Laden Evenementen

Essentie Activatie Workshop II

 

Nieuwe krachtige Essentie activatie workshop vanuit de universele kennis die nog altijd bewaard is gebleven in het Egyptische Veld.

Lees hier veel meer informatie over deze Essentie activatie workshops in het algemeen, meer achtergrond en intenties.

 

II        Tempel Matrix Healing Activaties (Tempels van Licht)

Heling en activaties in herinnering aan jouw Zijn, kwaliteiten  en Missie en hoe deze daadwerkelijk op aarde te gronden, d.m.v. de oeroude energieën van  Tempelmatrixen op Heilige Krachtplaatsen, vanuit hun Oorspronkelijke energie.

Deze workshops bieden je een ervaren van wat de Heilige Tempels ook in het nu weer voor jou, je bewustzijnsgroei en herinnering van je potentieel kunnen betekenen.

De Tempel blauwdrukken in oorsprong resoneren op krachtplaatsen van Goddelijke Aard op aarde en kunnen niet alleen diepte healing van oude geschiedenissen in jouw bewustzijn, alsook van het aarde bewustzijn helen.
Ze kunnen oude kennis en oer Blauwdrukken in je wakker maken die in de hier en nu groei tot belangrijke inzichten, bewust wording  en nieuwe groei kan leiden. Tegelijkertijd, doordat deze Godsfrequenties op en in de aarde zijn geankerd, in de vorm van Heilige Krachtplaatsen, bieden ze de mogelijkheid om dieper jouw eigen Godskwaliteiten te ankeren in je aarding, in het hier en nu en in de Oorspronkelijke basis in jou. Daarmee kunnen  de in jou ontwakende energieën, Blauwdrukken en bewustzijn ook daadwerkelijk gaan indalen in belichaming, zodat het concreet toepasbaar wordt voor het hier en nu.
Dat helpt je voorbij de duale aspecten van je Zelf en jouw Zielsgeschiedenissen te komen en in een geheel nieuw veld van je Zelf binnen te treden. Een oorspronkelijker veld, van waaruit identificatie met afgescheidenheid en dualiteit veel minder als wurggreep in je aanwezig is. Je zal je Zelf werkelijk vanuit een andere dimensie en resonantie gaan waarnemen en ervaren !

Tijdens deze activaties zal ik je bewustzijn binnen leiden in het hologram van de Oorspronkelijke Tempel Matrix van het oer Egyptische Veld. Je zal dus werkelijk gaan ervaren hoe deze energie, Heilige Plaats op aarde voelt, wat er de diepste Bedoeling van is, welke kwaliteiten het draagt, wat het in je aan kan raken ter bewustwording, activatie en heling, en wat voor impact deze energie op aarde voor jouw bewustzijn(sgroei) heeft. Het is een initiatie op zich om je binnen dergelijke velden van bewustzijn te bewegen/ bevinden.

De transmissies en activaties binnen de tempel energieën zullen je energie enorm verhogen en je dieper met je eigen Oorsprong en Eenheidsvelden gaan verbinden. Zo boven ,zo beneden, zo binnen zo buiten zal dieper gevoeld en ervaren gaan worden.
Elke Tempel Blauwdruk zal als bouwsteen zijn en je helpen om jouw eigen Tempel van Zijn op aarde dieper te helpen opbouwen van binnen uit.

We werken vanuit de Oud Egyptische (Khemitische) Tempel Blauwdrukvelden simpelweg omdat dit mijn persoonlijke Goddelijke ‘Ingang en domein’ is, maar daarnaast is deze energie ook voor velen een belangrijke ‘ingang’, juist omdat het oud Egyptische Veld de kwaliteit bezit om alle lijnen, alle schepping en alle aardse ervaringen samen te brengen op en in aarde. Ongeacht wat jouw persoonlijke ‘ingang’ dus ook is, is deze matrix van groots belang voor de wereld ascensie.
Alle lijnen, ook van andere velden, landen en blauwdrukken komen samen in de oud Egyptische Matrix.

Elke workshop zal afgestemd op de energie van dat moment en de aanwezige deelnemers andere Tempel blauwdrukken naar voren halen om te betreden en ervaren.

 

Deze workshop vind plaats van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl.  koffie, thee en versnaperingen. Voor therapeuten wordt hier de BTW overheen berekend op de factuur, zodat iedereen hetzelfde aan uitwisseling in zichzelf  investeert.

 

(De auteur van deze prachtige afbeelding is mij helaas onbekend en kan ik dus niet vermelden)

 

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!