Workshops van Bewust Zijn Centrum  Apofyliet

24653_10151698510973260_381861795_n

Vanaf de allereerste start heeft Spirituele Praktijk Apofyliet wekelijks in de weekenden workshops aangeboden en verzorgd, over de meest uiteenlopende thema’s en energieen. Allen met de diepere Bedoeling om Bewustzijn verder te openen, spiritueel te groeien en in Bewustzijn te ontwaken, ter ondersteuning en dieper inzicht in wie je Bent en eigen groeiprocessen, (leren werken) met vele hulpmiddelen en ingangen, etc. Vanaf het begin is geen workshop gelijk, al zijn sommige workshop ‘thema’s gelijk, omdat elke workshop (net als alle andere werkwijzen) afgestemd zijn op dat moment, de aanwezige groep, de groei van dat moment, de energie van dat moment, in samenwerking met Al Wat Is (wat nooit hetzelfde is).

Elke workshop wordt afgestemd op belangrijke thema’s en groei aspecten die aan de orde zijn binnen het collectieve en persoonlijke proces van Ascensie. De workshops bieden vele verschillende ‘ingangen’ om dieper bij je Zelf terug te komen, oude patronen te verhelderen of helen, bewustzijn verder te openen en activeren, en diepgaande zuivering en zicht te krijgen op oeroude thematieken die je in het hier en nu in je groei en dagelijks leven dusdanig kunnen belemmeren in je functioneren, openheid, groei, etc.
Naast de persoonlijke Ascensiegroei die voorop staat, wordt er altijd dieper inzicht gegeven in de Schepping, in datgene wat in dat nu-moment collectief op aarde gaande is m.b.t. het gehele Ascensieproces. en worden zoveel mogelijk praktische tips, adviezen of concrete voorbeelden benoemd waardoor het geheel ook dieper kan ‘landen’ (integreren) in jouw dagelijkse bewustzijn en leven.

Enkele voorbeelden van ‘ingangen’ om dieper te werken zijn o.a.

*(Leren) samenwerken en communiceren met kristallen of kristallen schedels (op velerlei wijzen)
*(Leren) samenwerken vanuit of met de Khemitische (Oud Egyptische), Atlantische of Lemurische frequenties
*(Leren) samenwerken met Ascended Masters, Engelen, Star Beings of andere Licht Begeleiding
*Portaal frequenties
*Egyptian Healing Light (Khemitische Healing gechanneld vanuit de Bron)
*Labyrint of andere Heilige oeroude vormen, evenals nieuwe Heilige vormen (gechanneld)
*(Leren) samenwerken met specifieke frequentievelden, zoals Gaia (Moeder Aarde) Ra, Osiris, Metatron, Isis, etc.
*Activaties en diepere bewustwording en samenwerking van en met je eigen 17 chakrasysteem
*Collectief Healingwerk op planetair, Galactisch en Kosmisch niveau
*(Leren) samenwerken met Moeder Aarde, natuurwezens, elementalen, dieren bewustzijn, etc.
*(Leren) samenwerken met de krachten van diverse hulpmiddelen en ‘healingtools’ zoals de Flower of Life, Egyptische bloemenessences, zand van Heilige Plaatsen, water van Heilige plaatsen, bepaalde symbolieken, etc.*Scheppingscoderingen en de frequenties van de Nieuwe Tijd
*Zielsfamilie en Zielenstructuren
*Meer zicht op karmische verbindingen en karmaknopen
*Merkaba, Merkiva en andere Lichtvoertuigen van onze Bron/ Essentie
*Therapeuten ondersteuning of de opzet van een praktijk
*En nog heel erg veel meer is de afgelopen jaren de revue gepasseerd…

De los te volgen workshopdagen

De workshopdagen die aangeboden worden zijn in principe gewoon los van elkaar te volgen. Volg je gevoel en hart, dat leidt je naar de juiste, meest bij jouw passende workshop(s)!Sommige workshops duren een gehele dag, andere een weekend. Een uizonderlijke keer zijn er ook los te volgen workshops die meerdere dagen achtereen duren. Dit als een speciaal kortlopend traject van enkele dagen achtereen, om immense groei te genereren.
Wanneer een workshop uit 2 of meer dagen bestaat, zijn dit enorme ‘veranderende energieen’ die diepe blijvende transformatie, healing en bewustwording teweeg brengen. Sommige ‘ingangen’ zijn simpelweg niet in 1 dag te ‘behappen’ of verdienen meer diepgang. Dat komt beter tot z’n recht in meerdaagse workshops, omdat er dan voldoende tijd voor is.De workshops bouwen vanuit de samenkomst van de groep een werkveld of groepsveld op. En wanneer er meerdere dagen met elkaar in zo’n veld gewerkt wordt kan dat veel groeter diepte en hoogte brengen. Het prettige is ook dat eind van de dag (zoals bij eendaagse workshops) het veld gewoon kan ‘blijven (be)staan’ en de volgende dag ‘duik’ je er even diep weer in om van daaruit verder te gaan.Dat wil echter niet zeggen dat een eendaagse workshop niet ook heel veel zoden aan de dijk kan zetten. Ook deze leveren een enorme groei, bewustwording en healing op. Maar soms kan het voelen als ‘even proeven’ aan bepaalde energieen omdat vanaf de ochtend het groepsveld opgebouwd wordt, maar deze wordt ook weer afgerond aan het eind van de dag.
Hoe dan ook, de mogelijkheden zijn divers en dat biedt voor ieder wat wils en passends.

Activiteitenagenda

In de Activiteiten agenda vind je de meest recente planning van workshops en activiteiten. Voorheen was het vaak mogelijk langere tijd van te voren een uitgebreid aanbod vooraf in te plannen. Tegenwoordig wordt dat in alle veranderende energieen en trillingsverhogingen steeds lastiger, omdat de energieen en belangrijke facetten die de aandacht verdienen in workshops, steeds ‘vloeibaarder’ worden. En de ‘Flow’ soms geheel onverwachts andere wendingen aanneemt of andere highlights laat oplichten.
Omdat alle workshops, net als opleidingen en consulten vanuit de doorgaande trillingsverhoging en het globale Ascensie proces worden gegeven, afgestemd op dat nu-moment en dat wat essentieel is in die tijdsperiode in groei, is het dus bijna niet meer mogelijk om een jaar vooruit vol te plannen.
Hoewel ik altijd tenminste een planning van 2 maanden vooruit probeer weer te geven, kan het soms zijn dat er nog iets in tussenliggende tijd wordt toegevoegd of gewijzigd. In de activiteitenagenda wordt dat zoveel mogelijk weer bijgewerkt en benoemd, evenals in de nieuwsbrieven van Praktijk Apofyliet.In de activiteitenagenda vind je direct alle informatie op een rij, data, tijden en investering in je Zelf.
Aanmeldingen van workshops kunnen ten alle tijden worden doorgegeven via info@praktijk-apofyliet.nl

Categorieen workshops

In de activiteitenagenda vind je ook informatie terug die aangeeft of een workshop in de planning een los te volgen workshop is of behoort bij een opleidingstraject. Dit is te zien aan de informatie in de ‘rij’ van ‘categorieen’. Los te volgen workshops (dagen of weekenden) worden aangegeven met ‘Ascensie activatie worskhop’. Terwijl bij workshops behorend bij een traject of opleiding iets als ‘opleiding’ aangegeven wordt.Soms ook vallen specifieke workshops onder de categorie ‘introductieworkshop’, ‘intensive’ (meer daagse intense training) of ‘Egyptian Healing Light workshop’ (workshops vanuit de oud Egyptische energie). Ditzijn over het algemeen ook los te volgen workshops, tenzij anders vermeld in de tekst van de betreffende workshop.

Hoe verloopt een workshop globaal gezien?

Zoals genoemd wordt elke workshop afgestemd op dat moment, de energie, de aanwezige groep, inspiratie en channeling op dat moment in tijd. Ondanks dat dat ‘ongestructureerd’ is qua exacte invulling, blijft het geheel afgestemd op het thema van de workshop. Van uit de mix aan frequenties en energieen ontstaat elke keer exact datgene wat voor het hoogste goed van iedere deelnemer is, en vaak ook weer als bijdrage aan het collectieve veld, waar direct en indirect ook in doorgewerkt wordt. Want daar waar wij bewuster worden, helen en groeien veranderd dat ook weer de ‘structuren’ van het collectieve veld.
Daarnaast zit er wel een zekere opbouw en dus ‘structuur’ in de workshops in die zin dat we altijd starten met een rondje uitwisselen (voorstellen, aangeven wat er in je leeft, wat je naar de workshop gebracht heeft, welke processen er spelen, wat je maar wilt delem). Praktijk Apofyliet streeft naar een zo open en zuivere communicatie en dus ook begeleiding daarin. De uitwisselingen met elkaar maken iets vertrouwder met de groep en bouwen tegelijkertijd zowel het groepsveld als een intentieveld op, die de betreffende dag(en) van de workshop essentieel zijn. En van waaruit we zullen geven en ontvangen, in gelijkwaardigheid van uitwisseling.Veelal volgen daarna of elders in de workshop meer tekst en uitleg (meestal gechanneld) over het betreffende onderwerp van de workshop en volgen er verschillende gechannelde afstemmingen waarbij je diep in je eigen Essentie afgestemd wordt, waarbij je in een krachtige hemel-aarde balans en uitlijning wordt gebracht, waarbij healingen plaats vinden, momenten van zelfreflectie, bewustwording, activaties, en wat maar aan de orde is. Er is altijd alle ruimte voor vragen en het verhelderen van onduidelijkheden. Omdat het ook essentieel is dat de mind en persoonlijkheid een grootser begrip (en dus openheid) ontvangt, waardoor de energieen, bewustwording en processen op veel diepere lagen door kunnen werken en kunnen binnen komen.

Voor, tijdens en na een workshop

Omdat de workshops vaak vooraf (heel vaak na opgave) al veranderingen in je energie brengen kan het zijn dat je voor de workshop al het een en ander gaat ervaren. Opbouw van energie, lichamelijke reacties, weerstand, veranderingen in energie, emoties, etc. Dit is heel normaal en gebeurd geregeld. Het geeft enkel aan dat heel je Bewustzijn en energie zich al aan het voorbereiden is op de workshopdag(en) en alle wijzigingen in groei, energie en Bewustzijn die dat mag gaan brengen voor jou persoonlijk.Ook na een workshop kun je nog dagen tot weken de effecten daarvan merken. Vaak weer op heel persoonlijke manieren, en ook na elke workshop weer anders. Het is afhankelijk van wat er allemaal in je aangeraakt, geheeld of bewust wakker gemaakt mag worden tijdens een workshop, in hoe de ervaring na de workshop is. Vaak gaat het gepaard meteen opschoningsproces waardoor het essentieel is om veel water te blijven drinken, om je lijf ook te helpen ontgiften.
Veelal kenmerken de ervaringen zich wel als van een nieuwe diepgang, nieuwe stroming en inspiratie, nieuwe moed en kracht, verhelderde en verfrisde energie, diepere inzichten die ook na de workshop nog bewust worden, een grotere stroming en stevigheid in je energie, groei en leven, etc.Tijdens de workshop zijn de ervaringen uiteraard ook weer heel persoonlijk. De een voelt heel veel, de ander ervaart op andere manieren. Maar hoe dan ook, de ene manier is niet beter of slechter dan de andere. Ieder ervaart opzijn of haar eigen unieke wijze. Laat je daar dus ook niet onzeker door maken.Wat je precies kunt ervaren van de bepaalde channelings, healingen en activaties is naast persoonlijk, vaak ook heel wisselend en afhankelijk van de channeling/afstemming zelf. De ene zal veel dieper of indringender ervaren worden dan de andere. Het is ook maar net wat er in je aangeraakt wordt op dat moment.Enkele veel ervaren kenmerken zijn warmte of kou, tintelingen, stroming van energie, veel Licht wat gezien of gevoeld wordt, Begeleiding die helder aanwezig ervaren wordt, diepe inzichten, diepe gevoelservaringen van fysiek, emotioneel tot hoog spirituele niveaus, etc.Soms gebeurd het dat mensen merken dat ze ‘even helemaal weg’ zijn tijdens de channelingen. Dit is echter geen slapen, maar vaak een stukje waarbij de ‘aardse persoonlijkheid’ (het ego) tijdelijk wordt ‘uitgeschakeld’ (door de eigen Ziel of Essentie) zodat de energie dieper door kan werken en essentiele openingen in je Bewustzijn kan maken. Het is namelijk ook niet zo dat je ‘geheel weg’ bent, want meestal hoor je alles nog wel gewoon, alleen kunnen weerstanden, emoties of gedachten niet meer de overhand nemen op zo’n moment en je weerhouden om dieper in je Zelf te belanden.
Hoe dan ook, ieders ervaringen zijn uniek en passend bij wie jij bent, en wat er aan de orde is in jouw groei op dat moment.
Meestal wisselen we de ervaringen ook uit (voor wie dat wil) omdat ook dat kan leiden tot diepere vraagstellingen of bewustwording, kwartjes die daardoor ook bij een ander vallen, etc.

Hoe bepaal ik of een workshop voor mij geschikt is?

Ik pleit altijd voor voelen, voelen, voelen…. Je eigen intuitie, Ziel, Essentie weet exact wat goed en aansluitend voor jou is. Beter dan wie dan ook. Het is echter vaak de eigen vertwijfeling of onzekerheid, gebrek aan vertrouwen op je intuite die je laat twijfelen. Kijk gewoon wat het aanbod van workshops met jou doet, waar je je aangetrokken toe voelt, waar je voelt dat je energie resoneert of veranderd of op reageert. (Ook weerstand kan zo’n signaal zijn!)
Kom je er echt niet uit? Dan kijk en voel ik uiteraard in alle Liefde even met je mee, of kan je advies of meer achtergrond informatie geven omtrent je vragen.

Voorbeelden van mogelijkheden en workshops vind je hier!

Vraag hier een GRATIS online afstemming uit 1 van de vele workshops aan om het zelf (op afstand) te ervaren!

Heb je vragen of wil je je voor een workshop aanmelden?

Mail me op info@praktijk-apofyliet.nl