Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie Ring of Fire

Tijdens deze tweede kerstdag vindt er aan de andere kant van de wereld een ringvormige eclips (zonsverduistering als een Ring of Fire) plaats. Hoewel we deze vanuit Nederland/ Europa niet zullen kunnen zien, zullen de energetische effecten wel wereldwijd gevoeld kunnen gaan worden.  (Vanuit o.a. Maleisië, Filipijnen, Saoudie Arabie zal de eclips wel zichtbaar zijn).

Deze Ring of Fire brengt ook weer een beweging in het collectief menselijk veld teweeg en in de aardevelden, die wel degelijk effect zal hebben op ieders bewustzijn.

Deze ringvormige eclips zal op haar hoogtepunt een ring van vurig licht van de zon laten zien. Interessant is ook dat deze eclips zich voornamelijk boven de oceanen zichtbaar zal maken.

Water en vuur kracht bundelen daarmee hun krachten en zullen een krachtige en diep transformerende werking binnen brengen in het collectief veld.

Deze transmissie en afstand activatie zal gericht worden op de energieen van deze eclips die als een Ring van Vuur door het collectie bewustzijn zal stralen, om dieper te gaan ervaren wat deze energie ter afronding van 2019 nog zal aanreiken (en als voorbereiding op het binnen stappen van 2020). Maar ook om het persoonlijk bewust te ervaren wat deze ‘happening’ voor jouw bewustzijn en groei zal brengen.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!
Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan: