Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Ongelooflijk hoe de tijd vliegt en we inmiddels bijna in de laatste 2 maanden van het jaar 2012 zijn beland. Tijd wordt werkelijk meer en meer een illusie!

Bij deze weer een nieuwsflits boordenvol nieuwe informatie en mogelijkheden dus ik hou het voorwoord deze keer kort, er valt nog zoveel te lezen. Het is werkelijk een tijd van inspiratie en heel veel informatie.

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

        

                              

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel:  Wat is er gaande in deze tijd van Vernieuwing? (Deel 10) De shift van 21-12-‘12

*Ascensie workshop: Celebrating the Shift

*In the Spotlight: nieuwe opleidingen 2013

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2012 uitgelicht

*Heel veel nieuwe Healingtools in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Praktijk Apofyliet is gesloten van 7 t/m 15 november 2012 i.v.m. een activatiereis naar mijn geliefde Thuis (Egypte) vanwege het 11-11 portaal en alle portaaldagen daaromheen (zie verderop in deze nieuwsflits). Mail wordt daarna weer zo spoedig mogelijk in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Maar hou dus even weer rekening met extra wachttijd! Mijn excuses daarvoor.

 

 

*Btw verhoging vanaf oktober 2012:

Aangezien er per 1 oktober een BTW verhoging heeft plaats gevonden (van 19% naar 21%) zullen enkele prijzen gewijzigd gaan worden.

Maar bij wijze van korting zal dat bij Praktijk Apofyliet pas doorgevoerd gaan worden vanaf 1 januari 2013. Dat betekend dat tot die tijd dezelfde prijzen als altijd gehanteerd worden (en waar ik trost op ben, omdat ik sinds de start van de praktijk in 2004 nog altijd dezelfde prijzen hanteer) en de 2% extra BTW die aan de belasting betaald moet worden vanuit eigen zak wordt betaald en niet bij jullie als ‘consument’ vandaan hoeft te komen. Echter door deze ingevoegde maatregel van de regering/belastingdienst ben ik wel genoodzaakt gaandeweg enkele prijswijzigingen door te voeren, maar dus pas vanaf 1 januari 2013.

Dus…tot die tijd ontvangt iedereen hoe dan ook, op elk product, kristal, sessie of workshop 2 % korting zogezegd!

 

 

*Op dit moment zijn er nog een aantal eigen schedels uit mijn ‘samenwerkend team’, die klaar zijn om te vertrekken en die zich hebben aangemeld om te vertrekken. Deze schedels hebben gedurende meerdere jaren in ‘mijn team’ samen gewerkt, en zijn daardoor krachtig werkzaam en hebben reeds vele verbindingen open staan. Ze zijn binnen enkele dagen beschikbaar!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Er zijn nog maar een paar los te volgen hoogfrequente workshopdagen in de activiteitenagenda te vinden, volledig afgestemd op de 2012 frequenties en mogelijkheden van deze tijd!

Als altijd workshops van heel uiteenlopende aard!! Allemaal zijn ze volledig in tune en afstemming op wat er momenteel aan veranderingen op aarde en in de Mensheid (dus ook in jou) gaande is, en geven stuk voor stuk meer inzicht in de Ascensie processen die momenteel ‘uitgespeelt’ worden op aarde.

Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer workshops!!

 

*Binnenkort vind je de nieuwe activiteitenagenda van 2013 terug in de nieuwsbrief en op de website (zodra deze klaar is). Daarin zullen ook weer los te volgen workshop dagen en weekenden te vinden zijn, naast de nieuwe opleidingen.

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

 

 

 

…Praktijk Apofyliet telkens op zoek is naar nieuwe ondersteuning van hoog frequente aard om hulpmiddelen en of healingtools om ieders processen zo goed mogelijk te helpen dragen in deze uitdagende en veelal hobbelige tijd.

Elk hulpmiddel of healingtool is letterlijk wat dat is: een hulpmiddel, niet een medicijn of wonder wat alle stenen wel even van je pad rolt.

Echter in je groei kan het soms bijzonder fijn zijn je te omringen door hoogfrequente artikelen, healingtools, kristallen of andere middelen om je zo soepel mogelijk door je processen te helpen gaan. Jij bent echter degene die het mag doen, maar met een mooie energie en ondersteuning aan je zij kan het soms wel degelijk een beetje lichter zijn !

Alle producten van kristallen tot energetische tools zijn met zorg en aandacht stuk voor stuk uitgezocht op frequentie, energie en waarde voor  deze tijd en ook afgestemd op de processen van deze tijd.

Regelmatig biedt Praktijk Apofyliet dan ook nieuwe producten en healingtools aan die volledig in resonantie zijn met de processen van Vernieuwing en Bewustwording van deze tijd!

 

…er nog steeds heel veel aan nieuwe artikelen en informatie in de planning zit (helaas al een hele poos) om uit te werken voor nieuwsbrieven of boeken, omdat de inspiratiestroom en processen en dus ook Kosmische informatie van een ongekende orde is in deze tijd. Maar dat het me gewoonweg aan tijd ontbreekt om alles op papier te zetten (Alles op de juiste Devine Timing natuurlijk)vanwege de vele consulten en workshops. Die hoe dan ook voorrang hebben omdat ze zowel persoonlijke ondersteuning en groeiwerk omvatten als ook groepswerk en daarmee ook collectief, planetair, galactische en kosmisch werk voor de nieuwe tijd omvatten.

Des te meer blij ben ik dan maar weer wanneer er tenminste een klein beetje informatie op papier komt, zoals de artikelen van “wat is er gaande in deze tijden?” Al is het een puntje van de ijsberg, het is tenminste iets wat vastgelegd wordt van de ongekende mogelijkheden en processen van deze tijd, die nooit eerder op aarde in deze vormen zo zijn voorgekomen.

Lieve mensen, deze tijden hebben we al eeuwen en eeuwen op gewacht en we razen ze in volle vaart door op alle trillingsverhogingen en stroomversnellingen die dat brengt.

Probeer mede daarom alleen al zo nu en dan eens stil te staan bij de unieke tijd waarin we leven, en al zijn de processen vaak uitdagend en intens, probeer zo nu en dan ook een beetje te genieten…deze tijden komen nooit meer terug en zijn een unicum ook in het Universum! Niet alleen op aarde!

 

 

 

 

Wat is er gaande in deze tijd van Vernieuwing? (Deel 10)

 

     De lang verwachte datum 21 december 2012

 

21 december 2012 is een lang voorspelde datum vanuit verschillende oude culturen. Onder andere het meest bekend vanuit de Maya kalender, de datum waarop de Maya kalender eindigt.

Rondom deze datum komt onze aarde in volledige uitlijning met het hart van het Universum, het komt in lijn te staan met Alcyone, en plaatst ons volledig in de fotonengordel en lijnt ons uit met het Galactisch Hart, dat wil zeggen ons 9-dimensionaal Bewustzijn.

Rondom deze datum eindigen meerdere grote cycli van duizenden jaren volgens verschillende overleveringen van oude culturen (cycli van 65.000 jaar, 26.000 jaar, 13.000 jaar en 6500 jaar) cycli van 65.000, 26.000, 13.000 en 6.500 jaarcycli van 65.000, 26.000, 13.000 en 6.500 jaarcycli van 65.000, 26.000, 13.000 en 6.500 jaar

en dat maakt het uitzonderlijk, omdat alles samenkomt in zogezegd een nieuw punt. Mede door de uitlijning met het Galactisch Hart creëert dat ultieme mogelijkheden in Bewustzijnsgroei en de geboorte van een nieuwe Universele cyclus.

Vanuit de Khemitologie (oud Egyptische overleveringen) breekt dan het tijdperk van Kheper aan en is het tijdperk van Amun beëindigd. Het Amun tijdperk is gericht geweest op versluiering, onbewustzijn en duaal bewustzijn. De Tijd van Kheper is de tijd van het diepe Ontwaken in het eigen Licht (eerste stadium van meerdere cycli van duizenden jaren) en Creatie van een nieuwe Gouden Tijd in Bewustzijn.

Uiteraard is dat al langer gaande, omdat ons Bewustzijn steeds meer voorbereid is (in steeds sneller tempo de afgelopen jaren, maar feitelijk al enkele honderden jaren) op de beëindiging van deze cyclus. Dit heeft ook te maken dat in feite tijd niet bestaat (buiten de 3-de dimensie) en daarom is de datum 21-12-’12 een ‘om en nabij’ datum. Juist vanwege het feit dat alle versnellingen in Ontwaken en Bewustwording al langer hier naartoe leiden. In feite al vele jaren gedragen worden door de trillingsverhogingen die het binnengaan van  de fotonengordel in het universum aansturen. Ook door de verschillende veranderingen in kalenders en dus jaartellingen is het een ‘om en nabij’ datum. Maar toch geven diverse oude culturen hiermee aan dat dit werkelijk duidt op het betreden van de nieuwe Universele cyclus.

De samenkomst van afronding van vele universele cycli met de uitlijning op het Galactisch Hart (9D, Alcyone) betekend een geboorte in een nieuw Tijdperk. Het tijdperk waarin onze Ascensie dieper en dieper in volledig Multidimensionaal Bewustzijn gerealiseerd kan worden op aarde. Dus je Zijn op alle dimensies van wie jij Bent bewust leven in alle dimensies inclusief op aarde (volledige Ascensie) . Ook dit proces is de laatste jaren al zoveel steviger en krachtiger en dieper geactiveerd in vele pioniers en op sommige lagen van ons Bewustzijn dragen we al hele stukken verlicht Bewustzijn in embodyment. Daar werken de pioniers in bewustzijn dan ook al jaren aan d.m.v. steeds dieper hun Ware Zelf uit te kristalliseren en via hen eigen groei beïnvloed dat ook een stukje van het Collectief Menselijk Bewustzijn. Van waaruit elke Ziel op aarde dieper kan gaan ontwaken op zijn/haar Divine Timing.

Maar vanuit de uitlijning op 21-12-’12 wordt de mogelijkheid tot volledig verlichting op alle niveaus van Zijn en dus volledige Zelfrealisatie van je Meesterschap  voor het Grote Geheel en alle collectieve velden geactiveerd. Dat betekend ook dat de Nieuwe Aarde Matrix die al sinds vele jaren krachtiger n krachtiger opgebouwd en geactiveerd is werkelijk volledig geactiveerd wordt, waarmee de Aarde met al wat er in en op haar leeft werkelijk in de Ascensie kan binnengaan.

(De activaties en creatie van de nieuwe Aarde Matrix is gecreëerd vanuit het Licht van Bevrijding, Bewustzijn, Divine Love en gelijkwaardigheid, waardoor al vele oude structuren en fundamenten om zijn gaan vallen en heden ten dage nog aan het omvallen zijn. Alle oude fundamenten die gebaseerd zijn op macht, dualiteit, geld, angst, mind, etc. )

 

Diepgang en betekenis van de frequenties van 21-12-’12

Als je nummerologisch kijkt naar deze datum 21-12’12 staat deze ook voor een 3-3-3 frequentie. Dat betekend een driedubbele bekrachtiging van de 3, die staat voor het Heilig Huwelijk en de Holy Trinity. Tegelijkertijd geeft het balans aan, gelijkwaardigheid in de frequentie van de 3, en betekend het dat de Heilige Drie Eenheid die wij in ons Hoogste Wezen zijn (Goddelijk Mannelijk – Vrouwelijk en Divine Child frequenties) uitgelijnd worden, en samen kunnen smelten in gelijkwaardigheid, wat de brug vormt en werkelijke toegang geeft tot ons volledige I Am Bewustzijn. En niet alleen om dieper met ons hoogste Goddelijk Zijn of I Am te versmelten, de brug is dan volledig gelegd om de I Am frequenties ook daadwerkelijk door ons volledig Multidimensionaal spectrum (ons 12-voudig bewustzijn) heen door te trekken. Dat betekend dat volledig embodyment van onze I Am (13D) mogelijk wordt in alle dimensies die wij Zijn. Ook in de 3-de dimensie en het hedendaagse hier en nu. In embodyment, dus onze cellen en DNA worden daarmee volledig in Goddelijk Oorspronkelijk Potentieel hersteld. Sommigen noemen dat de Gerealiseerde God/Godin mens of het Gerealiseerd Christus Bewustzijn waarin ons volledig Goddelijk Scheppers Potentieel in alle dimensies weer her-innert, geleefd, bewust gedragen en ingezet kan worden.

Het herinnert ook weer aan de 3x3 = 9 frequenties (die tijdens de activaties van september 2012 zo centraal stonden). De afronding van een fase die voltooid is en de nieuwe fase/ cyclus die geboren wordt! 

En 3x3=9 wijst ook op de uitlijning met de 9-de dimensie, het Galactisch Hart (op 21-12-12), welke de ‘doorgang’ is die geopend wordt naar ons volledige 13-dimensionale Bewustzijn of I Am.

( Zie artikel: wat is er gaande in deze tijd van Vernieuwing (deel 9) in de vorige nieuwsbrief van september 2012)

Als je 2012 alleen nummerologisch bekijkt staat deze voor de 5-frequentie, die de Manifestatiekracht in zich draagt en daarop wijst. Dat geeft ook aan dat deze frequentie daadwerkelijk de sleutels draagt om ons Zijn tot Manifestatie te brengen. De 5 staat ook voor het terugkeren in het middelpunt van het volledig gebalanceerde kruis (+), het nulpunt daarin en daarmee in de Goddelijke Neutraliteit en Christus Bewustzijn.

Nu zijn al deze processen natuurlijk in de Bewustwording al jaren, en zeker de laatste 2 jaren stevig aan het activeren en dat veroorzaakt ook de tsunami in Ontwaken in deze tijden waarin alle oude fundamenten, patronen, angsten, verwachtingen, conditioneringen, polariteiten en dualiteit uitgezuiverd en geneutraliseerd worden, om dieper te gaan leven vanuit de Goddelijke Universele Liefde en dat ook stap voor stap meer embodyment mee te geven. Voor vele pioniers is dit alles inmiddels niet nieuw meer, al reikt elk proces immense verdieping en diepere vereenzelviging met het Goddelijk Zijn aan en is daarom alleen al een ongekende weg.

De uitlijning van 21-12-12 geeft daarmee niet alleen de pioniers die al jaren in deze afstemmingen werkzaam zijn een immense nieuwe verdiepingsmogelijkheid, maar juist ook het grote Geheel. Alle collectieve velden en het Bewustzijn van Moeder Aarde Zelf, alles wordt meegenomen in deze amazing shift in Bewustzijn, zodat Al Wat Is in de nieuwe Geboorte van de eigen Goddelijke Oorspronkelijke Blauwdruk terug kan keren.

Dit zal niet plotsklaps vanaf deze datum voor iedereen gebeuren, daar gaan uiteraard de Bewustwordingsprocessen aan vooraf die helpen alle facetten van het Zijn te her-inneren en integreren voordat het embodyment kan krijgen. Het is dus echt niet zo dat je op 21-12-12 plotsklaps verlicht bent, als je nog nooit bewust geleefd hebt. Het betekend echter wel dat de mogelijkheid voor elk Wezen (bewust of onbewust) toegankelijk wordt. En dat de frequenties op aarde zelf ook een diepere en nog veel snellere Bewustwording activeren en stimuleren. Daar waar we nu al jaren ervaren dat de lineaire tijd steeds meer verdwijnt (3D tijdsbesef) en we terugkeren in de’ Universele tijd’ of simpelweg het Nu of Zijn, dat we in steeds hogere trillingen en versnellingen komen qua bewustzijn, dat gaat zich nog veel verder en dieper voortzetten. Dat betekend dat elke stap in bewustwording die we zetten enorme effecten zal mogen hebben, ongekend meer dan we nu al kennen. Het wordt volledig gedragen door het Goddelijke en de nieuwe Aarde Matrix. Ook is het zo dat de dimensiesluiers die nu al jaren zoveel dunner geworden zijn, nog veel dunner zullen worden, zo niet volledig zullen oplossen, afhankelijk van welke frequenties en dimensies jij al kunt belichamen. (Ook al jaren te zien aan bijv.  de hoeveelheden energetische verschijningen op foto’s of in ervaringen. De dualiteits-sluier van illusie van afgescheidenheid van het Grote Geheel is steeds doorzichtiger al geworden)

 

Doemscenario’s

Nu zijn er ook nog altijd vele doemscenario’s in omloop omtrent de datum 21-12-12, welke volledig gefundeerd zijn op angst. (Van zeer ernstige scenario’s van het vergaan van de wereld, tot scenario’s van dagen donkerte en geen voorzieningen meer).

Angst is altijd weer de verlaagde trilling, en bewust of onbewust meegaan in dergelijke doemscenario’s verlaagd dus je eigen trilling en houdt je vast in de oude energie, gebaseerd op angst en dus niet het gaan staan van je eigen Licht, Kracht en Liefde. Terwijl de frequenties van deze tijd juist helpen bevrijden uit de angst en gefundeerd zijn op je eigen Licht, Liefde, Kracht, Goddelijke Zijn. Maar uiteraard, nog steeds levend in een duale 3D wereld dienen ook dergelijke frequenties er nog altijd te zijn, zij zijn het kenmerk van de illusie van afgescheidenheid en behoren simpelweg tot het grote leren om steeds meer voorbij de sluiers van beperking, illusie te leren kijken in onze Bewustwording. En om te leren daarin ‘onderscheid zonder oordeel, vanuit neutraliteit van het hart’ te maken. Maar ook voor het omarmen van je eigen schaduw, angst en om te leren dieper in je eigen Licht, Kracht, Vertrouwen te gaan staan. Het heeft dus wel degelijk een functie. En we beschikken allen over de keuze die we daarin mogen maken: kiezen we voor angst of voor Hoger Perspectief vanuit het hart (Liefde en verder kijken dan de neus van de angst lang is).

 

De weg van laatste loodjes naar 21-12-12

Het is nog een klein eindje en dan zijn we eindelijk bij die lang verwachte datum 21-12-12, maar onderweg daarnaartoe vind uiteraard ook nog een grote verandering en vernieuwing plaats, om ieder zo goed mogelijk volgens Divine Plan in de ‘juiste positie’ te plaatsen waar hij/zij dient te staan vanuit de eigen Zielsevolutie. En dat betekend dat we net als alle voorgaande maanden nog aardige trillingsverhogingen en bewustzijnsgroei zullen mee mogen gaan maken om ons Zijn helemaal voor te bereiden op de Uitlijning met het Galactisch Hart.

Daar waar deze maand oktober (de 10) 2012 ons hielp binnen een nieuwe geboorte (de 1) van velden die geopend zijn door de activaties in september (de 9), dieper op weg naar de frequenties van de Bron (de 0). Waarin ongekende mogelijkheden en groei wederom toegankelijk werden, steeds opnieuw vanuit de Goddelijk Vrouwelijke Paletten van kwaliteiten: verzachting, verstilling, Universele Onvoorwaardelijke Liefde, healing, oordeelloosheid/neutraliteit,  compassie, vergeving en omarming. Wat ons helpt om dieper oude fundamenten, verwachtingen, angst, onbewustzijn, conditioneringen en andere karmische ballast verder om te zetten en liefdevol los te laten, zodat dieper en dieper nieuw oorspronkelijk Bewustzijn wakker kan worden.

Daar zal november 2012 ons helpen nog dieper in de transformaties te komen die noodzakelijk zijn in de voorbereiding. November kenmerkt zich door een aantal zeer belangrijke Portalen waarin immense instroom van nieuwe trillingsverhogingen ten behoeve van ons Ontwakend Bewustzijn op aarde binnen zullen komen. Zoals het 1-11 Portaal (1 november), het 11-11 Portaal (11 nov), het 12-11-12 Portaal (12 nov) en rondom deze laatste 2 data zijn er maar liefst 5 bijzondere Poortdagen met ieder een unieke veelheid aan verschillende  frequenties en activaties in Bewustzijn (10 t/m 14 november 2012). Verder is ook 29 november (ook een 11-11 frequentie) een essentiële Poortdatum die bijdraagt aan de trillingsverhogingen en voorbereiding op 21-12-12.

De frequentie van de 11 staat voor transformatie, gelijkwaardigheid, op eigen kracht, nieuwe coderingen die ontwaken (in Bewustzijn) en geldt tevens als een wake up call vanuit de 11-11 frequentie voor balans tussen Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijke Overkoepelende velden (ook de Tweelingstraal) welke de doorgang vormen naar het derde Goddelijk Aspect van ons Zijn, de Divine Child, welke samen de Holy Trinity vormen (brug naar ons I Am Bewustzijn).

Daarom zal de maand november nog vele ongekende frequentieverhogingen en ongekende groei aan mogen dragen voor ons Ontwaken.

Dan volgt december 2012 die ook een aantal unieke Portalen in trillingsverhoging in zich draagt voordat de 21-12-12 daar is en ons volledig gaan helpen in de juiste positie en uitlijning te brengen met ons Goddelijk Bewustzijn. Namelijk 3-12-’12, welke opnieuw een 3-3-3 codering draagt en dus een eerste van de 3 initiaties is waartoe 21-12-12 behoort. Het is het eerste 3-3-3 portaal op het eind van de rit zeg maar. (eerder dit jaar in maart waar er 3 zeer belangrijke 3-3-3 portalen met essentiële diepgang en verhoging van trilling en dus wekken van Bewustzijn) , allemaal in voorbereiding op 21 december 2012.

Vanaf 3-12-12 is het exact 9 dagen (= fase van afronding! Een belangrijke initiatieperiode!) naar het volgende en tweede  3-3-3 portaal, namelijk de 12-12-’12 Poort.

Vanaf deze Poort is het opnieuw exact 9 dagen naar de ultieme poort 21-12-’12. Van hieruit is het exact 11 dagen (= transformatie, nieuwe coderingen ontwaken) naar 1 januari 2013.

De ultieme 3-3-3 portalen van deze maand zijn volledig afstevenend op een afronding van alle mogelijke stukken die je Ziel nog wil transformeren en loslaten, maar ook je Bewustzijnstrilling te verhogen, voordat dieper en dieper de balans met en versmelting van je Holy Trinity geactiveerd, geankerd, geopend kan worden in de uitlijning met het Galactisch Hart op 21 december.

Kortom, zal dit nog een immense boost aan je groei en bewustwording mogen geven. Voor ieder op die wijze die past bij wie hij/zij is en past binnen je hele Zielenplan, op weg naar je eigen unieke Meesterschap en Goddelijk Zijn.

Het beloofd vast nog opnieuw een ‘bumpy ride’ te worden, zoals heel dit jaar zich al in extremen kenmerkt. Maar hoe kan het ook anders met zulke grote shifts in Bewustzijn en Ontwaken. Tenslotte hebben wij ons Zelf al zovele levens en duizenden jaren voorbereid op dit moment. Waarvan de afgelopen jaren toch echt cruciale zoden aan de dijk hebben gezet en daarin steeds makkelijker onze Goddelijke aard en Oorsprong weer te gaan ervaren en her-inneren en we steeds meer potentieel vrij maakten om tot embodyment te brengen. Het zijn werkelijk ongekende tijde, zoals ze nooit tevoren op aarde of elders in het Universum voor gekomen zijn. Dat maakt de situatie en Bewustzijnsverschuiving misschien nog wel meer uniek en bijzonder.

En hoewel de processen zoals bij velen als een rollercoaster door je leven lijken te razen, en hoe lastig het soms misschien ook is daarin nog Vreugde te ervaren, raad ik je aan om daar zo nu en dan toch eens bij stil te staan: het is ongekend in welk Universeel Proces wij ons bevinden, en we staan daarin niet alleen… alle Universele ogen zijn gericht op de aarde en er is zoveel (Licht) hulp voor ons aanwezig wat vanuit hart en Bewustzijn mee werkt aan dit immense ‘project’.

We mogen unieke kwaliteiten van ons Zijn weer her-inneren waar ons 3D ikje nog niet eens van heeft durven dromen.  Dus ik zou zeggen: geniet met volle teugen van deze unieke tijd die nooit is geweest en nooit terug komt!!

 

© Willemien Timmer 28-10-’12 (tweede 10-10 Portaal van oktober 2012)

 

 

 

Op 20 & 21 december 2012 viert Praktijk Apofyliet de uitlijning met het Galactisch Hart van het Universum samen met een inmiddels al ongekend grote groep Soulsisters & Soulbrothers in een unieke workshop. Er is voor deze unieke gebeurtenis nog steeds plek vrij voor hen die voelen dit met ons mee te willen vieren en diepgaand deze uitlijning bewust te willen ervaren.

(de limiet van normaal gesproken maximaal 12 deelnemers geldt niet voor deze data!)

 

 

Ascensie Workshop: Celebration the 21-12-12 shift & Galactic Alignement:Planetaire uitlijning met het Galactisch Hart op 21-12-’12

Total balancing of the Devine Trinity inside. Male and female will be in their 12D frequencies balanced and aligned with the 9D Galactic Heart of Creation. Which will be the Sacred Marriage/Reunion in total mirroring both male/female sides of you. New point/start or remembering your Creative Forces from the balance and alignment within. Meesterschap op 12D kan geboren worden en je kunt je eigen 13D overkoepelend Bewustzijn weer ‘betreden’ (op jouw Devine Timing!)

Portaal & Sterrenpoort dagen

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.
Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (12-12-‘12) waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zullen komen, vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.
Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.
Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

De eerst volgende Portaal dagen vind je terug in de nieuwe activiteiten agenda!


Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen
Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Data: 20 en 21 december 2012 van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf: € 222,- incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

(Vanwege de groepsgrootte en dus ruimtegebrek in de Praktijk zullen we uitwijken naar de schuur van de boerderij, maar de locatie/adres is dus hetzelfde!)

 

Een joyfull workshop tweedaagse met veel uitwisseling met elkaar, plezier, celebration the new cycle, diepgaande afstemmingen en channelings op de frequenties van deze dagen in afstemming op ieders unieke eigen Zijn en wat de uitlijning en frequenties jouw daarin aan mag gaan reiken.

Gechannelde informatie over de frequenties van deze dagen, diepgaande healingen, bundelen van kracht in co-creatie voor het Grote Geheel (planetaire, galactische en kosmische afstemmingen en samenwerking met Al Wat Is) en heel veel meer…..

 

Meer info en aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

En verder:

 

…De in dit artikel beschreven processen en thema’s en mogelijkheden verre van compleet zijn over wat er momenteel allemaal gaande en mogelijk is, wat zich afspeelt in deze tijd. Maar dat dit even een korte blik werpt, om je op welke wijze dan ook te ondersteunen, een dieper inzicht te krijgen, bevestiging te vinden of wat het je ook maar mag aanreiken.

In alle workshops tegenwoordig komen meer en meer persoonlijke, collectieve en aan deze tijd gerelateerde frequenties, processen en thema’s meer naar voren. In uitleg, inspiratie, gechannelde informatie. En werken we daarmee in de diepte om je in eigen persoonlijke Bewustzijnsgroei en je Ascensie Pad verder te ondersteunen!

Dus voor meer informatie, ondersteuning, inzicht in het Grote Geheel en jouw rol daarin, verwijs ik naar de workshops omdat het me helaas aan tijd ontbreekt om meer artikelen te schrijven

 

 

 

 

 

Nieuwe opleidingen 2013

 

Volledig afgestemd op de frequenties en ontwakingsprocessen van deze tijden zijn er weer 3 nieuwe opleidingstrajecten voor komend jaar bij Praktijk Apofyliet  gecreerd in samenwerking met Spirit.

Een traject is een opleidingstraject voor een vaste groep mensen die al meerdere jaren hier trajecten of workshops volgen (Mastergroup Ancient Egyptian Healing Light for Ascension) en deze was dan ook binnen 1 dag al vol.

Onderstaand vind je de twee andere nieuwe trajecten voor 2013, een eendaagse en weekend traject, waarin vrije instroom van nieuwe mensen en deelnemers van afgelopen jaar/jaren gecombineerd gaan worden en mogelijk is.

Hieronder (en verder op de website) heel veel meer informatie:

 

  Mastergroup 2013

 

Traningstraject vanuit de 2013 frequenties voor jouw Ascensie pad en Bewustwordingsgroei en healing op Multidimensionaal niveau.

Dit traject van workshops biedt krachtige healing, bewustwording en handvaten aan te midden van alle trillingsverhogingen en processen van Ascensie in jou zelf, op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau. Het reikt je diverse handvaten, inzichten, technieken en healingmethoden aan die je helpen meer en meer in je Kracht, je Licht, je Bewustzijn te blijven staan, ongeacht wat er gaande is in alle processen en trillingsverhogingen, maar ook om je Spirit en Ware Zijn meer en meer in je alledaagse 3D hier en nu handen en voeten te geven en te integreren. Zodat werkelijke Multidimensionaliteit echt belichaamd kan gaan worde vanuit Bewustzijn.

Vanuit diepgaande uitlijningen, openingen, activaties en initiaties in je Multidimensionale velden leer je steeds meer van je Zijn kennen, wie je Bent in andere dimensieslagen, wat je kwaliteiten, Missie, Leerlessen en Bedoelingen zijn en leer je steeds meer alle levels van Zijn, oftewel al je dimensies op elkaar afstemmen, uitlijnen en samen werken. Zodat je een steeds dieper wezenlijk contact krijgt met, inzicht krijgt in en de belichaming van jouw Goddelijke Wezen op aarde kunt Zijn. Dat houdt dus in dat je meer gaat resoneren op je eigen Goddelijk Licht, Universele Liefde, maar wel vanuit Bewustzijn en gewaar zijn en herkenning van wie je Bent ook op andere dimensielagen. En dat al die Hoger Zelven van je diverse Dimensies ook verbonden zijn en innig samenwerken.

 

Elke workshop wordt afgestemd op de frequenties die op dat moment op en in de aarde aanwezig zijn en of binnenkomen, en uiteraard op de aanwezige groep deelnemers, en zullen gechanneld worden onder leiding van grootse Meestervelden van alle uithoeken van het Universum en vanuit de Moeder Aarde velden zelf.

Daarnaast kent elke workshop een ‘basisthema’ of onderwerp als ‘globale omkadering’ van de frequenties en werkvelden die we die dag gaan verkennen.

Elk ‘basis thema’ vind tijdens de workshop zelf de invulling zoals deze op dat moment op het hoogst haalbare Bewustzijn en Lichttrilling mogelijk is op aarde.

Elke workshop biedt healingtools, technieken maar vooral ook voor je Zelf heel veel healing, groei en Bewustwording aan. Want zodra jouw Bewustzijn verder expandeert, leer je die kwaliteiten, velden en tools vanuit je eigen Zijn integreren en belichamen, wat ze handvaten geeft om concreet toe te passen in het hier en nu.

Elke workshop draagt dus bij aan een verdieping  en her-innering van je kwaliteiten, doordat er krachtig en effectief door oude blokkades, stagnaties, angsten en andere persoonlijke (karmische) thema’s heen gewerkt wordt.

Dit traject biedt dus veel Persoonlijk Ascensie werk en groei, een enorme verdieping in je kwaliteiten, het connecten met wie jij Bent en daar ook daadwerkelijk mee in de belichaming komen (Ascensie), maar zal je dus ook intens diepe transformatie en helings processen mogen brengen om oeroude versluieringen en wortels  voorgoed te kunnen schonen en blijvend je Lichtkwaliteiten en Bewustzijn geopend te houden.

 Het reikt daartoe ook healingtools, technieken en methodes aan om zo krachtig mogelijk, vanuit je eigen processen, ook in je Kracht, kwaliteiten, zuiverheid, afstemming, integriteit, gelijkwaardigheid,  te blijven staan en samen te werken met de Meestervelden en jouw Teams van Licht (op verschillende dimensielagen) voor jouw Ascensiegroei, specifieke Missies en Doelen en voor jouw unieke rol in de Ascensie van Al Wat Is.

 

Er is bewust gekozen om dit traject in de vorm van workshop- weekenden te geven,  omdat op die  manier er veel diepgaander, intenser en intensiever gewerkt kan worden en veel meer healing, bewustwording en potentieel bereikt, aangeraakt en bevrijd kan worden!

 

De workshops van Praktijk Apofyliet worden altijd gechanneld, dat betekend niet alleen veel channelingen, transmissies en healingen, maar ook veel tekst en uitleg zullen gebaseerd zijn op (eerdere of ter plekke) gechannelde en reeds geïntegreerde en gefundeerde informatie.

Daarnaast wordt er altijd gekeken naar concrete handvaten en toepassingsmogelijkheden voor het hier en nu om alle groei, lesinhoud, informatie en ervaringen zo effectief mogelijk om te zetten in belichaming in het hier en nu en mens-zijn en Spirit steeds verder te doen integreren en belichamen vanuit Multidimensionaal perspectief en ervaringsniveau.

 

Kort overzicht van de workshops in dit Master Group 2013 opleidingstraject:

 

1.    Welcome to 2013…. Grounding & activating the Holy Trinity inside

2.    Know your Being/ Flower of Life Healing  

3.    Golden Lemurian and Atlantean Codes for Ascension

4.    Golden Egyptian Healing Light: Devine Universal Codes & initiations for Ascension

5.    Co-creating with your Divine Connections & Teams of Light: Earth Connections

6.    Into the Crystal Consioussness

7.    Timeline-, Earth- and Vortex Healing

  1. Galactic Healing Pathways
  2. Co-creating with your Divine Connections & Teams of Light: Cosmic Connections
  3. Soul Connections and the Source
  4. Verdiepings workshop 1
  5. Verdiepings workshop 2

(meer inhoud en info op de website: http://www.apofyliet.nl/mastergroup2013.html )http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.htmlkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietseling met elkaar. Tegelijkertijd werken we telkens opnieuw ook in de collectieve velden van Bewustzijn om alle wijzigingen die in ons Bewustzijn aangebracht worden ook door te geven aan de Collectieve velden zodat deze ook verder Ontwaken en kunnen ontplooien. Daarmee zetten we steeds verder de deur open voor het menselijk bewustzijn om in grotere diepten en hoogten tot volledige wasdom in het Goddelijk Bewustzijn te komen. Dat geldt niet alleen voor het menselijk collectieve veld, maar ook voor de kristalcollectieven en het grote Geheel. We doen dit vanuit een gelijkwaardige samenwerking, gefundeerd in hart en bewustzijn, in samenwerking met Al Wat Is.

Bewuste kennis van kristallen is niet noodzakelijk voor deze opleiding, maar een stuk ontwikkeling van bewustzijn en zekere mate van gevoeligheid en aantrekkingskracht tot kristallen vanuit je hart is wel noodzakelijk om in de diepte te (leren) samenwerken met de kristallen op dit niveau gefundeerd in de nieuwe tijd.

Elke workshopdag werken we samen met 1 specifieke kristalsoort of enkele samenwerkende kristalsoorten voor persoonlijke groeistukken, healing, dieper ontwaken en bewustwording. Afgestemd op de processen van Ontwaken in deze tijdsperiodes en het Planetaire bewustwordingsproces. Afstemming op de kristalfrequenties die nu vrij komen of vrij gekomen zijn. Multidimensionaal verkennen van de kristalvelden, collectieven en blauwdrukken.

Tevens afstemmingen, healingwerk en creatie/ascensie werk t.b.v. de collectieven en het Grote Geheel (planetair, galactisch en Kosmisch) in samenwerking met het Kristal Bewustzijn, vele Ascended Master en andere Begeleidingsvelden.
Ook zullen we Upgrades mogen brengen daar waar daar toestemming voor is in de Kristal Collectieven voor diepere ondersteuning en afstemming op deze tijden van Ontwaken.

Traningstraject vanuit de 2013 frequenties voor jouw Ascensie pad en Bewustwordingsgroei en healing op Multidimensionaal niveau.
Dit traject van workshops biedt krachtige healing, bewustwording en handvaten aan te midden van alle trillingsverhogingen en processen van Ascensie in jou zelf, op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau. Het reikt je diverse handvaten, inzichten, technieken en healingmethoden aan die je helpen meer en meer in je Kracht, je Licht, je Bewustzijn te blijven staan, ongeacht wat er gaande is in alle processen en trillingsverhogingen, maar ook om je Spirit en Ware Zijn meer en meer in je alledaagse 3D hier en nu handen en voeten te geven en te integreren. Zodat werkelijke Multidimensionaliteit echt belichaamd kan gaan worde vanuit Bewustzijn.
Vanuit diepgaande uitlijningen, openingen, activaties en initiaties in je Multidimensionale velden leer je steeds meer van je Zijn kennen, wie je Bent in andere dimensieslagen, wat je kwaliteiten, Missie, Leerlessen en Bedoelingen zijn en leer je steeds meer alle levels van Zijn, oftewel al je dimensies op elkaar afstemmen, uitlijnen en samen werken. Zodat je een steeds dieper wezenlijk contact krijgt met, inzicht krijgt in en de belichaming van jouw Goddelijke Wezen op aarde kunt Zijn. Dat houdt dus in dat je meer gaat resoneren op je eigen Goddelijk Licht, Universele Liefde, maar wel vanuit Bewustzijn en gewaar zijn en herkenning van wie je Bent ook op andere dimensielagen. En dat al die Hoger Zelven van je diverse Dimensies ook verbonden zijn en innig samenwerken.

Elke workshop wordt afgestemd op de frequenties die op dat moment op en in de aarde aanwezig zijn en of binnenkomen, en uiteraard op de aanwezige groep deelnemers, en zullen gechanneld worden onder leiding van grootse Meestervelden van alle uithoeken van het Universum en vanuit de Moeder Aarde velden zelf.
Daarnaast kent elke workshop een ‘basisthema’ of onderwerp als ‘globale omkadering’ van de frequenties en werkvelden die we die dag gaan verkennen.
Elk ‘basis thema’ vind tijdens de workshop zelf de invulling zoals deze op dat moment op het hoogst haalbare Bewustzijn en Lichttrilling mogelijk is op aarde.
Elke workshop biedt healingtools, technieken maar vooral ook voor je Zelf heel veel healing, groei en Bewustwording aan. Want zodra jouw Bewustzijn verder expandeert, leer je die kwaliteiten, velden en tools vanuit je eigen Zijn integreren en belichamen, wat ze handvaten geeft om concreet toe te passen in het hier en nu.
Elke workshop draagt dus bij aan een verdieping en her-innering van je kwaliteiten, doordat er krachtig en effectief door oude blokkades, stagnaties, angsten en andere persoonlijke (karmische) thema’s heen gewerkt wordt.
Dit traject biedt dus veel Persoonlijk Ascensie werk en groei, een enorme verdieping in je kwaliteiten, het connecten met wie jij Bent en daar ook daadwerkelijk mee in de belichaming komen (Ascensie), maar zal je dus ook intens diepe transformatie en helings processen mogen brengen om oeroude versluieringen en wortels voorgoed te kunnen schonen en blijvend je Lichtkwaliteiten en Bewustzijn geopend te houden.
Het reikt daartoe ook healingtools, technieken en methodes aan om zo krachtig mogelijk, vanuit je eigen processen, ook in je Kracht, kwaliteiten, zuiverheid, afstemming, integriteit, gelijkwaardigheid, te blijven staan en samen te werken met de Meestervelden en jouw Teams van Licht (op verschillende dimensielagen) voor jouw Ascensiegroei, specifieke Missies en Doelen en voor jouw unieke rol in de Ascensie van Al Wat Is.

Er is bewust gekozen om dit traject in de vorm van opeen volgende workshop- dagen te geven, omdat op die manier er veel diepgaander, intenser en intensiever gewerkt kan worden en veel meer healing, bewustwording en potentieel bereikt, aangeraakt en bevrijd kan worden!

De workshops van Praktijk Apofyliet worden altijd gechanneld, dat betekend niet alleen veel channelingen, transmissies en healingen, maar ook veel tekst en uitleg zullen gebaseerd zijn op (eerdere of ter plekke) gechannelde en reeds geïntegreerde en gefundeerde informatie.
Daarnaast wordt er altijd gekeken naar concrete handvaten en toepassingsmogelijkheden voor het hier en nu om alle groei, lesinhoud, informatie en ervaringen zo effectief mogelijk om te zetten in belichaming in het hier en nu en mens-zijn en Spirit steeds verder te doen integreren en belichamen vanuit Multidimensionaal perspectief en ervaringsniveau.


kort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calciet

uitgebreide info per workshop, data en investering in je Zelf vind je nu op:
http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.html

 

 

Workshop data:

12 keer tweedaagse  workshops, voor data zie website!

Tijden: van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

 

Investering in je Zelf:  € 222,- per workshop/per persoon

Incl. Koffie, thee, soep, versnaperingen, lesmaterialen.

(Prijswijziging i.v.m. verhoogde BTW sinds oktober 2012)

 

(meer inhoud en info op de website: http://www.apofyliet.nl/mastergroup2013.html )http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.htmlkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietseling met elkaar. Tegelijkertijd werken we telkens opnieuw ook in de collectieve velden van Bewustzijn om alle wijzigingen die in ons Bewustzijn aangebracht worden ook door te geven aan de Collectieve velden zodat deze ook verder Ontwaken en kunnen ontplooien. Daarmee zetten we steeds verder de deur open voor het menselijk bewustzijn om in grotere diepten en hoogten tot volledige wasdom in het Goddelijk Bewustzijn te komen. Dat geldt niet alleen voor het menselijk collectieve veld, maar ook voor de kristalcollectieven en het grote Geheel. We doen dit vanuit een gelijkwaardige samenwerking, gefundeerd in hart en bewustzijn, in samenwerking met Al Wat Is.

Bewuste kennis van kristallen is niet noodzakelijk voor deze opleiding, maar een stuk ontwikkeling van bewustzijn en zekere mate van gevoeligheid en aantrekkingskracht tot kristallen vanuit je hart is wel noodzakelijk om in de diepte te (leren) samenwerken met de kristallen op dit niveau gefundeerd in de nieuwe tijd.

Elke workshopdag werken we samen met 1 specifieke kristalsoort of enkele samenwerkende kristalsoorten voor persoonlijke groeistukken, healing, dieper ontwaken en bewustwording. Afgestemd op de processen van Ontwaken in deze tijdsperiodes en het Planetaire bewustwordingsproces. Afstemming op de kristalfrequenties die nu vrij komen of vrij gekomen zijn. Multidimensionaal verkennen van de kristalvelden, collectieven en blauwdrukken.

Tevens afstemmingen, healingwerk en creatie/ascensie werk t.b.v. de collectieven en het Grote Geheel (planetair, galactisch en Kosmisch) in samenwerking met het Kristal Bewustzijn, vele Ascended Master en andere Begeleidingsvelden.
Ook zullen we Upgrades mogen brengen daar waar daar toestemming voor is in de Kristal Collectieven voor diepere ondersteuning en afstemming op deze tijden van Ontwaken.

Traningstraject vanuit de 2013 frequenties voor jouw Ascensie pad en Bewustwordingsgroei en healing op Multidimensionaal niveau.
Dit traject van workshops biedt krachtige healing, bewustwording en handvaten aan te midden van alle trillingsverhogingen en processen van Ascensie in jou zelf, op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau. Het reikt je diverse handvaten, inzichten, technieken en healingmethoden aan die je helpen meer en meer in je Kracht, je Licht, je Bewustzijn te blijven staan, ongeacht wat er gaande is in alle processen en trillingsverhogingen, maar ook om je Spirit en Ware Zijn meer en meer in je alledaagse 3D hier en nu handen en voeten te geven en te integreren. Zodat werkelijke Multidimensionaliteit echt belichaamd kan gaan worde vanuit Bewustzijn.
Vanuit diepgaande uitlijningen, openingen, activaties en initiaties in je Multidimensionale velden leer je steeds meer van je Zijn kennen, wie je Bent in andere dimensieslagen, wat je kwaliteiten, Missie, Leerlessen en Bedoelingen zijn en leer je steeds meer alle levels van Zijn, oftewel al je dimensies op elkaar afstemmen, uitlijnen en samen werken. Zodat je een steeds dieper wezenlijk contact krijgt met, inzicht krijgt in en de belichaming van jouw Goddelijke Wezen op aarde kunt Zijn. Dat houdt dus in dat je meer gaat resoneren op je eigen Goddelijk Licht, Universele Liefde, maar wel vanuit Bewustzijn en gewaar zijn en herkenning van wie je Bent ook op andere dimensielagen. En dat al die Hoger Zelven van je diverse Dimensies ook verbonden zijn en innig samenwerken.

Elke workshop wordt afgestemd op de frequenties die op dat moment op en in de aarde aanwezig zijn en of binnenkomen, en uiteraard op de aanwezige groep deelnemers, en zullen gechanneld worden onder leiding van grootse Meestervelden van alle uithoeken van het Universum en vanuit de Moeder Aarde velden zelf.
Daarnaast kent elke workshop een ‘basisthema’ of onderwerp als ‘globale omkadering’ van de frequenties en werkvelden die we die dag gaan verkennen.
Elk ‘basis thema’ vind tijdens de workshop zelf de invulling zoals deze op dat moment op het hoogst haalbare Bewustzijn en Lichttrilling mogelijk is op aarde.
Elke workshop biedt healingtools, technieken maar vooral ook voor je Zelf heel veel healing, groei en Bewustwording aan. Want zodra jouw Bewustzijn verder expandeert, leer je die kwaliteiten, velden en tools vanuit je eigen Zijn integreren en belichamen, wat ze handvaten geeft om concreet toe te passen in het hier en nu.
Elke workshop draagt dus bij aan een verdieping en her-innering van je kwaliteiten, doordat er krachtig en effectief door oude blokkades, stagnaties, angsten en andere persoonlijke (karmische) thema’s heen gewerkt wordt.
Dit traject biedt dus veel Persoonlijk Ascensie werk en groei, een enorme verdieping in je kwaliteiten, het connecten met wie jij Bent en daar ook daadwerkelijk mee in de belichaming komen (Ascensie), maar zal je dus ook intens diepe transformatie en helings processen mogen brengen om oeroude versluieringen en wortels voorgoed te kunnen schonen en blijvend je Lichtkwaliteiten en Bewustzijn geopend te houden.
Het reikt daartoe ook healingtools, technieken en methodes aan om zo krachtig mogelijk, vanuit je eigen processen, ook in je Kracht, kwaliteiten, zuiverheid, afstemming, integriteit, gelijkwaardigheid, te blijven staan en samen te werken met de Meestervelden en jouw Teams van Licht (op verschillende dimensielagen) voor jouw Ascensiegroei, specifieke Missies en Doelen en voor jouw unieke rol in de Ascensie van Al Wat Is.

Er is bewust gekozen om dit traject in de vorm van opeen volgende workshop- dagen te geven, omdat op die manier er veel diepgaander, intenser en intensiever gewerkt kan worden en veel meer healing, bewustwording en potentieel bereikt, aangeraakt en bevrijd kan worden!

De workshops van Praktijk Apofyliet worden altijd gechanneld, dat betekend niet alleen veel channelingen, transmissies en healingen, maar ook veel tekst en uitleg zullen gebaseerd zijn op (eerdere of ter plekke) gechannelde en reeds geïntegreerde en gefundeerde informatie.
Daarnaast wordt er altijd gekeken naar concrete handvaten en toepassingsmogelijkheden voor het hier en nu om alle groei, lesinhoud, informatie en ervaringen zo effectief mogelijk om te zetten in belichaming in het hier en nu en mens-zijn en Spirit steeds verder te doen integreren en belichamen vanuit Multidimensionaal perspectief en ervaringsniveau.


kort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calciet

uitgebreide info per workshop, data en investering in je Zelf vind je nu op:
http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.html

Meer informatie vind je onder het programma van dit opleidingstraject op de website!

 

Aanmeldingen en/of meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Opnieuw een uniek en nieuw concept binnen de kristal opleidingen! Zoals altijd een geheel vernieuwde, op de energie en processen van deze tijd afgestemd kristal traject!

 

Nieuwe opleidingen 2013

              Crystal Creation Group 2013


Dit traject van workshops biedt een diversiteit aan frequenties en mogelijkheden. Enerzijds staat altijd je eigen Ascensie groei en Bewustwording centraal, de noodzakelijke healing die daartoe leidt en de uitwisseling met elkaar. Tegelijkertijd werken we telkens opnieuw ook in de collectieve velden van Bewustzijn om alle wijzigingen die in ons Bewustzijn aangebracht worden ook door te geven aan de Collectieve velden zodat deze ook verder Ontwaken en kunnen ontplooien. Daarmee zetten we steeds verder de deur open voor het menselijk bewustzijn om in grotere diepten en hoogten tot volledige wasdom in het Goddelijk Bewustzijn te komen. Dat geldt niet alleen voor het menselijk collectieve veld, maar ook voor de kristalcollectieven en het grote Geheel. We doen dit vanuit een gelijkwaardige samenwerking, gefundeerd in hart en bewustzijn, in samenwerking met Al Wat Is.

 

Bewuste kennis van kristallen is niet noodzakelijk voor deze opleiding, maar een stuk ontwikkeling van bewustzijn en zekere mate van gevoeligheid en aantrekkingskracht tot kristallen vanuit je hart is wel noodzakelijk om in de diepte te (leren) samenwerken met de kristallen op dit niveau gefundeerd in de nieuwe tijd.

 

Elke workshopdag werken we samen met 1 specifieke kristalsoort of enkele samenwerkende kristalsoorten voor persoonlijke groeistukken, healing, dieper ontwaken en bewustwording. Afgestemd op de processen van Ontwaken in deze tijdsperiodes en het Planetaire bewustwordingsproces. Afstemming op de kristalfrequenties die nu vrij komen of vrij gekomen zijn. Multidimensionaal verkennen van de kristalvelden, collectieven en blauwdrukken.

 

Tevens afstemmingen, healingwerk en creatie/ascensie werk t.b.v. de collectieven en het Grote Geheel (planetair, galactisch en Kosmisch) in samenwerking met het Kristal Bewustzijn, vele Ascended Master en andere Begeleidingsvelden.

Ook zullen we Upgrades mogen brengen daar waar daar toestemming voor is in de Kristal Collectieven voor diepere ondersteuning en afstemming op deze tijden van Ontwaken.

 

 

Kort overzicht van de workshops in dit traject:

 

1.    Introductie in de Kristal werelden

2.    De ankerende Passievolle Kracht van Robijn

3.    Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura

4.    The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet

5.    De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn

6.    Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal

7.    De Innerlijke Alchemie van ametrien

8.    Het Goddelijk Goud van Honing calciet

9.    De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts

10.                      Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli

11.                      De Engelen verbindingen van danburiet

12.                      Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calciet

 

 

(meer inhoud en info op de website: http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.html )http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.htmlkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietkort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calcietseling met elkaar. Tegelijkertijd werken we telkens opnieuw ook in de collectieve velden van Bewustzijn om alle wijzigingen die in ons Bewustzijn aangebracht worden ook door te geven aan de Collectieve velden zodat deze ook verder Ontwaken en kunnen ontplooien. Daarmee zetten we steeds verder de deur open voor het menselijk bewustzijn om in grotere diepten en hoogten tot volledige wasdom in het Goddelijk Bewustzijn te komen. Dat geldt niet alleen voor het menselijk collectieve veld, maar ook voor de kristalcollectieven en het grote Geheel. We doen dit vanuit een gelijkwaardige samenwerking, gefundeerd in hart en bewustzijn, in samenwerking met Al Wat Is.

Bewuste kennis van kristallen is niet noodzakelijk voor deze opleiding, maar een stuk ontwikkeling van bewustzijn en zekere mate van gevoeligheid en aantrekkingskracht tot kristallen vanuit je hart is wel noodzakelijk om in de diepte te (leren) samenwerken met de kristallen op dit niveau gefundeerd in de nieuwe tijd.

Elke workshopdag werken we samen met 1 specifieke kristalsoort of enkele samenwerkende kristalsoorten voor persoonlijke groeistukken, healing, dieper ontwaken en bewustwording. Afgestemd op de processen van Ontwaken in deze tijdsperiodes en het Planetaire bewustwordingsproces. Afstemming op de kristalfrequenties die nu vrij komen of vrij gekomen zijn. Multidimensionaal verkennen van de kristalvelden, collectieven en blauwdrukken.

Tevens afstemmingen, healingwerk en creatie/ascensie werk t.b.v. de collectieven en het Grote Geheel (planetair, galactisch en Kosmisch) in samenwerking met het Kristal Bewustzijn, vele Ascended Master en andere Begeleidingsvelden.
Ook zullen we Upgrades mogen brengen daar waar daar toestemming voor is in de Kristal Collectieven voor diepere ondersteuning en afstemming op deze tijden van Ontwaken.

Traningstraject vanuit de 2013 frequenties voor jouw Ascensie pad en Bewustwordingsgroei en healing op Multidimensionaal niveau.
Dit traject van workshops biedt krachtige healing, bewustwording en handvaten aan te midden van alle trillingsverhogingen en processen van Ascensie in jou zelf, op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau. Het reikt je diverse handvaten, inzichten, technieken en healingmethoden aan die je helpen meer en meer in je Kracht, je Licht, je Bewustzijn te blijven staan, ongeacht wat er gaande is in alle processen en trillingsverhogingen, maar ook om je Spirit en Ware Zijn meer en meer in je alledaagse 3D hier en nu handen en voeten te geven en te integreren. Zodat werkelijke Multidimensionaliteit echt belichaamd kan gaan worde vanuit Bewustzijn.
Vanuit diepgaande uitlijningen, openingen, activaties en initiaties in je Multidimensionale velden leer je steeds meer van je Zijn kennen, wie je Bent in andere dimensieslagen, wat je kwaliteiten, Missie, Leerlessen en Bedoelingen zijn en leer je steeds meer alle levels van Zijn, oftewel al je dimensies op elkaar afstemmen, uitlijnen en samen werken. Zodat je een steeds dieper wezenlijk contact krijgt met, inzicht krijgt in en de belichaming van jouw Goddelijke Wezen op aarde kunt Zijn. Dat houdt dus in dat je meer gaat resoneren op je eigen Goddelijk Licht, Universele Liefde, maar wel vanuit Bewustzijn en gewaar zijn en herkenning van wie je Bent ook op andere dimensielagen. En dat al die Hoger Zelven van je diverse Dimensies ook verbonden zijn en innig samenwerken.

Elke workshop wordt afgestemd op de frequenties die op dat moment op en in de aarde aanwezig zijn en of binnenkomen, en uiteraard op de aanwezige groep deelnemers, en zullen gechanneld worden onder leiding van grootse Meestervelden van alle uithoeken van het Universum en vanuit de Moeder Aarde velden zelf.
Daarnaast kent elke workshop een ‘basisthema’ of onderwerp als ‘globale omkadering’ van de frequenties en werkvelden die we die dag gaan verkennen.
Elk ‘basis thema’ vind tijdens de workshop zelf de invulling zoals deze op dat moment op het hoogst haalbare Bewustzijn en Lichttrilling mogelijk is op aarde.
Elke workshop biedt healingtools, technieken maar vooral ook voor je Zelf heel veel healing, groei en Bewustwording aan. Want zodra jouw Bewustzijn verder expandeert, leer je die kwaliteiten, velden en tools vanuit je eigen Zijn integreren en belichamen, wat ze handvaten geeft om concreet toe te passen in het hier en nu.
Elke workshop draagt dus bij aan een verdieping en her-innering van je kwaliteiten, doordat er krachtig en effectief door oude blokkades, stagnaties, angsten en andere persoonlijke (karmische) thema’s heen gewerkt wordt.
Dit traject biedt dus veel Persoonlijk Ascensie werk en groei, een enorme verdieping in je kwaliteiten, het connecten met wie jij Bent en daar ook daadwerkelijk mee in de belichaming komen (Ascensie), maar zal je dus ook intens diepe transformatie en helings processen mogen brengen om oeroude versluieringen en wortels voorgoed te kunnen schonen en blijvend je Lichtkwaliteiten en Bewustzijn geopend te houden.
Het reikt daartoe ook healingtools, technieken en methodes aan om zo krachtig mogelijk, vanuit je eigen processen, ook in je Kracht, kwaliteiten, zuiverheid, afstemming, integriteit, gelijkwaardigheid, te blijven staan en samen te werken met de Meestervelden en jouw Teams van Licht (op verschillende dimensielagen) voor jouw Ascensiegroei, specifieke Missies en Doelen en voor jouw unieke rol in de Ascensie van Al Wat Is.

Er is bewust gekozen om dit traject in de vorm van opeen volgende workshop- dagen te geven, omdat op die manier er veel diepgaander, intenser en intensiever gewerkt kan worden en veel meer healing, bewustwording en potentieel bereikt, aangeraakt en bevrijd kan worden!

De workshops van Praktijk Apofyliet worden altijd gechanneld, dat betekend niet alleen veel channelingen, transmissies en healingen, maar ook veel tekst en uitleg zullen gebaseerd zijn op (eerdere of ter plekke) gechannelde en reeds geïntegreerde en gefundeerde informatie.
Daarnaast wordt er altijd gekeken naar concrete handvaten en toepassingsmogelijkheden voor het hier en nu om alle groei, lesinhoud, informatie en ervaringen zo effectief mogelijk om te zetten in belichaming in het hier en nu en mens-zijn en Spirit steeds verder te doen integreren en belichamen vanuit Multidimensionaal perspectief en ervaringsniveau.


kort overzicht van de workshops van dit traject:

1. Introductie in de Kristal werelden
2. De ankerende Passievolle Kracht van Robijn
3. Holy Trinity Crystals: Ster lavendel rozenkwarts, Arkansas kristal en angel aura
4. The Flow of Life van hemels blauwe aragoniet
5. De kracht van het geheelde hart van abydosiet en groene toermalijn
6. Pure Zuivering en Oneness van Naica kristal
7. De Innerlijke Alchemie van ametrien
8. Het Goddelijk Goud van Honing calciet
9. De Goddelijke Verbindingen van amethist & amethistkwarts
10. Herinnering van eigen Wijsheid met Lapis Lazulli
11. De Engelen verbindingen van danburiet
12. Kristallijne Licht Bewustzijn van witte calciet

uitgebreide info per workshop, data en investering in je Zelf vind je nu op:
http://www.apofyliet.nl/kristalopleiding.html

Meer informatie vind je onder het programma van dit opleidingstraject op de website!

 

Workshop data:

12 dagen eendags workshops, voor data zie website!

Tijden: van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

 

Investering in je Zelf:  € 122,- per workshop/per persoon

Incl. Koffie, thee, soep, versnaperingen, lesmaterialen.

(Prijswijziging i.v.m. verhoogde BTW sinds oktober 2012)

 

Aanmeldingen en/of meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Nieuwe Ascensie & Activatie workshops voor de tweede helft van 2012:

Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande (nieuwe) workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

  Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

                     Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (12-12-‘12) waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zullen komen, vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dagen vind je terug in de nieuwe activiteiten agenda!

De eerst volgende los te volgen Portaal dag zal plaats vinden op 1 november (het 1-11-12 portaal) en 29 november (tweede 11-11-12 portaal)

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

 

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

           

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                            Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

 

 

Eindelijk zijn er weer heel veel nieuwe Meester kristallen en andere healingtools van hoge frequentie en met krachtige ondersteuning voor de Ascensieprocessen van deze tijd gearriveerd.

 

Het gehele aanbod vind je op de website of (live) in de Ascension shop!

(Zie http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

 

Nieuwe hoog frequente healingtools & aanbiedingen

 

Een immens krachtige ondersteuning naar embodyment van je Hoger Bewustzijn in je lichaam, voor deze tijd:

 

Osirion- Holy Water

 

Spray 2 ml € 2,-

Spray 5 ml € 5,-

Spray 12 ml in plastic penvormige verpakking met clip € 12,-

Spray luxe verpakking  12 ml € 13,-

Extreme krachtig. DNA en cellulaire diepte zuivering, activatie en initiatie. Diep ontwaken van je cellulair en DNA geheugen en activatie van je Hoger Bewustzijn in je embodyment.

Belangrijk: goede aarding is vereist, want deze frequenties maken tot in de diepte, ook fysiek, heel erg veel oude energie en patronen los voor zuivering!!!

NIET om in te nemen!!!

Om in je aura te sprayen, in je woonruimte/meditatie ruimte. Bij je dragen, vast te houden tijdens meditatie, etc.

 

Frequenties en herkomst van dit Heilige Water:

Dit Heilige water is afkomstig vanuit het Osirion (Abydos, Egypte. Een oer oude tempel en pelgrimsplaats van zelfs al voor de dynastieke periodes in antiek Khemit (Egypte). Deze Oer Heilige Plaats is een van de weinige plaatsen ter wereld waar zich de Oorspronkelijke Flower of Life afbeeldingen (volledig) bevinden.

 

De Flower of Life symboliek vertaald de schepping op zich, omdat het symbolisch uitgebeeld is als bloem van een vruchtboom. Deze bloem draagt het zaad in zich, dat wanneer het de juiste voedingsbodem vindt, opnieuw kan uitgroeien tot een boom. Dit vertolkt ook de Oneindigheid en Creatieve Schepping die ieder in zich draagt.

In de Flower of Life ligt alle Geometrie van waaruit de schepping opgebouwd vervat. Dat betekend dat het de Oorspronkelijke Geometrieën en Blauwdrukken van onze Hoogste Staat van Zijn  bevat welke in onze multidimensionale structuren vanuit onze Descentie vanuit de Bron vervormd geraakt zijn doordat we ons in steeds diepere velden van Dualiteit en Afgescheidenheid zijn gaan bevinden, door steeds diepere/lagere dimensies van Zijn heen. Met als resultaat dat we vanuit ons 3D Bewustzijn weer terug mogen gaan groeien en bewust worden van onze Totale Oorspronkelijke Zijnsstaat. En waardoor we gaandeweg in het Pad van Ascensie weer in staat zullen zijn onze Oorspronkelijke Blauwdrukken weer in alle Multidimensionale velden die wij zijn te herstellen en verbinden aan elkaar, waardoor we in de volledige Belichaming kunnen komen van ons overkoepelend 13D Bewustzijn of Monadisch Zelf, waarbij alle onderliggende 12 dimensies incl. het overkoepelend 13-voudig Bewustzijnsveld ook in 3D belichaamd zullen gaan worden.

De Flower of Life is onze ‘Reminder’ aan onze eigen Creatiekracht en dit Scheppingsplan wat wij vanuit het Bron Bewustzijn aan de start van de schepping en afsplitsing gecreëerd hebben. De Flower of life draagt al deze Scheppings Coderingen in zich en helpt ons op steeds dieper dimensies van zijn steeds dieper onze afgescheiden, vervormde, beschadigde structuren te herstellen opdat we steeds dieper ontwaken uit de onbewuste staat van zijn waarin we in de afdaling van dimensies verstrikt geraakt zijn.

Het Heilige water van het Osirion is afkomstig van een ondergrondse stroom uit de Oer-Nijl en ijs- en ijs-koud. Maar doordat het doorlopend door de tempel stroomt (en water heel makkelijk energie en frequenties overneemt en overdraagt, water is een snelle geleider en versterker van frequenties) is het water van deze Heilige Bron bijzonder krachtig en volledig ge-finetuned op de frequenties van deze Heilige oeroude plaats.

Het water draagt daarmee dan ook o.a. al die mogelijkheden en Scheppingscoderingen in zich van de Flower of Life. Het water bevat daarmee ongekende coderingen en mogelijkheden om naast activaties, zuivering en diepe bewustwording op allerhande Multidimensionale levels van Bewustzijn te werken, ook de coderingen en energie om op diep cellulair level energetische en fysieke zuiveringen in gang te zetten en neemt daarbij ook je DNA mee. Dat betekend dat het diep en sterk openend werkt op alles wat niet in balans is, versluiert is, beschadigd is geraakt in die aspecten van Zijn waarin je gedescendeerd bent van je eigen Bron of Zijn. Het water draagt deze frequenties direct en ongeremd over op jouw eigen energie, Bewustzijn en fysieke systeem en dat betekend dat je direct krachtige reacties zult kunnen gaan ervaren. Schoning, zuivering, opening van Bewustzijn of oude pijnvelden en onbalans, activatie van je eigen Multidimensionaal Bewustzijn zelfs tot in celniveau en DNA structuren zullen plaats vinden.

Herstel van Oorspronkelijk celbewustzijn, DNA activaties, energetisch kom je in een immense verruiming van eigen Bewustzijn en immense verstilling van het Zijn terecht. Maar dat gebeurd niet alleen energetisch, het is ook sterk voelbaar in je fysieke systemen.

De kracht van water (vrouwelijk) gaat vloeibaar samen met de mannelijke kracht van het gebied/de tempel. Het verbind dus op een natuurlijke vloeibare wijze ook mannelijke en vrouwelijke aspecten in jou.

De frequenties van Osiris (de oprijzende Kracht van Ascensie) en de Flower of Life (Goddelijke Creatie in Oorspronkelijke Blauwdruk) zullen door de waterfrequenties direct gelinkt worden en binnenkomen in je systemen.

Des te bewuster je dus al bent, des te meer oude ballast al geschoond is, des te beter zal je systeem deze frequenties kunnen hanteren.

Maar daarnaast herbergt deze bijzondere uiterst krachtige Heilige Plaats (en dus ook het water) nog vele andere mysteriën, frequenties en verbindingen.

Deze plek is o.a. het mannelijk hartchakra van Egypte en al vanuit de oeroude tijden bekend als Heilige Plaats van grote Kracht en draagt daarmee ook de verbindingen naar de Gouden Tijdperken, vele verschillende Neteru (‘Goden en Godinnen’ die simpelweg vertaald aspecten van het Goddelijke in ons ook weer vertegenwoordigen).

Ook is het mannelijk hart chakra via de Oer-Nijl verbonden met het Heilige Water van o.a. het vrouwelijk Hartchakra van Egypte, de Hathor Temple in Dendera, en vele andere krachtplaatsen. Het draagt dus in potentie ook al deze diep helende frequenties in zich mee. En in feite nog heel veel meer dan dat. Er valt nog heel veel meer over de mogelijkheden, energie, helende potentie en coderingen van dit water te zeggen, maar de eigen ervaring verteld je wat het specifiek voor jou kan doen!

Leuk weetje is dat wanneer mensen vanuit de lokale village problemen of kwalen van welke aard dan ook hebben, dat ook zij naar het Osirion gaan voor genezing en heling. ( Al heeft dat niets met hun geloof, veelal islam, te maken!)

© Willemien Timmer september 2012

 

Zeer zachte hoge frequenties voor prachtige groei in deze tijd:

 

Devine Child Frequencies: Angel aura

Prijs per stuk € 19,-

Kenmerken: Angel aura is een combinatie-kristal  van bergkristal welke onder hoge druk in een chemisch proces versmolten is met platina en zilver. Dat betekend dat het de combinatie frequenties van deze 3 elementen in zich draagt en gezamenlijk als een geheel uitstraalt. (Holy Trinity in Oneness!!)

Het uiterlijk biedt een helder transparant kristal (soms met natuurlijke inwendige breuklijntjes) en een bijna olieachtige schittering in alle kleuren van de regenboog. (op de foto slechts een klein beetje zichtbaar!)

Hoogwaardige kwaliteit kristallen en weinig voorkomend!

Korte reading op deze kristallen, afgestemd op de frequenties van en ondersteuning voor deze tijd:

De zeer zachte, ijle, verfijnde frequenties van deze kristallen dragen een diepe verfijning en intense schoonheid met zich mee. Deze frequenties, die werkelijk van een magische aard aanvoelen activeren stap voor stap steeds dieper de velden van je innerlijk kind, Kosmisch innerlijk kind en uiteindelijk je Devine Child frequenties, je Goddelijk Innerlijk kind zogezegd die van een enorme puurheid, onschuld, openheid en ongeremdheid is. Deze Devine Child Frequencies die nu pas weer toegankelijk zijn om te gaan ontwaken, ervaren en belichamen zijn van een Goddelijke Orde en in die zin niet terug te herleiden naar het innerlijk kind zoals de meeste mensen deze kennen, omdat het daarbij gaat om kwetsuren en littekenvelden vanuit het kind-zijn. De Devine Child Frequencies zijn net als het Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijke veld een overkoepelend Bewustzijn welke Goddelijke Kwaliteiten en specifieke Blauwdrukken van je Zijn in zich draagt. Het omvat een volledig Goddelijk Perspectief en reikwijdte in inzicht, juist vanuit de puurheid en onschuld, maar ook een immens veld van Devine Love, Devine Joy en Creatie kracht.

Met de mogelijkheid tot het dieper ontwaken van deze Goddelijke Velden in jou dankzij alle trillingsverhogingen in het nu en de activaties van september 2012 die deze portalen weer geopend hebben, komen nu deze kristalfrequenties sterk naar voren in deze zelfde trillingen en bewustzijnslagen. Dat betekend dat deze kristallen in het nu gecreëerd zijn om juist in deze fase van het Ascensie proces deze fase van ontwaken te ondersteunen in jouw Bewustzijn. En je dus te ondersteunen, bekrachtigen, dieper te helen, activeren of tot bewustzijn te brengen welke ballast, versluieringen of pijnlagen in je Multidimensionaal Potentieel de volledige beleving en belichaming van jouw Devine Child Frequencies in de weg staat.

Met uiterst verfijnde, liefdevolle kracht en uiterst hoge trillingen (veelal vergeleken met Engelen trillingen, maar deze draag je ook in jouw Bewustzijn!) helpen deze krisallen je je weg te vinden in deze hoge en veelal nog onbekende resonantievelden van je Zelf. Opdat die versluieringen en onbewustzijn opgeruimd kunnen worden en er steeds weer een natuurlijke verbinding, doorstroom en embodyment van deze Goddelijke Kwaliteiten in jouw Bewustzijn hun plek weer in mogen gaan nemen.

Uiterst liefdevol, zacht en hoog frequent nieuwetijdskristal die aansluiting zal maken op waar jij staat in jouw processen van Ascensie!

© Willemien Timmer, september 2012

 

 

 

 

Flower of Life piramides (Kristalglas, met 24 karaat goud)

Keuze uit:  1 gouden Flower of Life in de bodem of 4 gouden Flowers of Life op de zijwanden van de piramide.

Prijs & afmetingen:           € 55,- Piramide 5 x 5 cm met 1 Flower of Life

                                   € 57,50 Piramide 5 x 5 cm met 4 Flowers of Life

                                    € 90,- Piramide 7,5 x 7,5 cm met 1 gouden Flower of Life

Enkele op voorraad, verder op bestelling leverbaar! (ook grotere formaten)

Materiaal: Kristalglas, met 24 karaat goud (Flower of life symbool), met de hand gemaakt.

Flowers of Life zitten in het kristalglas verwerkt (niet er op geplakt als sticker) en zijn gemaakt van 24 karaats goud.

Het glas is van een hoogwaardige kwaliteit en een krachtige geleider van de piramide en Flower of Life frequenties. Zeer krachtig Ascension tool voor meditatie, healingwerk, frequentieverhoging in ruimtes.

 

 Piramide met 1 Flower of Life

 

Piramide met 4 Flowers of Life (aan elke zijde een)

 

 

Cheops Piramide maten (juiste verhouding) 7,2 x 7,2 cm met 1 Flower of Life van 24 karaat goud.

Prijs € 111,-

 

 

 

Opruimingsaanbieding laagste prijzen:        (zolang de voorraad strekt!)

Flower of life verzilverd 3 cm van € 29,- nu voor € 22,-  (nog 3 stuks op voorraad!)

 

   Flower of Life stickers

Kenmerken:  Diverse formaten,  goudkleurige Flowers of Life op doorzichtige folie

(Lastig mooi op de foto te zetten maar ze zijn van een prachtige kwaliteit!!)

Gebruik: ter energetisering van bijvoorbeeld water (op kan of glas), om op het raam te plakken, op je telefoon of op andere voorwerpen om de energie van Heelheid en de Geometrie van de Oorspronkelijke Schepping er doorheen te laten stromen/stralen. (ontstoring ook van disharmonieuze energie). Bekrachtigd en versterkt de natuurlijke energie stroom, brengt krachtige healing en herstructurering naar Heelheid teweeg vanuit de natuurlijke Universele structuren van de Flower of Life.

Voor allerhande doeleinden in te zetten!

Afmetingen:                                               prijs:             

Doorsnede 3 cm, prijs per stuk             € 0,55                                   zilver of goud

Doorsnede 5 cm, prijs per stuk             € 1,55                                   zilver of goud

Doorsnede 7,5 cm, prijs per stuk         € 2,-                           goud

Doorsnede 9 cm, prijs per stuk             € 2,50                                   goud

Doorsnede 20,5 cm, prijs per stuk      € 7,50                                   goud

Doorsnede 27 cm, wanddecoratie      € 37,50                               

Doorsnede 55 cm wanddecoratie       € 55,-

 

Kaart plus envelop:

Mini kaart Flower of Life, (wit-gud of goud-goud)                              € 1,75

Flower of Life dubbel kaartroot  (wit-goud, goud-goud of blauw-goud)    € 3,50

 

Venus Bloem hanger (Zilver met saffier)

Prijs € 55,-

Op voorraad: nog 1 stuks

Kenmerken: hoogwaardige kwaliteit zilver en gefacetteerde saffier

Symboliek:

Liefde, harmonie, schoonheid.

De Venusbloem beeld de ‘dans’ van Venus met de aarde uit, de baan die deze planeten samen  maken om de zon. Door deze beweging door het Universum van 2 ‘wezens’(planeten) wordt de verbinding tussen polariteiten en de illusie van afgescheidenheid onderling meer en meer doorgrond en doorzien.

De verbinding met Venus, en dus met de hoge 4D frequentie van onvoorwaardelijke Liefde, toewijding, overgave, acceptatie en  compassie helpen in je Zelf dieper en dieper de illusie van Separation te doorzien en laten je voelen hoe alles met alles verbonden is. In jou en buiten jou. En laat zien wat een prachtige dans van hereniging in je Zelf voor patronen in de wereld en het Universum achterlaat.

De saffier in diep roze/paarsige tint brengt de frequenties van Devine Love of Creation dieper binnen, waardoor je in staat bent om vanuit de ‘ogen van je hart’ je Zelf dieper en dieper te omarmen.

© Willemien Timmer, sept. 2012

 

Lemniscaat hanger (incl ketting, zilver)

Prijs € 70,-

Op voorraad: nog 1 stuks

Kenmerken: hoogwaardige kwaliteit zilver incl. ketting van hoogwaardige kwaliteit zilver.

Symboliek:

De Lemniscaat staat symbool voor de Oneindigheid en tegelijkertijd de Kosmische Balans die alle polariteiten met elkaar verbind en balanceert, uitlijnt en verbonden houdt. Het laat zien dat elke polariteit in feite een illusie is daar alles verbonden is met elkaar, ook in ons. De Mannelijke en Vrouwelijke frequenties worden dieper met elkaar gebalanceerd en uitgelijnd zodat deze dieper met elkaar kunnen versmelten (Sacred Reunion of Heilig Huwelijk) waarmee steeds meer polariteit en dualiteit in je Zelf op kan lossen en er steeds meer volledig Eenheids Bewustzijn, en dus Oneindigheid van Zijn, kan wakker worden in je Zijn.

Naarmate steeds meer lagen polariteit en dualiteit oplossen stap je dieper en dieper in je eigen Ascensie en Androgyniteit. Waarin je vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, wijds geopend Multidimensionaal Bewustzijn en volledig vanuit je Zijn zult kunnen Zijn wie je Werkelijk Bent.

© Willemien Timmer, sept. 2012

 

 

 

 

Cosmic Activators / Awakeners

 

Glashangers gevuld met hoogfrequente materialen, zoals Egyptische witte albast, zand van hoogenergetische Multidimensionale Portalen en Krachtplaatsen, Egyptische essences.

 

Cosmic Awakener/activator Egyptische Witte Albast

Prijs: Aanbieding t/m eind november van € 9,99 nu voor € 4,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met mini stukjes witte Egyptische albast, die de oer-oude energie draagt van het oude Thebe, het gebied waar het vandaan komt.

Werking: Deze witte albast komt uit het Thebaanse gebergte, dat gebied rondom het oude Thebe (huidige Luxor) waar al vele duizenden jaren het grootste gedeelte van de antiek Egyptische beschaving zich gesetteld heeft en welke nu nog een steeds een waar openlucht museum is aan heilige tempels en krachtplaatsen. De frequenties van dit gebied en (uit)gedragen door deze witte albast zijn van een uitermate hoge energetische frequentie en dragen diverse coderingen tot Ontwaken in zich. De witte frequenties van deze albast soort (die relatief veel minder voor komt dan de gele albast) is van een heel zuivere aard en hoge trilling. De oer-frequenties van het gebied stralen makkelijk en vloeiend door deze mini kristalletjes heen en omringen en doordringen je met een krachtig zuiverende frequentie. Deze Activator en Awakener werkt nauw samen ook met de frequenties van Serapis Bey voor zuivering en trillingsverhoging, maar reikt daarnaast aan ieder op zich aansluitende coderingen van uit het Gouden Egyptische Bewustzijn aan. Coderingen of energieën die je helpen dieper te ontwaken in jouw unieke Zijn, vanuit de hoogste Zuiverheid en Integriteit.

 

 

Cosmic Awakener/activator Sacred Reunion Isis-Osiris

Prijs: Aanbieding t/m eind november van € 9,99 nu voor € 4,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met zeer hoogfrequent zand van een Heilige plaats in Egypte, die een krachtig Multidimensionaal portaal is in het hart van Egypte.

Werking: de frequenties waarvan dit zand de drager is zijn afkomstig van een uitermate Heilige natuurlijke plaats in het hart van Egypte, welke een krachtig natuurlijk Multidimensionaal Vrouwelijk (Isis) Portaal welke amper tot nooit betreden wordt. De frequenties zijn dermate hoog van dit gebied dat het zichzelf beschermd tegen betreding totdat de juiste Devine Timing daar is. Slechts eenmaal werd ons (Goddelijke) toestemming verleend dit gebied (welke werkelijk voelt als de baarmoeder van Isis zelf) te betreden, en dat was voor een zeer specifieke gebeurtenis, namelijk het doortrekken van de Ascensielijnen van en tot activatie brengen van het Heilig Huwelijk van Isis en Osiris. Dit ten behoeve van het Grote Geheel, waarmee de mogelijkheid tot het binnen gaan treden in je eigen Heilig Huwelijk geactiveerd werd vanuit de Kosmische Velden, in de aardse Ascensielijnen en daarmee  mogelijk gemaakt werd op aarde.

Deze Cosmic Activator and Awakener draagt dus de Heilige Coderingen van het Heilig Huwelijk welke jouw Bewustzijn aanzet dieper de versnelling in te gaan om alle dualiteit en polariteit van je eigen Bewustzijn met elkaar in balans te brengen, het innerlijk Heilig Huwelijk in je eigen Zijn binnen te gaan brengen. Diepgaande balancering, opening van diep onbewuste lagen, herstel van littekenvelden in mannelijke en vrouwelijke overkoepelende velden en ultieme diepgang van processen op weg naar Reunion met je eigen I AM worden in gang gezet. Voor ieder zal het zeer persoonlijke eigen initiaties, activaties en healingen aan gaan reiken, die afgestemd zijn op jouw Zielsevolutie en Ascension Plan.

Naast het feit dat dit zand drager is van deze krachtige heilige frequenties, schijnt het zand ook mineralogisch gezien bijzonder helend te zijn (geen wonder als het van zo’n hoog energetisch gebied komt).

 

Cosmic Awakener/activator Sacred Waters - Osirion

 

Prijs: Aanbieding t/m eind november van € 9,99 nu voor € 4,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met zeer hoogfrequent zand uit het Osirion welke volledig ondergedompeld en geïnitieerd zijn  geweest in het heilige water van het Osirion (Abydos), het Mannelijk Hartchakra van Egypte en de Heiligste en meest hoog frequente plaats van Egypte. De plek waar de Flower of Life gevonden is!

Werking: Het zand in deze hanger komt uit de meest krachtige plek in het Mannelijk Hart van Egypte, uit het Osirion, daar waar de Oorspronkelijke Flower of Life nog altijd te vinden is. Doordat het Heilige water van de Oer Nijl nog altijd door deze tempel heen stroomt en vaak in hoogte wisselt (door natuurlijke waterstand die varieert) is het zand op een natuurlijke manier voor perioden ondergedompeld geweest in het water wat de Heilige Coderingen van deze plek volledig in zich draagt. Deze zeer krachtige frequenties, gewijd aan de Osiris Bewustzijnsvelden brengen een diep initiatie en activatie proces op gang die je dieper en dieper helpt oprijzen in je eigen I AM Bewustzijn. De coderingen van het zand van deze Heilige Krachtplaats als ook de daarmee gemengde watercoderingen van deze plek dragen krachtige mogelijkheden in zich voor cellulaire en DNA activering van je eigen Licht. En dragen derhalve mee aan het werkelijk in embodyment doen ontwaken in 3D van je I Am Bewustzijn. Deze Awakener en Activator kan zeer diepe DNA en cel-healingen binnen brengen in je groei, die alle oude ballast en versluiering die tot in je cellen gecodeerd zit, openen en helen, herstellen in de Oorspronkelijke Blauwdruk van je Zijn.

Daarnaast neemt het alle verbindingen mee die jij in alle lagen van je Wezen draagt, en zo ook in je celbewustzijn, dus ook karmische en genetische verbindingen die gezuiverd en geheeld mogen worden in jouw systemen.

Eer krachtige Awakener en Activator, die wel een stevige aarding vereist en zeer zeker de bereidheid vraagt om echt tot het uiterste van je eigen Ontwaken te willen gaan!

 

Cosmic Awakener/activator Hathor Healing

Prijs: Aanbieding t/m eind november van € 9,99 nu voor € 4,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met zeer hoogfrequent zand van de Hathor Tempel te Dendera, in combinatie met een klein laserwand kristal.

Werking: Deze hanger bevat gecombineerde frequenties die de hanger een heel zachte vrouwelijke en toch stevige frequentie meegeven, welke het in jouw Bewustzijn en energie brengt. Het Hathor Bewustzijn vis de frequenties van het zand uit de Hathor tempel brengt je in een diepe afstemming op je eigen Vrouwelijk Zijn waar het de diepte littekens en Zielentrauma’s kan gaan aanpakken om te helen. De frequenties van de Hathors als ook van de mini laserwand bieden een diepe helende werking aan vol verzachting, troost en ondersteuning. Maar reiken daarnaast zeer vreugdevolle, speelse frequenties in alle kleurschakeringen aan. Juist de combinatie van de zandfrequenties met dit laserwand kristal, beide volledig afgestemd op en samenwerkend met het Hathor Bewustzijn brengen je in een diepe connectie met je eigen Hathorkwaliteiten zoals healing, helend vermogen, speelsheid, beweging, zang, dans, creativiteit, Vrouwelijke kwaliteiten en energie, etc.

 

Cosmic Awakener/activator Grounding

Prijs: Aanbieding t/m eind november van € 9,99 nu voor € 4,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met zeer hoogfrequente hematietkristallen die diverse activatie en initiatie reizen mee hebben gewerkt op diverse Heilige plaatsen in Egypte, en hebben bijgedragen aan het verankeren en activeren van een Multidimensionale instroom van Goddelijk Licht in aarding. (Helpt je dieper en dieper in embodyment te komen!)

Werking: deze Awakener en Activator reikt je een diepgewortelde ankering en aarding aan, welke noodzakelijk is om steeds hogere frequenties van je Zijn te openen, verkennen, her-inneren en te integreren. Juist doordat deze kristalletjes actief hebben bijgedragen en samengewerkt tijdens diverse activaties van Heilige plaatsen en Ascensielijnen, bieden zij daarvoor een extra krachtige ondersteuning. Omdat ze naast de aardende energie ook de sterk openende, verheffende energieën van de Krachtplaatsen in zich opgenomen hebben. Hiermee krijg je een prachtige gebalanceerde frequentie van hemel en aarde verbinding in gelijkwaardigheid. Want daar waar jij je Zijn dieper kunt ankeren, daar kun je gelijkwaardig je Bewustzijn ook verder/hoger openen. Krachtige ondersteuning in deze tijd om in het centrum van je Kracht en uitlijning te gaan/blijven staan.

 

 

Op aanvraag ook mogelijk met andere zand-frequenties van de Cosmic Balancers !!!

(zie Ascension shop voor de mogelijkheden en verschillende zand-frequenties!)

 

 

Aanbieding:                                             augustus/september 2012

 

Ascension Diamond Cosmic Balancers i.p.v. € 15,55 nu voor € 9,99

(hangers in diamant vorm in diverse kleuren gevuld met hoogfrequent zand van diverse Heilige Plaatsen!)

 

Foto:

Artikel code: Ascension Diamond Cosmic Balancer 001

Prijs: € 15,55                               

Aantal: voldoende voorraad

Leverbaar in: geel, groen, blauw, roze, violet en transparant/wit.

Geef bij bestelling je voorkeur aan!

Afmetingen: ongeveer 2 cm lang

Kenmerken: Glazen hanger met zilveren hangoog in de vorm van een diamant met Egyptisch tempelzand naar keuze. Voor persoonlijke ondersteuning, bekrachtiging en healing van de krachtplaatsen van Egypte. Zie verder bovenstaande tekst.

Glas is een krachtige geleider die de frequenties overneemt en versterkt uitstraalt.

 

Voor de specifieke frequenties en ondersteuning van de diverse Heilige Plaatsen zie rechtstreekse link:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopegyptebalancer2010.htm

 

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

November 2012

 

 

 

 

 

 

Dond 1 nov

10.00-16.30 uur

1-11-12 Portaal

 

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijd. 2 nov 2012

Rainbow Light 2012 Master Group

 

Workshop 13 & afsluiting: De wit-Gouden en Diamant straal en 13D Bewustzijn

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

3 en 4 nov 2012

Master Group 2012

Workshop 11 Activatie van je Lichtlichamen en Kosmisch Erfgoed ( 9D t/m 12D)

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

8 t/m 15 nov

Egypte reis rondom 11-11-’12 portaal en 12-11-12 portaal

 

11-11-12 Twinrays attracting point for total ascension/ opening codes and deep awakening your consciousness to road of the galactic heart

12-11-12 activation the 12 dimensions of your being in preparation to the alignment with the Galactic Heart

 

(groep is al vol!)

 

 

 

 

 

 

24 en 25 nov 2012

Wijziging!

Verdiepingsworkshops

Lichtwerkopleiding 9

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Dond 29 nov

10.00-16.30 uur

(2-de) 11-11-’12 Portaal. Verdieping in activaties!

11-11-12 Twinrays attracting point for total ascension/ opening codes and deep awakening your consciousness to road of the galactic heart

 

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

 

December 2012

 

 

 

 

 

 

1 en 2 dec 2012

Master Group 2012

Workshop 12 Activatie van je 13-voudig Bewustzijn en Solar Merkivah activatie

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

5-14 dec

 

Praktijk Apofyliet gesloten

12-12-12 Portaal Planetaire activaties

 

 

 

 

 

 

 

15 en 16 dec 2012

Master Group 2012

Workshop 13  workshop 13: The Language of Light / Het  Solaire Erfgoed

(optioneel! Bij voldoende belangstelling!

 In overleg met elkaar! )

 

(groep is al vol!)

 

 

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dond 20 en vrij 21 dec ‘12

De lang verwachte ultieme Sterren Portalen

 

20-12-2012 frequenties…voorbereiding op de planetaire uitlijning van het Galactisch Hart

 

21-12-‘12 Portaal:

Planetaire uitlijning met het Galactisch Hart op 21-12-’12

 

Total balancing of the Devine Trinity inside. Male and female will be in their 12D frequencies balanced and aligned with the 9D Galactic Heart of Creation. Which will be the Sacred Marriage/Reunion in total mirroring both male/female sides of you. New point/start of remembering your Creative Forces from the balance and alignment within. Meesterschap op 12D kan geboren worden en je kunt je eigen 13D overkoepelend Bewustzijn weer ‘betreden’ (op jouw Devine Timing!)

 

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

zat 22 en zon 23 dec 2012

wijziging!

Verdiepingsworkshops

Lichtwerkopleiding 10

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel veel meer

Workshops vind je op de website!!!

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J