Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie 12-12-2019 Portaal & de Oorspronkelijke Mens Code

Een afstand activatie en transmissie binnen de energie en trillingsverhoging van deze dag waarop (in lineaire tijdslijn) het 12-12-2019 portaal als codering en als trillingsverhoging voor bewustzijnsverruiming binnenstroomt op de aarde.

De 12-energie omvat alle 12-dimensielagen die wij Zijn binnen dit Universum en neemt dus je volledige multidimensionaal bewustzijn mee in de trillingsverhogingen. Het zet alle lagen van je bewustzijn verder open, zodat de Oorspronkelijke Mens Codering (die het hele jaar mee stroomt in de collectieve groei en bewustwordingsprocessen), ook in alle lagen dieper aan en of laat deze dieper binnen komen in bewustzijn.

De energie van 2019 speelt hierin ook een belangrijke rol: de blauwdrukken van Bron uitlijnen met alle 9-ervaringswerelden (dimensies waarin ervaringen in dualiteit opgedaan worden).

De menselijke lagen van bewustzijn, gekoppeld aan 3D en 4D bewustzijn (de fysieke en energetische velden) worden in deze transmissie en energie diep aangetrilt, zodat deze verder kunnen oprekken en openen, zodat de Oorspronkelijke Godsenergie weer dieper kan instromen, integreren en gronden. Pas van daaruit kan het belichaamd worden op aarde.

Deze krachtige 12-12 energie helpt tevens bij de afronding van alle doorlopen processen van dit jaar, evenals de persoonlijke en energetische voorbereiding op het jaar 2020.

Feitelijk is 2019 numerologisch ook een 12. Waarmee dit portaal zelfs de 12-12-12 energie bevat. De drievoudigheid van ons wezen (mannelijk, vrouwelijk, kind) wordt daarin ook in de 12 resonantie aangeraakt. Daarnaast is het op 12-12-12 ook nog eens volle maan (in tweelingen). Dus dit zijn extra invloeden en golflengtes die ook diep door resoneren.

Gedurende deze transmissie en afstand activatie bevind je je in een veilig afgebakend en ingebed, gegrond en gedragen veld, waardoor de energie die vandaag op aarde binnen stroomt in bewustzijn ook echt dieper in jou kan ankeren en inbedden.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.

De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan: