Laden Evenementen

Uniek 10-daags Tempel Kristal Initiatie Pad

Een Tempel Kristal Initiatie Pad, maar dan net even anders!

 

Tussen de bijzondere en belangrijke Portaaldagen van 12-12 en 21-12 (met equinox) in, mag ik weer een bijzonder meerdaags initiatiepad aanbieden die voor jou en jouw kristal een bijzonder krachtige transformatie zal komen brengen.

Het Tempel Kristal Inwijdingspad verloopt normaal gesproken in 9 dagen. Maar dit keer mag ik een extra aanreiking doen! En omvat het een uniek 10-daags Tempel Kristal Initiatie Pad.

Een extra dag wordt voor deze keer toegevoegd aan het Initiatie Pad, waarbij specifiek de energieën van 2019 (ter integratie en verankering) en de energie van 2020 mee genomen gaat worden. De coderingen , frequenties en potentie van 2020 worden dieper gelinkt aan jouw kristal zodat de potentie van verankering, gronding en belichaming van je Oorspronkelijke Mens Codes in 202 een extra stevige basis en bekrachtiging mee krijgt.  Dat betekend dat je Tempel Kristal nog veel doelgerichter op jouw persoonlijke processen van groei in 2020 door zal gaan werken.

De 13 Moeder Kristallen, die de activatie van Tempel Blauwdrukken in jouw kristal realiseren, waardoor jouw kristal tot een Tempel Kristal omgevormd wordt, hebben in 2019 een krachtige upgrade van energieën ontvangen in het Egyptische veld. Dat betekend dat zijn weer nieuwe mogelijkheden, energievelden en hogere uitlijning zullen gaan doorgeven.

Daarnaast zal op de 10-de dag een 14-de Meesterkristal vanuit Egypte een extra initiatie toe voegen. Dit Meesterkristal bevat een ongekend groot bereik in de bundeling van verschillende energie- en informatie lijnen en kan daarmee alle dimensielagen samenvoegen. Het komt uit een gebied waar vele Ascensielijnen samenkomen (een mega vortex) en bevat dus energie en informatie van al deze velden van bewustzijn die hier passeren en samen vloeien.

Dit kristal zal ook een diepe gronding en verankering binnen brengen in de energie, die stimulans in je Tempel Kristal en in jouw bewustzijn zal bieden om zeer diep te kunnen gronden, waardoor belichaming van al jouw potentie steeds krachtiger zal gaan worden!

Tevens staat het 14de kristal indirect voor het 14-de deel van Osiris, die de kracht van herrijzen in de Oorspronkelijke energie en in Meesterschap symboliseert.

Het 14-de deel van Osiris wordt weerspiegelt door de fallus, die symbool staat voor de vruchtbaarheid en nieuwe creatie die vorm gegeven wordt.

A deze kwaliteiten stromen dus ook mee in de 10-de dag initiatie, zodat al jouw potentie ook werkelijk vrucht kan gaan dragen, vanuit jouw Oorspronkelijke energie die steeds dieper werkelijk op aarde gegrond en belichaamd kan worden!

 

De energie van het 12-12 Portaal en het 21-12 Portaal wat tevens samenvalt met de zonnewende worden uiteraard als krachtige boost, trillingsverhoging en diep transformerende kracht ook opgenomen en meegenomen in dit Initiatie Pad en zullen ook zeker een extra bekrachtigend effect hebben!

Feitelijk is 2019 numerologisch ook een 12. Waarmee de beide portalen van 12-12-2019 en 21-12-2019 zelfs de 12-12-12 energie en 3-3-3 energie bevatten. De drievoudigheid van ons wezen (mannelijk, vrouwelijk,kind) wordt daarin ook in de 12 resonantie aangeraakt. Daarnaast is het op 12-12-12 ook nog eens volle maan (in tweelingen). En op 21-12 de winterzonnewende. Dus dit zijn extra invloeden en golflengtes die ook diep door resoneren.

Dit inwijdingspad vindt plaats op afstand.

Alle informatie over het gebruikelijke 9-daagse Tempel Kristal Initiatie Pad vind je hier.

De extra 10de dag staat hier boven als aanvulling beschreven.

 

Dit unieke 10-daagse Tempel Kristal Initiatie Pad bedraagt qua uitwisseling € 155,-

Dit is exclusief kristal en eventuele verzendkosten. En inclusief een zeer uitgebreid verslag van alle energieën waarin jouw energie (en jij via het kristal) ingewijd zult worden.

 

Via deze link  kun je lezen over welke kristallen geschikt zijn, hoe het werkt, wat je er voor je Zelf uit zult kunnen halen.

 

Wens je deel te nemen aan dit unieke, eenmalige Tempel Pad?
Laat dan wat van je horen via info@praktijk-apofyliet.n

 

 

Voor herhalers en of een upgrade van je eerder geactiveerde Tempel Kristal, met alle toevoegingen van de energie van 2019 en 202, geldt een korting!

Voor eerder geactiveerde Tempel Kristallen kan deze 10-daagse een upgrade in energie aanreiken. Dat betekend dat je Tempel Kristal volledig uitgelijnd wordt ook met de energie van dit en komend jaar, de energieën die daarin mee stromen voor de persoonlijke bewustwordingsprocessen. Maar ook de toevoeging van de 10-de dag biedt een extra activatie aan jouw Tempel Kristal. Een verdieping dus, die door gaat resoneren in je Tempel Kristal als specifiek uitgelijnde ondersteuning in de immense groeiprocessen die in 2020 voor de deur staan.

Je Tempel Kristal zal nog sterker gaan werken, de connectie zal verdiepen en bekrachtigd worden en je kristal zal nog steviger kunnen ondersteunen in gronding en belichaming.

De uitwisseling voor herhalers (met hun eerder geactiveerde Tempel Kristal)  bedraagt € 122,-

 

Wens je deel te nemen aan dit unieke, eenmalige Tempel Pad?
Laat dan wat van je horen via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!