Kristallen Schedels van Spirituele Praktijk Apofyliet

Kristallen Schedels

Deze pagina is de ‘startpagina’ van de geheel vernieuwde website over de Kristallen Schedels van Spirituele Praktijk Apofyliet.
Zowel teksten als pagina indeling zijn of worden geheel aangepast aan de nieuwe stijl en frequenties met meer up-to-date informatie. Hoewel de eerdere website duidelijk heeft voorzien in de enorme vraag en behoefte naar meer informatie over de kristallen schedels, toen daar nog amper wat over bekend was, zijn de Kristallen schedels nu inmiddels een vrij bekend fenomeen. En zijn zij in allerlei vormen, designs en maten op de markt.  En is het voor weinig mensen nog een onbekend gegeven binnen het ‘spirituele circuit’.

Praktijk Apofyliet was een van de eersten die veel artikelen en informatie plaatste over de Kristallen Schedels en die ze naar Nederland haalde. En heeft inmiddels sinds ruim 12 jaar dagelijkse intense ervaringen opgedaan met Kristallen Schedels. Van daar uit vloeiden ook de informatie en artikelen op de oude website voort, daar er geen andere informatie voor handen was toenertijd over de nieuwe schedels en het samenwerken met hen.
Omdat dat inmiddels veranderd is, zal de vernieuwde website dus ook andere of meer geselecteerde informatie gaan bevatten en iets anders qua inhoud zijn.

Via de onderstaande linken kun je de informatie van deze vernieuwde pagina’s over de Kristallen Schedels vinden.

Meer lezen en of leren over kristallen schedels?

Neem dan even een kijkje op deze pagina’s van mijn ervaringen met kristallen schedels.