Laden Evenementen

Afstand activatie: de energie van de Angelic Star

 

In de energie en trillingsverhogingen van dit moment, waarin iedereen de eigen persoonlijke groeiprocessen doorloopt, mag deze transmissie en afstand activatie je een steuntje in de rug bieden.

In deze transmissie en afstand activatie staat de Angelic Star energie centraal. Een frequentie die in jouw eigen bewustzijn aanwezig is, maar tevens prachtig vorm gegeven in een bijzonder sieraad bij Bewust Zijn Centrum Apofyliet verkrijgbaar is.

De energie van de Angelic Star wordt dieper aangeraakt en geactiveerd binnen je eigen bewustzijn in deze transmissie,

 

Tijdens deze afstand activatie en transmissie wordt er gezorgd voor een veilige bedding, diepe gronding en beschermde energetische omgeving waar binnen jij je bewustzijn verder kunt openen en verkennen. Waarmee je bewustzijn zowel in diepte als in hoogte kan expanderen.
De energie van de Magician Stone of jouw innerlijke Steen der Wijzen zal daar binnen ‘aangeraakt’ en geactiveerd gaan worden.

De belangrijkste functie van dit innerlijk veld is het wekken van het innerlijk Engelen bewustzijn. Hoge, ijle bewustzijnsgolflengtes die je hoger bewustzijnskwaliteiten meer naar het hier en nu (mens-zijn) zullen brengen en gronden.

Ook het goddelijk vrouwelijk blauwdrukveld en goddelijk vrouwelijke frequenties en kwaliteiten in je bewustzijn worden dieper gewekt. Denk daarbij aan je gevoel, intuïtie, het liefdevol kunnen omarmen, accepteren, helen van wie jij bent.
Deze Angelic Star frequentie biedt vanuit het vrouwelijke en engelen gevoels bewustzijn toegang tot onverkende werelden binnen je zelf. Resonerend op de ijle frequenties die het omvat: werelden van hoge frequenties, in het universum als ook in de aarde sferen.
De geactiveerde Angelic Star stimuleert en activeert je gevoeligheid en het steeds bewuster detecteren van hogere gevoelslagen, innerlijke kennis en bewustzijnslagen die enkel via gevoel getraceerd kunnen worden.
De Angelic Star energie helpt je wie jij Bent daadwerkelijk krachtig te verbinden aan de aarde en te gronden in je aardse menselijke bewustzijn, en zal telkens opnieuw downloads van hogere bewustzijnslagen helpen geleiden in je menselijke bewustzijn en – lichaam. Waarmee belichaming van wie jij bent als ziel, als bron, ook steeds dieper gemanifesteerd wordt in je mens-zijn op aarde. Belichaamd bewustzijn dus.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

Meer soortgelijke afstand activaties en transmissies deze maand, vind je hier!

Meer informatie over de Angelic Star sieraden, vind je hier!

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!