Apofyliet Opleidingen

artikellichtwerk

Vrijwel vanaf het begin worden er bij Bewust Zijn Centrum Apofyliet jaarlijks ook een of meerdere opleidingen gecreëerd en verzorgd. Opleidingen die allen op geheel eigen wijze bijdragen aan het eigen individuele groeiproces van ontwaken, bewust worden, spirituele groei, belichaming daarvan, het leren kennen van je eigen Zijn, kwaliteiten en mogelijkheden. Leren samenwerken met vele Goddelijke aspecten en ‘hulpmiddelen’ en nog veel meer. En het helen van oude ballast, onbewustzijn, oude angst, emoties, patronen, overleving, etc.

Er zijn reeds vele verschillende opleidingen met verschillende invalshoeken en ‘ingangen’ al gepasseerd de afgelopen jaren. Sommige van een half jaar, andere van een jaar en sommigen zelfs als 2-jarige opleiding. Alle opleidingen van Bewust Zijn Centrum Apofyliet worden vormgegeven vanuit directe inspiratie, afgestemd op de tijdsenergie van een jaar, afgestemd op de meest essentiële groeiprocessen en energieen van die tijdsperiode. Ongeacht welke ‘ingang’ er gecreëerd wordt om de opleiding vorm te geven.

Alle opleidingen bestaan uit verschillende workshops, die gezamenlijk het gehele opleidingstraject vormen. Niet alleen geeft dat ruimte ook voor integratie, en biedt dat een doorlopende stroomversnelling aan, juist door de regelmaat van workshops. Maar ook voor de portemonnee scheelt dit, omdat gewoon per workshop betaald kan worden in plaats van een groot bedrag voor een heel jaar in een keer.