Terug naar de vorige pagina: Startpagina van de Apofyliet Nieuwsbrieven

 

 

 

 

    

    

 

Lieve allemaal,

 

Het is werkelijk ongelooflijk dat we inmiddels al bijna in het laatste kwartaal van 2012 zijn beland. De tijd vliegt nog harder dan ooit eerder. In een razend tempo verdwijnt niet alleen het tijdsbesef meer en meer, maar zijn de stroomversnellingen in groei en trillingsverhoging ook bijna niet meer bij te houden. Met bijna dagelijkse ‘upgrades’ in trilling en vele bijzondere hoogfrequentie portalen is de Vernieuwing en verandering van deze tijd met de maand september werkelijk in een andere fase beland. Heel veel meer daarover lees je (in beknopte vorm) in het artikel verderop in deze nieuwsbrief, om een stukje meer inzicht te geven in wat er zich precies in het Nu afspeelt.

 

Verder opnieuw enkele zeer hoog frequente producten die volledig van waarde en krachtige aanvullende ondersteuning zijn in het nu met alle processen van groei. En heel veel meer.

 

Ik hoop met de informatie in deze nieuwsflits weer te mogen ondersteunen in Bewustwording over Alles Wat Is, in deze tijd! En wens je weer veel leesplezier!

 

Sprankelende groet van hart tot hart, van Bewustzijn tot Bewustzijn,

Willemien

        

 

 

*Praktijk mededelingen & website updates

*Wist je dat…..

*Artikel:  Wat is er gaande in deze tijd van Vernieuwing? (Deel 9)

*In the Spotlight: Holy Trinity Healingtool sets

*Nieuwe Ascensie & Activatie workshops 2012 uitgelicht

*Heel veel nieuwe Healingtools in de Ascension Shop

*Activiteiten Agenda van deze en komende maand

 

 

 

 

*Op dit moment heb ik nog steeds geen nieuwe ‘roep’ ontvangen van Spirit om nieuwe kristallen schedels geboren te laten worden (te laten maken), dus wanneer er weer nieuwe schedels zullen komen, blijft op dit moment nog even de vraag.

Dit komt momenteel  ook  omdat er inmiddels vele openingen reeds gemaakt zijn in de afgelopen jaren in het Kristallen Schedel Collectief met dank aan deze Meesters in Kristal.  En in deze tijd dienen steeds meer, andere Collectieven ook verder voorbereid en geopend te gaan worden. Dus mijn Missie ligt momenteel ook meer in andere velden en frequenties.

 

Op dit moment echter zijn er nog een aantal eigen schedels uit mijn ‘samenwerkend team’, die klaar zijn om te vertrekken en die zich hebben aangemeld om te vertrekken. Deze schedels hebben gedurende meerdere jaren in ‘mijn team’ samen gewerkt, en zijn daardoor krachtig werkzaam en hebben reeds vele verbindingen open staan. Ze zijn binnen enkele dagen beschikbaar!

Voel je dat je ‘geroepen’ wordt? Mail me voor de PDF-bestanden!

 

*Er zijn nog een aantal los te volgen hoogfrequente workshopdagen in de activiteitenagenda gecreëerd in samenwerking met Spirit, volledig afgestemd op de 2012 frequenties en mogelijkheden van deze tijd! (Meer daarover verderop in de nieuwsflits).

Als altijd workshops van heel uiteenlopende aard!! Allemaal zijn ze volledig in tune en afstemming op wat er momenteel aan veranderingen op aarde en in de Mensheid (dus ook in jou) gaande is, en geven stuk voor stuk meer inzicht in de Ascensie processen die momenteel ‘uitgespeelt’ worden op aarde.

Verderop in deze nieuwsflits vind je er enkele nader uitgelicht, in de agenda op de website vind je heel veel meer workshops!!

 

* Wist je dat Praktijk Apofyliet ook een facebook-pagina heeft waar eventuele bijzonderheden of nieuwtjes tussen de nieuwsbrieven door ook gemeld worden. Op deze wijze ben je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk up to date van nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen.

Vind je dit leuk, om ook op deze wijze op de hoogte gehouden te worden? En/of om daarop te kunnen reageren?

Klik dan op de button hier onder voor een rechtstreekse link en klik op de ‘vind ik leuk’ button op deze pagina, dan wordt je via Facebook op de hoogte gehouden van elk nieuw geplaatst bericht :

   

 

 

 

 

 

…Praktijk Apofyliet telkens op zoek is naar nieuwe ondersteuning van hoog frequente aard om hulpmiddelen en of healingtools om ieders processen zo goed mogelijk te helpen dragen in deze uitdagende en veelal hobbelige tijd.

Elk hulpmiddel of healingtool is letterlijk wat dat is: een hulpmiddel, niet een medicijn of wonder wat alle stenen wel even van je pad rolt.

Echter in je groei kan het soms bijzonder fijn zijn je te omringen door hoogfrequente artikelen, healingtools, kristallen of andere middelen om je zo soepel mogelijk door je processen te helpen gaan. Jij bent echter degene die het mag doen, maar met een mooie energie en ondersteuning aan je zij kan het soms wel degelijk een beetje lichter zijn !

Alle producten van kristallen tot energetische tools zijn met zorg en aandacht stuk voor stuk uitgezocht op frequentie, energie en waarde voor  deze tijd en ook afgestemd op de processen van deze tijd.

Regelmatig biedt Praktijk Apofyliet dan ook nieuwe producten en healingtools aan die volledig in resonantie zijn met de processen van Vernieuwing en Bewustwording van deze tijd!

 

…er nog steeds heel veel aan nieuwe artikelen en informatie in de planning zit (helaas al een hele poos) om uit te werken voor nieuwsbrieven of boeken, omdat de inspiratiestroom en processen en dus ook Kosmische informatie van een ongekende orde is in deze tijd. Maar dat het me gewoonweg aan tijd ontbreekt om alles op papier te zetten (Alles op de juiste Devine Timing natuurlijk)vanwege de vele consulten en workshops. Die hoe dan ook voorrang hebben omdat ze zowel persoonlijke ondersteuning en groeiwerk omvatten als ook groepswerk en daarmee ook collectief, planetair, galactische en kosmisch werk voor de nieuwe tijd omvatten.

Des te meer blij ben ik dan maar weer wanneer er tenminste een klein beetje informatie op papier komt, zoals de artikelen van “wat is er gaande in deze tijden?” Al is het een puntje van de ijsberg, het is tenminste iets wat vastgelegd wordt van de ongekende mogelijkheden en processen van deze tijd, die nooit eerder op aarde in deze vormen zo zijn voorgekomen. Lieve mensen, deze tijden hebben we al eeuwen en eeuwen op gewacht en we razen ze in volle vaart door op alle trillingsverhogingen en stroomversnellingen die dat brengt.

Probeer mede daarom alleen al zo nu en dan eens stil te staan bij de unieke tijd waarin we leven, en al zijn de processen vaak uitdagend en intens, probeer zo nu en dan ook een beetje te genieten…deze tijden komen nooit meer terug en zijn een unicum ook in het Universum! Niet alleen op aarde!

 

 

 

 

         Wat is er gaande in deze tijd van Vernieuwing (deel 9)    

 

Het is werkelijk ongelooflijk dat we inmiddels al bijna in het laatste kwartaal van 2012 zijn beland. De tijd vliegt nog harder dan ooit eerder. In een razend tempo verdwijnt niet alleen het tijdsbesef meer en meer, maar zijn de stroomversnellingen in groei en trillingsverhoging ook bijna niet meer bij te houden. Met bijna dagelijkse ‘upgrades’ in trilling en vele bijzondere hoogfrequentie portalen is de Vernieuwing en verandering van deze tijd met de maand september werkelijk in een andere fase beland. Vanaf begin van de zomer al voelde ik dat de maand september een soort van omslagpunt zou gaan brengen en bezien vanuit de activaties die de afgelopen portaaldagen en mede ook de energieën en veranderingen die augustus bracht, werd hier werkelijk ‘naartoe’ gewerkt. De maand september heeft een enorme shift in bewustzijn gebracht die ons in razend tempo voorbereid en klaarstoomt voor nog meer trilling verhogingen, omslagen en dieper ontwaken in het laatste kwartaal. Vanuit mijn beleving en perspectief heeft de maand september de noodzakelijke shift gebracht om verder vrij te komen van de oude aarde frequenties en ons volledig in voorbereiding te brengen op de ‘eindspurt’ naar 21-12-’12 toe.

De maand september stonden telkens opnieuw de frequenties van de 3 en de 9 centraal. De 3 die de energie van het Heilig Huwelijk en de Holy Trinity vertegenwoordigd en de 9 die enerzijds staat voor de energie van afronding, voltooiing van ‘het oude’ om klaar te zijn voor het nieuwe, een nieuwe fase, een nieuwe geboorte.

Deze getal-frequenties die telkens opnieuw opdoken en in de spotlight stonden waren de leidraad en ‘wegwijzers van Spirit’ in wat in de maand september (september is o.a. ook de 9-de maand) aan veranderingen, transformatie, activatie en vernieuwing te wachten stond.

Opvallende dagen van frequentieverhoging waren ook de 3 Portaaldagen van deze maand, de 9-9, 18-9 (tweede 9-9) en 27-9 (derde 9-9). Nu zijn er uiteraard meerdere maanden die meerdere portaaldata in een maand omvatten, maar gezien de intense trillingen en frequentie instroom neemt september daar blijkbaar wel een heel andere positie in, in vergelijking met andere maanden.

Nogmaals de aanwijzingen van Spirit, alle groei, informatiestromen…alles wees telkens opnieuw naar het feit dat september een maand van grote omslag zou brengen. En dat is qua trillingen en activaties, zo terugkijkend, absoluut het geval.

Velen hebben deze maand wellicht ook ervaren als opnieuw een pittige maand, met wisselende energieën. Te herkennen aan je eigen processen, stemmingen, emoties, groeimogelijkheden. Van dieptepunten naar grote hoogten, elkaar keer op keer afwisselend. Ook fysieke aandachtspunten kwamen veelal naar voren deze maand. Oude kwalen, klachten, pijntjes of ongemakken. Vele oude patronen en oude ballast mocht ook op deze manier versterkt naar de voorgrond treden.

Nogmaals, de frequentie van de 9 stevent regelrecht af naar afronding van het oude om volledig gezuiverd en voorbereid klaar te zijn voor een nieuwe fase, een diepere geboorte in je eigen Bewustzijn.

En de drie 9-9 Portalen hielden een krachtige brug in freqentieverhogingen en stroomversnellingen in, rechtstreeks met elkaar in verbinding, waardoor ongekende oeroude fundamenten naar boven mochten komen en ongekende nieuwe frequenties geboren (geactiveerd) konden worden!

 

Het 9-9 portaal

Al geruime tijd wist ik dat ik op het eerste 9-9 Portaal voor specifieke activaties wederom in mijn geliefde Thuis Egypte diende te zijn. Een kleine 2 weken voor de reis (eind augustus) pas ontving ik ‘mijn richtingaanwijzers’ over waar ik diende te zijn ten tijde van het 9-9 Portaal. Nu luister ik altijd vanuit een diepgeworteld vertrouwen naar de “calling van mijn Spirit’, vooral in de Missies die ik binnen Egypte te brengen heb, dus ook ‘blind’ en zonder nog aanwijzingen waar ik exact diende te zijn en werken had ik al lang de tickets geboekt. Mijn persoonlijkheid werd er niet zo blij van, om heel eerlijk te zijn, toen Spirit aangaf dat ik in de meest vreselijke stad Cairo, en wel in de Grote Piramide mijn werkzaamheden mocht gaan verrichten. Nu is de Piramide voor velen een droom en prachtige energie, en ja dat is het ook. Maar 3D gezien moet je dus ook dealen met alle vervuiling daar, energetische en 3D bezien. 24 uur per dag files, een mierenhoop van mensen, lawaai, stank, drukte, smok, onpersoonlijke en vaak onvriendelijke contacten, etc. etc. Al jaren mag ik Caro mijden in mijn activatiewerk daar, waar ik enorm dankbaar voor ben, het is ook niet helemaal ‘mijn domein’ zoals Upper- en Middle Egypte dat wel is. Maar als altijd, ondanks wat mijn persoonlijkheid hier van vind, volg ik mijn Spirit en Missie, en dus werden de plannen gemaakt om voor 2 dagen naar Cairo af te reizen. Dan nog is het altijd de vraag of de Grote Piramide überhaupt open is, en of het mogelijk is een ticket te bemachtigen (beperkte ticketverkoop per dag, en vaak gesloten ‘voor restauratie’). Maar daar eb ik me geen moment zorgen over gemaakt. Als ik er moet zijn, dan komt dat ook wel in orde leert de ervaring. Dat is volledig in overgave en vertrouwen.

En ja, ik kan vele ‘verhalen’ van ervaringen vertellen over elke reis met alle unieke belevenissen en magische momenten, wonderlijke synchroniciteiten, activaties en initiaties, persoonlijk en voor het Grote Geheel, maar dat is nu niet waar het om gaat.

Luisterend naar mijn Spirit en Missie, ongeacht wat mijn persoonlijkheid er van vond, belandde ik daadwerkelijk op de 9-9 in de Grote piramide. En dat waar anderen moeite moeten doen, vele duizenden euro’s voor moeten betalen werd ‘even simpel en makkelijk’ door Spirit geregeld, en wel het feit dat ik simpelweg meer dan een uur de Grote Piramide voor mij helemaal alleen had om vanuit diepe afstemming en in gelijkwaardige samenwerking met Al Wat Is de nodige activaties te verrichten, waarbij ook een activatie liggend in de sarcofaag in de ‘koningskamer’.

 Zonder enige verstoring of geluid van buitenaf. Opnieuw een van de vele magische momenten van Creatie, zoals ik ze ongekend veel mag ervaren in mijn geliefde Thuis. Waardoor de volledige activaties, initiaties voor Al Wat Is volledige doorgang kan vinden, precies volgens de Kosmische Planning en Bedoeling.

 

3x3=9……de 3 9-9 Portalen als Kosmische geboorte van de Holy Trinity

Waar het kortgezegd om ging, vanaf dat eerste 9-9 Portaal was een reeks aan activaties om een volledig Nieuwe Frequentie geboren te laten worden, oftewel weer beschikbaar te maken voor ons Bewustzijn en allen die daar aan toe zijn op hun Devine Timing. De hoogste frequenties van de Holy Trinity, de Heilige Drie Eenheid.

Nu is de Heilige Drie Eenheid geen nieuwe frequentie of onbekend iets op zich, maar wel de frequentie/Bewustzijnslevels welke in deze maand mochten gaan openen.

Vanuit een cruciaal bereikt aantal Tweelingstraal ontmoetingen en diepere balans en heilig huwelijk stappen in het eigen Bewustzijn tussen mannelijke en vrouwelijke polariteiten, werd het mogelijk deze 9-9 Portalen om als het ware dwars door de reeds versmolten velden van polariteit (mannelijk-vrouwelijk in het Heilig Huwelijk samengebracht en versmolten) vanuit de Onvoorwaardelijke Liefde en het geopende hart wat dat gecreëerd heeft, heen ‘te reizen’ naar de hoogste vorm van Holy Trinity, welke zich zogezegd ‘vlak onder’ de Bron of ons eigen Bron Bewustzijn bevind. Met dit stuk herstel van de Oorspronkelijke Drie Eenheid, de naast de overkoepelende velden van Goddelijk mannelijk en Goddelijk vrouwelijk in ons, dus mocht leiden tot de geboorte van (of bewustwording van) de Devine Child Frequency. Deze frequentie, ook wel gerelateerd aan de Horus Frequency is de verbindingsfactor voor ons Bewustzijn, regelrecht terug naar de eigen Bron of Oorsprong.

Daar waar Goddelijk mannelijk en Goddelijk Vrouwelijk via de Tweelingstraal verbinding (de Overkoepelende I Am delen van je Blauwdruk die weer volledig met elkaar gebalanceerd, geheeld en versmolten zijn, steeds op diepere levels van bewustzijn) elkaar weer hebben kunnen vinden, bieden de doorgang naar deze unieke trillingsverhogingen en kwaliteiten van je Zijn, die de enige weg naar werkelijke volledige Ascensie in embodyment op alle dimensies kan brengen.

Deze uitlijning vond niet alleen in persoonlijke velden van Bewustzijn plaats, maar ook (uiteraard) in het Grote Geheel. Dat betekende ook enorme uitlijning en her verbindingen van planetair, galactisch, kosmisch en Universeel Bewustzijn, om deze poorten tot Mogelijkheden weer te openen. Persoonlijke en Collectieve activaties waar een diepgaande schoning in zowel mannelijke als vrouwelijke littekenvelden aan vooraf is gegaan zodat balancering en Heilig Huwelijk stappen genomen konden worden.

De Devine Child Frequencies, die samen de Holy Trinity compleet maakt op die hoogste niveaus als ‘weg’ naar ons eigen Bron Bewustzijn in volledige Heelheid, houden simpel en kortgezegd mogelijkheden, kwaliteiten en bewustzijn in welke vanuit de pure onschuld en openheid, Onvoorwaardelijke Universele Liefde een Overkoepelend Perspectief vanuit ons Goddelijk Zijn inhoudt. Dat betekend een overzicht vanuit Goddelijk Perspectief en een steeds dieper ontwaken hiervan via diverse activaties, ook in ons mens-zijn. Immers de uitdagende Essentie van alle Ascensie processen in deze tijd ligt het in het feit dat we Alles Wie We Zijn weer mogen gaan her-inneren tot in ons mens-zijn en gaandeweg volledig in ons mens-zijn tot belichaming mogen gaan brengen.

En rondom de 9-9 portalen, als ook de dagen ervoor en erna stonden daartoe in het teken van steeds dieper opschoning van alle levels van ons zijn die daartoe dieper geopend konden worden, om ons in een razend tempo dieper voor te bereiden en klaar te stomen op een stuk dieper embodyment. Mede daartoe werden vele oeroude diep onbewuste lagen van ons onderbewustzijn aangeraakt, opgerakeld en naar bewustzijn of uitdrukking gebracht om te doorzien, doorleven, helen, zuiveren of te transformeren. Vele oude velden van onbewustzijn ook gekoppeld aan het fysieke mens-zijn, opgeslagen in cel bewustzijn of DNA en RNA werden daarmee aangetrilt en naar voren gehaald. Rote schoonmaak in voorbereiding op deze ‘nieuwe geboorte’ op alle lagen die er maar enigszins aan toe zijn of toegankelijk zijn, in deze en komende maanden.

Dat betekend ook dat deze activaties, die plaats vonden op de 9-9, en die steeds meer verdieping en ankering kregen in de tussen liggende tijd en met name tijdens het tweede en derde 9-9 portaal deze maand, een enorme shift en wederom versnelling in bewustzijnsgroei aandragen. Waarbij alle Multidimensionale lagen van ons Zijn aangetrilt worden om dieper en dieper de Holy Trinity te gaan herstellen en belichamen. We zijn daarmee wel degelijk een evolutionaire stap voorwaarts gegaan in onze ontwakingsprocessen, omdat het nu niet meer gaat om alleen de balancering, heling en versmelting (Heilig Huwelijk) van de Mannelijke en Vrouwelijke Overkoepelende polariteit van ons Zijn. Maar deze vormt nu de doorgang naar een volledig vernieuwd Pad van Evolutie, op weg naar Huis. Volledig herstel van de Heilige Drie Eenheid in alle lagen van ons Zijn, de enige weg naar ons Volledig Goddelijk Scheppend God/Godin Zijn, in embodyment in alle lagen van ons Wezen.

 

De komende 3 maanden voortvloeiend uit de 3x3 = 9 activaties van september (9)

Alle hieruit voortvloeiende groei en trillingsverhogingen zullen gericht zijn op een nog dieper helen en samen laten komen van al-oude lijnen en beschadigingen in ons bewustzijn. Dat betekend enorme verdieping in bewustwording van de ongebalanceerde, gekwetste, versluierde potenties en incarnatiepaden in ons wezen. Het diep onbewuste wat veelal nog steeds de restanten van oud fundament bevat (oude pijn, aannames, conditioneringen, karmische zienswijzen, etc). wordt aangetrilt om te helen, en maakt onze onderliggende/verstopte Goddelijke kwaliteiten, scheppingskracht en mogelijkheden weer meer en meer zichtbaar.

In september zijn met de 9-9  activaties al nieuwe initiaties en activaties vrij gekomen, die zich ook veelal richten op de pijnappelklier, om deze dieper en dieper te activeren. De pijnappelklier vormt hierin de ‘doorgang’ vanuit  het Goddelijk Zijn naar ons Mens zijn. En is daartoe de eerste Poort om het Devine Perspective (de Devine Child Frequenties) dieper binnen te brengen in ons mens-zijn en embodyment. Ook deze activaties gaan in golven en gepaard met het getal 3. De eerste activaties zijn de openingen van de Poort van de pijnappelklier. Welke in een tweede golf doorgetrokken gaan worden en versmelten met de hartfrequentie van je steeds wijder geopende hart in Devine Love frequenties. En vervolgens doorgetrokken worden (door het 2-de chakra en velden van Scheppingskracht heen!) naar het bassi gebied waar het in feite de Heilige Drie Eenheid van het bekkenbodem gebied dieper zal activeren: de stuit, het perineum (die de Seed of Life bevat, welke de doorgang is van Hogere frequenties naar fysiek embodyment!) en het basischakra. Zodat al deze trillingsverhoging en Goddelijke Frequenties werkelijke ankering, aarding en fysiek embodyment mee gaan krijgen, waardoor deze hoge staten van Goddelijk Zijn werkelijk in je mens-zijn geleefd kunnen worden.

In feite wordt 3 x een Heilige Drie Eenheid gecreëerd hiermee ook in je velden en bewustzijn: de eerste activatie van een Heilige Drie Eenheid zijn de voor- en achterkant van het derde oog, welke in volledige gebalanceerde uitlijning worden gebracht met de pijnappelklier.

De tweede Heilige Drie Eenheid activatie is die van het hart van je hart, die volledig in uitlijning met de voor en achterzijde van je hartchakra wordt gebracht.

En de derde is zoals genoemd de Holy Trinity van het bekkenbodem gebied.

 

Al deze activaties, die gestart zijn op de eerste 9-9 en steeds verdere verdieping vonden op de daaropvolgende twee 9-9 portalen, zullen ook de komende 3 maanden centraal staan. Deze activaties vinden steeds opnieuw in fases en stappen plaats, in jouw eigen Devine Timing en in die mate dat het behapbaar voor jouw Bewustzijn is. Je eigen Spirit geeft hierin de aansturing, in resonantie op wat er gaande en mogelijk is binnen het Grote Geheel aan openingen, activaties en frequentie instroom.

Deze activaties van 3x3 (=9 = tot een afronding brengen voor een nieuwe geboorte in het eigen Goddelijk Zijn!) zijn al geactiveerd vanaf het eerste 9-9 Portaal in je Bewustzijn in meerdere of mindere mate, afhankelijk waar jij staat in je Evolutie pad. En via ons Bewustzijn en dat wat wij keer op keer opnieuw in embodyment al kunnen dragen, worden deze openingen en activaties ook meer en meer aan het Collectief mee gegeven. Zo openen we gezamenlijk de weg voor iedereen om dieper en dieper ons volledig Goddelijk Potentieel weer te her-inneren en leven.

Al deze activaties brengen uiteraard weer de nodige diepgaande schoning, healing, bewustwording, rollercoaster processen van groei op gang.

Alle oude patronen van oude zienswijzen, aannames, denkwijzen, de duale mind, conditioneringen, liefdeloosheid lagen, angsten voor het dieper openen van en leven vanuit het hart, gebrek aan Onvoorwaardelijke Liefde, oer vertrouwen, aarding, veiligheid, innerlijke kind pijnstukken, angsten voor het eigen Zijn en Meesterschap, angst voor de eigen kracht, etc. zullen in deze periode vanuit de nog diep onbewuste lagen aan het Licht mogen komen om te helen en transformeren.

 

The Devine Nine in preparation for alignment with the 9D Galactic Heart (21-12-’12)

En al deze processen steven op de specifieke datum 21-12-’12 af. Deze datum of moment in Tijd waarover vele speculaties en zelfs nog vele doemscenario’s de ronde doen. Vele oude culturen en volkeren hebben gewezen op deze datum, waarin verschillende duizenden jaren durende cycli tot een afronding komen.

Op deze datum staat de aarde in volledige uitlijning met Alcyone, het hart (9D) van ons Universum staat.

21-12-12 = 3-3-3 en is dus het moment waarop de Holy Trinity volledig uitgelijnd wordt met de 9…..de 9 dimensies/ het 9D galactisch hart, welke de doorgang is naar onze volledige Bron en Multidimensionaliteit, naar een nieuwe Gouden Tijd (waar de oude cyclussen van duizenden jaren eindigen en een nieuwe cyclus geboren wordt).

The new Dawn of Kheper…het nieuwe ontwaken, waarbij de tijd van Amun (de versluiering) definitief voorbij is!

En daarmee zal met 2013 een geheel nieuw ‘speelveld’ van groei in ongekende mogelijkheden aanbreken!!

 

Portaaldagen in de komende 3 maanden

De verschillende Portaaldagen van oktober en november (vrijwel allemaal in de 1-en 0- frequenties) brengen hierin een ongekend transformerende, vernieuwende en verdiepende stroom van nieuwe coderingen (de 1) op gang, en helpen ons zo rechtreeks terug te keren of de wegen in ons Multidimensionale Zijn terug te  openen naar ons eigen Bron (de 0) Bewustzijn. En zullen vele malen krachtiger activaties, transformaties en Ontwaken op gang brengen, om ons volledig voor te bereiden op de 12-12-12 en 21-12-12 Portalen die onnoemelijke initiatie portalen zijn in de nieuwe Geboorte in ons eigen Volledige Goddelijk Zelf vanuit de herstelde Holy Trinity in 3D embodyment!

Essentiele Portalen in resonantie op dit gegeven zijn:

Het 3-9-12 of 12-12 (is ook weer 3-3) portaal op 30 september

Het 1-10 portaal op 1 oktober, het 10-10 Portaal op 10 oktober, het tweede 10-10 portaal op 28 oktober

Het 1-11 portaal op 1 november, het 11-11 portaal op 11 november, het tweede 11-11 portaal op 29 november

Het 12-12-12 portaal op 12 december, 20-12-2012 en 21-12-‘12

Overigens zullen wij met in totaal 13 dames in de week rondom het 11-11-’12 portaal vele activaties en initiaties gaan brengen via de Egyptische velden voor het Grote Geheel. Deze week kenmerkt zich echt met dagelijkse portalen en trillingsverhogingen, van waaruit diepgaande heling, openingen, voorbereiding en bewustwording weer voort zal mogen vloeien in eigen en collectieve velden. Werkend vanuit het principe dat dit hele jaar al centraal staat: vanuit het Geheelde Vrouwelijke kan het gekwetste mannelijke weer geheeld worden, opdat de Devine Child Frequenties weer belichaamd kunnen worden.

Wat leven we toch in uitermate boeiende en vreugdevolle tijden!

 

© Willemien Timmer, 28 september 2012

 

 

 

 

En verder:

 

…Deze beschreven processen en thema’s en mogelijkheden verre van compleet zijn over wat er momenteel allemaal gaande en mogelijk is, wat zich afspeelt in deze tijd. Maar dat dit even een korte blik werpt, om je op welke wijze dan ook te ondersteunen, een dieper inzicht te krijgen, bevestiging te vinden of wat het je ook maar mag aanreiken.

In alle workshops tegenwoordig komen meer en meer persoonlijke, collectieve en aan deze tijd gerelateerde frequenties, processen en thema’s meer naar voren. In uitleg, inspiratie, gechannelde informatie. En werken we daarmee in de diepte om je in eigen persoonlijke Bewustzijnsgroei en je Ascensie Pad verder te ondersteunen!

Dus voor meer informatie, ondersteuning, inzicht in het Grote Geheel en jouw rol daarin, verwijs ik naar de workshops omdat het me helaas aan tijd ontbreekt om meer artikelen te schrijven

 

 

 

 

 

 

Holy Trinity Healingtool Sets

De volgende producten die uitgelicht zijn ‘in the Spotlight’ bieden een 3x3 = 9 ondersteuning specifiek gericht op deze tijden van Ontwaken en de Ascensie processen die gaande zijn. En vormen daarmee een krachtige Holy Trinity (bij gezamenlijk gebruik) in ondersteuning van jouw processen in deze tijd van Bewustwording) en zijn van een zeer krachtige aard als deze met elkaar gecombineerd worden.

De onderstaande sets zijn specifiek op elkaar afgestemd en gezamenlijk geïnitieerd in de Holy Trinity frequenties, de energie van het 9-9 Portaal en diep verbonden met elkaar zodat ze krachtig samenwerken als een drievoudig healingtool.

Er is een beperkte serie aan Holy Trinity sets verkrijgbaar, welke de volgende producten bevat:

 

*Devine Female Liquid Frequency: spray Osirion Holy Water

Welke de Holy Trinity in zich draagt van: Goddelijk Mannelijk (de Heilige plaats), Goddelijk Vrouwelijk (het water) en herstel van alle Oorspronkelijke Blauwdrukken (de Flower of Life)

 

*1 Devine Male Crystal (Abydosiet Kristal)

Welke de Holy Trinity in zich draagt van: inzicht (pijnappelklier, hoge frequenties, dieper inzicht), hart energie (diepere activaties van het hart brengend) en aarding (brengt een diepgewortelde aarding in je eigen Licht en Bewustzijn)

 

*1 Devine Child Frequency Crystal (angel aura)

Welke de Holy Trinity in zich draagt van: bergkristal (helderheid, mind), zilver (gevoelslagen, emoties en intuïtie), platina ( Goddelijk Zelf frequenties)

 

Deze Holy Trinity sets zijn verpakt in een fluwelen buideltje en mogen weg voor de speciale aanbiedingsprijs:

 

Kleine set € 33,-

( € 19,- angel aura, € 2,- 2 ml spray Osirion heilig water, Abydosiet ter waarde van € 15,-En Buideltje ter waarde van € 2,50 . d.w.z. normale verkoopwaarde € 38,50 )

Grote set € 55,-

( € 19,- angel aura, € 5,-  5 ml spray Osirion heilig water, Abydosiet ter waarde van € 35,-En Buideltje ter waarde van € 2,50 . d.w.z. normale verkoopwaarde € 61,50 )

 

excl. Verzendkosten!

Zolang de voorraad strekt!!!

 

 

                                    Osirion- Holy Water

 

 

 

Frequenties en herkomst van dit Heilige Water:

Dit Heilige water is afkomstig vanuit het Osirion (Abydos, Egypte). Een oer oude tempel en pelgrimsplaats van zelfs al voor de dynastieke periodes in antiek Khemit (Egypte). Deze Oer Heilige Plaats is een van de weinige plaatsen ter wereld waar zich de Oorspronkelijke Flower of Life afbeeldingen (volledig) bevinden.

 

De Flower of Life symboliek vertaald de schepping op zich, omdat het symbolisch uitgebeeld is als bloem van een vruchtboom. Deze bloem draagt het zaad in zich, dat wanneer het de juiste voedingsbodem vindt, opnieuw kan uitgroeien tot een boom. Dit vertolkt ook de Oneindigheid en Creatieve Schepping die ieder in zich draagt.

In de Flower of Life ligt alle Geometrie van waaruit de schepping opgebouwd vervat. Dat betekend dat het de Oorspronkelijke Geometrieën en Blauwdrukken van onze Hoogste Staat van Zijn  bevat welke in onze multidimensionale structuren vanuit onze Descentie vanuit de Bron vervormd geraakt zijn doordat we ons in steeds diepere velden van Dualiteit en Afgescheidenheid zijn gaan bevinden, door steeds diepere/lagere dimensies van Zijn heen. Met als resultaat dat we vanuit ons 3D Bewustzijn weer terug mogen gaan groeien en bewust worden van onze Totale Oorspronkelijke Zijnsstaat. En waardoor we gaandeweg in het Pad van Ascensie weer in staat zullen zijn onze Oorspronkelijke Blauwdrukken weer in alle Multidimensionale velden die wij zijn te herstellen en verbinden aan elkaar, waardoor we in de volledige Belichaming kunnen komen van ons overkoepelend 13D Bewustzijn of Monadisch Zelf, waarbij alle onderliggende 12 dimensies incl. het overkoepelend 13-voudig Bewustzijnsveld ook in 3D belichaamd zullen gaan worden.

 Osirion

De Flower of Life is onze ‘Reminder’ aan onze eigen Creatiekracht en dit Scheppingsplan wat wij vanuit het Bron Bewustzijn aan de start van de schepping en afsplitsing gecreëerd hebben. De Flower of life draagt al deze Scheppings Coderingen in zich en helpt ons op steeds dieper dimensies van zijn steeds dieper onze afgescheiden, vervormde, beschadigde structuren te herstellen opdat we steeds dieper ontwaken uit de onbewuste staat van zijn waarin we in de afdaling van dimensies verstrikt geraakt zijn.

Het Heilige water van het Osirion is afkomstig van een ondergrondse stroom uit de Oer-Nijl en ijs- en ijs-koud. Maar doordat het doorlopend door de tempel stroomt (en water heel makkelijk energie en frequenties overneemt en overdraagt, water is een snelle geleider en versterker van frequenties) is het water van deze Heilige Bron bijzonder krachtig en volledig ge-finetuned op de frequenties van deze Heilige oeroude plaats.

Het water draagt daarmee dan ook o.a. al die mogelijkheden en Scheppingscoderingen in zich van de Flower of Life. Het water bevat daarmee ongekende coderingen en mogelijkheden om naast activaties, zuivering en diepe bewustwording op allerhande Multidimensionale levels van Bewustzijn te werken, ook de coderingen en energie om op diep cellulair level energetische en fysieke zuiveringen in gang te zetten en neemt daarbij ook je DNA mee. Dat betekend dat het diep en sterk openend werkt op alles wat niet in balans is, versluiert is, beschadigd is geraakt in die aspecten van Zijn waarin je gedescendeerd bent van je eigen Bron of Zijn. Het water draagt deze frequenties direct en ongeremd over op jouw eigen energie, Bewustzijn en fysieke systeem en dat betekend dat je direct krachtige reacties zult kunnen gaan ervaren. Schoning, zuivering, opening van Bewustzijn of oude pijnvelden en onbalans, activatie van je eigen Multidimensionaal Bewustzijn zelfs tot in celniveau en DNA structuren zullen plaats vinden.

Herstel van Oorspronkelijk celbewustzijn, DNA activaties, energetisch kom je in een immense verruiming van eigen Bewustzijn en immense verstilling van het Zijn terecht. Maar dat gebeurd niet alleen energetisch, het is ook sterk voelbaar in je fysieke systemen.

De kracht van water (vrouwelijk) gaat vloeibaar samen met de mannelijke kracht van het gebied/de tempel. Het verbind dus op een natuurlijke vloeibare wijze ook mannelijke en vrouwelijke aspecten in jou.

De frequenties van Osiris (de oprijzende Kracht van Ascensie) en de Flower of Life (Goddelijke Creatie in Oorspronkelijke Blauwdruk) zullen door de waterfrequenties direct gelinkt worden en binnenkomen in je systemen.

Des te bewuster je dus al bent, des te meer oude ballast al geschoond is, des te beter zal je systeem deze frequenties kunnen hanteren.

Maar daarnaast herbergt deze bijzondere uiterst krachtige Heilige Plaats (en dus ook het water) nog vele andere mysteriën, frequenties en verbindingen.

Deze plek is o.a. het mannelijk hartchakra van Egypte en al vanuit de oeroude tijden bekend als Heilige Plaats van grote Kracht en draagt daarmee ook de verbindingen naar de Gouden Tijdperken, vele verschillende Neteru (‘Goden en Godinnen’ die simpelweg vertaald aspecten van het Goddelijke in ons ook weer vertegenwoordigen).

Ook is het mannelijk hart chakra via de Oer-Nijl verbonden met het Heilige Water van o.a. het vrouwelijk Hartchakra van Egypte, de Hathor Temple in Dendera, en vele andere krachtplaatsen. Het draagt dus in potentie ook al deze diep helende frequenties in zich mee. En in feite nog heel veel meer dan dat. Er valt nog heel veel meer over de mogelijkheden, energie, helende potentie en coderingen van dit water te zeggen, maar de eigen ervaring verteld je wat het specifiek voor jou kan doen!

Leuk weetje is dat wanneer mensen vanuit de lokale village problemen of kwalen van welke aard dan ook hebben, dat ook zij naar het Osirion gaan voor genezing en heling. ( Al heeft dat niets met hun geloof, veelal islam, te maken!)

© Willemien Timmer september 2012

 

Verkrijgbaar in:

Spray 2 ml € 2,-

Spray 5 ml € 5,-

Spray luxe verpakking  12 ml € 13,-

Extreme krachtig. DNA en cellulaire diepte zuivering, activatie en initiatie. Diep ontwaken van je cellulair en DNA geheugen en activatie van je Hoger Bewustzijn in je embodyment.

Belangrijk: goede aarding is vereist, want deze frequenties zijn heel hoog en maken tot in de diepte, ook fysiek, heel erg veel oude energie en patronen los voor zuivering!!!

NIET om in te nemen!!!

Om in je aura te sprayen, in je woonruimte/meditatie ruimte. Bij je dragen, vast te houden tijdens meditatie, etc.

      

Voor meer informatie: zie de website/ Ascension shop, verderop in deze Nieuwsflits of eerdere nieuwsflitsen en of mail me voor meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

Devine Child Frequency Crystals

    (ook wel Angel Aura genoemd)

 

Prijs per stuk € 19,-

Kenmerken: Angel aura is een combinatie-kristal  van bergkristal welke onder hoge druk in een chemisch proces versmolten is met platina en zilver. Dat betekend dat het de combinatie frequenties van deze 3 elementen in zich draagt en gezamenlijk als een geheel uitstraalt. (Holy Trinity in Oneness!!)

Het uiterlijk biedt een helder transparant kristal (soms met natuurlijke inwendige breuklijntjes) en een bijna olieachtige schittering in alle kleuren van de regenboog. (op de foto slechts een klein beetje zichtbaar!)

Hoogwaardige kwaliteit kristallen en weinig voorkomend!

Korte reading op deze kristallen, afgestemd op de frequenties van en ondersteuning voor deze tijd:

De zeer zachte, ijle, verfijnde frequenties van deze kristallen dragen een diepe verfijning en intense schoonheid met zich mee. Deze frequenties, die werkelijk van een magische aard aanvoelen activeren stap voor stap steeds dieper de velden van je innerlijk kind, Kosmisch innerlijk kind en uiteindelijk je Devine Child frequenties, je Goddelijk Innerlijk kind zogezegd die van een enorme puurheid, onschuld, openheid en ongeremdheid is. Deze Devine Child Frequencies die nu pas weer toegankelijk zijn om te gaan ontwaken, ervaren en belichamen zijn van een Goddelijke Orde en in die zin niet terug te herleiden naar het innerlijk kind zoals de meeste mensen deze kennen, omdat het daarbij gaat om kwetsuren en littekenvelden vanuit het kind-zijn. De Devine Child Frequencies zijn net als het Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijke veld een overkoepelend Bewustzijn welke Goddelijke Kwaliteiten en specifieke Blauwdrukken van je Zijn in zich draagt. Het omvat een volledig Goddelijk Perspectief en reikwijdte in inzicht, juist vanuit de puurheid en onschuld, maar ook een immens veld van Devine Love, Devine Joy en Creatie kracht.

Met de mogelijkheid tot het dieper ontwaken van deze Goddelijke Velden in jou dankzij alle trillingsverhogingen in het nu en de activaties van september 2012 die deze portalen weer geopend hebben, komen nu deze kristalfrequenties sterk naar voren in deze zelfde trillingen en bewustzijnslagen. Dat betekend dat deze kristallen in het nu gecreëerd zijn om juist in deze fase van het Ascensie proces deze fase van ontwaken te ondersteunen in jouw Bewustzijn. En je dus te ondersteunen, bekrachtigen, dieper te helen, activeren of tot bewustzijn te brengen welke ballast, versluieringen of pijnlagen in je Multidimensionaal Potentieel de volledige beleving en belichaming van jouw Devine Child Frequencies in de weg staat.

Met uiterst verfijnde, liefdevolle kracht en uiterst hoge trillingen (veelal vergeleken met Engelen trillingen, maar deze draag je ook in jouw Bewustzijn!) helpen deze krisallen je je weg te vinden in deze hoge en veelal nog onbekende resonantievelden van je Zelf. Opdat die versluieringen en onbewustzijn opgeruimd kunnen worden en er steeds weer een natuurlijke verbinding, doorstroom en embodyment van deze Goddelijke Kwaliteiten in jouw Bewustzijn hun plek weer in mogen gaan nemen.

Uiterst liefdevol, zacht en hoog frequent nieuwetijdskristal die aansluiting zal maken op waar jij staat in jouw processen van Ascensie!

© Willemien Timmer, september 2012

 

 

Voor meer informatie en beschrijving van het Abydosiet kristal zie vorige nieuwsbrief!!!

 

 

Voor meer informatie: zie de website/ Ascension shop, verderop in deze Nieuwsflits of eerdere nieuwsflitsen en of mail me voor meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

Nieuwe Ascensie & Activatie workshops voor de tweede helft van 2012:

Enkele workshops uitgelicht!

 

Onderstaande (nieuwe) workshops zijn allen op een eigen wijze en via andere ingangen gerelateerd aan de nieuwe Ultieme mogelijkheden van deze tijd en dragen allen een sleutel bij aan je persoonlijke Bewustwordings- en Ascensie processen. Om deze in een grote versnelling te brengen en volledig in tune met de processen en planetaire initiaties van deze tijd te kunnen meegaan.

Opdat we ons Meesterschap weer volledig mogen gaan her-inneren, leren integreren en belichamen.

Ieder op onze eigen unieke wijze, in onze eigen Devine Timing en vanuit onze eigen Ziels- evolutiespiraal.

In de workshops zal veel tekst en uitleg ook gegeven worden over het potentieel aan mogelijkheden wat hiermee is vrijgekomen, en wat dat voor jouw eigen groei betekend of betekenen kan.

 

Wil je up to date mee gaan in de hoogst mogelijk haalbare groei

die op dit moment op Aarde mogelijk is?

 

  Dan zijn dit de workshops voor je die je daarin op menselijk,

energetisch, Galactisch en Kosmisch niveau ondersteunen

in je persoonlijke Bewustwordings proces!

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

                3-9-’12 of 12-12 Portaal

 

Essentiele Portaaldag met diepe afstemmingen en integratie van de drie (=Holy Trinity)  9-9 portalen van deze maand die werkelijk een shift in Bewustzijnsgroei en  Ontwaken verzorgd hebben. En die vele nieuwe potentie en mogelijkheden geopend en geactiveerd hebben.

Diepere uitleg van de 9-9 activaties deze maand en het belang hiervan voor de ultieme portalen van 12-12-12 en 21-12-12 dit jaar, waarbij we in uitlijning komen met het Galactisch Hart/Alcyone van het Universum, waarbij oeroude cycli beëindigen en een nieuw Tijdperk van Gouden Bewustzijn zijn intrede daadwerkelijk kan doen, voor het eerst op Multidimensionaal niveau incl. 3D embodyment op aarde geleefd kan worden. (je volledige Multidimensionaal Potentieel of I AM Scheppers coderingen).

Incl. Activaties en initiaties zoals aangereikt tijdens de 9-9 Portalen in The Devine Perspective & the One Eye frequenties. En start activaties van de Birth of the Devine Child in je eigen Bewustzijn.

Incl. werken met en diepte zuivering van de DNA frequenties van je eigen Sacred Waters (fysieke waterhuishouding en diep onbewuste emotionele velden). Cel cleaning voor dieper ontwaken van je eigen Starseed en I Am Bewustzijn  in je celbewustzijn.

Dieper in de Flow of your Devine Spirit terug geplaatst worden, en nog veel en veel meer, wat zich maar aandient in de frequenties van deze dag en groep.

 

Nog slechts 2 plaatsen vrij!

 

Datum: 30 september 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

     Day of Creation

 

Een ontmoetingsdag om met elkaar t.b.v. de Nieuwe Aarde diepere creaties en activaties van Eenheid, gelijkwaardigheid, Devine Love, Heelwording, ontwaken in de collectieve velden en Grote Geheel te creëren/binnen te brengen. Vanuit ieders Zijn en de Unieke sleutels die ieder in zich draagt te bundelen mag datgene voor het Grote Geheel aan bod komen, wat toegankelijk is op dat Nu-moment. i.s.m. Al Wat Is. Meer informatie, afstemming op de energieën van dit moment en wat deze jou aan te reiken hebben in je Bewustwordingsprocessen!

 

Meer informatie volgt te zijner tijd!

 

Er zijn nog meerdere plaatsen vrij!

 

Datum: 14 oktober 2012, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

 

 

 

 

Ascensie, initiatie & transformatie Workshop

 

                     Portaal & Sterrenpoort dagen

 

Tijdens de krachtige Portaaldagen die gekenmerkt zijn door  Meestergetallen vinden zeer krachtige initiaties op en in de aarde plaats en zo ook in het menselijk Bewustzijn. Afhankelijk van welke Sterrenpoort en Portaal het betreft komen er deze dagen zeer specifieke krachten, mogelijkheden, initiaties, healingen vrij die we gezamenlijk met elkaar dieper mogen helpen verankeren op en in de aarde, via ons eigen Bewustzijn en groei.

Deze dagen, die al jaren op deze belangrijke data worden gegeven helpen je om diep bewust de kracht en intenties van deze frequenties en de daarmee aangeraakte groei en healing te ervaren. En vanuit deze ervaring vormen we een ‘kanaal’ om deze kwaliteiten te helpen ankeren in en op de aarde, in de collectieve Bewustzijnsvelden of waar het dan ook maar nodig is. Dit alles ter ondersteuning van het kosmisch Plan om Moeder Aarde en dit universum te helpen bij de Creatie van de Nieuwe matrix van eenheids Bewustzijn, en zodat werkelijke Ascensie via de belichaming van ons volledig Meesterschap potentieel weer mogelijk wordt. Uiteraard gaat dat proces stap voor stap en daar spelen deze portaaldagen een belangrijke rol in, om steeds dieper Bewustzijn te initiëren en activeren, steeds dieper onze kwaliteiten en Zijn te her-inneren en verstaan en deze weer werkelijk te leren gaan belichamen, voorbij alle dualiteit en oude (karmische) pijn en onbewustzijn.

 

Deze dagen worden volledig afgestemd op de op dat moment binnenstromende frequenties en de daarvoor aanwezige Begeleiding vanuit alle uithoeken van het Universum, want vele Lichtwezens begeleiden en ondersteunen ons in dit geboorte proces van de Nieuwe aarde en de Gerealiseerde Mens of Meesterschap op aarde.

 

Op weg naar de Ultieme Sterrenpoort van dit jaar (12-12-‘12) waarin we in volledige uitlijning met het Galactisch Hart zullen komen, vind er een duidelijke opbouw in frequenties, processen en trillingen plaats om ons zo bewust en krachtig mogelijk voor te bereiden op deze diepe initiaties die ons volledig in de Ultieme Transformatie en voorbereiding plaatsen van een diepere ‘Understanding’ van wie wij in Wezen Echt Zijn! De oude dualiteit, schaduw en karmische restanten (ook van Galactische oorsprong) worden op deze wijze steeds dieper bewust, geheeld, los gelaten en getransformeerd, opdat onze goddelijke Meesterkwaliteiten weer her-innert, geïntegreerd en belichaamd kunnen worden. Elk Portaal betekend dus een krachtige stap voorwaarts in ons eigen Meesterschap en op weg naar de Volledige Ascensie.

 

Je zal diepe aanrakingen in je eigen Bewustzijn mogen ervaren, diepgaande healing, inzichten, transformatie en gigantische groei en stroomversnellingen mogen ervaren tijdens deze Portaaldagen.

Tevens zal je meer inzicht en feeling krijgen met wat er momenteel gaande is op aarde in alle Planetaire en Kosmische processen, alsook in het menselijk collectief Bewustzijn, als natuurlijk in je Zelf.

Tijdens deze dagen werken we op diep en hoog niveau samen met Al Wat Is voor de Ascensie van Al Wat Is!

 

Planetaire, Galactische- en Kosmische Healing en Bewustwording, naast je eigen Meesterschap! Simpelweg omdat een steeds dieper/hoger Bewustzijn en gradatie van Meesterschap de aard heeft om in Gelijkwaardigheid met Al Wat Is te verbinden en samen te werken!!

 

Ervaring is niet nodig, wel de juiste intentie en bereidheid je Zelf te willen her-inneren in je volledig Goddelijk Potentieel!

 

De eerst volgende Portaal dagen vind je terug in de nieuwe activiteiten agenda!

De eerst volgende los te volgen Portaal dag zal plaats vinden op 10 oktober 2012: het 10-10 Portaal

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

 

Uitwisseling als investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen: info@praktijk-apofyliet.nl  

           

 

 

Voor meer informatie en aanmeldingen, mail me op: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meer nieuwe workshops en inhoud van de workshops zijn al terug te vinden

 in de activiteitenagenda!                                            Voor aanmeldingen, mail me!

 

 

Wil je ook een stuk verheldering in jouw processen en Bewustzijnsgroei ervaren? Of wens je meer te gaan meevoelen en begrijpen van wat er gaande is op aarde en in de Universele processen?

Alle workshops die ik geef nemen delen van wat zich in het Nu afspeelt met zich mee, zijn daarop afgestemd om een zo passend mogelijk beeld te krijgen van wie wij zijn, waar wij zijn en waar we naartoe gaan.

Ook veel tekst en uitleg over alles wat aan de orde is in deze tijd, vind je in de workshops die in de planning staan.

Maar is ook mogelijk (op maat) in persoonlijke consulten en sessies.

Voor meer informatie, opgave voor workshops of afspraken: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

 

 

Eindelijk zijn er weer heel veel nieuwe Meester kristallen en andere healingtools van hoge frequentie en met krachtige ondersteuning voor de Ascensieprocessen van deze tijd gearriveerd.

 

Het gehele aanbod vind je op de website of (live) in de Ascension shop!

(Zie http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

 

Nieuwe hoog frequente healingtools

 

 

Opruimingsaanbieding laagste prijzen:        (zolang de voorraad strekt!)

Flower of life verzilverd 3 cm van € 29,- nu voor € 22,-  (nog 3 stuks op voorraad!)

 

   Flower of Life stickers

Kenmerken:  Diverse formaten,  goudkleurige Flowers of Life op doorzichtige folie

(Lastig mooi op de foto te zetten maar ze zijn van een prachtige kwaliteit!!)

Gebruik: ter energetisering van bijvoorbeeld water (op kan of glas), om op het raam te plakken, op je telefoon of op andere voorwerpen om de energie van Heelheid en de Geometrie van de Oorspronkelijke Schepping er doorheen te laten stromen/stralen. (ontstoring ook van disharmonieuze energie). Bekrachtigd en versterkt de natuurlijke energie stroom, brengt krachtige healing en herstructurering naar Heelheid teweeg vanuit de natuurlijke Universele structuren van de Flower of Life.

Voor allerhande doeleinden in te zetten!

Afmetingen:                                               normale prijs:                    

Doorsnede 3 cm, prijs per stuk             € 0,55                                   zilver of goud

Doorsnede 5 cm, prijs per stuk             € 1,55                                   zilver of goud

Doorsnede 7,5 cm, prijs per stuk         € 2,-                           goud

Doorsnede 9 cm, prijs per stuk             € 2,50                                   goud

Doorsnede 20,5 cm, prijs per stuk      € 7,50                                   goud

Doorsnede 27 cm, wanddecoratie      € 37,50                               

Doorsnede 55 cm wanddecoratie       € 55,-

 

Kaart plus envelop:

Mini kaart Flower of Life, (wit-gud of goud-goud)                              € 1,75

Flower of Life dubbel kaartroot  (wit-goud, goud-goud of blauw-goud)    € 3,50

 

Venus Bloem hanger (Zilver met saffier)

Prijs € 55,-

Op voorraad: nog 1 stuks

Kenmerken: hoogwaardige kwaliteit zilver en gefacetteerde saffier

Symboliek:

Liefde, harmonie, schoonheid.

De Venusbloem beeld de ‘dans’ van Venus met de aarde uit, de baan die deze planeten samen  maken om de zon. Door deze beweging door het Universum van 2 ‘wezens’(planeten) wordt de verbinding tussen polariteiten en de illusie van afgescheidenheid onderling meer en meer doorgrond en doorzien.

De verbinding met Venus, en dus met de hoge 4D frequentie van onvoorwaardelijke Liefde, toewijding, overgave, acceptatie en  compassie helpen in je Zelf dieper en dieper de illusie van Separation te doorzien en laten je voelen hoe alles met alles verbonden is. In jou en buiten jou. En laat zien wat een prachtige dans van hereniging in je Zelf voor patronen in de wereld en het Universum achterlaat.

De saffier in diep roze/paarsige tint brengt de frequenties van Devine Love of Creation dieper binnen, waardoor je in staat bent om vanuit de ‘ogen van je hart’ je Zelf dieper en dieper te omarmen.

© Willemien Timmer, sept. 2012

 

Lemniscaat hanger (incl ketting, zilver)

Prijs € 70,-

Op voorraad: nog 1 stuks

Kenmerken: hoogwaardige kwaliteit zilver incl. ketting van hoogwaardige kwaliteit zilver.

Symboliek:

De Lemniscaat staat symbool voor de Oneindigheid en tegelijkertijd de Kosmische Balans die alle polariteiten met elkaar verbind en balanceert, uitlijnt en verbonden houdt. Het laat zien dat elke polariteit in feite een illusie is daar alles verbonden is met elkaar, ook in ons. De Mannelijke en Vrouwelijke frequenties worden dieper met elkaar gebalanceerd en uitgelijnd zodat deze dieper met elkaar kunnen versmelten (Sacred Reunion of Heilig Huwelijk) waarmee steeds meer polariteit en dualiteit in je Zelf op kan lossen en er steeds meer volledig Eenheids Bewustzijn, en dus Oneindigheid van Zijn, kan wakker worden in je Zijn.

Naarmate steeds meer lagen polariteit en dualiteit oplossen stap je dieper en dieper in je eigen Ascensie en Androgyniteit. Waarin je vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, wijds geopend Multidimensionaal Bewustzijn en volledig vanuit je Zijn zult kunnen Zijn wie je Werkelijk Bent.

© Willemien Timmer, sept. 2012

 

 

Double Twinray/ Oneness hanger (zilver/verguld)

 

Prijs: € 55,-

Op voorraad: weer 2 stuks

Kenmerken: hoogwaardige kwaliteit zilver en goud (verguld). 2,3 cm hoog

Symboliek: De symboliek van 2 in elkaar versmolten lemniscaten (lemniscaat: symbool voor de Tweelingstraal en de kosmische balans tussen Goddelijk Mannelijke en Vrouwelijke frequenties in je) is versmolten en omringt door een gouden cirkel: de Oneindigheid. Tevens symbool (goud) voor de Solaire frequenties.

Dit krachtsymbool balanceert alle polariteit en dualiteit in je Bewustzijn en verbind je dieper en dieper in een Kosmische Balans met je Tweelingstraal. Het trekt het Bewustzijn van je eigen I Am en die van je Tweelingstraal (je Goddelijke Component of Wederhelft) aan om samen tot een diepere verbinding en balans te komen. Dit Pad is noodzakelijk om weer volledig te kunnen versmelten in Eenheid en dus tot Ascensie te komen.

Door de symboliek van de twee lemniscaten werkt deze ook balancerend en verbindend op alle facetten van polariteit in je Zijn, zoals, links-rechts, binnen-buiten, boven-beneden, licht-donker, mannelijk-vrouwelijk, etc. en verbind al deze facetten van je Zijn weer in diepe Eenheid en Goddelijke Balans voor herstel van je eigen Solair of I Am Bewustzijn.

Pas dan ook kan je op elk level van je Multidimensionaal Bewustzijn je Tweelingstraal versmelten en wordt jullie I Am Bewustzijn weer volledig compleet en heel.

Elke Lemniscaat staat daarbij voor een van de twee  polariteiten van je Volledige I Am, jij en je Tweelingstraal. Welke elkaar ontmoeten en versmelten (voor eeuwig verbonden) in het hart van beide lemniscaten. In het hart van de zonnecirkel van oneindigheid.

Ook markeert dit hart van de lemniscaten/Tweelingstraal frequenties, in het hart van het Solair Bewustzijn het ultieme Creatiepunt vanuit het hoogste Goddelijke.

© Willemien Timmer aug. 2012

 

 

Holy Trinity/ Oneness hanger (zilver/amethist)

 

Prijs: € 55,-

Op voorraad: weer 1 stuks

Kenmerken: hoogwaardige kwaliteit zilver en gefacetteerde edelsteenkwaliteit amethist.

2,3 cm groot

Symboliek: Symboliek van de Heilige Drie Eenheid, welke verbonden is met de cirkel van oneindigheid. De Heilige Drie Eenheid staat voor het Pad van Aspecten van je Zijn welke steeds dieper hand in hand mogen gaan en gebalanceerd mogen worden om tot volledige Versmelting of Ascensie te komen. Deze symboliek, die ook weer voortkomt uit de Flower of Life is een essentiële sleutel op het pad van Ontwaken en Bewustzijnsgroei. Het symboliseert de velden van innerlijk kind, Persoonlijk Zelf (3D aardse persoonlijkheid) en Hoger Zelven, welke met elkaar in verbinding en samenwerking in gelijkwaardigheid gebracht mogen worden, waardoor je Multidimensionaal Bewustzijn volledig geopend kan worden.

De cirkel die al deze aspecten verbind is weer de Oneindigheid die al deze facetten van je Zijn helpt verbinden in gelijkwaardigheid, maar tevens aangeeft dat alles onderdeel is van je Zijn. En daarmee gelijkwaardig en even belangrijk.

Het Ego Zelf dient niet uitgewist te worden, het dient slechts niet de overhand te hebben in je denken, voelen, leven. Datzelfde geldt voor het innerlijk kind en je Hoger Zelf. Zodra een van de drie de overhand heeft is er geen balans.

Deze hanger helpt je steeds dieper de balans in alle facetten van de Heilige Drie Eenheid binnen je Zelf te balanceren, verbinden in gelijkwaardigheid en herstellen waar de balans zoekgeraakt is.

De gefacetteerde amethist in het hart van de verbindingen symboliseert en bekrachtigd dat alle Kosmische Balans, Ontwaken en Verbinding in Gelijkwaardigheid vanuit het Hart dient te geschieden, de Poort van Onvoorwaardelijke Liefde. De transformerende kracht van amethist werkt hier krachtig in mee.

Tegelijkertijd staat de amethist, in het centrum van deze Heilige Drie eenheid voor het Ultieme Middelpunt waar alle aspecten samenkomen, het punt van Creatie.

© Willemien Timmer aug. 2012

 

 

Cosmic Activators / Awakeners

 

Glashangers gevuld met hoogfrequente materialen, zoals Egyptische witte albast, zand van hoogenergetische Multidimensionale Portalen en Krachtplaatsen, Egyptische essences.

 

Cosmic Awakener/activator Egyptische Witte Albast

Prijs: € 9,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met mini stukjes witte Egyptische albast, die de oer-oude energie draagt van het oude Thebe, het gebied waar het vandaan komt.

Werking: Deze witte albast komt uit het Thebaanse gebergte, dat gebied rondom het oude Thebe (huidige Luxor) waar al vele duizenden jaren het grootste gedeelte van de antiek Egyptische beschaving zich gesetteld heeft en welke nu nog een steeds een waar openlucht museum is aan heilige tempels en krachtplaatsen. De frequenties van dit gebied en (uit)gedragen door deze witte albast zijn van een uitermate hoge energetische frequentie en dragen diverse coderingen tot Ontwaken in zich. De witte frequenties van deze albast soort (die relatief veel minder voor komt dan de gele albast) is van een heel zuivere aard en hoge trilling. De oer-frequenties van het gebied stralen makkelijk en vloeiend door deze mini kristalletjes heen en omringen en doordringen je met een krachtig zuiverende frequentie. Deze Activator en Awakener werkt nauw samen ook met de frequenties van Serapis Bey voor zuivering en trillingsverhoging, maar reikt daarnaast aan ieder op zich aansluitende coderingen van uit het Gouden Egyptische Bewustzijn aan. Coderingen of energieën die je helpen dieper te ontwaken in jouw unieke Zijn, vanuit de hoogste Zuiverheid en Integriteit.

 

 

Cosmic Awakener/activator Sacred Reunion Isis-Osiris

Prijs: € 9,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met zeer hoogfrequent zand van een Heilige plaats in Egypte, die een krachtig Multidimensionaal portaal is in het hart van Egypte.

Werking: de frequenties waarvan dit zand de drager is zijn afkomstig van een uitermate Heilige natuurlijke plaats in het hart van Egypte, welke een krachtig natuurlijk Multidimensionaal Vrouwelijk (Isis) Portaal welke amper tot nooit betreden wordt. De frequenties zijn dermate hoog van dit gebied dat het zichzelf beschermd tegen betreding totdat de juiste Devine Timing daar is. Slechts eenmaal werd ons (Goddelijke) toestemming verleend dit gebied (welke werkelijk voelt als de baarmoeder van Isis zelf) te betreden, en dat was voor een zeer specifieke gebeurtenis, namelijk het doortrekken van de Ascensielijnen van en tot activatie brengen van het Heilig Huwelijk van Isis en Osiris. Dit ten behoeve van het Grote Geheel, waarmee de mogelijkheid tot het binnen gaan treden in je eigen Heilig Huwelijk geactiveerd werd vanuit de Kosmische Velden, in de aardse Ascensielijnen en daarmee  mogelijk gemaakt werd op aarde.

Deze Cosmic Activator and Awakener draagt dus de Heilige Coderingen van het Heilig Huwelijk welke jouw Bewustzijn aanzet dieper de versnelling in te gaan om alle dualiteit en polariteit van je eigen Bewustzijn met elkaar in balans te brengen, het innerlijk Heilig Huwelijk in je eigen Zijn binnen te gaan brengen. Diepgaande balancering, opening van diep onbewuste lagen, herstel van littekenvelden in mannelijke en vrouwelijke overkoepelende velden en ultieme diepgang van processen op weg naar Reunion met je eigen I AM worden in gang gezet. Voor ieder zal het zeer persoonlijke eigen initiaties, activaties en healingen aan gaan reiken, die afgestemd zijn op jouw Zielsevolutie en Ascension Plan.

Naast het feit dat dit zand drager is van deze krachtige heilige frequenties, schijnt het zand ook mineralogisch gezien bijzonder helend te zijn (geen wonder als het van zo’n hoog energetisch gebied komt).

 

Cosmic Awakener/activator Sacred Waters - Osirion

 

Prijs: € 9,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met zeer hoogfrequent zand uit het Osirion welke volledig ondergedompeld en geïnitieerd zijn  geweest in het heilige water van het Osirion (Abydos), het Mannelijk Hartchakra van Egypte en de Heiligste en meest hoog frequente plaats van Egypte. De plek waar de Flower of Life gevonden is!

Werking: Het zand in deze hanger komt uit de meest krachtige plek in het Mannelijk Hart van Egypte, uit het Osirion, daar waar de Oorspronkelijke Flower of Life nog altijd te vinden is. Doordat het Heilige water van de Oer Nijl nog altijd door deze tempel heen stroomt en vaak in hoogte wisselt (door natuurlijke waterstand die varieert) is het zand op een natuurlijke manier voor perioden ondergedompeld geweest in het water wat de Heilige Coderingen van deze plek volledig in zich draagt. Deze zeer krachtige frequenties, gewijd aan de Osiris Bewustzijnsvelden brengen een diep initiatie en activatie proces op gang die je dieper en dieper helpt oprijzen in je eigen I AM Bewustzijn. De coderingen van het zand van deze Heilige Krachtplaats als ook de daarmee gemengde watercoderingen van deze plek dragen krachtige mogelijkheden in zich voor cellulaire en DNA activering van je eigen Licht. En dragen derhalve mee aan het werkelijk in embodyment doen ontwaken in 3D van je I Am Bewustzijn. Deze Awakener en Activator kan zeer diepe DNA en cel-healingen binnen brengen in je groei, die alle oude ballast en versluiering die tot in je cellen gecodeerd zit, openen en helen, herstellen in de Oorspronkelijke Blauwdruk van je Zijn.

Daarnaast neemt het alle verbindingen mee die jij in alle lagen van je Wezen draagt, en zo ook in je celbewustzijn, dus ook karmische en genetische verbindingen die gezuiverd en geheeld mogen worden in jouw systemen.

Eer krachtige Awakener en Activator, die wel een stevige aarding vereist en zeer zeker de bereidheid vraagt om echt tot het uiterste van je eigen Ontwaken te willen gaan!

 

Cosmic Awakener/activator Hathor Healing

Prijs: kennismakingsaanbieding € 4,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met zeer hoogfrequent zand van de Hathor Tempel te Dendera, in combinatie met een klein laserwand kristal.

Werking: Deze hanger bevat gecombineerde frequenties die de hanger een heel zachte vrouwelijke en toch stevige frequentie meegeven, welke het in jouw Bewustzijn en energie brengt. Het Hathor Bewustzijn vis de frequenties van het zand uit de Hathor tempel brengt je in een diepe afstemming op je eigen Vrouwelijk Zijn waar het de diepte littekens en Zielentrauma’s kan gaan aanpakken om te helen. De frequenties van de Hathors als ook van de mini laserwand bieden een diepe helende werking aan vol verzachting, troost en ondersteuning. Maar reiken daarnaast zeer vreugdevolle, speelse frequenties in alle kleurschakeringen aan. Juist de combinatie van de zandfrequenties met dit laserwand kristal, beide volledig afgestemd op en samenwerkend met het Hathor Bewustzijn brengen je in een diepe connectie met je eigen Hathorkwaliteiten zoals healing, helend vermogen, speelsheid, beweging, zang, dans, creativiteit, Vrouwelijke kwaliteiten en energie, etc.

 

Cosmic Awakener/activator Grounding

Prijs: kennismakingsaanbieding € 4,99

Kenmerken: Glazen hanger in bolvorm met zilverkleurig dopje. Gevuld met zeer hoogfrequente hematietkristallen die diverse activatie en initiatie reizen mee hebben gewerkt op diverse Heilige plaatsen in Egypte, en hebben bijgedragen aan het verankeren en activeren van een Multidimensionale instroom van Goddelijk Licht in aarding. (Helpt je dieper en dieper in embodyment te komen!)

Werking: deze Awakener en Activator reikt je een diepgewortelde ankering en aarding aan, welke noodzakelijk is om steeds hogere frequenties van je Zijn te openen, verkennen, her-inneren en te integreren. Juist doordat deze kristalletjes actief hebben bijgedragen en samengewerkt tijdens diverse activaties van Heilige plaatsen en Ascensielijnen, bieden zij daarvoor een extra krachtige ondersteuning. Omdat ze naast de aardende energie ook de sterk openende, verheffende energieën van de Krachtplaatsen in zich opgenomen hebben. Hiermee krijg je een prachtige gebalanceerde frequentie van hemel en aarde verbinding in gelijkwaardigheid. Want daar waar jij je Zijn dieper kunt ankeren, daar kun je gelijkwaardig je Bewustzijn ook verder/hoger openen. Krachtige ondersteuning in deze tijd om in het centrum van je Kracht en uitlijning te gaan/blijven staan.

 

 

Op aanvraag ook mogelijk met andere zand-frequenties van de Cosmic Balancers !!!

(zie Ascension shop voor de mogelijkheden en verschillende zand-frequenties!)

 

 

Aanbieding:                                   augustus/september 2012

 

Ascension Diamond Cosmic Balancers i.p.v. € 15,55 nu voor € 9,99

(hangers in diamant vorm in diverse kleuren gevuld met hoogfrequent zand van diverse Heilige Plaatsen!)

 

Foto:

Artikel code: Ascension Diamond Cosmic Balancer 001

Prijs: € 15,55                   

Aantal: voldoende voorraad

Leverbaar in: geel, groen, blauw, roze, violet en transparant/wit.

Geef bij bestelling je voorkeur aan!

Afmetingen: ongeveer 2 cm lang

Kenmerken: Glazen hanger met zilveren hangoog in de vorm van een diamant met Egyptisch tempelzand naar keuze. Voor persoonlijke ondersteuning, bekrachtiging en healing van de krachtplaatsen van Egypte. Zie verder bovenstaande tekst.

Glas is een krachtige geleider die de frequenties overneemt en versterkt uitstraalt.

 

Voor de specifieke frequenties en ondersteuning van de diverse Heilige Plaatsen zie rechtstreekse link:

http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopegyptebalancer2010.htm

 

 

 

 

Kijk voor heel veel meer van deze en andere nieuwe Meesterkristallen HIER!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopmeesterkristallen.htm )

 

Voor het gehele assortiment nieuwe Meesterkristallen sieraden, kijk hier!!

(http://www.apofyliet-kristalshop.nl/shopcoachingcrystals.htm )

 

Voor therapeuten zijn er ook speciale sets van kristallen te vinden in Apofyliet’s  Ascension shop.

Kijk hier voor prachtige kortingen en aanbiedingen!

 

Heel veel meer healingtools, Meesterkristallen, Egyptian essences en nog veel meer vind je in de Apofyliet Ascension Shop!!

 

(Op de website is slechts een deel van de voorraad van kristallen zichtbaar momenteel!)

 

 

 

Extra mededeling: zoals bij velen al bekend, maar bij sommige nieuwe lezers van de nieuwsbrief misschien nog niet bekend of helder is:

Alle kristallen, producten en sieraden van Praktijk Apofyliet zijn uiterst zorgvuldig, stuk voor stuk, gereinigd, geopend en geactiveerd!! En alle kristallen zijn stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, energie, mogelijkheden en afgestemd op de Ascensie- en Bewustwordingsprocessen in deze tijd!

Dat is onderdeel van mijn Taak en op deze wijze werk ik met de kristallenwezens en Meester Bewustzijnsvelden samen.

Ter extra verduidelijking (naar aanleiding van een aantal vragen van de afgelopen periode): Het openen en activeren van een kristal of product houdt niet in dat het kristal ingestraald of opgeladen wordt met mijn eigen energie, zoals sommige healers of Lichtwerkers dat doen. 

Maar in samenwerking met Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, de Kristalrijken, andere grote Bewustzijnsvelden en het Kristalwezen zelf wordt het volledig potentieel van het kristal geholpen om verder te ontwaken, zich te openen op alle lagen van het Bewustzijn van het kristal en dit te activeren, wat de kristallen krachtig, wakker, sterker helend en zeer sterk energetisch werkbaar maakt.

Er zit dus geen energie van mij rechtstreeks in de kristallen geladen. Wat je krijgt is een puur, zuiver en zeer wakker en actief kristal die sterk helend en zeer krachtig op Multidimensionaal vlak werkt.

©Willemien Timmer 2008

 

 

 

 

 

Datum & tijd

Workshop

Categorie

Uitwisseling

 

 

 

 

 

September 2012

 

 

 

 

 

 

Zat 29 sept ’12

10.00-16.30 uur

The crystalline earth matrix

I.s.m. diverse meesterkristallen in/aan het kristallijne raster of grid van Moeder  Aarde werken voor diepgaande ankering van jouw zijn in het Kristallijne veld en dieper bestaansrecht creëren voor de nieuwe aarde matrix, d.w.z. diepere activaties binnen de collectieve bewustzijnsvelden en immense trillingsverhogingen helpen binnen brengen op en in de aarde t.b.v. planetaire Ascensieproces.

 

 

 

€ 122,- per persoon

incl. kristal wat meegenomen is in deze Creatie matrix energie van het weekend

 

 

 

 

Zon 30 sept 2012

10.00-16.30 uur

3-9-12 Starportal

(of 12-12 portaal)

Essentiele Portaaldag met diepe afstemmingen en integratie van de drie (=Holy Trinity)  9-9 portalen van deze maand die werkelijk een shift in Bewustzijnsgroei en  Ontwaken verzorgd hebben. En die vele nieuwe potentie en mogelijkheden geopend en geactiveerd hebben.

Diepere uitleg van de 9-9 activaties deze maand en het belang hiervan voor de ultieme portalen van 12-12-12 en 21-12-12 dit jaar, waarbij we in uitlijning komen met het Galactisch Hart/Alcyone van het Universum, waarbij oeroude cycli beëindigen en een nieuw Tijdperk van Gouden Bewustzijn zijn intrede daadwerkelijk kan doen, voor het eerst op Multidimensionaal niveau incl. 3D embodyment op aarde geleefd kan worden. (je volledige Multidimensionaal Potentieel of I AM Scheppers coderingen).

Incl. Activaties en initiaties zoals aangereikt tijdens de 9-9 Portalen in The Devine Perspective & the One Eye frequenties. En start activaties van de Birth of the Devine Child in je eigen Bewustzijn.

Incl. werken met en diepte zuivering van de DNA frequenties van je eigen Sacred Waters (fysieke waterhuishouding en diep onbewuste emotionele velden). Cel cleaning voor dieper ontwaken van je eigen Starseed en I Am Bewustzijn  in je celbewustzijn.

Dieper in de Flow of your Devine Spirit terug geplaatst worden, en nog veel en veel meer, wat zich maar aandient in de frequenties van deze dag en groep.

 

Nog enkele plaatsen vrij!

 

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

 

Oktober 2012

 

 

 

 

 

 

6 en 7 okt 2012

Master Group 2012

 

Workshop 10 Activatie van je Lichtlichamen en Galactisch Erfgoed ( 5D t/m 8D)

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Woe 10 okt

10.00-16.30 uur

10-10 Portaal

 

A shift and new beginning on our way to the 12-12-12/male and female balancing together in deeper levels

 

Nog een paar plaatsen vrij!

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zat 13 okt

Inhaaldag alle opleidingsgroepen

 

Voor hen die workshops gemist hebben. Deze inhaaldag wordt er een veld gecreëerd aan de hand van gemiste workshopthema’s van alle deelnemers en vanuit dat Nu moment zal de workshop invulling krijgen, afgestemd op dat moment, de energieën en thema’s  en de aanwezige groep.

 

Alleen voor opleidingsgroepen!

Alleen voor de opleidings-groepen

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zon 14 okt

10.00-16.30 uur

Day of Creation

 

Een ontmoetingsdag om met elkaar tbv de Nieuwe Aarde diepere creaties en activaties van Eenheid, gelijkwaardigheid, Devine Love, Heelwording, ontwaken in de collectieve velden en Grote Geheel te creëren/binnen te brengen. Vanuit ieders Zijn en de Unieke sleutels die ieder in zich draagt te bundelen mag datgene voor het Grote Geheel aan bod komen, wat toegankelijk is op dat Nu-moment. i.s.m Al Wat Is.

 

Nog een paar plaatsen vrij!

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijd 19 okt 2012

Rainbow Light 2012 Master Group

 

Workshop 12: De Zwart-Gouden Straal in verbinding met An-Ra & Anubis

(ook een 10-10 portaal!)

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

20 en 21 okt 2012

Verdiepingsworkshops

Lichtwerkopleiding 8

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Vrijdag 26 oktober

Voorbereidingsdag Egypte  Activatie reis rondom 11-11-’12 Portaal

Alleen voor deelnemers aan de reis

 

 

 

 

 

Zat 27 okt

Inhaaldag alle opleidingsgroepen

 

Voor hen die workshops gemist hebben. Deze inhaaldag wordt er een veld gecreëerd aan de hand van gemiste workshopthema’s van alle deelnemers en vanuit dat Nu moment zal de workshop invulling krijgen, afgestemd op dat moment, de energieën en thema’s  en de aanwezige groep.

 

Alleen voor opleidingsgroepen!

Alleen voor de opleidings-groepen

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Zon 28 okt

10.00-16.30 uur

(2-de) 10-10 Portaal

Verdieping in activaties!

 

A shift and new beginning on our way to the 12-12-12/male and female balancing together in deeper levels

 

Nog een paar plaatsen vrij!

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

 

November 2012

 

 

 

 

 

 

Dond 1 nov

10.00-16.30 uur

1-11-12 Portaal

 

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Vrijd. 2 nov 2012

Rainbow Light 2012 Master Group

 

Workshop 13 & afsluiting: De wit-Gouden en Diamant straal en 13D Bewustzijn

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

3 en 4 nov 2012

Master Group 2012

Workshop 11 Activatie van je Lichtlichamen en Kosmisch Erfgoed ( 9D t/m 12D)

 

(groep is al vol!)

Opleiding

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

8 t/m 15 nov

Egypte reis rondom 11-11-’12 portaal en 12-11-12 portaal

 

11-11-12 Twinrays attracting point for total ascension/ opening codes and deep awakening your consciousness to road of the galactic heart

12-11-12 activation the 12 dimensions of your being in preparation to the alignment with the Galactic Heart

 

(groep is al vol!)

 

 

 

 

 

 

24 en 25 nov 2012

Wijziging!

Verdiepingsworkshops

Lichtwerkopleiding 9

 

(groep is al vol!)

Doorlopende opleiding en Creatiegroep

€ 200,- per persoon

 

 

 

 

Dond 29 nov

10.00-16.30 uur

(2-de) 11-11-’12 Portaal

Verdieping in activaties!

11-11-12 Twinrays attracting point for total ascension/ opening codes and deep awakening your consciousness to road of the galactic heart

 

 

Los te volgen:

Ascensie,
initiatie &
activatie
workshop

€ 111,- per persoon

 

 

 

 

Heel veel meer

Workshops vind je op de website!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info vind je door

op de betreffende workshops te klikken, of mail:

info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie en activiteiten hier!

 

 

 

 

      Dit was de Nieuwsbrief van Spirituele Praktijk Apofyliet

                                                   Willemien Timmer

                                                    T. Harkeswei 25

                                                     8408 CG Lippenhuizen

 

                                                    www.apofyliet.nl

                                                    www.praktijk-apofyliet.nl

                                                    www.apofyliet-kristalshop.nl

                                                    www.kristallenschedels.nl

 

                                                   info@praktijk-apofyliet.nl

 

Voor wie het leuk vind:

Praktijk Apofyliet is ook bereikbaar op de hyves en facebook om uit te wisselen, berichtjes achter te laten, te reageren op teksten, etc..

Je vind praktijk Apofyliet op hyves en facebook onder het volgende web-adres:

         

of:

                   

 

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, laat het dan eventjes weten!

 

Voel je vrij deze nieuwsbrief naar belangstellenden door te sturen,

          zolang het geen ongevraagde spam wordt!! J J J