Laden Evenementen

Afstand activatie derde 9-9-222 Portaal

 

Deze afstand activatie en transmissie wordt volledig afgestemd op de energie van het nu moment, de derde 9-9-222 Portaal energie en de aanwezige deelnemers. Het zal dus even een verrassing blijven welke mix aan energieen tijdens deze blauwdrukactivatie naar voren zal mogen komen, welke energieen, lichtbegeleiding en energetische aanrakingen deze zal mogen brengen.

In feite is dat altijd een beetje een verrassing, want de instroom van energieen is vaak wel vooraf te voelen, maar wat er exact tijdens zo’n portaaldag binnen stroomt en aangeraakt wordt is feilloos afgestemd op ‘waar’ jij op dat moment ‘zit’ in je bewustzijn, energie en proces.

Zo in het klein, zo in het groot, geldt dat ook voor het collectief veld o, waar de Portaaldagen ook een directe invloed op uitoefenen.

De energie van de 9 is verbonden met het persoonlijke initiatie(groei)pad, de voltooiing van processen en de uitlijning met de 9 ervaringswerelden en dimensies waarin wij als ziel gericht ervaringen op doen. Dit zal de basis energie zijn van waaruit de activaties en transmissies deze maand zullen plaats vinden. Hoe dat verder invulling krijgt zal keer op keer verrassend (en afgestemd op bovenstaande) zijn.

De energie van het derde 9-9 Portaal biedt een bekrachtiging en verdieping op de energetische wijzigingen, gebracht door de eerdere portalen binnen de 9-9 energie deze maand (9-9-2022 en 18-9-2022).

 

Meer (algemene info over blauwdruk activaties en transmissies, zoals deze, vind je hier.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!