Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Wat gebeurd er een hoop in deze periode zeg. Het is bijna niet bij te benen, zowel de hoogte als de diepte in. Deze periode kenmerkt zich opnieuw door een serie bijzondere shifts en trilling verhogende momenten.  Die naast vele uitdagingen ook, in mijn geval een immense stroming van inspiratie hebben gebracht. Waarmee ik ook heel blij in deze nieuwsbrief vast een paar nieuwe aankondigingen kan doen!

Opnieuw een nieuwsbrief die gezien de drukte even op zich liet wachten, maar die weer boordevol nieuwe mogelijkheden staat. Ik hoop dat je er weer van mag genieten.

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits  weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

                                     

 

 

*Wist je dat?

*Praktijk mededelingen & website updates

*Vooraankondigingen: Een nieuwe Geboorte!

*In the spotlight: nieuwe versie Flower of Life 2013

*Nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen  bij Praktijk Apofyliet

*Artikel:  Ontwaken in de nieuwe tijd (deel 5)

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2013

*Heel veel kristal aanbiedingen in de Ascension/Kristal Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

 

*Helaas heb ik de afgelopen periode met regelmaat problemen gehad met verzenden en ontvangen van email waardoor ik helaas niet altijd even snel kon reageren mail. Waarvoor mijn excuses!!

Op andere momenten ontving ik zoveel mail dat ik niet altijd even vlot kon reageren daardoor en of vanwege de vele projecten waar ik momenteel druk mee aan het werk ben. Dus mocht het even duren voor je iets van me terug hoort, bij voorbaat mijn excuses en ik doe mijn best alles zo spoedig mogelijk te beantwoorden!

Geen idee wat er exact aan de hand was, want zelfs de provider kon niets vinden.

       

*Er is weer ruimte voor aanvragen van nieuwe mini-consulten met de Ancient Khemitian Cards die ik ontworpen heb vanuit inspiratie. Meer informatie daar over vind je onder de volgende link:

 http://www.apofyliet.nl/inzconsult.html

 

*Alle prijzen van Praktijk Apofyliet, genoemd in mail, nieuwsbrief en website zijn inclusief BTW.

 

*Praktijk Apofyliet op 1 januari 2014 haar 10-jarig jubileum viert!!! Dan gaan we letterlijk  knallend het nieuwe jaar straks in!

                        

 

 

 

 

*Afgelopen zomer ben ik een grote opruimingsactie via Facebook gestart van de voorraad kristallen! Meer informatie vind je verderop in de nieuwsbrief en op de praktijk Apofyliet pagina op facebook!! Grootste kortingen, soms tot wel 50%!! Geldig zolang de voorraad strekt!!!

Er staan al vele kristallen op facebook, maar er volgen binnenkort nog meer! Deze aanbiedingen vind je nu ook in de nieuwsbrief!

Via de facebook pagina vind je altijd up to date informatie, aanbiedingen, nieuwe producten en informatie over de energieën van deze tijd!! (Tussentijds dus op de hoogte blijven van wat gaande is, buiten de nieuwsbrieven om!)

 

 

*Gezien de steeds wisselende energie Flow en steeds verder verhogende frequenties van deze tijd is het steeds moeilijker ver vooruit te plannen wat betreft workshops die exact aansluiten bij de energieën van het moment, daarom is het vooralsnog steeds een planning van enkele maanden vooruit wat betreft de los te volgen workshops.  Om de frequenties zo up to date mogelijk af te stemmen en uit te lijnen op de energie en processen van dat moment.

De nieuwe activiteitenagenda van komende periode vind je  terug in de nieuwsbrief en op de website(activiteitenagenda).

 

 

*Wat ik eigenlijk nooit doe, bij deze dus wel, en eenmalig: een aantal nieuwe schedels van serieuze Caretakers  die een nieuw thuis zoeken, mogen via Praktijk Apofyliet de wijde wereld in, op zoek naar hun nieuwe Thuis.

Enkele schedels die niet de zogeheten bezieling dragen, maar wel volledig krachtig opgeladen zijn met liefdevolle helende krachten van het Kristalwezen zelf, die in deze schedels volledig tot hun recht komt en tot bloei gebracht is door voorgaande Caretakers.

Ook deze krachtige maatjes kunnen je prachtig bijstaan in je eigen groei en bieden stuk voor stuk hun liefdevolle healing aan, voor wie zich daartoe geroepen voelt.

De meeste van deze schedels staan hier al meerdere jaren en zijn dus ook volledig opgenomen geweest in (de energie van) het team van kristallen schedels waar ik mee mag werken.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

Op dit moment zijn er ook nog  een paar eigen schedels uit mijn ‘samenwerkend team’, die klaar zijn om te vertrekken en die zich hebben aangemeld om te vertrekken. Deze schedels hebben gedurende meerdere jaren in ‘mijn team’ samen gewerkt, en zijn daardoor krachtig werkzaam en hebben reeds vele verbindingen open staan.

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

 

 

 

 

 

                                               Een nieuwe Geboorte!

 

Prachtig! Exact de dag voor de nieuwe shift in nieuwe geboorte van de nieuwe aarde energie (zie artikel in deze nieuwsbrief) is mijn nieuwe boek volledig afgerond!

In een razend tempo van 7 weken schrijven en 2 weken waarin 4 correctierondes plaats vonden. (in totaal dus 9 weken! Precies passend in deze maand 9 van het jaar 2013 ).

Ook prachtig zo in de laatste maanden van het 9-de jaar waarin ik mijn werk en bijdrage via Praktijk Apofyliet in de wereld mag brengen.

Op dit moment ben ik druk doende met degene die het voor me gaat uitgeven en drukken, om de laatste puntjes op de i te gaan zetten. En spoedig zal het nieuwe boek dan daadwerkelijk in productie gaan. Waarmee deze hopelijk binnen nu en enkele weken daadwerkelijk uit de drukpersen geboren kan worden!

Tot op dit moment houdt ik het even spannend waar het over gaat, dus jullie geduld wordt nog even op de proef gesteld J

Binnen nu en enkele weken kun je in elk geval een nieuwe mail verwachten waarin daar meer informatie over wordt gegeven, in de vorm van een eerste introductie van de ‘nieuwe geboorte’ in een feestelijke presentatie-dag bij Praktijk Apofyliet.

Tot aan deze dag aan toe blijft het allemaal nog even een verrassing!

En er is meer…..

 

Het is een Tweeling!

 

Zoals sommigen van jullie via internet (facebook) al aan alle updates hebben kunnen volgen, is er vanuit de gigantische stroming aan inspiratie, op gang gebracht door het uiteindelijke schrijven van het lang verwachte boek, een dubbele stroming op gang gekomen. Een tweede project is daarmee ook direct in een creatie en geboorte proces terecht gekomen…. En sneller dan verwacht, ook afgerond. Ook voor dit project, wat ik nog even helemaal niet verklap, worden nu de puntjes op de i gezet en naar een afronding gebracht.

Dat betekend dat er niet alleen mijn nieuwe boek maar ook nog iets anders gepresenteerd gaat worden op deze feestelijke presentatie dag!

 

 

 

Feestelijke presentatie-dag

 

Met een feestelijke presentatie  hoop ik,  voor hen die daar zin in hebben, een feestje te vieren omtrent deze geboorte! Er zal naast een presentatie en onthulling van het boek en het tweede ‘project’ tegelijkertijd gelegenheid zijn voor een plezierig samen zijn. Ontmoeten, delen, gezelligheid, het leven vieren, met een hapje en een drankje.

Lijkt mij een mooie introductie en kennismaking of wederontmoeting met elkaar, en een feestje op zich waard!

 

Zodra ik meer weet, over de datum waarop alles daarvoor gereed is, hoor je dat van mij, binnen nu en enkele weken!

 

 

 

 

 

 

In the Spotlight : Flower of Life nieuwe stijl 2013

                              

Flower of Life hanger van zilver, ingelegd met zirkoon voor een diamant frequentie

 

Nieuw bij Praktijk Apofyliet is een Flower of Life uitvoering van een prachtige kwaliteit hoogwaardig 925 zilver, met ingelegde zirkoon steentjes die een prachtige subtiele diamantachtige fonkeling en frequentie meegeven.

Een Krachtig healingtool en tevens mooi sieraad die een zeer verfijnde energiefrequentie met zich mee brengt. Naast de ‘algemene’ krachtige geometrie en daarin gelegen helende vermogens, die diepgaand doorwerken op herstel van elke beschadigde geometrie in jouw Zijn, brengen de zirkonen juist de Kristallijne, diamanten frequenties terug in herinnering. Niet alleen in energetische lagen maar ook tot in het celbewustzijn. Waarbij deze dus een aansturing geven tot verfijnde en verdiepte zuivering en ontwaken in je eigen Goddelijke Licht, ook op het aardse niveau van mens-zijn. In feite pakt deze hanger alle lagen van je Multidimensionale Bewustzijn mee. En brengt je steeds dieper in de ervaring van je eigen Zijn als Kristallijn Goddelijk Wezen.

 

Bij bestelling ontvang je ook veel meer ‘algemene’ informatie over de werking en geometrie van de Flower of Life, evenals de frequenties die hier binnen werkzaam zijn vanuit activaties en initiaties, overgedragen ook op deze nieuwe Flowers of Life, van de Oorspronkelijke Flowers of Life in Abydos, Egypte.

 

Investering in je Zelf en in dit krachtige nieuwe tijds healingtool: € 55,- excl. Verzendkosten.

 

Voor meer info of bestellingen, mail me op info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen bij Praktijk  Apofyliet

 

 

*Oktober aanbieding voor uur-consulten: Afstandsconsulten:

In oktober geldt een speciale aanbieding van uur consulten, voor het eerst weer sinds vele jaren biedt ik de komende maand weer afstandsconsulten aan!

Aan de hand van je foto, geboortedatum en eventuele vraag/vragen.

 

Alle consulten omvatten een stuk reading, healing en activaties tegelijkertijd. Afgestemd op wie jij Bent en wat er vanuit je Zielsevolutie in het nu het meest aansluitend is. Afgestemd op je Multidimensionale Zijn, je Goddelijkheid en mens-zijn ineen.

Specifiek gericht op jouw unieke Ascensiepad, groei, uitdagingen, vragen en Meesterschapskwaliteiten. Welke uitdagingen, vraagstukken, taken en leerlessen daarin liggen en om meer inzicht in jouw unieke pad te krijgen. Volledig afgestemd op het nu en waar jij Bent in jouw Zielsevolutie.

 

Uitwisseling ter investering in je Zelf: € 55,- en je krijgt hiervoor niet alleen het consult maar ook een (uitgebreid) verslag daarvan per mail.

Voor aanvragen of meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

*Mini consulten in een nieuwe vorm: Khemitische Activatie Consulten

Kort persoonlijk consult op afstand aan de hand van de Khemitische kaarten set die ik zelf gecreëerd heb. Een oud Egyptische set die Universele Sleutels en coderingen in zich draagt, die diepgaand herinnert zijn en sleutels aanreiken voor de groei, ontwaken en bewustwording in het hier en nu.

 

Via deze kaartenset, in afstemming op jouw energie, zal ik een kaart trekken voor jouw proces in het nu. En vanuit dat energetische veld of die Universele Sleutel, zal een activatie van diezelfde Goddelijke Kwaliteiten in jouw Bewustzijn mogen worden doorgegeven.

Dat betekend een stuk activatie van nieuwe kwaliteiten van je eigen Goddelijke Zijn, die wordt gedownload of geactiveerd in je mens-zijn in het hier en nu. Dat kan een diepe healing op gang zetten om steeds dieper die kwaliteiten te herinneren en eigen te maken (tot belichaming te brengen) . het betekend het openen van velden of kwaliteiten die tot nu toe slechts gedeeltelijk ontwaakt waren of misschien nog geheel ‘sliepen’. En het betekend dus een aanzet in diepere groei, nieuwe stroming, nieuwe verheldering, nieuwe mogelijkheden. Een nieuwe stap voorwaarts in diepere bewustwording en herinnering aan wie je Bent en wat jij in huis hebt!

 

Een mini consult om juist weer grootse stappen voorwaarts te kunnen doen!

 

Het betreft hier een mini activatie consult, en dus ook een mini prijs als investering aan je Zelf:

€ 11,11 per persoon per activatie.

Inclusief korte mailing omtrent de beschrijving van de kaart, energieën, de activatie  en de Sleutel(s) van de geactiveerde kwaliteiten van het persoonlijke activatie consult.

 

Aanvragen kun je mailen naar info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

*Oud Egyptische (Khemitische) Activaties op afstand

 

                        

Na een aantal zeer krachtige activaties, vanuit het Khemitische (Oud Egyptische) veld, als sleutel naar de Universele Goddelijke Krachten in ons Zelf, staan er nog 2 van deze zeer krachtige oud Egyptische activaties in de planning:

 

De eerste is verzet van een eerdere datum, en nu verplaatst naar vrijdag 4 oktober van 20.00 uur. Dat is de Ankh – Key of Life activatie!

 

De volgende vind plaats op vrijdag 11 oktober van 20.00-20.30 uur, en is de Djed Activatie- The Resurrection of Being!

 

Investering in je Zelf bedraagt € 33,33 en je ontvangt na de activatie een uitgebreid verslag van de activatie per mail.

Aanmelden vooraf is gewenst en kan op info@praktijk-apofyliet.nl

 

(Meer informatie over deze Activaties vind je in de vorige nieuwsbrief, terug te vinden ook op de website www.apofyliet.nl )

 

 

*Afstand Blauwdruk Activaties, nieuwe data

 

                   

Nieuwe data en nieuwe Blauwdruk activaties: Persoonlijke Essentie Sleutels.

Tijdens deze activaties worden diverse coderingen geactiveerd en aangereikt in bewustzijn, om tot ontwaken te komen in je Zelf. Sleutels van groei die essentieel zijn voor jouw persoonlijke groeipad in het hier en nu. Sleutels dus die voor ieder anders kunnen zijn, afhankelijk van wie jij Bent en waar je staat op jouw pad van groei. Deze serie van 3 activaties reiken je stap voor stap immense verdiepte lagen binnen je Zelf aan en de juiste Sleutels om weer grootse stappen voorwaarts in je eigen Meesterschap en groei te gaan zetten.

 

14 okt van 20.00-20.30 uur: Persoonlijke Essentie Sleutels I

21 okt van 20.00-20.30 uur: Persoonlijke Essentie Sleutels II

28 okt van 20.00-20.30 uur: Persoonlijke Essentie Sleutels III

 

Investering in je Zelf: € 33,33 per persoon, per avond. Incl. verslag per mail.

Aanmelden vooraf is gewenst en kan op info@praktijk-apofyliet.nl

 

(Meer informatie over de Blauwdruk Activaties vind je in de vorige nieuwsbrief, terug te vinden ook op de website www.apofyliet.nl )

 

 

*De reis naar Binnen, de reis naar Huis

 

     

 

Speciale workshopdag  die in het teken staat van een dieper gaan begrijpen wat Ascensie nu precies inhoudt. Een dag met veel tekst en uitleg over het Ascensieproces in het algemeen, wereldwijde en  persoonlijke processen daar binnen, in antwoord op de vele vragen en onduidelijkheden die er zijn omtrent het pad van verlichting.

Er is alle gelegenheid tot vragen stellen, uitwisselen en delen, discussiëren met elkaar. Het is een dag die we met elkaar vorm geven aan de hand van vragen of energie die aan de orde komen.  Met de bedoeling een verhelderd beeld te krijgen voor wat Ascensie voor jou betekend, hoe jij en jouw leven daar in passen en om meer zicht te krijgen hoe jij in je Ascensie proces staat.

Er is geen beter of verder zijn dan een ander op dit pad, want ieder is exact daar waar hij of zij is, binnen de evolutie van het eigen Zijn. Het is essentieel hier een diepere feeling en ‘verstaan’ in te krijgen, wil je jouw weg zo bewust mogelijk gaan. En toch aansluiting weten te vinden met anderen.

Soms is het belangrijk om dieper te gaan verstaan waar velen in deze ‘wereld’ over spreken en hoe dat daadwerkelijk toegepast en geleefd kan worden binnen je eigen leven en wereld.

 

Daarnaast zullen we in het verlengde hiervan enkele gechannelde oefeningen, activaties of healingen ontvangen, direct afgestemd op jouw pad, om je handvaten aan te reiken om dit ook daadwerkelijk vorm te gaan geven binnen je leven en groei.

 

Datum:    zat. 12 oktober 2013  van 10.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur)

Investering in je Zelf: speciale aanbieding om het voor iedereen toegankelijk te maken: € 55,- per persoon

Incl. BTW, koffie, thee, versnaperingen. Lunch mag je zelf meenemen.

 

 

 

 

Ontwaken in de Nieuwe Tijd (deel 5)

 

 

Het lijkt meer dan ooit een boeiende en uitdagende tijd te zijn, deze periode, van overgang van zomer naar herfst. De afgelopen twee weken kenmerkten zich door gigantische energetische verschuivingen en wijzigingen en werden door velen bewust of onbewust gevoeld.

Het startte vorige week met een tweede 9-9 portaal (op 18-9-13) waarbij de energieën van deze maand in de frequentie van de 9, gericht op voltooiing en afronding, nog krachtiger binnen kwamen. Transformerende energieën die aanzet geven en gaven om nog dieper in onze eigen oude patronen, emoties of oude ballast te duiken om te zien en ervaren welke oude lading nog doorzien en gezuiverd en dus ook afgerond mocht worden. Een pittige instroom van energieën, bijna nog krachtiger dan het eerste 9-9 portaal (op 9-9-13) deze maand. Het is alsof de energieën steeds intenser opbouwend werken.

Direct een dag na dit portaal was het volle maan, een krachtige energie ook, die al ruim de hele week van te voren voelbaar was. Opnieuw een energie die aanspoorde om dieper naar de eigen oude emotionele en gevoelspatronen te gaan kijken, deze (opnieuw) te doorleven en dat wat niet langer dient of bij je past te transformeren. Op deze zelfde dag ging Pluto terugdraaien uit de retrograde stand, welke de afgelopen 5 maanden ook voor een intense verdieping in onze oude patronen had gezorgd, en vele oude ballast steeds dieper naar de voorgrond gewerkt had. Hetgeen een intensieve periode van groeiprocessen en opruiming in onszelf teweeg gebracht had.

Dit alles met de bedoeling om ons Goddelijke Zijn steeds dieper in de kern te gaan herinneren en alle oude ballast aan patronen van overleving, ego, oude emoties, littekens of pijn dieper uit te filteren en te zuiveren.

Als klap op de vuurpijl was daar dan twee dagen daarna 21-9-13, exact een week geleden nu. De dag waarop het exact 9 maanden geleden was dat we 21-12-’12 vierden, de uitlijning met het Galactische Hart, waarbij we een daadwerkelijke shift doorleefden in bewustzijn van het oude en het nieuwe. Deze periode van 9 maanden voelt voor mij als een ‘rijpingsproces’, zoals een baby groeit in de buik van de moeder tijdens de zwangerschap. Een proces van groei, rijping, gewenning aan de nieuwe energieën waar we in terecht zijn gekomen na 21 december 2012. Een periode van wennen aan de geheel vernieuwde trilling. Daar waar we nog een beetje met een been in het oude en een been in het nieuwe stonden. Soms nog even konden terug grijpen op het oude, als het nieuwe te eng leek. Een periode of fase van overgang zogezegd om ons steeds dieper te kunnen gaan nestelen in het nieuwe, de nieuwe aarde energie en alles wat daarbij lijkt te horen.

Met deze markering van 9 maanden na de bewuste shift, vorige week zaterdag, voelde het alsof er opnieuw een shift plaats vond. Een shift waarbij de energietrilling nog dusdaniger verhoogd werd, waardoor we werkelijk geboren kunnen gaan worden in de nieuwe aarde energie. De ‘rijping’ of ‘zwangerschapsgroei’ is voorbij, nu is het tijd om werkelijk geboren te boren in de nieuwe aarde frequenties in ons Zelf.

Prachtige synchroniciteit ook dat het deze dag de Dag van de Wereld Vrede was, en er wereldwijd aandacht, intenties en gebeden ‘de lucht in’ gezonden werden voor de Creatie van Vrede. En daarnaast had ik de opleidingsgroep in huis met een weekend waarin het mannelijke en vrouwelijke hart van het Egyptische veld (ook in ons Zelf) centraal stond. Een zeer krachtige dag waarop ook in co-creatie met elkaar vele diepgaande healingen binnen het hart, in Innerlijke Vrede en van daar uit doorstromend naar Wereld Vrede, mochten plaatsvinden.

Daarna was het 22 september, de herfst equinox, ook een krachtige dag, in het teken ook van de 22-frequentie, de oprijzende kracht van bewustzijn. Een diepe bekrachtiging van de nieuwe geboorte en nieuwe shift in bewustzijn, de dag er voor. Die bij velen, zoverre met mij gedeeld is, nogal een impact hebben gehad en naar diepe processen van verdere bewustwording, healing en zuivering leidden, deze afgelopen week. Waarop en na het derde 9-9 portaal gisteren (27-9-13)  het tij weer even leek te keren. En energie weer meer in stroming leek te komen naar nieuwe helderheid, openheid, opgewektheid. Meer licht en meer lucht in de persoonlijke processen.

Het is nog altijd een indrukwekkende en interessante tijd, waarin vele uitdagingen ons Pad kruisen en we keer op keer de keuze vanuit onze Spirit voorgeschoteld krijgen in waar we voor kiezen: voor het oude of het nieuwe, in ons Zelf, en daarmee ook in de wereld waarin we verkiezen te leven, de oude of de nieuwe.

Heel uitdagend voor de meeste mensen, zoals ik zelf ook ervaar. En voor velen blijkbaar ook te uitdagend. We leven werkelijk op het scherpst van de snede nu en elke keuze die we daadwerkelijk voor ons Zelf, ons Licht, ons dieper ontwaken durven te maken heeft grootse gevolgen. Echter zo geldt ook de andere zijde van de medaille: daar waar we nog niet voor het nieuwe durven te kiezen, daar lijkt het oude grootser dan ooit in een verzwelgende kracht terug te keren in je leven, en je terug te werpen in oude patronen van overleving, de illusie van veiligheid vast klampend terwijl ervaren wordt dat de weg daarin ook hobbelig is en niet meer ten volle resoneert op het oude bekende.

Vrijwel dagelijks, zo niet meerdere malen of doorlopend komen we keuzes tegen. Onze Spirit (Goddelijk Zijn) legt bij alles wat we doen zonder schroom, een keuze neer. Kies ik voor het in vertrouwen, blanco, zonder te weten waartoe het leidt voor mijn hart? Mijn spirit? Of heeft een deel persoonlijkheid nog een te sterke vinger in de pap en laat je een keuze vanuit angst maken, kiezend voor schijnveiligheid, de oude, bekende weg?

Helaas merk ik met steeds grotere regelmaat op, zonder enig oordeel, maar puur aanschouwend, hoe er opnieuw een ‘schifting’ gaande is binnen het pionierswerk van wat velen noemen ‘Lichtwerkers’, een kader waar ik zelf niets mee kan.  Waarin relatief gezien slechts enkelen daadwerkelijk keer op keer de uitdaging van kiezen voor het Zelf, de eigen Missie, de uitdagingen van de Ascensie. En een grootdeel van de mensen opnieuw die uitdagingen die het Ascensiepad biedt, te uitdagend of beangstigend vinden. Waarbij veelal onbewust, en resonerend op oude karmische ballast en patronen niet voor het nieuwe maar voor de zogenaamde ‘veiligheid’ van het oude gekozen wordt. Een logisch gevolg op de intense energieën, de uitdaging die er in zit om volkomen vanuit vertrouwen een stap in het diepe te maken, niet wetend waartoe dat gaat leiden.

Deze uitdagingen echter zijn al zo ten diepste aan het integreren in de collectieve velden, dat je deze ook terug vindt in je dagelijks leven. Het gaat in deze tijd allang niet meer om een geestelijke keuze. Het gaat nu om een geestelijke keuze die manifest in ons dagelijks leven doorstroomt. Een keuze moment die gerelateerd is aan het alledaagse 3D leven meestal zelfs. Bijvoorbeeld de omgang met je Zelf, de omgang met elkaar. Het werkelijk leven in de hoogst haalbare zuiverheid, integriteit en van uit het hart. Of de tegenpool: oude ego patronen of persoonlijkheidslagen die vanuit  ‘verborgen agenda’s’ of vanuit angst resoneren en dus handelen. 

Het gehele Ascensiepad in alle nieuwe energieën na de shift van 21 december 2012 speelt zich meer dan ooit uit nu in het mens-zijn en het dagelijkse leven. Daar waarin de uitdaging ligt om alles wat je al bevrijd hebt van je Zijn of Spirit, daadwerkelijk in de belichaming te leven, hier en nu. Om steeds dieper te leven in de Liefde die je in je hart al kunt dragen, in gelijkwaardigheid, in eerlijkheid, in zuiverheid. In gelijkwaardigheid met alles en ieder om je heen, en met Al Wat Is.

En dat kan alleen ten diepste vorm krijgen in de stof van het dagelijks leven als we ons keer op keer ten diepste van ons Zelf bewust zijn, ongeacht hoeveel ballast of blinde vlekken er misschien ook nog zijn. Het gaat er om dat dat wat we al eigen hebben gemaakt, we dat gaan leve. Dat creëert de opening voor nog verdere verdieping, ontwaken en bewustwording binnen ons zelf. Gewoon temidden van het alledaagse leven. Die niet meer dan een weerspiegeling is van wie wij in onze Kern of Essentie Zijn. Wie wij zijn in het nu is het verlengstuk van wie wij zijn in onze Goddelijkheid. Het 3D leven, lichaam en persoonlijkheid zijn het ‘voertuig’ van ons Goddelijk Zijn in de 3-de dimensie. Echter gekleurd nog door oude ballast en patronen, pijn vanuit afscheiding en eeuwen aan incarnaties binnen de dualiteit.

Maar wanneer we steeds dieper realiseren dat alles wat we zijn en doen van invloed is op het steeds dieper ontwaken, dat elke keuze daartoe een deur opent of juist sluit naar onze Gods Realisatie. En we daartoe steeds dieper de intentie mogen hebben om al onze Goddelijke Kwaliteiten die al bereikbaar zijn te leven in het nu, de poort zijn om voorbij nog meer oude ballast, onbewustzijn en blinde vlekken en littekens te komen. Dan zullen we steeds dieper bewust daadwerkelijk die drempel over kunnen stappen, in alle eerlijkheid naar ons Zelf durven kijken. Hoe eng, hoe moeilijk, hoe uitdagend dat ook is.

Zelf reflectie is in deze tijd de grootse Goddelijke Sleutel die we daartoe mogen inzetten. Belangrijker dan ooit. Om al ons handelen, denken, voelen onder de loep te nemen. Om te ontdekken waar oude patronen van overleving, persoonlijke inkleuring, angst ons nog weerhouden daadwerkelijk alles wat we a Zijn te leven in het alledaagse hier en nu.

Elke intentie, gedachte, gevoel, ingeving of inspiratie mag onder die loep genomen worden. Elk patroon van oude energie, behorend bij de oude jij en de oude aarde, mag en kan dan aan het Licht komen. Maar dat valt en staat weer met de Keuze voor de werkelijke Zelf Realisatie. Gaat gepaard met de uitdaging je Zelf daadwerkelijk in alle openheid, eerlijkheid en naaktheid in de ogen te kijken. Hoe eng dat ook is. Maar dat is het pad wat er nu werkelijk geopenbaard wordt en voor ons ligt: walk your talk. Belichaam dat, brengt het in de wereld, dat wat je al in je groei bereikt hebt!

Want als we niet dat, wat soms al jaren geroepen wordt, daadwerkelijk leven,  veranderd er in feite weinig tot niets in ons, en daarmee ook niet in de wereld.

Als voorbeeld, naar aanleiding van de Dag van Wereld Vrede, hoeveel mensen verlangen niet wanhopig naar een betere aarde, naar vrede? In feite, denk ik, iedereen. Maar wanneer wij in ons Zelf geen werkelijke innerlijke Vrede durven ervaren, durven toelaten, hoe kunnen we dan verwachten dat het zich in de wereld om ons heen manifesteert? De wereld om ons heen is en wordt immers gecreëerd vanuit wie wij zijn, wat wij uitzenden in de wereld, en is de weerspiegeling van wat er in ons leeft en gaande is.

Dat is ook overduidelijk te zien aan wat er momenteel aan ellende gaande is in de wereld. In feite niet anders dan al vele eeuwen, met het verschil dat door alle media alles veel sneller en breder uitgelicht wordt. Het zijn reflecties, spiegelingen van wat er in ons gaande is. De diepste innerlijke strijd om bevrijding en vrijheid, zoals in het midden oosten. De angst resonanties die zorgen voor bemoeienissen van ‘buitenaf’ (andere landen) of een ‘terug slaan en terug knokken’ met harde hand. Simpel gezegd niets meer of minder dan de innerlijke strijd en angst die in ons gaande is. De drang naar bevrijding, los komen uit het oude. Maar tevens de angst voor het nieuwe, voor nieuwe vrijheden. Want dan weten we niet wat we kunnen verwachten (persoonlijkheid die houvast zoekt). De strijd tussen bepaalde landen of groeperingen, die niets anders weerspiegeld dan de innerlijke strijd tussen verschillende lagen en belangen in ons Zelf. De oude energie die krampachtig poogt grip te houden op dat wat het kent. Het nieuwe wat geboren wil worden, vanuit bevrijding, vanuit de nieuwe energieën die daarop aansturen, gezien de evolutie van deze tijd. De angst voor openheid, eerlijkheid, anders denken.

Het zit ook allemaal in ons. Omdat het simpelweg de weerspiegeling is van wat er leeft in het collectieve veld, gevormd door ons allemaal.

En meer dan ooit wordt dus van onze Spirit uit gevraagd dieper naar binnen te gaan, je gevoel, littekens, wonden en oude pijnen te onderzoeken. De daadkracht en moed te hebben je eigen verborgen agenda’s vanuit angst en oude patronen onder ogen te zien. Want pas dan kan er werkelijke innerlijke verandering plaats vinden. Dat is waartoe wij hier zijn op dit moment in tijd, als pioniers om die poorten binnen ons Zelf te openen, waarmee we ook de porten voor het collectief en daarmee het grote geheel openen. Zodat anderen deze stappen ook in zichzelf kunnen zetten.

Dat is het enige wat leidt naar een diepere innerlijke balans, versmelting met je Goddelijke Zijn in je mens-zijn en het daadwerkelijk ten diepste Realiseren van je Goddelijkheid op aarde. Waarmee we daadwerkelijk een nieuwe aarde creëren en kunnen vormgeven.

Co-creatie binnen ons Zelf en binnen het grote geheel. Maar dat gaan niet zolang wij niet onze kwaliteiten durven aanschouwen en durven te gaan leven (belichamen). Dat start, heel simpel, in het alledaagse leven van je mens-zijn, in het leven van alledag. En daarin ligt de uitdaging, elke dag opnieuw. In hoeverre kun je dat wat je ten diepste voelt, weet, geloofd, daadwerkelijk leven? In hoeverre durf je daarin naakt, open en eerlijk te zijn? Met de kans op tegengas, niet begrepen worden, buiten de aangenomen maat te lopen? Want meestal zit daarin de grootste angst. Angst om anders te zijn, angst om afgewezen of niet begrepen te worden.  Maar ook die zit ten diepste in ons Zelf. Want waarin wijzen wij ons zelf dan nog af? En alleen middels eerlijke zelfreflectie kunnen we daar dieper zicht op krijgen. En van daaruit ons Zelf helen. Om steeds dieper onze Goddelijke kwaliteiten, resultaat van alle al doorlopen groei echt handen en voeten te geven op aarde.

Dat veranderd wie jij bent, en dat veranderd, als een olievlek direct de wereld om je heen mee.

 

Dat zijn de Sleutels van deze tijd, daar waar de nadruk van keuzes en processen op liggen. Dat zijn ook de punten waarop de specifieke frequenties van de afgelopen periode en komende tijd op gericht zijn. Steeds diepere oude patronen van angst, onbewustzijn, resonanties op het oude, op overleving, op verborgen agenda’s binnen ons eigen onbewuste zijn naar voren trekkend. Zodat ze aan het licht kunnen komen in ons Zelf. Om daadwerkelijk geboren te kunnen gaan worden in een nieuwe fase van de Nieuwe aarde, en dus in feite van de Nieuwe jij, in een stap verder of volgende fase van Zelf Realisatie.

Met telkens opnieuw aan ons de keuze wat we ermee doen: durven we het aan te kijken? Of gooien we het snel weer weg?

In feite is er geen Goddelijk Oordeel daarin, waar je voor kiest is jouw eigen Keuze. Maar ik persoonlijk realiseer me altijd ten diepste, dat wanneer we iets weer verwerpen of niet de moed hebben om de uitdaging aan te gaan, dat we daarmee een Essentieel deel van ons Zelf laten liggen. Een essentieel deel wat niet voor niets in het nu , in ons bewustzijn, aan het licht komt. Vanuit een diep vertrouwen op mijn Spirit en op Kosmische Timing, dient iets zich nooit voor niets op dat moment aan. Dat betekend dat, al voelt de menselijke persoonlijkheid zich misschien niet in staat het aan te gaan,  dat je er wel klaar voor bent vanuit je Spirit of Goddelijk Zijn. Dat het ‘slechts’ de drempel’ van het ego is, vanuit welke angst of onbewuste conditionering dan ook, die je weerhoudt, die je laat voelen of laat denken dat je het niet aan kan.

En daarin ligt dan weer de Essentiele Keuze, op het scherpst van de snede: Waar kies ik voor: voor mijn ego of voor mijn Zijn?

 

 

© Willemien Timmer , 28-9-2013 (12.33 uur)

 

 

 

 

 

 

  Nieuwe Ascensie & Activatie workshops voor 2013:

 

De nieuwe workshops zijn als altijd volledig afgestemd op de processen, groeithema’s en collectieve stukken die in  deze tijd aan de orde zijn, en die via zowel je persoonlijke processen als het collectief naar voren komen!!

De workshops worden altijd gecreëerd vanuit directe inspiratie, channeling en uitwisseling met elkaar, het gezamenlijke groepsveld dus maar ook afgestemd op individuele processen en kwaliteiten, in samenwerking met Al Wat Is (aanwezige frequenties, begeleiding, frequenties van het moment, etc. op Multidimensionaal niveau).

Naast tekst en uitleg vinden voor dieper inzicht en ook mentaal begrip vinden er gechannelde healingen, transmissies en activaties plaats die je dieper in je eigen Essentie helpen komen.

De workshops bieden dieper inzicht in je eigen processen en Bewustzijn alsmede in wat er gaande is in de energie, veranderingen, groei en Ascensieprocessen van het Grote Geheel.

Ze reiken diepe activaties, transformaties, groei en bewustzijn of bewustwording aan en ondersteunen je daartoe en bekrachtigen je in je eigen Zijn. En stimuleren daartoe ook tot een dieper samenwerking met elkaar, delen en bekrachtigen van elkaar en co-creatie vanuit totale Gelijkwaardigheid. Ze helpen je dus ook daadwerkelijk jouw unieke kwaliteiten in Zijn en Mens-zijn (h)erkennen, ankeren en vormgeven!

 

Deze workshops ondersteunen, activeren en bekrachtigen je op menselijk,  energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau  in je persoonlijke Bewustwordings proces!

En helpen je jouw Goddelijk Zijn in al je kwaliteiten daadwerkelijk in belichaming (embodyment) te brengen !

 

 

 

                              Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

De Essentie van de Nieuwe Tijd en co-creatie

 

Waar draait alles nu precies om in deze tijd en tijdsperiode, en wat zijn de wezenlijke verschillen met  voor de shift van 21-12-’12 en het nu? Op welke nieuwe wijzen kunnen we groeien in het nu en vorm geven aan wie we Zijn? Waarin liggen in het nu de uitdagingen van groei? De valkuilen en de patronen om te gaan herkennen en doorbreken? Welke handvaten, tools en meesterschapskwaliteiten zijn daarvoor al beschikbaar? En hoe zet ik deze in?

Hoe kan ik mijn Essentie dieper verkennen en erkennen en daarmee ook manifest maken in de 3D wereld van alledag? Waarin ligt mijn kracht, uitdaging en missie?

Deze workshop zal antwoorden proberen aan te reiken door gezamenlijke co-creatie en uitwisseling met elkaar als aanwezige groep. We kunnen vanuit datgene wat zich aandient verder de diepte in gaan werken om nieuwe vormgeving binnen ons eigen leven te gaan manifesteren.

Transmissies en channelings zullen helpen om dieper bij je eigen antwoorden te komen, de essentie van jouw Zijn en jouw unieke ascensie pad in het hier en nu. Om zodoende ook dieper te gaan verstaan wat deze tijd werkelijk inhoudt en welke oneindige mogelijkheden er zijn om ons Goddelijk Zijn werkelijk in de belichaming van het fysieke lichaam vorm te geven.

 

Datum: zaterdag 19 oktober van 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf: € 99,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

               Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Meestergetallen: Sacred Codes of the Universe

 

 Zie jij ook geregeld via allerhande wegen dubbele getallen zoals bijvoorbeeld 11.11? Of in vele andere combinaties zoals 12.12, 21.12, 18.18, 22.22, 77, 88, 99 etc.? Dan ontvang je doorlopend coderingen, boodschappen, begeleiding, activaties of andersoortige informatie vanuit je eigen Spirit en het Universum. Deze coderingen zijn specifieke gebundelde krachtvelden en houden persoonlijke activaties en initiaties in, die jouw Bewustzijn dieper en dieper openen en activeren. Die veelal persoonlijke boodschappen en aanwijzingen bevatten die van belang zijn voor een dieper (in)zicht in je eigen groei, waar jij staat, wat er gaande is in jouw groei en waar extra aandacht gevestigd wordt op kwaliteiten binnen jouw Meesterschap. n activeren. Die veelal persoonlijke boodschappen en aanwijzingen bevatten die van belang zijn voor een dieper (in)zicht in je eigen groei, waar jij staat, wat er gaande is in jouw groei en waar extra aandacht gevestigd wordt op kwaliteiten binnen jouw Meesterschap.

In deze workshop duiken we dieper in de frequenties van de getallen en vooral de Meestergetallen, die Universele coderingen van Schepping zijn. Ons hele Universum en Zijn is opgebouwd uit dergelijke coderingen en als we de signalen die we op ons pad treffen aan Meestergetallen dieper gaan verstaan, gaan we ook ons Zelf, onze groei, ons Ascensiepad en Al Wat Is uiteindelijk dieper verstaan.

De Meestergetallen zijn krachtige frequenties en signalen die steeds meer mensen met grote regelmaat, zo niet dagelijks, op hun pad ontmoeten.

Een workshop om de diepere betekenis van deze signalen en Universele codes te  leren kennen, en welke aanwijzingen ze vanuit Goddelijke Inspiratie voor jouw persoonlijke Zijn en processen inhouden.

 

Datum: zaterdag 1 november 2013, 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf: € 99,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

               Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

         Inzicht in de Creatie:  Zielsfamilie

 

De enorme verdieping die dit weekend aan zal reiken, zal immense versnelling, diepgang en transformatie mogen brengen in je eigen bewustzijns-groei en Ascensiepad van het NU. Het zal diepere inzichten in je eigen connecties, contacten en verbinden brengen op heel persoonlijk hier en nu vlak, maar ook Universeel gezien!

Inzicht in je eigen Zielsfamilie en Scheppings structuren is een essentieel handvat voor je eigen Pad van Groei  en her-innering aan je eigen kwaliteiten van Meesterschap. Het kan je je eigen Scheppingsmatrix dieper helpen verstaan.

 

                                              

                 Zeer actueel in deze processen van Ascensie in het nu!!

 

Deze workshopdag staat in het teken van je Zielen ‘familie’. Mede Zielen die behoren bij jouw unieke Evolutiepad door de levens en dimensies heen en die nauwe verbindingen met jouw Zijn kennen. Er zijn vele gezamenlijke verbindingen en afspraken, ook in co-creatie en bij het lopen van je eigen Ascensiepad die in deze tijden steeds dieper verhelderd, aangeraakt, opgestart worden of naar komen. Het ontmoeten van Soulmates of Tweelingaspecten van jouw Bewustzijn kan vele verwarring, vragen en onduidelijkheden, maar zeer zeker ook diepgaande processen en immense groei opwekken.

Deze workshop is bedoeld om een dieper inzicht te krijgen in de Schepping van de Zielsconnecties en – familie, het hoe en waarom, hoe het tot uitdrukking word gebracht en wat redenen zijn waarom je Zielenmaatjes, Tweelingstraal of andere diepe verbintenissen in het nu weer naar je toe voelt komen.

Juist omwille van de Nieuwe Tijd en de oude afspraken m.b.t. co-creatie en Ascensie vinden dergelijke ontmoetingen met allerhande levels van Zielenfamilie in het nu grootschalig plaats!

Wanneer wij een cruciaal punt in onze bewustwording en groei bereikt hebben werken we namelijk in Ontwaken niet alleen meer voor ons eigen Zijn, maar wordt juist de grootsere connectie met Al Wat Is (bereikbaar via de Zielengroep) weer actueler en van een grootser belang.

 

Ook meer informatie in deze workshop over o.a.

Bewustwording in en van de Zielengroep, zielenfamilie, Soul Connections, tweelingstraal, - vlammen, - zielen. Zielemaatjes, karmische verbindingen, oude (verlopen) contracten tussen zielen onderling.

Persoonlijke en gezamenlijke Missie en Bedoeling.

De splitsing van het Goddelijk Zijn in de Zielsaspecten die de Zielenfamilie zijn gaan vormen. Verschillende fasen en stadia van ontwikkeling, verschillende taken, functies en coderingen binnen de Zielengroep.

The wake up call for awakening your Soulfamily.

Diepgaande heling in actuele processen binnen jouw Bewustzijn en die van de Zielengroep.

En heel veel meer.

 

Deze workshop mag een diepergaand inzicht, verheldering, Universeel overzicht aanreiken waardoor er een dieper ‘verstaan’ van je eigen processen, Zijn, Zielenfamilie aangereikt en geactiveerd mag worden. Maar biedt daarnaast handvaten en diepgaande healing binnen je eigen patronen, processen en groei.

Daarnaast zal het een ontmoetingsweekend zijn waarin zielenmaatjes, - broeders en – zusters met elkaar kunnen uitwisselen over het persoonlijk Ascensie pad, leerlessen, kwaliteiten

 

Datum 2 en 3 november 2013 van 10.00-16.30 uur

Investering in je Zelf: € 200,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

Portaal & Sterrenpoort dagen

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

 

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Na de Ultieme Shift van 21-12-'12 waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zijn gekomen, vind er als vervolg daarvan in 2013 en verdere jaren een duidelijke nieuwe opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Vanuit de 2013 frequentie kunnen we werkelijk gaan werken aan de verdere opbouw van de nieuwe Gouden Tijd, omdat het fundament van de Bewustzijns-shift nu gelegd is. Elk volgend Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie. Maar ook in co-creatie met elkaar helpen we op deze wijze Ascensie voor alles en iedereen werkelijk neerzetten in belichaming, ook in de 3-de dimensie!

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

 

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

 

Eerst volgende portaal dag zal plaats vinden in workshop/groepsverband :

10-10 Portaal (10 oktober 2013)

 

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                          Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

            

 

 

 

 

 

Grote voorraad-opruimingsactie van kristallen via Facebook en nu ook hier!!!

Heel veel grote kortingen op de nog aanwezige voorraad Meesterkristallen en sieraden! De komende periode zullen er steeds nieuwe aanbiedingen toegevoegd gaan worden!

 

Like de pagina en zie en geniet van alle facebook-aanbiedingen op:

https://www.facebook.com/pages/Spirituele-Praktijk-Apofyliet/118093274938653 

 

Voorraad-leegverkoop

 De komende periode zullen er steeds meer kristallen en sieraden die al langere tijd op voorraad liggen hier voor extra lage aanbiedingsprijzen aangeboden worden.....de voorraad mag slinken, zonder er ruimte komt voor wat nieuws!!

 

 Kenmerken van kristallen van Praktijk Apofyliet:

 

 *Elk kristal is per stuk uitgezocht op kristal- en energetische kwaliteiten, en dus altijd van een hoogwaardige kwaliteit op alle fronten.

 

 *Alle kristallen en producten van Praktijk Apofyliet zijn krachtig werkzaam op je groei- en Ascensie processen, omdat alles wat aangeboden is werkzaam is op 13-voudig of Multidimensionaal niveau.

 

 *Geen grote inkoop waarbij kwaliteit dus wisselt of gemixt is zoals velen dat wel aanbieden (mooie en minder mooie kwaliteit als je bijv. per kilo koopt).

 

 *Prijzen liggen daardoor soms misschien iets hoger, maar daarmee heb je gegarandeerd een waardevol kristal welke je groei krachtig ondersteund!

 

 *vrijwel elk kristal is voorzien van een reading of ten minste beschrijving van eigen hand. Vaak ook voorzien van persoonlijke reading voor wat het kristal ook voor jou specifiek kan betekenen (al geldt dat nu niet voor de aanbiedingen!)

 

 *Meer tekst, uitleg, begeleiding of ondersteuning is daarnaast ook onderdeel van de service!

 

 Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!

 Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 Zolang de voorraad strekt!! En alleen via Facebook!!!

 

 

Via deze facebook pagina vind je altijd up to date informatie, aanbiedingen, nieuwe producten en informatie over de energieën van deze tijd!!

 

 

 

 

 

 

Artikel code: Natuurlijke citrienpunt ruw 001

Prijs: 001: € 44,- nu opruiming actie voor € 25,-                        

002: € 33,- nu opruiming actie voor € 17,-  

005: € 25,- nu opruiming actie voor € 15,-  

010: € 15,- nu opruiming actie voor € 9,-,-  

 

Afmetingen: 11,5 cm lang

Bijzonderheden: Uitzonderlijke prachtige ruwe natuur citrien van een prachtige zachte gele kleurtint. Ruwe puntvorm.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!            

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien helpt je om je zonnevlecht meer kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet. Citrien ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuïtie en gevoel. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrien helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jou Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!

Citrien is vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

Speciaal in deze tijden van Ultieme verandering helpt de natuurlijke lichtgekleurde citrien je met een grote Krachtje eigen innerlijke belemmeringen op lossen en loslaten en daarmee ruimte creëren voor je eigen Krachtaspecten die vaak achter blokkades vastgezet zijn en daarmee onbereikbaar geworden zijn voor je hier en nu bewustzijn. Processen en thema’s als (doods)angsten, macht/onmacht, geen vertrouwen en geloof in de eigen kracht en eigen kunnen, moeite je staande te houden in deze tijd waarin oude fundamenten omvallen, je eigen stevigheid, kennis, wijsheid en kracht missen om stevig en dicht bij je zelf in jouw waarheid te staan, en noem maar op. Deze natuurlijke citrien helpt je in al deze oude stagnaties op te schonen en je eigen Licht en Kracht kwaliteiten aan het Licht te brengen, opdat je krachtig en stevig kunt staan in jouw eigen energie, verantwoordelijk en gefundeerd in je eigen Wijsheid en Licht. Citrien helpt met deze processen ook werkelijk in de belichaming komen van je eigen Gouden bewustzijn en daarmee Spirit en mens-zijn dieper met elkaar te verbinden en te laten samenwerken. Een Meesterlijk kristal voor deze unieke tijd van enorme verandering!

© Willemien Timmer augustus 2011

 

 

 

Artikel code: Lemon kwarts knuffelstenen

Prijs: van € 12,50 nu opruiming actie voor € 5,-                         

Afmetingen: knuffelstenen

Bijzonderheden: ruw stuk in prachtige limoen kleur en helder transparant.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Dit kristal brengt een enorm verhelderende, verfrissende energie in je Bewustzijn die als het ware afgesloten delen van je Bewustzijn moeiteloos kan opfrissen en ‘afstoffen’ waardoor je vele nieuwe ontdekkingen in eigen Lichtkwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden in je Zelf zult kunnen ontdekken. Dit kristal werkt met krachtig samen met de Gele Galactische Straal en is een kei in het opfrissen, opschonen van vastgezette of karmische energie. Wat het op een vernieuwende, verhelderende manier kan aanreiken. De healingen die dit kristal je brengt kenmerken zich door een enorme zachtheid (hoe diepgeworteld karmische belasting ook zit), liefdevolle ondersteuning en heel veel opheldering. Er vloeien dan ook makkelijk nieuwe inzichten, inspiratie en heldere vernieuwde visies uit voort wanneer oude lagen opgeruimd zijn of aangetrilt mogen worden.

Het brengt daarnaast kracht, moed en doelgerichtheid om je Pad van groei in helderheid en heel Bewust te bewandelen.

Tevens trilt het continu je eigen Goddelijk Gouden Bewustzijn van Kennis en Wijsheid aan en kan hierin ook nieuwe Poorten naar Bewustzijn openen.

Bijzonder nieuwetijdskristal van grote waarde voor je verlichtingsgroei!

©Willemien Timmer augustus 2008

 

Blauwe aragoniet

Prijs: nu voor € 7,- per stuk

Afmetingen: groot knuffelsteen formaat

Kenmerken: Zeer bijzondere diep blauw gekleurde (natuurlijke) blauwe aragoniet van super kwaliteit. Nooit eerder een kwaliteit en kleur als deze tegen gekomen! Zeer diepgaand werkende frequenties met diepe connecties met de Dolfijnen- en Walvissen Matrix!

LET OP: de kleur van deze kristallen is vertekend op de foto. In het echt zijn ze hemels blauw van kleur en veel prachtiger dan op de foto!!

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze prachtige hemelsblauwe kristallen brengen een diep[gaande connectie met het Hoger Bewustzijn van water met zich mee, dat betekend dat je eigen waterhuishouding en energie in meer stroming wordt gebracht, maar betekend dus ook een diepgaande zuivering en vernieuwende stroom van energie. De kracht van dit kristal omvat zowel mannelijke als vrouwelijke connecties en kwaliteiten. Een van de vrouwelijke frequenties is de kracht van water, de stroming, een activatie van je intuïtie en algehele Bewustzijn, het brengt je diep in contact met je gevoelslagen en hogere Wezenslagen. Een van de mannelijke frequenties is de kracht en heling die het brengt op je keelchakra, waar het de zuivere kracht van het Woord stimuleert: je bewuster worden van hetgeen je neerzet en uitstraalt en creëert via de Kracht van het Woord. Een andere bijzondere en belangrijke verbinding is die met de frequentie van de walvissen Matrix. Welke een krachtige doch zeer liefdevolle ondersteuning en begeleiding aan het kristal meegeeft van waaruit je op zeer diepgaande niveaus je eigen onbewuste stromingen steeds dieper kunt decoderen, bewust worden en helen. Met behulp van de walvissen frequenties worden tevens je eigen Hogere Wezenskwaliteiten vanuit de diepte vrijgemaakt om steeds meer bewust te worden en/of te her-inneren. Je eigen Goddelijke Kennis, wijsheid, Ervaringen en Zuiverheid om tot werkelijke Creatie vanuit de Nieuwetijds energie te Zijn worden steeds meer geactiveerd. Werkelijk een zeer vernieuwende, transformerende kracht!

© Willemien Timmer, 2011

 

 

 

Artikel code: Arkansas (berg)Kristal mini healingstick

Prijs: € 18,- per stuk    nu opruiming actie voor € 9,50             

 

Bijzonder: Zeer krachtige hanger, opgeladen met energieën van diverse Ascended Masters voor rechtstreekse, krachtige ondersteuning in je Ascensie processen. Zeer krachtig healingtool en ondersteuning in je eigen Bewustzijnsgroei!

Verbonden Krachtvelden/Bewustzijnsvelden aan deze hanger:

Diverse Meesters vanuit de Grote Witte Broeder- en Zusterschappen, Serapis Bey en Metatron.

 

Korte algemene reading op de energie van dit kristal, afgestemd op de frequenties van de Nieuwe Tijd:

Arkansas (berg)kristal is een zeer krachtig kristal met een heel hoge Lichtfrequentie. De Kracht van Arkansas draagt het Oorspronkelijke Kristallijnelicht in zich, welke deze kristallen nog altijd vasthouden vanuit het begin van de Schepping. Zij stralen dit in een krachtig Wit en Regenboog kleurige frequentie uit, en dit brengt een enorme Transformerende Kracht met zich mee.In dit Licht van Transformatie kunnen Hogere connecties met Zieledelen van je Zelf hersteld, her-innert en weer ‘opgehaald’ worden. Dat betekend dat Arkansaskristal je je eigen Lichtcoderingen van je Oorsprong, je originele codes, weer helpt te doen ontwaken en aantrekken. Dit werkt zowel transformerend, helend als enorm Bewustzijnsverruimend. Je Monadisch Licht komt hiermee dichter binnen handbereik in het hier en nu en je wordt in je volledige Potentie uitgelijnd.

Des te meer je systemen dit kunnen dragen en in dit is gerelateerd aan in hoeverre jij dit kunt verankeren (waarvoor een zeer krachtige aarding vereist is),des te meer wordt je Hoger Bewustzijn en Multidimensionaal Bewustzijn geopend. Dat betekend dat je Ware Potentieel zich weer (gaandeweg) aan je Bewuste hier en nu zal mogen gaan openbaren, kwaliteiten van je eigen Zijn weer wakker gekust worden en zich kunnen manifesteren in het hier en nu en jouw Licht en Zijn zich kunnen manifesteren in diepe verbinding met je Aardse Zelf. Hiervoor ook is uiteraard een zeer diepe connectie met Moeder Aarde en je eigen Aarde Bewustzijn een must, opdat de Kracht van Arkansas kristal je anders makkelijk uit je aarding/realiteit trekt, opdat de energie ervan zo sterk en hoog qua trilling is. Een goede aarding en verankering in de aarde-energie is dus zeer essentieel wanneer je werkt met dit kristal.

Arkansas kristal draagt naast het Oorspronkelijke Kristallijne Licht, ook verbindingen met grote Meester Bewustzijnsvelden, zoals de Scheppende Krachten van de Elohim, de hoge transformerende frequenties van Metatron, de zuiverende frequenties van Serapis Bey. Maar daarnaast is Arkansas kristal ook volledig uitgelijnd en afgestemd op de tonen van het Kernkristal in Moeder Aarde en het Kernkristal van Alcyone, waarmee een zeer hoogfrequentie, zuivere en bewustzijnsverruimende uitlijning wordt neergezet, die wanneer je werkt met dit kristal, ook in jouw systemen en Multidimensionale Zijn wordt neergezet.Daarnaast stralen ook de frequenties van de Regenboog Stralen door dit kristal heen om heel gedoseerd en passend healing in verschillende kleur/frequentietonen te kunnen aanreiken, passend bij je groei, jouw Bewustzijn, energie en processen.

Arkansas kristal versnelt je processen in een razend tempo. Maakt oude schaduwstukken wakker om belicht, doorzien, her-innert, herkend en omarmt te worden. Het her-innert je aan je eigen Ware Zijnslicht en Oorsprong, maar vraagt daarmee ook uiterste zuiverheid en respect voor Al Wat Is, opdat het kristal je laat zien hoe jij ‘wij’ zijn, hoe we onderdeel zijn van Al Wat Is. Dat we Mede-Schepper zijn van Al Wat Is en hoe we ons Zijn kunnen Manifesteren door alle dimensies van Zijn heen, in het hier en nu.

Arkansas kristal weerspiegeld ons ons Ware Zijnslicht vanuit de Oorsprong, in Kristallijne Structuren.

©Willemien Timmer, oktober 2009

 

 

Artikel code: Smaragd knuffels

Prijs: € 24,- per stuk    nu opruiming actie voor € 15,-              

Afmetingen: klein knuffelsteenformaat

Kenmerken: Prachtige kwaliteit weinig voorkomende smaragd als knuffelsteen.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

Dit kristal draagt zowel zachtheid als Kracht in zich. De smaragd met hoge trilling, gecombineerd met het moedergesteente brengt hiermee zowel nieuw Licht en Bewustzijn, als ook aarding in je energie in. Het kristal is krachtig verbonden met de Groene Galactische Straal die naast diepgaande healing ook directere verbindingen met je Hoger Zelf, op andere niveaus dan je wellicht al gewend bent. Het verenigd diepgaande Liefde met je Hoger Zelf Licht en trekt hiermee oude Zielen Kennis aan om opnieuw bewust te maken, en te integreren in je groei in het hier en  nu . dat betekend dat je Hoger Zelf Licht ook veel krachtiger aanwezig zal mogen zijn. Niet alleen gedurende deze processen van bewustwording en healing, maar vooral nadat je deze processen doorlopen hebt.

Onder leiding van het Hart van Moeder Aarde, Lady Gaia, en de Lichtmeesters krijg je een enorme support en steun bij deze processen, die echt werkelijk van grote waarde zijn en je helpen om steeds meer in je Meesterschaps schoenen te gaan staan, weer de Meester te worden, die je Werkelijk Bent!

Zeer bijzonder kristal met unieke kwaliteiten!

© Willemien Timmer, augustus 2008

 

Artikel code: Witte topaas knuffels

Prijs: € 24,- per stuk    nu opruiming actie voor € 15,-              

Afmetingen: klein knuffelsteen formaat

Kenmerken: prachtige helder transparante witte topaas. AA-kewaliteit/ Edelsteen kwaliteit!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de freque3nties van de nieuwe tijd:

De topaas draagt een heel hoge verfijnde Lichttrilling die rechtstreeks connecties draagt met het Christus Bewustzijns Licht.

Daarnaast verbind het je ook sterker en krachtiger met de Engelen sferen.

Topaas werkt zacht en liefdevol door in je hart en ontsluit hier steeds meer deuren naar je eigen Multidimensionaal Bewustzijn. Kwaliteiten die hieraan gekoppeld zijn, worden hiermee steeds meer gewekt en tot ontplooiing gebracht, zoals helder horen, innerlijk communiceren, helderweten en helderhoren. Het communiceren vanuit je Hart staat hierbij centraal, ongeacht f het gaat om communicatie met je Zelf, de Engelen sferen of andere Lichtfrequenties.

Je zal van hieruit ook veel healing mogen en kunnen ontvangen die je groei in enorme stroomversnellingen brengen.

De energie van topaas is zeer zacht en liefdevol, en werkt hiermee sterk door in je Vrouwelijke energie, maar brengt daarentegen ook verzachting aan in je mannelijke energie. De energie brengt ook flexibiliteit, meer stroming in je leven en groei en steeds diepergaande connecties met je Zelf als Multidimensionaal wezen (en dus je eigen Licht).

©Willemien Timmer 2008

 

 

Artikelcode: Fantoom puntjes in Arkansas (berg)kristal

Prijs:  van € 14,50 per stuk nu opruiming actie voor € 8,-        

Kenmerk: witte wolkerige fantoom in kraakheldere bergkristal

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

De meeste kristallen zijn al miljoenen jaren oud en uitgekristalliseerd in een vorm. Soms groeien deze kristallen na een stilstand van duizenden jaren weer verder, als er in de tussentijds andere mineraalvorming op de tot dan toe uitgekristalliseerde punten is gekomen, en het kristal daarna verder groeit, neemt het deze insluitsels in zich mee. En daarmee ontstaan de insluitsels van een fantoomkristal.

Deze zeer bijzondere en krachtige kristallen brengen geheel specifieke eigen kwaliteiten en energie met zich mee en zijn werkelijk Meesters om je in een razend tempo dieper en dieper te helpen groeien in lagen waar je voorheen geen weet van had. Ze openen steeds diepere onbewuste, belastte en gestagneerde lagen, laag voor laag, om deze te openen, doen ontwaken en zuiveren daarmee grote onverkende delen van je eigen Bewustzijn.

Deze kristallen helpen je door steeds diepere groeilagen en onbewuste velden in je Zelf heen te gaan om al het ongeziene wat er nog ligt bloot te leggen, zodat je ermee aan de slag kunt om het te (h)erkennen, helen, accepteren, omarmen, transformeren en of los te laten. Zodat er nieuwe ruimte ontstaat, bewustwording en heelheid.

Er zijn allerhande soorten fantoomkristallen met verschillende soorten insluitsels, die ook elk een eigen kwaliteit, energie en werking aan het kristal meegeven, maar het is heel zeldzaam als hier als een fantoom een hele punt in zichtbaar is. Dat is heel bijzonder en dit zijn ook de krachtigste healers onder de fantomen.

In een dergelijk kristal  is dan duidelijk een puntje/kristalvorm (inwendig) te zien, gecreëerd door de ingesloten andere mineraalsoort. Meestal zie je slechts een zweem/nevel in fantoom kristallen zitten.

Deze kristallen werken met een veel grotere focus dan kristallen met losse insluitsels. Ze werken letterlijk puntgericht naar steeds diepere opschoning, opening en heling van gestagneerde en diep onbewuste lagen. Dat kan soms aardig veel worden, want zodra de ene laag klaar is, start direct de volgende. Deze Meesterkristallen helpen je daarmee niet alleen met een vlotte trillingsverhoging, bewustwording en diepgaande healing van je Bewustzijn. Ze leren je hierin tevens heel dicht bij je eigen begrenzing te komen. Om heel liefdevol en eerlijk naar je Zelf toe te voelen wat je kan dragen, en waar het even genoeg is omdat het zoveel beweging in je lijf, energie en leven/groei teweeg brengt. Ze reiken je daarmee een onderscheid in kiezen voor je Zelf, verantwoordelijkheid voor je Zelf, kiezen voor begrenzing vanuit Liefde voor het Zelf aan.

Insluitsels van groene mineraalvorming (meestal Chloride) helpen je via de kracht van het hart dieper de onbewuste lagen te transformeren.

Insluitsels van witte mineraalvorming helpen je op zachte wijze in de kracht van je iegen Zijn en Licht dieper de onbewuste lagen te transformeren.

Insluitsels van diverse kleuren mineraalvorming helpen je vanuit de specifieke kwaliteiten van die mineraalsoorten door diepere lagen heen te werken.

Een fantoomkristal is een waar Meesterkristal van unieke waarde en vrij zeldzaam, maar een zeer krachtige healer die je echt nieuwe diepgaande stappen helpt te zetten in je eigen Zijn vanuit het openen, doorbreken en helen van diep onbewuste lagen in je Bewustzijn.

© Willemien Timmer, juni 2012

 

 

 

Speciale Merkaba’s van Arkansas bergkristal, rookkwarts of rozenkwarts

 

Speciaal geactiveerde Merkaba hangers die je gaan ondersteunen om je eigen Meesterschaps Blauwdruk dieper te wekken en te activeren binnen je Multidimensionaal potentieel.

 

Prijs: nu opruiming actie voor

Rozenkwarts (kleinere Merkaba) € 15,50

Arkansas Bergkristal € 18,50

Rookkwarts € 18,50

Afmetingen: gemiddeld rond de 2,5 cm doorsnede. De rozenkwarts rond 1,8 cm

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit kristallen die allemaal handgeslepen zijn, daardoor soms iets wisselend van formaat en dikte. Met zilveren ingeboord hangoogje.

 

De Merkaba

De Merkaba is een driedimensionale davidsster van energetische lijnen die als Lichtvoertuig om jouw Lichtlichamen heen zit.

Wanneer je de MERKABA activeert blijft je aura volledig beschermd. Je kunt het activeren van je MERKABA  gebruiken als ondersteuning in je spirituele ontwikkeling en Bewustwordingsgroei, zolang je nog niet verlicht bent. De MERKABA helpt je elke dag (als je deze elke dag activeert middels specifieke technieken) om in het Christus bewustzijn en de Liefde te blijven. Je blijft dan in een staat voorbij 3D.

Met behulp van de activatie van je Merkaba help je jezelf om je Hoger Zelf in al je chakra’s te laten indalen, en is dus een groot ‘hulpmiddel’ op weg naar je Ascensie.

De Merkaba bestaat uit 2 driehoeken die deels in elkaar schuiven/versmelten.

De bovenste driehoek = zon tetraëder = mannelijke energie

De onderste driehoek = aarde tetraëder = vrouwelijke energie

 

Rookkwarts

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

De kracht van rookkwarts brengt een krachtige en prachtige uitlijning met hemelen en aarde. Het helpt je heel diep te centreren in jouw Zijn en vandaaruit op een gelijkwaardige manier in diepte en hoogte je verbindingen met hemelen en aarde en Al Wat Is vast te houden. Hierdoor opent de energie van dit kristal je in de meest optimale staat om zoveel als mogelijk Hogere licht en Bewustzijn binnen te halen, en dit tevens diep te ankeren en aarden. Doordat ook je verbindingen met Moeder aarde via jouw eigen aardebewustzijnsvelden verder geopend worden, helpt dit kristal je tevens om krachtig geaard en in je eigen kracht in het leven te staan. Dit ondersteund ook een enorme doorstroom van je energie en een diepere indaling van je Hoger Bewustzijn in het hier en nu. Dit kristal ondersteunt je dus krachtig om dicht bij jouw Zijn te komen en diep geankerd in het hier en nu en in je Hoger Bewustzijn te kunnen functioneren. Het opent poorten in je Zijn naar diepere wezenslagen van je zelf die nog niet eerder aan het Licht konden komen, en brengt daar aarding, vernieuwing of integratie waar nodig is. Tevens helpt het kristal je energieën loslaten en afvoeren.

Een prachtige hulp bij jouw groei van integratie en verdieping op je Ascensiepad!

© Willemien Timmer 2011

Rozenkwarts:

Korte algemene reading op de energie van dit kristal:

De transparante rozenkwarts van hoge frequentie en ultieme zachtheid legt als het ware een warme deken van healing, troost en zachtheid om je heen. Vanuit deze frequentie wordt het makkelijker in je eigen hart en Bewustzijn je Onvoorwaardelijke Liefde en compassie toe te laten in alle Wezenslagen, vanuit een werkelijk Oneindig Zijn en verbondenheid met Al Wat Is. De kracht van deze rozenkwarts leert je alle facetten van vergeving, acceptatie en leven zonder oordeel. Leven vanuit een volledig geopend hart. Het helpt je doorlopend in je Hart, compassie, Liefde en hogere afstemming te blijven en van hieruit ten volle te leven, te groeien en bewuster te worden.

Rozenkwarts is een zeer zachte en liefdevolle healer, die niet alleen heelt op hartaspecten, maar je totale Zijn hierin mee neemt. Rozenkwarts brengt een krachtige balans tussen hemelen en aarde in je Bewustzijn opdat het je centrum (je hartchakra) tussen hemelen en aarde versterkt, activeert en ondersteunt en in een uitlijning brengt.

Dit kristal ondersteunt ook bijzonder liefdevol bij healing en transformaties van oude onzekerheid, Zielenpijn, dualiteit, afgescheidenheid en welke andere belemmeringen je Ziel nog kent. Ze opent deze Liefdevol en zacht en omhult ook deze facetten van je Zijn met een liefdevolle zachte deken, opdat het makkelijker wordt er naar te kijken, te doorzien en te omarmen, zodat het kan helen op alle niveau’s.

De zachte kracht van dit kristal is sterk verbonden met je Vrouwelijke (Godinnen)kracht en kan ook dergelijke initiaties weer in her-innering brengen binnen je Bewustzijn. Puur Goddelijke Vrouwelijke Kracht kan daarmee weer meer ruimte krijgen binnen je Bewustzijn, groei en Leven. Dit heelt vele oude gekwetste onbalans van o.a. mannelijke energiefacetten die meer de overhand hebben (gehad) en of het vrouwelijk aspect hebben onderdrukt. Er mag dus met behulp van dit kristal ook meer versmelting van Mannelijk en vrouwelijk optreden, en healing binnen deze beide facetten van je Zijn.

Zeer krachtige doch zachte healer op ultiem Liefdevol niveau.

© Willemien Timmer, 2010

 

Danburiet

Prijs: nu opruiming actie klein voor € 9,50 en groot voor € 15,-

Afmetingen: kleine natuurlijke ruwe puntjes

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit helder transparant met inwendige fonkelingen.

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Danburiet is een hoogfrequent nieuwetijds kristal wat nog steeds relatief weinig voorkomt. Het draagt zeer zachte, hoge, ijle frequenties die van origine androgyn zijn (dus noch mannelijk, noch vrouwelijk). De Liefdesenergie die danburiet met zich meedraagt is van een ongekend hoog kaliber. Zeer zacht en hoog qua energie, maar daarmee ook een enorme Lichtkracht.

Het werken met danburiet heeft veelal alleen echt zin wanneer je al de nodige zwaarte getransformeerd hebt en al een grote potentie aan Lichtkracht in al je systemen kunt dragen. Dat betekend niet alleen op je Hogere Bewustzijnslagen, maar betekend zeer zeker ook in je auravelden en fysieke systemen. Juist vanwege de fragiele, hoge frequenties van danburiet, heeft het dan pas echt toegang tot alle lagen van je Bewustzijn en wordt de Kracht van danburiet werkelijk geopenbaard en voelbaar.

Danburiet kent zeer hoge verbindingen met o.a. het Regenboog Licht van deze nieuwe Tijd (New Rainbow Light Codes), het Kristallijne Licht, het Bewustzijn van Maria, Maria Magdalena, maar ook met de Engelensferen.

Middels deze verbindingen en de unieke kracht van danburiet worden er steeds hogere Wezenslagen van je Bewustzijn geopend voor je eigen Monadisch Licht. Dat betekend enorme openingen in je Bewust ZIJN en brengt enorme transformaties en groei teweeg. Maar nogmaals, alleen wanneer jij daar aan toe bent en je systemen dat ook kunnen dragen. Als er nog veel dualiteit of Ego Zelf energieën in je systeem aanwezig zijn, zal danburiet weinig tot niets voor je kunnen betekenen!

Wanneer je hard aan je eigen groei werkt en op vele lagen van je Bewustzijn al bewust voor het Ascensie Pad gekozen hebt (met daarbij alle uitdagingen die daarbij horen!) kan de danburiet helpen steeds meet je Goddelijk Plan en bedoeling binnen te halen in je leven. Kortom: danburiet helpt je steeds meer je eigen Meesterschapspad te gaan zien, ervaren, belichamen en leven en doet dit op Multidimensionaal niveau (op alle Wezens lagen dus van je Monadisch Licht!).

Dat betekend echter ook dat oude pijnstukken en zwaarte daardoor ook aan het Licht zullen komen vanuit hogere Bewustzijnslagen en Galactische thematieken.

Echter de kracht van danburiet is zo zacht en liefdevol dat zij ook ondersteunt in de omarming van deze stukken voor transformatie en verankeringen daarvan.

© Willemien Timmer 2009

 

 

Lemurisch Iris kristal knuffelsteen

Prijs: nu opruiming actie voor € 6,-

Afmetingen: knuffelsteen groot formaat

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit half transparant en inwendige regenboogjes.

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Dit geheel nieuwe tijds kristal draagt een enorme Lichtkracht, die zich kenmerkt door helderheid, kracht, Licht, vertrouwen en hoop, is als een Lichtbaken in tijden van verandering. Het kristal draagt directe connecties naar de Krachten van de Regenboog, de 12 Goddelijke- en 12 Galactische Stralen en de Elohim. Deze kwaliteiten, frequenties en krachten ondersteunen je in je groei en maken je steeds bewuster van je werkelijke Zijn. In Lemurische tijden werden deze kristallen gebruikt door de ‘Zieners van het Hart’  om in Zuiverheid telkens opnieuw af te stemmen wat noodzakelijk is qua Creatie in het Zelf en op aarde, en daarom ook dragen ze de naam Iris kristal. Het centreert en brengt tot de Ware Zuivere Kern.

Het kristal helpt je op een zeer zachte, vriendelijke en liefdevolle wijze steeds meer in je Zelf naar binnen te kijken. In eerlijkheid, oprechtheid en acceptatie, om tot opheldering te komen wat er werkelijk leeft in je, wat nog gezuiverd, opgehelderd of bewust gemaakt dient te worden.

Dit kristal verschaft dan ook inzichten in je Zelf, maar reikt daarmee ook gelijk healing, vertrouwen, bewustwording en moed aan.

Het helpt je om steeds meer met de ogen van je Hart, in mededogen, neutraliteit vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en overkoepelende Helderheid je eigen Zijn onder de loep te nemen. Waar kun je nog in groeien? Wat dient nog geschoond te worden? Welke leerlessen laat ik links liggen? Waar ligt mijn essentie en Kern? Ben ik werkelijk mijn Zielen Plan aan het leven, neerzetten en uitdragen? Allemaal vragen, en nog veel meer, die in eerlijkheid aanschouwt mogen worden in het Licht van Lemurisch Iris Kristal.

© Willemien Timmer 2008

 

Tanzaniet

Prijs: nu opruiming actie voor € 15,-             

Afmetingen: kleine ruwe brokjes, zeer uniek!

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit van de zeer weinig voorkomende tanzaniet. Zeer uniek. Prachtige depe kleur. Ruwe mini brokjes!

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Tanzaniet behoort eigenlijk niet meer tot de half edelstenen, maar tot de groep ‘edelstenen’. Naarmate het kristal helderder en transparanter wordt, des te duurder en waardevoller is het. Voor het werken met de energie van tanzaniet volstaat echter ook een minder helder stuk.

Tanzaniet is een echte Nieuwe Tijdssteen, hoewel het er een is die nog weinig bekendheid geniet. Tanzaniet bezit een heel hoge (12D) energie, en brengt hiermee vele nieuwe verbindingen en energieën van je Hoger Zelf vanuit de hogere dimensies, meer naar hier.

Tanzaniet stimuleert daarnaast het keel- en het kruinchakra en eventueel aanwezige mediamieke talenten.Tanzaniet bevordert visioenen en helpt ze verwoorden, het bevordert de communicatie, en het eigen ik te leren kennen en ten volle te (kunnen) benutten.

Er zijn weinig kristallen die echt sterk op de achterzijde van je lichaam en energie werken, Tanzaniet is een van de weinige kristallen die dat wel kan. Het geeft veel ruimte en zuivering aan het achterhoofd, de nek en de schouders. Hier heelt het oude (karmische) stukjes die je niet langer dienen, maar die je mogelijk al lange tijd letterlijk ‘op je nek’ zaten.

Het geeft een stimulans om je Zelf meer neer te zetten.

Het balanceert mannelijk-vrouwelijk en  links-rechts. Hierdoor ook is het een goede meditatiesteen die rust brengt.

© Willemien Timmer januari 2006

 

 

 

Herkimer diamant hanger

Prijs: van € 29,- nu opruiming actie voor € 25,-

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: prachtige zeer mooie kwaliteit helder transparant, fonkelend. Mini natuurlijke dubbeleinders in zilveren zetting. Uniek en weinig voorkomend!

 

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Herkimer diamant is een zeer krachtige healer, met een enorm hoge Lichttrilling die feilloos aansluit bij de zeer hoge frequenties die momenteel in en op aarde binnenkomen.

Echter, Herkimer diamant is daardoor niet voor iedereen even geschikt. Je dient al een groot stuk Bewuste groei te doorlopen wil je echt baat hebben bij de hoge Lichttrilling van dit kristal, anders zal het je alleen maar uit je aarding en balans trekken en je dus van de wal in de sloot helpen. Uiteraard is dat nooit de bedoeling!

Herkimer diamant straalt het Kristallijne IK BEN Licht uit en bij het samenwerken met dit kristal is dat precies wat het aan zal trillen in jouw Bewustzijn. Het zal inhaken op jouw eigen 13-voudig overkoepelend Monadisch Bewustzijn, om op deze wijze zo ver als mogelijk is binnen  jouw evolutiespiraal van groei in het NU moment, zoveel als mogelijk Bewustzijnslagen in je Bewustzijn verder te openen. Dit zal allereerst een immense opschoning inhouden, waarna je steeds meer verdieping zult gaan ervaren en de nieuwe Wezenslagen van je Bewustzijn zult kunnen verkennen. Eventuele Kennis, Wijsheden, tools die voor je incarnatie in het hier en nu belangrijke Sleutels vormen, kunnen daarmee weer in je Bewustzijn her-innert worden en toepasbaar en/of inzetbaar worden.

Echter, weet dat de kracht van Herkimer zo groot is dat het naast deze Multidimensionale Zuivering, opening en activering ook enorme uitdagingen van je zal vergen. Want naast alleen puur aardse karmische stukken, zullen ook Galactische en zelfs Kosmische dualiteitstukken en schaduw belicht gaan worden om doorzien, omarmt en geheeld te worden. Enerzijds betekend dat een opschoning op niveaus als nooit te voren, anderzijds ook dat een enorme uitdaging en vraagt om een enorm diepe aarding en Vertrouwen in je Zelf en je Zijn, maar ook de nodige dosis moed en doorzettingsvermogen en een drive vanuit de Passie van je Ziel om het totale proces van Ascensie op alle lagen aan te gaan!

Het vraagt ook openheid en het overstijgen van elk verwachtingspatroon, opdat je hierin Wezenslagen, ervaringen en Soul Memories kunt tegenkomen die je wellicht niet voor mogelijk hield. Echter, ook dat zal veel opheldering over de wortels van jouw IK BEN Bewustzijn kunnen opleveren en je ondersteunen in een steeds dieper incarneren van je Multidimensionale Zijn in je fysieke lichaam en aardse 3D leven.

De Herkimer ondersteund dus werkelijk in het stap voor stap dieper incarneren in je fysieke lijf (her-inneren van je DNA, je coderingen en de daarin opgeslagen Kennis en Bewustzijn) en dus Ascenderen.

De frequenties van herkimer diamant werken zeer diep zuiverend en transformerend door, door alle Multidimensionale lagen van Zijn, en dus ook door alle evolutiespiralen die jouw Ziel in dit Universum kent/heeft gekend. Dat betekend een immense opschoning en telkens opnieuw ‘fine tuning’ en uitlijning naarmate meer en meer geschoond en verhelderd is. Telkens opnieuw brengt het alle geschoonde, geopende, bewust gemaakte dimensies van je Zijn weer met elkaar in verbinding en herschikt, lijnt uit op alle andere dimensies, facetten en wezenslagen van je Zijn.

Deze herkimer diamanten brengen je dus een voortdurend diepgaand proces, aansluitend op de ‘flow’ van deze tijd. Maar realiseer je dat dat best uitdagend, confronterend en pittig kan zijn. Want herkimer vraagt doorzettingsvermogen, moed, durf en alle kracht en Passie van je Zijn om tot de diepste opschoning aller tijden te komen, ten behoeve van je eigen Ascensie en Heelwording!

Herkimer diamand werkt qua Bewustzijn hiervoor krachtig samen met de Kristallijne Coderingen waaruit het Universum is opgebouwd in de vele dimensielagen en subdimensies en die ook in onze systemen, genen, en blauwdruk besloten ligt, opdat we uiteindelijk ook terug kunnen keren in ons Oorspronkelijke Kristallijne IK BEN Bewustzijn.

© Willemien Timmer april 2010

 

 

Aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten!!

Meer informatie of bestellen: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zolang de voorraad strekt!!

 

Heel veel meer aanbiedingen vind je op mijn facebook pagina of

in de aankomende nieuwsbrief!

 

 

© Willemien Timmer, Spirituele praktijk Apofyliet  www.apofyliet.nl

 

 

Opheffingsuitverkoop, zolang de voorraad strekt op: www.trommelsenzo.nl voor alle producten geldt 25 % korting!!!!

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

Oktober 2013

 

 

 

 

 

 

Vrijdag  4 okt

20.00-20.30 uur

Oud Egyptische initiaties op afstand

 

Ankh Activatie: The Key of Life

 i.s.m. Isis en Nephthys frequenties

 

Het wekken van de Essentiele Levenskracht binnen

je Bewustzijn om dieper te ontwaken

 

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

Do 10 okt ‘13

10.00-16.30 uur

10-10 portaal

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 11 okt. ’13

20.00-20.30 uur

Oud Egyptische initiaties op afstand

 

Djed-activatie: The resurrection of Being

i.s.m. Osiris, Isis, Horus en Anubis

 

Het wekken van de Sekhem in je bekkenbodemgebied en activeren van de Blauwdruk van de Djed (wervelkolom) opdat deze op jouw Kosmische Timing stap voor stap of volledig kan gaan activeren, waarbij je alle “Zegels van Zijn’ activeert, balanceert en harmoniseert met elkaar, waardoor de pijnappelklier volledig geactiveerd kan worden en via het Multidimensionale Hart volledige ‘opstanding’ in Bewustzijn mogelijk wordt, in belichaming in 3D.

 

 

Afstand activaties voor iedereen

€ 33,33 per persoon

 

 

 

 

 

Zat 12 okt ‘13

10.30-16.00 uur

 

De reis naar Binnen, de reis naar Huis

 

Speciale workshopdag  die in het teken staat van een dieper gaan begrijpen wat Ascensie nu precies inhoudt. Een dag met veel tekst en uitleg over het Ascensieproces in het algemeen, wereldwijde en  persoonlijke processen daar binnen, in antwoord op de vele vragen en onduidelijkheden die er zijn omtrent het pad van verlichting.

Er is alle gelegenheid tot vragen stellen, uitwisselen en delen, discussiëren met elkaar. Het is een dag die we met elkaar vorm geven aan de hand van vragen of energie die aan de orde komen.  Met de bedoeling een verhelderd beeld te krijgen voor wat Ascensie voor jou betekend, hoe jij en jouw leven daar in passen en om meer zicht te krijgen hoe jij in je Ascensie proces staat.

Er is geen beter of verder zijn dan een ander op dit pad, want ieder is exact daar waar hij of zij is, binnen de evolutie van het eigen Zijn. Het is essentieel hier een diepere feeling en ‘verstaan’ in te krijgen, wil je jouw weg zo bewust mogelijk gaan. En toch aansluiting weten te vinden met anderen.

Soms is het belangrijk om dieper te gaan verstaan waar velen in deze ‘wereld’ over spreken en hoe dat daadwerkelijk toegepast en geleefd kan worden binnen je eigen leven en wereld.

 

Daarnaast zullen we in het verlengde hiervan enkele gechannelde oefeningen, activaties of healingen ontvangen, direct afgestemd op jouw pad, om je handvaten aan te reiken om dit ook daadwerkelijk vorm te gaan geven binnen je leven en groei.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

Aanbieding:

€ 55,- per persoon !!

 

 

 

 

Zat 19 oktober

10.00-16.30 uur

De Essentie van de Nieuwe Tijd en co-creatie

 

Waar draait alles nu precies om in deze tijd en tijdsperiode, en wat zijn de wezenlijke verschillen met  voor de shift van 21-12-’12 en het nu? Op welke nieuwe wijzen kunnen we groeien in het nu en vorm geven aan wie we Zijn? Waarin liggen in het nu de uitdagingen van groei? De valkuilen en de patronen om te gaan herkennen en doorbreken? Welke handvaten, tools en meesterschapskwaliteiten zijn daarvoor al beschikbaar? En hoe zet ik deze in?

Hoe kan ik mijn Essentie dieper verkennen en erkennen en daarmee ook manifest maken in de 3D wereld van alledag? Waarin ligt mijn kracht, uitdaging en missie?

Deze workshop zal antwoorden proberen aan te reiken door gezamenlijke co-creatie en uitwisseling met elkaar als aanwezige groep. We kunnen vanuit datgene wat zich aandient verder de diepte in gaan werken om nieuwe vormgeving binnen ons eigen leven te gaan manifesteren.

Transmissies en channelings zullen helpen om dieper bij je eigen antwoorden te komen, de essentie van jouw Zijn en jouw unieke ascensie pad in het hier en nu. Om zodoende ook dieper te gaan verstaan wat deze tijd werkelijk inhoudt en welke oneindige mogelijkheden er zijn om ons Goddelijk Zijn werkelijk in de belichaming van het fysieke lichaam vorm te geven.

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 99,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 26 & 27 okt

Master Group Ancient Egyptian Healing Light

Workshop 10:

Leringen van Khemitian Masters & Farao’s voor het hier en nu:

Living by the Law of One: Teachings of Master Achnaton

 

Deze groep is al vol!

Doorlopende opleiding

en Creatiegroep 

€ 222,- per persoon

 

 

 

 

 

November 2013

 

 

 

 

 

 

Vrij 1 nov ‘13

10.00-16.30

Meestergetallen:

 Sacred Codes of the Universe

 

 Zie jij ook geregeld via allerhande wegen dubbele getallen zoals bijvoorbeeld 11.11? Of in vele andere combinaties zoals 12.12, 21.12, 18.18, 22.22, 77, 88, 99 etc.? Dan ontvang je doorlopend coderingen, boodschappen, begeleiding, activaties of andersoortige informatie vanuit je eigen Spirit en het Universum. Deze coderingen zijn specifieke gebundelde krachtvelden en houden persoonlijke activaties en initiaties in, die jouw Bewustzijn dieper en dieper openen en activeren. Die veelal persoonlijke boodschappen en aanwijzingen bevatten die van belang zijn voor een dieper (in)zicht in je eigen groei, waar jij staat, wat er gaande is in jouw groei en waar extra aandacht gevestigd wordt op kwaliteiten binnen jouw Meesterschap. n activeren. Die veelal persoonlijke boodschappen en aanwijzingen bevatten die van belang zijn voor een dieper (in)zicht in je eigen groei, waar jij staat, wat er gaande is in jouw groei en waar extra aandacht gevestigd wordt op kwaliteiten binnen jouw Meesterschap.

In deze workshop duiken we dieper in de frequenties van de getallen en vooral de Meestergetallen, die Universele coderingen van Schepping zijn. Ons hele Universum en Zijn is opgebouwd uit dergelijke coderingen en als we de signalen die we op ons pad treffen aan Meestergetallen dieper gaan verstaan, gaan we ook ons Zelf, onze groei, ons Ascensiepad en Al Wat Is uiteindelijk dieper verstaan.

De Meestergetallen zijn krachtige frequenties en signalen die steeds meer mensen met grote regelmaat, zo niet dagelijks, op hun pad ontmoeten.

Een workshop om de diepere betekenis van deze signalen en Universele codes te  leren kennen, en welke aanwijzingen ze vanuit Goddelijke Inspiratie voor jouw persoonlijke Zijn en processen inhouden.

 

n activeren. Die veelal persoonlijke boodschappen en aanwijzingen bevatten die van belang zijn voor een dieper (in)zicht in je eigen groei, waar jij staat, wat er gaande is in jouw groei en waar extra aandacht gevestigd wordt op kwaliteiten binnen jouw Meesterschap.

In deze workshop duiken we dieper in de frequenties van de getallen en vooral de Meestergetallen, die Universele coderingen van Schepping zijn. Ons hele Universum en Zijn is opgebouwd uit dergelijke coderingen en als we de signalen die we op ons pad treffen aan Meestergetallen dieper gaan verstaan, gaan we ook ons Zelf, onze groei, ons Ascensiepad en Al Wat Is uiteindelijk dieper verstaan.
De Meestergetallen zijn krachtige frequenties en signalen die steeds meer mensen met grote regelmaat, zo niet dagelijks, op hun pad ontmoeten.
Een workshop om de diepere betekenis van deze signalen en Universele codes te leren kennen, en welke aanwijzingen ze vanuit Goddelijke Inspiratie voor jouw persoonlijke Zijn en processen inhouden.
Voor een diepere bewustwording wat de signalen en Meestergetallen op jouw pad je willen vertellen, hoe je ze kunt leren herkennen, ontcijferen, hoe ze je Flow van groei bevestigen, aansturen, bekrachtigen of van informatie voorzien.

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 99,- per persoon

 

 

 

 

Zat & zon 2 en 3 nov 2013

10.00-16.30 uur

Inzicht in de Creatie:  Zielsfamilie

 

De enorme verdieping die dit weekend aan zal reiken, zal immense versnelling, diepgang en transformatie mogen brengen in je eigen bewustzijns-groei en Ascensiepad van het NU. Het zal diepere inzichten in je eigen connecties, contacten en verbinden brengen op heel persoonlijk hier en nu vlak, maar ook Universeel gezien!

Inzicht in je eigen Zielsfamilie en Scheppings structuren is een essentieel handvat voor je eigen Pad van Groei  en her-innering aan je eigen kwaliteiten van Meesterschap. Het kan je je eigen Scheppingsmatrix dieper helpen verstaan.

 

Deze workshopdag staat in het teken van je Zielen ‘familie’. Mede Zielen die behoren bij jouw unieke Evolutiepad door de levens en dimensies heen en die nauwe verbindingen met jouw Zijn kennen. Er zijn vele gezamenlijke verbindingen en afspraken, ook in co-creatie en bij het lopen van je eigen Ascensiepad die in deze tijden steeds dieper verhelderd, aangeraakt, opgestart worden of naar komen. Het ontmoeten van Soulmates of Tweelingaspecten van jouw Bewustzijn kan vele verwarring, vragen en onduidelijkheden, maar zeer zeker ook diepgaande processen en immense groei opwekken.

Deze workshop is bedoeld om een dieper inzicht te krijgen in de Schepping van de Zielsconnecties en – familie, het hoe en waarom, hoe het tot uitdrukking word gebracht en wat redenen zijn waarom je Zielenmaatjes, Tweelingstraal of andere diepe verbintenissen in het nu weer naar je toe voelt komen.

Juist omwille van de Nieuwe Tijd en de oude afspraken m.b.t. co-creatie en Ascensie vinden dergelijke ontmoetingen met allerhande levels van Zielenfamilie in het nu grootschalig plaats!

Wanneer wij een cruciaal punt in onze bewustwording en groei bereikt hebben werken we namelijk in Ontwaken niet alleen meer voor ons eigen Zijn, maar wordt juist de grootsere connectie met Al Wat Is (bereikbaar via de Zielengroep) weer actueler en van een grootser belang.

 

Ook meer informatie in deze workshop over o.a.

Bewustwording in en van de Zielengroep, zielenfamilie, Soul Connections, tweelingstraal, - vlammen, - zielen. Zielemaatjes, karmische verbindingen, oude (verlopen) contracten tussen zielen onderling.

Persoonlijke en gezamenlijke Missie en Bedoeling.

De splitsing van het Goddelijk Zijn in de Zielsaspecten die de Zielenfamilie zijn gaan vormen. Verschillende fasen en stadia van ontwikkeling, verschillende taken, functies en coderingen binnen de Zielengroep.

The wake up call for awakening your Soulfamily.

Diepgaande heling in actuele processen binnen jouw Bewustzijn en die van de Zielengroep.

En heel veel meer.

 

Deze workshop mag een diepergaand inzicht, verheldering, Universeel overzicht aanreiken waardoor er een dieper ‘verstaan’ van je eigen processen, Zijn, Zielenfamilie aangereikt en geactiveerd mag worden. Maar biedt daarnaast handvaten en diepgaande healing binnen je eigen patronen, processen en groei.

Daarnaast zal het een ontmoetingsweekend zijn waarin zielenmaatjes, - broeders en – zusters met elkaar kunnen uitwisselen over het persoonlijk Ascensie pad, leerlessen, kwaliteiten.

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                   Willemien Timmer

                                    T. Harkeswei 25

                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                    www.apofyliet.nl

                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

          

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                   Willemien Timmer

                                    T. Harkeswei 25

                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                    www.apofyliet.nl

                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

          

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J