Testimonials

Op deze pagina vind je enkele van de vele reacties die ik van anderen heb mogen ontvangen, naar aanleiding van consulten, workshops, producten, overige diensten en artikelen van Spirituele Praktijk Apofyliet.

Hartverwarmende boodschappen die een goeie reminder zijn, waarin ik dit ook weer allemaal doe (niet alleen voor mijn Zelf maar voor ieder die ik daarin mag ont-moeten): my life in service of Spirit !!!Dank lieve allemaal !!!

Een greep uit de vele hartverwarmende en ontroerende reacties:

De afgelopen jaren (2017 en 2018) heb ik een aantal workshops gevolgd bij Willemien. Momenteel (2019) neem ik deel aan de Ascension Master Training. Ik merk dat de workshops en training heel diepgaand zijn. Daarom zijn ze ook erg waardevol, want ze bieden de mogelijkheid om echt diep innerlijk werk te doen.
Willemien kent het belang van een gezond ego en individualiteit, je eigen ruimte innemen, je woorden leven en belichamen, de bereidheid om je eigen schaduw aan te kijken, de waarde van 3D, de schaduw erkennen en accepteren, maar ook de negatieve gevolgen van een groepsbewustzijn en alleen in love & light willen zijn. De schaduw is er immers ook en mag er ook zijn.
Willemien is praktisch, nuchter en realistisch. Zij belichaamt haar woorden, omdat ze uit eigen doorleefde ervaringen spreekt. Dat zorgt ervoor dat je diep(er) in je eigen schaduw kunt zien en die kunt helen, als je dat wilt.
Dus van harte aan te bevelen!
Patrick Scheers, 15-09-2019

De kracht van overvloed en dit werkelijk in álles doorvoelen. In je cellen, dan, bewustzijn én handelen. Op 7-7-2019 heb ik een bijzondere workshop gevoeld van Willemien Timmer (Apofyliet) en Patrick Scheers die lang doorwerkte ……
ps. ondanks dat de vórm voor mij echt zeer lastig was en ik me opgesloten voelde in de hele dag zitten aan een tafel en mediteren. De energetische transformatie is ZO groot dat ik persoonlijk daar zeer veel ruimte voor nodig heb, zowel fysiek als in gezelschap.
Heel mooi om de impact van het doorbreken van programma’s van schaarste te merken …..
* hartje * Vaak nog terug gedacht aan jullie en gevoeld wat de workshop in beweging heeft gezet.
Super fijn. Overvloed zijn alle kosten plus 1 euro ; ))) werkt als een tierelier. Omdat het de bottomline van je vertrouwen checkt en dat ook meteen zichtbaar maakt. De healing die ik heb ontvangen (met name toen ik op de bank lag en we reisden door de poort van het heilig been) heeft zeer veel rist gebracht.
Ik weet en voel nu in al mijn cellen (én mijn brein) dat leven in overvloed mijn geboorterecht is.
En dat ik deze overvloed IN mij draag en daarmee ook UITdraag wat mijn waarde is.
Ook stel ik zeer heldere grenzen als mensen achteloos omgaan met mijn waarde, en daarmee vaak hun eigen waarde niet zien.
Ik blijf rechtop, ontspannen en in wederkerigheid. Energetische uitwisseling vanuit de BASIS.
Erg fijn allemaal.  Noor Bongers, september 2019

Op 15 december 2019 heb ik meegedaan aan de workshop 5D-geld (van armoede- naar Overvloed bewustzijn). Ik vond het een bijzondere en prettige workshop, die veel in gang heeft gezet. En de effecten werken nog steeds door! Mooi om te ervaren hoe de kennis en kunde van Willemien en Patrick tot één geheel zijn gesmeed. Het herinformeren van je basiscellen was nieuw voor mij; ook het meenemen van je voorouderlijnen in de transformatie was bijzonder. Het effect was enorm: vrijwel meteen voelde ik me sterk gecentreerd als in het midden van een windtunnel en erg gestroomlijnd, waardoor zwaardere energieën van anderen nauwelijks nog bij mij kunnen aanhaken. Ook voel ik veel meer stroom van binnenuit door me heen. Dit voelt veel natuurlijker, want ware overvloed hoort vanuit jezelf te komen, in plaats van dat je het van buiten af aan moet trekken. En afgelopen week heeft er nog een grote transformatie plaats gevonden, waarbij jullie workshop de doorslaggevende energie heeft gegeven. Dit levert mij een veel sterkere verbinding op met de oorspronkelijke aarde en met mijn missie hier. Ook ervaar ik meer rust in mezelf, meer overzicht en ik merk dat ik lang niet meer zo snel getriggerd word op ego-dingetjes en ook dat geeft meer balans. Deze workshop was met al een geweldige investering in mezelf! Veel dank nogmaals en succes! Groeten van Hans Mutsaers.

Multidimensionale Kristal Master Opleiding: Blij van jou te mogen leren, echt leren wie ik ten diepste ben.. mag en kan voelen wat er in mij speelt.. ipv dat ik weer een “truckje” aanleer die ik perse op die manier moet uitvoeren.

Diverse andere workshops:

Was weer een geweldig weekend om te mogen mee maken, Waarin er respect en gelijkwaardigheid is voor elkaar en waarin je in alle rust en zonder oordeel jezelf mag zijn en ontmoeten, kijk uit naar de volgende keer, bedankt .

Na een prachtige zondag, met en bij Willemien, is het spirituele hek weer van de dam. Heb sinds vanochtend een prachtidee, hoe ik mijn persoonlijke droom en hartewens, ook beroepsmatig en spiritueel neer kan zetten, in dienst van de Nieuwe Aarde en haar kinderen.

Heel dankbaar ben ik voor de vele jaren dat ik bij je ben geweest .

Deze dag zal me heel lang bij blijven, en ik ben heel erg blij met de energetische geboorte.

Waw ! Dank je wel Willemien. Toch heel bijzonder dat jij ons zoveel nuttige en diepe informatie kan geven. Xx ook voor jou een heel bijzondere tijd gewenst… Voor iemand als jij met zovele boeiende talenten zal het ook een extra bijzondere ervaring worden…

Deze zin kwam ik laatst tegen: ‘Een leraar leert een leerling zichzelf te onderwijzen’
Bij jou heb ik geleerd samen te werken met het universum
Mezelf d.m.v. kristallen en tools te helen, groeien en gezond te blijven
Meesterschap bereik ik door dienstbaar te zijn aan het geheel,  aan het jonge kind
Ik vertel aan wie het wil horen over jou en de kristallen
In liefde

Yessss, prachtige workshop dagen gehad. Diep, heel diep gegaan maar oh zo helend geweest met nieuwe inzichten en tools om thuis verder mee aan de slag te gaan😍. Daar doen we het voor: bewustzijn oprekken, allerlei frequenties en velden in jezelf (h) erkennen én gaan neerzetten in de buitenwereld! ”

“Diep dankbaar voor deze dagen, wat een doorbraak en thuiskomen!”

“Ik voel ook dankbaarheid van het mogen leren met en van elkaar. Wat was het bijzonder!”

“Ik ben nog onder de indruk dat je met de beide benen op de grond door zoveel lagen kunt reizen en ervaren, waardoor er zoveel inzichten komen op mijn proces hier op aarde! WOW….dank lieve Willemien dat zou voor mij niet mogelijk zijn zonder jou verbonden en zuivere begeleiding! ♥️ ”

“Vandaag bijzondere start van deze tweede serie trainingsdagen gehad. Wat een prachtige verbindingen mochten we maken en terugvinden op diverse lagen van bewustzijn. Dankbaar dat ik erbij ben.🙏💎🙏 ”

Ondanks dat ik niet alle dagen er fysiek bij was, heb ik het gevoel dat het nog steeds doorwerkt en nieuwe inzichten brengt. Ik vind het ongelofelijk dat het mogelijk is om zo de diepte en de hoogte in te gaan. Dat het ook zo veel inzichten geeft in het totale plaatje wat ik hier doe op aarde! Vooral die delen die mij nog niet helemaal helder waren! Heel dankbaar ervoor, dat het mogelijk is! <3 🙏 ”

“Wowwww…. dag 1 van deel 2 was nu ook weer heeeel bijzonder om te ervaren!! Poorten die geopend werden voor verdere verdieping in mijn andere Zelven! Zo dankbaar dat ik mijzelf deze training cadeau heb gedaan 🙏❤”

“De eerste drie workshopdagen hebben mij zoveel gebracht waar ik dagelijks mijn profijt van heb! Ik ben nieuwsgierig wat de komende dagen gaan brengen en ik heb er zin in! ♥”

Nou pfff inderdaad diepgaand!! Niet alleen diep in hart en ziel, maar voor mij vooral ook echt diep in het aardse, diep in het fysieke, diep tot in de cellen en dna structuren. Diep en duidelijk voelbaar door de onderste 3 chakra’s heen naar beneden toe… Het ‘hogere’ naar belichaming toebrengen. Heftig, openend, confronterend, helend, mooi… Maar ook spannend, want er is zoveel aangeraakt op de diep onbewuste lagen.. Wat mag er nog los gaan komen en wat kan er opnieuw geboren gaan worden… Dit weekend gaat zeker nog dieper doorwerken! Dank Willemien voor het faciliteren en voor jouw Zijn!

Kristal Healing Verwendag: Het was een fantastische co creatie dag in een fijne en veilige bedding gecreëerd door Willemien Timmer . Dankbaar  Ik heb genoten!!! Wat een super-verwen-ontspandag heb ik mezelf cadeau gedaan. Pas vanmorgen had ik in de gaten dat het ontvangen daarmee al begonnen was! Ik heb genoten van de openheid, verbinding, prachtige diepgaande gesprekken en het mogen Zijn. Dank voor de veilige basis, Willemien  Prachtig om te voelen hoezeer geven en ontvangen aan elkaar gelinkt zijn, als het vanuit zo’n diepe stroom van gelijkwaardigheid en dicht bij jezelf blijven komt. Dan levert elk ‘geven’ prachtige inzichten op. En het ontvangen heb ik heel diep voelend mogen beleven; het zindert door mijn systeem. Dank voor het gehoor geven aan/creëren van deze inspiratie-dag Willemien Timmer Apofyliet!!

De 2 workshops die ik bij jou heb gevolgd en de activaties op afstand hebben mij zeer zeker mede gebracht waar ik nu sta. En daar ben ik je dankbaar voor.  Zo ben ik mij bijvoorbeeld door de workshop over Water diep bewust geworden van mijn diepe liefde vanuit mijn buik voor moeder aarde. En het is dan ook Gaia én de Christus waar ik mij het diepst mee verbonden voel en waar ik mijn zielenkern in herken. Vanuit/in dit gedragen bewustzijnsveld wandel ik verder.

Ik blijf zeker jouw artikelen op Facebook lezen want die raken altijd wel iets (en soms meer dan iets) aan in mij.

Het was grandioos, magisch en super helend. Dank vrouwen, dank. En natuurlijk ook de kristallen.

Ben uiteraard niet voor niets naar jou toegeleid. Super Dankjewel.   Je doet dit zoooo tof!  Ben megablij met je!

De liefdevolle energie trilt veel verdriet los. Het zijn prachtige energieën, maar ze zijn heeeeeeeel eeeeeeerg krachtig 😁😁😊Ik kan niet wachten tot ik me helemaal kan openen en invoelen op de initaties!!

Bedankt voor je afstandactivaties. Elke keer als ik deelneem beweegt er zoveel in mij of kan ik het een en ander dieper integreren.
U are the best!! Een hele fijne dag lieverd. Liefs

Lieve Willemien, dank je wel voor de mooie activatie, ben ‘opgetild’ maar ook weer “neergezet” Prachtig verjaarkado!! Voel me heel dankbaar, dank je wel.

Willemien het klopte helemaal op de minuut af, alles! het voelde ook echt als een afronding! Heerlijk geslapen en ik voel me…… Nieuw?! dank je Willemien voor je ZIJN in mijn leven.

Heel hartelijk voor deze transmissie. Ik ben zo ontzettend blij dat je dit werk kan en mag doen. Je bent voor mij goud waard.

Bedankt voor je afstandactivaties. Elke keer als ik deelneem beweegt er zoveel in mij of kan ik het een en ander dieper integreren. U are the best!! Een hele fijne dag lieverd. Liefs

Ik ben een gezegend mens en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik lees alles hongerig wat je met ons deelt. Ik deed al een paar maal mee met afstands activaties en ik ga dat zeker blijven doen ! Jouw verslag achteraf ……. ik ben er steeds door geraakt. Ik heb de keuze gemaakt om te groeien in bewustzijn .Ik ben heel kieskeurig met wie ik toelaat in mijn leven op alle niveaus. En jou, ik vertrouw jou met mijn hele wezen en wat daar allemaal bijhoort. Ga zo door lieve schat en verzorg jezelf ook goed.Dank, dank, dank.

Dankjewel Willemien. het was een mooie, heftige activatie. heel krachtig en voor mij, blijkbaar, onlosmakelijk verbonden met pure drakenenergie. En, voor de tweede keer (met dezelfde ziel/persoon) een enorme herkenning op zielsniveau. Zo mooi en bijzonder hoe het werkt. dankjewel voor je werk, je veiligheid en je heerlijke energie.

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet. Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Goedemorgen Willemien , heb het verslag nog eens doorgelezen vijf maanden later en sta versteld wat jij doorkrijgt , ik weet dat elk medium doorgeeft via zijn of haar eigen referentie kanalen of bron maar je doet het ongelooflijk knap en heb ook je reading over kristallen schedels gelezen op je website, ik herken heel veel in de manier waarop je te werk gaat , ik ben ook zo als jou . God wat herken ik veel . En je foto reading is HAARSCHERP , de informatie klopt en klopt nog steeds , eerder kon ik het niet laten bezinken maar nu wel . Het klopt gewoon , niet vaag maar heel concreet . Dank je Willemien .

Ook bijzonder, voelde zo sterk, lees dat Akasha verslag eens opnieuw…vandaag gedaan en een hele andere inslag…komt zo anders binnen nu…WAUW 💗💗🙏🙏😘

Tot nu toe de Akasha ascensie reading een paar keer gelezen. Steeds weer ben ik verbaasd en verwonderd hoe indrukwekkend, mooi en leerzaam deze reading voor mij is.
Dankjewel voor je tijd en het duidelijke verslag. Er zijn veel antwoorden gegeven die mijn gevoel bevestigen en mijn twijfelende beslissingen definitief maken. Goede tips die voor mij essentieel zijn voor mijn verdere groei. Sommige stukken emotioneel om te lezen en waarvan ik niet echt bewust was hoeveel ik toch al gegroeid ben. Wat een mooie gids en lichtwezens er bij mij zijn.

Goh, ik heb het consult nu voor de 5e keer gelezen. Dat ik denk, lijkt wel of ik nu pas besef dat het wel een heel bijzonder mooi consult is

Wow, je doet zulk mooi werk! Ik ben echt blij en heel verrast dat je op afstand zo’n prachtige reading hebt kunnen geven. De hanger voelt als echt bij mij horend, opgeladen met de kennis en de energie die jij hebt meegegeven. Heel erg bedankt! Ik zal de hanger met veel plezier dragen en zeker nog vaak nalezen wat in je consult staat.

Ja wauw!! Ik neem steeds een deel tijd om het consult per stukje in mezelf te integreren & wauw!!! Wat enorm dankbaar bij elke zin die ik voel ben ik elke keer weer. Echt top dat je dit zo kunt doen

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

woooow “* wát heb je de veelheid en complexiteit (voor mijn persoonlijk ikje nauwelijks te bevatten ) van wat er gaande is – en waar we naar toe gaan – behapbaar en overzichtelijk neergezet lieverd, gáaf xxx dank je wel

Ik weet niet of ik woorden kan vinden die genoeg duidelijk maken wat de Akasha reading voor me betekend, zoals ook de tempel essences. Het was en is letterlijk life saving voor mij. Het voelt ook zo ontzettend fijn om het gevoel te hebben begrepen te worden en het Zelf beter te begrijpen, soms dwars door alle aardse onbegrip heen, toch heel dicht bij het Zelf bij het hart te blijven

Wow, je doet zulk mooi werk! Ik ben echt blij en heel verrast dat je op afstand zo’n prachtige reading hebt kunnen geven. De hanger voelt als echt bij mij horend, opgeladen met de kennis en de energie die jij hebt meegegeven.

Lieve Willemien, Bedankt maar weer voor je schrijven! Liefs en Licht op je pad ook de komende dagen!

Ik geniet heel erg na, het was veel en intens en prachtig, ook wat er nog steeds verder uit voort vloeit. Heel fijn.

De kristallen zijn een feestje en ik geniet er erg van. Ze ondersteunen het proces wat op gang gekomen is. Er is een nieuwe fase aan het stromen. Super.

Ik ervaar zo veel verandering in positive zin, zoveel meer inzichten enz. sinds je me helpt beter te kijken en blokkades te healen lieve Willemien

Dank je wel Willemien voor deze heldere begeleiding van deze waardevolle transformerende tijd!

Zo krachtig en helder verwoord! Dankjewel voor het delen van jouw werk

Wauw, lieve Willemien, wat prachtig verwoord!Dank je wel! Het verduidelijkt wat er in mij gebeurd is en nu gebeurt.

Dankbaar ben ik aan het nagenieten van deze nieuwe diepe basis die geïnitieerd is. Ik ben heel benieuwd hoe het verder handen en voeten krijgt in de dagelijkse werkelijkheid.

Ja wauw!! Ik neem steeds een deel tijd om het consult per stukje in mezelf te integreren & wauw!!! Wat enorm dankbaar bij elke zin die ik voel ben ik elke keer weer. Echt top dat je dit zo kunt doen

Boek: Belichaamd Bewustzijn

“Het is helder en zeer genuanceerd geschreven. Ongelofelijk hoe het uit je pen lijkt te vloeien. Je hebt duidelijk een directe verbinding met de Akasha-kronieken en de gaven om het samenhangend naar buiten te brengen + veel inzicht en ervaring in dit domein natuurlijk. Jouw manier van werken is mij ondertussen vertrouwd geworden, en het zijn vooral details die me aanspreken waardoor ik weer veel bijleer omdat het verbindingen maakt die ik blijkbaar toch niet zo snel zelf leg.”

“Herkenning, herinneren, helder krijgen en nog veel meer. Je boek heb ik helemaal gelezen. Wat een waardevolle creatie heb je hiermee vorm gegeven. Zo kloppend en een aanvulling in woorden van/voor al die subtiele verdraaiingen, die nu zo aan het licht komen. DANKBAAR. Prachtig wat je hiermee tastbaar in het veld brengt.😍 Complimenten voor dit meesterwerk💗 ”

“Man , man, hoe is me dat geschreven, je wordt of ik althans, gewoon erin gezogen, en wat ik al gelezen heb resoneert met  hoe ik het ervaar, en telkens ik iets las, was het van, ja, das juist, aja, ook wel waar wat ze schrijft, ik Ben niet goed in het verwoorden, hoe jij dat doet, maar ik voel het boek, en we zijn nog maar in het begin….
Super al! Dank je wel daarvoor! Dank je wel, voor je super boek! Is fenomenaal geschreven…”

“Je boek is aangekomen zaterdag en ben er maar eens in gaan lezen.
Direct vallen er stukje op zijn plaats.
Ik lees een paar pagina’s en laat het even landen in mij, soms duurt het even wat langer voor mijn onderbewuste het heeft.
En dankjewel voor je mooie woorden.”

“Ben helemaal in je nieuw boek gedoken en ben het zoooo met je eens! M.b.t licht en dat we het donker ook in ogenschouw mogen nemen ! M.n. in de spirituele wereld waren heel wat Ego’s rond en ook zeker in Egypte met alle gevolgen van dien! Wat fijn dat jij dat allemaal es lekker helder opschrijft allemaal! ❤”

“Ben ook toch zo blij met je boek!! Echt een herkenning…aanraking!! Zoveel woorden er aan gegeven wat het mij brengt maar dat schrijf ik voor jou in een review💛 Je brengt en geeft sleutels vanuit liefde wie jij bent❤️”

“Ik wil je ook even laten weten dat ik jouw boek FANTASTISCH vind! Jij verwoordt het allemaal heel begrijpelijk en het sluit precies nu bij mij aan. Heel veel dank voor al die uren van jouw leven zodat jij dit zo kon schrijven nadat je alles hebt beleefd.”

“Ik heb het boek net een paar dagen binnen en ben nu al verbaasd over wat het in mijn bewustzijn aanzet. Zo helder geschreven!! De sluiers vallen…… echt een aanrader!”

“Ik ben begonnen in je je boek❣️ Toen die net binnen was voelde ik de energie ervan en ik voelde een enorm Goddelijk veld achter mijn rug. Mijn dochter liet ik het ook voelen zonder iets te zeggen en zij nam precies hetzelfde waar!🌟”

De Tempel van het Zijn en Lichtwerk met Kristallen en kaartenset:

Ik ben aan je boek De Tempel van het Zijn begonnen en man man! Wat een Pad en wonderschoon document.
Het leest lekker weg, en je schrijft precies zoals ik jou heb leren kennen. Zonder opsmuk en gewoon zoals het is.
Buiging, vanuit respect, voor jouw weg en voor wat je hier komt brengen.
Ik voel je en ik hou van je!

Diepe bewondering en respect voor jou om dit zo te kunnen verwoorden. Wat een lef, moed en kwetsbaarheid, maar ook wat een geloof, vertrouwen & overgave. Het bekrachtigd mij enorm. Dank daarvoor.

Ik wist tot voor kort niets van kristallen. Dit boek (Lichtwerk met Kristallen) heeft mij in korte tijd zoveel kennis gegeven die ik inmiddels toepas in twee krachtwielen. Ik ben bezig in een gigantisch persoonlijk proces en ik krijg vele nieuwe inzichten. Het is een enorme toevoeging in mijn eigen ontwikkeling. En dit boek heeft mij geholpen met de nieuwste kennis en praktische info waar ik mee aan de slag ben. Dankjewel Willemien!

Ik ben aan je boek De Tempel van het Zijn begonnen en man man! Wat een Pad en wonderschoon document.
Het leest lekker weg, en je schrijft precies zoals ik jou heb leren kennen. Zonder opsmuk en gewoon zoals het is.
Buiging, vanuit respect, voor jouw weg en voor wat je hier komt brengen.
Ik voel je en ik hou van je.

Het boek is uit, ik ben onder de indruk van je inzichten en ervaringen + je talent om die duidelijk en genuanceerd neer te pennen.
Waar de beginfase van het boek al fascinerend is, gaat het steeds verder en laag na laag opent en ontplooit zich een multidimensionale structuur van een andere orde. Groots. En moedig ook, vanuit jouw mens-zijn.

Dank je lieverd,  voor al je mooie werk wat je hier op aarde brengt en elders. Ik vind je echt heel moedig en in die zin ook praktisch waardoor ik die vertaalslag ook kan maken. Voor mijn gevoel rijk je dat ook aan en dat is omdat jij zo die hoge en lage hoe je het ook maar noemt op aarde brengt en dat is geen gemakkelijke klus.

Ik word zo geraakt in alles wat je schrijft en doet en ik begrijp de tijd die je voor je eigen proces nodig hebt. Ik dank je vanuit mijn hart voor alles wat jij hebt neergezet, gevoeld, onderzocht en tot bewustzijn hebt gebracht. Dankjewel voor je prachtige nieuwsbrief, deze informatie over de maand september is een geweldige steun voor mij, evenals de vorige nieuwsbrieven.

Alleen is dit dan de 1e keer dat ik  mijn waardering voor de tijd en energie die jij hieraan geeft aan je uit, wie weet is dit de ”septemberenergie”!!!

Ik ben nu bijna elke dag aan het lezen in je boek : “ de Tempel van het Zijn . ‘ s avonds in de stilte rustig in mijn zetel geïnstalleerd ………. Ik leer er zoveel uit  besef ik pas hoe diep dit gaat, door jouw boek. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen van mens tot mens en van ziel tot ziel dit jou mededelend. Ondanks  de enorme omvang van jouw Missie hier op vele lagen blijf je simpel en nederig. Het maakt mij ook steeds nederiger in mijn groeiproces naar mijzelf en anderen toe. Jij bent een WARE Lichtwerker, niemand die daaraan twijfelt en dat wist ik al van de eerste moment.

Hoi Willemien, gisteren heb ik je boek “De Tempel van het Zijn” uitgelezen. Onvoorstelbaar wat jouw verhaal voor een impact heeft! Het raakt zoveel aan, de activaties in tempels en tombes brengen processen op gang. Herinneringen van en heimwee naar ook mijn Thuisland worden weer behoorlijk aangewakkerd. Gisteren tijdens het uitlezen voelde ik mijn hartchakra ontzettend uitzetten en het voelde alsof de Drievoudige Vlam in mijn Sacred Heartspace werd ontstoken, dat begon echt te gloeien. Het zet mijn wereld wel weer een beetje op z’n kop. Dank je wel voor het delen van jouw verhaal. Liefs

Lieve Willemien, Ik wil je bedanken, voor jouw boek, het delen van jouw ervaringen, die mij ten diepste hebben geraakt. Door jouw persoonlijke ervaringen te mogen lezen in de Tempel van het Zijn heeft het iets in mij geopend, het voelt of dat mijn Zijn een stukje meer zichtbaarder voor mij is geworden, waardoor ik nu nog meer kan en mag zien en weet welke weg ik mag gaan (en ik zal gaan:)
Ik voel zo intens wat er nog allemaal in mijn Zijn schuilt! En wat gezien wilt worden en naar buiten wilt komen, het ontroerd mij dikwijls en verwonderd mij ten diepste, het is zo groots, zo alles omvattend 🙂
Jouw boek, jouw ervaringen… het is iets bijzonders wat jij hebt meegemaakt en wat jij hebt neergezet!
Het heeft mij ten diepste geïnspireerd, ik heb vaak achter de woorden, achter het schrift kunnen en mogen lezen, beter gezegd mogen ervaren waardoor een intense energiestroom vaak tot mij kwam en dingen met mij deed en ten diepste in mij tot werking heeft gezet.
Ik ben hier heel erg dankbaar voor 🙂
Het boek voelde als niet zomaar een boek, maar een ware ‘’inwijding’’ of een initiatie.
De stukken uit het boek over Akhetaton, Heka en Ma’at waren echt helemaal geweldig!
Ik herkende er zoveel in en het raakte me diep, in volle ontroering omdat ik weet; ik ben dat ook.
Door jouw boek te hebben gelezen is er een proces in mij in werking gezet waardoor ik nog een stapje dichterbij mij Zijn ben gekomen en ik merk dit nu al heel erg op in van alles, mijn denken, de teksten die ik schrijf, de ervaringen die ik heb, het gaat allemaal nog dieper dan dat ik al gewend was.
Een prachtig proces!

Die Sacred Khemitian kaarten zijn zo mooi zo krachtig. Gisteren nog mee gewerkt. Echt een feest. Dank je wel Willemien voor deze prachtige kaarten.

Ik ben superenthousiast over wat jij doet! Het helpt me enorm en dat is nu toch echt wel nodig.
Ik ben echt heel blij met jou 😃
En ook met alles wat loskomt.
Dank voor jouw heldere en uitnodigende introductie in een nieuw decennium!
Je hebt me weer op het pad terug gebracht, hartelijk dank!

Heel, heel veel dank voor je prachtige en informatieve verslag van de 10 daagse (december 2019). Wooooow. Ik kom woorden te kort. Ik ben echt zo blij dat ik deze reis via mijn Isis kristal heb meegemaakt. Jouw verslag is een reis waar ik voel met je mee gereisd te zijn. Ik werd heel emotioneel toen ik las over de 14e kristal. Zooo mooi en wat een gift dat je die mocht (en feitelijk ook deed) ontvangen.

Het 9-daagse Tempel Kristal Initiatie pad: ‘Het was voor mij een vrij radicale shift. En het is echt Goud waard wat mij betreft!! Ik gun deze bevrijding echt iedereen!!!’

Draag de gouden Evolution Jewelry hanger met veel plezier! Is erg mooi hoor! En… voel duidelijk de kracht. Heel veel wordt me duidelijk, veel heldere momenten en inzichten, een aaneenschakeling, zelfs zoveel dat ik veel wakker lig s ’nachts, dus…. maar even af nachts .Voel ook de innerlijke verbinding steeds duidelijker.

Je bent echt een super krachtig, sympathiek, aangenaam persoontje <3

Ik voelde me heel erg gezien en begrepen door jou,wat mij goed deed.

Ik wou je even bedanken voor de super bewuste nieuwsbrieven van je, die Ik van jou mag krijgen…
Ongelooflijk wat je daarin schrijft.
Nagel op de kop! Dank je wel daarvoor, wat er gaande is, om dit te super te verwoorden!

Jemig,wat ben ik blij met jullie 😉. Ik ben per toeval op jullie site terecht gekomen maar ik vind het een geweldig mooi en indrukwekkende site met en hoop duidelijke  informatie.  Dank jullie wel voor de snelle reacties en service.  Ik blijf voor de toekomst aan jullie site gekluisterd en wie weet kom ik een keer aan.?

“Dank je lieverd,  voor al je mooie werk wat je hier op aarde brengt en elders. Ik vind je echt heel moedig en in die zin ook praktisch waardoor ik die vertaalslag ook kan maken. Voor mijn gevoel rijk je dat ook aan en dat is omdat jij zo die hoge en lage hoe je het ook maar noemt op aarde brengt en dat is geen gemakkelijke klus.”

Dank je wel lieve Wil, voor jou Zijn, jou onvermoeibare  steeds weer uitleg geven van wat er gaande is in de energie en met de mensheid en zoveel meer. Je bent bijzonder waardevol !!!

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

Wil je ook nog even zeggen dat ik het zo mooi vind wat je doet en wie je bent, het straalt gewoon van je teksten en website af.

Ik ben er erg dankbaar voor, het is precies wat ik “nodig” heb als ondersteuning op dit moment in mijn leven.

Dank voor je berichten die je op face-book zet. Wat dat met mij doet? Geeft steun, (h) erkenning, ook dat ik zelf moet voelen, niet blindelings achter iemand aan ‘moet’ hobbelen.

Je hebt een fijne website, je doet goed werk,fijn dat je er bent.

Dank je voor de heldere teksten. Dan weet ik ook eens wat ik voel 😉

Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet. Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Al je informatie voelt steeds weer zó liefdevol, zó krachtig, zó integer.
Het kán niet anders dan Harten raken……………. en in beweging brengen…………………dánkjewel!

Ik Ben heel blij met de uitleg van jou, fijn dat je dit doet !

En alvast dank voor je moeite de liefde staalt er weer vanaf.

Dank je wel Willemien voor deze heldere begeleiding van deze waardevolle transformerende tijd!

Wauw, lieve Willemien, wat prachtig verwoord!Dank je wel! Het verduidelijkt wat er in mij gebeurd is en nu gebeurt.

Dank je wel, Willemien, voor alle prachtige informatie die je met ons wilt delen!

De reis naar Egypte heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik heb het gevoel dat ik veel oude informatie heb opgehaald, alsof ik er al veel vaker was geweest. Het verschil in energie tussen de meer vrouwelijke en meer mannelijke energie in de tempels vond ik heb ik sterk gevoeld, dat heeft me ook veel gedaan.

Ik verheug me op de zending, je merkt altijd dat het met veel liefde is verzonden. Dankjewel voor je werk, je veiligheid en je heerlijke energie. Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters. Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet.Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Supermooi om te lezen en te voelen wat je schrijft! Thanx

Vandaag de hanger ontvangen in goede orde. Weet je dat ik de energie voelde toen die nog in de brievenbus lag? Wooow wat is die mooi en de energie!!!!!!!!!!!!!!! Geen woorden voor. Brandde bijna door mijn rechter hand toen die daar was, mijn hoofd bijna explodeerde en mijn hartchakra ging wagenwijd open. Hangt nu om mijn nek en hoofd (3e oog, kruin, achterhoofd, slappen) laten allemaal van zich horen., Wooow. Mijn hartchakra heel duidelijk (nog) ook onder de invloed van de energien, ruggengraat …. nou eigenlijk waar niet, zelfs de benen, voeten. Weet niet wat mij overkomt, nou ja dat wel natuurlijk maar het is verwonderlijk. Wou je dit even laten weten ….. mijn verwondering alom haha. Liefs en knuffels,

Móóóóóí Willemien, blij mee! Al je informatie voelt steeds weer zó liefdevol, zó krachtig, zó integer. Het kán niet anders dan Harten raken……………. en in beweging brengen…………………dánkjewel!

Vanmiddag de Amethist bol in goede staat ontvangen. Wat een service. Heel erg bedankt!!!!!

Workshops:

De afgelopen jaren (2017 en 2018) heb ik een aantal workshops gevolgd bij Willemien. Momenteel (2019) neem ik deel aan de Ascension Master Training. Ik merk dat de workshops en training heel diepgaand zijn. Daarom zijn ze ook erg waardevol, want ze bieden de mogelijkheid om echt diep innerlijk werk te doen.
Willemien kent het belang van een gezond ego en individualiteit, je eigen ruimte innemen, je woorden leven en belichamen, de bereidheid om je eigen schaduw aan te kijken, de waarde van 3D, de schaduw erkennen en accepteren, maar ook de negatieve gevolgen van een groepsbewustzijn en alleen in love & light willen zijn. De schaduw is er immers ook en mag er ook zijn.
Willemien is praktisch, nuchter en realistisch. Zij belichaamt haar woorden, omdat ze uit eigen doorleefde ervaringen spreekt. Dat zorgt ervoor dat je diep(er) in je eigen schaduw kunt zien en die kunt helen, als je dat wilt.
Dus van harte aan te bevelen!
Patrick Scheers, 15-09-2019

De kracht van overvloed en dit werkelijk in álles doorvoelen. In je cellen, dan, bewustzijn én handelen. Op 7-7-2019 heb ik een bijzondere workshop gevoeld van Willemien Timmer Apofyliet en Patrick Scheers die lang doorwerkte ……
ps. ondanks dat de vórm voor mij echt zeer lastig was en ik me opgesloten voelde in de hele dag zitten aan een tafel en mediteren. De energetische transformatie is ZO groot dat ik persoonlijk daar zeer veel ruimte voor nodig heb, zowel fysiek als in gezelschap.
Heel mooi om de impact van het doorbreken van programma’s van schaarste te merken …..
* hartje * Vaak nog terug gedacht aan jullie en gevoeld wat de workshop in beweging heeft gezet.
Super fijn. Overvloed zijn alle kosten plus 1 euro ; ))) werkt als een tierelier. Omdat het de bottomline van je vertrouwen checkt en dat ook meteen zichtbaar maakt. De healing die ik heb ontvangen (met name toen ik op de bank lag en we reisden door de poort van het heilig been) heeft zeer veel rist gebracht.
Ik weet en voel nu in al mijn cellen (én mijn brein) dat leven in overvloed mijn geboorterecht is.
En dat ik deze overvloed IN mij draag en daarmee ook UITdraag wat mijn waarde is.
Ook stel ik zeer heldere grenzen als mensen achteloos omgaan met mijn waarde, en daarmee vaak hun eigen waarde niet zien.
Ik blijf rechtop, ontspannen en in wederkerigheid. Energetische uitwisseling vanuit de BASIS.
Erg fijn allemaal.  Noor Bongers, september 2019

Multidimensionale Kristal Master Opleiding: Blij van jou te mogen leren, echt leren wie ik ten diepste ben.. mag en kan voelen wat er in mij speelt.. ipv dat ik weer een “truckje” aanleer die ik perse op die manier moet uitvoeren.

Was weer een geweldig weekend om te mogen mee maken, Waarin er respect en gelijkwaardigheid is voor elkaar en waarin je in alle rust en zonder oordeel jezelf mag zijn en ontmoeten, kijk uit naar de volgende keer, bedankt .

Na een prachtige zondag, met en bij Willemien, is het spirituele hek weer van de dam. Heb sinds vanochtend een prachtidee, hoe ik mijn persoonlijke droom en hartewens, ook beroepsmatig en spiritueel neer kan zetten, in dienst van de Nieuwe Aarde en haar kinderen.

Heel dankbaar ben ik voor de vele jaren dat ik bij je ben geweest .

Deze dag zal me heel lang bij blijven, en ik ben heel erg blij met de energetische geboorte.

Waw ! Dank je wel Willemien. Toch heel bijzonder dat jij ons zoveel nuttige en diepe informatie kan geven. Xx ook voor jou een heel bijzondere tijd gewenst… Voor iemand als jij met zovele boeiende talenten zal het ook een extra bijzondere ervaring worden…

Deze zin kwam ik laatst tegen: ‘Een leraar leert een leerling zichzelf te onderwijzen’
Bij jou heb ik geleerd samen te werken met het universum
Mezelf d.m.v. kristallen en tools te helen, groeien en gezond te blijven
Meesterschap bereik ik door dienstbaar te zijn aan het geheel,  aan het jonge kind
Ik vertel aan wie het wil horen over jou en de kristallen
In liefde

Yessss, prachtige workshop dagen gehad. Diep, heel diep gegaan maar oh zo helend geweest met nieuwe inzichten en tools om thuis verder mee aan de slag te gaan😍. Daar doen we het voor: bewustzijn oprekken, allerlei frequenties en velden in jezelf (h) erkennen én gaan neerzetten in de buitenwereld! ”

“Diep dankbaar voor deze dagen, wat een doorbraak en thuiskomen!”

“Ik voel ook dankbaarheid van het mogen leren met en van elkaar. Wat was het bijzonder!”

“Ik ben nog onder de indruk dat je met de beide benen op de grond door zoveel lagen kunt reizen en ervaren, waardoor er zoveel inzichten komen op mijn proces hier op aarde! WOW….dank lieve Willemien dat zou voor mij niet mogelijk zijn zonder jou verbonden en zuivere begeleiding! ♥️ ”

“Vandaag bijzondere start van deze tweede serie trainingsdagen gehad. Wat een prachtige verbindingen mochten we maken en terugvinden op diverse lagen van bewustzijn. Dankbaar dat ik erbij ben.🙏💎🙏 ”

Ondanks dat ik niet alle dagen er fysiek bij was, heb ik het gevoel dat het nog steeds doorwerkt en nieuwe inzichten brengt. Ik vind het ongelofelijk dat het mogelijk is om zo de diepte en de hoogte in te gaan. Dat het ook zo veel inzichten geeft in het totale plaatje wat ik hier doe op aarde! Vooral die delen die mij nog niet helemaal helder waren! Heel dankbaar ervoor, dat het mogelijk is! <3 🙏 ”

“Wowwww…. dag 1 van deel 2 was nu ook weer heeeel bijzonder om te ervaren!! Poorten die geopend werden voor verdere verdieping in mijn andere Zelven! Zo dankbaar dat ik mijzelf deze training cadeau heb gedaan 🙏❤”

“De eerste drie workshopdagen hebben mij zoveel gebracht waar ik dagelijks mijn profijt van heb! Ik ben nieuwsgierig wat de komende dagen gaan brengen en ik heb er zin in! ♥”

Nou pfff inderdaad diepgaand!! Niet alleen diep in hart en ziel, maar voor mij vooral ook echt diep in het aardse, diep in het fysieke, diep tot in de cellen en dna structuren. Diep en duidelijk voelbaar door de onderste 3 chakra’s heen naar beneden toe… Het ‘hogere’ naar belichaming toebrengen. Heftig, openend, confronterend, helend, mooi… Maar ook spannend, want er is zoveel aangeraakt op de diep onbewuste lagen.. Wat mag er nog los gaan komen en wat kan er opnieuw geboren gaan worden… Dit weekend gaat zeker nog dieper doorwerken! Dank Willemien voor het faciliteren en voor jouw Zijn!

Kristal Healing Verwendag

Het was een fantastische co creatie dag in een fijne en veilige bedding gecreëerd door Willemien Timmer . Dankbaar  Ik heb genoten!!! Wat een super-verwen-ontspandag heb ik mezelf cadeau gedaan. Pas vanmorgen had ik in de gaten dat het ontvangen daarmee al begonnen was! Ik heb genoten van de openheid, verbinding, prachtige diepgaande gesprekken en het mogen Zijn. Dank voor de veilige basis, Willemien  Prachtig om te voelen hoezeer geven en ontvangen aan elkaar gelinkt zijn, als het vanuit zo’n diepe stroom van gelijkwaardigheid en dicht bij jezelf blijven komt. Dan levert elk ‘geven’ prachtige inzichten op. En het ontvangen heb ik heel diep voelend mogen beleven; het zindert door mijn systeem. Dank voor het gehoor geven aan/creëren van deze inspiratie-dag Willemien Timmer Apofyliet!!

De 2 workshops die ik bij jou heb gevolgd en de activaties op afstand hebben mij zeer zeker mede gebracht waar ik nu sta. En daar ben ik je dankbaar voor.  Zo ben ik mij bijvoorbeeld door de workshop over Water diep bewust geworden van mijn diepe liefde vanuit mijn buik voor moeder aarde. En het is dan ook Gaia én de Christus waar ik mij het diepst mee verbonden voel en waar ik mijn zielenkern in herken. Vanuit/in dit gedragen bewustzijnsveld wandel ik verder.

Ik blijf zeker jouw artikelen op Facebook lezen want die raken altijd wel iets (en soms meer dan iets) aan in mij.

Het was grandioos, magisch en super helend. Dank vrouwen, dank. En natuurlijk ook de kristallen.

Afstand activaties & transmissies:

Ben uiteraard niet voor niets naar jou toegeleid. Super Dankjewel.   Je doet dit zoooo tof!  Ben megablij met je!

De liefdevolle energie trilt veel verdriet los. Het zijn prachtige energieën, maar ze zijn heeeeeeeel eeeeeeerg krachtig 😁😁😊Ik kan niet wachten tot ik me helemaal kan openen en invoelen op de initaties!!

Bedankt voor je afstandactivaties. Elke keer als ik deelneem beweegt er zoveel in mij of kan ik het een en ander dieper integreren.
U are the best!! Een hele fijne dag lieverd. Liefs

Lieve Willemien, dank je wel voor de mooie activatie, ben ‘opgetild’ maar ook weer “neergezet” Prachtig verjaarkado!! Voel me heel dankbaar, dank je wel.

Willemien het klopte helemaal op de minuut af, alles! het voelde ook echt als een afronding! Heerlijk geslapen en ik voel me…… Nieuw?! dank je Willemien voor je ZIJN in mijn leven.

Heel hartelijk voor deze transmissie. Ik ben zo ontzettend blij dat je dit werk kan en mag doen. Je bent voor mij goud waard.

Bedankt voor je afstandactivaties. Elke keer als ik deelneem beweegt er zoveel in mij of kan ik het een en ander dieper integreren. U are the best!! Een hele fijne dag lieverd. Liefs

Ik ben een gezegend mens en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik lees alles hongerig wat je met ons deelt. Ik deed al een paar maal mee met afstands activaties en ik ga dat zeker blijven doen ! Jouw verslag achteraf ……. ik ben er steeds door geraakt. Ik heb de keuze gemaakt om te groeien in bewustzijn .Ik ben heel kieskeurig met wie ik toelaat in mijn leven op alle niveaus. En jou, ik vertrouw jou met mijn hele wezen en wat daar allemaal bijhoort. Ga zo door lieve schat en verzorg jezelf ook goed.Dank, dank, dank.

Dankjewel Willemien. het was een mooie, heftige activatie. heel krachtig en voor mij, blijkbaar, onlosmakelijk verbonden met pure drakenenergie. En, voor de tweede keer (met dezelfde ziel/persoon) een enorme herkenning op zielsniveau. Zo mooi en bijzonder hoe het werkt. dankjewel voor je werk, je veiligheid en je heerlijke energie.

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet. Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Consulten:

Wow, je doet zulk mooi werk! Ik ben echt blij en heel verrast dat je op afstand zo’n prachtige reading hebt kunnen geven. De hanger voelt als echt bij mij horend, opgeladen met de kennis en de energie die jij hebt meegegeven. Heel erg bedankt! Ik zal de hanger met veel plezier dragen en zeker nog vaak nalezen wat in je consult staat.

Ja wauw!! Ik neem steeds een deel tijd om het consult per stukje in mezelf te integreren & wauw!!! Wat enorm dankbaar bij elke zin die ik voel ben ik elke keer weer. Echt top dat je dit zo kunt doen

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

woooow “* wát heb je de veelheid en complexiteit (voor mijn persoonlijk ikje nauwelijks te bevatten ) van wat er gaande is – en waar we naar toe gaan – behapbaar en overzichtelijk neergezet lieverd, gáaf xxx dank je wel

Ik weet niet of ik woorden kan vinden die genoeg duidelijk maken wat de Akasha reading voor me betekend, zoals ook de tempel essences. Het was en is letterlijk life saving voor mij. Het voelt ook zo ontzettend fijn om het gevoel te hebben begrepen te worden en het Zelf beter te begrijpen, soms dwars door alle aardse onbegrip heen, toch heel dicht bij het Zelf bij het hart te blijven

Wow, je doet zulk mooi werk! Ik ben echt blij en heel verrast dat je op afstand zo’n prachtige reading hebt kunnen geven. De hanger voelt als echt bij mij horend, opgeladen met de kennis en de energie die jij hebt meegegeven.

Lieve Willemien, Bedankt maar weer voor je schrijven! Liefs en Licht op je pad ook de komende dagen!

Ik geniet heel erg na, het was veel en intens en prachtig, ook wat er nog steeds verder uit voort vloeit. Heel fijn.

De kristallen zijn een feestje en ik geniet er erg van. Ze ondersteunen het proces wat op gang gekomen is. Er is een nieuwe fase aan het stromen. Super.

Ik ervaar zo veel verandering in positive zin, zoveel meer inzichten enz. sinds je me helpt beter te kijken en blokkades te healen lieve Willemien

Dank je wel Willemien voor deze heldere begeleiding van deze waardevolle transformerende tijd!

Zo krachtig en helder verwoord! Dankjewel voor het delen van jouw werk

Wauw, lieve Willemien, wat prachtig verwoord!Dank je wel! Het verduidelijkt wat er in mij gebeurd is en nu gebeurt.

Dankbaar ben ik aan het nagenieten van deze nieuwe diepe basis die geïnitieerd is. Ik ben heel benieuwd hoe het verder handen en voeten krijgt in de dagelijkse werkelijkheid.

Ja wauw!! Ik neem steeds een deel tijd om het consult per stukje in mezelf te integreren & wauw!!! Wat enorm dankbaar bij elke zin die ik voel ben ik elke keer weer. Echt top dat je dit zo kunt doen

Boeken & kaarten:

Ik ben aan je boek De Tempel van het Zijn begonnen en man man! Wat een Pad en wonderschoon document.
Het leest lekker weg, en je schrijft precies zoals ik jou heb leren kennen. Zonder opsmuk en gewoon zoals het is.
Buiging, vanuit respect, voor jouw weg en voor wat je hier komt brengen.
Ik voel je en ik hou van je!

Diepe bewondering en respect voor jou om dit zo te kunnen verwoorden. Wat een lef, moed en kwetsbaarheid, maar ook wat een geloof, vertrouwen & overgave. Het bekrachtigd mij enorm. Dank daarvoor.

Ik wist tot voor kort niets van kristallen. Dit boek (Lichtwerk met Kristallen) heeft mij in korte tijd zoveel kennis gegeven die ik inmiddels toepas in twee krachtwielen. Ik ben bezig in een gigantisch persoonlijk proces en ik krijg vele nieuwe inzichten. Het is een enorme toevoeging in mijn eigen ontwikkeling. En dit boek heeft mij geholpen met de nieuwste kennis en praktische info waar ik mee aan de slag ben. Dankjewel Willemien!

Ik ben aan je boek De Tempel van het Zijn begonnen en man man! Wat een Pad en wonderschoon document.
Het leest lekker weg, en je schrijft precies zoals ik jou heb leren kennen. Zonder opsmuk en gewoon zoals het is.
Buiging, vanuit respect, voor jouw weg en voor wat je hier komt brengen.
Ik voel je en ik hou van je.

Dank je lieverd,  voor al je mooie werk wat je hier op aarde brengt en elders. Ik vind je echt heel moedig en in die zin ook praktisch waardoor ik die vertaalslag ook kan maken. Voor mijn gevoel rijk je dat ook aan en dat is omdat jij zo die hoge en lage hoe je het ook maar noemt op aarde brengt en dat is geen gemakkelijke klus.

Ik word zo geraakt in alles wat je schrijft en doet en ik begrijp de tijd die je voor je eigen proces nodig hebt. Ik dank je vanuit mijn hart voor alles wat jij hebt neergezet, gevoeld, onderzocht en tot bewustzijn hebt gebracht. Dankjewel voor je prachtige nieuwsbrief, deze informatie over de maand september is een geweldige steun voor mij, evenals de vorige nieuwsbrieven.

Alleen is dit dan de 1e keer dat ik  mijn waardering voor de tijd en energie die jij hieraan geeft aan je uit, wie weet is dit de ”septemberenergie”!!!

Ik ben nu bijna elke dag aan het lezen in je boek : “ de Tempel van het Zijn . ‘ s avonds in de stilte rustig in mijn zetel geïnstalleerd ………. Ik leer er zoveel uit  besef ik pas hoe diep dit gaat, door jouw boek. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen van mens tot mens en van ziel tot ziel dit jou mededelend. Ondanks  de enorme omvang van jouw Missie hier op vele lagen blijf je simpel en nederig. Het maakt mij ook steeds nederiger in mijn groeiproces naar mijzelf en anderen toe. Jij bent een WARE Lichtwerker, niemand die daaraan twijfelt en dat wist ik al van de eerste moment.

Hoi Willemien, gisteren heb ik je boek “De Tempel van het Zijn” uitgelezen. Onvoorstelbaar wat jouw verhaal voor een impact heeft! Het raakt zoveel aan, de activaties in tempels en tombes brengen processen op gang. Herinneringen van en heimwee naar ook mijn Thuisland worden weer behoorlijk aangewakkerd. Gisteren tijdens het uitlezen voelde ik mijn hartchakra ontzettend uitzetten en het voelde alsof de Drievoudige Vlam in mijn Sacred Heartspace werd ontstoken, dat begon echt te gloeien. Het zet mijn wereld wel weer een beetje op z’n kop. Dank je wel voor het delen van jouw verhaal. Liefs

Lieve Willemien,

Ik wil je bedanken, voor jouw boek, het delen van jouw ervaringen, die mij ten diepste hebben geraakt. Door jouw persoonlijke ervaringen te mogen lezen in de Tempel van het Zijn heeft het iets in mij geopend, het voelt of dat mijn Zijn een stukje meer zichtbaarder voor mij is geworden, waardoor ik nu nog meer kan en mag zien en weet welke weg ik mag gaan (en ik zal gaan:)
Ik voel zo intens wat er nog allemaal in mijn Zijn schuilt! En wat gezien wilt worden en naar buiten wilt komen, het ontroerd mij dikwijls en verwonderd mij ten diepste, het is zo groots, zo alles omvattend 🙂
Jouw boek, jouw ervaringen… het is iets bijzonders wat jij hebt meegemaakt en wat jij hebt neergezet!
Het heeft mij ten diepste geïnspireerd, ik heb vaak achter de woorden, achter het schrift kunnen en mogen lezen, beter gezegd mogen ervaren waardoor een intense energiestroom vaak tot mij kwam en dingen met mij deed en ten diepste in mij tot werking heeft gezet.
Ik ben hier heel erg dankbaar voor 🙂
Het boek voelde als niet zomaar een boek, maar een ware ‘’inwijding’’ of een initiatie.
De stukken uit het boek over Akhetaton, Heka en Ma’at waren echt helemaal geweldig!
Ik herkende er zoveel in en het raakte me diep, in volle ontroering omdat ik weet; ik ben dat ook.
Door jouw boek te hebben gelezen is er een proces in mij in werking gezet waardoor ik nog een stapje dichterbij mij Zijn ben gekomen en ik merk dit nu al heel erg op in van alles, mijn denken, de teksten die ik schrijf, de ervaringen die ik heb, het gaat allemaal nog dieper dan dat ik al gewend was.
Een prachtig proces!

Die Sacred Khemitian kaarten zijn zo mooi zo krachtig. Gisteren nog mee gewerkt. Echt een feest. Dank je wel Willemien voor deze prachtige kaarten.

Boek: Belichaamd Bewustzijn

“Het is helder en zeer genuanceerd geschreven. Ongelofelijk hoe het uit je pen lijkt te vloeien. Je hebt duidelijk een directe verbinding met de Akasha-kronieken en de gaven om het samenhangend naar buiten te brengen + veel inzicht en ervaring in dit domein natuurlijk. Jouw manier van werken is mij ondertussen vertrouwd geworden, en het zijn vooral details die me aanspreken waardoor ik weer veel bijleer omdat het verbindingen maakt die ik blijkbaar toch niet zo snel zelf leg.”

“Herkenning, herinneren, helder krijgen en nog veel meer. Je boek heb ik helemaal gelezen. Wat een waardevolle creatie heb je hiermee vorm gegeven. Zo kloppend en een aanvulling in woorden van/voor al die subtiele verdraaiingen, die nu zo aan het licht komen. DANKBAAR. Prachtig wat je hiermee tastbaar in het veld brengt.😍 Complimenten voor dit meesterwerk💗 ”

“Man , man, hoe is me dat geschreven, je wordt of ik althans, gewoon erin gezogen, en wat ik al gelezen heb resoneert met  hoe ik het ervaar, en telkens ik iets las, was het van, ja, das juist, aja, ook wel waar wat ze schrijft, ik Ben niet goed in het verwoorden, hoe jij dat doet, maar ik voel het boek, en we zijn nog maar in het begin….
Super al! Dank je wel daarvoor! Dank je wel, voor je super boek! Is fenomenaal geschreven…”

“Je boek is aangekomen zaterdag en ben er maar eens in gaan lezen.
Direct vallen er stukje op zijn plaats.
Ik lees een paar pagina’s en laat het even landen in mij, soms duurt het even wat langer voor mijn onderbewuste het heeft.
En dankjewel voor je mooie woorden.”

“Ben helemaal in je nieuw boek gedoken en ben het zoooo met je eens! M.b.t licht en dat we het donker ook in ogenschouw mogen nemen ! M.n. in de spirituele wereld waren heel wat Ego’s rond en ook zeker in Egypte met alle gevolgen van dien! Wat fijn dat jij dat allemaal es lekker helder opschrijft allemaal! ❤”

“Ben ook toch zo blij met je boek!! Echt een herkenning…aanraking!! Zoveel woorden er aan gegeven wat het mij brengt maar dat schrijf ik voor jou in een review💛 Je brengt en geeft sleutels vanuit liefde wie jij bent❤️”

“Ik wil je ook even laten weten dat ik jouw boek FANTASTISCH vind! Jij verwoordt het allemaal heel begrijpelijk en het sluit precies nu bij mij aan. Heel veel dank voor al die uren van jouw leven zodat jij dit zo kon schrijven nadat je alles hebt beleefd.”

“Ik heb het boek net een paar dagen binnen en ben nu al verbaasd over wat het in mijn bewustzijn aanzet. Zo helder geschreven!! De sluiers vallen…… echt een aanrader!”

“Ik ben begonnen in je je boek❣️ Toen die net binnen was voelde ik de energie ervan en ik voelde een enorm Goddelijk veld achter mijn rug. Mijn dochter liet ik het ook voelen zonder iets te zeggen en zij nam precies hetzelfde waar!🌟”

Overige:

Het 9-daagse Tempel Kristal Initiatie pad: ‘Het was voor mij een vrij radicale shift. En het is echt Goud waard wat mij betreft!! Ik gun deze bevrijding echt iedereen!!!’

Draag de gouden Evolution Jewelry hanger met veel plezier! Is erg mooi hoor! En… voel duidelijk de kracht. Heel veel wordt me duidelijk, veel heldere momenten en inzichten, een aaneenschakeling, zelfs zoveel dat ik veel wakker lig s ’nachts, dus…. maar even af nachts .Voel ook de innerlijke verbinding steeds duidelijker.

Je bent echt een super krachtig, sympathiek, aangenaam persoontje <3

Ik voelde me heel erg gezien en begrepen door jou,wat mij goed deed.

Jemig,wat ben ik blij met jullie 😉. Ik ben per toeval op jullie site terecht gekomen maar ik vind het een geweldig mooi en indrukwekkende site met en hoop duidelijke  informatie.  Dank jullie wel voor de snelle reacties en service.  Ik blijf voor de toekomst aan jullie site gekluisterd en wie weet kom ik een keer aan.?

“Dank je lieverd,  voor al je mooie werk wat je hier op aarde brengt en elders. Ik vind je echt heel moedig en in die zin ook praktisch waardoor ik die vertaalslag ook kan maken. Voor mijn gevoel rijk je dat ook aan en dat is omdat jij zo die hoge en lage hoe je het ook maar noemt op aarde brengt en dat is geen gemakkelijke klus.”

Dank je wel lieve Wil, voor jou Zijn, jou onvermoeibare  steeds weer uitleg geven van wat er gaande is in de energie en met de mensheid en zoveel meer. Je bent bijzonder waardevol !!!

Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters.

Wil je ook nog even zeggen dat ik het zo mooi vind wat je doet en wie je bent, het straalt gewoon van je teksten en website af.

Ik ben er erg dankbaar voor, het is precies wat ik “nodig” heb als ondersteuning op dit moment in mijn leven.

Dank voor je berichten die je op face-book zet. Wat dat met mij doet? Geeft steun, (h) erkenning, ook dat ik zelf moet voelen, niet blindelings achter iemand aan ‘moet’ hobbelen.

Je hebt een fijne website, je doet goed werk,fijn dat je er bent.

Dank je voor de heldere teksten. Dan weet ik ook eens wat ik voel 😉

Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet. Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Al je informatie voelt steeds weer zó liefdevol, zó krachtig, zó integer.
Het kán niet anders dan Harten raken……………. en in beweging brengen…………………dánkjewel!

Ik Ben heel blij met de uitleg van jou, fijn dat je dit doet !

En alvast dank voor je moeite de liefde staalt er weer vanaf.

Dank je wel Willemien voor deze heldere begeleiding van deze waardevolle transformerende tijd!

Wauw, lieve Willemien, wat prachtig verwoord!Dank je wel! Het verduidelijkt wat er in mij gebeurd is en nu gebeurt.

Dank je wel, Willemien, voor alle prachtige informatie die je met ons wilt delen!

De reis naar Egypte heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik heb het gevoel dat ik veel oude informatie heb opgehaald, alsof ik er al veel vaker was geweest. Het verschil in energie tussen de meer vrouwelijke en meer mannelijke energie in de tempels vond ik heb ik sterk gevoeld, dat heeft me ook veel gedaan.

Ik verheug me op de zending, je merkt altijd dat het met veel liefde is verzonden. Dankjewel voor je werk, je veiligheid en je heerlijke energie. Graag wil ik je nogmaals laten weten dat ik het heel bijzonder vind dit thuiskomen (heel worden) van mijn ziel samen met jou heb mogen bewerkstelligen en meemaken. DANK in hoofdletters. Bedankt Willemien voor je uitleg/ondersteuningen, bedankt voor je onvermoeibare inzet.Zo voelbaar allemaal. En jij weet het heel goed te verwoorden. Bijzonder.

Supermooi om te lezen en te voelen wat je schrijft! Thanx

Vandaag de hanger ontvangen in goede orde. Weet je dat ik de energie voelde toen die nog in de brievenbus lag? Wooow wat is die mooi en de energie!!!!!!!!!!!!!!! Geen woorden voor. Brandde bijna door mijn rechter hand toen die daar was, mijn hoofd bijna explodeerde en mijn hartchakra ging wagenwijd open. Hangt nu om mijn nek en hoofd (3e oog, kruin, achterhoofd, slappen) laten allemaal van zich horen., Wooow. Mijn hartchakra heel duidelijk (nog) ook onder de invloed van de energien, ruggengraat …. nou eigenlijk waar niet, zelfs de benen, voeten. Weet niet wat mij overkomt, nou ja dat wel natuurlijk maar het is verwonderlijk. Wou je dit even laten weten ….. mijn verwondering alom haha. Liefs en knuffels,

Móóóóóí Willemien, blij mee! Al je informatie voelt steeds weer zó liefdevol, zó krachtig, zó integer. Het kán niet anders dan Harten raken……………. en in beweging brengen…………………dánkjewel!

Vanmiddag de Amethist bol in goede staat ontvangen. Wat een service. Heel erg bedankt!!!!!