Laden Evenementen

Bewust Zijn van het Dieren-Rijk

De dierenwereld is een ongekend boeiend en rijk bewustzijn hier op aarde. De enorme diversiteit van diersoorten hier op aarde maakt deze planeet uniek en bijzonder.
Het Dieren-Rijk is rijk aan een enorme schoonheid, wijsheid, kennis en natuurlijke afstemming, waar wij als mens veelal ver van afgedwaald zijn.

In deze activatieworkshop zullen wij dieper de innerlijke poorten gaan openen naar het Dieren-Rijk om met geheel andere ogen naar de dierenwereld te gaan kijken. Welke bijdrage leveren zij voor de aarde? Wat s hun boodschap?  Waar komen zij vandaan? Hoe zit het bewustzijn van dieren in elkaar? Welke rol vervullen dieren op aarde? En welke waarde hebben zij voor jouw leven en groei?

 

Vertroebeld zicht verhelderen door bewustwording

Als mens hebben we veelal een beperkt zicht op de wereld waarin wij leven en de vele werelden die op aarde samen komen (mensenwereld, planten/natuurwereld, mineralenwereld en dierenwereld). We kijken door een vertroebelde lens van onbewuste percepties.

Deze workshop is bedoeld om je ogen vol verwondering en bewustzijn dieper te openen voor de schoonheid van deze aarde en om met meer bewustzijn te kijken naar deze wereld waarin wij groeien en evolueren in bewustzijn.

 

Goddelijke Helpers

Ook in het Dieren-Rijk zijn onnoemelijk veel Goddelijke helpers die ons als mens in evolutie bijstaan in onze groei, als lichtgidsen op ons pad. Vol onvoorwaardelijke liefde en prachtige spiegels.
Het is aan ons de weer om dit weer te gaan (leren) zien via bewustwording. Om ons eigen leven en groei te verrijken en ons blikveld weer op te rekken naar oorspronkelijke perceptie van dat wat (op aarde) is.

Deze workshop wenst een tipje van de sluier op te lichten rondom het Dierenrijk en brengt een transformerende vernieuwende blik op het leven op aarde. Als verrijking voor jouw aardse groeiweg en de hulp die je daarbij ontvangt vanuit de ‘ongeziene’ werelden!

Een artikel wat hierop aansluit en ook al iets meer onthult over de dierenwereld, vind je hier.

 

Activatie workshop van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur.
Investering in je Zelf bedraagt €133,-  incl BTW, koffie, thee en versnaperingen.

Aanmelden voor deze one-of-a-kind workshop kan via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!