Online Afstemming

 

Welkom bij de nieuwe online mogelijkheden van Spirituele Praktijk Apofyliet. Hier vind je de eerste online afstemming die thuis, vanuit je eigen luie stoel te beleven en ervaren is!

 

Afstemming: Thuiskomen in je Zelf in de verbinding met Moeder Aarde

Deze afstemming is ter plaatse gechanneld of doorgegeven in 1 van de vele workshops die Spirituele Praktijk Apofyliet verzorgd.

Deze afstemming is een gratis voorbeeld om zelf te beluisteren en mee te doen in afstemming, zodat het je kan ondersteuning in jouw verbinding met je Zelf, Thuiskomen in je Zelf en in de verbinding met Moeder Aarde.

Deze afstemming duurt 50 minuten in totaal en is gericht op de diepe verbinding met je eigen Multidimensionaal Bewustzijn en -Hart.
Het stimuleert je om dieper je bewustzijn te openen en ‘zakken’ in je onderste chakra velden en aarde verbinding.
Des te dieper jij aanwezig kan zijn in jouw onderste chakra’s en aarde verbinding, des te dieper kan je Hoger Bewustzijn gronden en ontstaat ruimte om dit op aarde te belichamen.

Tijdens deze afstemming zul je ook verbinding maken met verschillende natuurwezens, Lichtmeesters en andere begeleidende Lichtwezens. Als ook met de Essentie van Gaia, waar je weer op uitlijnt met jouw bewustzijn. En heel veel meer komt aan de orde.
Ik zou zeggen: ga lekker ontspannen zitten, neem je ruimte en tijd en geniet van deze reis in je Zelf!

 

Opmerking:

*Deze afstemming is opgenomen gedurende een workshop dus kan eventueel bijgeluiden bevatten.

*Een afstemming online kan nooit een live ervaring/afstemming evenaren! Het werkt wezenlijk anders als je achter de computer iets beluisterd en mee gaat voelen dan wanneer je zelf aanwezig bent in een krachtig opgebouwd energie veld, waardoor ervaren veel dieper gaat!

 

Heb je de smaak te pakken en wens je meer te ervaren?

Voel je welkom in 1 van de vele workshops die ik verzorg om het live te ervaren, waarbij de energie nog veel krachtiger aanwezig is!

Hier onder de link naar de eerst volgende workshops

 

Laat eens wat van je horen!

Ik ben heel benieuwd hoe jij deze online afstemming hebt ervaren, want deze manier is voor mij helemaal nieuw. Dus laat je mij weten wat het voor jou en met jou heeft mogen doen?