Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Egyptische Mysteriën en belichaamd bewustzijn in het nu  

 

In deze workshop wordt een tipje van de Egyptische sluier opgelicht van het zeer complexe Egyptische Erfgoed, en wat deze voor onze bewustwordingsprocessen en de belichaming van bewustzijn in het hier en nu kunnen betekenen.

We bevinden ons in een overgangstijd (van Vissen naar Waterman) waarbij ons bewustzijn verandert en evolueert. Velen zijn aan het ‘wakker worden’ en zoeken een weg terug naar zingeving, het Goddelijke of naar wie zij zijn.

De oud Egyptische Mysteriën kunnen een krachtige handleiding zijn naar de Universele Kennis van onze Oorspronkelijkheid, en een richtingaanwijzer zijn naar het praktisch bewustzijn van en leven in lijn met het Goddelijke en Schepping (belichaamd bewustzijn).

De principes van waaruit in het oude Egypte geleefd werd zijn gefundeerd in Universele Kennis die ook voor het hier en nu in deze tijd nog altijd van toepassing zijn. Deze Universele Kennis is (gecodeerd) nog altijd toegankelijk en is vastgelegd in het vele erfgoed wat het oude Egypte achter heeft gelaten. De enorme diversiteit aan symbolieken en informatie is bedoeld om vanuit bewustzijn ‘gelezen’ te worden, van waaruit bewustwording kan plaats vinden.

Belichaamd bewustzijn gaat over het werkelijk op alle vlakken leven in lijn met het Goddelijke, wat de oude Egyptenaren nastreefden, en waar de zielsevolutie in deze tijd ook over gaat. Belichaamd bewustzijn betekent het praktisch begrijpen en toepassen van leven vanuit het hart, en het manifesteren van gegrond Godsbewustzijn in het dagelijks leven. Spreken, denken, voelen, handelen, scheppen vanuit Godsbewustzijn als mens op aarde.

De oud Egyptische Mysteriën reiken een bewustwordingspad aan dat, afgestemd op het nu, nog altijd vele bruikbare handvatten bevat. In deze tijd hoeft dat niet langer vanuit een tempel bewust en bemeesterd te worden, maar kan dat gewoon in het dagelijks leven vorm krijgen.

In deze workshop gaan we concreet en krachtig werken met inzichten vanuit het Egyptische veld en zullen we innerlijke activaties doorlopen die je groei in het nu een krachtige boost, stevigheid, verankering en verhoging van bewustzijn (in 3D dagelijks leven) aanreiken. In verschillende afstemmingen en activaties wordt je krachtiger uitgelijnd met je eigen ‘rechte lijn’, innerlijke kennis en wijsheid, wat een ondersteuning is in alle groei- en bewustwordingsprocessen die wij in het nu doorlopen.

Deze workshop zal dat naar voren mogen komen, belicht worden en dieper geactiveerd worden wat aan de orde is in het moment, afgestemd op de aanwezige deelnemers en de energie van deze tijdsperiode.

Op een later moment zullen meer van deze workshops volgen, die telkens andere lagen en delen van de Egyptische Mysteriën belichten en die telkens afgestemd zijn op individuele processen en collectieve groeimogelijkheden van het moment.

Elke workshop zal dus anders ingevuld worden!

 

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Meld je direct aan: