Laden Evenementen

Afstand activatie uitlijning met de lemniscaat energie

 

In de resonantie van 18-8 wordt er tijdens deze afstand activatie en transmissie afgestemd op de lemniscaat energie en de persoonlijke uitlijning met de Kosmische Balans.

De dubbele lemniscaat (8) brengt rrn bekrachtigende werking en zet je energie aan tot een in beweging komen om balans tr herstellen. Vanuit balans is je trilling automatisch hoger dan vanuit onbalans. Vanuit balans kom je meer in je midden, van waaruit je een groter overzicht hebt op wie jij nu Bent en waar je staat in je proces, groei en leven.

Vanuit je modden kun je vanuit bewustzijn en hart reageren, handelen, spreken, waarnemen en zit je niet in 1 zijde van de medailles van polariteit, bijv je emoties of denken. Maar kunnen beide tegengestelde krachten gelijkwaardig samenwerken en jouw Zielsbewustzijn  van dienst zijn.

Vanuit balans, in je midden zijn,  zul je dieper met je Multidimensionaal bewustzijn kunnen uitlijnen en in contact staan, waardoor ook de tegenstelling (polariteit) van mens-zijn en hoger bewustzijn meer samenvloeien en gelijkwaardig kunnen samenwerken.

Wat in de 18-8 energie maar belicht wil worden, binnen dit moment, zal naar voren komen. In afstemming op de deelnemers die meedoen. Het zal je bewustzijn, energie en mens-zijn weer dieper in beweging brengen, beweging naar balans in gang zetten en je dieper uitlijnen met jouw Zelf.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!