Testimonials

Op deze pagina vind je enkele van de vele reacties die ik van anderen heb mogen ontvangen, naar aanleiding van consulten, workshops, producten, overige diensten en artikelen van Spirituele Praktijk Apofyliet.

Hartverwarmende boodschappen die een goeie reminder zijn, waarin ik dit ook weer allemaal doe (niet alleen voor mijn Zelf maar voor ieder die ik daarin mag ont-moeten): my life in service of Spirit !!!Dank lieve allemaal !!!

Een greep uit de vele hartverwarmende en ontroerende reacties:

Zo leuk als je van mensen de volgende reacties terug krijgt:
“Ik snap niet dat er niet veel meer mensen in je workshops zitten en je niet voor volle zalen staat. Dit is zo waardevol wat je aanreikt.”

En nog specifieker:
‘Het is net of dit hele workshopweekend speciaal alleen op mij was gericht en afgestemd. Al mijn vragen, groeipunten en wensen kwamen voorbij, werden belicht en aangeraakt. En ik vond daardoor de inzichten en groei die ik zocht’.

Tja, zo werkt het. Ik stem in de workshops af op de aanwezige groep deelnemers en hun energie en bewustzijn. Op de vragen en groeipunten die er bewust én onbewust leven. Met en zonder dat deze bewust worden uitgesproken.
Dat wat in het groepsveld aanwezig is, wordt dieper voelbaar en vertaald zich in afstemmingen die aansluiten bij wat er is en mag zijn.

Dat wat ik een afstemming noem is iets anders dan alleen een mediatie. Het is een geïnspireerde vertaalslag van alle energie die op dat moment aanwezig is. Van zowel deelnemers, hoger bewustzijn, lichthulp als energie en potentie van het moment. Die mengelmoes van energieën vertaal ik in woord tijdens een afstemmingsmoment, waarbij in bewustzijn heel hoge energieën vrijkomen, waarmee je dieper deze vaak onbewuste lagen in je eigen bewustzijn kunt betreden.
Waardoor de trillingen echt binnen kunnen komen. Niet alleen in je bewustzijn en energieveld maar ook in je menselijke lagen (mind, emotioneel veld, fysiek en persoonlijkheidslagen).

Het is een soort ‘channeling’ van de energie mix die ontstaat, maar geen channeling van externe wezens energieën. Wél een vertaalslag van uit mijn eigen hoger bewustzijn die feilloos de vertaling maakt van alle aanwezige energie, potentie en bewustzijn en ook kan tappen uit eigen hogere kennisvelden. In die vertaalslag kunnen alle lagen van wie jij Bent aangeraakt en bewust gemaakt worden. Omdat geen laag overgeslagen wordt.
Daardoor kan er wezenlijk iets wijzigen, bewust worden, omkeren, transformeren, integreren, etc. op al die lagen die daar aan toe zijn. Zowel in hoger bewustzijn als op menselijk vlak.

En dan is het ook nog leuk om terug te horen:
“Het is zo bijzonder om te merken hoe mijn altijd actieve mind dan tot rust komt en stil wordt. Zodat ik echt veel dieper in overgave kom en dieper kan voelen”.

Wil jij dit ook ervaren? Ik bied weer verschillende losse workshopdagen aan, met verschillende thema’s. ‘Ingangen’ noem ik dat, omdat de thema’s aangeven van waaruit we die dag dieper in ons Zijn kunnen stappen. Er zijn vele verschillende ingangen, voor ieder wat wils en aansluitends.
Voel je vrij om te kijken of er iets tussen staat wat voor jou aansluit of resoneert.
En oh ja, ook weerstand ervaren bij een bepaald thema is een duidelijk signaal van trigger die het waard is om te onderzoeken. Juist daarin liggen vaak de innerlijke pareltjes (in jezelf) besloten 😁

@ Even een kijkje achter de schermen van hoe ik werk 😊 a.d.h.v. fijne reacties en of vragen van de afgelopen weken.

De afgelopen jaren (2017 en 2018) heb ik een aantal workshops gevolgd bij Willemien. Momenteel (2019) neem ik deel aan de Ascension Master Training. Ik merk dat de workshops en training heel diepgaand zijn. Daarom zijn ze ook erg waardevol, want ze bieden de mogelijkheid om echt diep innerlijk werk te doen.
Willemien kent het belang van een gezond ego en individualiteit, je eigen ruimte innemen, je woorden leven en belichamen, de bereidheid om je eigen schaduw aan te kijken, de waarde van 3D, de schaduw erkennen en accepteren, maar ook de negatieve gevolgen van een groepsbewustzijn en alleen in love & light willen zijn. De schaduw is er immers ook en mag er ook zijn.
Willemien is praktisch, nuchter en realistisch. Zij belichaamt haar woorden, omdat ze uit eigen doorleefde ervaringen spreekt. Dat zorgt ervoor dat je diep(er) in je eigen schaduw kunt zien en die kunt helen, als je dat wilt.
Dus van harte aan te bevelen!
Patrick Scheers, 15-09-2019

De kracht van overvloed en dit werkelijk in álles doorvoelen. In je cellen, dan, bewustzijn én handelen. Op 7-7-2019 heb ik een bijzondere workshop gevoeld van Willemien Timmer (Apofyliet) en Patrick Scheers die lang doorwerkte ……
ps. ondanks dat de vórm voor mij echt zeer lastig was en ik me opgesloten voelde in de hele dag zitten aan een tafel en mediteren. De energetische transformatie is ZO groot dat ik persoonlijk daar zeer veel ruimte voor nodig heb, zowel fysiek als in gezelschap.
Heel mooi om de impact van het doorbreken van programma’s van schaarste te merken …..
* hartje * Vaak nog terug gedacht aan jullie en gevoeld wat de workshop in beweging heeft gezet.
Super fijn. Overvloed zijn alle kosten plus 1 euro ; ))) werkt als een tierelier. Omdat het de bottomline van je vertrouwen checkt en dat ook meteen zichtbaar maakt. De healing die ik heb ontvangen (met name toen ik op de bank lag en we reisden door de poort van het heilig been) heeft zeer veel rist gebracht.
Ik weet en voel nu in al mijn cellen (én mijn brein) dat leven in overvloed mijn geboorterecht is.
En dat ik deze overvloed IN mij draag en daarmee ook UITdraag wat mijn waarde is.
Ook stel ik zeer heldere grenzen als mensen achteloos omgaan met mijn waarde, en daarmee vaak hun eigen waarde niet zien.
Ik blijf rechtop, ontspannen en in wederkerigheid. Energetische uitwisseling vanuit de BASIS.
Erg fijn allemaal.  Noor Bongers, september 2019

De invloed van de workshop met jullie op 13.12.2020 is ongelooflijk. Het einde van 2020 had zonder jullie workshop niet zo mooi en zo enorm helder kunnen worden! ‘s Avonds deed ik mee met de Afstandsactivatie van Willemien, die ‘hoorde’ voor mijn gevoel bij de workshop. Hij was Prachtig! Dank jullie zo wel!
Eva van Helden, januari 2021

Op 15 december 2019 heb ik meegedaan aan de workshop 5D-geld (van armoede- naar Overvloed bewustzijn). Ik vond het een bijzondere en prettige workshop, die veel in gang heeft gezet. En de effecten werken nog steeds door! Mooi om te ervaren hoe de kennis en kunde van Willemien en Patrick tot één geheel zijn gesmeed. Het herinformeren van je basiscellen was nieuw voor mij; ook het meenemen van je voorouderlijnen in de transformatie was bijzonder. Het effect was enorm: vrijwel meteen voelde ik me sterk gecentreerd als in het midden van een windtunnel en erg gestroomlijnd, waardoor zwaardere energieën van anderen nauwelijks nog bij mij kunnen aanhaken. Ook voel ik veel meer stroom van binnenuit door me heen. Dit voelt veel natuurlijker, want ware overvloed hoort vanuit jezelf te komen, in plaats van dat je het van buiten af aan moet trekken. En afgelopen week heeft er nog een grote transformatie plaats gevonden, waarbij jullie workshop de doorslaggevende energie heeft gegeven. Dit levert mij een veel sterkere verbinding op met de oorspronkelijke aarde en met mijn missie hier. Ook ervaar ik meer rust in mezelf, meer overzicht en ik merk dat ik lang niet meer zo snel getriggerd word op ego-dingetjes en ook dat geeft meer balans. Deze workshop was met al een geweldige investering in mezelf! Veel dank nogmaals en succes! Groeten van Hans Mutsaers.

Multidimensionale Kristal Master Opleiding: Blij van jou te mogen leren, echt leren wie ik ten diepste ben.. mag en kan voelen wat er in mij speelt.. ipv dat ik weer een “truckje” aanleer die ik perse op die manier moet uitvoeren.

Na de opleidingen bij jou heb ik ook nooit meer enige cursus of iets in die richting gevolgd, juist omdat ik de weg van de neutraliteit toen gevonden had. Nergens anders kom je de weg op deze manier van de neutraliteit stukje bij beetje in de dagelijkse praktijk in jezelf integreren tegen, dus dat had en heeft verder voor mij geen meerwaarde. Dit past als een handschoen bij mij en verdiept mijn leven elke dag weer. Daarom was ik ook zo blij met je boek: was even een stukje bevestiging voor mij en voeding voor mijn weg.

Diverse andere workshops:

Dit is een van de mooiste workshops die ik heb mogen ervaren.
De energie die ik heb mogen ervaren is heel krachtig alsof ik op een vulkaan zat en nog steeds zit.
Super ervaring!

Was weer een geweldig weekend om te mogen mee maken, Waarin er respect en gelijkwaardigheid is voor elkaar en waarin je in alle rust en zonder oordeel jezelf mag zijn en ontmoeten, kijk uit naar de volgende keer, bedankt .

Na een prachtige zondag, met en bij Willemien, is het spirituele hek weer van de dam. Heb sinds vanochtend een prachtidee, hoe ik mijn persoonlijke droom en hartewens, ook beroepsmatig en spiritueel neer kan zetten, in dienst van de Nieuwe Aarde en haar kinderen.

Heel dankbaar ben ik voor de vele jaren dat ik bij je ben geweest .

Deze dag zal me heel lang bij blijven, en ik ben heel erg blij met de energetische geboorte.

Waw ! Dank je wel Willemien. Toch heel bijzonder dat jij ons zoveel nuttige en diepe informatie kan geven. Xx ook voor jou een heel bijzondere tijd gewenst… Voor iemand als jij met zovele boeiende talenten zal het ook een extra bijzondere ervaring worden…

Deze zin kwam ik laatst tegen: ‘Een leraar leert een leerling zichzelf te onderwijzen’
Bij jou heb ik geleerd samen te werken met het universum
Mezelf d.m.v. kristallen en tools te helen, groeien en gezond te blijven
Meesterschap bereik ik door dienstbaar te zijn aan het geheel,  aan het jonge kind
Ik vertel aan wie het wil horen over jou en de kristallen
In liefde

Yessss, prachtige workshop dagen gehad. Diep, heel diep gegaan maar oh zo helend geweest met nieuwe inzichten en tools om thuis verder mee aan de slag te gaan😍. Daar doen we het voor: bewustzijn oprekken, allerlei frequenties en velden in jezelf (h) erkennen én gaan neerzetten in de buitenwereld! ”

“Diep dankbaar voor deze dagen, wat een doorbraak en thuiskomen!”

“Ik voel ook dankbaarheid van het mogen leren met en van elkaar. Wat was het bijzonder!”

“Ik ben nog onder de indruk dat je met de beide benen op de grond door zoveel lagen kunt reizen en ervaren, waardoor er zoveel inzichten komen op mijn proces hier op aarde! WOW….dank lieve Willemien dat zou voor mij niet mogelijk zijn zonder jou verbonden en zuivere begeleiding! ♥️ ”

“Vandaag bijzondere start van deze tweede serie trainingsdagen gehad. Wat een prachtige verbindingen mochten we maken en terugvinden op diverse lagen van bewustzijn. Dankbaar dat ik erbij ben.🙏💎🙏 ”

Ondanks dat ik niet alle dagen er fysiek bij was, heb ik het gevoel dat het nog steeds doorwerkt en nieuwe inzichten brengt. Ik vind het ongelofelijk dat het mogelijk is om zo de diepte en de hoogte in te gaan. Dat het ook zo veel inzichten geeft in het totale plaatje wat ik hier doe op aarde! Vooral die delen die mij nog niet helemaal helder waren! Heel dankbaar ervoor, dat het mogelijk is! <3 🙏 ”

“Wowwww…. dag 1 van deel 2 was nu ook weer heeeel bijzonder om te ervaren!! Poorten die geopend werden voor verdere verdieping in mijn andere Zelven! Zo dankbaar dat ik mijzelf deze training cadeau heb gedaan 🙏❤”

“De eerste drie workshopdagen hebben mij zoveel gebracht waar ik dagelijks mijn profijt van heb! Ik ben nieuwsgierig wat de komende dagen gaan brengen en ik heb er zin in! ♥”

Nou pfff inderdaad diepgaand!! Niet alleen diep in hart en ziel, maar voor mij vooral ook echt diep in het aardse, diep in het fysieke, diep tot in de cellen en dna structuren. Diep en duidelijk voelbaar door de onderste 3 chakra’s heen naar beneden toe… Het ‘hogere’ naar belichaming toebrengen. Heftig, openend, confronterend, helend, mooi… Maar ook spannend, want er is zoveel aangeraakt op de diep onbewuste lagen.. Wat mag er nog los gaan komen en wat kan er opnieuw geboren gaan worden… Dit weekend gaat zeker nog dieper doorwerken! Dank Willemien voor het faciliteren en voor jouw Zijn!

Kristal Healing Verwendag: Het was een fantastische co creatie dag in een fijne en veilige bedding gecreëerd door Willemien Timmer . Dankbaar  Ik heb genoten!!! Wat een super-verwen-ontspandag heb ik mezelf cadeau gedaan. Pas vanmorgen had ik in de gaten dat het ontvangen daarmee al begonnen was! Ik heb genoten van de openheid, verbinding, prachtige diepgaande gesprekken en het mogen Zijn. Dank voor de veilige basis, Willemien  Prachtig om te voelen hoezeer geven en ontvangen aan elkaar gelinkt zijn, als het vanuit zo’n diepe stroom van gelijkwaardigheid en dicht bij jezelf blijven komt. Dan levert elk ‘geven’ prachtige inzichten op. En het ontvangen heb ik heel diep voelend mogen beleven; het zindert door mijn systeem. Dank voor het gehoor geven aan/creëren van deze inspiratie-dag Willemien Timmer Apofyliet!!

De 2 workshops die ik bij jou heb gevolgd en de activaties op afstand hebben mij zeer zeker mede gebracht waar ik nu sta. En daar ben ik je dankbaar voor.  Zo ben ik mij bijvoorbeeld door de workshop over Water diep bewust geworden van mijn diepe liefde vanuit mijn buik voor moeder aarde. En het is dan ook Gaia én de Christus waar ik mij het diepst mee verbonden voel en waar ik mijn zielenkern in herken. Vanuit/in dit gedragen bewustzijnsveld wandel ik verder.

Ik blijf zeker jouw artikelen op Facebook lezen want die raken altijd wel iets (en soms meer dan iets) aan in mij.

Het was grandioos, magisch en super helend. Dank vrouwen, dank. En natuurlijk ook de kristallen.

Wil even zeggen dat je prachtig schrijft. Vind jou een lief en zo bijzonder mens.
Die ervaringen doe ik tot nu toe mocht meemaken vind ik geweldig. Het is een bijzondere taak die jij mag uitvoeren op aarde.
Heb niet eerder een reading/ healing gehad waarbij ik zoveel mocht ervaren. De consulten o.a het jaarconsult en activaties ondersteunen mij enorm in mijn proces. Weet door jou dat er echt meer is dan het aardse leven.

Ik kan na elke activatie weer gemakkelijker de knopen losduwen in nek etc. En de pijn van wat aangepakt is, wordt ook steeds opgelost tijdens de activaties. Echt super!
Dankjewel weer, ook voor je verslag!

Dank voor je mooie verslag. Een hele mooie toevoeging aan een bijzondere ervaring !

Wat heeft deze activatie weer veel in beweging gezet!
Dank je vanuit mijn hart voor het geven van de mogelijkheid aan jouw activaties mee te doen en mij ook dit trillingsveld weer te laten ervaren.
Dit is thuiskomen 😊

Wow! Kenonne hey! Wat was dat een dijk van een activatie gisteren! Daarvoor hoefde ik niet naar de Efteling. De achtbanen en magie stroomden rijkelijk. Dit was iets wat ik nog nooit zó intens ervaren heb. En dan vooral ook op lichamelijk gebied de punten zo te (durven) verbinden. Vooral het punt waarop alles gevoelender wijze tot diep in de aarde getrokken werd. Prachtig!

Ben uiteraard niet voor niets naar jou toegeleid. Super Dankjewel.   Je doet dit zoooo tof!  Ben megablij met je!

De liefdevolle energie trilt veel verdriet los. Het zijn prachtige energieën, maar ze zijn heeeeeeeel eeeeeeerg krachtig 😁😁😊Ik kan niet wachten tot ik me helemaal kan openen en invoelen op de initaties!!

Bedankt voor je afstandactivaties. Elke keer als ik deelneem beweegt er zoveel in mij of kan ik het een en ander dieper integreren.
U are the best!! Een hele fijne dag lieverd. Liefs

Lieve Willemien, dank je wel voor de mooie activatie, ben ‘opgetild’ maar ook weer “neergezet” Prachtig verjaarkado!! Voel me heel dankbaar, dank je wel.

Willemien het klopte helemaal op de minuut af, alles! het voelde ook echt als een afronding! Heerlijk geslapen en ik voel me…… Nieuw?! dank je Willemien voor je ZIJN in mijn leven.

Heel hartelijk voor deze transmissie. Ik ben zo ontzettend blij dat je dit werk kan en mag doen. Je bent voor mij goud waard.

Bedankt voor je afstandactivaties. Elke keer als ik deelneem beweegt er zoveel in mij of kan ik het een en ander dieper integreren. U are the best!! Een hele fijne dag lieverd. Liefs

Ik ben een gezegend mens en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik lees alles hongerig wat je met ons deelt. Ik deed al een paar maal mee met afstands activaties en ik ga dat zeker blijven doen ! Jouw verslag achteraf ……. ik ben er steeds door geraakt. Ik heb de keuze gemaakt om te groeien in bewustzijn .Ik ben heel kieskeurig met wie ik toelaat in mijn leven op alle niveaus. En jou, ik vertrouw jou met mijn hele wezen en wat daar allemaal bijhoort. Ga zo door lieve schat en verzorg jezelf ook goed.Dank, dank, dank.

Dankjewel Willemien. het was een mooie, heftige activatie. heel krachtig en voor mij, blijkbaar, onlosmakelijk verbonden met pure drakenenergie. En, voor de tweede keer (met dezelfde ziel/persoon) een enorme herkenning op zielsniveau. Zo mooi en bijzonder hoe het werkt. dankjewel voor je werk, je veiligheid en je heerlijke energie.

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet. Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Nogmaals dank! Heel bijzonder dat jij dit kan en mag doen ter ondersteuning van mensen en hun persoonlijke processen.

Wat een mooi verslag…heel herkenbaar voor mij en resoneert direct.

Jeetje Willemien wat een gave om zo duidelijk te omschrijven wat er nu speelt heel herkenbaar vooral de onderste chakra.s bij voetreflex bleef een bepaald punt altijd pijnlijk dat was mn basispunt.Ik weet wel hoe dat komt nu ..
Dank je wel .

Goedemorgen Willemien , heb het verslag nog eens doorgelezen vijf maanden later en sta versteld wat jij doorkrijgt , ik weet dat elk medium doorgeeft via zijn of haar eigen referentie kanalen of bron maar je doet het ongelooflijk knap en heb ook je reading over kristallen schedels gelezen op je website, ik herken heel veel in de manier waarop je te werk gaat , ik ben ook zo als jou . God wat herken ik veel . En je foto reading is HAARSCHERP , de informatie klopt en klopt nog steeds , eerder kon ik het niet laten bezinken maar nu wel . Het klopt gewoon , niet vaag maar heel concreet . Dank je Willemien .

Ook bijzonder, voelde zo sterk, lees dat Akasha verslag eens opnieuw…vandaag gedaan en een hele andere inslag…komt zo anders binnen nu…WAUW 💗💗🙏🙏😘

Tot nu toe de Akasha ascensie reading een paar keer gelezen. Steeds weer ben ik verbaasd en verwonderd hoe indrukwekkend, mooi en leerzaam deze reading voor mij is.
Dankjewel voor je tijd en het duidelijke verslag. Er zijn veel antwoorden gegeven die mijn gevoel bevestigen en mijn twijfelende beslissingen definitief maken. Goede tips die voor mij essentieel zijn voor mijn verdere groei. Sommige stukken emotioneel om te lezen en waarvan ik niet echt bewust was hoeveel ik toch al gegroeid ben. Wat een mooie gids en lichtwezens er bij mij zijn.

Goh, ik heb het consult nu voor de 5e keer gelezen. Dat ik denk, lijkt wel of ik nu pas besef dat het wel een heel bijzonder mooi consult is

Wow, je doet zulk mooi werk! Ik ben echt blij en heel verrast dat je op afstand zo’n prachtige reading hebt kunnen geven. De hanger voelt als echt bij mij horend, opgeladen met de kennis en de energie die jij hebt meegegeven. Heel erg bedankt! Ik zal de hanger met veel plezier dragen en zeker nog vaak nalezen wat in je consult staat.

Ja wauw!! Ik neem steeds een deel tijd om het consult per stukje in mezelf te integreren & wauw!!! Wat enorm dankbaar bij elke zin die ik voel ben ik elke keer weer. Echt top dat je dit zo kunt doen

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

woooow “* wát heb je de veelheid en complexiteit (voor mijn persoonlijk ikje nauwelijks te bevatten ) van wat er gaande is – en waar we naar toe gaan – behapbaar en overzichtelijk neergezet lieverd, gáaf xxx dank je wel

Ik weet niet of ik woorden kan vinden die genoeg duidelijk maken wat de Akasha reading voor me betekend, zoals ook de tempel essences. Het was en is letterlijk life saving voor mij. Het voelt ook zo ontzettend fijn om het gevoel te hebben begrepen te worden en het Zelf beter te begrijpen, soms dwars door alle aardse onbegrip heen, toch heel dicht bij het Zelf bij het hart te blijven

Wow, je doet zulk mooi werk! Ik ben echt blij en heel verrast dat je op afstand zo’n prachtige reading hebt kunnen geven. De hanger voelt als echt bij mij horend, opgeladen met de kennis en de energie die jij hebt meegegeven.

Lieve Willemien, Bedankt maar weer voor je schrijven! Liefs en Licht op je pad ook de komende dagen!

Ik geniet heel erg na, het was veel en intens en prachtig, ook wat er nog steeds verder uit voort vloeit. Heel fijn.

De kristallen zijn een feestje en ik geniet er erg van. Ze ondersteunen het proces wat op gang gekomen is. Er is een nieuwe fase aan het stromen. Super.

Ik ervaar zo veel verandering in positive zin, zoveel meer inzichten enz. sinds je me helpt beter te kijken en blokkades te healen lieve Willemien

Dank je wel Willemien voor deze heldere begeleiding van deze waardevolle transformerende tijd!

Zo krachtig en helder verwoord! Dankjewel voor het delen van jouw werk

Wauw, lieve Willemien, wat prachtig verwoord!Dank je wel! Het verduidelijkt wat er in mij gebeurd is en nu gebeurt.

Dankbaar ben ik aan het nagenieten van deze nieuwe diepe basis die geïnitieerd is. Ik ben heel benieuwd hoe het verder handen en voeten krijgt in de dagelijkse werkelijkheid.

Ja wauw!! Ik neem steeds een deel tijd om het consult per stukje in mezelf te integreren & wauw!!! Wat enorm dankbaar bij elke zin die ik voel ben ik elke keer weer. Echt top dat je dit zo kunt doen

Kaartenset Tempels van Licht

“Gisteren kwam de kaarten set binnen, uitgepakt maar was de bedoeling om de doos eerst dicht te laten om de energieën te laten landen. Vanmorgen kwam t moment van openen, eerst alle kaarten in mijn hand genomen om kennis te maken.
Een overweldigende liefdes energie kwam er over me heen , alle lichtstralen, bollen en lichtwezens lieten zich zien. Daarna de zon en de wind uit Egypte,  het zand dwarrelde om mijn voeten, gouden stralen van Ra..
Dankbaar voor dit geschenk..”

“Wat een pracht set is het geworden. Het Licht springt gewoon uit de doos.”

“Hi  Creator van de prachtige light code kaarten. Tsjonge jonge en alsmaar 120 prachtige creaties. Mijn 3e oog is er ook ontzettend blij me, heerlijk actief en alsof in breedbeeld voelt het. En een powerful gevoel in mijn belly. Heb sinds ontvangst al ieder dag een legging voor mijzelf gedaan en zulke toepasselijke kaarten kwamen/komen te voor schijn. Een absoluut prachtig en krachtig tool voor vele toepassingen.”

“Sprakeloos van de gigantische kaartenset!”

Boek: Belichaamd Bewustzijn

Je boek heb ik helemaal gelezen. Wat een waardevolle creatie heb je hiermee vorm gegeven. Zo kloppend en een aanvulling in woorden van/voor al die subtiele verdraaiingen, die nu zo aan het licht komen. DANKBAAR. Prachtig wat je hiermee tastbaar in het veld brengt.😍

Ik wil je bedanken voor het schrijven van dit mooie boek. Naast dat ik het fijn vond om te lezen raakte het mij omdat je woorden geeft aan mijn waarnemingen. Waarnemingen en voorkomen van mensen die mij aan het overpeinzen maakten maar waarbij ik door jouw woorden heb ontdekt dat ik mijn eigen kwaliteiten ondergeschikt heb gemaakt aan hoe spirituele mensen zich neerzetten en hun kennis uitdragen. Dank je wel.

Ook je nieuwe boek kwam voor mij precies op het goede moment, terugkijkend op dit jaar. Was en is een trouwe vriend op het pad dat ik ga. Dus hartstikke blij mee!

De Antroposoof Rudolf Steiner hield in 1908 in Leipzig een aantal toespraken waarin hij op zijn wijze een verhaal vertelde dat inhoudelijk sterk leek op het verhaal dat je in je laatste boek ruim 100 jaar later schreef. Mooi dat beide boeken zo met elkaar in lijn zijn. Het mooie is tevens dat jij in je boek de mens duidelijke waarschuwingen en (bovenal) tools geeft om in ascensie te gaan.

Ik heb het pakketje net ontvangen. Ik ben blij!
Loop ik net met het boek de tuin in…..vind ik deze eksterveer….nog nooit 1 gevonden 💛

Ik heb het boek net een paar dagen binnen en ben nu al verbaasd over wat het in mijn bewustzijn aanzet. Zo helder geschreven!! De sluiers vallen…… echt een aanrader!

“Het is helder en zeer genuanceerd geschreven. Ongelofelijk hoe het uit je pen lijkt te vloeien. Je hebt duidelijk een directe verbinding met de Akasha-kronieken en de gaven om het samenhangend naar buiten te brengen + veel inzicht en ervaring in dit domein natuurlijk. Jouw manier van werken is mij ondertussen vertrouwd geworden, en het zijn vooral details die me aanspreken waardoor ik weer veel bijleer omdat het verbindingen maakt die ik blijkbaar toch niet zo snel zelf leg.”

“Herkenning, herinneren, helder krijgen en nog veel meer. Je boek heb ik helemaal gelezen. Wat een waardevolle creatie heb je hiermee vorm gegeven. Zo kloppend en een aanvulling in woorden van/voor al die subtiele verdraaiingen, die nu zo aan het licht komen. DANKBAAR. Prachtig wat je hiermee tastbaar in het veld brengt.😍 Complimenten voor dit meesterwerk💗 ”

“Man , man, hoe is me dat geschreven, je wordt of ik althans, gewoon erin gezogen, en wat ik al gelezen heb resoneert met  hoe ik het ervaar, en telkens ik iets las, was het van, ja, das juist, aja, ook wel waar wat ze schrijft, ik Ben niet goed in het verwoorden, hoe jij dat doet, maar ik voel het boek, en we zijn nog maar in het begin….
Super al! Dank je wel daarvoor! Dank je wel, voor je super boek! Is fenomenaal geschreven…”

“Je boek is aangekomen zaterdag en ben er maar eens in gaan lezen.
Direct vallen er stukje op zijn plaats.
Ik lees een paar pagina’s en laat het even landen in mij, soms duurt het even wat langer voor mijn onderbewuste het heeft.
En dankjewel voor je mooie woorden.”

“Ben helemaal in je nieuw boek gedoken en ben het zoooo met je eens! M.b.t licht en dat we het donker ook in ogenschouw mogen nemen ! M.n. in de spirituele wereld waren heel wat Ego’s rond en ook zeker in Egypte met alle gevolgen van dien! Wat fijn dat jij dat allemaal es lekker helder opschrijft allemaal! ❤”

“Ben ook toch zo blij met je boek!! Echt een herkenning…aanraking!! Zoveel woorden er aan gegeven wat het mij brengt maar dat schrijf ik voor jou in een review💛 Je brengt en geeft sleutels vanuit liefde wie jij bent❤️”

“Ik wil je ook even laten weten dat ik jouw boek FANTASTISCH vind! Jij verwoordt het allemaal heel begrijpelijk en het sluit precies nu bij mij aan. Heel veel dank voor al die uren van jouw leven zodat jij dit zo kon schrijven nadat je alles hebt beleefd.”

“Ik heb het boek net een paar dagen binnen en ben nu al verbaasd over wat het in mijn bewustzijn aanzet. Zo helder geschreven!! De sluiers vallen…… echt een aanrader!”

“Ik ben begonnen in je je boek❣️ Toen die net binnen was voelde ik de energie ervan en ik voelde een enorm Goddelijk veld achter mijn rug. Mijn dochter liet ik het ook voelen zonder iets te zeggen en zij nam precies hetzelfde waar!🌟”

De Tempel van het Zijn en Lichtwerk met Kristallen en kaartenset Sacred Khemitian Cards:

Ik ben aan je boek De Tempel van het Zijn begonnen en man man! Wat een Pad en wonderschoon document.
Het leest lekker weg, en je schrijft precies zoals ik jou heb leren kennen. Zonder opsmuk en gewoon zoals het is.
Buiging, vanuit respect, voor jouw weg en voor wat je hier komt brengen.
Ik voel je en ik hou van je!

Diepe bewondering en respect voor jou om dit zo te kunnen verwoorden. Wat een lef, moed en kwetsbaarheid, maar ook wat een geloof, vertrouwen & overgave. Het bekrachtigd mij enorm. Dank daarvoor.

Ik wist tot voor kort niets van kristallen. Dit boek (Lichtwerk met Kristallen) heeft mij in korte tijd zoveel kennis gegeven die ik inmiddels toepas in twee krachtwielen. Ik ben bezig in een gigantisch persoonlijk proces en ik krijg vele nieuwe inzichten. Het is een enorme toevoeging in mijn eigen ontwikkeling. En dit boek heeft mij geholpen met de nieuwste kennis en praktische info waar ik mee aan de slag ben. Dankjewel Willemien!

Ik ben aan je boek De Tempel van het Zijn begonnen en man man! Wat een Pad en wonderschoon document.
Het leest lekker weg, en je schrijft precies zoals ik jou heb leren kennen. Zonder opsmuk en gewoon zoals het is.
Buiging, vanuit respect, voor jouw weg en voor wat je hier komt brengen.
Ik voel je en ik hou van je.

Het boek is uit, ik ben onder de indruk van je inzichten en ervaringen + je talent om die duidelijk en genuanceerd neer te pennen.
Waar de beginfase van het boek al fascinerend is, gaat het steeds verder en laag na laag opent en ontplooit zich een multidimensionale structuur van een andere orde. Groots. En moedig ook, vanuit jouw mens-zijn.

Dank je lieverd,  voor al je mooie werk wat je hier op aarde brengt en elders. Ik vind je echt heel moedig en in die zin ook praktisch waardoor ik die vertaalslag ook kan maken. Voor mijn gevoel rijk je dat ook aan en dat is omdat jij zo die hoge en lage hoe je het ook maar noemt op aarde brengt en dat is geen gemakkelijke klus.

Ik word zo geraakt in alles wat je schrijft en doet en ik begrijp de tijd die je voor je eigen proces nodig hebt. Ik dank je vanuit mijn hart voor alles wat jij hebt neergezet, gevoeld, onderzocht en tot bewustzijn hebt gebracht. Dankjewel voor je prachtige nieuwsbrief, deze informatie over de maand september is een geweldige steun voor mij, evenals de vorige nieuwsbrieven.

Alleen is dit dan de 1e keer dat ik  mijn waardering voor de tijd en energie die jij hieraan geeft aan je uit, wie weet is dit de ”septemberenergie”!!!

Ik ben nu bijna elke dag aan het lezen in je boek : “ de Tempel van het Zijn . ‘ s avonds in de stilte rustig in mijn zetel geïnstalleerd ………. Ik leer er zoveel uit  besef ik pas hoe diep dit gaat, door jouw boek. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen van mens tot mens en van ziel tot ziel dit jou mededelend. Ondanks  de enorme omvang van jouw Missie hier op vele lagen blijf je simpel en nederig. Het maakt mij ook steeds nederiger in mijn groeiproces naar mijzelf en anderen toe. Jij bent een WARE Lichtwerker, niemand die daaraan twijfelt en dat wist ik al van de eerste moment.

Hoi Willemien, gisteren heb ik je boek “De Tempel van het Zijn” uitgelezen. Onvoorstelbaar wat jouw verhaal voor een impact heeft! Het raakt zoveel aan, de activaties in tempels en tombes brengen processen op gang. Herinneringen van en heimwee naar ook mijn Thuisland worden weer behoorlijk aangewakkerd. Gisteren tijdens het uitlezen voelde ik mijn hartchakra ontzettend uitzetten en het voelde alsof de Drievoudige Vlam in mijn Sacred Heartspace werd ontstoken, dat begon echt te gloeien. Het zet mijn wereld wel weer een beetje op z’n kop. Dank je wel voor het delen van jouw verhaal. Liefs

Lieve Willemien, Ik wil je bedanken, voor jouw boek, het delen van jouw ervaringen, die mij ten diepste hebben geraakt. Door jouw persoonlijke ervaringen te mogen lezen in de Tempel van het Zijn heeft het iets in mij geopend, het voelt of dat mijn Zijn een stukje meer zichtbaarder voor mij is geworden, waardoor ik nu nog meer kan en mag zien en weet welke weg ik mag gaan (en ik zal gaan:)
Ik voel zo intens wat er nog allemaal in mijn Zijn schuilt! En wat gezien wilt worden en naar buiten wilt komen, het ontroerd mij dikwijls en verwonderd mij ten diepste, het is zo groots, zo alles omvattend 🙂
Jouw boek, jouw ervaringen… het is iets bijzonders wat jij hebt meegemaakt en wat jij hebt neergezet!
Het heeft mij ten diepste geïnspireerd, ik heb vaak achter de woorden, achter het schrift kunnen en mogen lezen, beter gezegd mogen ervaren waardoor een intense energiestroom vaak tot mij kwam en dingen met mij deed en ten diepste in mij tot werking heeft gezet.
Ik ben hier heel erg dankbaar voor 🙂
Het boek voelde als niet zomaar een boek, maar een ware ‘’inwijding’’ of een initiatie.
De stukken uit het boek over Akhetaton, Heka en Ma’at waren echt helemaal geweldig!
Ik herkende er zoveel in en het raakte me diep, in volle ontroering omdat ik weet; ik ben dat ook.
Door jouw boek te hebben gelezen is er een proces in mij in werking gezet waardoor ik nog een stapje dichterbij mij Zijn ben gekomen en ik merk dit nu al heel erg op in van alles, mijn denken, de teksten die ik schrijf, de ervaringen die ik heb, het gaat allemaal nog dieper dan dat ik al gewend was.
Een prachtig proces!

Die Sacred Khemitian kaarten zijn zo mooi zo krachtig. Gisteren nog mee gewerkt. Echt een feest. Dank je wel Willemien voor deze prachtige kaarten.

Reacties op de inwijdingen in Meesterkwaliteiten via het Egyptische veld:

“Merk dat deze inwijdingen zorgen voor embodyment van de genoemde kwaliteiten. Bruikbaar in het dagelijkse, maar ook in andere spirituele trajecten, die ik volg.”

“Kan er eigenlijk kort over zijn: voelde als diep thuiskomen in mijzelf, in de aarde en mijn basis, herkennend, herinnerend, toelatend. Voelde de overvloed, nu nog steeds, zonder enige weerstand, juist andersom: vreugde en vrijheid! Dus thanks, heel blij mee.”

“Ik ben eigenlijk nog steeds sprakeloos. Ik heb hem een paar herhaald en dat blijft: sprakeloos en dat ben ik niet snel!😉 Waar ik in het nu met mezelf sta vind ik het het krachtigste en het bijzonderste in jaren qua diepte van de aanraking. Ik kom er volledig in thuis, word er zo blij van, zo nog dieper gegrond. Hier was voor mij het wachten op in het nu. Thanks!😀”

“Wat is dat een super inwijding afgelopen donderdag.  Met aandacht voor de trauma’s die zijn blijven hangen van “mislukte” inwijdingen. Ik ben er echt heel blij mee. Rr vielen heel veel puzzelstukjes op zijn plek.”

“Voor mij, los van dat ik het allemaal pareltjes vond, sprong Geb er enorm uit: ik was sprakeloos – en zoals je weet, dat ben ik niet snel 😄, ontroerd en vol vreugde tegelijkertijd, enorm thuiskomen was het, alsof ik mijn hele leven hierop had gewacht, ik herkende en herinnerde en landde weer dieper in mijzelf en daardoor op en in Moeder Aarde. ”

“Alleen deze 9 inwijdingen in jezelf kun je de komende 20 jaar al mee vooruit om ze een beetje te belichamen… Dat neemt niet weg dat ik ook al uitkijk naar de volgende 🙂 ”

Wat een heerlijke oefening om te doen, en…..heerlijk om jou stem te horen en je energie te voelen!!
Dat draagt echt bij aan het nog dieper kunnen zakken in de verbinding❤️❤️

wat een fijne oefening! Lijkt wel of je voor mij bedacht hebt, deze nu beschikbaar te stellen als audio opname 🙂
Deze oefening helpt me heel erg bij het gronden. Ik weet niet wat het is, maar ik wordt er heel blij van, steeds een beetje meer gronden.

Wat een fijne oefening ik heb deze nu een 3 x gedaan is het (normaal ) dat ik steeds moet huilen??  En na afloop voel ik heel veel warmte in het hartchakra van voor en van achter en wat energie…

Dank je wel Willemien voor de geweldige oefening! Hij heeft echt een super effect zeg, super! Heel erg blij mee ✨

Ik heb al veel van jou stukjes gelezen (en ook vele, vele andere). Toch wil ik je even bedanken voor bovengenoemd stuk omdat ik het zelf geschreven zou kunnen hebben. Ik vind het heel mooi om op deze manier het contact met zielsverwanten te ervaren.

Veel liefde gewenst! Alvast grote dank voor het vrij maken van deze weg en dat je het pad hebt verlicht.

Wat heb je een prachtige website met een mooie energie uitstraling.

Goed van je dat je dit op deze wijze deelt en ervoor kiest om je te focussen op wat er toe doet.

Dank je wel, lieve Willemien, voor je pure lichtkracht en lichttaal, voor het delen van je wijsheid.
Ik ben blij met je informatie en bemoediging om in onze kracht te blijven staan.

Ik kan het niet zo verwoorden wat je schrijft, maar Ik voel met je mee…Ik begrijp volledig wat je schrijft en bedoelt.
Ik Ben het volkomen eens met je artikels! Super geschreven!
Voort doen, zou Ik zeggen, er zijn genoeg mensen, die het wel zullen lezen…

Hierbij een bedankje voor alle mooie  teksten. Heel bijzonder hoe het resoneert in mij. ❤

Dierbare Willemien, wat ben jij een mooi mens. Per toeval ben ik bij deze stof gekomen en geniet met volle teugen.
Wat is het leven mooi , maar ook moeilijk. Ik ben namelijk 89 jaar en voel me echt gelukkig dat ik deze weg mag gaan, maar jouw stof daar geniet ik zo van. Dank voor jouw artikelen die ik nu zo graag lees. En jammer dat er zo weinig om me heen zijn die er iets van snappen.

Keep Spreading Love & Light Willemien!
Jij bereikt zooooooveeeeeel met wie je bent en wat je deelt.

so nice! you are like a ray of sunshine, a freshness breeze, smiling eyes…..
It is always so fresh to read your lines!

Jouw posts en artikelen zijn voor mij en voor zoveel anderen echt heel belangrijk!! Ik waardeer t juist enorm dat je doorgaans wegblijft uit dat wat alleen maar meer verdeeldheid zaait, en je focust op frequentieverhoging, wetend dat de Schaduw hoe dan ook een onderdeel is van dit spel.
Kortom: ga zo door, degenen die jouw explicietere uitspraken over wat er gaande is willen horen, weten je toch wel te vinden!

Tevens wil ik je bedanken voor vele teksten/nieuws brieven, blijf ze inspirerend vinden en ben blij met 2 voeten op de grond en dichtbij mezelf blijven.

Wat heerlijk om je artikelen op Lichtwerkers te lezen. Ik voel me gesteund en geeft me leidraad. Superfijn, dank je wel.

Wat een prachtig gedeeld stuk bij lichtwerkers Nederland
Prachtig ❤

Jeetje Willemien wat een gave om zo duidelijk te omschrijven wat er nu speelt.

Door Google kwam ik vrijwel meteen op jouw pagina/ artikel over ‘een eigen praktijk: missie of wensgedachte?‘ Geweldig artikel – deze voelt zo ‘kloppend’ en ‘waar’ en ondersteunend in mijn proces. Dankjewel!

Vrijwel meteen belandde ik dus op jouw website, waar ik precies vond waar ik naar op zoek was. En ik vond het heel prettig wat ik daar las, niet per se prettig in letterlijke zin, maar prettig in de zin dat wat ik las feilloos aansloot op mijn eigen waarnemingen en kijk op zaken, zonder dat er gelijk ook zo’n hoog zweefteef-gehalte nog aan vast kleefde, maar gewoon lekker rauw, zoals het is.

Ik ben superenthousiast over wat jij doet! Het helpt me enorm en dat is nu toch echt wel nodig.
Ik ben echt heel blij met jou 😃
En ook met alles wat loskomt.
Dank voor jouw heldere en uitnodigende introductie in een nieuw decennium!
Je hebt me weer op het pad terug gebracht, hartelijk dank!

Heel, heel veel dank voor je prachtige en informatieve verslag van de 10 daagse (december 2019). Wooooow. Ik kom woorden te kort. Ik ben echt zo blij dat ik deze reis via mijn Isis kristal heb meegemaakt. Jouw verslag is een reis waar ik voel met je mee gereisd te zijn. Ik werd heel emotioneel toen ik las over de 14e kristal. Zooo mooi en wat een gift dat je die mocht (en feitelijk ook deed) ontvangen.

Het 9-daagse Tempel Kristal Initiatie pad: ‘Het was voor mij een vrij radicale shift. En het is echt Goud waard wat mij betreft!! Ik gun deze bevrijding echt iedereen!!!’

Draag de gouden Evolution Jewelry hanger met veel plezier! Is erg mooi hoor! En… voel duidelijk de kracht. Heel veel wordt me duidelijk, veel heldere momenten en inzichten, een aaneenschakeling, zelfs zoveel dat ik veel wakker lig s ’nachts, dus…. maar even af nachts .Voel ook de innerlijke verbinding steeds duidelijker.

Je bent echt een super krachtig, sympathiek, aangenaam persoontje <3

Ik voelde me heel erg gezien en begrepen door jou,wat mij goed deed.

Ik wou je even bedanken voor de super bewuste nieuwsbrieven van je, die Ik van jou mag krijgen…
Ongelooflijk wat je daarin schrijft.
Nagel op de kop! Dank je wel daarvoor, wat er gaande is, om dit te super te verwoorden!

Jemig,wat ben ik blij met jullie 😉. Ik ben per toeval op jullie site terecht gekomen maar ik vind het een geweldig mooi en indrukwekkende site met en hoop duidelijke  informatie.  Dank jullie wel voor de snelle reacties en service.  Ik blijf voor de toekomst aan jullie site gekluisterd en wie weet kom ik een keer aan.?

“Dank je lieverd,  voor al je mooie werk wat je hier op aarde brengt en elders. Ik vind je echt heel moedig en in die zin ook praktisch waardoor ik die vertaalslag ook kan maken. Voor mijn gevoel rijk je dat ook aan en dat is omdat jij zo die hoge en lage hoe je het ook maar noemt op aarde brengt en dat is geen gemakkelijke klus.”

Dank je wel lieve Wil, voor jou Zijn, jou onvermoeibare  steeds weer uitleg geven van wat er gaande is in de energie en met de mensheid en zoveel meer. Je bent bijzonder waardevol !!!

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

Wil je ook nog even zeggen dat ik het zo mooi vind wat je doet en wie je bent, het straalt gewoon van je teksten en website af.

Ik ben er erg dankbaar voor, het is precies wat ik “nodig” heb als ondersteuning op dit moment in mijn leven.

Dank voor je berichten die je op face-book zet. Wat dat met mij doet? Geeft steun, (h) erkenning, ook dat ik zelf moet voelen, niet blindelings achter iemand aan ‘moet’ hobbelen.

Je hebt een fijne website, je doet goed werk,fijn dat je er bent.

Dank je voor de heldere teksten. Dan weet ik ook eens wat ik voel 😉

Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet. Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Al je informatie voelt steeds weer zó liefdevol, zó krachtig, zó integer.
Het kán niet anders dan Harten raken……………. en in beweging brengen…………………dánkjewel!

Ik Ben heel blij met de uitleg van jou, fijn dat je dit doet !

En alvast dank voor je moeite de liefde staalt er weer vanaf.

Dank je wel Willemien voor deze heldere begeleiding van deze waardevolle transformerende tijd!

Wauw, lieve Willemien, wat prachtig verwoord!Dank je wel! Het verduidelijkt wat er in mij gebeurd is en nu gebeurt.

Dank je wel, Willemien, voor alle prachtige informatie die je met ons wilt delen!

De reis naar Egypte heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik heb het gevoel dat ik veel oude informatie heb opgehaald, alsof ik er al veel vaker was geweest. Het verschil in energie tussen de meer vrouwelijke en meer mannelijke energie in de tempels vond ik heb ik sterk gevoeld, dat heeft me ook veel gedaan.

Ik verheug me op de zending, je merkt altijd dat het met veel liefde is verzonden. Dankjewel voor je werk, je veiligheid en je heerlijke energie. Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters. Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet.Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Supermooi om te lezen en te voelen wat je schrijft! Thanx

Vandaag de hanger ontvangen in goede orde. Weet je dat ik de energie voelde toen die nog in de brievenbus lag? Wooow wat is die mooi en de energie!!!!!!!!!!!!!!! Geen woorden voor. Brandde bijna door mijn rechter hand toen die daar was, mijn hoofd bijna explodeerde en mijn hartchakra ging wagenwijd open. Hangt nu om mijn nek en hoofd (3e oog, kruin, achterhoofd, slappen) laten allemaal van zich horen., Wooow. Mijn hartchakra heel duidelijk (nog) ook onder de invloed van de energien, ruggengraat …. nou eigenlijk waar niet, zelfs de benen, voeten. Weet niet wat mij overkomt, nou ja dat wel natuurlijk maar het is verwonderlijk. Wou je dit even laten weten ….. mijn verwondering alom haha. Liefs en knuffels,

Móóóóóí Willemien, blij mee! Al je informatie voelt steeds weer zó liefdevol, zó krachtig, zó integer. Het kán niet anders dan Harten raken……………. en in beweging brengen…………………dánkjewel!

Vanmiddag de Amethist bol in goede staat ontvangen. Wat een service. Heel erg bedankt!!!!!

Workshops:

De afgelopen jaren (2017 en 2018) heb ik een aantal workshops gevolgd bij Willemien. Momenteel (2019) neem ik deel aan de Ascension Master Training. Ik merk dat de workshops en training heel diepgaand zijn. Daarom zijn ze ook erg waardevol, want ze bieden de mogelijkheid om echt diep innerlijk werk te doen.
Willemien kent het belang van een gezond ego en individualiteit, je eigen ruimte innemen, je woorden leven en belichamen, de bereidheid om je eigen schaduw aan te kijken, de waarde van 3D, de schaduw erkennen en accepteren, maar ook de negatieve gevolgen van een groepsbewustzijn en alleen in love & light willen zijn. De schaduw is er immers ook en mag er ook zijn.
Willemien is praktisch, nuchter en realistisch. Zij belichaamt haar woorden, omdat ze uit eigen doorleefde ervaringen spreekt. Dat zorgt ervoor dat je diep(er) in je eigen schaduw kunt zien en die kunt helen, als je dat wilt.
Dus van harte aan te bevelen!
Patrick Scheers, 15-09-2019

De kracht van overvloed en dit werkelijk in álles doorvoelen. In je cellen, dan, bewustzijn én handelen. Op 7-7-2019 heb ik een bijzondere workshop gevoeld van Willemien Timmer Apofyliet en Patrick Scheers die lang doorwerkte ……
ps. ondanks dat de vórm voor mij echt zeer lastig was en ik me opgesloten voelde in de hele dag zitten aan een tafel en mediteren. De energetische transformatie is ZO groot dat ik persoonlijk daar zeer veel ruimte voor nodig heb, zowel fysiek als in gezelschap.
Heel mooi om de impact van het doorbreken van programma’s van schaarste te merken …..
* hartje * Vaak nog terug gedacht aan jullie en gevoeld wat de workshop in beweging heeft gezet.
Super fijn. Overvloed zijn alle kosten plus 1 euro ; ))) werkt als een tierelier. Omdat het de bottomline van je vertrouwen checkt en dat ook meteen zichtbaar maakt. De healing die ik heb ontvangen (met name toen ik op de bank lag en we reisden door de poort van het heilig been) heeft zeer veel rist gebracht.
Ik weet en voel nu in al mijn cellen (én mijn brein) dat leven in overvloed mijn geboorterecht is.
En dat ik deze overvloed IN mij draag en daarmee ook UITdraag wat mijn waarde is.
Ook stel ik zeer heldere grenzen als mensen achteloos omgaan met mijn waarde, en daarmee vaak hun eigen waarde niet zien.
Ik blijf rechtop, ontspannen en in wederkerigheid. Energetische uitwisseling vanuit de BASIS.
Erg fijn allemaal.  Noor Bongers, september 2019

Multidimensionale Kristal Master Opleiding: Blij van jou te mogen leren, echt leren wie ik ten diepste ben.. mag en kan voelen wat er in mij speelt.. ipv dat ik weer een “truckje” aanleer die ik perse op die manier moet uitvoeren.

Was weer een geweldig weekend om te mogen mee maken, Waarin er respect en gelijkwaardigheid is voor elkaar en waarin je in alle rust en zonder oordeel jezelf mag zijn en ontmoeten, kijk uit naar de volgende keer, bedankt .

Na een prachtige zondag, met en bij Willemien, is het spirituele hek weer van de dam. Heb sinds vanochtend een prachtidee, hoe ik mijn persoonlijke droom en hartewens, ook beroepsmatig en spiritueel neer kan zetten, in dienst van de Nieuwe Aarde en haar kinderen.

Heel dankbaar ben ik voor de vele jaren dat ik bij je ben geweest .

Deze dag zal me heel lang bij blijven, en ik ben heel erg blij met de energetische geboorte.

Waw ! Dank je wel Willemien. Toch heel bijzonder dat jij ons zoveel nuttige en diepe informatie kan geven. Xx ook voor jou een heel bijzondere tijd gewenst… Voor iemand als jij met zovele boeiende talenten zal het ook een extra bijzondere ervaring worden…

Deze zin kwam ik laatst tegen: ‘Een leraar leert een leerling zichzelf te onderwijzen’
Bij jou heb ik geleerd samen te werken met het universum
Mezelf d.m.v. kristallen en tools te helen, groeien en gezond te blijven
Meesterschap bereik ik door dienstbaar te zijn aan het geheel,  aan het jonge kind
Ik vertel aan wie het wil horen over jou en de kristallen
In liefde

Yessss, prachtige workshop dagen gehad. Diep, heel diep gegaan maar oh zo helend geweest met nieuwe inzichten en tools om thuis verder mee aan de slag te gaan😍. Daar doen we het voor: bewustzijn oprekken, allerlei frequenties en velden in jezelf (h) erkennen én gaan neerzetten in de buitenwereld! ”

“Diep dankbaar voor deze dagen, wat een doorbraak en thuiskomen!”

“Ik voel ook dankbaarheid van het mogen leren met en van elkaar. Wat was het bijzonder!”

“Ik ben nog onder de indruk dat je met de beide benen op de grond door zoveel lagen kunt reizen en ervaren, waardoor er zoveel inzichten komen op mijn proces hier op aarde! WOW….dank lieve Willemien dat zou voor mij niet mogelijk zijn zonder jou verbonden en zuivere begeleiding! ♥️ ”

“Vandaag bijzondere start van deze tweede serie trainingsdagen gehad. Wat een prachtige verbindingen mochten we maken en terugvinden op diverse lagen van bewustzijn. Dankbaar dat ik erbij ben.🙏💎🙏 ”

Ondanks dat ik niet alle dagen er fysiek bij was, heb ik het gevoel dat het nog steeds doorwerkt en nieuwe inzichten brengt. Ik vind het ongelofelijk dat het mogelijk is om zo de diepte en de hoogte in te gaan. Dat het ook zo veel inzichten geeft in het totale plaatje wat ik hier doe op aarde! Vooral die delen die mij nog niet helemaal helder waren! Heel dankbaar ervoor, dat het mogelijk is! <3 🙏 ”

“Wowwww…. dag 1 van deel 2 was nu ook weer heeeel bijzonder om te ervaren!! Poorten die geopend werden voor verdere verdieping in mijn andere Zelven! Zo dankbaar dat ik mijzelf deze training cadeau heb gedaan 🙏❤”

“De eerste drie workshopdagen hebben mij zoveel gebracht waar ik dagelijks mijn profijt van heb! Ik ben nieuwsgierig wat de komende dagen gaan brengen en ik heb er zin in! ♥”

Nou pfff inderdaad diepgaand!! Niet alleen diep in hart en ziel, maar voor mij vooral ook echt diep in het aardse, diep in het fysieke, diep tot in de cellen en dna structuren. Diep en duidelijk voelbaar door de onderste 3 chakra’s heen naar beneden toe… Het ‘hogere’ naar belichaming toebrengen. Heftig, openend, confronterend, helend, mooi… Maar ook spannend, want er is zoveel aangeraakt op de diep onbewuste lagen.. Wat mag er nog los gaan komen en wat kan er opnieuw geboren gaan worden… Dit weekend gaat zeker nog dieper doorwerken! Dank Willemien voor het faciliteren en voor jouw Zijn!

Kristal Healing Verwendag

Het was een fantastische co creatie dag in een fijne en veilige bedding gecreëerd door Willemien Timmer . Dankbaar  Ik heb genoten!!! Wat een super-verwen-ontspandag heb ik mezelf cadeau gedaan. Pas vanmorgen had ik in de gaten dat het ontvangen daarmee al begonnen was! Ik heb genoten van de openheid, verbinding, prachtige diepgaande gesprekken en het mogen Zijn. Dank voor de veilige basis, Willemien  Prachtig om te voelen hoezeer geven en ontvangen aan elkaar gelinkt zijn, als het vanuit zo’n diepe stroom van gelijkwaardigheid en dicht bij jezelf blijven komt. Dan levert elk ‘geven’ prachtige inzichten op. En het ontvangen heb ik heel diep voelend mogen beleven; het zindert door mijn systeem. Dank voor het gehoor geven aan/creëren van deze inspiratie-dag Willemien Timmer Apofyliet!!

De 2 workshops die ik bij jou heb gevolgd en de activaties op afstand hebben mij zeer zeker mede gebracht waar ik nu sta. En daar ben ik je dankbaar voor.  Zo ben ik mij bijvoorbeeld door de workshop over Water diep bewust geworden van mijn diepe liefde vanuit mijn buik voor moeder aarde. En het is dan ook Gaia én de Christus waar ik mij het diepst mee verbonden voel en waar ik mijn zielenkern in herken. Vanuit/in dit gedragen bewustzijnsveld wandel ik verder.

Ik blijf zeker jouw artikelen op Facebook lezen want die raken altijd wel iets (en soms meer dan iets) aan in mij.

Het was grandioos, magisch en super helend. Dank vrouwen, dank. En natuurlijk ook de kristallen.

Afstand activaties & transmissies:

Ben uiteraard niet voor niets naar jou toegeleid. Super Dankjewel.   Je doet dit zoooo tof!  Ben megablij met je!

De liefdevolle energie trilt veel verdriet los. Het zijn prachtige energieën, maar ze zijn heeeeeeeel eeeeeeerg krachtig 😁😁😊Ik kan niet wachten tot ik me helemaal kan openen en invoelen op de initaties!!

Bedankt voor je afstandactivaties. Elke keer als ik deelneem beweegt er zoveel in mij of kan ik het een en ander dieper integreren.
U are the best!! Een hele fijne dag lieverd. Liefs

Lieve Willemien, dank je wel voor de mooie activatie, ben ‘opgetild’ maar ook weer “neergezet” Prachtig verjaarkado!! Voel me heel dankbaar, dank je wel.

Willemien het klopte helemaal op de minuut af, alles! het voelde ook echt als een afronding! Heerlijk geslapen en ik voel me…… Nieuw?! dank je Willemien voor je ZIJN in mijn leven.

Heel hartelijk voor deze transmissie. Ik ben zo ontzettend blij dat je dit werk kan en mag doen. Je bent voor mij goud waard.

Bedankt voor je afstandactivaties. Elke keer als ik deelneem beweegt er zoveel in mij of kan ik het een en ander dieper integreren. U are the best!! Een hele fijne dag lieverd. Liefs

Ik ben een gezegend mens en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik lees alles hongerig wat je met ons deelt. Ik deed al een paar maal mee met afstands activaties en ik ga dat zeker blijven doen ! Jouw verslag achteraf ……. ik ben er steeds door geraakt. Ik heb de keuze gemaakt om te groeien in bewustzijn .Ik ben heel kieskeurig met wie ik toelaat in mijn leven op alle niveaus. En jou, ik vertrouw jou met mijn hele wezen en wat daar allemaal bijhoort. Ga zo door lieve schat en verzorg jezelf ook goed.Dank, dank, dank.

Dankjewel Willemien. het was een mooie, heftige activatie. heel krachtig en voor mij, blijkbaar, onlosmakelijk verbonden met pure drakenenergie. En, voor de tweede keer (met dezelfde ziel/persoon) een enorme herkenning op zielsniveau. Zo mooi en bijzonder hoe het werkt. dankjewel voor je werk, je veiligheid en je heerlijke energie.

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet. Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Consulten:

Wow, je doet zulk mooi werk! Ik ben echt blij en heel verrast dat je op afstand zo’n prachtige reading hebt kunnen geven. De hanger voelt als echt bij mij horend, opgeladen met de kennis en de energie die jij hebt meegegeven. Heel erg bedankt! Ik zal de hanger met veel plezier dragen en zeker nog vaak nalezen wat in je consult staat.

Ja wauw!! Ik neem steeds een deel tijd om het consult per stukje in mezelf te integreren & wauw!!! Wat enorm dankbaar bij elke zin die ik voel ben ik elke keer weer. Echt top dat je dit zo kunt doen

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

woooow “* wát heb je de veelheid en complexiteit (voor mijn persoonlijk ikje nauwelijks te bevatten ) van wat er gaande is – en waar we naar toe gaan – behapbaar en overzichtelijk neergezet lieverd, gáaf xxx dank je wel

Ik weet niet of ik woorden kan vinden die genoeg duidelijk maken wat de Akasha reading voor me betekend, zoals ook de tempel essences. Het was en is letterlijk life saving voor mij. Het voelt ook zo ontzettend fijn om het gevoel te hebben begrepen te worden en het Zelf beter te begrijpen, soms dwars door alle aardse onbegrip heen, toch heel dicht bij het Zelf bij het hart te blijven

Wow, je doet zulk mooi werk! Ik ben echt blij en heel verrast dat je op afstand zo’n prachtige reading hebt kunnen geven. De hanger voelt als echt bij mij horend, opgeladen met de kennis en de energie die jij hebt meegegeven.

Lieve Willemien, Bedankt maar weer voor je schrijven! Liefs en Licht op je pad ook de komende dagen!

Ik geniet heel erg na, het was veel en intens en prachtig, ook wat er nog steeds verder uit voort vloeit. Heel fijn.

De kristallen zijn een feestje en ik geniet er erg van. Ze ondersteunen het proces wat op gang gekomen is. Er is een nieuwe fase aan het stromen. Super.

Ik ervaar zo veel verandering in positive zin, zoveel meer inzichten enz. sinds je me helpt beter te kijken en blokkades te healen lieve Willemien

Dank je wel Willemien voor deze heldere begeleiding van deze waardevolle transformerende tijd!

Zo krachtig en helder verwoord! Dankjewel voor het delen van jouw werk

Wauw, lieve Willemien, wat prachtig verwoord!Dank je wel! Het verduidelijkt wat er in mij gebeurd is en nu gebeurt.

Dankbaar ben ik aan het nagenieten van deze nieuwe diepe basis die geïnitieerd is. Ik ben heel benieuwd hoe het verder handen en voeten krijgt in de dagelijkse werkelijkheid.

Ja wauw!! Ik neem steeds een deel tijd om het consult per stukje in mezelf te integreren & wauw!!! Wat enorm dankbaar bij elke zin die ik voel ben ik elke keer weer. Echt top dat je dit zo kunt doen

Boeken & kaarten:

Ik ben aan je boek De Tempel van het Zijn begonnen en man man! Wat een Pad en wonderschoon document.
Het leest lekker weg, en je schrijft precies zoals ik jou heb leren kennen. Zonder opsmuk en gewoon zoals het is.
Buiging, vanuit respect, voor jouw weg en voor wat je hier komt brengen.
Ik voel je en ik hou van je!

Diepe bewondering en respect voor jou om dit zo te kunnen verwoorden. Wat een lef, moed en kwetsbaarheid, maar ook wat een geloof, vertrouwen & overgave. Het bekrachtigd mij enorm. Dank daarvoor.

Ik wist tot voor kort niets van kristallen. Dit boek (Lichtwerk met Kristallen) heeft mij in korte tijd zoveel kennis gegeven die ik inmiddels toepas in twee krachtwielen. Ik ben bezig in een gigantisch persoonlijk proces en ik krijg vele nieuwe inzichten. Het is een enorme toevoeging in mijn eigen ontwikkeling. En dit boek heeft mij geholpen met de nieuwste kennis en praktische info waar ik mee aan de slag ben. Dankjewel Willemien!

Ik ben aan je boek De Tempel van het Zijn begonnen en man man! Wat een Pad en wonderschoon document.
Het leest lekker weg, en je schrijft precies zoals ik jou heb leren kennen. Zonder opsmuk en gewoon zoals het is.
Buiging, vanuit respect, voor jouw weg en voor wat je hier komt brengen.
Ik voel je en ik hou van je.

Dank je lieverd,  voor al je mooie werk wat je hier op aarde brengt en elders. Ik vind je echt heel moedig en in die zin ook praktisch waardoor ik die vertaalslag ook kan maken. Voor mijn gevoel rijk je dat ook aan en dat is omdat jij zo die hoge en lage hoe je het ook maar noemt op aarde brengt en dat is geen gemakkelijke klus.

Ik word zo geraakt in alles wat je schrijft en doet en ik begrijp de tijd die je voor je eigen proces nodig hebt. Ik dank je vanuit mijn hart voor alles wat jij hebt neergezet, gevoeld, onderzocht en tot bewustzijn hebt gebracht. Dankjewel voor je prachtige nieuwsbrief, deze informatie over de maand september is een geweldige steun voor mij, evenals de vorige nieuwsbrieven.

Alleen is dit dan de 1e keer dat ik  mijn waardering voor de tijd en energie die jij hieraan geeft aan je uit, wie weet is dit de ”septemberenergie”!!!

Ik ben nu bijna elke dag aan het lezen in je boek : “ de Tempel van het Zijn . ‘ s avonds in de stilte rustig in mijn zetel geïnstalleerd ………. Ik leer er zoveel uit  besef ik pas hoe diep dit gaat, door jouw boek. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen van mens tot mens en van ziel tot ziel dit jou mededelend. Ondanks  de enorme omvang van jouw Missie hier op vele lagen blijf je simpel en nederig. Het maakt mij ook steeds nederiger in mijn groeiproces naar mijzelf en anderen toe. Jij bent een WARE Lichtwerker, niemand die daaraan twijfelt en dat wist ik al van de eerste moment.

Hoi Willemien, gisteren heb ik je boek “De Tempel van het Zijn” uitgelezen. Onvoorstelbaar wat jouw verhaal voor een impact heeft! Het raakt zoveel aan, de activaties in tempels en tombes brengen processen op gang. Herinneringen van en heimwee naar ook mijn Thuisland worden weer behoorlijk aangewakkerd. Gisteren tijdens het uitlezen voelde ik mijn hartchakra ontzettend uitzetten en het voelde alsof de Drievoudige Vlam in mijn Sacred Heartspace werd ontstoken, dat begon echt te gloeien. Het zet mijn wereld wel weer een beetje op z’n kop. Dank je wel voor het delen van jouw verhaal. Liefs

Lieve Willemien,

Ik wil je bedanken, voor jouw boek, het delen van jouw ervaringen, die mij ten diepste hebben geraakt. Door jouw persoonlijke ervaringen te mogen lezen in de Tempel van het Zijn heeft het iets in mij geopend, het voelt of dat mijn Zijn een stukje meer zichtbaarder voor mij is geworden, waardoor ik nu nog meer kan en mag zien en weet welke weg ik mag gaan (en ik zal gaan:)
Ik voel zo intens wat er nog allemaal in mijn Zijn schuilt! En wat gezien wilt worden en naar buiten wilt komen, het ontroerd mij dikwijls en verwonderd mij ten diepste, het is zo groots, zo alles omvattend 🙂
Jouw boek, jouw ervaringen… het is iets bijzonders wat jij hebt meegemaakt en wat jij hebt neergezet!
Het heeft mij ten diepste geïnspireerd, ik heb vaak achter de woorden, achter het schrift kunnen en mogen lezen, beter gezegd mogen ervaren waardoor een intense energiestroom vaak tot mij kwam en dingen met mij deed en ten diepste in mij tot werking heeft gezet.
Ik ben hier heel erg dankbaar voor 🙂
Het boek voelde als niet zomaar een boek, maar een ware ‘’inwijding’’ of een initiatie.
De stukken uit het boek over Akhetaton, Heka en Ma’at waren echt helemaal geweldig!
Ik herkende er zoveel in en het raakte me diep, in volle ontroering omdat ik weet; ik ben dat ook.
Door jouw boek te hebben gelezen is er een proces in mij in werking gezet waardoor ik nog een stapje dichterbij mij Zijn ben gekomen en ik merk dit nu al heel erg op in van alles, mijn denken, de teksten die ik schrijf, de ervaringen die ik heb, het gaat allemaal nog dieper dan dat ik al gewend was.
Een prachtig proces!

Die Sacred Khemitian kaarten zijn zo mooi zo krachtig. Gisteren nog mee gewerkt. Echt een feest. Dank je wel Willemien voor deze prachtige kaarten.

Boek: Belichaamd Bewustzijn

“Het is helder en zeer genuanceerd geschreven. Ongelofelijk hoe het uit je pen lijkt te vloeien. Je hebt duidelijk een directe verbinding met de Akasha-kronieken en de gaven om het samenhangend naar buiten te brengen + veel inzicht en ervaring in dit domein natuurlijk. Jouw manier van werken is mij ondertussen vertrouwd geworden, en het zijn vooral details die me aanspreken waardoor ik weer veel bijleer omdat het verbindingen maakt die ik blijkbaar toch niet zo snel zelf leg.”

“Herkenning, herinneren, helder krijgen en nog veel meer. Je boek heb ik helemaal gelezen. Wat een waardevolle creatie heb je hiermee vorm gegeven. Zo kloppend en een aanvulling in woorden van/voor al die subtiele verdraaiingen, die nu zo aan het licht komen. DANKBAAR. Prachtig wat je hiermee tastbaar in het veld brengt.😍 Complimenten voor dit meesterwerk💗 ”

“Man , man, hoe is me dat geschreven, je wordt of ik althans, gewoon erin gezogen, en wat ik al gelezen heb resoneert met  hoe ik het ervaar, en telkens ik iets las, was het van, ja, das juist, aja, ook wel waar wat ze schrijft, ik Ben niet goed in het verwoorden, hoe jij dat doet, maar ik voel het boek, en we zijn nog maar in het begin….
Super al! Dank je wel daarvoor! Dank je wel, voor je super boek! Is fenomenaal geschreven…”

“Je boek is aangekomen zaterdag en ben er maar eens in gaan lezen.
Direct vallen er stukje op zijn plaats.
Ik lees een paar pagina’s en laat het even landen in mij, soms duurt het even wat langer voor mijn onderbewuste het heeft.
En dankjewel voor je mooie woorden.”

“Ben helemaal in je nieuw boek gedoken en ben het zoooo met je eens! M.b.t licht en dat we het donker ook in ogenschouw mogen nemen ! M.n. in de spirituele wereld waren heel wat Ego’s rond en ook zeker in Egypte met alle gevolgen van dien! Wat fijn dat jij dat allemaal es lekker helder opschrijft allemaal! ❤”

“Ben ook toch zo blij met je boek!! Echt een herkenning…aanraking!! Zoveel woorden er aan gegeven wat het mij brengt maar dat schrijf ik voor jou in een review💛 Je brengt en geeft sleutels vanuit liefde wie jij bent❤️”

“Ik wil je ook even laten weten dat ik jouw boek FANTASTISCH vind! Jij verwoordt het allemaal heel begrijpelijk en het sluit precies nu bij mij aan. Heel veel dank voor al die uren van jouw leven zodat jij dit zo kon schrijven nadat je alles hebt beleefd.”

“Ik heb het boek net een paar dagen binnen en ben nu al verbaasd over wat het in mijn bewustzijn aanzet. Zo helder geschreven!! De sluiers vallen…… echt een aanrader!”

“Ik ben begonnen in je je boek❣️ Toen die net binnen was voelde ik de energie ervan en ik voelde een enorm Goddelijk veld achter mijn rug. Mijn dochter liet ik het ook voelen zonder iets te zeggen en zij nam precies hetzelfde waar!🌟”

Overige:

Het 9-daagse Tempel Kristal Initiatie pad: ‘Het was voor mij een vrij radicale shift. En het is echt Goud waard wat mij betreft!! Ik gun deze bevrijding echt iedereen!!!’

Draag de gouden Evolution Jewelry hanger met veel plezier! Is erg mooi hoor! En… voel duidelijk de kracht. Heel veel wordt me duidelijk, veel heldere momenten en inzichten, een aaneenschakeling, zelfs zoveel dat ik veel wakker lig s ’nachts, dus…. maar even af nachts .Voel ook de innerlijke verbinding steeds duidelijker.

Je bent echt een super krachtig, sympathiek, aangenaam persoontje <3

Ik voelde me heel erg gezien en begrepen door jou,wat mij goed deed.

Jemig,wat ben ik blij met jullie 😉. Ik ben per toeval op jullie site terecht gekomen maar ik vind het een geweldig mooi en indrukwekkende site met en hoop duidelijke  informatie.  Dank jullie wel voor de snelle reacties en service.  Ik blijf voor de toekomst aan jullie site gekluisterd en wie weet kom ik een keer aan.?

“Dank je lieverd,  voor al je mooie werk wat je hier op aarde brengt en elders. Ik vind je echt heel moedig en in die zin ook praktisch waardoor ik die vertaalslag ook kan maken. Voor mijn gevoel rijk je dat ook aan en dat is omdat jij zo die hoge en lage hoe je het ook maar noemt op aarde brengt en dat is geen gemakkelijke klus.”

Dank je wel lieve Wil, voor jou Zijn, jou onvermoeibare  steeds weer uitleg geven van wat er gaande is in de energie en met de mensheid en zoveel meer. Je bent bijzonder waardevol !!!

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

Wil je ook nog even zeggen dat ik het zo mooi vind wat je doet en wie je bent, het straalt gewoon van je teksten en website af.

Ik ben er erg dankbaar voor, het is precies wat ik “nodig” heb als ondersteuning op dit moment in mijn leven.

Dank voor je berichten die je op face-book zet. Wat dat met mij doet? Geeft steun, (h) erkenning, ook dat ik zelf moet voelen, niet blindelings achter iemand aan ‘moet’ hobbelen.

Je hebt een fijne website, je doet goed werk,fijn dat je er bent.

Dank je voor de heldere teksten. Dan weet ik ook eens wat ik voel 😉

Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet. Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Al je informatie voelt steeds weer zó liefdevol, zó krachtig, zó integer.
Het kán niet anders dan Harten raken……………. en in beweging brengen…………………dánkjewel!

Ik Ben heel blij met de uitleg van jou, fijn dat je dit doet !

En alvast dank voor je moeite de liefde staalt er weer vanaf.

Dank je wel Willemien voor deze heldere begeleiding van deze waardevolle transformerende tijd!

Wauw, lieve Willemien, wat prachtig verwoord!Dank je wel! Het verduidelijkt wat er in mij gebeurd is en nu gebeurt.

Dank je wel, Willemien, voor alle prachtige informatie die je met ons wilt delen!

De reis naar Egypte heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik heb het gevoel dat ik veel oude informatie heb opgehaald, alsof ik er al veel vaker was geweest. Het verschil in energie tussen de meer vrouwelijke en meer mannelijke energie in de tempels vond ik heb ik sterk gevoeld, dat heeft me ook veel gedaan.

Ik verheug me op de zending, je merkt altijd dat het met veel liefde is verzonden. Dankjewel voor je werk, je veiligheid en je heerlijke energie. Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters. Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet.Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Supermooi om te lezen en te voelen wat je schrijft! Thanx

Vandaag de hanger ontvangen in goede orde. Weet je dat ik de energie voelde toen die nog in de brievenbus lag? Wooow wat is die mooi en de energie!!!!!!!!!!!!!!! Geen woorden voor. Brandde bijna door mijn rechter hand toen die daar was, mijn hoofd bijna explodeerde en mijn hartchakra ging wagenwijd open. Hangt nu om mijn nek en hoofd (3e oog, kruin, achterhoofd, slappen) laten allemaal van zich horen., Wooow. Mijn hartchakra heel duidelijk (nog) ook onder de invloed van de energien, ruggengraat …. nou eigenlijk waar niet, zelfs de benen, voeten. Weet niet wat mij overkomt, nou ja dat wel natuurlijk maar het is verwonderlijk. Wou je dit even laten weten ….. mijn verwondering alom haha. Liefs en knuffels,

Móóóóóí Willemien, blij mee! Al je informatie voelt steeds weer zó liefdevol, zó krachtig, zó integer. Het kán niet anders dan Harten raken……………. en in beweging brengen…………………dánkjewel!

Vanmiddag de Amethist bol in goede staat ontvangen. Wat een service. Heel erg bedankt!!!!!