Laden Evenementen

3-daagse Training (Lichtmeesters en Engelen Bewustzijn) 

Leef je eigen Lichtmeester Bewustzijn op aarde

Wens jij de Lichtbegeleiding directer in jouw leven te ervaren?
Altijd al meer contact met de Lichtmeesters en Engelen willen ervaren?
En wil jij leren samen te werken met de helende en bewustmakende energieën van de Lichtmeesters en Engelen?

Dan is dit je kans!
En op een wel heel bijzondere unieke manier, die anders dan alle anderen werkt!
Namelijk via je eigen bewustzijn en groei! Niets buiten je, maar alles BINNEN je!

Wist je namelijk dat al die Lichtmeesters en Engelen een bepaalde golflengte of frequentie vertegenwoordigen?
En wist je ook dat (vrijwel) alles in je leven een weerspiegeling is van jouw innerlijk?
En dat de Lichtmeesters en Engelen dus ook bepaalde golflengtes weerspiegelen die ergens ook deel zijn van jouw Goddelijk Bewustzijn?
Nee? Bij deze!

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan deze  training om niet alleen de Lichtmeesters en Engelen beter te leren kennen, te leren om helend en bewustmakend samen te werken met deze Meestervelden, onderscheid te leren maken in de verschillende begeleiding.
Maar ook… deze frequentiegolven binnen jouw Goddelijk Bewustzijn te leren ervaren/voelen, herkennen en toepassen in je dagelijks leven!

Deze training biedt je een enorme groei in eigen bewustzijn aan, op vele fronten!

In deze training bundel ik mijn kennis, die herinnert is door mijn groei van jaren heen, met recente en nieuwe gechannelde informatie, die speciaal afgestemd op deze training naar voren mag komen. Afgestemd op de energie en bewustwordingsprocessen van deze tijd. En op dat wat relevant is in het nu om te ervaren, voelen, herinneren en integreren.
Om jou te helpen in een diepe ervaring en verbinding te kunnen komen met de Lichtmeesters en Engelen IN jouw Bewustzijn en in jouw leven!

 

We zijn allemaal Lichtmeesters

Denk nu niet: ‘dat kan ik niet’. Want wij zijn allemaal Meesters en Engelen op bepaalde niveaus in ons bewustzijn. Het is alleen de kunst om weer vanuit ons mens-zijn te leren openen om ons deze golflengtes binnen ons bewustzijn weer te gaan her-inneren.
En dat is precies wat deze training je aanreikt.
De gereedschappen, afstemmingen en kennis om jouw Zelf weer zo diep te openen voor al die golflengtes die in jouw Multidimensionale Wezen aanwezig zijn, zodat jij deze weer gaat ervaren. Weer gaat voelen hoe ook jij contact kan hebben met de Lichtmeestervelden – of golflengtes. Of die van de Engelen, van de natuurwezens, Sterrenwezens, of wie en wat dan ook.

Deze training biedt een basis aan qua technieken en mogelijkheden die oneindig verder in je eigen bewustzijn en ervaring toegepast en uitgediept kan worden. Waarbij je zult zien dat je steeds meer Meestervelden (van verschillende aard) zult gaan ontdekken, steeds meer golflengtes gaat her-inneren en steeds dieper deze binnen je eigen bewustzijn zult integreren en kunt toepassen.

Deze 3-dagse biedt je dus een basis die jij op eigen-wijze verder kunt verdiepen. Ongeacht de frequentie/Meester/Bewustzijn waarmee jij je wenst te verbinden!

 

Wat gaan we doen, ervaren en leren?

*Een krachtige basis neerzetten om een zuiver kanaal te zijn

*Verschillende Lichtmeester golflengtes leren kennen en ervaren

*Verschillende Engelen golflengtes leren kennen en ervaren

*Verschillende andere Lichtwezen golflengtes leren kennen en ervaren

*Je leert verschillen te voelen tussen de Lichtmeesters/Engelen buiten en binnen je.

*Je bewustzijn verder leren openen zodat je deze frequenties/Lichtmeesters/Engelen binnen je eigen Goddelijk Bewustzijn kunt aanspreken i.p.v. buiten je.

*Je leert belangrijke tips en adviezen die hierbij van belang zijn. En die echt belangrijke Sleutels zijn, voor je eigen verdere groei en ook voor je eigen veiligheid.

*Je leert een zuiver kanaal te worden, afgestemd op jouw groei, om Lichtmeester/Engelen energieën te channelen die aansluiten bij jouw bewustzijn(sgroei).
(Afhankelijk van jouw sterkst ontwikkelde kwaliteiten: om deze te channelen in woorden, handelingen, creaties en of helende energieën, anders, of allemaal).

*Je leert een zuiver kanaal te worden, afgestemd op jouw groei, om contact met de Lichtmeester/Engelen energieën te hebben (communiceren, samenwerking, co creatie).

*Je leert hierdoor je eigen Multidimensionaliteit ook te ervaren.

*Je leert switchen tussen frequenties of golflengtes en leert deze ook (h)erkennen en onderscheiden.

 

En daarnaast:

*We gaan theoretische kennis bundelen met Zelf ervaren. Zo ga je merken dat mentaal en gevoelssystemen prettig samen kunnen gaan en ook een must zijn om samen te gaan, om je zo bewust mogelijk te maken. Maar ook om voelen en handelen op elkaar af te stemmen.

*’Technieken’ aanleren die je in elke groeifase kunt inzetten voor je eigen groei en voor verbinding met welke golflengte dan ook!

*Je doorloopt een heel groeitraject in je eigen bewustzijn, gedurende deze training, waardoor je bereik in golflengtes enorm vergroot. Je doorloopt daarmee een groeispurt en verruiming van bewustzijn.

*Je leert zo zuiver mogelijk Zelf reflecteren en je eigen innerlijke kennis aanspreken.

*Je leert je Zelf en je eigen processen dieper te begrijpen, bekrachtigen, doorlopen en ondersteunen van binnenuit.

*Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor jouw energie en processen.

*Je leert een gedegen basis (kennis en ervaring) aan die van onschatbare waarde is voor je eigen bewustzijnsgroei. Op welk punt van groei je nu ook maar staat.

*Je leert hoe al deze groei, connecties, ervaring en kennis praktisch toepasbaar zijn in je dagelijks leven.

*En ongetwijfeld nog heel veel!

Durf jij deze uitdaging met je Zelf en al die Meester/Engelenvelden aan?
Voel je welkom om deel te nemen aan deze ‘life changing’ ervaring!

 

Praktische informatie over deze Lichtmeesters en Engelen training:

Deze intensive omvat 3 workshop dagen van 10.00 -17.00 uur
De training is vorm gegeven in een driedaagse workshop. Zodat we volop in de energie de diepte in kunnen gaan, maar er ook ruimte is voor integratie van het geleerde.

Van oorsprong was dit een 5-daagse training. Bij voldoende belangstelling van deelnemers, kan er dus nog een vervolg aan gegeven worden na de 3-daagse.

Deze Intensive van 3 dagen vind plaats op 15,16 en 17 maart 2024 van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Minimaal aantal deelnemers is 4 personen, maximaal 9 personen. Kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht en alle ruimte voor vragen!

De investering in jezelf bedraagt in totaal € 399,-

In deze vergoeding zijn koffie, thee en versnaperingen inbegrepen. Voor liefhebbers is ook cup a soup aanwezig. Lunchpakketje mag je zelf meenemen.
Wanneer je een BTW factuur wenst voor je praktijk of bedrijf, wordt de BTW bij het workshopbedrag op berekend, zodat iedereen dezelfde investering in zich Zelf heeft.

Bij aanmelding schrijf je je in voor alle 3 dagen, en je bent op de hoogte van de Apofyliet Spelregels die gelden.

Voor aanmelden of bij vragen kun je me mailen via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!