Laden Evenementen

Multidimensionale Kristal Opleiding workshop 4

 

Lees hier alle informatie over deze opleiding!

 

Multidimensionale aarde bewustzijnsvelden, kristalenergie en het Atlantische Bewustzijn

Activaties m.b.v. kristallen in je eigen aardevelden, aardebewustzijn en diepere afstemming op je eigen Atlantisch Bewustzijn. Wanneer je weer uitgelijnd bent met je Atlantische Lichtlichaam en eventuele afgescheidenheid daarin heelt, verkrijg e weer toegang tot je hogere vermogens en verbinding, kennis en inzicht in je persoonlijke lijntje met de kristallen.

In het Atlantische veld zijn veel verdraaiingen geweest, misbruik, ongelijkwaardigheid en er zijn vele wonden opgelopen. Daardoor zijn de poorten naar het kristal bewustzijn (en vele andere bewustzijnsvelden) gaandeeg gaan sluiten en raakten we steeds dieper afgescheiden van ons Zelf en van Bron. In deze workshop zullen diepe activaties en healingen plaats mogen vinden om jouw Zielswonden vanuit het Atlantische bewustzijn te mogen helen, omdraaien, terughalen, etc. Zodat jouw zuivere Atlantische Lichtlichaam, – kennis en bewustzijn weer mee kan stromen in het hier en nu bewustzijn en jouw kristalwerk.

De kristallen zijn uiteraard in deze workshop de leidraad, evenals jouw verbinding met de kristallen vanuit de Atlantische energie.

 

Let op: meedoen kan alleen aan het gehele opleidingstraject. Niet als losse workshop te volgen!!

 

Workshop dagelijks  van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, lesmaterialen, koffie, thee en versnaperingen

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!