Laden Evenementen

Je eigen Menselijk Meesterschap (dieper) activeren en be-leven

Wil jij krachtig (leren) samenwerken met kristallen, natuurlijke elementen, medemensen en mede Zielen, lichtbegeleiding en meer…
En tegelijkertijd diepe healing en bewustwording in je Zelf binnen halen??

Dan is deze buitenworkshop vlak na de zomer equinox een aanrader!!

 

Buiten workshop: Kristallen Veld in co-creatie: via de Bron, Solaire coderingen en de 5 elementen van Schepping

Deze workshop zal grotendeels buiten plaats vinden, dus houdt rekening met weersinvloeden (denk aan kleding)

Deze workshop is gericht op co-creatie, met elkaar en met Al Wat Is!
We gaan met elkaar een ‘krachtwiel’ vullen met eigen mee gebrachte kristallen, healingtools, krachtvoorwerpen of wat er voor jou maar oplicht om mee te nemen in afstemming op deze workshopdag.

Het ‘krachtwiel’ zal bestaan uit een geïnspireerde vorm die ‘door gegeven’ (ontvangen) is en die een enorme power en potentie in zich draagt.
Vanuit gezamenlijke gechannelde afstemming op je eigen processen en bewustzijn op dat moment, en gericht op een gezamenlijke verbinding en co-creatie, gaan we deze krachtwiel-vorm in afstemming ‘aankleden’ met kristallen, bloemen en wat maar mee genomen is. Om het uitgezette veld/ krachtwiel nog meer kracht mee te geven. Maar daarmee activeren we gezamenlijk ook dit veld tot een holografisch bewustzijnsveld welke we kunnen betreden.

Ieder van de groep zal vervolgens dit veld binnen mogen treden en eigen ervaringen mogen opdoen. De focus en energie is gericht op een steeds sterkere uitlijning met je eigen Bronbewustzijn, Blauwdrukken en uitnodiging om al deze frequenties weer binnen te gaan halen en te verankeren in je fysiek menselijk lichaam en bewustzijn, om een Levend Meester op aarde te worden.
Maar daarnaast zal er heel veel meer persoonlijk in je bewustwording- en groeiprocessen aangeraakt mogen en kunnen worden. (Waardoor jij op jouw unieke pad weer vele stappen voorwaarts kan gaan doen).

De geïnspireerde/doorgegeven vorm van het ‘krachtwiel’ veld zal alleen al de nodige bewustzijnslagen in je aanraken en aan gaan trillen, maar zal in het bijzonder dieper inwerken op jouw Solaire bewustzijn, je Bronverbinding en de 5 elementen voor opbouw van schepping (aarde, water, vuur, lucht en ether).
Deze frequenties worden dan ook dieper (bewust) geactiveerd, wanneer jij plaats neemt in het geactiveerde veld. Dat kan de nodige oude onbewuste lagen wakker trillen, oude patronen helpen verhelderen, onbewustzijn bewust maken en je eigen kwaliteiten dieper balanceren, helen, activeren.

Doel is een het neerzetten, be-leven en ervaren van uitlijning en gronding van je (Menselijk) Meesterschap en het aanspreken van jouw innerlijke potentie voor nieuwe creatie.
Maar ook het gelijkwaardig samenwerken in co-creatie met elkaar, vanuit het hart en in afstemming.

De ervaring leert bij soortgelijke workshops als deze, die vanuit de interactie en flow met elkaar verder vorm worden gegeven, dat er nog heel veel meer mogelijk wordt gedurende een workshop als deze.

Wetend dat alle healing (ook van de aarde en het collectief bewustzijn) start IN je Zelf, zal deze transformerende workshop ook een krachtige impuls en healing mee geven aan het collectief bewustzijn en aan Moeder Aarde!

Meer uitleg over wat we exact gaan doen en hoe, de vorm en de energievelden er achter, volgt uiteraard gedurende de workshopdag zelf.

Wat mag je meenemen:
Krachtvoorwerpen, kristallen, bloemen, of andere krachtige energetische voorwerpen die zich gevoelsmatig tijdelijk willen lenen voor deelname aan het veld.
(Kies op je gevoel)
Die geschikt zijn om in welke weersomstandigheden dan ook enkele uren buiten in het gras te liggen, om een krachtig bewustzijnsveld te activeren en open te houden (met elkaar en in verbinding met andere krachtvoorwerpen en kristallen).
Eventueel bij regenachtig weer: regenkleding of een plastic zak om op te kunnen zitten.

Tip: plak eventueel stickertjes met je naam er op, zodat helder is wat van wie is!

Deze workshop verhuist niet naar binnen bij slecht weer!
De ervaring leert dat zelfs de weersomstandigheden krachtig mee werken in het gehele proces wat zich tijdens deze workshop zal mogen gaan ontvouwen!

Voor het idee:
Foto’s zijn van eerder Kristallen Labyrint en andere buiten worshops

apofyliet.nl - buitenworkshops apofyliet.nl - buitenworkshops

 

apofyliet.nl - kristal labyrint apofyliet.nl - kristallen labyrint workshop

 

apofylet.nl - buitenworkshops   apofyliet.nl - buiten workshops

workshop van 11.00 tot 16.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 99,99 incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!