Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Met zo ongeveer bijna een been in het vliegtuig en een been nog in Nederland, op de valreep toch nog een nieuwsflits voor deze maand. Later dan gepland vanwege de grote drukte en vele heerlijke activiteiten in de praktijk.

Wat leven we toch in wonderlijke tijden lieve mensen. De meest heftige processen spelen zich af en tegelijkertijd passeren ook de meest miraculeuze healingen,  synchroniciteit en bijzonderheden de revue. Het is aan de orde van de dag! De diepste wortels worden blootgelegd, wortels van pijn, angst, agressie, onmacht en zoveel meer. En tegelijkertijd, als we maar open durven te staan voor Spirit, ons eigen Licht, in onze kracht en eigen verantwoordelijkheid gaan staan, mogen de mooiste bevestigingen en groei  je Pad kruisen. De sluiers worden dunner en dunner, alles vanuit ons Hoger Bewustzijn en groei wordt steeds meer direct manifest op aarde. Al die intenties, wensen en situaties die we nodig hebben om in een razend tempo te groeien in ons Multidimensionaal Bewustzijn liggen in feite binnen handbereik. En het is onze eigen Vrije Keuze of we ze aanpakken of niet.

In deze tijd gaat het werkelijk om het steeds dieper belichamen van ons Meesterschap en alle reeds geleerde lessen en groei. Op dit moment is dat wezenlijk gaande in ons celbewustzijn. Als we de durf hebben onze diepste angsten, onze oudste pijnwortels onder ogen te zien, kan en mag het in een vliegensvlug tempo helen en integreren, waardoor we nog meer in onze Kracht kunnen gaan staan.

En dat is in alle opzichten ook nodig, omdat zoveel oude fundamenten om ons heen omvallen, de hele ‘oude wereld’ stort in. Dat is nodig om de nieuwe wereld en de Nieuwe Mens geboren te laten worden. Maar uiteraard brengt dit ook grote onrust, chaos, onzekerheid, angst, verdriet en nog zoveel meer oude emoties aan het Licht. Simpelweg met de bedoeling ze tot heling te brengen door acceptatie, inzicht, omarming, vergeving, en noem maar op.

En hoeveel mensen voelen zich momenteel verzwolgen worden in hun eigen oude patronen, onmacht, angsten, slachtofferschap, onzekerheden, niet durven vertrouwen. Het hoort er helaas allemaal bij, juist om tot een diepgaand schoning en transformatie te komen. Dat is de Keuze van de Ziel en in feite bewandelen we allemaal deze weg, ieder vanuit het eigen perspectief en dat punt van groei waar je bent.

De leerlessen zijn intens, maar verlopen wel vlot, mits de bereidheid er is om te onderzoeken, zelfreflectie toe te passen en de intentie er is om te groeien. De wonderen liggen om de hoek. Ik mag het momenteel de afgelopen periode zelf dagelijks ervaren. De synchroniciteiten en bevestigingen zijn immens, als we ons Pad volgen zonder verwachtingen van de wereld om ons heen, ongeacht of het nu begrepen wordt of niet. In vertrouwen, in een diep luisteren naar onze eigen Spirit en de signalen die we krijgen. Er is zoveel ondersteuning en begeleiding, als we er maar voor open staan en vragen! De diepste processen en oudste pijn-wortels kunnen binnen een tot enkele dagen omgekeerd en geheeld worden. Het is echt amazing! En lieve mensen, dit is werkelijk aan de orde van de dag!

En hoe intens of diepgaand de processen van deze tijd dan ook zijn, dat maakt het tegelijkertijd vreugdevol. Je merkt aan alle kanten dat de Sluiers dunner worden. Steeds meer polariteiten kunnen meer en meer samen komen en helen in ons mens-zijn en Spirit, die ook steeds dichter bij elkaar komen. Steeds meer van ons Meesterschap kan zichtbaar worden, belichaamd worden, werkelijk in de dagelijkse praktijk geleefd worden. Dat biedt een immens stuk bevrijding en een krachtige energie als draagvlak voor de Nieuwe jij in een nieuwe tijd. En tegelijkertijd creëren we daarmee ook de Nieuwe Aarde!

 

Wel ja, er is zo veel te zeggen en te beleven in deze unieke tijden. Het wordt bijna cliché om het keer op keer weer te zeggen. Maar het is een feit. Niets is statisch en alles is in beweging en kan soms zacht gezegd aardig verrassend uitpakken. Het leven neemt soms zeer onverwachte wendingen op dit moment in tijd, met de bedoeling om ons volledig in onze Kracht, vertrouwen en Zijn terug te plaatsen, in alle facetten.

 Helaas ontbrak het me deze periode aan tijd om een vervolg artikel over wat er gaande is in deze tijdsperiode te schrijven, terwijl er juist nu zoveel over te zeggen is. Ook na het 9-9-11 Portaal welke van bijzonder krachtig belang was bij het openen van zoveel nieuw Bewustzijnsgolven en groeiperikelen, maar ook bij de activatie van de diepere Oorspronkelijke Blauwdrukken van het Eenheid Bewustzijn in ons celbewustzijn. Maar goed, het zij zo, en  hopelijk is daar komende maand wel weer een gelegenheid voor.

 

In deze nieuwsbrief weer heel veel nieuws en moois, aangereikt door de vele oneindige mogelijkheden  van deze tijd.  Een prachtig en krachtig nieuw opleidingstraject voor 2012 is ‘geboren’ en de introductie van krachtig ondersteunende healingtools, die volledig afgestemd zijn op deze tijdsenergie en je vele malen sneller, krachtiger helpen groeien in Bewustzijn en healing aanreiken, daar waar het nodig is!

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

 

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Nieuw Opleidingstraject:  Master Group 2012

*In the spotlight:  Sacred Flower of Life Healingtools

*Ascensie & Activatie workshops 2011 uitgelicht

*Nieuw en Speciale aanbiedingen in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Praktijk Apofyliet is gesloten van 28 sept. t/m 7 okt.2011 i.v.m. een Egypte Initiatie & activatie reis in voorbereiding op het 11-11-11 Portaal.

Ik probeer daarna zo spoedig mogelijk weer alle mail te beantwoorden. Maar waarschijnlijk lukt dat pas weer vanaf 11 oktober, omdat er zowel 8 als 10 oktober workshops gegeven worden!

 

*Er zijn nog een  aantal Kristallen Schedels van praktijk Apofyliet die  een nieuw Thuis zoeken.

 Al deze schedels hebben ruim 5 jaar of langer in de praktijk mee gewerkt en zijn dus zeer krachtig actief en kennen vele krachtige verbindingen!!

Daarnaast zijn er zijn nog aantal diverse formaten ‘gewone’ kristallen schedels bij Praktijk Apofyliet die nog een nieuw thuis zoeken. In diverse kristalsoorten o.a. rookkwarts, natuur citrien, amethist, rozenkwarts. Binnenkort komen er ook nieuwe schedels weer aan die nog een nieuw Thuis zoeken!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Er nog enkele los te volgen hoogfrequente workshopdagen in de activiteitenagenda staan, van heel uiteenlopende aard!! Allemaal zijn ze volledig in tune en afstemming op wat er momenteel aan veranderingen op aarde en in de Mensheid (dus ook in jou) gaande is, en geven stuk voor stuk meer inzicht in de Ascensie processen die momenteel ‘uitgespeelt’ worden op aarde.

Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer nieuwe workshops!!

 

*Vanwege de enorme drukte in de praktijk met consulten en workshops, duurt het helaas soms wat langer voordat ik toe kom aan het beantwoorden van alle email. Ik hoop dat jullie even geduld met me kunnen hebben. Ik doe mijn uiterste best alles zo spoedig mogelijk te behandelen en beantwoorden. Maar omdat ik alles in mijn eentje draaiende hou, is het in drukke periodes soms lastig om alles up to date bij te houden en direct te beantwoorden.

 

 

 

..Er de afgelopen tijd een aantal zeer bijzondere, hoogfrequente Meesterkristallen met een magnifieke, Meesterlijke, unieke en zeldzame energie hier zijn binnen gekomen. Die prachtig ondersteunend werk verrichten bij alles wat momenteel op aarde gaande is!

Prachtige zeldzame en stuk voor stuk unieke exemplaren van ook een grote uiterlijke schoonheid.  Het aanbod aan nieuwetijdskristallen is daarmee ook weer enorm uitgebreid de afgelopen tijd. En zo is er voor ieder wat wils en aansluitends te vinden.

Je vind alle nieuwe meesterkristallen in de Ascension Shop in het vernieuwde ‘hoofdstuk’ Meesterkristallen op de website!  Ook verderop in deze nieuwsbrief vast een voorproefje!

Verschillende mensen en groepen zijn al in de gelegenheid geweest met dergelijke van deze Meesters samen te mogen werken en de ervaringen en bijdrage van deze kristallen voor je groei zijn heel uiteenlopend maar allemaal geweldig!!!

 

… Er momenteel zo ontzettend veel transformatie op aarde gaande is, en dat dit enorme verschuivingen geeft in Bewustzijn. Maar dat we dit vooral ervaren en om ons heel zien gebeuren (wereldwijd) in de enorme losgebarsten ellende, natuurrampen, oorlogen, strijd, opstanden, beurs crash, etc. die gaande is op aarde. In deze nieuwsbrief opnieuw meer inzichten en kijk op de planetaire gebeurtenissen vanuit Kosmisch Perspectief, als een vervolg op het artikel in de 2 vorige nieuwsbrieven. Meer info hierover ook weer in de volgende Ascensie workshops, want “the story continues” en er komt steeds meer Inzicht en informatie vrij naarmate de processen verstrijken!

 

….Er nog enkele zeer krachtige Portaal activatiedagen gepland zijn, op de data van Meestergetallen, welke krachtige initiatie momenten en trillingsverhogingen markeren op en in de aarde en Kosmos. Deze zijn momenteel extra essentieel in voorbereiding op de Ultieme transformatie en energieshift van 11-11-‘11. Voorbereidingen zijn in volle gang. De eerste data van deze workshops, vind je op de website en in de nieuwsbrief.

Deze Activatie dagen zijn van ultieme aard omdat je de Meesterfrequenties die op deze Poort-dagen binnen komen, veel bewuster kunt ervaren, binnenhalen en integreren in je eigen leven en groei, maar je op deze dagen tevens als groots en krachtig kanaal kan en mag fungeren om deze frequenties voor het Grote Geheel ook te helpen binnenhalen en ankeren in en op de aarde. In samenwerking met grote Teams van Licht vanuit alle velden van moeder Aarde en alle uithoeken van het Universum.

Alle voorgaande Poort-activatiedagen van de afgelopen jaren/het afgelopen jaar  mochten werkelijk de meest intense, diepe en hoogstaande bijzonderheden plaats vinden. Zowel in individuele groei en levens als voor het grote geheel.

Tevens bereid de bewuste beleving van de Poort-dagen je energetische ook helemaal voor op de ultieme shift van het 11-11-’11 Portaal!

 

…Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

                

 

Master Group 2012 – opleidingstraject vanuit de 2012 frequenties

 

Traningstraject vanuit de 2012 frequenties voor jouw Ascensie pad en Bewustwordingsgroei en healing op Multidimensionaal niveau.

 

Dit traject van workshops biedt krachtige healing, bewustwording en handvaten aan te midden van alle trillingsverhogingen en processen van Ascensie in jou zelf, op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau. Het reikt je diverse handvaten, inzichten, technieken en healingmethoden aan die je helpen meer en meer in je Kracht, je Licht, je Bewustzijn te blijven staan, ongeacht wat er gaande is in alle processen en trillingsverhogingen, maar ook om je Spirit en Ware Zijn meer en meer in je alledaagse 3D hier en nu handen en voeten te geven en te integreren. Zodat werkelijke Multidimensionaliteit echt belichaamd kan gaan worde vanuit Bewustzijn.

Vanuit diepgaande uitlijningen, openingen, activaties en initiaties in je Multidimensionale velden leer je steeds meer van je Zijn kennen, wie je Bent in andere dimensieslagen, wat je kwaliteiten, Missie, Leerlessen en Bedoelingen zijn en leer je steeds meer alle levels van Zijn, oftewel al je dimensies op elkaar afstemmen, uitlijnen en samen werken. Zodat je een steeds dieper wezenlijk contact krijgt met, inzicht krijgt in en de belichaming van jouw Goddelijke Wezen op aarde kunt Zijn. Dat houdt dus in dat je meer gaat resoneren op je eigen Goddelijk Licht, Universele Liefde, maar wel vanuit Bewustzijn en gewaar zijn en herkenning van wie je Bent ook op andere dimensielagen. En dat al die Hoger Zelven van je diverse Dimensies ook verbonden zijn en innig samenwerken.

 

Elke workshop wordt afgestemd op de frequenties die op dat moment op en in de aarde aanwezig zijn en of binnenkomen, en uiteraard op de aanwezige groep deelnemers, en zullen gechanneld worden onder leiding van grootse Meestervelden van alle uithoeken van het Universum en vanuit de Moeder Aarde velden zelf.

Daarnaast kent elke workshop een ‘basisthema’ of onderwerp als ‘globale omkadering’ van de frequenties en werkvelden die we die dag gaan verkennen.

Elk ‘basis thema’ vind tijdens de workshop zelf de invulling zoals deze op dat moment op het hoogst haalbare Bewustzijn en Lichttrilling mogelijk is op aarde.

Elke workshop biedt healingtools, technieken maar vooral ook voor je Zelf heel veel healing, groei en Bewustwording aan. Want zodra jouw Bewustzijn verder expandeert, leer je die kwaliteiten, velden en tools vanuit je eigen Zijn integreren en belichamen, wat ze handvaten geeft om concreet toe te passen in het hier en nu.

Elke workshop draagt dus bij aan een verdieping  en her-innering van je kwaliteiten, doordat er krachtig en effectief door oude blokkades, stagnaties, angsten en andere persoonlijke (karmische) thema’s heen gewerkt wordt.

Dit traject biedt dus veel Persoonlijk Ascensie werk en groei, een enorme verdieping in je kwaliteiten, het connecten met wie jij Bent en daar ook daadwerkelijk mee in de belichaming komen (Ascensie), maar zal je dus ook intens diepe transformatie en helings processen mogen brengen om oeroude versluieringen en wortels  voorgoed te kunnen schonen en blijvend je Lichtkwaliteiten en Bewustzijn geopend te houden.

 Het reikt daartoe ook healingtools, technieken en methodes aan om zo krachtig mogelijk, vanuit je eigen processen, ook in je Kracht, kwaliteiten, zuiverheid, afstemming, integriteit, gelijkwaardigheid,  te blijven staan en samen te werken met de Meestervelden en jouw Teams van Licht (op verschillende dimensielagen) voor jouw Ascensiegroei, specifieke Missies en Doelen en voor jouw unieke rol in de Ascensie van Al Wat Is.

 

Er is bewust gekozen om dit traject in de vorm van workshop- weekenden te geven,  omdat op die  manier er veel diepgaander, intenser en intensiever gewerkt kan worden en veel meer healing, bewustwording en potentieel bereikt, aangeraakt en bevrijd kan worden!

 

De workshops van Praktijk Apofyliet worden altijd gechanneld, dat betekend niet alleen veel channelingen, transmissies en healingen, maar ook veel tekst en uitleg zullen gebaseerd zijn op (eerdere of ter plekke) gechannelde en reeds geïntegreerde en gefundeerde informatie.

Daarnaast wordt er altijd gekeken naar concrete handvaten en toepassingsmogelijkheden voor het hier en nu om alle groei, lesinhoud, informatie en ervaringen zo effectief mogelijk om te zetten in belichaming in het hier en nu en mens-zijn en Spirit steeds verder te doen integreren en belichamen vanuit Multidimensionaal perspectief en ervaringsniveau.

 

 

Kort overzicht van de workshops in dit Master Group 2012 opleidingstraject:

 

1.Basisuitlijning op de 2012 frequenties

2. Pleiadische en Sirische frequenties in de Planetaire Wezenslagen

(met o.a. Dolphin Healing)

3. Her-inner jouw  Multidimensionaal Team van Licht en leer opnieuw samen co-creëren

4. Goddelijke Magie als Wezenlijk onderdeel van jouw Goddelijk Zijn

(met o.a. Devine Magic Healing)

5. Hathor Healing voor ultieme liefdevolle, diepgaande transformatie en groei

(met o.a. Hathor Sacred Sound & colour Healing)

6. Egyptian Healing Light/ Seshat Cronicles: Devine Universal Codes & initiations for Ascension

(Met o.a Ancient Khemitian Healing)

7. Ascension Glyphs : Ancient codes for Ascension in your own Consiousness

(o.a. planetaire, galactische en kosmische ascension glyphs)

8. Crystal Light Healing:  Into the Universal Crystal matrix

(o.a. samenwerking met kristallen en kristallen schedels vanuit de 2012 frequentie)

9. Timeline Healing vanuit het Ultieme NU

10. Activatie van je Lichtlichamen en Galactisch Erfgoed ( 5D t/m 8D)

11. Activatie van je Lichtlichamen en Kosmisch Erfgoed ( 9D t/m 12D)

12. Activatie van je 13-voudig Bewustzijn en Solar Merkivah activatie

Optioneel: workshop 13: The Language of Light / Het  Solaire Erfgoed

 

Kijk hier voor de inhoud van de diverse workshops binnen dit traject!

 

Let op: deze workshops zijn niet als losse weekenden te volgen, alleen in traject/ opleidingsvorm vanwege de opbouw in frequenties en Bewustzijn en vanuit de veiligheid van een met elkaar vertrouwd groepsveld waarin ieder zich optimaal kan ontplooien!

 

 

 

Wat vragen we van jou?

 

*Bereidheid om je Zelf tot op de onderste bouwsteen onder de loep te willen en durven nemen met de intentie om volledig te gaan voor jouw Ascensie groei en her-innering aan jouw bijdrage en Missie binnen het Grote Geheel (Universele Ascensie).

 

*Bereidheid om processen van groei, bewustwording en healing daarmee zo goed en zo kwaad te aanvaarden, wetend dat dit juist bijdraagt om je te bevrijden van eeuwenoude versluieringen en je werkelijk in je Goddelijke Potentie terug kan plaatsen.

 

*Bereidheid om te leren, open staan voor nieuwe mogelijkheden, visies, Kosmische Perspectieven  maar ook eigen inbreng durven toe te voegen, we leren van elkaar en groeien met elkaar!

(Bereidheid dus ook eventuele ervaringen uit te wisselen met elkaar, daar dit in de loop der jaren zo enorm waardevol is gebleken en we ten alle tijden kunnen leren van elkaar!)

 

*Bereidheid vanuit het diepste respect met elkaar (andere deelnemers) om te gaan, vanuit gelijkwaardigheid, samenwerking, Eenheid, zuiverheid, vreugde, eigen verantwoordelijkheid,  ieder vanuit het eigen punt van de persoonlijke Evolutiespiraal, groei en het Meesterschap op dat niveau waar je staat met eigen groeiprocessen, leerlessen en kwaliteiten.  (Dus ook wanneer je in persoonlijke processen schiet! Dat is geen ‘excuus’ om niet respectvol meer met elkaar om te gaan, maar juist een uiterst waardevolle leerles om je Meesterschap ook daarin te beoefenen.)

 

*De wetenschap of het bewustzijn hebben dat je nooit meer ‘de oude jij’ zult zijn na een dergelijk diepgaand traject van immense transformatie en Bewustwordings workshops!

En dat wanneer je eenmaal in die ‘trein van transformatie’ gestapt bent, je uit de workshops kunt stappen maar nooit uit je eigen groei en versnellingen die daarin zijn aangebracht!

 

*(Enigszins) Bekend zijn met de werkwijzen van Spirituele Praktijk Apofyliet die vanuit Multidimensionaal Perspectief werkt aan eigen en andermans Ascensie processen, maar ook voor het Grote Geheel. Heb je hier nog geen workshop(s) gevolgd is het raadzaam een intakegesprek, of ten minste  een (maar liever meerdere) persoonlijke workshops of groepsworkshops te boeken, om enigszins te ervaren vanuit welk Perspectief we hier werken en groeien. Maar ook om te kijken of het wederzijds ‘klikt’ en aansluit bij jouw energie, wensen en behoeften.

We duiken namelijk vanaf workshop 1 direct de diepte van onze eigen Multidimensionaliteit in!

 

*Bekend zijn met de Apofyliet Spelregels en eventuele annuleringskosten zoals onderaan deze pagina aangegeven.

 

 

 

Wat biedt Praktijk Apofyliet jou in deze Master Group?

 

*Handvaten en healingen voor diepgaande healing, her-innering, Bewustwording en je Ascensieproces. Enorme stappen voorwaarts in jouw unieke processen en diepgaande verkenning van je Zijn.

 

*Samen leren en groeien, ieder vanuit de eigen Kracht, Kwaliteiten en Potentie vanuit Gelijkwaardigheid, respect, samenwerking, eenheid en afstemming op Al wat Is.

 

*Vele handvaten en healingtools waarmee je krachtig leert werken vanuit je eigen Zijn en eigen Potentieel, waardoor je ascensieprocessen enorme ondersteuning, groeiversnellingen en de belichaming van je Spirit steeds meer binnen handbereik komt te liggen.

Vanuit het helen van je eigen Dualiteit, onbewustzijn, Zielslittekens en pijnstukken bevrijd je je Zelf om je Goddelijk Potentieel weer ten volle te leven!

 

*Je gevoeligheid, Bewustzijn, intuïtieve vaardigheden en energetische kwaliteiten worden hiermee ook immens versterkt, waarmee je healing potentieel niet alleen voor je Zelf, maar ook voor mens dier en het Grote Geheel inzetbaar wordt. Vanuit Bewust Zijn!

 

*Kosmisch Perspectief om dieper te gaan begrijpen, voelen, zien wat er gaande is in je eigen processen, de Collectieve Processen, Planetaire-, Galactische- en Universele Processen op dit moment op aarde.

 

*Activatie van Lichtlichamen, dimensies van je Zijn, Blauwdrukken, kwaliteiten, Akasha, en zo veel meer voor diepere verkenning, verankering, her-innering aan wie je Bent. Niet alleen in het nu of als Spirit, maar ook meer (in)zicht op je gehele Evolutiespiraal.

 

*Zogezegd een stukje ‘rondleiding’ door enkele van de vele ‘werkvelden’ en dimensies  waar wij verbinding mee hebben, direct of indirect, bewust of onbewust. En om daarin je eigen her-inneringen in te doen ontwaken. Via persoonlijke ervaringen, groei en Bewustzijn (tekst en uitleg), maar ook via channeling van vele verschillende Meestervelden, dimensies en Begeleiding.

 

*Geen zweverig gedoe, hoe hoog we ook zullen uitstijgen in ons Multidimensionaal bewustzijn en in trilling. We werken hier altijd vanuit een diepgaande verankering in ons Zijn , mens-zijn en (in diepe samenwerking met) Moeder Aarde. Zodat alles waar we in groeien ook concreet toepasbaar wordt, geïntegreerd kan worden, dus met de voeten in de aarde en daardoor werkelijk in de belichaming kan komen.

 

*Persoonlijke begeleiding of ondersteuning daar waar nodig of wenselijk  is.

*Er is alle ruimte voor vragen en verheldering.

*Een certificaat van deelname als ‘bewijs’ voor deze Multidimensionale Reis in je Zelf.

 

Deelname

De master Group 2012 vind doorgang bij:

Minimaal aantal deelnemers 5 personen

Maximaal aantal deelnemers 11 personen  (Op dit moment van plaatsing van de nieuwsbrief op de website is de groep al vol!!!)

 

Indien je je geroepen voelt door Spirit en je hart gaat zingen van dit hoog energetisch, Bewustzijns openend programma, wees dan welkom om dit bijzondere jaar en traject met elkaar te beleven!

 

Er zijn nog slechts 4 plaatsen beschikbaar, dus wil je meedoen??

Wees er snel bij want vol is vol!!!

(En ditmaal is er helaas geen ruimte om een tweede groep te starten zoals afgelopen jaar met de Kristal Master opleiding)

 

Meer informatie over de inhoud van de workshops, data, uitwisseling en nog veel meer vind je hier!!!

 

 

 

 

 

         Sacred Flower of Life Healingtools

 

 

Vanaf komende maand (eerst alleen op bestelling, nog niet direct uit voorraad ) leverbaar:

 

Krachtig geactiveerde en geïnitieerde Flower of Life Hangers die een enorme versnelling in je groeiprocessen en healing brengen, vanuit de Oorspronkelijke Matrix van het Eenheids Bewustzijn.

 

Deze Flower of Life hangers, die ook als krachtig healingtool ingezet kunnen worden bij healingen of meditatie, krachtige activaties of persoonlijke initiaties dragen de coderingen en initiaties in zich van vele reizen naar Abydos, en het Heilige Osirion. Een van de weinige Heilige Plaatsen ter wereld waar de Flower of Life gevonden is.

Met dank aan een serie ‘Moeder Flowers’ die al sinds 2005 op al onze initiatie en activatie reizen mee hebben gewerkt en mee zijn gereisd door heel Egypte naar alle bekende en onbekende krachtplaatsen en tempels, zijn deze Flower of Life hangers/healingtools zeer krachtig geïnitieerd en opgeladen en dus werkzaam ten behoeve van jouw Ascensiegroei en zijn tevens aangesloten op het Universele Eenheids Bewustzijn.

De Geometrieën van de gehele Schepping liggen vervat in de afbeelding van de Flower of Life, en werken alleen al daardoor zeer helend, trillingsverhogend en Bewustzijnsgroei ondersteunend omdat zij telkens opnieuw onze eigen Oorspronkelijke matrixen, blauwdruk en geometrie aantrillen om weer volledig opnieuw her-innert en/of geheeld te worden. Maar daarnaast zijn hieraan dus ook de frequenties van het Oude Land van de Zon, Khemit of beter bekend als het oude Egypte hieraan toegevoegd.  Alle hoogste en zuiverste  Lichtkwaliteiten, coderingen van kennis, healing en wijsheid zijn overgedragen van de vele Heilige (kracht)Plaatsen, inclusief de energie van de activaties en initiaties door een aantal grootse Meestervelden zelf (Osiris, Isis en Sechmet) in het Heilige Bronwater van het Osirion, onder de oorspronkelijke Flower of Life zelf.

En tenslotte zijn de frequentiegolven van het afgelopen 99-11 Sterren-Portaal daar ook nog aan toegevoegd (kortgezegd: de frequenties om tot een volledige afronding van al het oude te komen, in diepe transformatie te komen en geboren te worden in je eigen Universele Eenheids Bewustzijn en Meesterschap).

Dat maakt deze healingtools/hangers tot zeer krachtige initiatie instrumenten ter ondersteuning van je eigen groei, bewustwording en healingprocessen en kan werkelijk een immense versnelling in je groeistukken teweeg brengen.

Met dank aan de 99-11 sterrenportaal frequenties wordt alles wat aangeraakt, geopend, geactiveerd wordt in je Bewustzijn ook tot in het diepst van je celniveau verankerd, waarmee het alle healing en trillingsverhogingen werkelijk in de belichaming helpt te komen,  en kan daarmee krachtige opschoning ook in je fysieke lijf en op alle lagen van energie en Bewustzijn teweeg brengen!

Een prachtig nieuwetijds healingtool en sieraad dus die voor vele doeleinden inzetbaar is en je groei in Bewustwording en healing  krachtig ondersteund.

 

De Flowers of Life dragen op alle ‘kruispunten’ een klein swarovski kristal, welke een krachtige geleider is van de energieën die deze Flowers of Life dragen. Zij stralen krachtig naar alle kanten de frequenties van de Flower of Life uit en tevens werkt hun kleur ook als toegevoegde frequentie en heeft dus een duidelijke meerwaarde. Niet alleen op het chakrasysteem, ook op je Lichtlichamen en dus Multidimensionaal Bewustzijn.

 

Naast de bovenstaande ‘basis coderingen en energie’ van deze Flowers of Life, draagt elke kleur Flower of Life net even andere aanvullende kwaliteiten. Deze kunnen voor ieder, afhankelijk van wie jij Bent, weer iets anders betekenen, maar dragen ook een bepaalde basis-energie en basiskwaliteiten in zich.

 

Hieronder een korte introductie met de eerste korte beschrijvingen van de specifieke aanvullende energieën per Flower of Life.

(Binnenkort volgen meer en betere foto’s op de website!!!)

 

 

Regenboog of chakra Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Brengt een uiterst liefdevolle doch krachtige opening, balancering en uitlijning in zowel je gehele chakrasysteem en Multidimensionaal Bewustzijn. Dat brengt een enorme opschoning, doorstroom, groei en uitlijning teweeg.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

De regenboog en diverse Meester energieën

 

 

Helder transparante Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Diepgaande zuivering en opschoning van je lichaam en Lichtlichamen. Brengt een ‘boost’ aan nieuwe energie, Levenskracht, inzichten en verheldering met zich mee. Enorme stappen voorwaarts in je eigen Meesterschap, Zuiverheid, waarheid  en Integriteit. Activatie van je Zijnslicht en Meesterschap(sprocessen).

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

Serapis Bey, Metatron, Sananda, grote Witte Broeder- en zusterschappen van licht.

 

 

Rode Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Brengt een diepgaande schoning en activatie van zowel je basischakra als stuit teweeg. Indien je er aan toe bent in jouw groei, activatie van je Kundalini. Activatie van en diepere verbinding met je aardester voor het leven vanuit oer-vertrouwen, zielenpassie, Missie en connectie met de Akasha van je aardse incarnaties. (kwaliteiten en leerlessen).

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

Kuthumi, Rode Draak en Gaia

 

 

Oranje Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Diepgaande openingen, activaties en transformatie van het tweede chakra, maar ook van je Innerlijk kind velden en emotionele velden. Diepgaande healing, verankering en activatie van je Zijn in je Goddelijke Creatieve Vermogens en Scheppingskracht. Brengt enorm veel Vreugde der Creatie in je leven en groei.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

De energie van oranje calciet, Maria Magdalena, Nephthys, Uriel

 

 

Gele Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Diepgaande schoning van je zonnevlecht op oude macht/onmachtstructuren en andere oude patronen. Activatie van je eigen Lichtkracht en Solair Bewustzijn. Brengt enorm veel Vreugde, zonnekracht, Licht in je Bewustzijn. Maakt je stevig, helpt dicht bij je Zelf te blijven en activeert steeds dieper lagen van Goddelijke Kracht en Gouden wijsheid in je Bewustzijn.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

Ra, Helios, Aton, Melchizedek, Uriel

 

 

Groene Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Brengt een diepe verankering, opening en transformatie van je hart  en Zielenmatrix op gang om je te helpen dieper en dieper werkelijk te leven vanuit je Hart en Spirit (en dus Hoger Bewustzijn in het hier en nu). Integratie van je Hoger Bewustzijn in je hart en dagelijks leven. Steeds dieper dimensies van je hart werkelijk leren belichamen en dus vanuit steeds meer Goddelijk zijn werkelijk vanuit je hart leven op aarde, in diepe verbondenheid en resonantie met Al Wat Is.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

Gaia, Alcyone, Moeder Maria, Hilarion, Rafael

 

Zacht roze Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Prachtige zeer zachte tedere healing en opening van je diepste hartlagen. Krachtige healing van oude Zielenpijnen en activatie van je Universele liefde. Krachtig Healingtool om door de diepste Zielentrauma’s heen te werken op een liefdevolle, troostrijke manier.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

Isis, Maria Magdalena, Quan Yin, Ishtar, Sopdet, Venus

 

 

Aquamarijn blauwe Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Vanuit een heel vloeibare stromende energie brengt deze Flower of Life een krachtige stroming in je leven en groei. Het brengt immense impulsen van vernieuwing, healing, het wegspoelen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe. Activatie van je Keelchakra en innerlijke communicatie met Spirits, Licht Begeleiding en je eigen Hoger Zelven en Hogere Wezenslagen.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

De energie en het Bewustzijn van de Dolfijnen, energie van aquamarijn en water, Sirius, Aartsengel Michael

 

Donker blauwe Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Diepgaande healing op oeroude complexe thema’s van het keelchakra. Krachtige karmische healer op thema’s rondom de keel en nekgebied. Activatie van je eigen 6-dimensionale Lichtlichaam en verbindingen met Galactische sferen en dimensies. Diepergaande activatie van je Keelchakra en innerlijke communicatie met Spirits, Licht Begeleiding en je eigen Hoger Zelven en Hogere Wezenslagen.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

De energie van saffier, Sirius, Walvissen Bewustzijn, Ptah, Osiris, Sirius, Orion, Pleiaden

 

Violette Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Krachtige golven van transformatie vloeien in je energievelden die een diepgaande healing, schoning en helende kracht door al je lagen van Bewustzijn heen laat stromen. Daar waar healing, herstel, bekrachtiging nodig is, daarheen stroomt de energie van dit krachtig helende Licht. Helpt je daadwerkelijk een ommekeer te maken en immense groeiversnellingen aan te brengen. En helpt met oeroude afspraken, contracten en karmische verbindingen te breken (alleen in Overeenstemming met jouw Spirit en Goddelijk Plan!)

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

St.Germain, Merlin, Wizard Consiousness, Violette Vuur

 

Diep paarse Flower of Life

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Krachtige openingen van je Hoger Bewustzijn en eigen Kennis en Wijsheids frequenties. Brengt je in een dieper verstaan van je eigen Spirit, Missie, je Akasha-kronieken. Activatie van je eigen Goddelijk kennis bewustzijn,  Goddelijke kwaliteiten en je Meesterschap. Her-inneringen en Soul Memories vanuit vele lagen van Bewustzijn kunnen weer geactiveerd worden opdat deze weer inzetbaar zijn in het hier en nu voor je Missie, bewustwording en groei.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

De energie van amethist, diepere Wezenslagen/Bewustzijnsfrequenties van het Wizard Consiousness,  Heket, Nephthys, Merlin, het Universum op zich.

 

 

Iriserende Flower of life

Let op: andere prijs!

Werking in het kort: (naast ‘algemene werking’ van de Geometrieën en Flower of life frequenties en vanuit de initiatiereizen)

Helpt je met de diepste wezenlijke karmische schaduwstukken in je Zelf om deze tot volledige Transformatie en heelwording te brengen. Oeroude karmische knopen worden ontleed en in een hogere Perspectief bezien en gebracht opdat de ‘understanding’ van leerlessen verhelderd wordt en je je eigen Multidimensionale fonkelende zijns Licht weer ten volle kunt laten stralen. Activatie van je volledige Zijn en  Meesterschap(sprocessen) op Multidimensionaal niveau.

 

Verbonden met o.a. de frequenties van: (Op diverse Multidimensionale levels):

Alle mogelijke Lichthulp en Begeleiding van uit het gehele Universum en alle dimensies, aansluitend op jouw Zijn, processen en bewustzijnsgroei.

 

 

Leverbaar in:

25 mm € 50,- incl. BTW, excl. verzendkosten

35 mm € 55,- incl. BTW, excl. Verzendkosten

Iriserende Flower of Life: 35 mm ofwel in zwarte ofwel in edelstaal uitvoering € 65,- incl BTW, excl. Verzendkosten

 

Materiaal:

Edelstaal en gekleurde kleine gefaceteerde swarovski kristallen

 

Levertijd momenteel: ongeveer 2-3 weken (binnenkort hopelijk veel sneller!)

 

Momenteel nog niet leverbaar uit directe voorraad (binnenkort waarschijnlijk wel), maar op bestelling:

(levertijd is daarom iets langer helaas): info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Ascensie & Activatie workshops najaar 2011: Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande nieuwe workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

 

 

Ascensie, initiatie &transformatie Workshop

 

                            Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (11-11-11) vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dag is het 10-10-11 Portaal (tevens een 11-’11 Portaal)

 

Daarop volgende Portalen van dit jaar zijn: 11-1-11 Portaal (11-10-’11), het 1-11-11 het 11-11-11 Portaal, het Ultieme Jaar Portaal! (11-11-’11) welke wij met een krachtige groep zullen ondersteunen en beleven vanuit het Hart van Egypte!

Daarop volgend ter integratie van het 11-11-11 Portaal en ter voorbereiding op alle trillingsverhogingen en veranderingen in en naar de overgang van het jaar 2012: het 12-12-11 (of 33-11) Portaal en 21-12-11(of 33-11)  Portaal

 

 

Datum: 10 oktober 2011, van 10.00 t/m 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl              

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                            Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

 

Meer nieuwe los te volgen workshops in de planning van najaar 2011 zijn o.a. :

 

*Diverse Portaal workshops                                                                       diverse data

(Initiatie, activatie, Ascensie Healing en Aardehealing!)

 

*Healing vanuit de Geometrie van de Sacred Flower of Life                           10 dec 2011

 

 

Meer informatie over deze workshops vind je inmiddels op de website in de activiteitenagenda!!!!!

 

 

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Prachtige en krachtige ondersteuning in deze nieuwe Tijd en te midden van alle trillingsverhogingen, bieden de volgende nieuwe unieke en veelal zeldzame kristallen, specifiek uitgezocht op kwaliteit, energetische eigenschappen en aansluiting daarvan bij de processen van groei en Bewustwording in deze tijd: en zeer uniek en zeldzaam:

 

Foto:

Artikel code: Aqua Aura hanger 001 t/m 005

Prijs: € 24,- per stuk        

Afmetingen: Gemiddeld zijn deze hangers 4 cm lang

Kenmerken: Omdat ik vaak de vraag krijg naar deze ‘gemanipuleerde/ bewerkte’ aqua aura kristal hangers. Gemaakt van een combinatie van natuurlijke bergkristal met goud (in een laboratorium) en dus drager van beide frequenties ineen. In een prachtige door zilversmid met de hand gemaakte zilveren zetting.

Korte algemene reading op dit kristal afgestemd op de nieuwe frequenties van deze Tijd:

Dit kristal draagt een uiterst krachtige en gebundelde energie in zich welke van een prachtige waarde is juist in deze tijde. De gecombineerde energieën en frequenties van zowel heldere bergkristal als goud versterken elkaars werking en trekken je energie naar grote hoogten verder open. Dat betekend dat ze je in een heel verfijnde verhoogder trilling brengen die je en meer inzicht geven in waarin jij nog kan groeien, de bergkristalenergie zet direct een grootscheepse transformatie en doorstroom daarin op gang en tevens brengt de goudfrequentie daar direct Goddelijke healing en integratie van je hogere wezenslagen binnen. Dat betekend dat dit kristal een intensief stuk healing en versnelling van je bewustwording brengt maar daar zelf ook prachtig in ondersteund. De schoonheid van dit kristal is dat het ook in een dubbeleinder vorm geslepen is, dat betekend dat juist deze vorm heel sterk helpt alles te balanceren wat geheeld wordt, wat aan hoger Bewustzijn weer in je verankert en wakker gemaakt wordt. Door de dubbeleinder vorm behoudt je ook een krachtige gebalanceerde uitlijning met hemel en aarde, ondanks alle processen en trillingsverhogingen.

Daarnaast heeft ook de blauwfrequentie, die ontstaan is vanuit de versmelting van bergkristal en goud een belangrijke taak en functie. Deze helpt je in je energie namelijk om steeds krachtiger te gaan resoneren op je eigen Goddelijke waarheid en Integriteit. Om steeds dieper (in)zicht te krijgen in wie jij Bent en hoe je dat vorm kan geven in het alledaagse hier en nu. O.a. Via communicatie, maar ook via Scheppingskracht en het steeds meer neerzetten en laten zien wie je Bent. Niet langer achter de coulissen deelnemen maar werkelijk jouw plek innemen en ‘doen’ waarvoor je gekomen bent!

Een zeer powerfull maar ultiem kristal voor enorme ondersteuning met veel diepgang en versnellingen, geheel passend bij alle veranderingen die momenteel op aarde en in de mensheid gaande is!

© Willemien Timmer, sept 2011

 

 

Foto:  Super kwaliteit!!

Artikel code: Healingstick lavendel rozenkwarts transparant 001 t/m 05

Prijs: € 25,- per stuk        

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige doorzichtige licht getinte lavendel rozenkwarts in de vorm van een krachtige Healingstick. Puur Goddelijke Vrouwelijke Energie!!! Zeer krachtig en liefdevol healingtool!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Lavendel Rozenkwarts draagt een zeer zachte en vooral helende energie, die je helemaal centreert in je eigen hart. Het heelt hier zeer oude Zielenpijnen en verbreekt beperkende koorden vanuit heden of verleden incarnaties. Het maakt je steeds bewuster van jouw unieke hartkracht en leert je werkelijk je eigen Onvoorwaardelijke Liefde voelen.

Lavendel rozenkwarts draagt niet alleen verbinding met de Roze Galactische Straal, maar ook met de Lavendel Kleurige, welke sterk verbonden is aan Magisch Bewustzijn. Dit kristal helpt je dan ook steeds meer de Magie van je eigen hart te ontsluiten. Het werkelijk leren Zijn, zien, handelen en voelen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Het werkelijk Creëren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. De neutraliteit bewaren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, zoals dat een Meester betaamd.

Lavendel Rozenkwarts is een zeer zachte, liefdevolle doch krachtige Leermeester en healer om alle facetten van je Hart verder te verkennen, ontdekken en ontplooien.

Met name Goddelijke Vrouwelijke (healers) Krachten zijn verbonden aan de frequenties van Lavendel Rozenkwarts, zoals Isis, Maria Magdalena, Quan Yin. Maar ook de Magie van Merlin en Avalon.

© Willemien Timmer 2008

 

Foto:  Super kwaliteit!!

Artikel code: Healingstick labradoriet 001 t/m 06

Prijs: € 25,- per stuk        

Afmetingen: cm lang, cm breed,   cm dik, omtrek cm

Kenmerken: Prachtige kwaliteit labradoriet met veel kleurschakeringen in de vorm van een krachtige Healingstick. Puur Goddelijke Beschermings Energie!!! Zeer krachtig en liefdevol healingtool!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

De Energie van Labradoriet kristal kent vele verschillende Kosmische en aardse verbindingen. De meest bekende en specifieke werking van de labradoriet is de Kracht van Bescherming die labradoriet je energievelden brengt. Labradoriet helpt je om dicht bij je Zelf te blijven zonder hinder van verstorende invloeden van buitenaf, energieën van de omgeving of andere mensen die als een spons opgezogen worden en zich vermengen met jouw energie. Labradoriet sluit je hiervoor af, legt een beschermlaag om je aura heen en houdt je energie dicht bij je Zelf, zonder dat deze ook ongewild weg loopt of je aura leeg gezogen wordt.

Echter labradoriet heeft deze werking niet alleen op aards en of aura niveau, maar werkt ook op Multidimensionaal niveau soortgelijk. De kracht en energie van labradoriet werkt verspreid door steeds hogere Lichtlichamen heen op precies dezelfde wijze. Op hogere Lichtlagen ben je je wellicht nog niet bewust van het feit dat zich hier ook ‘energiezuigers’ kunnen voordoen in de zin van mentale gedachtecirkels, entiteiten die op andere lagen aanhaken op je energie en je groei kunnen belemmeren of verstoren. Maar ook oude karmische patronen, eerdere (wellicht nooit afgesloten) incarnatie ervaringen kunnen op allerlei niveaus nog steeds zoveel energie weg zuigen dat je groei lijkt te stagneren. Ook deel- of subpersoonlijkheden van je Ziel (persoonlijkheden die je ooit was in eerdere incarnaties, hoe ver ontwikkeld dan ook) kunnen wellicht nog altijd een weerklank in je energie mee geven waardoor bijv. welvaart of overvloed niet werkt in je huidige leven, al werk je er nog zo bewust aan. En dan zijn er nog de Galactische levens die karmische ‘bestanddelen’ kunnen dragen waardoor je ook je energie niet gefocust op je Zelf of Ziel kunt houden, die telkens opnieuw op welke laag dan ook voor afleidingsmanoeuvres zorgen om je energie tegen te werken of ‘kleiner’ te houden. (Schuldgevoel bijvoorbeeld kan vanuit heel oude Galactische incarnaties stammen).

Kortom: labradoriet energie werkt op al deze Multidimensionale lagen van je Zelf door, daar waar het voor jouw Ziel en groei noodzakelijk is.

In deze tijdsperiode komen vele van dergelijke oeroude oorzaken steeds meer naar de voorgrond of treden (weer) in werking, omdat de energieën die naar de aarde komen steeds verder verhogen in trilling en daarmee oude lagen opschonen, aantrillen en andere dieper gewortelde energieën of lagen blootleggen.

© Willemien Timmer, augustus 2008 

 

Foto:

Artikel code: Kunziet hanger 001 t/m 005

Prijs: € 25,- per stuk        

Afmetingen: Gemiddeld zijn deze hangers 3 cm lang

Kenmerken: Prachtige transparante zacht roze kunziet in een prachtige door zilversmid met de hand gemaakte zilveren zetting. Super mooie kwaliteit!

Korte algemene reading op dit kristal afgestemd op de nieuwe frequenties van deze Tijd:

 

Kunziet draagt een enorm liefdevolle en zachte energie, die je hart kan ontroeren. Dit heeft te maken met de heel hoge Liefdestrilling die kunziet kristallen in zich dragen. Deze hoge Liefde frequenties zijn afkomstig van de verbindingen met Venus.

Kunziet brengt je krachtige, liefdevolle rust en een diep vertrouwen. Het komt regelrecht, maar op zachte wijze, binnen in je hart. Hier opent het je eigen Hart Krachten meer voor de Universele Liefde, maar ook voor je eigen Oorsprongs energie, de Liefdevolle Bewustzijns Kracht die je van Oorsprong al Bent.

Kunziet brengt je overgave aan het Goddelijke, werkt verwarmend en verzachtend, maar werkt ook als een sprankelende nieuwe energie door je heen. Het kan je ontroeren, maar ook verblijden, het laat je Goddelijke Vreugde ervaren.

Kunziet werkt sterk in op je gevoelens en je invoelend vermogen. Het brengt zachte liefdevolle Engelen Kracht in en om je heen. Het verbind je direct met de Engelensferen.

In zachtheid en heling in negatieve gevoelens, het brengt inzichten in je Zelf en jouw groei, bezien vanuit een Hoger Licht. Het beschermd je aura tegen negativiteit en ego energieën van anderen. Maar beschermd en heelt je ook bij het transformeren van oude karmische stukjes. Het plaatst je Bewustzijn in een hogere trilling en helpt je her-inneren aan je eigen Goddelijke Liefdes Kracht.

Kunziet brengt hiermee ook inspiratie en connecties met de Engelen Rijken. Het activeert je op een zachte wijze. Het opent en activeert je Zielen Doelen meer en maakt ze bereikbaarder.

De Kracht van kunziet is zeer subtiel, maar toch ook krachtig. Het kan een diepe impact op je groei en processen hebben. Een bijzonder Liefdevol kristal ten behoeve van je eigen Hoger Bewustzijn!

© Willemien Timmer 2006

 

Foto:  

Artikel code: Hiddeniet hanger AA-kwaliteit 001 (Zeer zeldzaam!)

Prijs: € 66,-                      

Bijzonderheden: Helder transparante zacht groene zeldzame hiddeniet in ruwe vorm met een zilveren haakje en oogje.

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

De hoge zachte frequenties van dit kristal werken sterk in op je hartchakra op alle levels van je Bewustzijn, inclusief het fysieke lijf. Omdat de trilling van dit kristal ijl en hoog is zal je het in eerste instantie juist eerder vanuit een hogere afstemming ervaren dan rechtstreeks op je fysieke hart, doch laagsgewijs werkt dit kristal aan het dieper openen, zuiveren en helen van alle lagen, dus ook het fysieke hart, de cellen en je DNA.

Dit kristal, is net als haar zuster kunziet, sterk verbonden met de helende frequenties en dimensies van Venus, maar toch werkt zij net op een andere manier. Doordat de hiddeniet verbonden is met de Groene Straal werkt zij op andere facetten in dan de (roze) kunziet die verbonden is met de Roze Straal.

Een van de kwaliteiten van de hiddeniet is dat zij, juist via de verbinding met Venus helpt om de hogere hartfrequenties via de Liefdeskracht  van Venus (hoge tonen van 4-dimensionaal Bewustzijn), deze ook helemaal naar het hier en nu helpt te brengen, dwars door ons onbewuste 4D bewustzijn heen, zodat het ook in de aardse stof/fysieke lijf gebracht en geleefd kan worden. Zodat datgene wat geopend, gezuiverd, her-innert, getransformeerd en weer omarmt is, dus werkelijk kan integreren en ervaren kan worden in je hier en nu leven en bewustzijn. Hiddeniet opent als het ware dus ook de Poorten van je Hartfrequenties om een krachtige doorstroom allereerst tussen je 5D Lichtlichaam en 3D Lichtlichaam te creëren, dwars door je 4D Lichtlichaam (en onbewuste zelf) heen. Vanuit deze geopende en doorstromende ‘hart poorten’ kunnen steeds hogere frequenties ook weer naar het fysieke lijf gekoppeld en verbonden gaan worden, en in steeds dieper samenwerkende stromingen een gelijkwaardige doorstroom tussen alle lagen en delen van je Zijn creëren.

Op deze wijze kun je stap voor stap steeds dieper de werkelijke Goddelijke of Universele Liefdeskracht weer vorm gaan geven door alle dimensies heen, in de meest pure, zuivere vorm.

De frequenties van hiddeniet zijn dan ook naast Venus sterk gekoppeld aan het hart van Gaia, Moeder Aarde. En juist deze verbinding helpt je alle aangeraakte, geopende, geheelde hartfrequenties helemaal in de belichaming te gaan brengen (in 3D dus!).

De ongelooflijke liefdevolle Kracht van Shekinah, het Goddelijke Vrouwelijke aspect stroomt door het Wezen van dit kristal en helpt je oeroude karmische stukken helen, ongeacht vanuit welke oorsprong deze zijn (aards, galactisch of Kosmisch). Het helpt je op 3D en 4D vlak om steeds dieper in je werkelijke gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde je Zelf in alle facetten te omarmen en accepteren en helpt daarnaast alle lagen met elkaar in balans te brengen vanuit die Liefde. Met name ook de vaak elkaar tegenwerkende delen van ons Zijn welke we kennen als verstand en gevoel, welke vaak voor vertwijfelingen, ongeloof en gebrek aan vertrouwen in ons Zijn en kunnen zorgen.

Daarnaast werkt hiddeniet op 3-dimensionaal vlak ook heel praktisch als een zeer krachtige bescherming tegen straling en geopathische belasting. Terwijl het op 4D vlak ook een krachtige energetische bescherming biedt tegen de astrale energieën en beïnvloedende energieën (ongeacht of deze vanuit oude patronen in je Zelf zijn of van ‘buiten af’ afkomstig zijn). Het is juist de Goddelijke Vrouwelijke Liefdeskracht die ons zo dicht bij ons Zelf brengt en in ons onze Universele Goddelijke Liefde oproept (bewust of onbewust) dat ons bewustzijn en energie krachtig beschermd worden. In feite vanuit de Goddelijke Liefde voor wie wij Zijn (bezien vanuit een hoger Perspectief).

Op 5D vlak helpt het steeds dieper gradaties van het Goddelijk Vrouwelijke aan hartpotentieel weer te doen ontwaken en steeds dieper de velden van eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde op deze dimensies weer toe te laten en te her-inneren. Het ‘rekt’ je 5-dimensionale hartenergie zogezegd helemaal op, zodat je deze hartfrequentie steeds dieper zult kunnen/durven ervaren en toelaten in je 3-dimensionale hier en nu leven. Dat kan in eerste instantie ook de nodige oude angsten en triggers weer wakker maken, omdat het er dan weer echt mag zijn. Daar streven we naar, daartoe ontplooien we ons, maar als het er dan werkelijk is, kunnen we soms nog terug deinzen voor ons eigen Licht. Hiddeniet helpt ons onszelf in de liefdevolle omarming te houden om ook werkelijk de duf te hebben onze eigen Grootsheid te aanschouwen en omarmen.

Op 6-dimensionaal en hogere niveaus werkt de hiddeniet telkens anders, maar ten alle tijden vanuit de Shekinah Kracht en dus een ultiem helend en openend vermogen, opdat steeds hogere gradaties van werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde en Een-Zijn weer her-innert en belichaamd kunnen worden. Hiddeniet heeft werkelijk het bereik om je volledig 13-voudig Bewustzijn in alle dimensies en lagen op een Hogere hart frequentie te brengen.

Vele Meestervelden zijn in staat samen te werken met de hoge frequenties van dit kristal, zoals eerder genoemd Gaia en Venus. Maar ook vele andere Ascended Masters en Engelen die resoneren op de frequenties van de Groene Straal en of aansluitingen delen met de Onvoorwaardelijke Liefdesstroom van Shekinah en of helend potentieel kunnen hierin naar voren komen, afhankelijk van wat jij nodig hebt in je groei, Bewustwording en in je Universele healingprocessen.

Een prachtig en krachtig kristal, die echt met een duidelijke Bedoeling in deze nieuwe tijd prachtig ondersteunend werk komt verrichten!

© Willemien Timmer, mei 2011

 

(Meer van deze hangers en nog 1 los kristal vind je in de Ascension shop!)

 

 

Foto:  Unieke diep oranje kleur!!!

Artikel code: Diep Oranje calciet bol 001

Prijs: € 133,-                    

Afmetingen:  7,3 cm doorsnede

Kenmerken: De meest prachtige en meest diep oranje getinte calciet die ik ooit in mijn leven ben tegen gekomen. Werkelijk schitterend van kleur en super mooie kwaliteit, daardoor ook des te specialer qua energie! Uit Mexico.

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze prachtige diep gekleurde oranje calciet is van een werkelijke grote waarde en meester Bewustzijn in deze nieuwe tijdsfrequenties. De Krachten van de Oranje Galactische Straal werken diepgaand samen met het wezen van dit Kristal en brengen daarmee een intense, krachtige healing, die zich tevens kenmerkt in zachtheid, troost, verwarmend, liefdevol en toch ook vurig. De velden waarop deze kristallen zich richten zijn gerelateerd aan alle dimensies (13-voudig Bewustzijn) die via het tweede chakra tot uitdrukking gebracht mogen worden. Of het nu gaat over het diep onbewuste, de innerlijk kind-velden, het emotionele lichaam of relaties in de diepste zin van het woord (familie, generaties, karmische verbintenissen, Zielenfamilie, relaties, koorden, etc). daar waar stagnaties, kou, eenzaamheid, schuldgevoel, verdriet, karmische verklevingen of wat dan ook de energie verstoord, waardoor Goddelijke Vreugde op alle niveaus niet ervaren en geleefd kan worden, daar werkt deze krachtige Meesterenergie diepgaand helend en bewust makend op door.

Naast het feit dat dit kristal prachtig op al deze energetische velden en in  diverse dimensies helend werkt, trekt het heel bewust ook al deze heling en frequenties door tot in het hier en nu, 3D en je fysieke lichaam. Deze kristallen hebben werkelijk de kracht om je celbewustzijn en DNA te her-coderen en activeren in de frequenties van de Oranje Galactische Straal en energie en dus in je eigen (cel) Bewustzijn je Oorspronkelijke Goddelijke Vreugde te her-inneren. Vanuit de hoogste dimensies van je Wezen te geleiden naar het hier en nu aan toe. Dat betekend dat je vanuit die Goddelijke Vreugde steeds meer je Zielen Passie, Oorspronkelijke Scheppingskracht en buikintuïtie (hogere impulsen van je Spirit werkelijk in het hier en nu verstaan via een diep gevoel) gaat belichamen en uitstralen. Dit activeert steeds opnieuw hogere en diepere lagen van je Zijn en je helend vermogen op alle velden.

Deze Nieuwetijds Meesters in de diepste kleur oranje calciet die maar mogelijk is brengen vele innerlijke Creaties, soul Memories en kwaliteiten van je Zijn weer in her-innering, direct gekoppeld aan het hier en nu, alledaagse leven. Een krachtig ‘hulpmiddel’ dus om je Zijn werkelijk op aarde weer tot uitdrukking te brengen!

© Willemien Timmer 2011

 

 

Foto:

Artikel code: Witte spiegel Apofyliet clusters 001

Prijs: € 44,-                      

Afmetingen: 10 cm lang ongeveer 5,5 cm hoog

Bijzonderheden: Prachtige kwaliteit spierwitte apofyliet op witte kwarts met heldere spiegelapofyliet punten.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Dit kristal brengt naast je eigen Hoger Zelf Licht ook de Kracht van het Christus Bewustzijn in je systeem. Dit leert je meer te leven vanuit je Hoger Zelf en ook tegelijkertijd het Christus Bewustzijn, Hogere Liefde en compassie neer te zetten in je leven. Daarnaast werken de zachte Witte Straal van Christus Bewustzijn en de Engelen sterk door dit kristal heen. Het kristal brengt zachtheid in denken en voelen. Lost oud verdriet op en verbind je sterker met je Hoger Zelf en eigen Licht. Het brengt zachte healing in oude verbindingen. Hersteld connecties met je Hoger Zelf en de Engelen. Het brengt een hoge Ik Ben trilling met zich mee en brengt hierdoor helderheid in Doelen en Taken.Apofyliet helpt je om een brug te slaan tussen je Hoger Zelf en je Persoonlijk Zelf.

Het brengt je Hoger Zelf Licht meer in het hier en nu en in je dagelijks leven. Hierdoor activeert het ook je intuïtie en gevoel meer, waardoor je gevoeliger wordt voor subtiele energieën.

© Willemien Timmer 2010

 

(Je vind meer van deze clusters in de Ascension Shop!)

 

Foto:

Artikel code: Universal Wisdom Keeper Lavendel Rozenkwarts XXL 001

Prijs: € 77,-                      

Afmetingen: 10,5 cm lang en 4,5 cm dik

Bijzonderheden: Ongekend prachtige kwaliteit lavendel rozenkwarts uit Madagaskar in heldere transparantie en zeer krachtige hoogfrequente energie. Krachtige diepgaande healers die je werkelijke Onvoorwaardelijke Liefde weer helpen her-inneren in de meest Oorspronkelijke vorm (vanuit de 8D regionen!). Sommige van deze kristallen dragen ook 1 of meer van de Lichtlijnen die op kunnen lichten en in een bolvorm tot een perfecte ster zouden kunnen oplichten.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Deze prachtige “Universal Beings” dragen een lichtschijnsel in zich die er (in het licht) uitziet als een belijning die een ster vormt, en die in sommige gevallen bijna als een 3-dimensionaal effect uit het kristal lijkt te komen. Dit is een uiterst weinig voorkomend verschijnsel, hoewel deze Meesterkristallen steeds vaker naar boven de aarde komen in deze tijd, met als enig doel: ons her-inneren aan ons Multidimensionale Zijn welke van Oorsprong Universele Liefde IS! Ze helpen ons tevens her-inneren aan het feit dat we niet alleen van de aarde zijn, maar ook Sterrenwezens die elders in het Universum ook onze wegen van groei hebben bewandeld en zodoende ook daar Kennis, Wijsheid en vaardigheden eigen hebben gemaakt! En helpen derhalve ook  onze “Starbeing energies” of Sterrenzaden weer te her-inneren!

Deze kristallenzijn werkelijk ‘krachtcentrales’ om je Bewustwording en healingprocessen in een enorme stroomversnelling van werkelijke her-innering en omarming te brengen. Opdat ze in feite Kosmische Bibliotheken zijn die vanuit de Oorspronkelijke Universele Liefde die zij dragen en uitdragen met alle Akasha’s van het hele Universum verbonden zijn. Dat betekend dat zij alle benodigde informatie in zich dragen of daarin kunnen ‘inloggen’ die nodig is om jouw her-innering van je totale Multidimensionale Zelven en dus Ik Ben weer kunnen helpen ophalen en in je Zijn wakker te kussen. In zachtheid en vanuit Liefde, maar toch vanuit grote Kracht.

Deze kristallen sturen aan op grootse transformaties en diepgaande Eenwording en verbinding met al die delen, lagen, facetten en dimensies wie jij Bent. Ze begeleiden je om je volledige Herkomst te gaan her-inneren in het hier en nu en alle eventuele ballast, versluieringen en dualiteit daarin met Liefde en (h)erkenning in de ogen te kijken en in je hart te sluiten, opdat het kan versmelten met je eigen oorspronkelijke Ware Universele Liefde, die ver uitstijgt bij wat wij in het hier en nu als liefde kennen. Het gaat over de omarming van al wie wij Zijn en onze verbindingen met Al Wat Is, om dat weer in de totale bewuste staat van zijn in het hier en nu te dragen en daarvan ook het werkelijke embodyment te worden. Dit is waar Ascensie over gaat!

Ze activeren in steeds diepere/hogere lagen van je Bewustzijn je eigen sterrenzaden of te wel je coderingen vanuit andere dimensies van wie jij Bent, om steeds meer bewustzijn te verkrijgen over wie jij Bent en wat jij ‘doet’ in andere dimensies van je Zelf. Om je Multidimensionale Zelven dus op alle levels te leren kennen en steeds bewuster te zijn, met elkaar te verbinden en samen te werken, de Krachten van je Multidimensionale lagen te bundelen en te leven, tegelijkertijd. De Sterrenzaden brengen met hun activaties ook de benodigde wijsheid, ervaring, kennis, kwaliteiten, Lichtpotentieel naar de voorgrond, om bewust te worden en te integreren in het hier en nu. Zodat je de ‘opgehaalde’/ her-innerde Kennis en kwaliteiten ook in het hier en nu weer leert belichamen en neerzetten. De werkelijke facetten van Ascensie dus ook echt gaat neerzetten. En dat in een versnelde maar uiterst verfijnde vorm.

Maar met het activeren en leren kennen van je Sterrenzaden kunnen ook eventuele karmische ballast aan het Licht van je Bewustzijn, zodat je op een bewuste manier steeds meer ook van je oerwortels, oertrauma’s , galactische en kosmische ballast kunt transformeren en omarmen in de kracht van Universele Liefde. Ook daar ondersteund en begeleid dit kristal uiterst liefdevol en zorgzaam in.  Middels de frequenties van samenwerkende Meestervelden waar dit kristal ook verbindingen mee heeft, veelal Meesters die in hun Zijn ook al vonken van het Universele Liefdesveld zijn, zoals Isis, Ishtar, Innanna, Maria Magdalena, Quan Yin. Maar dit zijn slechts enkele velden waar deze kristallen mee samen kunnen werken. Zij kunnen ver daarbuiten aanreiken wat passend is voor wie jij Bent, in welke dimensie dan ook!

Dit is slechts een kleine schets van de Goddelijke Magie en Mogelijkheden die dit kristal in zich draagt!

© Willemien Timmer, mei 2011

 

(Meer van deze kristallen vind je in de Ascension Shop!)

 

 

 

Foto:

Artikel code: Laserwand kristal 001 (Lemurisch Zaad kristal)

Prijs: € 55,-                      

Afmetingen: 10 cm lang

Bijzonderheden: Prachtige ruwe Laserwandkristallen (ook wel Lemurisch Zaadkristal genoemd). Uitermate geschikt voor diepgaande Soundhealing!

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Laserwand kristallen zijn heel bijzonder en zeldzaam. Laserwands zijn vaak qua uiterlijk niet altijd zulke mooie kristallen, maar zijn qua energie daarentegen geweldig en zeer liefdevol. Vaak zien Laserwands er wat gebocheld of geblutst uit. Ze hebben meestal niet zulke mooie rechte lichamen, maar wat bochelig. Ze dragen vaak ook een wat gebochelde energie die in de richting van de punt gaat. Vaak ook zijn dit soort kristallen wat troebel en niet helemaal helder. De buitenkant kan er ook soms dof of ruw uitzien.Deze kristallen bezitten heel specifieke eigenschappen, die je goed kunt onderzoeken bij reading op dit soort kristallen.

Veelal dragen Laserwands een meer vrouwelijke, zachte en liefdevolle energie in zich. Deze kwarts laserkristallen, uit de Diamatima mijnen van Brazilië, zijn door de Engelen van Licht, die met klank werken, voor de aardse rijken gecodeerd.

Deze kristallen zijn sterk verbonden met healing, klank, de hogere energie van water en de Hathors. Ook zonder dat ze geopend en geactiveerd zijn, zijn ze vaak al met de Hathors verbonden.

Deze kristallen zijn heel goed als healinggereedschap te gebruiken, zeker bij soundhealing. Hierbij versterken ze de frequentie voor de healing die jij of de healy nodig hebt.

Deze kristallen hebben bijna altijd  informatie streepjes (codes) en dragen dus veel informatie in zich mee. Laserwands zijn heel speciale kristallen die verbonden zijn aan de Aquarius-evolutie-matrix van Moeder Aarde.

Deze kristallen helpen je je doelen, de juiste mensen en juiste situaties te vinden als helper voor de Nieuwe Tijd, voor Lichtwerk dus.Dit kristal brengt je jouw specifieke bijdrage voor je eigen ontwikkeling hierin.Je wordt geleid door je verbinding met de Moeder Aarde, zonder dat je hoofd hoeft te weten hoe en wat.

Wanneer je tijdens het tonen werkt met Laserwandkristallen dan werk je ook direct via en door de Goddelijke Wereld, Gaia en de kristalrijken heen, dat versterkt de healing wel duizend keer.

© Willemien Timmer 2006

 

(Heel veel meer van deze kristallen vind je in de Ascension Shop!)

 

Foto:

Artikel code: Natuurlijke citrienpunt ruw 005

Prijs: € 25,-                      

Afmetingen: 9 cm lang

Bijzonderheden: Uitzonderlijke prachtige ruwe natuur citrien van een prachtige zachte gele kleurtint. Ruwe puntvorm.

LET OP: Extra verzendkosten i.v.m. grootte en/of gewicht van dit kristal!

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Citrien versterkt je zonnevlecht en hiermee ook je eigen Kracht. Het helpt je dicht bij jezelf te blijven. Citrien helpt je om je zonnevlecht meer kracht en bescherming te bieden, opdat de zonnevlecht fungeert als Poort met de buitenwereld. Via de zonnevlecht komen energieën van buitenaf je systeem binnen. Citrien kristallen helpen hier meer bescherming in aan te brengen zodat je dichter bij jezelf en jouw energie kunt blijven, maar ook het onderscheidingsvermogen leert ontwikkelen welke energieën van jou zijn en welke niet. Citrien ruimt oude dualiteitstukken van de zonnevlecht op en helpt je nieuw Hoger Licht hier te integreren. Opdat je uiteindelijk je eigen Licht ook in de zonnevlecht kunt dragen en belichamen, waardoor je kunt leren om daadkracht te combineren met intuïtie en gevoel. Waardoor je je eigen Kracht en Doelen ook sterker naar voren kunt brengen en ook daadwerkelijk in je eigen Licht durft te gaan staan.

Citrien helpt je via de zonnevlecht om te gaan staan voor wie jij Bent, voor jou Licht en voor die dingen die je komt uitdragen in deze incarnatie!

Citrien is vaak sterk verbonden met het Gouden Licht van Melchizedek of van Ra, wat bijzondere diepgaande healing en Bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Het verbind je met je eigen  Gouden Licht van Wijsheid en Kennis, met jouw Gouden Bewustzijn.

Speciaal in deze tijden van Ultieme verandering helpt de natuurlijke lichtgekleurde citrien je met een grote Krachtje eigen innerlijke belemmeringen op lossen en loslaten en daarmee ruimte creëren voor je eigen Krachtaspecten die vaak achter blokkades vastgezet zijn en daarmee onbereikbaar geworden zijn voor je hier en nu bewustzijn. Processen en thema’s als (doods)angsten, macht/onmacht, geen vertrouwen en geloof in de eigen kracht en eigen kunnen, moeite je staande te houden in deze tijd waarin oude fundamenten omvallen, je eigen stevigheid, kennis, wijsheid en kracht missen om stevig en dicht bij je zelf in jouw waarheid te staan, en noem maar op. Deze natuurlijke citrien helpt je in al deze oude stagnaties op te schonen en je eigen Licht en Kracht kwaliteiten aan het Licht te brengen, opdat je krachtig en stevig kunt staan in jouw eigen energie, verantwoordelijk en gefundeerd in je eigen Wijsheid en Licht. Citrien helpt met deze processen ook werkelijk in de belichaming komen van je eigen Gouden bewustzijn en daarmee Spirit en mens-zijn dieper met elkaar te verbinden en te laten samenwerken. Een Meesterlijk kristal voor deze unieke tijd van enorme verandering!

© Willemien Timmer augustus 2011

 

(Heel veel meer van deze kristallen vind je in de Ascension Shop!)

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(En voor grotere foto’s van deze kristallen!)

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

 

 

 

Kristallen aansluitend op deze tijdsperiode en energieen in het planetaire process van Ontwaken:

 

 

Foto:    

Artikel code: Super seven knuffelstenen     (zeldzaam en zeer weinig verkrijgbaar!)

Prijs: € 12,50  per stuk    

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Bijzonderheden: de veel gevraagde maar amper te vinden Super Seven kristallen dragen een combinatie van 7 kristalsoorten in zich en hun energie is een krachtige (elkaar versterkende) mix van al deze kristal energieën bij elkaar. Super seven bestaat uit de volgende kristalsoorten:

Amethist, rookkwarts, cacoxinite, bergkristal, rutiel, goethiet en lepidochrociet.

Korte algemene reading op de prachtige energie van dit kristal afgestemd op deze tijdsfrequenties:

Deze unieke kristallen die slechts zeer weinig en moeizaam te vinden zijn , zijn van een krachtige en waardevolle ondersteuning voor alle processen (planetair en Kosmisch, als ook persoonlijk en collectief) van een zeer grote waarde.

De energie van de Super Seven is een gecombineerde mix van verschillende kristal energieën, vervat in een Wezen die van grote kracht is en uiterst veelzijdig, dankzij de samenstelling van al deze verschillende energieën.

Het wezen van dit kristal is uiterst dienstbaar maar geeft je de ruimte om te wennen aan zijn energie door langzaamaan in kracht steeds verder op te bouwen, zo helpt het kristal je om in een behapbaar tempo maar toch een razend tempo je trilling een heel stuk te verhogen. Met dank aan de mix van amethist energie gebeurd dit stap voor stap en in een relaxte energie van ontspanning, waarbij je hele systeem, energetisch en fysiek wordt afgestemd op een enorme stap voorwaarts in groei en een enorme dosis aan trillingsverhogingen en Licht.

Een van de kernkwaliteiten van dit kristal dat hij zowel je Aarde- als Kosmisch Bewustzijn helpt oprekken en verder opent. Dat betekend dat je veel dieper dan anders geankerd en geaard zult voelen en tegelijkertijd veel hoger geopend en afgestemd op je eigen Bewustzijn. Daarnaast lijnt het in een perfecte balans je 17-chakra systeem en dus ook Hoger Bewustzijn en je Lichtlichamen feilloos met elkaar uit, waarbij je de ruimte krijgt om veel oude ballast los te laten, om te zetten, te transformeren en je tevens je Hoger bewustzijn dieper kunt openen, in dieper contact met je eigen zijn kunt stappen en dit tegelijkertijd ook allemaal integreert.

Een uiterst waardevol kristal dus die je werkelijk helpt dieper in de belichaming te komen van jouw hoogst haalbare Licht- en Bewustzijns potentieel in het hier en nu, en tevens ondersteund, stimuleert en begeleid naar veel verdere diepere stappen van integratie van nog hoger Bewustzijn, vanuit een diepgewortelde ankering in het aardeveld.

Dus ongeacht of jij meer aarding of integratie nodig heeft, of juist vanuit een al diepe aarding je Bewustzijn verder wenst te openen. Het kristal kan hier prachtig in mee helpen en ondersteunen. Omdat de aard ervan is om alles in harmonie en balans gelijkwaardig te openen en zuiveren en tegelijkertijd dus nieuwe lagen van je Zijn blootlegt, processen op gang brengt en je telkens opnieuw helpt al het nieuwe of al hetgeen los gelaten is, krachtig af te voeren en te aarden.

Dit kristal kent daarnaast uiterst krachtige verbindingen met de Rijken van Midden aarde, de velden van het wizard Consiousness en de Elven en feeën werelden.

Een heerlijk, bijzonder, apart en essentieel Meesterkristal in deze tijd!

© Willemien Timmer 2011

 

Foto:

Artikel code: Lithium kwarts knuffelstenen 001 t/m 009

Prijs: € 15,- per stuk        

Afmetingen: knuffelsteen formaat

Kenmerken: Unieke en zeldzame lithium kwarts knuffelstenen van een mooie kwaliteit. Zeer weinig voorkomende kristallen met insluitsels van Lithium,

die voor een zacht roze gloed en/of insluitsels zorgen. Hoogfrequente nieuwetijdskristallen!

Korte algemene reading op dit kristal, afgestemd op de Nieuwe Tijds energie:

Deze kristallen bezitten erg bijzondere kwaliteiten en zijn dan ook echte nieuwetijdskristallen, alhoewel zij veelal niet helder transparant en doorschijnend zijn (is ook geen vereiste voor een nieuwetijdskristal overigens). Deze kristallen combineren de kracht van bergkristal met een mineraal vorm van lithium, welke een bijzondere, krachtige en  uitermate specifieke werking geeft aan dit kristal. Het kristal brengt middels de frequenties van de bergkristal krachtige zuivering en doorstroom in je energie en Bewustzijn en via het lithium mineraal werkt dat met name zeer krachtig door op immense velden van Bewustzijn in je hart. Vele  vele lagen van Bewustzijn in het hart zijn nog afgesloten waardoor we wel de term ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ kennen, maar veelal nog niet daadwerkelijk kunnen voelen, ervaren en laat staan dagelijks leven. De kracht van deze lithium kwarts is er op gericht om je stap voor stap verder in te wijden in je eigen Hoger hart Bewustzijn, en zal liefdevol, zacht, doch krachtig steeds diepere lagen van jouw Hart Bewustzijn gaan blootleggen. Dit om te helen wat er te helen valt, bewust te maken wat bewust wenst te worden en die Kennis, informatie, coderingen, Wijsheid en ervaringen wakker te kussen die ertoe bij kunnen dragen om steeds meer weer werkelijk de Onvoorwaardelijke Liefde te kunnen ervaren, beleven, dragen, uit te dragen en doorlopend te Zijn.Dit kristal brengt je gegarandeerd een diepe reis van ontdekking in je Zelf en jouw velden van Hart Bewustzijn en zal je hoe dan ook ten alle tijden tijdens deze reis liefdevol en zacht ondersteunen en begeleiden. Een ‘life changing’ kristal van immense impact!

© Willemien Timmer 2010

 

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

September 2011

 

 

 

 

 

 

Zat 24 sept  10-17.00 uur

Kristal Master opleiding workshop 11

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

28 sept t/m 7 okt.2011

Praktijk Apofyliet gesloten! i.v.m. Egypte Initiatie & activatie reis in voorbereiding op het 11-11-11 Portaal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zat 8 okt 2011

10.00-16.30 uur

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 6

 

(deze groep is al vol!)

 

 opleiding

 € 111,-

 

 

 

 

 Maandag 10 okt 2011

 10-10-11 of 11-11 Portaal

 

(Nog enkele plaatsen vrij!)

 Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 € 111,-

 

 

 

 

Zon 16 okt

Kristal Master opleiding workshop 12 – afsluiting

 

(deze groep is al vol!)

 

opleiding

€ 111,-

 

 

 

 

22 & 23 okt 2011

Verdiepingsworkshop Lichtwerk opleiding 12

 

(Deze groep is al vol!)

 

Opleiding

€ 200,-

 

 

 

 

 Zat 29 okt 2011

 

10.00-16.30 uur

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 7

 

(deze groep is al vol!)

 

 Opleiding

€ 111,- 

 

 

 

 

Zon 30 okt  

 Kristal Master opleiding

GROEP 2, workshop 8

 

(deze groep is al vol!)

 

 

 

 

 

 

 

 

November 2011

 

 

 

 

 

 

 Dinsdag 1 nov 2011

10.00-16.30 uur

 1-11-11 Portaal

in voorbereiding op het 11-11-11 Portaal

 

(Nog enkele plaatsen vrij!)

 Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

 € 111,- 

 

 

 

 

Zat 5 en zond 6 nov 2011, 10.00-16.30 uur

Etherische & Kosmische Kristallen

 

(Alleen voor hen die de Kristal Master Trajecten hebben gevolgd en afgerond!)

 

(Nog enkele plaatsen vrij!)

Optionele extra workshop na Kristal Master Traject

€ 222,-

 

 

 

 

9 t/m 19 nov.2011

Praktijk Apofyliet gesloten! i.v.m. Egypte Initiatie & activatie reis voor het 11-11-11 Portaal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                    

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J