Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Leven in overvloed of in tekorten??

 

In deze workshop zullen  we dieper gaan duiken in de oude basis- en tweede chakra patronen van het armoede bewustzijn. Wat houdt jou klein?

Wat weerhoudt jou om volledig in overvloed te kunnen leven?

Welke knelpunten, overtuigingen of tekort denken liggen aan de basis van een steeds ervaren van tekorten? Of dat nu gaat om vreugde, gezondheid, relaties, klandizie, financiën, stroming, inspiratie of wat dan ook.

Een van de hardnekkigste oeroude basispatronen van overleving is het armoede bewustzijn. Niet alleen persoonlijk, ook collectief, zitten we hier nog aardig verstrikt in.

Hoewel onze onderste chakra’s steeds meer geopend en gezuiverd raken blijft het leven vanuit tekorten voor velen een dagelijkse realiteit.

In deze workshop gaan we binnen ons Zelf en in het collectief veld dieper op zoek naar waar jouw tekort-denken/ervaren vandaan komt, waar je triggers en oude overtuigingen zitten, waar je haakjes en knelpunten zitten en hoe deze om te keren zijn.

Van tekort- naar overvloed Bewustzijn… en heel (persoonlijk) proces, maar volledig behorend bij het terug claimen van jouw Scheppingskracht en Meesterschap!

Workshop van 10.00-17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 125,- incl. BTW koffie, thee, soep en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!