Laatste nieuwtjes en belangrijke mededelingen

Op deze pagina vind je de belangrijkste nieuwtjes uitgelicht. Deze zijn uiteraard ook terug te vinden in de updates en nieuwsbrieven. Maar dat wat even in ‘the spotlight’ mag staan vind je ook hier weer terug.

 

27-1-2021

Mijn nieuwe kaartenset Tempels van Licht – Helende Lichtcoderingen  is geboren in de manifestatie! apofyliet.nl -tempels van Licht kaarten

 

April 2020

Mijn nieuwe boek ‘Belichaamd Bewustzijn‘ is geboren op aarde!apofyliet.nl - belichaamd bewustzijn

 

2-2-2020

De naam Spirituele Praktijk Apofyliet is officieel gewijzigd in Bewust Zijn Centrum Apofyliet!

 

December 2017lichtwerk met kristallen

Mijn boek ‘Lichtwerk met Kristallen‘ gaat in herdruk! De nieuwe uitgave wordt verwacht rond 21-12-2017. Pre-order (met korting) is tot en met 21-12 al mogelijk. Kijk hier voor de mogelijkheden!

 

September 2017

Een bijzondere transmissie mogelijkheid voor de maanden september en oktober 2017 in het kader van de ondersteuning van de energieen en bewustwordingsprocessen van deze periode vind je hier!

 

Januari 2017

De nieuwe volledig up-to-date website is klaar en online! Nadat zich sinds 2016 ernstige problemen met de ‘oude’ website voor bleven doen, is er bij deze de nieuwe website geboren. Veel meer aangepast aan de eisen van deze tijd, weer makkelijker vindbaar en inclusief een makkelijker te bedienen webshop.

 

1 Januari 2017

Praktijk Apofyliet bestaat 13 jaar! Een bijzondere cyclus van 12 jaren is voltooid en het 13-de veld, een nieuwe cyclus wordt ingeluid. Het beloofd iets volkomen nieuws te gaan brengen. Het voelt als een bijzondere, krachtige en nieuwe fase, en de Kosmische Timing is perfect: van een 9-jaar naar en 1-jaar! Een nieuwe geboorte!

 

24-11-2015

Joy is a Choice! What I create is a consiouss Choice! 

Enkele maanden geleden heb ik mijzelf een Belofte gedaan en me ook daaraan gehouden. Toch is het nu, na alle groei sinds dat moment, tijd om die Belofte opnieuw op een dieper niveau na te komen. Een effect van die keuze en Belofte aan mijn Zelf is dat ik vanaf dit moment eerst weer ga stoppen met het geven van afstand consulten! Niet alleen omdat de wachtlijst veel te lang wordt, maar omdat keer op keer blijkt dat live consulten in de praktijk een veel directer effect en verstaan (gevoel) van de vrijgekomen energie en informatie opleveren. Waardoor er veel diepere activaties, inzichten en transformaties in mensen kunnen plaats vinden. Maar bovenal omdat de waarde van het werkelijke ont-moeten van een onbetaalbare waarde is en het de Joy op alle lagen van mijn Zelf veel meer voedt. Voor de komende periode zal ik alle al aangevraagde consulten op afstand met hart en Ziel (zoals beloofd) uitwerken. Vooralsnog zal ik wel de kortere Khemitische Kaarten (activatie) consulten op afstand behouden en blijven aanbieden, voor zolang als dat nog kloppend voelt. Maar zal mijn focus vooral gericht mogen zijn op de live consulten in de praktijk (en de live workshops en groeps afstand activaties). Die vooral in het NU van een veel diepere meerwaarde en op een directere activatie van bewustzijn gericht zijn. De interactie en verbindingen onderling, de uitwisseling van energie en Blauwdruk informatie in een live ontmoeting bieden simpelweg een grotere meerwaarde nu en bieden daarnaast ook de mogelijkheid om eventuele onduidelijkheden direct te kunnen verhelderen en verdiepen. De kracht van ontmoeting zorgt daarnaast voor een enorme boost in voorwaartse groei. Dat is waar ik voor kies! En wat ik dus vanaf nu ga scheppen met deze wijzigingen, in de Keuze voor mijn Zelf en in Belofte nakomen aan mijn Zelf. Dat dat betekend dat je als je wat wilt, je zelf in actie dient te komen (in de auto dient te stappen), in plaats van op afstand gewoon ‘in je luie stoel kan blijven hangen’, is van een essentiële activerende werking binnen je Zelf. Het gaat om Liefde voor je Zelf en dat wat voor van jou werkelijke waarde en bijdrage is in je groei. Elke stap die je zet naar je Zelf toe brengt nieuwe beweging, groei en bewustwording en plaatst je dieper naar een werkelijke Liefde voor je Zelf toe!

Vanuit een liefdevol hart,

Willemien Timmer, 24-11-2015

PS Deze Keuze leidt tot het stoppen van alleen consulten op afstand. Dat geldt dus niet voor de groeps activaties op afstand, en ook niet voor de kortere consulten met de Khemitische kaartenset. Voor de rest geldt het voor alle andere vormen van afstand consulten! Live consulten in de praktijk evenals live workshops in de praktijk zullen gewoon door blijven gaan.

 

29-5-2014nws4


Mijn nieuwste Creatie is eindelijk onthult en leverbaar!!

Sacred Khemitian Kaartenset, (Oud Egyptische kaartenset) voor het hier en nu!! Klik op de  foto voor meer informatie en foto’s!

 

 

 

 

23-3-2014 302073_480269475379839_1813172552_n


Geweldig vreugdevol nieuws dat een nieuwe Creatie vanuit Inspiratie geboren is!

Sacred Waters Liquid Light Frequency Essences

Zeer krachtige Essences uit eigen preparatieproces op Egyptische bodem (binnen Tempels en Heilige Plaatsen, afgestemd op de Ascensieprocessen van het nu!)

 

 

11-1-’14 pearl

De geheel nieuwe website van Spirituele Praktijk Apofyliet is online!! Na jarenlang met de oude website ‘gedraaid’ te hebben was deze teveel uit de kluiten gewassen en te groot geworden. Door de drukte in de praktijk was de website ook niet makkelijk meer om bij te houden of up-to-date te houden. Dat gold ook voor de Apofyliet Ascensie/ Kristalshop. Met deze nieuwe website hoop ik alles weer een stuk overzichtelijker en duidelijker te kunnen maken, te onderhouden en bij te houden! En tegelijkertijd is de website nu weer volledig afgestemd op de nieuwe energie en nieuwe fase van groei en intenties voor de komende jaren!

 

1-1-’14 

Spirituele Praktijk Apofyliet bestaat officieel 10 jaar! 

Wat is de tijd om gevlogcolor-dnaen….ergens al jaren wetend dat het ervan mocht gaan komen, maar na heel wat hindernissen daarin overwonnen te hebben, opende praktijk Apofyliet op 1-1-2004 officieel haar deuren. En wat is er veel gebeurd, gegroeid en gepasseerd in die tussenliggende periode!Ik heb nog nooit zo hard en zoveel gewerkt. En ook niet met zoveel Passie, Hartkracht, Inspiratie en wat al niet meer. Een onvergetelijke tijd….en op naar de volgende 10 jaar! Op 11-1-’14 vind het ‘officiele feestje’ plaats om dit 10-jarig jubileum met elkaar te kunnen vieren!

 

2-11-2013 

Mijn nieuwe boek ‘De Tempel van het Zijn’ is officieel ‘geboren’! 

Na exact 7 weken schrijven en ongeveer ook 7 weken redigeer- en regelwerk omtrent de uitgave ben ik officieel Uitgever geworden en is mijn eerste boek in eigen beheer uitgebracht!Na vele jaren ‘wachten’ op de juiste tijd waarin het boek geschreven ‘mocht’ worden, was het dan eindelijk zo ver. En dan nog in zo’n enorme stroomversnelling en Flow. Ongelooflijk! Wat een feest mochten we met elkaar vieren bij de officiële presentatie deze dag! Wat een vreugde, ontroering, geopende harten en heerlijke uitwisselingen! Hartverwarmend!