Mega trilling wijzigingen rondom equinox

Wauw, wat een mega trillingswijzigingen en –verhogingen de afgelopen dagen, met de equinox en volle maan. šŸ˜šŸ˜

Wat een openingen, instroom en wijzigingen in de diepte van onze cellen stroomt er binnen. Krachtig licht dat zuivert, opent, opschoont en alle oude cel informatie van eeuwen en eeuwen naar buiten werkt. Dat heeft niet alleen effect op ons fysieke lichaam, ook op onze emotionele, mentale, persoonlijke en energie velden.

Er komt dus veel.in beweging en kan op al deze velden in onszelf uitwerking vinden.
Niet altijd prettig als dat gepaard gaat met veel fysiek ongemak. Maar het dient het bevrijdingsproces om onze fysieke, menselijke structuur dieper te zuiveren en openen zodat we vrijer komen uit de duale matrix en afgescheiden bewustzijn. Deze heeft zich niet alleen energetisch met ons wezen verweven, het is tot in de diepte van ons materielichaam in geprogrammeerd.

Nieuwe informatie via Licht stroomt binnen om de oorspronkelijke Lichtcodes in onze cellen te wekken. Zodat ook van binnenuit de omkering plaats vind, vanuit jouw oorspronkelijke Bronkracht.

Afgelopen jaren is daar energetisch veel in opgeruimd, nu is dieper dan ooit ons fysiek en menselijk systeem aan de beurt. Dat is het hele jaar al zo, maar op de valreep deze laatsteĀ  maand(en) van het jaar nog even in de versnelling.
Openingen, ruimte scheppen en instroom van ons hoger bewustzijn en Licht om onze Oorspronkelijke frequenties weer werkelijk tot in fysiek mens-zijn te gronden en belichamen!

Het brengt nogal wat wijzigingen zo op de rand van 2018 naar 2019.

Afgelopen dagen, in zowel trainingsdagen als de 3 daagse Powerboost die ik mocht verzorgen, is daar heel bewust en krachtig bij stil gestaan.
De processen die zich Nu in ons voltrekken, de bedoeling daarvan, de effecten, hoe jouw lichaam hierop reageert en hoe je je Zelf hierin liefdevol en effectief kunt ondersteunen.
En bewust dieper op in gedoken om boven tafel te krijgen hoe dat voor jou werkt. Hoe meer het bewust is, hoe meer inzicht en acceptatie in deze niet te stoppen processen.

We zijn voorbij de cel informatie, de celkern en het DNA, diep in de atomaire structuur en programmering gedoken van ons fysiek materielichaam. En het bewustzijn daar achter. Mateloos interessant!
Ook vandaag duiken we daar weer dieper in!

In de laatste workshop van dit jaar, volgende week 29 december zal hier mogelijk ook meer over gedeeld gaan worden, omdat het essentiĆ«le informatie is om te begrijpenĀ  op welk punt van evolutie en groei we staan.
En vooral: om meer (in) zicht te krijgen in jouw eigen proces daar in en hoe jij dat be-leeft!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze bijzondere workshop dag, zie: https://apofyliet.nl/activiteit/dat-wat-is-in-het-nu/

Voor nu een gezegende tijd voor iedereen. We leven in een uiterst bijzondere tijd šŸ’–

Ā© Willemien Timmer, 23-12-18