Creaties van eigen hand & Hart

Hieronder vind je mijn eigen geschreven boeken en andere creaties met een beschrijving en bestelmogelijkheden.

Kaartenset

 

Sacred Khemitian Cards: Oud Egyptische Kaartenset voor het Nu

Universele Goddelijke symbolen en frequenties die ook voor de nieuwe tijd op aarde een krachtige Sleutel kunnen zijn in de ondersteuning van je eigen bewustwordingsprocessen van Ascensie, de weg terug naar Huis, naar je eigen Essentie, naar volledige Godsrealisatie.
Deze kaartenset is volledig vanuit inspiratie in de frequenties van deze tijd, Zielsherinneringen en gechannelde informatie
vanuit mijn Zijn, vorm gegeven. Voor een krachtige ondersteuning in ieders persoonlijke en unieke Reis naar Huis.

De kaartenset dient als ‘Portaal’ naar de vele verschillende immense Bewustzijnsvelden die het Khemitische Veld nog altijd vanuit de Oorspronkelijke Schepping in zich draagt. En die in ons de herinnering aan ons volledig Goddelijk Zijn mogen aantrillen.

Deze kaartenset is een ‘Living Library’ (Levende Bibliotheek) op zich, waarbij elke kaart een ‘Levend Boek’ vol bewustzijn, informatie, inzichten, Kennis, energie en frequenties is, die aspecten van Schepping bloot legt. En juist daardoor brengen ze healing, inzicht, activaties en nieuw Ontwaken teweeg.

Deze kaartenset is puur vanuit inspiratie, Zielsherinneringen en mijn persoonlijke Ascensie pad ontstaan, gedurende het initiatie-, activatie- en herinneringspad dat ik liep en loop door dit leven heen. In de loop der tijd ontving ik telkens opnieuw diepe initiaties in diverse oud Egyptische (Khemitische) symbolieken. Om deze symbolen zo diep mogelijk te her-inneren en weer eigen te maken, te gaan verstaan in de Universele Sleutels die zij in wezen zijn.
Van hieruit zijn stap voor stap alle kaarten gecreëerd.

De symbolieken op de kaarten vertegenwoordigen allemaal Goddelijke Aspecten en grootse frequentievelden die in Essentie in ieder van ons aanwezig zijn. En die op de juiste Kosmische timing weer ontwaken in bewustzijn. Om te herinneren, te integreren (erkennen en omarmen) en te gaan belichamen. Het zijn aspecten, aangereikt vanuit het oeroude Khemitische veld, maar in wezen Universele Schepperskwaliteiten en daarmee sleutels voor onze groei in het nu.
Verbinding maken met de achterliggende energieën, frequenties en bewustzijnsvelden van de kaarten, brengen namelijk een intens transformatie proces op gang die je in een oneindige diepgang van je eigen Goddelijke Zijn zullen brengen.
De kaarten zijn in die zin een waar initiatiepad op zich, op weg naar volledige Bewustwording en Zelf Realisatie.
Vanuit de transformaties, activaties en initiaties die de kaarten zullen brengen, leer je dus niet alleen de energieën van het Khemitische veld dieper verstaan, maar je leert vooral je ZELF dieper verstaan.fb-kaarten-voorbeeld-reclame

Sacred Khemitian Cards

Leverbaar in Nederlandse of Engelse versie bevat 88 kaarten incl. mini boekje met meer informatie en achtergrond.
(Geef bij bestelling je voorkeur aan voor Nederlandse of Engelse versie)
ISBN: 978-90-821383-1-3
Uitgeverij: Spirituele Praktijk Apofyliet/ Willemien Timmer
1-ste druk: mei 2014
Prijs: € 29,95 excl. verzendkosten
Bestellen kan alleen via info@praktijk-apofyliet.nl
Een compleet boek met heel veel meer informatie, achtergronden van de symbolieken, frequenties, Goddelijke Kwaliteiten en gechannelde Ancient Teachings and Knowledge is nog in creatieproces en volgt nog!

 

 

 

De Tempel van het Zijn

Het Heilige initiatiepad van Ascensie in de herinnering aan Thuis

Dit boek bevat een onvergetelijke en ontroerende reis terug naar de ware Goddelijke Essentie, de weg terug naar Huis. Het neemt je mee in de ongekende reis van het Ascensiepad, die mogelijk is in het hier en nu.
Een duizelingwekkende achtbaan aan groeiprocessen, Zielsherinneringen, ontmoetingen met Tweelingstraal en Zielsfamilie die leidt tot een steeds dieper Verstaan van het eigen Goddelijke Zijn en de aard van de Schepping, temidden van een alledaags en aards leven.
Het pad van herinneringen, ontdekkingen, zelfreflectie, bewustwording en groei met vallen en opstaan. Een pad ook met vele inzichten en een steeds dieper doorgronden in hoe de Schepping werkt en hoe Ware Creatie weer herinnert en geleefd kan worden in het nu. Een pad naar belichaming van de diepste Onvoorwaardelijke Liefde en hoogste Goddelijke Wijsheid.

Mijn herinneringspad, mijn hoogste Waarheid, mijn Tempel van het Zijn. Stap voor stap herinnert en nog altijd meer in verdieping ontvouwend.
Mijn pad van herinnering die in alle naakte eerlijkheid geopenbaard mocht worden door het leven van alledag heen. Een leven vol vraagtekens, worsteling , magie en wonderen, hand in hand gepaard gaand.
Waarin de schoonheid van het leven, de magie van het oud Egyptische veld en vele antwoorden op de vragen als ‘wie ben ik’ en ‘waarom ben ik hier’ ten diepste beantwoord en verhelderd mochten worden.
Een persoonlijke pioniers reis voorbij de poorten van de eeuwigheid, die ook voor ieder ander ‘op weg naar Huis’ van waarde kan zijn om de eigen Sleutels van groei en herinnering aan het Goddelijke Zijn en de verbinding met Al Wat Is weer te gaan verstaan. En de diepere Essentie van Universele Waarheden, opgeslagen en gecodeerd in het oud Egyptische Bewustzijnsveld, weer in bewuste herinnering te leven.

ISBN 978-90-82 1383-0-6
Uitgeverij Spirituele Praktijk Apofyliet, 2013
511 pagina’s, geillustreerd, gedeeltelijk in kleur
€ 33,- excl. verzendkosten
Verzendkosten zijn pakketkosten omdat het boek te groot is voor de brievenbus en 1 kilo weegt!

Bestellen kan alleen via info@praktijk-apofyliet.nl

 

cover-mijn-kristalboek-klein

 

Lichtwerk met Kristallen

Kristaltherapie en -healing voor de nieuwe tijd

Vanaf 21-12-’17 weer verkrijgbaar in tweede druk bij Praktijk Apofyliet!

Lichtwerk met kristallen neemt je mee op reis door de wonderschone innerlijke en uiterlijke wereld van kristallen, (half)edelstenen en mineralen. Er wordt een nieuwe, verdiepender wereld van de kristalrijken voor je geopend, waarbij ook het hoger bewustzijn van de kristalrijken nader tot je zal kunnen spreken. De tijd waarin kristallen enkel als amulet of gezondheidssteentje werden gezien, is verleden tijd.Je krijgt inzicht en opheldering in diverse lichtwerktechnieken, samenwerkingsmogelijkheden, krachten en healing met behulp van kristallen, volledig afgestemd op de energieën en bewustwording in deze tijd waarin ascensie een belangrijke rol speelt. Wanneer we het hebben over lichtwerk met kristallen, hebben we het namelijk letterlijk over licht-werk: werken met licht, werken aan het creëren van licht en bewustzijn.Het boek reikt diverse healingtechnieken en -methodes aan, die afgestemd zijn op de veranderde energieën van het Aquariustijdperk; het belicht de mogelijkheden tot communicatie met kristallen en hun kristalwezens; het besteedt aandacht aan diverse bijzondere kristallen en meesterkristallen die speciaal voor deze tijd weer ontwaken, en hoe deze in te zetten zijn in een wereld die gekenmerkt wordt door verandering, groei en bewustwording; en het belicht de hogere wezenslagen van de kristallen, verbindingen met lichtmeesters en andere grote bewustzijnsvelden. Dit boek, dat geschreven is vanuit het hart, kan nieuwe poorten voor en in je openen, kan je hart raken, opdat jij je ook opnieuw de eenheid en verbondenheid met al wat is, inclusief de kristalrijken, weer zult kunnen herinneren. Willemien Timmer heeft van jongs af aan directe en duidelijke verbindingen ervaren met de ongeziene werelden van bewustzijn en energieën. Sinds enkele jaren heeft zij een praktijk voor bewustwording en lichtwerk, middels healing, reading, channeling, kristalwerk en coaching. Daarnaast geeft ze lichtwerk-activatie en transformatie-workshops en diverse opleidingen, en heeft ze een kleine winkel waar geopende en geactiveerde kristallen en kristallen schedels (met reading) worden verkocht.

2007: ISBN 978-90-77247-62-4
Uitgeverij Akasha, 2007
364 pagina’s, geïllustreerd, gedeeltelijk in kleur

2017: ISBN 978-90-821383-2-0
Uitgeverij Spirituele Praktijk Apofyliet
364 pagina’s, geïllustreerd, gedeeltelijk in kleur
€ 27,50 excl verzendkosten. In december 2017 in pre-order nu voor € 25,-
Alleen verkrijgbaar via Spirituele Praktijk Apofyliet!

Voorheen te bestellen bij elke boekhandel en nu alleen via info@praktijk-apofyliet.nl

 

zaden-van-licht-voorpagina-met-tekst

 

E-book: Zaden van Licht

Gratis ebook over de prachtige krachtige producten van Rain: Soul, Core en Fused, die een krachtige ondersteuning op fysiek vlak bieden voor de bewustwording-, healing- en groei processen. (2016)

Gratis aan te vragen via info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

over-the-rainbow

 

 

De oude basis boekjes ‘Spirituele Ontwikkeling & werken met energie’, ‘Gidsen, stemmen vanuit een andere werkelijkheid’en ‘Anatomie van ons Zielenwezen’ (rond 2000-2002 geschreven en in eigen beheer uitgegeven) zijn niet meer leverbaar.

 

 

 

 

 

sacred-waters-the-gateways

Sacred Waters Liquid Light Frequencies

Drie sets van 13 krachtige energetische essences ter ondersteuning van je persoonlijke Bewustwordingsgroei.

Kijk hier voor meer informatie.