Laden Evenementen

9-daags Tempel Kristal Initiatie pad op afstand

 

Van 22 t/m 30 mei 2019 is er weer de mogelijkheid om mee te doen aan het Tempel Kristal Initiatie Pad. Het rond af op 30 mei, wat samen valt met de hemelvaart, hoe toepasselijk en hoe krachtig is dat?!  Een 9-daagse die plaats vindt op afstand, waardoor je gewoon vanuit huis afgestemd mee kunt doen. De ervaring leert dat deze prachtige inwijding je een enorme dosis nieuwe energie, her-inneringen, ervaringen, groei en ondersteuning kan aanreiken!

Een krachtig transformerend meerdaags activatie-proces wat precies zal aansluiten op jouw groei en bewustzijn en wat verankert wordt in een persoonlijk kristal, waardoor het blijvend werkzaam voor je kan zijn. Juist doordat dit proces 9 dagen in beslag neemt brengt het een enorme verdieping met zich mee!
Dit bijzondere persoonlijke transformatiepad met kristal zal je precies daar aanraken en in stroming brengen waar dat voor jou nu wenselijk en passend is.

Je bewustzijn zal verder kunnen openen, op een voor jou passend tempo, healing van oude pijnstukken, bewustwording, inzichten of nieuwe inspiratie mogen wakker gekust worden in jouw innerlijk.
Jouw groei naar Meesterschap en Zelfrealisatie staat centraal, en het betrokken kristal is daar een krachtig hulpmiddel ter ondersteuning en herinnering bij.

Doordat jouw kristal een enorme upgrade en download van energieën mee krijgt tijdens de 9-daagse zal het je juist ook daarna (soms tot wel jaren erna) extra krachtig en bijzonder verfijnt kunnen ondersteunen, helpen her-inneren aan je eigen kracht, licht, liefde en kwaliteiten. En je telkens opnieuw in beweging van nieuwe groei kunnen aan zetten.

Het 9-daagse Initiatie Pad is volledig persoonlijk op jouw energie en bewustzijn afgestemd, ook al kunnen meerdere deelnemers tegelijkertijd mee doen.
Naderhand ontvang je een zeer uitgebreid en deels persoonlijk afgestemd verslag (ruim 40-45 bladzijden) in PDF.

Lees via de link hier onder meer over deze bijzondere 9-daagse, die je gewoon van huis uit, op afstand mee kan doen!
https://apofyliet.nl/tempel-kristal-initiatie-pad/

 

De investering in je Zelf hiervoor bedraagt € 133,-  incl. BTW, persoonlijk initiatieverslag en exclusief kristal en eventuele verzendkosten.Dat betekend dat het slechts € 14,77 per dag betreft voor een doorlopende activatie van 9 dagen. 

 

Wil je meedoen??
Voel je welkom om een mail te sturen naar info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!