Laden Evenementen

444 portaal: activaties van het multidimensionale hart

 

In de energie van het 4-4-4 portaal zullen er niet alleen een krachtige drievoudige ankering en gronding van de onderste 3 chakra’s en de processen die afgelopen 3 maanden doorlopen zijn plaatsvinden. Maar zal dat ook betekenen dat je eigen multidimensionale hart daardoor nog weer een stuk veder open zal kunnen gaan.

In je menselijke beleving zul je mogelijk daarmee met veel diepere/hogere bewustzijnslagen, gevoelsstromen, kennis en bewustzijn in contact kunnen gaan komen. Opnieuw een stap voorwaarts in evolutie.

Deze Portaaldag is enerzijds een afronding van afgelopen maanden aan intense processen, anderzijds opent het de deur naar verdere evolutie en groei, nieuwe bewustwording en verdieping.

Het lijnt zowel je hart krachtiger uit, als dat het verbindingen naar je basis en gronding legt en hart en basis volledig op elkaar afstemt.

 

In de energie van vandaag zullen in deze workshop verschillende aspecten belicht , bewust en gevoeld gaan worde. O.a. de integratie, gronding en belichamingsprocessen die op gang komen vanuit de afgelopen maanden aan groeiprocessen. Maar ook de diepere activatie van je eigen Multidimensionale hart.

Nieuwe uitlijningen met je hartbewustzijn, afgestemd op wie jij Bent als mens, zodat het ook te dragen is in je dagelijks leven en waardoor veel meer bewustzijn en gronding in je menselijk leven binnen kan stromen.

Afgestemd op de frequenties van deze Portaal dag kan er van alles verrassends nog meer naar voren komen, afgestemd op de aanwezige deelnemers en hun individuele processen. Het zal exact aansluiten waar jij in je groei zit en wat jij ‘nodig’ hebt om daadkrachtige, bewuste en liefdevolle stappen verder te kunnen zetten.

 

Een activatie workshop die je een enorme verdieping, maar ook een boost aan nieuwe inspiratie en belichamingsmogelijkheden zal brengen!

 

Activatie workshop van 10.00 t/m 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!