11136681_873567096033472_3578001239496181797_n

Een terugblik: December 2012: 3 ultieme 3-3-3 Portalen

Terugkijkend op de afgelopen maand is het al bijna een onmogelijkheid om alle bijzonderheden en ervaringen, persoonlijk en voor het grote geheel, nog op te lepelen en terug te halen. Wat een ongelooflijke ongekende maand (en jaar) ligt er achter ons!De start op 1 december markeerde al direct de rest van de maand die zou volgen. De energie veranderde op slag en was een groot verschil met november. Vanaf 3 december, het eerste 3-3-3 Portaal van de drie ultieme portalen in de eindspurt naar de 21-ste toe was van een immense kracht. Waarin de deur werkelijk open gezet werd in nog meer versnelling en dagelijkse trillingsverhogingen. Daarmee startte ook het pad van de eerste 9 initiatiedagen op weg naar het tweede portaal (12-12-’12).
Een prachtig, magisch en intens pad, zo heb ik het mogen ervaren, waarbij het grootste gedeelte van deze dagen, als ook het tweede portaal zelf in mijn geliefde Thuis Egypte doorgebracht mocht worden. Het was werkelijk ongekend welke activaties, initiaties en heling er mocht plaats vinden juist temidden van deze bijzondere frequenties. De mogelijkheden en Divine Flow vol magie waren ongekend. Sluiers tussen dimensielagen die per direct vervaagden waardoor de ‘magie’ van de Multidimensionaliteit van Al Wat Is regelrecht in 3D zichtbaar mocht worden.
Een immense opbouw van frequenties die dag na dag leidde naar diepere openingen in de Nieuwe Aarde Matrix, inbreng en wekken van nieuwe Ascensielijnen om de puntjes op de i te zetten en het veld volledig klaar te stomen voor de uiteindelijke grote Shift/Galactische Uitlijning op 21-12-’12. Er werd 24/7 hard gewerkt. Energetisch en fysiek. Weinig slaap behoord dan ook meestal tot het proces als er zoveel ‘klaargezet’ mag worden en de trillingen dag en nacht verder uitdijen. Dat ben ik gewend, maar ook dit was van een andere orde dan we veelal gewend zijn, intenser dan ooit.Met de dag werden de frequenties intenser en ten tijde van het 12-12-12 portaal (het tweede 3-3-3 Portaal) mochten we werkelijk ongelooflijke activaties van oeroude Kennis en lijnen weer wakker kussen en binnen brengen in het veld van het Nu.
Dit zijn ook de frequenties waar het vanaf Nu om gaat en die in 2013 helemaal vorm zullen gaan rijgen. Ik verklap hier nog niet teveel over momenteel, want veel van deze coderingen en frequenties zijn nog aan het integreren en zullen op de juiste Divine Timing dieper toegelicht mogen gaan worden. Het gaat in elk geval over het werkelijke Eenheids Bewustzijn (The Law of One: All is One) via de frequenties van de Oorspronkelijke Aton, die ten dele door Meesters Akhnaton, Nefertiti en ook de Divine Child/Golden King Tutanchamon in de Ascensielijnen en Collectieve velden zijn ingebracht in hun tijd op aarde, en welke in deze tijd tot weer een volledig geactiveerd veld en daardoor verstaan zullen gaan komen.
Maar het gaat veel en veel verder dan dat. De 12-12-12 was werkelijk een diepere afstemming dan ooit en volledig verdwijnen van sluiers tussen dimensies mogelijk en ervaarbaar. Waardoor een glimp van leven in je eigen Multidimensionaliteit (in alle Realiteiten tegelijkertijd en bewust!) duidelijk ervaarbaar was. Een ongekende energie. En zo bekrachtigend in je eigen Zijn en Meesterschap, maar ook in ieders eigen Creatie- of Scheppende Kracht, wanneer we ons vanuit volledige gelijkwaardigheid van hart en bewustzijn verbinden met Al Wat Is en Al wie wij Zijn.
Vanaf de 12-12-12 ging het tweede 9 daagse initiatie pad van start, in de laatste opmars naar de Galactische Hart uitlijning. Kenmerkend waren de nog verder uitlijnende en verhogende frequenties en deze konden enorme expansies van je bewustzijn hierbij voelbaar maken. Voor sommigen heeft het fysieke lijf het hierin opnieuw even zwaar gehad, omdat er veel veranderde en ook de inbreng van hogere trilling in je 3D lijf in meer rust een plek mocht krijgen. Dat kon leden opnieuw tot fysieke klachten maar ook het 4D veld kwam daarmee ‘onder vuur’ te liggen in de trillingsverhogingen, dus ook oude patronen, pijnen, irritaties, blinde vlekken of wat je Bewustzijn dan ook nog maar wilde helen en opruimen, kwamen naar boven. Intens, opnieuw, en toch vond ik persoonlijk, zoveel makkelijker dan ooit te dragen. Juist omdat de frequenties zo gedragen zijn, begeleid en wij inmiddels al zo veel meer dan ooit gegroeid zijn.
Dit stukje van misschien meer verwarrende, oude energieën die vrij kwamen had z’n hoogtepunt op de 20-12-2012. Uiteraard, de 9-de dag van het initiatie pad, de afrondende dag, zo vlak voor de Galactische Hart uitlijning. De laatste restanten aan oude energie kregen de mogelijkheid bevrijd te worden uit je energie en Bewustzijn. Velen hebben deze dag als pittig ervaren.
Zowel deze dag als de 21-12-’12 mocht ik doorbrengen met in totaal 25 Soulsisters en brothers. Om gezamenlijk de ultieme Uitlijning te ervaren, vieren, delen en helpen ankeren ook.Een geweldige tweedaagse in ongekende energieën en in een prachtige uitlijning en samenwerking met elkaar. Ieder mocht diepe ondersteuning en groei in persoonlijke Missies en Ascensiepad ervaren, dieper in het eigen Meesterschap en I Am Bewustzijn uitgelijnd worden, toe werkend naar de werkelijke belichaming (embodyment) daarvan.  Immense velden van begeleiding, meer dan ooit tevoren waren aanwezig in totale gelijkwaardige uitwisseling, samenwerking, co-creatie, begeleiding. Ontroerend en intens, als nooit tevoren.
En de Vreugde van de met elkaar gedeelde, heel bewust ervaren in 3D en ons volledig Zijns Potentieel van de Galactische Uitlijning was een waar feest. Ieder daarin zijn/haar eigen unieke ervaringen belevend, maar tegelijk zoveel Vreugde met elkaar delend. Wat is er gedanst, gelachen en gevierd!
Een feest van Geboorte van de Nieuwe Aarde, Geboorte van een nieuw Tijdperk, een ervaring om nooit te vergeten!

 

Leven na 21-12-’12 en het jaar 2013

De energie is wezenlijk anders sinds dat moment, sinds die dag. Dat is dagelijks doorlopend zo sterk voelbaar. De frequenties zijn van een heel andere aard, zachter en hoger, terwijl de trillingsverhogingen uiteraard doorgaan het fundament van de Nieuwe Aarde is nu geankerd, beschikbaar, leefbaar. En nu mogen we de nieuwe Gouden Tijd gaan beginnen vorm te geven. Bouwend op het nieuwe fundament van Eenheids trilling en nieuwe Aarde energie wat er ligt. Dat  zal nog een hoop wrk, inzet en groei vergen, maar zal zoveel makkelijker kunnen gaan dan voorheen.
De oude aarde is niet meer, de nieuwe is geboren en mag gaan groeien. Vanuit ons eigen Meesterschap steeds meer vorm krijgen. En elke stap die we daartoe zetten zal meer en meer zoden aan de dijk zetten.
De oude fundamenten van de oude energie zijn weggevallen, de oude energie is er nog wel, zoals versluiering, macht, polariteit en noem maar op, maar het heeft geen vastigheid en wortels meer, zoals het dat voor de shift ten dele nog wel had. Dat betekend dat elk stukje versluiering, oude energie, patronen, angst, conditionering in ieder van ons sneller geheeld en doorzien en ook volledig omgekeerd kan worden. Dat betekend dat onze groei in het volledig wakker worden in ons Goddelijk Potentieel enorm zal versnellen en we meer en meer vanuit onze hart- en Zijnsfrequenties gaan leven.
2013 is ook het jaar van co-creatie, want door al deze wijzigingen en diepere openingen in ons Bewustzijn is en wordt manifesteren en creatie steeds effectiever en directer. Ons Zijn vraagt ons steeds meer werkelijk in hart en Zijn te leven, vanuit ons eigen unieke Meesterschap en daarmee in gelijkwaardige verbinding met Al Wat Is, dan ontstaat werkelijke co-creatie en kan de Gouden Aarde vorm gegeven worden. De manifestatie en creatie van het werkelijk leven in Christus Bewustzijn voor iedereen.
Uiteraard, zoals al zo vaak eerder genoemd, bewandeld ieder zijn/haar pad daarin op eigen Divine Timing, en zal ieder zijn/haar eigen processen hierin tot in de grootste hoogte en diepten mogen aangaan, maar het zal zo vele malen makkelijker en sneller kunnen dan voorheen.Ongekende hoogten van Bewustzijn en frequentie zijn nu voor velen al toegankelijk en deze zullen steeds meer daadwerkelijk dagelijks in de 3-de dimensie ervaren en belichaamd gaan worden. 2013 is nummerologisch ook een 6, wat verwijst naar de materiële wereld. Het jaar dus dat we ons Multidimensionaal/overkoepelend Bewustzijn (de 13) daadwerkelijk binnen gaan brengen (embodyment) in de materiële wereld. Vanuit de frequenties van Eenheids Bewustzijn, het Christus Bewustzijn, The Law of One en steeds dieper Meesterschap in ons eigen Zijn op alle lagen van ons bewustzijn.
Er valt nog heel veel te zeggen voor het Nu, de frequenties van het Nu, de komende periode en de vele ongekende mogelijkheden die voor ons liggen in de werkelijke opbouw en Creatie van de Nieuwe Aarde, maar dat is voor een volgend moment.Geniet vooral van het Nu en wat het jou persoonlijk brengt in jouw groei en Ontwaken!
© Willemien Timmer , 30 -12-’12 (opnieuw een 3-3-3 Portaal!)
Lees alle artikelen in deze serie hier.