruit krachtig met andere harten en Bewustzijnsvelden te kunnen gaan verbinden voor samenspel!

Ergens niet verwonderlijk natuurlijk ook dat ik zelf uit het ‘samenspel’ werd ‘weggetrokken’ vanuit mijn eigen Missie en Taken, tijdens de 10-10-10/. Daar waar ik vastbesloten was om bij aankomst in Kom Ombo, onze eerste belangrijke tempel die dag, een groepssessie te gaan doen alvorens we de tempel zouden betreden, werd dit vanuit de essentie van de 10-10-10 frequenties op een ander traject gegooid…op de 3 ½ uur durende heenreis hadden we een korte tussenstop gemaakt, achteraf bezien in het gebied van El Kab, welke onze tweede Missie was van die dag. Voor die tijd was er niets aan de hand, vanaf de tussenstop werd ik helemaal beroerd, de energie ging steeds zwaarder voelen. Niet zwaar in die term die velen als ‘negatief’ ervaren, maar wel zwaar als een groot energieveld wat via mijn systeem meegedragen werd, alsof je een grote heel zware rugzak op je nek gooit en daarmee verder moet lopen. Ik voelde en zag telkens enorme velden en matrixen die als het ware achter de bus ‘aansleepten’, gekoppeld aan mijn systeem, waarvan ik voelde…dit hebben we opgehaald en ‘moet even mee gebracht worden naar Kom Ombo’. In de tussentijd een leuke energetische Missie, maar mijn lichaam trok dit amper. Werd steeds beroerder en even was ik bang te moeten overgeven tijdens de rit. Naarmate we dichter bij Kom Ombo kwamen werd ‘de last’ zwaarder en zwaarder. Dat betekende dat al mijn mooie plannen voor een gezamenlijke 10-10-10 channeling op het tempelterrein van Kom Ombo volledig in duigen vielen. En uiteindelijk was dat ook precies waar het om ging: los laten van verantwoordelijkheden van de persoonlijkheid, het volgen van Spirit vanuit de eigen authenticiteit en Lichtkracht om op eigen Kracht je eigen spel van dualiteit (waar de tempel van Kom Ombo o.a. op resoneert) te mogen doorlopen. Kortom: ik moest de groep even loslaten omdat het simpelweg niet ging en mijn lichaam alle aandacht opeiste, juist om ieder van de groep de gelegenheid te geven hun eigen veld, verantwoordelijkheid en dualiteits balancering te doorlopen. Dat was de opzet van Spirit. En man o man, wat werd dat prachtig opgepikt door de groep. Zij hebben samen een afstemming neergezet waarbij verschillende mensen hun specifieke inbreng mochten hebben, en vervolgens kon iedereen de eigen kracht vinden om het eigen initiatiepad, in Kom Ombo, op de 10-10-10 te bewandelen.

Gaandeweg ieder zijn/haar eigen pad volgde, ging het met mijn systemen steeds beter en leek ‘de last’ (de velden van El Kab) steeds meer uit mijn systeem te glijden en te verankeren in Kom Ombo. En achteraf werd steeds helderder waarom dit zo diende te gebeuren. Het was een van mijn Taken en afspraken, zoals ik vaak verbindingen en Ascensielijnen tussen de verschillende tempels herstel, activeer en doortrek. Zo was dat ook nu het geval. Ik mocht de velden van Oermoeder energie van El Kab (Via het Bewustzijn van Nechbet) allereerst doortrekken naar de mannelijke Velden van de Tempel van kom Ombo (naar de velden van Horus en Sobek). Om vervolgens de mannelijke Velden weer te laten inbedden en laten versmelten via de verbindingen van Kom Ombo terug naar El Kab, onze volgende Sleutel en stop op de 10-10-10. Hoe voortreffelijk gedirigeerd weer door Spirit!

En daar waar de meesten uit de groep tegen Kom Ombo aan hadden zitten kijken, juist vanwege de energie en waar deze tempel voor staat. Daar mocht geheel onverwachts voor sommigen in de groep juist de spiegel, confrontatie of hoe je het wilt noemen binnenkomen, niet in Kom Ombo, maar juist in El Kab. Heel symbolisch en logisch natuurlijk ook, want we zijn in de eeuwen zo verwijderd geraakt van de Oermoeder frequenties, maar verlangen daar al zo lang naar terug. En als die frequentie dan in je aangeraakt mag worden of bij sommigen zelfs tot ontwaken gebracht mag worden, dan raakt dat heftiger en dieper dan alle dualiteit waar we bang voor zijn, maar tegelijkertijd ook al zo eigen mee zijn geraakt in de afgelopen eeuwen.

Overigens kon ik zelf gelukkig na een half uur alle matrixen van de el Kab energie laten versmelten in kom Ombo, waardoor ik alsnog in staat was deze geliefde plek te kunnen bezoeken en naarmate we daarna steeds dichter El Kab naderden ebden ook de laatste restanten weg en kon ik die Goddelijke Versmelting voelen van Oer goddelijk mannelijk en Oer Goddelijk Vrouwelijk. Welke we met ons Zijn, activaties, onze coderingen (ieder voor zich) hebben mogen brengen op deze specifieke Portaal dag om het veld weer te activeren en bekrachtigen. Voor het Egyptische Bewustzijnsveld, het hedendaags Egyptisch collectief, het algemeen menselijk collectief en voor Gaia. En naturlijk voor onze eigen Bewustzijnsgroei. Een prachtig en zeer groots samenspel!

 

De dagen daarna waren heerlijk ter integratie voor een enorme verdieping van deze activaties, zoals de dagen daarvoor een diepgaande voorbereiding op het 10-10-10 Portaal waren. Het was werkelijk groots en weer fantastisch gedirigeerd door Spirit. De aanrakingen in het hart in de tempels van Abydos (mannelijke hartfrequentie) en Dendera (Vrouwelijke hartfrequentie) waren werkelijk zaligmakend. Iedereen was geraakt, verrukt, gelukzalig en diep verbonden…met zich Zelf, elkaar en al wat Is. Het maakte de hartsverbindingen nog krachtiger en liefdevoller. Bijzondere vriendschappen en connecties mochten hieruit ontstaan op diepere niveaus dan voorheen!

Nou ja, er gebeurd zo’n week in zoveel Heilige energieën zoveel, te veel om zo even te kunnen vertellen, maar dat het bijzonder, magisch, enerverend, inspirerend, helend, bewustmakend was, en ook gezellig en humorvol, dat is duidelijk.

 

De periode echter na de 10-10-10 hebben velen als confronterend, uitdagend, hobbelig ervaren. Niet alleen mensen van de groep, evenals wij zelf, maar ik hoorde het van alle kanten. En geen wonder ook. Het is niet even niets wat weer aan potentieel mogelijk is en vrij gemaakt is op die Sleutel portaal dag. Een mogelijkheid om volledig in de versmelting met ons Zijn te komen, in androgyniteit. Natuurlijk maakt dat veel los, natuurlijk versnelt dat processen enorm. En natuurlijk…komt dan het 11-11 Portaal van Volledige vernieuwing daar achteraan met zeer indringende boodschappen dat het echt tijd mag zijn ons Bewustzijns Licht te ontsteken, het Vuur in onze Ziel te ontsteken, in Volledige Passie te gaan voor onze Missie. Het is nu of nooit! En hier hebben we zo ontzettend veel levens naar toe gewerkt en op gewacht. Het is niet langer de tijd om van achter de schermen te werken als je werkelijk voelt dat je Spirit Missie meer dan dat inhoudt! Dat hebben we al zo lang gedaan. Moeder aarde en Al wat Is heeft nu juist die Pillars of Light nodig, die ooit hebben toegezegd samen dit veld van Vernieuwing en Ascensie te dragen. Het is werkelijk tijd om te ontwaken! Dat is wat deze tijd en al deze essentiële portalen inhouden, ons helpen her-inneren aan ons Zijn en onze goddelijke Missie en hoe deze ook op een 3D aarde te leren leven en brengen!

 

Tot zoverre een heel beknopte versie van de belangrijkste processen van deze afgelopen periode en hoe wij deze met elkaar als groep in Egypte hebben mogen beleven. Ik  wens van harte dat je mensen mag kennen die op deze reis met ons mee gegaan zijn om ook hun enthousiaste en bijzondere verhalen te horen, want ieder zit er boordenvol mee. En zoals gezegd, dit is ook voor mij slechts een korte blik op de bijzondere belevenissen uit deze Egyptereis. En nogmaals, elke dag, elke tempel, elk moment bij elkaar als groep, ook in het hedendaagse Egypte beleven, zat vol met bijzondere momenten en ervaringen!

 

© Willemien Timmer, november 2010

 

 

Voor meer informatie over de Heilige Plaatsen die we bezochten tijdens het 10-10-10 Portaal en waarom, zie de vorige nieuwsbrief!

 

 

 

*In the spotlight: Citrienkwarts

 

Juist in deze periode waarin het regenachtig en nat is, inmiddels alweer vroeg donker in de avond, kunnen we vaak wel wat meer sprankeling en ‘zonnestraaltjes’ gebruiken, om lekker op kracht en lekker in ons vel te zitten.

Een kristal dat daar prachtig op aansluit is de citrienkwarts. Niet alleen vanwege z’n prachtige zonnige, stralende en sprankelende energetische kwaliteiten. Maar ook omdat dit kristal daarnaast nog eens prachtig aansluit bij de energie- en trillingsverhogingen van deze tijd. Om je te helpen stevig in je eigen (Licht)Kracht te laten staan en ook alle processen die voorbij je en innerlijk in je razen goed te kunnen behappen en integreren.

 

 

Citrienkwarts draagt een zachte werking en brengt direct Goddelijke Vreugde en Regenboog frequenties naar je toe, dit is een ietwat andere werking dan de pure natuurlijke citrien die enorm krachtig en direct kan zijn. Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien en citrienkwarts helpen je om je zonnevlecht meer Bewustzijn, kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet. Welke energieën bijdragen aan jouw groei en welke niet.

Citrienkwarts ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuïtie, gevoel en Bewustzijn. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrienkwarts helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jouw Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!Citrien en citrienkwarts zijn vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

 

© Willemien Timmer 2009

 

 

Gedurende de maanden november en december bedraagt de uitwisseling voor een citrienkwarts knuffelsteen € 6,50  (excl. Verzendkosten)

Zolang de voorraad strekt!!

 

 

 

 

 

*November en December acties & specials

 

 

 

Gedurende de maand november biedt Praktijk Apofyliet extra korting aan op:

 

*Alle knuffelstenen. Voor alle knuffelstenen geldt een korting van 10% !!!

 

 

 

Om het einde van het jaar voor iedereen een feestelijke afsluiting te geven,

gelden er in de hele maand december de volgende acties:

 

*Gedurende de hele maand december geldt er een extra oudejaarskorting op alle kristallen van 10 % !!!

 

*Op donderdag 23 december biedt Praktijk Apofyliet een speciale kristal en/of kristallen schedel initiatie consulten aan. Deze dag worden er (op afspraak) korte initiatie en activatie consulten gegeven tussen jou en je meegebrachte kristal of kristallen schedel. Op deze wijze wordt je op een zeer diepgaande, krachtige manier op alle Multidimensionale levels verbonden met het Kristalwezen of individuele Schedel Bewustzijn, om op nieuwe krachtige manieren diepgaand samen verder te kunnen groeien. Dit biedt enorme nieuwe handvaten, in tune met de frequenties van deze Nieuwe tijd, op zo optimaal mogelijk je spirituele groei en Bewustwording te kunnen doorlopen.

Tijdens het initiatie consult wordt je via reading en channeling verteld wat jullie verbinding is, jullie gezamenlijke taak of werkterrein, of wat maar van belang is in je verbinding met het kristal of de kristallen schedel.

Deze consulten duren een half uur, en de uitwisseling daarvoor bedraagt € 33,-

Let op: maak op tijd een afspraak, want vol is vol!!!

 

*Op woensdag 29 december biedt Praktijk Apofyliet een speciale kennismakings healing/reading/channeling-dag aan.

Voor alle boekingen van healingen op deze dag bedragen de uitwisseling per uur-consult niet € 55,- maar € 44,-

Let op: Maak op tijd je afspraak, want vol is vol!!!

 

*Op donderdag 30 december is er een vrije inloop/ open dag in Praktijk Apofyliet, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Je kunt dan kennismaken met de werkwijze van de praktijk, je kunt er terecht voor vragen of meer informatie, voor het bekijken en kopen van alle kristallen in de Ascension shop of de kristallen schedels.

Op deze dag geldt er op alle kristallen een korting van 15%!!

Van 14.00 tot 15.00 uur zal er voor de aanwezige mensen een gechannelde healing, afgestemd op de aanwezigen en energie, worden gegeven.

Inloop is op dat moment even niet mogelijk, dus hou daar even rekening mee, mocht je willen komen!

Uiteraard staan er een hapje en drankje voor je klaar deze dag!

 

Let op:

Kortingen gelden alleen voor kristallen, niet voor de kristallen schedels of andere niet genoemde producten!

Kortingen gelden zolang de voorraad strekt!

Kortingen gelden niet op eventuele verzendkosten!

 

 

 

 

 

*Apofyliet Lichtwerk(ers) Opleiding verplaatst naar 2011

 

Vanwege helaas nog een te kleine groep om een mooi samenspel in groei met elkaar aan te kunnen gaan, is de start van de Lichtwerk(ers) opleiding van Spirituele Praktijk Apofyliet van datum veranderd. We zullen nu gaan starten in januari 2011.

Daarom ook opnieuw een introductiedag in de planning voor heel veel meer ervaringen en informatie over deze bijzonder krachtige Transformatie reis.

 

Heb je belangstelling? Laat wat weten, er is nog plaatst in dit bijzondere traject!

 

Voor heel veel meer informatie over deze veelzijdige en diepgaande opleiding, die volledig vanuit het Nu en in totale gelijkwaardigheid gegeven wordt, afgestemd op de energieen van deze tijd en de deelnemende groep, 

kijk op de website www.praktijk-apofyliet.nl

 

Of rechtstreeks via onderstaande link:

http://www.praktijk-apofyliet.nl/startlichtwerkopleiding.htm

 

Of mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

Voor aanmeldingen, kun je me ook altijd mailen natuurlijk!

 

Op zaterdag 4 december van 10.00 tot ongeveer 15.00 uur is er een vrijblijvend te volgen introductiedag over deze opleiding. Je maakt op deze dag kennis met Praktijk Apofyliet, haar werkwijzen, je ontvangt meer inhoud en informatie over de opleiding en natuurlijk staat deze dag ook volop in het teken van aan de slag gaan met healing, channelingen, en wat maar aan de orde komt.

Deze dag wordt volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers en zal van daaruit de meest passende healing, channeling, oefeningen aanreiken.

Het is hoe dan ook een leuke dag in uitwisseling met elkaar voor een nadere kennismaking!

 

De uitwisseling voor deze dag bedraagt € 77,- incl, koffie, thee, soep en versnaperingen.

Voor aanmeldingen, mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

*Ascensie Activatie workshops najaar 2010

 

Na de 10-10-10 Poort activaties zullen een aantal workshops worden gegeven die volledig gericht zullen zijn op het potentieel wat is geactiveerd, op aarde geïnitieerd en vrijgegeven is via het 10-10-10 sterrenportaal. (10 oktober 2010).

Waarmee de werkelijke mogelijkheid op aarde is ingebracht om tot ons volledige Zijnspotentieel te kunnen uitgroeien in de versmelting van alle polariteiten, en voornamelijk het mannelijk en vrouwelijk aspect, welke tot een versmelting mogen komen om onze androgyne Zijns-staat te kunnen gaan leren belichamen. Het volledig Meesterschap welke in deze volgende fase van processen en bewustwording werkelijk geankerd, geaard en geïntegreerd kan gaan worden. Het werkelijk leven van onze Kosmische Blauwdruk in ons aardse alledaagse leven, hier in de derde dimensie, en tegelijkertijd op alle dimensies die wij Zijn.

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan deze nieuwe Ultieme mogelijkheden en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

 

Ascensie, Activatie & Transformatie Workshop:

 

The new matrix & Devine blueprint (2011)

 

Afronding, verheldering & integratie alle activaties van 2010 en tevens afstemming op de frequenties, belangrijke initiaties en bijzonderheden van 2011.

De meest essentiële thema’s en groeiprocessen van zowel 2010 als de voorbereiding op de initiaties van 2011 zullen de revue mogen passeren in deze workshop.

Een waar feest van licht in afronding van de ‘behaalde resultaten’ en volledige integratie van de energieën van 2010. En een prachtige eerste aansluiting op de komende initiaties en activaties binnen de jaarenergie van 2011. Om je te ondersteunen volledig in afstemming/tune mee te kunnen stromen bij de overgang van 2010 naar 2011.

Je eigen processen van groei spelen hierin een belangrijke rol, en we zullen aan de slag gaan met een zo verfijnde verheldering en bewustwording (opening) van alle processen die de revue gepasseerd zijn.

Multidimensionaal persoonlijk groei- en Lichtwerk, maar ook veel verheldering van de planetaire en Kosmische processen van deze tijd (afgelopen en komend jaar).

Ook integratie voor collectieve en planetaire processen en openingen, afstemming en creatie van nieuwe matrixen voor de indaling van de Devine Blueprint van 2011.

In samenwerking met vele dimensies, Meester Bewustzijnsvelden, engelensferen, Moeder Aarde velden en Al wat Is.

 

Dag 1: Integratie van alle frequenties, activaties 7 initiaties en de daarbij horende persoonlijke processen van 2010

 

Dag 2: Verfijnde afstemming en voorbereiding op de frequenties, activaties & initiaties die 2011 gaat brengen

 

Datum en tijd: 18 & 19 december 2010. Van 10.00-17.00 uur

Investering in jeZelf: € 111,- per persoon per dag, incl. thee/koffie, soep en versnaperingen

 

Let op: deze dagen zijn los van elkaar te volgen, of als compleet weekend!!!

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

in de activiteitenagenda!         

Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

 

 

*Aanbiedingen in de Ascension shop:

 

 

 

Foto:  Nog 4 stuks!

Artikel code: Lemon kwarts knuffelsteen

Prijs: Aanbieding: € 9,50              

Afmetingen: knuffelsteenformaat

Kenmerken: ook wel citroen-citrien. Bruin-gelige lemon kwartts met soms inwendige regenbogen.

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Dit kristal brengt een enorm verhelderende, verfrissende energie in je Bewustzijn die als het ware afgesloten delen van je Bewustzijn moeiteloos kan opfrissen en ‘afstoffen’ waardoor je vele nieuwe ontdekkingen in eigen Lichtkwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden in je Zelf zult kunnen ontdekken. Dit kristal werkt met krachtig samen met de Gele Galactische Straal en is een kei in het opfrissen, opschonen van vastgezette of karmische energie. Wat het op een vernieuwende, verhelderende manier kan aanreiken. De healingen die dit kristal je brengt kenmerken zich door een enorme zachtheid (hoe diepgeworteld karmische belasting ook zit), liefdevolle ondersteuning en heel veel opheldering. Er vloeien dan ook makkelijk nieuwe inzichten, inspiratie en heldere vernieuwde visies uit voort wanneer oude lagen opgeruimd zijn of aangetrilt mogen worden.

Het brengt daarnaast kracht, moed en doelgerichtheid om je Pad van groei in helderheid en heel Bewust te bewandelen.

Tevens trilt het continu je eigen Goddelijk Gouden Bewustzijn van Kennis en Wijsheid aan en kan hierin ook nieuwe Poorten naar Bewustzijn openen.

Bijzonder nieuwetijdskristal van grote waarde voor je verlichtingsgroei!

©Willemien Timmer augustus 2008

 

 

Foto:  Nog 5 stuks!

Artikel code: Lavendel fluoriet

Prijs: Aanbieding: €7,-      

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Zacht violet gekleurde fluoriet. Zeer uniek en amper voorkomend!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de frequenties van de nieuwe Tijd:

Lavendel kleurige Fluoriet bezit een kracht en frequentie apart. Het draagt een intens transformerende energie met zich mee, die met een ultieme zachtheid en liefdevolle zorg in je bewustzijn aan de slag gaat. Het werkt nauw samen met de Frequenties van de Violette Vlam, en dus ook met het Bewustzijn van St. Germain en Merlin.

Deze fluorietsoort brengt een zeer integere transformatie op gang waarbij je volledig wordt uitgelijnd en recht gezet in je eigen systemen en reeds her-innerde Lichtlichamen. Het lijnt al deze facetten van je Zijn met elkaar uit en verbind ze. Dualiteit, onbewustzijn, angst of onbalans wat deze uitlijning in de weg staat mag transformeren via de Violette Vuur frequenties. Lichtlichamen, dimensies van je Zijn of afgesloten lagen van je Zelf die je nog niet bewust bent, worden aangetrilt, opdat zij op de juiste Kosmische Timing binnen jouw groei zich verder kunnen openen in je Bewustzijn. Opdat de leerlessen, her-inneringen en groei die deze nog bevatten, hun pad kunnen gaan bewandelen in je leven.

De uitlijning tussen je eigen Lichtlichamen en bewustzijnsvelden (dimensies) van je Zelf helpen je om alle geleerde leerlessen, losgelaten of geheelde aspecten en nieuw geopend Bewustzijn met elkaar te verbinden. Op deze wijze worden steeds meer Lichtvelden van je Bewustzijn in ere hersteld, verbonden aan elkaar en creëert dat een grotere opening en harmonisering van velden binnen je eigen Bewustzijn. Dat betekend dat je Bewustzijn nog verder geopend en verruimd kan worden en er nog meer helderheid, inzicht, gevoeligheid en her-inneringen naar je bewuste Zijn kunnen terug stromen. Je wordt dus wakkerder en completer weer in je eigen Bewustzijn. En dat levert weer Vernieuwing, versnelde groeiprocessen en verdere verruiming van je Bewustzijn op.

Je zou kunnen zeggen dat lavendel fluoriet je ondersteund en helpt opnieuw je velden te ‘configureren’ na grootschalige groeimomenten, diepgaande leerprocessen of initiaties en activaties binnen je Bewustzijn waarbij het nodige geheeld is. Het brengt alles weer op lijn met elkaar en dat creëert meer ruimte, maar ook balans en innerlijke harmonie, van waaruit nieuwe processen, groei en uitdagingen makkelijker zijn om te zien en aan te gaan.

 

De frequenties van de Lavendelkleurige Straal en het Merlin Bewustzijn helpen je ook steeds meer de velden van Creatie binnen je eigen Bewustzijn te verkennen, en leren je steeds meer werkelijk feeling te krijgen met manifesteren, scheppen en creëren vanuit je Hart en Hoogste Bewustzijn. Opdat je zelf je eigen Meesterschap op jouw Kosmische Timing volledig zult kunnen gaan belichamen. Op het Pad hier naartoe ondersteund de lavendel fluoriet meet krachtige doch liefdevolle healing, transformatie en Magische Bewustwording.

© Willemien Timmer 2009 

 

 

Foto:

Artikel code: Merkaba Arkansas kristal in kistje

Prijs: Aanbieding: € 17,50

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken:

LET OP: Verzendkosten van dit kristal liggen hoger vanwege grootte en/of gewicht!

Zonder reading!

 

 

Foto: Nog 3 stuks!

Artikel code: Chalcedoon knuffelstenen AA-kwaliteit

Prijs: Aanbieding: 001 t/m 003: € 6,50   004: € 5,50             

Afmetingen: groot knuffelsteenformaat

Kenmerken: prachtige diep blauwe kleur met lichtergekleurde belijning. Super goede kwaliteit voor echte bodemprijzen!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

De kracht van heldere chalcedoon brengt je de krachten van de Lunaire (maan) energie. Een energie die heel subiel, verfijnd en bijna zilverachtig van aard is en die je innerlijke kwaliteiten komt wekken en of versterken. De kracht van chalcedoon spreekt je eigen innerlijke Kennis en wijsheid aan, opgedaan in eeuwen van ervaringen door incarneren. Het spreekt ook je eigen Creatie/Scheppend vermogen aan, via creativiteit van de Geest en activeert deze stap voor stap op steeds diepere lagen van je Bewustzijn. Hiermee kom je veel bewuster in je leven, je groei en Zijn te staan. Telkens bewuster over wie je

Bent en waar je gaat en waarom.

Chalcedoon helpt je ook bij de ontwikkeling van je innerlijke en uiterlijke communicatie, de uitwisseling met de werelden om je heen. En stimuleert je vermogen tot spreken (vanuit Waarheid, Zuiverheid en Hart) en puurheid van verbindingen tot uitwisseling.

Niet alleen je keelchakra wordt hierin mee genomen, ook je telepathische kanalen, je innerlijk gehoor, opdat je steeds meer opschoning en opening mag ervaren in het verstaan van je eigen Hogere Bedoeling, de klank van je Ziel en de hulp van je Goddelijke begeleiding.

Chalcedoon is een enorme hulp om je kwaliteiten verder tot ontplooiing te brengen en steeds dieper in contact te komen met je Zelf en Al Wat Is. Het stimuleert je samenwerking, verbondenheid en uitwisseling met Al Wat Is en brengt je op deze wijze dichter bij je eigen Goddelijke Kern.

© Willemien Timmer, augustus 2008

 

 

Foto:

Artikel code: Girasol knuffelstenen

Prijs: Aanbieding: € 4,-     

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: prachtige half transparante, melkachtige girasol.

Zonder reading!

 

Foto:

Artikel code: Smaragd knuffels 001 t/m 003

Prijs: Aanbieding: € 25,-

Afmetingen: klein knuffelsteenformaat

Kenmerken: Prachtige kwaliteit weinig voorkomende smaragd als knuffelsteen.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Dit kristal draagt zowel zachtheid als Kracht in zich. De smaragd met hoge trilling, gecombineerd met het moedergesteente brengt hiermee zowel nieuw Licht en Bewustzijn, als ook aarding in je energie in. Het kristal is krachtig verbonden met de Groene Galactische Straal die naast diepgaande healing ook directere verbindingen met je Hoger Zelf, op andere niveaus dan je wellicht al gewend bent. Het verenigd diepgaande Liefde met je Hoger Zelf Licht en trekt hiermee oude Zielen Kennis aan om opnieuw bewust te maken, en te integreren in je groei in het hier en  nu . dat betekend dat je Hoger Zelf Licht ook veel krachtiger aanwezig zal mogen zijn. Niet alleen gedurende deze processen van bewustwording en healing, maar vooral nadat je deze processen doorlopen hebt.

Onder leiding van het Hart van Moeder Aarde, Lady Gaia, en de Lichtmeesters krijg je een enorme support en steun bij deze processen, die echt werkelijk van grote waarde zijn en je helpen om steeds meer in je Meesterschaps schoenen te gaan staan, weer de Meester te worden, die je Werkelijk Bent!

Zeer bijzonder kristal met unieke kwaliteiten!

© Willemien Timmer, augustus 2008

 

 

Foto:  Edelsteen kwaliteit!

Artikel code: Witte topaas knuffels 001 t/m 003

Prijs: Aanbieding: € 25,-   

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: prachtige helder transparante witte topaas. AA-kewaliteit/ Edelsteen kwaliteit!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

De topaas draagt een heel hoge verfijnde Lichttrilling die rechtstreeks connecties draagt met het Christus Bewustzijns Licht.

Daarnaast verbind het je ook sterker en krachtiger met de Engelen sferen.

Topaas werkt zacht en liefdevol door in je hart en ontsluit hier steeds meer deuren naar je eigen Multidimensionaal Bewustzijn. Kwaliteiten die hieraan gekoppeld zijn, worden hiermee steeds meer gewekt en tot ontplooiing gebracht, zoals helder horen, innerlijk communiceren, helderweten en helderhoren. Het communiceren vanuit je Hart staat hierbij centraal, ongeacht f het gaat om communicatie met je Zelf, de Engelen sferen of andere Lichtfrequenties.

Je zal van hieruit ook veel healing mogen en kunnen ontvangen die je groei in enorme stroomversnellingen brengen.

De energie van topaas is zeer zacht en liefdevol, en werkt hiermee sterk door in je Vrouwelijke energie, maar brengt daarentegen ook verzachting aan in je mannelijke energie. De energie brengt ook flexibiliteit, meer stroming in je leven en groei en steeds diepergaande connecties met je Zelf als Multidimensionaal wezen (en dus je eigen Licht).

©Willemien Timmer 2008

 

 

Foto:  Edelsteen kwaliteit!

Artikel code: Olivijn mini knuffelsteen 001 t/m 003

Prijs: Aanbieding: € 22,-   

Afmetingen: mini knuffelsteen formaat

Kenmerken: Diep groen van kleur en (half) transparant. Edelsteen kwaliteit! Komt weinig voor in dit formaat (meestal veel kleiner) of is onbetaalbaar!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Dit kristal brengt een diepgaande healing op je hart waardoor een enorme verdieping in de verbinding met en ervaring van je Zielsfrequenties mag toenemen in je leven, Bewustwording en groei. Het Lichtveld van deze kristalletjes schoont op Multidimensionaal niveau je Hartlagen, opdat je Zielematrix weer geactiveerd kan worden en kan doorstromen. Hiermee stroomt steeds meer je Ziels Bewustzijn in je hart en leven mee, bij alles wat je doet, ongeacht of dat spiritueel is of in het dagelijks leven. Verdieping van je Zelf-contact en met je Zielsfrequenties, enorme transformatie van je hart en diepgaande vernieuwing en stroming in nieuwe groei, vanuit je hart.

©Willemien Timmer 2008

 

Foto:  Edelsteen kwaliteit!

Artikel code: Aquamarijn mini knuffels 001 t/m 004

Prijs: Aanbieding: € 22,-

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Helder transparant en zacht blauw getint. Super kleur en kwaliteit!

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

De Kracht van Aquamarijn draagt ook de Kracht of het Hoger Bewustzijn van water in zich en brengt ook in zekere zin een diepe stroming teweeg in je energie en Bewustzijn. Zij het op een geheel andere manier dan bijvoorbeeld Abalone of parel. Aquamarijn werkt op verschillende lagen tegelijk en brengt met name heel veel wijsheid en inzicht vanuit de Ziel aan het Licht, omdat de werking van het kristal sterk gedragen wordt door de Walvissen matrix. Deze connectie wekt oer-oude Zielenkennis en Waarheden in je Bewustzijn die wellicht reeds lange tijd in de diepten van je Ziel verscholen zijn geweest. Aquamarijn helpt je weer de enorme diepten van je Bewustzijn te verkennen en te ontdekken wat daar nog aan wijsheid en Kennis opgeslagen ligt en dan met name om kwaliteiten en tools die je je in de lijn van incarnaties eigen hebt gemaakt, wat betreft healing mogelijkheden, healingtechnieken, technieken om los te laten, je eigen Goddelijke Waarheid te ervaren en leven.

Onder leiding ook van de energieen van Michael en zijn Zwaard der Waarheid helpt het kristal je het kaf van het koren te scheiden, in je innerlijk en in de uiterlijke wereld. Dat wat belangrijk is, past bij jouw Zielenwaarheid en Pad zal duidelijker oplichten en dat wat niet essentieel voor je is, wat z’n doel gediend heeft, zul je makkelijker los kunnen laten in diep Vertrouwen en Wijsheid.

Aquamarijn helpt je om steeds meer je eigen innerlijke Waarheid, Kracht en Kennis te ontdekken en steeds dieper te verinnerlijken door de dimensies van Zijn heen. Het verbind hiermee ook steeds meer Lichtlichamen weer bewust en actief aan je Bewustzijn, lagen die wellicht ooit gesloten zijn, verborgen zijn geraakt en of afgescheiden zijn geweest. Na een enorme healing door de doorstroom van aquamarijn-energie, komen deze aspecten of delen van je Zelf weer in het bereik van je Bewustzijn, maken je dus weer meer compleet en hierdoor kun je ook de ervaringskennis, Wijsheid en Waarheid gelegen in deze Bewustzijnsvelden weer bewust worden, integreren, verinnerlijken en leven.

Een krachtige healer voor deze tijd die tot enorme diepten en hoogten in je eigen Ziels Bewustzijn kan uitreiken, helen, herstellen en transformeren.

 © Willemien Timmer, augustus 2008

 

 

Foto:  Edelsteen kwaliteit!

Artikel code: Morganiet knuffels 002 t/m 003

Prijs: Aanbieding: €  25,-  

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: helder transparante zacht roze getinte morganiet met inwendige regenboogjes. Super A-kwaliteit/ edelsteenkwaliteit!

Algemene reading op dit kristal, afgestemd op deze tijdsperiode en de Nieuwe Energie:

Morganiet draagt een bijzondere krachtige en Liefdevolle energie die sterk verbonden is met de Engelen van de Elohim, maar ook met het Regenboog Licht. Het brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol door alle schaduwstukjes en oude laagjes heen.

Morganiet draagt een Transformatiekracht die op diverse lagen tegelijk werkzaam is, hierdoor brengt dit kristal deze healing ook volledig door je Wezen heen tot in de Aarde. Het helpt je direct alles los te laten in Vrede en acceptatie, onder leiding van het Licht van de vele Engelen die verbonden met dit kristal zijn. Helende kracht van hoog niveau tot diep in de aarde. De zachte Kracht van de Engelen der Schoonheid straalt ook uit dit kristal. Dat betekend dat dit kristal je de innerlijke schoonheid van je Wezen openbaart, waardoor je je Zelf in een heel ander Licht kunt gaan bezien. Het helpt je je Oorsprongsenergie opnieuw te (h)erkennen en te aanvaarden. Opdat je weer kan en mag Zijn wie je werkelijk Bent, in al je Engelen Licht!

De zachte Engelenkracht van dit kristal straalt je tegemoet. Zachte helende vrouwelijke energie, verbonden aan Quan Yin. Het brengt je healing op de diepere hartlagen, healing van oud zeer en karmisch weefsel. De kracht van Morganiet is zo groot dat het moeiteloos door alle lagen heen glijd en heelt, ook aar waar het ‘op slot’ zat in je energiesysteem of Bewustzijn. Het heelt stukken uit dit en andere levens en schoont het op tot het weer tot Eenheid in je Zelf kan komen.

© Willemien Timmer, 2005

 

 

Kijk hier voor alle aanbiedingen !!!!

 

 

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

Datum & tijd            

Workshop             

Uitwisseling           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 2010

 

 

 

 

 

24 nov t/m 3 dec

Spirituele Praktijk Apofyliet gesloten voor

Bezinnings- en integratie week.

 

 

 

 

 

December 2010

 

 

 

 

 

Zat. 4 dec 2010

10.00-15.00 uur

Introductiedag Lichtwerk(ers) opleiding

 

 

€ 77,- p.p.

 

 

 

11/12 dec 2010

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 4

 

incl. 12-12 Portaal!!!


(Deze groep is al vol!)

 

€ 200,- p.p.

 

 

 

18 dec 2010

10.00-17.00 uur

The new matrix & Devine Blueprint (2011)

 

Dag 1:

Integratie van alle frequenties, activaties & initiaties en de daarbij horende persoonlijke processen van 2010

 

€ 111,- p.p.

 

19 dec 2010

10.00-17.00 uur

The new matrix & Devine Blueprint (2011)

 

Dag 2:

Verfijnde afstemming en voorbereiding op de frequenties, activaties & initiaties die 2011 gaat brengen

€ 111,- p.p.

 

 

 

 

Dond.23 dec 2010

10.00-16.00 uur

December actie:

kristal en/of kristallen schedel initiatie consulten in de praktijk

€ 33,- p.p. per consult van een half uur

(op afspraak!)

 

 

 

Woensd. 29 dec 2010

10.00-16.00 uur

December actie:

kennismakings healing/reading/channeling-consulten dag in de praktijk

€ 44,- p.p. per consult van een uur

(op afspraak!)

 

 

 

Dond. 30 dec

10.00-16.00 uur

December actie:

Vrije inloop/ open dag in Praktijk Apofyliet

 

kennismaking, voelen/proeven/ruiken aan wat praktijk Apofyliet biedt, 15% korting op kristallen, van 14.00-15.00 uur gechannelde healing

Gratis!

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                          Willemien Timmer

                                           T. Harkeswei 25

                                            8408 CG Lippenhuizen

 

                                           www.apofyliet.nl

                                           www.praktijk-apofyliet.nl

                                           www.apofyliet-kristalshop.nl

                                           www.kristallenschedels.nl

 

                                          info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves om uit te wisselen, berichtjes

achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves onder het volgende web-adres:

www.praktijk-apofyliet.hyves.nl

of:

http://apofyliet.hyves.nl/

 

 

 

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

     zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J