Dag van de Aarde ?

Vandaag is het de Dag van de Aarde. Bedoeld om op 3D vlak stil te staan bij de aarde en hoe we met de aarde om gaan. Maar in feite zouden we daar elke dag bij stil mogen staan.
Want alles in de uiterlijke wereld is een reflectie van de innerlijke. Dus een prima dag (net als alle andere) om eens stevig stil te staan bij jouw verbinding met de aarde. En dat gaat verder dan stilstaan bij hoe we aards gezien met de aarde om gaan, en het gaat energetisch ook verder dan gronding alleen.

Want:
Durf jij werkelijk hier op aarde te Zijn? Durf je je werkelijk te verbinden met? Durf je werkelijk te her-inneren wat jouw verbinding, plek en aanwezig Zijn op aarde inhoud?
En durf je de draagkracht, liefde en stevigheid van de aarde toe te laten in je leven, bewustzijn en groei?
Durf je werkelijk jouw plek op aarde in te nemen?
En volledig met bewustzijn te zakken tot diep in je basis en aardeverbinding?

Wist je dat de aarde een enorm veld van potentie is, die alle scheppingsmogelijkheden kan reflecteren? En dat je via de aarde naar kosmische/galactische werelden kan reiken zonder je lichaam te verlaten door naar boven uit te reiken in je uitlijning ( = oude programmering en vaak vluchtgedrag) maar ook je menselijke bewustzijn en gevoel daarin mee te nemen?

Dat betekend dat je helemaal niet uit hoeft te reiken naar ‘boven’, naar het kosmische. Maar de sleutels tot groei, ascensie en werkelijke connectie met je Zelf op alle lagen liggen besloten in ‘de weg naar beneden’,  de verbinding met je eigen onderste chakra’s én jouw verbindibg met de aarde.
Als je daar kunt Zijn in bewustzijn, volgt je hoger bewustzijn direct, indalend in je lijf, gronding, mens-zijn en uiteindelijk in belichaming.

Spiritueel zijn we al eeuwen geprogrammeerd om ons naar boven toe te richten als we ons richten op het Goddelijke. Dat heeft tot op heden nog geen verlichte wereld opgeleverd 😉 omdat het belangrijkste sleutel-element hierin ontbreekt: de werkelijke verbinding met de aarde, daar waar we in menselijke ervaring nu zijn!

Dus: laat elke dag in jouw leven Aarde dag zijn, des te dieper zul je groeien in jouw bewustzijn en des te liefdevoller en respectvoller gaan we om met de aarde.

Happy Earth Day/Life!

©Willemien Timmer,

22-4-2024  (4-4-4-4 portaal  die de nadruk legt op verbindingen van het hart neerzetten in manifestatie en materie)