Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Oorspronkelijke Mens Code 2020

 

In deze workshop zal de ‘ingang’ de Oorspronkelijke Mens Codering zijn die in de energie van dit jaar 2020 steeds dieper geactiveerd wordt (en zogezegd ‘indaalt’ in ons Menselijk bewustzijn).

In deze workshop zal ik nadere toelichting op mijn doorleefde kennis, ervaringen, waarneming en doorgevingen toelichten, maar vooral ook het bewust ervaren van deze frequenties zal centraal staan.  Daarmee gepaard gaande de collectieve en persoonlijke groeiprocessen van dit jaar en deze tijdsperiode.

Wat houdt deze codering (frequentie) precies in? Wat brengt het? Waar komt het vandaan? En waar kun je deze frequentie binnen je Zelf detecteren?

Hoe kun je er hier bewust mee werken?  En belangrijker nog: hoe kun je het gronden om het te kunnen belichamen?

De energie van deze dag is een Portaalenergie (11-10-2020) en biedt een krachtige uitlijning om de her-innerde Oorspronkelijke Mens frequenties binnen je eigen Meesterschapsprocessen te integreren naar belichaamd bewustzijn.

Leven in lijn met Bron, met de Oorspronkelijke coderingen van jouw Zijn, van uit bewustzijn en gronding. Met beide benen op de grond in de Oorspronkelijke Mens frequentie van je Zelf staan en diepe connecties met o.a. de blauwdrukvelden en kennisvelden van Sirius en Lyra. Maar ook het Goud Bewustzijn zal verder belicht worden.

In deze activatie workshop zullen we naast delen en uitwisselen van kennis en ervaringen ook verschillende activaties, transmissies en afstemmingen doorlopen, waarin jij steeds dieper bewust je eigen Oorspronkelijke Mens Codering zult gaan voelen, (h)erkennen en gronden.

 

Workshop van 10.00 uur t/m ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen