Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een transmissie en afstand activatie vanuit de energie van de 2-2 Portaaldag, in combinatie met de 2-de chakra energieen, gevoelswerelden en emotievelden.

Deze dag zal de resonantie en focus gericht zijn op Isis & de Vrouwelijke Blauwdruk en hoe deze zich met elkaar verhouden (in ons).

Isis die als personificatie de Oorspronkelijke Goddelijke Vrouwelijke Blauwdruk  weerspiegelt, die de diepste wonden en versplintering van het Goddelijke Mannelijke kon helen (Osiris die de afdaling door de Onderwereld (dualiteit) aan ging en van daaruit Meesterschap/ Koningschap over de Dualiteit bereikte).
Wat verteld de Isis-frequentie en mythologie (de overleving van Oorspronkelijke Kennis) ons hiermee voor het hier en nu? Wat betekend dit voor onze Vrouwelijke Blauwdruk? En welke handvaten kan de 2-2 en Isis frequentie ons vandaag aanreiken voor onze eigen verdere groei?

We zullen verder mee deinen op die energieen, mogelijkheden, groei, transformaties en frequenties die vandaag vrij gegeven worden en te ontvangen zijn.

Van hieruit laten we ons verrassen waarin wij innerlijk aangeraakt mogen worden om dieper te groeien, helen, bewust te worden.

Wil je nog meedoen? Laat dan wat van je horen via pb of via info@praktijk-apofyliet.nl 

© Willemien Timmer, Spirituele Praktijk Apofyliet