Laden Evenementen

Afstand activatie het tweede 6-6-6 Portaal

 

Deze afstand activatie en transmissie  zal gericht zijn op de energie van het 6-6-6 Portaal  welke gaat over de materie en daarbinnen jouw fysieke manifestatie op aarde.

De 6-6-6 codering is vanuit religieus oogpunt nogal vertroebeld, verdraaid en verzwaard. Tijdens deze afstand activatie(s) zullen we deze verdraaide realiteit  weer terug gaan draaien binnen ons Zelf, zodat we met een heldere/ bewuste blik kunnen gaan ervaren en waarnemen waar de 666 codering werkelijk voor staat.

Thematieken die mogelijk belicht en dieper ervaren  kunnen worden zijn o.a. : de kracht van Belichaming van bewustzijn, het derde oog (zesde chakra), angst en/of weerstand voor materie/ het op aarde zijn, dieper zicht krijgen op de functie van de materie, creatieprocessen,  en meer van dergelijke onderwerpen gerelateerd aan de 6-6-6 codering.  Vanuit de energie van het moment en de aanwezige deelnemers za er tijdens deze afstand activatie de meest aansluitende en belangrijkste informatie en energie gaan vrijkomen, die ieders proces (bewust en onbewust) zal dienen ter bevordering van verdere groei en bewustwording.

Deze thema’s zullen aan de orde komen in de 3 afstand activaties van juni 2022. Die elk plaats vinden tijdens een 6-6-6 Portaal, te weten op 6 juni, 15 juni en 24 juni. En alhoewel elke activatie en transmissie op zichzelf staat, los van elkaar te volgen is, zullen deze 3 op een rij wel een lijn gaan vormen die steeds meer bewustzijn brengt over de achterliggende energie van de 666 codering. E wat deze voor jouw bewustzijn kan betekenen, binnen je bewustwordingsprocessen.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.12 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.
Je ontvangt het verslag nog dezelfde avond of de volgende ochtend!

 

Meer algemene informatie over wat de blauwdruk activaties en transmissies globaal inhouden, vind je hier. 

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!