Contact

Contactformulier

Voor meer informatie, vragen, het maken van afspraken, bezoek aan workshops of kristalshop:
Gebruik het onderstaand contactformulier om contact op te nemen of stuur email naar: info@praktijk-apofyliet.nl

Soms komt het voor dat de antwoordmail in de spambox beland. Als je niks van me terug hoort, check dan even je spambox.

  Lees hier de Privacyverklaring

  Praktijk adres

  Bewust Zijn Centrum Apofyliet
  Willemien Timmer
  T.Harkeswei 25
  8408 CG Lippenhuizen

  Spirituele Praktijk Apofyliet

  Aandachtspuntje

  Omdat ik de praktijk in mijn eentje run, en veel in de praktijk werkzaam ben, kan ik soms lastig telefonisch bereikbaar zijn!
  Stuur dus liever even een emailtje, want deze probeer ik altijd zo spoedig mogelijk (tussen de bedrijven door) te beantwoorden!

  Alleen op afspraak!

  In verband met de vele consulten, sessies en workshops die ik geef is het helaas niet langer mogelijk om zonder afspraak onverwachts binnen te stappen! Om zeker te weten dat ik ruim de tijd voor je heb als je kristallen of andere producten wilt bekijken, is het maken van een afspraak vooraf zeker aangeraden.

  Locatie

  Bewust Zijn Centrum Apofyliet is gevestigd achter onze boerderij, in een losstaand ‘houten huisje’ waar we alle ruimte en privacy hebben, naast een prachtig uitzicht naar alle kanten.
  Onderstaande foto’s geven een kleine impressie van de omgeving.
  In de tuin is een apart parkeerterrein voor bezoekers van Bewust Zijn Centrum Apofyliet.

  Routebeschrijving

  Voor een complete routebeschrijving per auto is het altijd handig even een routeplanner te raadplegen.
  Bijvoorbeeld www.routenet.nl En voor openbaar vervoer informatie te bekijken van OV Reisinformatie, voor de recente buslijnen en – tijden.

  Ondanks dat Praktijk Apofyliet ‘buitenuit’ staat, zijn we goed bereikbaar zowel met auto als openbaar vervoer.Route beschrijving: Vanaf de snelweg (tussen Drachten en Heerenveen, de A7/E22) neem je de afslag Gorredijk/Tijnje. Rij helemaal door richting Gorredijk. Je passeert hierbij enkele rotondes. Bij een van deze rotondes staat het dorp Lippenhuizen aangegeven (rotonde driekwart, dus linksaf). Rijd deze weg helemaal door, en je komt vanzelf in Lippenhuizen terecht. Ook hier blijf je de weg volgen, door het dorp heen, tot je op een gegeven moment aan de linkerkant van de weg de watertoren passeert. Na de watertoren neem je de eerste afslag rechts en volgt deze weg helemaal tot aan de brug en een kleine sluis. Meteen na deze brug/sluis sla je rechtsaf , op een kleine weg langs de vaart. (dit is al de Tjalling Harkeswei) Na ongeveer 150 meter staat links onze boerderij.
  Je vind hier ook direct in het begin de kleine parkeerplaats, welke ook met een bordje staat aangegeven. Hier kun je parkeren. Praktijk Apofyliet bevind zich achter de boerderij in het creme kleurige gebouwtje.