Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Wat leven we werkelijk in bijzondere tijden!  De mogelijkheden zijn werkelijk ‘beyond imagination’. Zoals je verderop zult lezen in deze nieuwsflits, een zeer uitgebreid artikel (The Devine Plan is Unfolding around 11-11-11) weer met informatie over deze tijdsperiode, die wel heel uniek is! Daarom ook houdt ik dit voorwoord deze keer, er valt nog genoeg te lezen hier onder.

En daarnaast in deze nieuwsflits de introductie van krachtige ondersteunende healingtools, die volledig afgestemd zijn op deze tijdsenergie en je vele malen sneller, krachtiger helpen groeien in Bewustzijn en healing aanreiken, daar waar het nodig is! Die bijzonder krachtig energetisch geladen en werkzaam zijn. Inmiddels hebben we in meerdere workshops en met vele verschillende mensen met deze kracht-tools gewerkt en de mogelijkheden ermee zijn heel uiteenlopend, prachtig en zeer diepgaand! Vorige maand heb je daar al iets van kunnen lezen en zien in de nieuwsflits, deze maand is er een aanvulling van andere en nieuwe krachtige healingtools!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel: Wat is er gaande in deze bijzondere tijd? (deel 3)

(The Devine Plan is Unfolding around 11-11-11)

*In the spotlight:  Sacred Flower of Life & other Devine Healingtools

*Ascensie & Activatie workshops 2011 uitgelicht

*Nieuw en Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Praktijk Apofyliet is gesloten 9 t/m 18 november 2011 i.v.m. een Egypte Initiatie & activatie reis voor het 11-11-11 Portaal.

Ik probeer daarna zo spoedig mogelijk weer alle mail te beantwoorden.

 

*Mijn excuses als je ergens in de afgelopen periode een mail hebt gestuurd en daarop tot op heden nog geen reactie hebt ontvangen. Het is hier zo waanzinnig druk met vele workshops, persoonlijke sessies en de inhaalslag wat betreft mail beantwoorden van de afgelopen Egypte reis in oktober 2011, dat ik me een slag in de rondte werk (bijna 20 uur per dag) en er nog lang niet doorheen kom. Ik hoop dat je in dat geval nog enigszins geduld zal kunnen opbrengen! Ik doe mijn best, maar kan niet harder!

 

*Er zijn nog een  aantal Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet die  een nieuw Thuis zoeken.

 Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Daarnaast zijn er zijn nog aantal diverse formaten ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken. In diverse kristalsoorten o.a. rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts. Binnenkort komen er ook nieuwe schedels weer aan die nog een nieuw Thuis zoeken!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Er nog enkele los te volgen hoogfrequente workshopdagen in de activiteitenagenda staan, van heel uiteenlopende aard!! Allemaal zijn ze volledig in tune en afstemming op wat er momenteel aan veranderingen op aarde en in de Mensheid (dus ook in jou) gaande is, en geven stuk voor stuk meer inzicht in de Ascensie processen die momenteel ‘uitgespeelt’ worden op aarde.

Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer workshops!!

 

 

 

 

…We vooral in het nu in een zeer bijzondere tijd leven?! Daar spreken we natuurlijk steeds al over, maar deze periode vanaf het 9-9-’11 portaal is wel heel uniek en biedt ongekende versnellingen, dagelijks trillingsverhogingen, herbergt vele sterrenportalen met nog meer trillingsverhogingen in zich, welke allemaal leiden naar het Ultieme 11-11-’11 Sterrenportaal. De informatie ontvouwt zich momenteel in razend tempo en heel veel meer kun je daarover lezen in het artikel in deze nieuwsbrief!

 

….Er nog een zeer krachtige Portaal activatiedag gepland staat, namelijk het 1-11-’11 Portaal op 1 november 2011, welke krachtige initiatie momenten en trillingsverhogingen markeren op en in de aarde en Kosmos. Deze zijn momenteel extra essentieel in voorbereiding op de Ultieme transformatie en energieshift van 11-11-‘11. De voorbereidingen en trillingsverhogingen hier naartoe  zijn in volle gang.  En zowel 28 oktober ’11 ( een 11-11 portaal) en 1 nov ’11 (1-11-11 portaal) markeren de belangrijkste shifts in Bewustzijn naar het 11-11-’11 Portaal toe!

Deze Activatie dagen zijn van ultieme aard omdat je de Meesterfrequenties die op deze Poort-dagen binnen komen, veel bewuster kunt ervaren, binnenhalen en integreren in je eigen leven en groei, maar je op deze dagen tevens als groots en krachtig kanaal kan en mag fungeren om deze frequenties voor het Grote Geheel ook te helpen binnenhalen en ankeren in en op de aarde. In samenwerking met grote Teams van Licht vanuit alle velden van moeder Aarde en alle uithoeken van het Universum.

Alle voorgaande Poort-activatiedagen van de afgelopen jaren/het afgelopen jaar  mochten werkelijk de meest intense, diepe en hoogstaande bijzonderheden plaats vinden. Zowel in individuele groei en levens als voor het grote geheel.

Tevens bereid de bewuste beleving van de Poort-dagen je energetische ook helemaal voor op de ultieme shift van het 11-11-’11 Portaal!

Na het 11-11-’11 Portaal is er ter integratie ook nog het 12-12-’11 Portaal!!

 

…de nieuwe Master Group 2012 (een opleidingstraject in 2012, gepresenteerd in de vorige nieuwsbrief) al boordenvol zit. Er is zelfs momenteel al een wachtlijst. De groep zat binnen 1 ˝ week volledig vol!

 

…Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

                

 

Wat is er allemaal gaande in deze tijden van verandering? (Deel 3)

 

                     The Devine Plan is unfolding around 11-11-‘11

 

Inmiddels gonst het van de geruchten en gaan er veel mails en informatie over het  aankomende 11-11-’11 Portaal de ronde. En hoe kan het ook anders, volop in voorbereiding op onze activaties in Egypte tijdens dit portaal, dat ook hier de informatie rondom dit bijzondere moment in Tijd, volop binnen stroomt.

Eigenlijk is dat al enige tijd gaande maar ontbrak het me helaas aan tijd om er meer informatie over te geven, en achteraf gezien gebeurd niets voor niets, omdat zich dagelijks nog nieuwe informatie ontvouwt die steeds meer tot in detail laat zien waar het 11-11-11 Sterrenportaal werkelijk over gaat en hoe we al langere tijd daar naartoe volop in ontwikkeling en stroomversnelling zijn. En zo vallen momenteel dagelijks meer puzzelstukjes en details op hun plaats, waarvan ik de grote lijnen in dit artikel hoop uiteen te zetten. In de hoop dat het ook voor jou kan leiden tot een bewustwording of bewustere vorm van ervaring en gewaarwording over hetgeen er werkelijk gaande is in deze tijd.

 

Natuurlijk zijn we al jaren in grootse groei, een groei die voorheen nooit eerder mogelijk is geweest op aarde. Bewustwording van de bovenste plank, met als ‘einddoel’ Ascensie: volledig ontwaakt bewustzijn belichamen in alle dimensies die wij Zijn. Dat we daartoe de afgelopen jaren enorme trillingsverhogingen hebben ervaren die een stimulans en generator zijn voor onze opschoning, healing en groei, is inmiddels iedereen wel bekend. Dat die trillingsverhogingen en groei alleen maar meer toenemen ook.

Het jaar 2011 is echter geheel anders dan de voorgaande jaren. Niet alleen staat de 11 voor transformatie, vernieuwing en het decoderen van (onze innerlijke informatie), gebleken is al gedurende het hele jaar hoe microkosmos en macrokosmos steeds dichter bij elkaar zijn komen te liggen. De sluiers worden en werden dunner en daarmee was er zowel innerlijk en in je groei en je hedendaagse leven, als ook in de wereld, veel meer chaos en onbalans te ervaren. Veel meer uitdagingen die we voor onze kiezen kregen en op allerlei vlakken heftige en pittige processen. Aangestuurd door de 11-frequentie dit jaar wenst alles wat aan oud fundament van illusies nog rest aan het Licht te komen. In ons, en op wereld niveau. In voorgaande artikelen en nieuwsbrieven dit jaar is daar telkens opnieuw overgeschreven en zo keer op keer tipjes van de sluier opgelicht om je te ondersteunen in bewustwording in hetgeen er gaande is.

Echter, hoe bijzonder deze tijden van groei, verandering en vernieuwing ook zijn, sinds het 7-7-‘11 Sterrenportaal zijn we een geheel nieuwe en andere fase in gegaan. Velen zullen dat ook bewust of onbewust gemerkt hebben in de vorm van nog meer onbalans, chaos, uitdagingen, groeistukken, leerlessen, oude fundamenten die (opnieuw) de revue passeren om geheeld en doorzien te worden en bovenal veel lichamelijke klachten en kwaaltjes. Soms heel oude kwalen die je al jaren niet meer had, die weer de kop op staken. Vage klachten waar artsen niets mee kunnen en wonderlijke zeldzame aandoeningen. Kortom: ook ons fysieke systeem is sinds dit portaal in een razend tempo aan het mee evolueren en opschonen. Rond eind juni werd ook telkens in channelings en tijdens workshops door Spirit aangegeven dat er vanaf 1 juli 2011 een ‘knop om’ zou gaan en dat met de start van het tweede deel van het jaar 2011 de trillingsverhogingen nog meer zouden toenemen. Met de Portaaldagen van 7-7, 8-8 en 9-9 welke belangrijke momenten in tijd markeren en er een gigantische instroom van nieuwe verhoogde energie is, werd dit keer op keer dieper verankerd en binnen gebracht in ons Bewustzijn en fysieke 3D leven. Daarmee een trillingsverhoging creërend in ons fysieke lijf om ons voor te bereiden op het kunnen dragen en werkelijk belichamen van steeds hogere lichttrillingen en frequenties. met deze portalen was telkens als ‘bijproduct’ een krachtige vloedgolf aan nieuw Licht welke gericht was op het fysieke/3D leven en lijf om ook ons celbewustzijn meer te prikkelen om het oude los te laten, dualiteit en afgescheidenheid te gaan doorzien en transformeren en dus meer bewustzijn en licht toe te gaan laten in ons fysieke celbewustzijn en DNA. Dit gebeurde in golven van trillingsverhoging, die voor de meeste mensen al bijzonder pittig waren en de nodige chaos en processen teweeg brachten. Maar sinds de periode na het 9-9-’11 Portaal is dit krachtiger dan ooit aangezet.

Het 9-9-11 Portaal draagt simpel en kort gezegd de frequenties van schoning om tot werkelijke afronding van al het oude te komen en dat betekende dat werkelijk de diepste oude fundamenten geopend werden om uit te werken, te doorleven, zuiveren, te omarmen, accepteren, helen en transformeren. Zodat onze Kracht en kwaliteiten die daar (soms al eonen lang) achter verstopt gezeten hebben, langzaamaan steeds meer geboren kunnen worden in ons Bewustzijn.

Toen deze golf aan trillingsverhogingen deels geďntegreerd was volgde er echter een nog veel belangrijker periode, een periode waar we nu op dit moment nog volop in zitten, en die periode is gestart met het 1-10-’11 Portaal. Een 11-11 frequentie dag die de hele eindspurt naar het Ultieme 11-11-11 Portaal inluidde, en hoe……

 

Om hier meer en dieper op in te gaan, want dit zijn de sleutels waar het in deze tijd waarin we ons nu bevinden om gaat, dien ik eerst in het kort nog iets uit te leggen over het Planetaire en Kosmische Activatie werk wat ik/wij in overeenstemming met Spirit en in gelijkwaardigheid samenwerkend met vele grote Meestervelden, heb mogen brengen in het jaar 2010 en 2011. Via mijn oeroude connecties en Missie in (het hart van) Egypte. Het gaat hier om Universele principes en energieën, ook al is mijn ‘ingang’ en werkveld het ‘Oud Egyptische Veld’.  Evenals dat anderen wereldwijd via hun activaties hun eigen Missie en taken voor het grote geheel hebben gebracht, via hun eigen ingang. Maar uiteraard kan ik alleen mijn eigen ervaringen, Waarheid en informatie daarin delen, omdat deze in mij geďntegreerd is en deel uitmaakt van mijn Missie in het Grote Plan.

De voorgeschiedenis dient in het kort beschreven te worden omdat de details er in dit geval niet voor iedereen toe doen, maar de grote lijnen wel, omdat het gaat over activaties voor het grote Geheel en alle collectieve velden. En zij samen ook de lijn vormen naar het moment in tijd waar we nu zijn aanbeland!

Rond het 10-10-’10 Portaal waren we met een grote groep healers werkzaam in Egypte om de 10-10-10 frequenties krachtig te ankeren. We werden hiertoe door Spirit geroepen om dit te doen in de tempel van Kom Ombo, de enige tempel die gewijd is aan twee Neteru (Goden) en wel aan Horus en Sobek. Horus staat voor het Goddelijke principe van Hoogste Licht en Bewustzijn, het werkelijk Hoogste Licht in de Belichaming brengen, Ascensie dus. Sobek staat voor de frequenties van dualiteit, afgescheidenheid en angst.

Tijdens deze activaties werd een nieuwe balans uitgelijnd om deze beide polariteiten in ons en in het grote Geheel dichter naar elkaar toe te brengen om gaandeweg de brug te gaan vormen voor het Heilig Huwelijk waarin alle dualiteit omarmt en overstegen wordt, zodat ons Goddelijk Mannelijk en Goddelijk Vrouwelijk potentieel volledig kan helen en kan versmelten (Heilig Huwelijk), van waaruit uiteindelijk de Horus frequentie (Ascensie) geboren kan worden. Uiteraard zijn al deze activaties stappen in het gehele proces van volledige bewustwording of Multidimensionaal Ontwaken, maar elke stap is daarin een belangrijke en via het werken op de Portaaldagen waarin deze Goddelijke Mogelijkheden krachtiger dan ooit naar en in de aarde stromen, zet heel veel zoden aan de dijk. En creëert dus ook (bewust of onbewust) nieuwe mogelijkheden tot bewustwording en groei voor iedere Ziel, elk collectief veld en alle verbindingen daarin. Ieder op zijn/haar eigen Devine Timing, maar de mogelijkheden worden vrij gemaakt in de planetaire en Kosmische velden.

Met elk portaal komt de hemel een klein beetje dichter naar de aarde toe!

Na deze activaties in de tempel van Kom Ombo reisden we naar het Heiligdom van El Kab, een oeroude krachtplaats en Domein van de Oer Moeder energie Nechbet. Deze frequentie staat voor de Oer Moeder energie die alles kan helen en omarmen, die koestert vanuit de hoogst haalbare Universele Onvoorwaardelijke Liefde.

Zodat al deze grootse processen ondersteund, omarmt en gedragen worden door deze ultieme Goddelijke Vrouwelijke Kracht.

Het vervolg was een “Calling from Spirit” eind november/begin december 2010 om vervolg activaties te helpen binnen brengen in de planetaire velden via het Mannelijk Hart van Egypte, Abydos, om precies te zijn.

Vanuit de beschadigde Goddelijke Mannelijke frequenties (die wij allen dus ook in ons dragen), zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten!) werden krachtige healingen gegeven en werden de frequenties van Sechmet en Isis met elkaar verbonden. De frequenties van Isis staan voor Onvoorwaardelijke Liefde, diepgaande healing, troost en verzachting. De frequenties van Sechmet vertegenwoordigen de Goddelijke Vuurkracht, de power die nodig is om werkelijk beweging te brengen in oude energieën en oude fundamenten van pijn, macht/onmacht, manipulatie, dualiteit en afgescheidenheid.

De kracht van power en zachte heling werden dus hand in hand gebracht om de Goddelijk Mannelijke beschadigingen kort gezegd stap voor stap dieper te kunnen helen waartoe het eerst uitvergroot naar voren diende te komen. Zoals dat altijd gaat, ook in persoonlijke processen, dient eerst de stagnatie geopend te worden, dan komt het pijnlijk hard naar voren, wordt het weer gevoeld en dan pas kan er ‘aan gewerkt’ worden om het tot heling te brengen.

De Goddelijke frequenties van Osiris werkte hierbij echter ook krachtig door, frequenties die gaan over Ascensie, herrijzenis in het eigen Goddelijk (geheeld) Bewustzijn vanuit Kracht, rechtvaardigheid, wijsheid, zuiverheid.

Het gevolg was de iedereen reeds bekende Egyptische Revolutie waarin eindelijk het Egyptische volk ‘herrees’ en ging staan voor hun Kracht, Recht en vernieuwing. Alhoewel het in deze periode voor elke Ziel een periode was van innerlijke Revolutie om het recht op eigen Kracht en vrijheid ‘terug toe te eigenen’.

De daarop volgende activaties werden door Spirit gearrangeerd in maart 2011, opnieuw in het Mannelijk hart van Egypte, Abydos. Kortgezegd werden na diverse initiaties en activaties die de voorbereiding tot het ‘grote werk’ vormden toegewerkt naar de Ultieme en volledig nieuwe grootse activatie van dat moment in tijd. Namelijk de eerste verbinding, het hand in hand gaan, werd gecreëerd voor de Goddelijke Tweelingstraal velden van Isis en Osiris. De eerste stap op weg naar het Heilig Huwelijk! Nooit eerder is dit mogelijk geweest in de aardse geschiedenis om deze Goddelijke Velden opnieuw met elkaar te herenigen (voorbij alle dualiteit en afgescheidenheid) en dit ook werkelijk binnen te brengen in de Nieuwe Aarde Matrix die gevormd wordt als nieuw fundament voor de Nieuwe Aarde. Dat betekende dat hiermee in het planetaire en collectieve Grote Geheel de mogelijkheid geďnitieerd werd op en in de aarde, om tot het eigen Heilig Huwelijk van Goddelijk Mannelijk en Goddelijk Vrouwelijk in ons, op alle dimensies van ons Wezen te komen, en voor het eerst ook in 3D. de eerste concrete stap naar werkelijke 3D Belichaming van ons Multidimensionale Zijn. Dat betekende ook dat een nieuwe periode van stroomversnellingen, groei, versnelde bewustwording en al wat daarbij hoort in gang werd gezet.

En dan komen we uit in het recente nu, namelijk afgelopen maand toen ik opnieuw ‘geroepen’ werd voor activaties naar het Mannelijk Hart van Egypte. Een duidelijk vervolg op alle voorgaande activaties werd het. Meer dan verrassend, ook voor mij, kan ik zeggen, in wat er mogelijk bleek te zijn nu.

Er volgden als altijd een aantal voorbereidende initiaties en activaties, die deze keer verbazingwekkend snel en makkelijk gingen. Sommige kosten nog geen half uur. Een werkelijk nieuw gegeven, welke ook aangeeft dat alles letterlijk heel veel sneller gaat in deze tijden en dat de voorbereidingen ook goed geďntegreerd zijn. De ‘hoofd activatie’ die op het 1-10-’11 Portaal ontstond en gecreëerd werd bracht me in een enorme verwondering en verbazing, daar ik min of meer nog niet verwacht had dat dit inmiddels al werkelijk mogelijk bleek te zijn. Kortgezegd was deze grootse activatie het helpen indalen van de “Conceptie van de Horus frequentie”. Dat betekend dat de frequenties van Isis en Osiris sinds de activaties van maart inmiddels tot het Heilig Huwelijk (versmelting van Goddelijk Mannelijk en Goddelijk Vrouwelijk) zijn gekomen, waardoor  de conceptie van de Horus frequentie werkelijk gecreëerd werd en ingebracht werd in en op de aarde en alle collectieve velden….de conceptie van werkelijke Ascensie in 3D!!!

Er volgden de dagen erna op diverse plekken in Egypte nog activaties en initiaties om deze frequenties diep te ankeren en verbinden met andere belangrijke coderingen en krachtplaatsen.

De daarop volgende 10-10-‘11 Portaaldag was bijzonder krachtig en vernieuwend en van een ongekende diepgang. De golven van Licht en trillingsverhogingen waren immens, zo ook de transformaties en informatie die aangereikt werden door dit Portaal, en van een geheel andere orde dan ooit tevoren.

Vervolgens tijdens ons weekend in voorbereiding op de 11-11-11 Activatie reis in Egypte, met reismaatjes, werden er nog meer inzichten en voorbereidingen gechanneld en bekend gemaakt. Wat zich op 22-10-’11 zichtbaar maakte was prachtig, krachtig en zo veel zeggend over waar wij nu als Mensheid staan in onze Ascensie processen.

22-10-’11 is een 22-111 frequentie, welke staat voor de frequenties van het oprijzen in Bewustzijn/Ascensie (22) door de kracht van transformatie (111). De 111 is ook weer de bekrachtiging van de Heilige Drie Eenheid in de frequenties van vernieuwing en ontsluiten van je eigen coderingen, ontwaken dus!

Deze dag liet Thoth ons zien waar het Planetaire en Kosmische Ascensie proces zich momenteel bevind. Na de Conceptie van de Horus frequentie op de 1-10-11 in de Nieuwe Aarde Matrix, is ook dit proces zich uiteraard verder aan het uitdijen en ontplooien. En momenteel gaat dat in een razend tempo!

Thoth wees ons op het feit dat we vanaf 1-10-11 dagelijks met nieuwe trillingsverhogingen te maken gaan krijgen. Dat betekend nog intensere processen en opschoning, transformatie en bewustwording. Dat betekend echter ook dat werkelijk de onderste steen van de oude fundamenten naar boven gaan komen, en dus nog meer chaos, onbalans, fysieke klachten en andere pittige processen.

Hij wees ons op het feit dat meegaan in de stroom, hoe moeilijk wellicht ook, de enige optie is, maar dat er tevens een beroep gedaan wordt op ons reeds behaalde “Meesterschap”, de kwaliteiten van je gevoel en intuďtie.

Er werd gewezen op wat momenteel zeer essentieel is om te ontplooien en toe te passen, namelijk hyper-focus! Hyper-focus op datgene waar je mee bezig bent in je groei, hyper-focus als je intuďtie zegt dat iets belangrijk is voor je groei en healingprocessen, hyper-focus op datgene wat je hart en Spirit aangeeft als behorend bij je taken, missie, ontwakingsproces. Die momenten van hyper-focus zullen je diep in connectie met je Zijn brengen en je heel veel informatie, healing en bewustwording opleveren die je helpt met de grote golven van trillingsverhoging makkelijker mee te kunnen gaan en in het tempo van versnelling weke planetair en kosmisch gaande is, ook heel grote stappen in je Meesterschap te zetten. Daar omheen kun je ruimte nemen om te ontspannen en ook te genieten van deze zeer unieke tijd, en uiteraard is er volop ruimte voor de dagelijkse 3D dingen die ook belangrijk zijn om alle versnellingen en groei in je 3D leven te verankeren.

Er werd gewezen op het ultieme belang van de nog komende Sterrenportalen, namelijk 28-10-’11 een 11-11 frequentie dag en einde van de Maya kalender!!!) en het 1-11-’11 Portaal. Beide markeringen in tijd die de trillingsverhogingen nog verder opschroeven en echt de eindspurt naar het 11-11-11 Portaal inluiden. De frequenties zullen naar ongekende hoogten en snelheden stijgen om ons zo krachtig mogelijk voor te bereiden en het gehele pre-Ascensie proces zo krachtig mogelijk te stimuleren en ondersteunen.

 

Thoth liet ons tevens zien dat het planetaire en Kosmisch proces van de conceptie van het Horus Bewustzijn zich momenteel bevind in de Geometrische vorm van de Vesica pisces.

De eerste celdeling dus na de conceptie. Hij liet zien dat dit proces zich in een versnelde vorm verder gaat ontwikkelen tot de Seed of Life, welke op 11-11-’11 gereed zal zijn.

Dit Zaad der Leven staat voor de nieuwe bloei, een grootse omslag. En daar wij allen deze Seed of Life (de Blauwdruk van het Universum en de eerste 7 ontstaanscellen van ons fysieke wezen) ook in ons fysieke lichaam dragen, in het perineum, betekend het dus ook dat dit Ascensie proces in ons gaande is. Daarmee zie je weer het belang van de groei in afgelopen jaren waarin we steeds gewezen werden op het zuiveren, schonen en openen, en steeds meer gaan leven vanuit de onderste chakra’s. welke uiteraard vele leerlessen en oude ballast met zich mee bracht om te zuiveren. Maar je ziet nu waartoe dat diende.

Waar de Essentie om gaat is dat de Seed of Life, in de Nieuwe Aarde Matrix, als ook in ons, de toegang biedt om de Horus frequentie werkelijk binnen te brengen in alle facetten en dimensies van ons Wezen. Het biedt de ingang dus naar de werkelijke belichaming van je Goddelijk Zijn, je Multidimensionaal Bewustzijn, ook in het hier en nu, je fysieke lijf, je celbewustzijn en DNA gaan dragen en uitstralen. Volledige Zelfrealisatie en dus Ascensie wordt bereikbaar op aarde.

Dat betekend dat wanneer de Seed of Life op 11-11-11 volledig gecreëerd is, en in de frequentie instroom van die Portaal dag geactiveerd en in de Nieuwe aarde Matrix geankerd gaat worden, dat vanaf dat moment sommige Zielen die daar werkelijk aan toe zijn zullen (kunnen gaan) ascenderen. Werkelijk in de belichaming komen van hun Goddelijk Zijn en Multidimensionaliteit. Omdat dan de doorgang van ons Multidimensionaal Bewustzijn ook geopend is (Seed of Life) om ons celbewustzijn en DNA te ‘vullen’ of anders gezegd, daarin tot uitdrukking gebracht gaat worden.

Hoe dit proces precies zak gaan verlopen is moeilijk vooruit te zeggen of in te schatten. Maar ik vermoed ook dat het nog slechts voor enkelen werkelijkheid zal worden tijdens het 11-11-11 Portaal. Dat heeft namelijk alles te maken met je Zielsevolutie en Bewustzijnsgroei in het hier en nu. Uiteraard dien je er op alle facetten en dimensies aan toe te zijn om door dit Heilig Huwelijk heen te gaan en tegelijkertijd in de conceptie en de geboorte van het Horus Bewustzijn binnen te gaan.

Voor anderen betekend dat dat dit proces zich in de daaropvolgende weken of maanden gaat manifesteren. En voor weer anderen die daar nog lang niet aan toe zijn in hun Zielsevolutie, betekend het dat de mogelijkheid daartoe geopend is, op hun Devine Timing.

Maar hoe dan ook wordt de  bewustzijnsgroei op zo’n Hoger Plan gebracht en daardoor zal je groei zoveel makkelijker mogen en kunnen gaan en elk stukje groei zal direct zoden aan de dijk zetten en je stappen dichter naar jouw eigen Zelf Realisatie, Ascensie of belichaming van jouw Meesterschap en Zijn zal brengen!

Uiteraard zal dit proces van Kosmische en nu ook Planetaire aard zich in de komende periode, en wellicht in 2012 verder ontplooien tot de prachtige Gouden Flower of Life, ook in de Nieuwe Aarde Matrix, die alle Goddelijke Geometrie van het Universum in zich draagt en helpt om ons steeds verder te doen uitdijen in ons Meesterschap en Zijnskwaliteiten, ook in 3D, ook binnen andere Universa.

Hoe dan ook, met het ontvouwen van zoveel schoonheid en mogelijkheden, ver voorbij de dingen die we denken of dachten te kennen, en veel eerder dan ‘boven’ ook ‘gedacht’ of ‘geplant’ kan ik niet anders dan me in Vreugde te bewegen door het leven. Ondanks de stormen die nog volop razen, uiteraard net zo goed ook in mijn/ons leven net als bij ieder ander, en de chaos die op alle fronten (persoonlijk en planetair) naar een hoogtepunt toe werkt.

En ik nodig je uit….sta eens stil bij de ongekende mogelijkheden die zich in razend tempo aandienen en beschikbaar worden voor de mensheid en in 3D! En voel die vreugde! Ondanks misschien de pijn, verwarring, dualiteit, afgescheidenheid, angsten en andere processen die als oude reststukken van de oude fundamenten in jou of in de wereld nog even hoogtij vieren! Probeer je er niet langer mee te identificeren, maar bekijk het van een afstandje, vanuit Meesterschap. Zet al je reeds behaalde kwaliteiten in, ga staan in je kracht, de kracht die bevrijding biedt en een dieper inzicht in wat werkelijk gaande is!

We leven werkelijk in een Meesterlijke tijd, waarin Werkelijke Ascensie, sneller dan verwacht, nu echt mogelijk wordt in alle dimensies van ZIJN!

 

Vanuit het Licht der Vreugde, in diepe connectie met mijn Hart, Spirit en Zijn, vanuit het krachtige oog van de Storm (staande in mijn kracht en vertrouwen) en in diepe dankbaarheid voor het onverzettelijke Goddelijke Vertrouwen in ons en ons Zijn!

 

© Willemien Timmer 26 oktober 2011

 

 

 

 

 

 

          Sacred Flower of Life & other Devine Healingtools

 

 

Volledig in overeenstemming met de energieën van deze tijd kan ik met blijdschap en trots een aantal zeer krachtige ondersteunende healingtools aanreiken die de frequenties van Ascensie dragen en prachtig en zeer krachtig ondersteunen in je Bewustzijnsgroei, juist in deze ultieme tijd van verandering en groei en de krachtige shifts in trillingsverhoging rondom het 11-11-’11 Portaal!

 

Vorige maand, in de laatste nieuwsbrief is al een deel van deze producten ‘in the spotlight’ geweest, nu volgt de rest:

 

Krachtig geactiveerde en geďnitieerde Flower of Life Hangers

 

Krachtig geactiveerde en geďnitieerde Flower of Life Hangers die een enorme versnelling in je groeiprocessen en healing brengen, vanuit de Oorspronkelijke Matrix van het Eenheids Bewustzijn.

 

Deze Flower of Life hangers, die ook als krachtig healingtool ingezet kunnen worden bij healingen of meditatie, krachtige activaties of persoonlijke initiaties dragen de coderingen en initiaties in zich van vele reizen naar Abydos, en het Heilige Osirion. Een van de weinige Heilige Plaatsen ter wereld waar de Flower of Life gevonden is.

Met dank aan een serie ‘Moeder Flowers’ die al sinds 2005 op al onze initiatie en activatie reizen mee hebben gewerkt en mee zijn gereisd door heel Egypte naar alle bekende en onbekende krachtplaatsen en tempels, zijn deze Flower of Life hangers/healingtools zeer krachtig geďnitieerd en opgeladen en dus werkzaam ten behoeve van jouw Ascensiegroei en zijn tevens aangesloten op het Universele Eenheids Bewustzijn.

De Geometrieën van de gehele Schepping liggen vervat in de afbeelding van de Flower of Life, en werken alleen al daardoor zeer helend, trillingsverhogend en Bewustzijnsgroei ondersteunend omdat zij telkens opnieuw onze eigen Oorspronkelijke matrixen, blauwdruk en geometrie aantrillen om weer volledig opnieuw her-innert en/of geheeld te worden. Maar daarnaast zijn hieraan dus ook de frequenties van het Oude Land van de Zon, Khemit of beter bekend als het oude Egypte hieraan toegevoegd.  Alle hoogste en zuiverste  Lichtkwaliteiten, coderingen van kennis, healing en wijsheid zijn overgedragen van de vele Heilige (kracht)Plaatsen, inclusief de energie van de activaties en initiaties door een aantal grootse Meestervelden zelf (Osiris, Isis en Sechmet) in het Heilige Bronwater van het Osirion, onder de oorspronkelijke Flower of Life zelf.

En tenslotte zijn de frequentiegolven van het afgelopen 99-11 Sterren-Portaal daar ook nog aan toegevoegd (kortgezegd: de frequenties om tot een volledige afronding van al het oude te komen, in diepe transformatie te komen en geboren te worden in je eigen Universele Eenheids Bewustzijn en Meesterschap).

De 1-10-’11 frequenties (een 11-11 frequentie) rechtstreeks in het Osirion in Abydos en o.l.v. het Osiris Bewustzijn (frequenties voor het ‘herrijzen’ in je eigen Goddelijke Zijns staat, Ascensie dus!).

De frequenties van het 10-10-’11 Portaal (Opnieuw een 11-11 frequentie, opnieuw immense transformatie en versnelde schoning, groei en Bewustwording).

Activaties tijdens 22-10-’11 (een 22-111 frequentie die krachtig opbouwend en vernieuwend, maar ook weer transformerend werkt, en dus  Ascensie bevorderend!)

En ook de frequenties van 28-10-’11 (opnieuw een 11-11 Portaal en einde van de Maya kalender, een bijzondere poort met grote trillingsverhoging en shift in Bewustzijn!) en het 1-11-’11 portaal zullen straks nog in de frequenties mee genomen worden in deze krachtige healingtools om het Pad naar ‘herrijzenis’, het pad van Ascensie oftewel het werkelijk belichamen van ons Multidimensionale Zijn in bewustzijn te ondersteunen en versnellen.

 

Dat maakt deze healingtools/hangers tot zeer krachtige initiatie instrumenten ter ondersteuning van je eigen groei, bewustwording en healingprocessen en kan werkelijk een immense versnelling in je groeistukken teweeg brengen.

Met dank aan de sterrenportaal frequenties wordt alles wat aangeraakt, geopend, geactiveerd wordt in je Bewustzijn ook tot in het diepst van je celniveau verankerd, waarmee het alle healing en trillingsverhogingen werkelijk in de belichaming helpt te komen,  en kan daarmee krachtige opschoning ook in je fysieke lijf en op alle lagen van energie en Bewustzijn teweeg brengen!

Een prachtig nieuwetijds healingtool en sieraad dus die voor vele doeleinden inzetbaar is en je groei in Bewustwording en healing  krachtig ondersteund.

 

De Flowers of Life dragen op alle ‘kruispunten’ een klein swarovski kristal, welke een krachtige geleider is van de energieën die deze Flowers of Life dragen. Zij stralen krachtig naar alle kanten de frequenties van de Flower of Life uit en tevens werkt hun kleur ook als toegevoegde frequentie en heeft dus een duidelijke meerwaarde. Niet alleen op het chakrasysteem, ook op je Lichtlichamen en dus Multidimensionaal Bewustzijn.

 

Naast de bovenstaande ‘basis coderingen en energie’ van deze Flowers of Life, draagt elke kleur Flower of Life net even andere aanvullende kwaliteiten. Deze kunnen voor ieder, afhankelijk van wie jij Bent, weer iets anders betekenen, maar dragen ook een bepaalde basis-energie en basiskwaliteiten in zich.

 

Een voorbeeld van een van de vele Sacred Flower of Life hangers die Praktijk apofyliet aanbiedt:

Kijk voor het gehele assortiment Flowers of Life hier!!

 

 

Regenboog of chakra Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Brengt een uiterst liefdevolle doch krachtige opening, balancering en uitlijning in zowel je gehele chakrasysteem en Multidimensionaal Bewustzijn. Dat brengt een enorme opschoning, doorstroom, groei en uitlijning teweeg.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

De regenboog en diverse Meester energieën

 

Helder transparante Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Diepgaande zuivering en opschoning van je lichaam en Lichtlichamen. Brengt een ‘boost’ aan nieuwe energie, Levenskracht, inzichten en verheldering met zich mee. Enorme stappen voorwaarts in je eigen Meesterschap, Zuiverheid, waarheid  en Integriteit. Activatie van je Zijnslicht en Meesterschap(sprocessen).

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

Serapis Bey, Metatron, Sananda, grote Witte Broeder- en zusterschappen van licht.

 

Iriserende Flower of life (zwart of edelstaal)

       Let op: andere prijs!

 

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Helpt je met de diepste wezenlijke karmische schaduwstukken in je Zelf om deze tot volledige Transformatie en heelwording te brengen. Oeroude karmische knopen worden ontleed en in een hogere Perspectief bezien en gebracht opdat de ‘understanding’ van leerlessen verhelderd wordt en je je eigen Multidimensionale fonkelende zijns Licht weer ten volle kunt laten stralen. Activatie van je volledige Zijn en  Meesterschap(sprocessen) op Multidimensionaal niveau.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

Alle mogelijke Lichthulp en Begeleiding van uit het gehele Universum en alle dimensies, aansluitend op jouw Zijn, processen en bewustzijnsgroei.

 

Leverbaar in:

25 mm € 50,- incl. BTW, excl. verzendkosten

35 mm € 55,- incl. BTW, excl. Verzendkosten

Iriserende Flower of Life: 35 mm ofwel in zwarte ofwel in edelstaal uitvoering € 65,- incl BTW, excl. Verzendkosten

 

Materiaal:

Edelstaal en gekleurde kleine gefaceteerde swarovski kristallen

 

Kijk voor het gehele assortiment Flowers of Life hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/coachingcrystalsFOL.htm )

 

Nieuw in het assortiment:

 

Flower of Life hanger edelstaal

 

Leverbaar in 35 mm € 35,-

Leverbaar in 22 mm  € 33,-

Ook leverbaar in verzilverde versie, leverbaar in 3 cm € 39,-  of 4 cm € 44,-

 

Scarabee hanger edelstaal

 

Scarabee in Koningsblauw en Goud/geel      Scarabee in iriserende kristallen (weerspiegeld alle kleuren!)

Leverbaar in 35 mm € 55,- (met keuze uit diverse kleur combinaties!)

Biedt krachtige en prachtige ondersteuning en bescherming!!!

 

Scarabee hanger goud

Leverbaar in 35 mm € 66,-

Biedt krachtige en prachtige ondersteuning en bescherming!!!

 

 

Merkaba hanger edelstaal

Leverbaar in 35 mm € 55,-

Balanceren van de Merkaba velden en chakravelden!

 

 

Levertijd momenteel: ongeveer 2-3 weken (binnenkort hopelijk veel sneller!)

 

Momenteel nog niet leverbaar uit directe voorraad (binnenkort waarschijnlijk wel), maar op bestelling: (levertijd is daarom iets langer helaas): info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops najaar 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

              Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (11-11-11) vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geďntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dag is het 10-10-11 Portaal (tevens een 11-’11 Portaal)

 

Daarop volgende Portalen van dit jaar zijn: het 1-11-11 het 11-11-11 Portaal, het Ultieme Jaar Portaal! (11-11-’11) welke wij met een krachtige groep zullen ondersteunen en beleven vanuit het Hart van Egypte!

Daarop volgend ter integratie van het 11-11-11 Portaal en ter voorbereiding op alle trillingsverhogingen en veranderingen in en naar de overgang van het jaar 2012: het 12-12-11 (of 33-11) Portaal en 21-12-11(of 33-11)  Portaal

 

 

Datum: 10 oktober 2011, van 10.00 t/m 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl               

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

         The Sacred Flower of Life

 

In deze diepgaande Ascensie workshop gaan we werken met de coderingen en mogelijkheden van de Sacred Flower of Life. De Flower of life die vanuit oeroude overleveringen op enkele plaatsen ter wereld gevonden is bevat alle coderingen en geometrieën van waaruit de schepping is opgebouwd. We gaan deze dag echter op een bewustzijnsverruimende manier werken met de mogelijkheden en energieën van de Flower of Life die vanuit deze Scheppingscodes ook de ingangen heeft voor een volledig herstel van Lichtstructuren, blauwdrukken,  Soul Memories en multidimensionaal Bewustzijn. Dat betekend niet dat we vanuit de wiskundige kant aan het werk gaan om de coderingen van de Flower of Life te ontcijferen, maar juist vanuit de voelende kant via Bewustzijn, bewustwording, healing en beleving.

Onder leiding van diverse grote Meestervelden (Ascended masters en Neteru) zullen we diepgaande gechannelde healingen mogen ontvangen in onze eigen Wezenslagen, structuren en blauwdrukken, daar waar zich onbewustzijn, beschadigingen en kwetsuren hebben gestagneerd, waardoor wij ons volledig Potentieel en Meesterschap nog niet op aarde, in alle facetten van de schepping kunnen her-inneren en belichamen.

Deze workshop wordt volledig afgestemd op de potentie en mogelijkheden van het Nu-moment in deze tijd van vernieuwing en trillingsverhoging, afgestemd op de aanwezige deelnemers, de Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum. En we zullen mogen samen werken met krachtige Flower of Life Healingtools, die een enorme potentie en energie bezitten doordat zij in vele initiaties ook krachtig op Multidimensionaal level verbonden zijn met de oeroude Flower of Life in het Osirion in Abydos en zelfs geďnitieerd zijn in het Heilige Water onder de Flower of Life in het Osirion onder leiding van Sechmet, Isis en Osiris zelf.

Deze krachtige healingsgereedschappen betrekken de coderingen, mogelijkheden, herstel van structuren van allerlei aard en op elke dimensie nog dieper naar het hier en nu alledaagse leven toe, en helpen ook op cel- en DNA niveau werkelijke wijzigingen en herstel aan te reiken om op steeds diepere niveaus te helen en bewust te worden van wie wij werkelijk Zijn.

Diepgaande healing, bewustwording, ervaring en beleving van de Schepping en onze eigen mogelijkheden, Creatie kracht hierin. Herstel van oeroude verbindingen in ons Zelf, Healing op Galactische wonden en dualiteitsfacetten, healing op beschadigde chakrastructuren waardoor groei kan stagneren, healing op celniveau om ons Goddelijk scheppend Potentieel en Meesterschap in het aardse te kunnen leren gaan belichamen. En nog veel meer!

 

Deze workshop zal volledig afgestemd zijn op wat er op dat moment in het NU mogelijk is, na de Ultieme shift van het 11-11-’11 Portaal!

 

Datum: zaterdag 10 december 2011, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl   

 

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                      Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

Meer nieuwe los te volgen workshops in de planning van najaar 2011 zijn o.a. :

 

*Diverse Portaal workshops                                                                             diverse data

(Initiatie, activatie, Ascensie Healing en Aardehealing!)

 

*Healing vanuit de Geometrie van de Sacred Flower of Life                           10 dec 2011

 

 

Meer informatie over deze workshops vind je inmiddels op de website in de activiteitenagenda!!!!!

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Prachtige en krachtige ondersteuning in deze nieuwe Tijd en te midden van alle trillingsverhogingen, bieden de volgende nieuwe unieke en veelal zeldzame kristallen, specifiek uitgezocht op kwaliteit, energetische eigenschappen en aansluiting daarvan bij de processen van groei en Bewustwording in deze tijd: en zeer uniek en zeldzaam:

 

Foto:

Artikel code: Aqua Aura hanger 001 t/m 005

Prijs: € 24,- per stuk    Bestelling naar aanleiding van deze nieuwsbrief betekend 10 % korting!!          

Afmetingen: Gemiddeld zijn deze hangers 4 cm lang

Kenmerken: Omdat ik vaak de vraag krijg naar deze ‘gemanipuleerde/ bewerkte’ aqua aura kristal hangers. Gemaakt van een combinatie van natuurlijke bergkristal met goud (in een laboratorium) en dus drager van beide frequenties ineen. In een prachtige door zilversmid met de hand gemaakte zilveren zetting.

Korte algemene reading op dit kristal afgestemd op de nieuwe frequenties van deze Tijd:

Dit kristal draagt een uiterst krachtige en gebundelde energie in zich welke van een prachtige waarde is juist in deze tijde. De gecombineerde energieën en frequenties van zowel heldere bergkristal als goud versterken elkaars werking en trekken je energie naar grote hoogten verder open. Dat betekend dat ze je in een heel verfijnde verhoogder trilling brengen die je en meer inzicht geven in waarin jij nog kan groeien, de bergkristalenergie zet direct een grootscheepse transformatie en doorstroom daarin op gang en tevens brengt de goudfrequentie daar direct Goddelijke healing en integratie van je hogere wezenslagen binnen. Dat betekend dat dit kristal een intensief stuk healing en versnelling van je bewustwording brengt maar daar zelf ook prachtig in ondersteund. De schoonheid van dit kristal is dat het ook in een dubbeleinder vorm geslepen is, dat betekend dat juist deze vorm heel sterk helpt alles te balanceren wat geheeld wordt, wat aan hoger Bewustzijn weer in je verankert en wakker gemaakt wordt. Door de dubbeleinder vorm behoudt je ook een krachtige gebalanceerde uitlijning met hemel en aarde, ondanks alle processen en trillingsverhogingen.

Daarnaast heeft ook de blauwfrequentie, die ontstaan is vanuit de versmelting van bergkristal en goud een belangrijke taak en functie. Deze helpt je in je energie namelijk om steeds krachtiger te gaan resoneren op je eigen Goddelijke waarheid en Integriteit. Om steeds dieper (in)zicht te krijgen in wie jij Bent en hoe je dat vorm kan geven in het alledaagse hier en nu. O.a. Via communicatie, maar ook via Scheppingskracht en het steeds meer neerzetten en laten zien wie je Bent. Niet langer achter de coulissen deelnemen maar werkelijk jouw plek innemen en ‘doen’ waarvoor je gekomen bent!

Een zeer powerfull maar ultiem kristal voor enorme ondersteuning met veel diepgang en versnellingen, geheel passend bij alle veranderingen die momenteel op aarde en in de mensheid gaande is!

© Willemien Timmer, sept 2011

 

 

Foto:  Super kwaliteit!!

Artikel code: Healingstick lavendel rozenkwarts transparant 001 t/m 05

Prijs: € 25,- per stuk    Bestelling naar aanleiding van deze nieuwsbrief betekend 10 % korting!!          

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige doorzichtige licht getinte lavendel rozenkwarts in de vorm van een krachtige Healingstick. Puur Goddelijke Vrouwelijke Energie!!! Zeer krachtig en liefdevol healingtool!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Lavendel Rozenkwarts draagt een zeer zachte en vooral helende energie, die je helemaal centreert in je eigen hart. Het heelt hier zeer oude Zielenpijnen en verbreekt beperkende koorden vanuit heden of verleden incarnaties. Het maakt je steeds bewuster van jouw unieke hartkracht en leert je werkelijk je eigen Onvoorwaardelijke Liefde voelen.

Lavendel rozenkwarts draagt niet alleen verbinding met de Roze Galactische Straal, maar ook met de Lavendel Kleurige, welke sterk verbonden is aan Magisch Bewustzijn. Dit kristal helpt je dan ook steeds meer de Magie van je eigen hart te ontsluiten. Het werkelijk leren Zijn, zien, handelen en voelen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Het werkelijk Creëren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. De neutraliteit bewaren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, zoals dat een Meester betaamd.

Lavendel Rozenkwarts is een zeer zachte, liefdevolle doch krachtige Leermeester en healer om alle facetten van je Hart verder te verkennen, ontdekken en ontplooien.

Met name Goddelijke Vrouwelijke (healers) Krachten zijn verbonden aan de frequenties van Lavendel Rozenkwarts, zoals Isis, Maria Magdalena, Quan Yin. Maar ook de Magie van Merlin en Avalon.

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:  Super kwaliteit!!

Artikel code: Healingstick labradoriet 001 t/m 06

Prijs: € 25,- per stuk      Bestelling naar aanleiding van deze nieuwsbrief betekend 10 % korting!!        

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige kwaliteit labradoriet met veel kleurschakeringen in de vorm van een krachtige Healingstick. Puur Goddelijke Beschermings Energie!!! Zeer krachtig en liefdevol healingtool!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

De Energie van Labradoriet kristal kent vele verschillende Kosmische en aardse verbindingen. De meest bekende en specifieke werking van de labradoriet is de Kracht van Bescherming die labradoriet je energievelden brengt. Labradoriet helpt je om dicht bij je Zelf te blijven zonder hinder van verstorende invloeden van buitenaf, energieën van de omgeving of andere mensen die als een spons opgezogen worden en zich vermengen met jouw energie. Labradoriet sluit je hiervoor af, legt een beschermlaag om je aura heen en houdt je energie dicht bij je Zelf, zonder dat deze ook ongewild weg loopt of je aura leeg gezogen wordt.

Echter labradoriet heeft deze werking niet alleen op aards en of aura niveau, maar werkt ook op Multidimensionaal niveau soortgelijk. De kracht en energie van labradoriet werkt verspreid door steeds hogere Lichtlichamen heen op precies dezelfde wijze. Op hogere Lichtlagen ben je je wellicht nog niet bewust van het feit dat zich hier ook ‘energiezuigers’ kunnen voordoen in de zin van mentale gedachtecirkels, entiteiten die op andere lagen aanhaken op je energie en je groei kunnen belemmeren of verstoren. Maar ook oude karmische patronen, eerdere (wellicht nooit afgesloten) incarnatie ervaringen kunnen op allerlei niveaus nog steeds zoveel energie weg zuigen dat je groei lijkt te stagneren. Ook deel- of subpersoonlijkheden van je Ziel (persoonlijkheden die je ooit was in eerdere incarnaties, hoe ver ontwikkeld dan ook) kunnen wellicht nog altijd een weerklank in je energie mee geven waardoor bijv. welvaart of overvloed niet werkt in je huidige leven, al werk je er nog zo bewust aan. En dan zijn er nog de Galactische levens die karmische ‘bestanddelen’ kunnen dragen waardoor je ook je energie niet gefocust op je Zelf of Ziel kunt houden, die telkens opnieuw op welke laag dan ook voor afleidingsmanoeuvres zorgen om je energie tegen te werken of ‘kleiner’ te houden. (Schuldgevoel bijvoorbeeld kan vanuit heel oude Galactische incarnaties stammen).

Kortom: labradoriet energie werkt op al deze Multidimensionale lagen van je Zelf door, daar waar het voor jouw Ziel en groei noodzakelijk is.

In deze tijdsperiode komen vele van dergelijke oeroude oorzaken steeds meer naar de voorgrond of treden (weer) in werking, omdat de energieën die naar de aarde komen steeds verder verhogen in trilling en daarmee oude lagen opschonen, aantrillen en andere dieper gewortelde energieën of lagen blootleggen.

© Willemien Timmer, augustus 2008 

 

Foto:

Artikel code: Kunziet hanger 001 t/m 005

Prijs: € 25,- per stuk         Bestelling naar aanleiding van deze nieuwsbrief betekend 10 % korting!!     

Afmetingen: Gemiddeld zijn deze hangers 3 cm lang

Kenmerken: Prachtige transparante zacht roze kunziet in een prachtige door zilversmid met de hand gemaakte zilveren zetting. Super mooie kwaliteit!

Korte algemene reading op dit kristal afgestemd op de nieuwe frequenties van deze Tijd:

 

Kunziet draagt een enorm liefdevolle en zachte energie, die je hart kan ontroeren. Dit heeft te maken met de heel hoge Liefdestrilling die kunziet kristallen in zich dragen. Deze hoge Liefde frequenties zijn afkomstig van de verbindingen met Venus.

Kunziet brengt je krachtige, liefdevolle rust en een diep vertrouwen. Het komt regelrecht, maar op zachte wijze, binnen in je hart. Hier opent het je eigen Hart Krachten meer voor de Universele Liefde, maar ook voor je eigen Oorsprongs energie, de Liefdevolle Bewustzijns Kracht die je van Oorsprong al Bent.

Kunziet brengt je overgave aan het Goddelijke, werkt verwarmend en verzachtend, maar werkt ook als een sprankelende nieuwe energie door je heen. Het kan je ontroeren, maar ook verblijden, het laat je Goddelijke Vreugde ervaren.

Kunziet werkt sterk in op je gevoelens en je invoelend vermogen. Het brengt zachte liefdevolle Engelen Kracht in en om je heen. Het verbind je direct met de Engelensferen.

In zachtheid en heling in negatieve gevoelens, het brengt inzichten in je Zelf en jouw groei, bezien vanuit een Hoger Licht. Het beschermd je aura tegen negativiteit en ego energieën van anderen. Maar beschermd en heelt je ook bij het transformeren van oude karmische stukjes. Het plaatst je Bewustzijn in een hogere trilling en helpt je her-inneren aan je eigen Goddelijke Liefdes Kracht.

Kunziet brengt hiermee ook inspiratie en connecties met de Engelen Rijken. Het activeert je op een zachte wijze. Het opent en activeert je Zielen Doelen meer en maakt ze bereikbaarder.

De Kracht van kunziet is zeer subtiel, maar toch ook krachtig. Het kan een diepe impact op je groei en processen hebben. Een bijzonder Liefdevol kristal ten behoeve van je eigen Hoger Bewustzijn!

© Willemien Timmer 2006

 

Foto:   001 is al verkocht, maar er zijn nog vergelijkbare hangers!

Artikel code: Hiddeniet hanger AA-kwaliteit 001 (Zeer zeldzaam!)

Prijs: € 66,-                               

Bijzonderheden: Helder transparante zacht groene zeldzame hiddeniet in ruwe vorm met een zilveren haakje en oogje.

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

De hoge zachte frequenties van dit kristal werken sterk in op je hartchakra op alle levels van je Bewustzijn, inclusief het fysieke lijf. Omdat de trilling van dit kristal ijl en hoog is zal je het in eerste instantie juist eerder vanuit een hogere afstemming ervaren dan rechtstreeks op je fysieke hart, doch laagsgewijs werkt dit kristal aan het dieper openen, zuiveren en helen van alle lagen, dus ook het fysieke hart, de cellen en je DNA.

Dit kristal, is net als haar zuster kunziet, sterk verbonden met de helende frequenties en dimensies van Venus, maar toch werkt zij net op een andere manier. Doordat de hiddeniet verbonden is met de Groene Straal werkt zij op andere facetten in dan de (roze) kunziet die verbonden is met de Roze Straal.

Een van de kwaliteiten van de hiddeniet is dat zij, juist via de verbinding met Venus helpt om de hogere hartfrequenties via de Liefdeskracht  van Venus (hoge tonen van 4-dimensionaal Bewustzijn), deze ook helemaal naar het hier en nu helpt te brengen, dwars door ons onbewuste 4D bewustzijn heen, zodat het ook in de aardse stof/fysieke lijf gebracht en geleefd kan worden. Zodat datgene wat geopend, gezuiverd, her-innert, getransformeerd en weer omarmt is, dus werkelijk kan integreren en ervaren kan worden in je hier en nu leven en bewustzijn. Hiddeniet opent als het ware dus ook de Poorten van je Hartfrequenties om een krachtige doorstroom allereerst tussen je 5D Lichtlichaam en 3D Lichtlichaam te creëren, dwars door je 4D Lichtlichaam (en onbewuste zelf) heen. Vanuit deze geopende en doorstromende ‘hart poorten’ kunnen steeds hogere frequenties ook weer naar het fysieke lijf gekoppeld en verbonden gaan worden, en in steeds dieper samenwerkende stromingen een gelijkwaardige doorstroom tussen alle lagen en delen van je Zijn creëren.

Op deze wijze kun je stap voor stap steeds dieper de werkelijke Goddelijke of Universele Liefdeskracht weer vorm gaan geven door alle dimensies heen, in de meest pure, zuivere vorm.

De frequenties van hiddeniet zijn dan ook naast Venus sterk gekoppeld aan het hart van Gaia, Moeder Aarde. En juist deze verbinding helpt je alle aangeraakte, geopende, geheelde hartfrequenties helemaal in de belichaming te gaan brengen (in 3D dus!).

De ongelooflijke liefdevolle Kracht van Shekinah, het Goddelijke Vrouwelijke aspect stroomt door het Wezen van dit kristal en helpt je oeroude karmische stukken helen, ongeacht vanuit welke oorsprong deze zijn (aards, galactisch of Kosmisch). Het helpt je op 3D en 4D vlak om steeds dieper in je werkelijke gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde je Zelf in alle facetten te omarmen en accepteren en helpt daarnaast alle lagen met elkaar in balans te brengen vanuit die Liefde. Met name ook de vaak elkaar tegenwerkende delen van ons Zijn welke we kennen als verstand en gevoel, welke vaak voor vertwijfelingen, ongeloof en gebrek aan vertrouwen in ons Zijn en kunnen zorgen.

Daarnaast werkt hiddeniet op 3-dimensionaal vlak ook heel praktisch als een zeer krachtige bescherming tegen straling en geopathische belasting. Terwijl het op 4D vlak ook een krachtige energetische bescherming biedt tegen de astrale energieën en beďnvloedende energieën (ongeacht of deze vanuit oude patronen in je Zelf zijn of van ‘buiten af’ afkomstig zijn). Het is juist de Goddelijke Vrouwelijke Liefdeskracht die ons zo dicht bij ons Zelf brengt en in ons onze Universele Goddelijke Liefde oproept (bewust of onbewust) dat ons bewustzijn en energie krachtig beschermd worden. In feite vanuit de Goddelijke Liefde voor wie wij Zijn (bezien vanuit een hoger Perspectief).

Op 5D vlak helpt het steeds dieper gradaties van het Goddelijk Vrouwelijke aan hartpotentieel weer te doen ontwaken en steeds dieper de velden van eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde op deze dimensies weer toe te laten en te her-inneren. Het ‘rekt’ je 5-dimensionale hartenergie zogezegd helemaal op, zodat je deze hartfrequentie steeds dieper zult kunnen/durven ervaren en toelaten in je 3-dimensionale hier en nu leven. Dat kan in eerste instantie ook de nodige oude angsten en triggers weer wakker maken, omdat het er dan weer echt mag zijn. Daar streven we naar, daartoe ontplooien we ons, maar als het er dan werkelijk is, kunnen we soms nog terug deinzen voor ons eigen Licht. Hiddeniet helpt ons onszelf in de liefdevolle omarming te houden om ook werkelijk de duf te hebben onze eigen Grootsheid te aanschouwen en omarmen.

Op 6-dimensionaal en hogere niveaus werkt de hiddeniet telkens anders, maar ten alle tijden vanuit de Shekinah Kracht en dus een ultiem helend en openend vermogen, opdat steeds hogere gradaties van werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde en Een-Zijn weer her-innert en belichaamd kunnen worden. Hiddeniet heeft werkelijk het bereik om je volledig 13-voudig Bewustzijn in alle dimensies en lagen op een Hogere hart frequentie te brengen.

Vele Meestervelden zijn in staat samen te werken met de hoge frequenties van dit kristal, zoals eerder genoemd Gaia en Venus. Maar ook vele andere Ascended Masters en Engelen die resoneren op de frequenties van de Groene Straal en of aansluitingen delen met de Onvoorwaardelijke Liefdesstroom van Shekinah en of helend potentieel kunnen hierin naar voren komen, afhankelijk van wat jij nodig hebt in je groei, Bewustwording en in je Universele healingprocessen.

Een prachtig en krachtig kristal, die echt met een duidelijke Bedoeling in deze nieuwe tijd prachtig ondersteunend werk komt verrichten!

© Willemien Timmer, mei 2011

 

(Meer van deze hangers en nog 1 los kristal vind je in de Ascension shop!)

 

 

 

Foto:

Artikel code: Witte spiegel Apofyliet clusters 001

Prijs: € 44,-                               

Afmetingen: 10 cm lang ongeveer 5,5 cm hoog

Bijzonderheden: Prachtige kwaliteit spierwitte apofyliet op witte kwarts met heldere spiegelapofyliet punten.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!          

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Dit kristal brengt naast je eigen Hoger Zelf Licht ook de Kracht van het Christus Bewustzijn in je systeem. Dit leert je meer te leven vanuit je Hoger Zelf en ook tegelijkertijd het Christus Bewustzijn, Hogere Liefde en compassie neer te zetten in je leven. Daarnaast werken de zachte Witte Straal van Christus Bewustzijn en de Engelen sterk door dit kristal heen. Het kristal brengt zachtheid in denken en voelen. Lost oud verdriet op en verbind je sterker met je Hoger Zelf en eigen Licht. Het brengt zachte healing in oude verbindingen. Hersteld connecties met je Hoger Zelf en de Engelen. Het brengt een hoge Ik Ben trilling met zich mee en brengt hierdoor helderheid in Doelen en Taken.Apofyliet helpt je om een brug te slaan tussen je Hoger Zelf en je Persoonlijk Zelf.

Het brengt je Hoger Zelf Licht meer in het hier en nu en in je dagelijks leven. Hierdoor activeert het ook je intuďtie en gevoel meer, waardoor je gevoeliger wordt voor subtiele energieën.

© Willemien Timmer 2010

 

(Je vind meer van deze clusters in de Ascension Shop!)

 

 

Foto:

Artikel code: Laserwand kristal 001 (Lemurisch Zaad kristal)

Prijs: € 55,-                               

Afmetingen: 10 cm lang

Bijzonderheden: Prachtige ruwe Laserwandkristallen (ook wel Lemurisch Zaadkristal genoemd). Uitermate geschikt voor diepgaande Soundhealing!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!          

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Laserwand kristallen zijn heel bijzonder en zeldzaam. Laserwands zijn vaak qua uiterlijk niet altijd zulke mooie kristallen, maar zijn qua energie daarentegen geweldig en zeer liefdevol. Vaak zien Laserwands er wat gebocheld of geblutst uit. Ze hebben meestal niet zulke mooie rechte lichamen, maar wat bochelig. Ze dragen vaak ook een wat gebochelde energie die in de richting van de punt gaat. Vaak ook zijn dit soort kristallen wat troebel en niet helemaal helder. De buitenkant kan er ook soms dof of ruw uitzien.Deze kristallen bezitten heel specifieke eigenschappen, die je goed kunt onderzoeken bij reading op dit soort kristallen.

Veelal dragen Laserwands een meer vrouwelijke, zachte en liefdevolle energie in zich. Deze kwarts laserkristallen, uit de Diamatima mijnen van Brazilië, zijn door de Engelen van Licht, die met klank werken, voor de aardse rijken gecodeerd.

Deze kristallen zijn sterk verbonden met healing, klank, de hogere energie van water en de Hathors. Ook zonder dat ze geopend en geactiveerd zijn, zijn ze vaak al met de Hathors verbonden.

Deze kristallen zijn heel goed als healinggereedschap te gebruiken, zeker bij soundhealing. Hierbij versterken ze de frequentie voor de healing die jij of de healy nodig hebt.

Deze kristallen hebben bijna altijd  informatie streepjes (codes) en dragen dus veel informatie in zich mee. Laserwands zijn heel speciale kristallen die verbonden zijn aan de Aquarius-evolutie-matrix van Moeder Aarde.

Deze kristallen helpen je je doelen, de juiste mensen en juiste situaties te vinden als helper voor de Nieuwe Tijd, voor Lichtwerk dus.Dit kristal brengt je jouw specifieke bijdrage voor je eigen ontwikkeling hierin.Je wordt geleid door je verbinding met de Moeder Aarde, zonder dat je hoofd hoeft te weten hoe en wat.

Wanneer je tijdens het tonen werkt met Laserwandkristallen dan werk je ook direct via en door de Goddelijke Wereld, Gaia en de kristalrijken heen, dat versterkt de healing wel duizend keer.

© Willemien Timmer 2006

 

(Heel veel meer van deze kristallen vind je in de Ascension Shop!)

 

Foto:

Artikel code: Natuurlijke citrienpunt ruw 005

Prijs: € 25,-    Bestelling naar aanleiding van deze nieuwsbrief betekend 10 % korting!!

Afmetingen: 9 cm lang

Bijzonderheden: Uitzonderlijke prachtige ruwe natuur citrien van een prachtige zachte gele kleurtint. Ruwe puntvorm.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!          

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien helpt je om je zonnevlecht meer kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet. Citrien ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuďtie en gevoel. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrien helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jou Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!

Citrien is vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

Speciaal in deze tijden van Ultieme verandering helpt de natuurlijke lichtgekleurde citrien je met een grote Krachtje eigen innerlijke belemmeringen op lossen en loslaten en daarmee ruimte creëren voor je eigen Krachtaspecten die vaak achter blokkades vastgezet zijn en daarmee onbereikbaar geworden zijn voor je hier en nu bewustzijn. Processen en thema’s als (doods)angsten, macht/onmacht, geen vertrouwen en geloof in de eigen kracht en eigen kunnen, moeite je staande te houden in deze tijd waarin oude fundamenten omvallen, je eigen stevigheid, kennis, wijsheid en kracht missen om stevig en dicht bij je zelf in jouw waarheid te staan, en noem maar op. Deze natuurlijke citrien helpt je in al deze oude stagnaties op te schonen en je eigen Licht en Kracht kwaliteiten aan het Licht te brengen, opdat je krachtig en stevig kunt staan in jouw eigen energie, verantwoordelijk en gefundeerd in je eigen Wijsheid en Licht. Citrien helpt met deze processen ook werkelijk in de belichaming komen van je eigen Gouden bewustzijn en daarmee Spirit en mens-zijn dieper met elkaar te verbinden en te laten samenwerken. Een Meesterlijk kristal voor deze unieke tijd van enorme verandering!

© Willemien Timmer augustus 2011

 

(Heel veel meer van deze kristallen vind je in de Ascension Shop!)

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(En voor grotere foto’s van deze kristallen!)

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

 

 

Kristallen aansluitend op deze tijdsperiode en energieen in het planetaire process van Ontwaken:

 

 

Foto:    

Artikel code: Super seven knuffelstenen     (zeldzaam en zeer weinig verkrijgbaar!)

Prijs: € 12,50  per stuk           Nu in de aanbieding: € 10,- per stuk!!          

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Bijzonderheden: de veel gevraagde maar amper te vinden Super Seven kristallen dragen een combinatie van 7 kristalsoorten in zich en hun energie is een krachtige (elkaar versterkende) mix van al deze kristal energieën bij elkaar. Super seven bestaat uit de volgende kristalsoorten:

Amethist, rookkwarts, cacoxinite, bergkristal, rutiel, goethiet en lepidochrociet.

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Deze unieke kristallen die slechts zeer weinig en moeizaam te vinden zijn , zijn van een krachtige en waardevolle ondersteuning voor alle processen (planetair en Kosmisch, als ook persoonlijk en collectief) van een zeer grote waarde.

De energie van de Super Seven is een gecombineerde mix van verschillende kristal energieën, vervat in een Wezen die van grote kracht is en uiterst veelzijdig, dankzij de samenstelling van al deze verschillende energieën.

Het wezen van dit kristal is uiterst dienstbaar maar geeft je de ruimte om te wennen aan zijn energie door langzaamaan in kracht steeds verder op te bouwen, zo helpt het kristal je om in een behapbaar tempo maar toch een razend tempo je trilling een heel stuk te verhogen. Met dank aan de mix van amethist energie gebeurd dit stap voor stap en in een relaxte energie van ontspanning, waarbij je hele systeem, energetisch en fysiek wordt afgestemd op een enorme stap voorwaarts in groei en een enorme dosis aan trillingsverhogingen en Licht.

Een van de kernkwaliteiten van dit kristal dat hij zowel je Aarde- als Kosmisch Bewustzijn helpt oprekken en verder opent. Dat betekend dat je veel dieper dan anders geankerd en geaard zult voelen en tegelijkertijd veel hoger geopend en afgestemd op je eigen Bewustzijn. Daarnaast lijnt het in een perfecte balans je 17-chakra systeem en dus ook Hoger Bewustzijn en je Lichtlichamen feilloos met elkaar uit, waarbij je de ruimte krijgt om veel oude ballast los te laten, om te zetten, te transformeren en je tevens je Hoger bewustzijn dieper kunt openen, in dieper contact met je eigen zijn kunt stappen en dit tegelijkertijd ook allemaal integreert.

Een uiterst waardevol kristal dus die je werkelijk helpt dieper in de belichaming te komen van jouw hoogst haalbare Licht- en Bewustzijns potentieel in het hier en nu, en tevens ondersteund, stimuleert en begeleid naar veel verdere diepere stappen van integratie van nog hoger Bewustzijn, vanuit een diepgewortelde ankering in het aardeveld.

Dus ongeacht of jij meer aarding of integratie nodig heeft, of juist vanuit een al diepe aarding je Bewustzijn verder wenst te openen. Het kristal kan hier prachtig in mee helpen en ondersteunen. Omdat de aard ervan is om alles in harmonie en balans gelijkwaardig te openen en zuiveren en tegelijkertijd dus nieuwe lagen van je Zijn blootlegt, processen op gang brengt en je telkens opnieuw helpt al het nieuwe of al hetgeen los gelaten is, krachtig af te voeren en te aarden.

Dit kristal kent daarnaast uiterst krachtige verbindingen met de Rijken van Midden aarde, de velden van het wizard Consiousness en de Elven en feeën werelden.

Een heerlijk, bijzonder, apart en essentieel Meesterkristal in deze tijd!

© Willemien Timmer 2011

 

Foto:

Artikel code: Lithium kwarts knuffelstenen 001 t/m 009

Prijs: € 15,- per stuk  Bestelling naar aanleiding van deze nieuwsbrief betekend 10 % korting!!

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Unieke en zeldzame lithium kwarts knuffelstenen van een mooie kwaliteit. Zeer weinig voorkomende kristallen met insluitsels van Lithium,

die voor een zacht roze gloed en/of insluitsels zorgen. Hoogfrequente nieuwetijdskristallen!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze kristallen bezitten erg bijzondere kwaliteiten en zijn dan ook echte nieuwetijdskristallen, alhoewel zij veelal niet helder transparant en doorschijnend zijn (is ook geen vereiste voor een nieuwetijdskristal overigens). Deze kristallen combineren de kracht van bergkristal met een mineraal vorm van lithium, welke een bijzondere, krachtige en  uitermate specifieke werking geeft aan dit kristal. Het kristal brengt middels de frequenties van de bergkristal krachtige zuivering en doorstroom in je energie en Bewustzijn en via het lithium mineraal werkt dat met name zeer krachtig door op immense velden van Bewustzijn in je hart. Vele  vele lagen van Bewustzijn in het hart zijn nog afgesloten waardoor we wel de term ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ kennen, maar veelal nog niet daadwerkelijk kunnen voelen, ervaren en laat staan dagelijks leven. De kracht van deze lithium kwarts is er op gericht om je stap voor stap verder in te wijden in je eigen Hoger hart Bewustzijn, en zal liefdevol, zacht, doch krachtig steeds diepere lagen van jouw Hart Bewustzijn gaan blootleggen. Dit om te helen wat er te helen valt, bewust te maken wat bewust wenst te worden en die Kennis, informatie, coderingen, Wijsheid en ervaringen wakker te kussen die ertoe bij kunnen dragen om steeds meer weer werkelijk de Onvoorwaardelijke Liefde te kunnen ervaren, beleven, dragen, uit te dragen en doorlopend te Zijn.Dit kristal brengt je gegarandeerd een diepe reis van ontdekking in je Zelf en jouw velden van Hart Bewustzijn en zal je hoe dan ook ten alle tijden tijdens deze reis liefdevol en zacht ondersteunen en begeleiden. Een ‘life changing’ kristal van immense impact!

© Willemien Timmer 2010

 

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

September 2011

 

 

 

 

 

 

Zat 24 sept  10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 11

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

28 sept t/m 7 okt.2011

Praktijk Apofyliet gesloten! i.v.m. Egypte Initiatie & activatie reis in voorbereiding op het 11-11-11 Portaal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2011

 

 

 

 

 

 

 Zat 29 okt 2011

 

10.00-16.30 uur

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 7

 

(deze groep is al vol!)

 

 Opleiding

€ 111,- 

 

 

 

 

Zon 30 okt  

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 8

 

(deze groep is al vol!)

 

 

 

 

 

 

 

 

November 2011

 

 

 

 

 

 

 Dinsdag 1 nov 2011

10.00-16.30 uur

 1-11-11 Portaal

in voorbereiding op het 11-11-11 Portaal

 

(Nog enkele plaatsen vrij!)

 Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 € 111,- 

 

 

 

 

Zat 5 en zond 6 nov 2011, 10.00-16.30 uur

Etherische & Kosmische Kristallen

 

(Alleen voor hen die de Kristal Master Trajecten hebben gevolgd en afgerond!)

 

(Nog enkele plaatsen vrij!)

Optionele extra workshop na Kristal Master Traject

€ 222,-

 

 

 

 

9 t/m 18 nov 2011

Praktijk Apofyliet gesloten! i.v.m. Egypte Initiatie & activatie reis rondom het 11-11-11 Portaal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zond. 20 nov 2011

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 9

 

(deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€ 111,- 

 

 

 

 

26 & 27 nov 2011

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 13

 

(Deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€ 200,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

December 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zat 3 dec nov 2011

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 10

 

(deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€ 111,- 

 

 

 

 

Zond. 4 dec 2011

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 11

 

(deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€ 111,- 

 

 

 

 

Zat 10 dec

The Sacred Flower of Life

(Healing vanuit de Heilige geometrie van de flower of life)

 

(er zijn nog plaatsen vrij!)

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,-

 

 

 

 

 Maand 12 dec 2011

12-12-11 Portaal 

 

(er zijn nog plaatsen vrij!)

  Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 € 111,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J