Laden Evenementen

Seed of Life activatie workshop

 

Belangrijk om te weten in de energie van februari 2022

Bij deze deel ik een klein stukje inkijk uit de afstand activatie van 8-2-2022, welke ook een 8-8 portaal was. Omdat het essentiële richting aan geeft waar aan je innerlijk op kunt afstemmen en aan kunt werken in je eigen groei processen deze maand.
Voor een verdieping, ondersteuning, verdere belichting en dieper bewustzijn en – groei op deze ‘materie’ verzorg ik op 18-2-2022 ( een 1- 8-8 portaal wat gaat om de uitlijning met de lemniscaat, de 8-8 code, seed of life en de stamcellen) een workshop hier over:

 

‘Je Seed of life poort in de basis bevind zich ook letterlijk in lijn met je centrale energie kanaal. Je zou zelfs kunnen zeggen dat deze in je centrale as aanwezig is, vlak onder je bekkenbodem gebied.
Een zelfde Seed of Life poort bevind zich vlak boven je kruin.
En in de kern van je hart  zit er ook 1.
Deze zijn de afgelopen jaren tijden 11-11- ‘11 portalen dieper geactiveerd en uitgekristalliseerd in het 4-dimensionel veld.  Als eerste op 11-11-’11 de seed of life in de basis. Vervolgens de seed of life in de kruin, de tegenhanger van de basis, tijdens het 11-11-2018 portaal (= ook 11-11-11)  en tenslotte is van daaruit die in het hart zich dieper gaan openen.

De Seed of life poorten zijn de frequenties en geometrie van vernieuwing, nieuwe celdeling, nieuwe trilling/ geboorte/ energie en een poort om hogere en lagere frequenties met elkaar te verenigen. Als het mannelijke en vrouwelijk van waaruit het (Goddelijke) kind voortkomt. Daarom heeft het ook de zelfde vorm als de geometrie van de 8 stamcellen, de eerste celdelingen van nieuw leven (en de eerste celdelingen na de versmelting van zaadcel en eicel welke aan de basis staan van jouw fysieke incarnatie, en die zowel fysiek alle informatie en blauwdrukken van je wezen dragen als ook de kosmische en energetische blauwdrukken).

Hoewel alle 3 de Seed of Life’s  nu dieper voelbaar oplichten in het persoonlijke veld (en via het groepsveld zichtbaar worden) staan de van basis en hart nu centraal, alhoewel als automatisch in die koppeling die van de kruin gaat mee resoneren uiteraard.
Je zou kunnen zeggen, door al deze frequenties en trilling verhoging worden de Seed of Lifes dieper geactiveerd, afgestemd op de energie van het nu, zodat deze weer een soort van uitgelijnd raken met het momentum. Ook daarin kan een moment van kalibreren voor komen, waarbij ‘getoetst’ wordt innerlijk of deze poorten in je energiesysteem optimaal functioneren en afgestemd zijn op de energieën van nu, op flow en ruime doorgang, of dat deze nog ergens (onbewust) afgestemd en uitgelijnd zijn op onbewuste lagen overleving, stagnatie, verdichting, etc.
Hoe opener en accuraat afgestemd deze zijn, hoe meer ze helpen om je centrale as geopend te houden voor een optimaal functioneren en voor het ‘openzijn  voor nieuwe instroom van hogere lichtfrequenties en vernieuwing door alle trillingsverhogingen.

Deze worden nu in deze maand dus allemaal dieper geactiveerd, gezuiverd, geopend en uitgelijnd met elkaar, zodat je centrale energie kanaal zo optimaal mogelijk geopend kan zijn voor de frequenties van deze tijd.’

 

Het belang van deze energetische Seeds of Life, hun functie en werking, koppeling met chakra’s, lichaam en hogere lichtlichamen worden dieper belicht in deze workshop. We zullen tevens bewust(er) leren werken met deze energetische poorten in je eigen 4D bewustzijn, ten behoeve van je eigen bewustwordingsgroei.

Het beloofd een krachtige, vernieuwende en diep transformerende activatie dag te worden!

Deze workshop vind plaats van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.
Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl.  koffie, thee en versnaperingen.

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!