9-daags Tempel Initiatiepad Intensive

apofyliet.nl - tempel pad intensiev

Een 9 daagse intensief Tempel Kristal Initiatie Pad dat niet alleen jouw (uitgekozen) kristal energetisch ‘omvormt’ tot een persoonlijk Tempel Kristal, maar waarbij jij ook tegelijkertijd een intensief pad van groei, bewustwording, heling en activaties doorloopt. Tegelijkertijd met je kristal. Vanuit de Universele Egyptische energie velden.

Door niet alleen je kristal op te laden in de Tempel Blauwdrukken zoals dat gebeurd in het ‘standaard’9 daagse Tempel Kristal Initiatie Pad, maar door 9 dagen achteren zelf ook intensief in deze energieën aangeraakt te worden en aanwezig te zijn, kan je bewustzijn zich heel krachtig dieper openen. Je doorloopt echt een innerlijk Initiatiepad die diepe transformatie, groei, wijzigingen in bewustzijn en heel veel meer brengt.

Diepe Blauwdrukken, Zielskwaliteiten en hoge energie velden in jouw Bewustzijn worden hiermee ‘wakker gekust’, geopend, geactiveerd en bewust(er). Oude wonden, patronen en verdraaide structuren vanuit levens in afgescheidenheid en dualiteit kunnen terug gedraaid worden of ‘aan gezet’ worden om te gaan draaien en helen. Je eigen Meesterschapskwaliteiten komen sterker naar voren, worden actiever of bewuster. En dat alles (en nog heel veel meer) wordt direct en diep gekoppeld aan je menselijk bewustzijn van het hier en nu. Zodat het hier te integreren en belichamen is, als mens op aarde.

Het Initiatiepad dat jij loopt in deze 9 dagen, waarin we dagelijks 1 uur live chat (via messenger) hebben, wordt steeds ook terug gekoppeld aan de kristal energie. Zodat alles wat er energetisch gewijzigd en aangeraakt wordt, ook ondersteund wordt.  Het Tempel Initiatie Pad binnen je Zelf wordt daarmee ook achteraf veel dieper gedragen en ondersteund door je ‘ingewijde kristal’, die het persoonlijk initiatiepad voortzet na de 9-daagse, wanneer je kristal klaar is om verder mee te werken.

In 9 live chats van een uur ( 9 dagen achtereen) worden de energieen van de Tempel Blauwdrukken ook binnen jouw bewustzijn binnen gebracht. Zij weten essentiële frequenties van je eigen bewustzijn aan te raken en helpen op diepgaande wijze oude energieen te bevrijden en weer in stroming te brengen in jouw energie en bewustzijn. Het is 9 dagen achtereen een intens feest van healing, inzicht en bewustwording. Wat niet enkel gerelateerd is tot het uurtje live chat transmissie dat plaats vind, maar wat 24 uur doorwerkt. En dat 9 dagen lang!

Het is een bijzonder maar intens traject wat je enorme Meesterstappen voorwaarts brengt op jouw Pad en met Meesterstappen dichter bij je Oorspronkelijk Zelf brengt! Terwijl je enorme hoeveelheden oude energie, patronen, innerlijke wonden en beschadigingen achter je laat.

Naderhand ontvang je een uitgebreid verslag in PDF van de Tempel Blauwdrukken waarin jij en je kristal dieper geactiveerd zijn, incl. de verslaggeving van de 9 uren chat-activaties en transmissies die we live gevoerd hebben.

 

Klik hier voor uitgebreide informatie over het ‘standaard’ Tempel Kristal Initiatie Pad zodat je een beetje meer het idee hebt van waaruit we (samen) werken in deze intensieve 9-daagse. (En over hoe het werkt met je kristal die ge-upload wordt in de Tempel Blauwdrukken).

 

De investering in je Zelf voor deze 9-daagse bedraagt €599,- incl. BTW, 9 live chats/ consulten van een uur en  uitgebreid verslag in PDF .

 

Aanvragen kun je mailen naar info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zie ook het 3-daagse Egyptische Transformatie Pad