Laden Evenementen

Afstand Activatie Kristal Transmissie: De Staf van Metatron

 

Groeps afstand activatie waarbij iedere deelnemer (op afstand) binnen een veilig groepsveld de transmissie kan ontvangen en ervaren. Voor ieder zal het weer persoonlijke thematieken en groeiprocessen weten aan te raken en of op gang brengen.

 
De transmissie kan je meer inzicht brengen in je Zelf en de processen waar je doorheen wandeld op dit moment, kan in je groeiprocessen enorme verruiming en verdieping brengen, diepe healing aanreiken, activatie van Wezenskwaliteiten en innerlijke frequentiestromen/bewustzijnslagen, en heel erg veel meer.
Hoe dan ook brengt de transmissie van deze krachtige Meesterkristal Energie veel Kristallijne Licht binnen in je energie, lichaam en bewustzijn en dat zal heel veel voor je mogen doen, afgestemd op wat jij nodig hebt op dit moment.

Tijdens deze transmissie wordt de energie van een krachtig en uniek Meesterkristal door gegeven. Dit  kristal laat zich voelen als De Staf van Metatron, en licht momenteel weer op als krachtige ondersteuning in de bewustwordingsprocessen.

Meer weten over dit kristal? Kijk hier: https://apofyliet.nl/de-staf-van-metatron/

 
Achteraf ontvang je een verslag van de energieen en thematieken die binnen het groepsveld ‘aangeraakt’ zijn en die voor iedere deelnemer op eigen unieke wijze verder geintegreerd mogen worden.
 
 
De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.
 
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

 
 
Bij aanmeding ontvang je meer informatie over hoe deelname aan de afstand activaties werkt.
Voor meer algemene informatie over Blauwdruk Activaties op afstand van Spirituele Praktijk Apofyliet, kijk hier:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!