Laden Evenementen

De 8-2-8 codering resoneert op de verdraaide lemniscaat binnen de dualiteit, en het terugdraaien daarvan binnen de Oneindigheid van Schepping, de Oorspronkelijke Lemniscaat dus.
In deze transmissie/activatie gaan we ons verder afstemmen op waar wij nog op de oude, duale verdraaide lemniscaat resoneren. de lemniscaat die gekoppeld is aan de oude 3D aarde en die het menselijk man-vrouw-kind stuk eigenlijk vast zet of vast houdt in de dualiteit en afgescheidenheid. Doordat dit op onbewuste lagen gebeurd, kunnen we blijven werken aan de innerlijke man-vrouw-kind wonden (tot in de eeuwigheid zou je bijna kunnen zeggen) maar lijkt groei slechts mondjesmaat op te schieten.we kunnen blijven strugglen, reflecteren en stap voor stap helen van de menselijke stukjes die gekoppelt zijn aan de aardse incarnatie cyclus. Maar demogelijkheid en openheid van hogere dimensies biedt ons ook de gelegenheid om i.p.v. op de ‘verdraaide lemniscaat’, nu op de Oorspronkelijke Lemniscaat, die van de Oneindigheid en de Goddelijke Man-Vrouw-Kind (Heilige Drie EEnheid) af te stemmen. Daarmee ga je weer meer innerlijk samen vallen met de Oorspronkelijke Blauwdrukvelden van de Oer Moeder- Oer Vader- en het Goddelijk Kind.

Je brengt je Zelf en je gevoelswerelden daarmee naar een veel hogere trilling, die vrij(er) is van de duale beperkingen en 3D frequenties en krijgt vanuit deze trilling een veel grootser zicht op welke karmische verbanden jou nog vastzetten in de dualistische beleving.
Vanuit deze overkoepelende velden van je Wezen wordt het ook veel makkelijker om liefdevol en zorgzaam naar je menselijke Zelf toe, deze oude verdraaiingen en verstrikkingen los te maken.

Herstel van de verdraaide lemniscaat resonantie in jou, opent ook de Portalen van de 8D resonantie in je Bewustzijn, waarmee weer (gaandeweg door je groei heen) steeds dieper de Oorspronkelijke Onvoorwaardelijke Liefde van Bron her-innert, ervaren en belichaamd kan worden in je mens-zijn. (Dus niet alleen op hogere trillingen en in piek ervaringen).
Van hieruit laten we ons verrassen waarin wij innerlijk aangeraakt mogen worden om dieper te groeien, helen, bewust te worden.

Wil je nog meedoen? Laat dan wat van je horen via pb of via info@praktijk-apofyliet.nl 

© Willemien Timmer, Spirituele Praktijk Apofyliet

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!