Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie: het 2-2-11 Portaal

Een bijzonder krachtige Portaal energie ligt besloten in de (lineaire tijd) datum van vandaag: 2-2-2018. Namelijk de 22-11 codering.

Deze energie brengt een krachtige trillingsverhoging en stimulans voor je eigen bewustzijn om steeds dieper te gaan oprijzen, dwars door transformatie processen heen, in je eigen menselijk Meesterschap.

Gedurende deze afstand activatie en transmissie zul je heel bewust dieper de werking van deze energie in jouw eigen bewustzijn kunnen gaan ervaren, en wat dit voor jouw groei mag gaan aanraken en aanreiken. Daarnaast zal met de instroom van deze energie heel veel nieuw inzicht, uitlijning met eigen basis en buikgebied, uitlijning met je eigen Eenheidsvelden overstijgend aan duale ervaringen en – wonden en heel veel meer mogen plaats vinden en aan de orde komen.

Deze energie brengt een boost en groeispurt in je eigen groei- en bewustwordingsproces. En biedt een krachtige stimulans om steeds meer al het geleerde/ gegroeide echt in de praktijk te brengen: Walk your talk! belichaamd en vanuit eigen hogere afstemming en in verantwoordelijkheid.

Meer over wat deze komt brengen zal zich laten voelen en wordt uitgebreid beschreven in het verslag wat na deze activatie  ontvangen wordt door deelnemers.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33  incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan: