Laden Evenementen

Hathor Sound Healing dag

 Deze dag zullen w een afstemming gaan doen op de frequenties van de Hathors van venus, die ook in de  oud Egyptische velden heel bekende Neteru (‘Godinnen frequenties’) zijn. Zij zijn de Meesters van Klank, kleur en healing onder andere

Nadat wedieper gaan begrijpen wie de Hathors zijn (na tekst en uitleg) en  de verbinding met de Hathors en mogelijk ook activaties in ons bewustzijn hebben mogen ervaren via gechannelde afstemming.  Zullen we in de middag zelf helend aan de slag gaan met deze frequenties en in samenwerking met de Hathors.

Iedereen zal 1 voor 1 een kort stukje healing ontvangen op actuele persoonlijke groeiprocessen. En vanuit die reading en afstemming zullen we met elkaar steeds voor de persoon die de reading heeft ontvangen een Soundhealing (met stem) geven.

We werken dus samen, met en voor elkaar daarin.

Je hoeft hiervoor niet te kunnen zingen, de helende klanken en frequenties van de Hathors zullen door ons wezen heen mogen werken en zullen vanzelf de juiste helende klanken gaan brengen.

Je zal ook gaan ervaren daarbij dat zowel het geven als het ontvangen van een dergelijke krachtige Soundhealing bijzonder helend zal gaan werken.

Bijzondere krachtige healing dag die tot in het diepst van je cellen zal doortrillen, activeren, helen en bewustzijns openend zal werken!

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!